47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 47 resultater.
Nets A/S
Retention Outbound Agent (Swedish Speaking)

Nets A/S, Ballerup

We are seeking experienced person within this area who has a strong nose for value and passion to make an impact! The Nordic Retention Team is a part of our Merchant Services business. We handle all our B2B customers who call us to terminate their engagement with Nets on Payment Terminals, International Acquirer Agreements.

KMD A/S

You have a preferred sales profile and love to work with customers. You are known as a great listener and you are great at building customer relations. Energy levels are high, and you are not put down by rejections. You should be able to perform under pressure and keep a cool mind.

Nets A/S
EDC Poul Erik BechBliv Salgskonsulent i EDC Poul Erik Bechs nyoprettet kundecenter

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse til vores nyoprettede kundecenter. Vi har en klar ambition om at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Du er typen som bliver tændt af at arbejde i højt tempo, og som elsker at jagte succeserne og resultaterne. Du kommer til at ringe til tidligere, eksisterende og potentielle kunder fra EDC Poul Erik Bechs kundedatabase. Helt konkret er vi afhængige af dine taleevner, som kan skabe tillid gennem telefonen.

Jysk Fynske Medier P/S
Telemarketingsælgere til Málaga, Spanien

Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier starter en gruppe telemarketingsælgere op i solrige Málaga, Spanien den 1. august 2020. Har du lyst til salg og har du mod på en oplevelse for livet, så skal du læse videre her.

For jobbet gælder det at du skal:

 • Elske at sælge og du må meget gerne have erfaring, selv om det er ikke et krav
 • Være god til at afdække kundens behov
 • Have en god formidlings- og formuleringsevne på dansk. Spansk kendskab er ikke nødvendigt
Partner Dialog A/S
Konsulent til mødebooking

Partner Dialog A/S, København

”Vi har en meget bred vifte af kunder, heraf en del inden for IT-branchen, og vi skal selvfølgelig nok lære dig grundigt op. På sigt kan du blive teamleder, seniorkonsulent eller få ansvar for andre af vores services,” fortæller konsulent Henrik Halck.

  Stillingen er en rigtig god mulighed for at udvikle dig sammen med meget erfarne kolleger, der står klar til at tage godt imod dig i en professionel og veldrevet virksomhed i vækst ud fra devisen ”jack-of-all-trades, master of none.” Du får et indblik i mange forskellige brancher samt en hverdag i et team, der indimellem tager ud at fiske, spiser en god middag eller noget helt andet.

Som konsulent arbejder du primært med mødebooking af ledere og andre beslutningstagere på B2B-markedet, primært inden for IT, Communication, Telecom, Production, Finance, HR og Consulting & Facility Management.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

JKSVi leter etter en Tele Account Manager til Just Eat i Norge, Olso

JKS söker for Just Eat i Norge

Vil du være en del av en dansk suksesshistorie i internasjonal skala? Har du pågangsmot, mye energi og trives du i et ungt miljø hvor dine prestasjoner blir belønnet? Ja? Så har vi den helt riktige jobben for deg.

Din primære oppgave blir å inngå avtaler med nye restauranter som ønsker å bli partner med Just Eat. Du er ansvarlig for å selge merchandise og bussreklame og følge opp innkommende kundeemner.

Som Tele Account Manager hos Just Eat får du frihet til å planlegge hverdagen din. Du skaper vekst i sparring med dine talentfulle kollegaer og din salgssjef. Du må kunne styre det ansvaret som ligger i ambisiøse mål. Nettopp derfor leter vi etter en som har den riktige innstillingen, en som kjemper for å vinne og som samtidig liker å utfordre seg selv.

Kvalifikasjoner:

 • Har pågangsmot og er resultatorienteret
 • Vinnervilje - du SKAL lykkes og lar deg ikke slå ut av et ”nei takk”
Copenhagen Sales ApS
Bliv en del af vores salgsteam

Copenhagen Sales ApS, København

I forbindelse med samarbejdet imellem Copenhagen Sales og Call Me, søger vi salgskonsulenter til vores Call Me-opgave.

Vi uddanner vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Vi tilbyder fast timeløn, mulighed for bonus og et fleksibelt arbejde, som vi kan tilpasses den enkelte medarbejder.

Copenhagen Sales ApS
Ritter og Jensen Marketing ApS
Salgskonsulent

Ritter og Jensen Marketing ApS, Vejle

Du kommer som medarbejder til at indgå i et ambitiøst, stærkt og ungt team, hvor PERSONLIG UDVIKLING, FÆLLESSKAB OG EN GOD LØN er i fokus!

Ritter og Jensen Marketing ApS

Ritter & Jensen Marketing er blandt de mest succesrige og ambitiøse telemarketingbureauer i Danmark. Vi har slået salgsrekorder, åbnet fire afdelinger på bare 5,5 år, og vi gør alt for at skabe rammerne til den fedeste arbejdsplads. Nu søger vi igen nye medarbejdere til vores team i Vejle.

Hos Ritter og Jensen Marketing har du muligheden for at tjene mere end din mor, far og i tilfælde mere end dem begge. Vi har en af markedets højeste provisionsordninger, og der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan tjene. Lønpakken er sammensat af en fuld provisionsløn og bonus.

Veltuff A/SVeltuff A/S har vokseværk og søger endnu en svensktalende mødebooker/salgsassistent til vores hovedkontor i København

Veltuff A/S, Vallensbæk

Vil du være en del af markedets hurtigst voksende brand indenfor arbejdstøj og profilbeklædning? Så er det dig vi savner i vores team.

Med reference til landechefen i Sverige skal du være med til at servicere vores salgsteam samt vores voksende kundeportefølje i Sverige. Du kommer til at virke i et velfungerende salgsteam med 24 dedikerede og højt motiverede kollegaer der dækker hele Nordeuropa.

Du vil med base på kontoret i København blive en del af vores dedikerede salgsteam hvor der håndteres forespørgsler fra hele Nordeuropa.

Branchekendskab vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at udfylde jobbet da du vil blive grundigt oplært. Det vigtigste er at du ikke er bange for at tale med kunder.

Røde Kors
Fundraisere til telemarketing

Røde Kors, København

Bliver du drevet af at skabe resultater, har du en naturlig flair for at snakke og er du god til at brænde igennem og inspirere folk til at gå et skridt længere for udsatte i verden? Så bliv en del af Røde Kors’ nye telemarketing team.

I Røde Kors vil vi gøre mere for flere. Derfor startede vi i efteråret 2019, vores eget interne aftenteam og, som noget helt nyt, vores eget interne dagteam, som havde opstart i slut februar.

Som verdens største humanitære organisation hjælper Røde Kors sårbare og udsatte mennesker ude i verden og i Danmark. Lige nu er vi i en rigtig spændende udvikling, hvor vi bevæger os fra forening til bevægelse. Vi skal skabe økonomisk uafhængighed, en vigtig del af det er at engagere endnu flere af danskerne i Røde Kors’ sag.

For at udføre vores livsvigtige hjælpearbejde er vi afhængige af bidrag fra private medlemmer, og det er her, du kommer ind i billedet, som phoner hos Røde Kors’ nye telemarketingteam.

Røde Kors
Webhelp Nordic
Kundeservicemedarbejder med flair for salg

Webhelp Nordic, Malaga

Vi leder efter dig, der er social og er god til udtrykke dig både i tale og skrift. Du har en moden holdning til dit arbejde, og så gør du altid dit bedste.

Webhelp Nordic

Din primære arbejdsopgave er at besvare indgående opkald fra kunder, hvor du oftest får spørgsmål omkring abonnement og betaling. Det er vigtigt, at du er lydhør over for kunderne, viser engagement og er i stand til at tilpasse dit svar i forhold til kundens behov.

Som kundeservicemedarbejder er du vores ansigt udadtil, og du har derfor en meget vigtig rolle. Vi sørger for, at du er klædt bedst muligt på gennem grundig oplæring og kontinuerlig træning og opfølgning, så du bliver en ekspert i kundeservice og salg.

Webhelp Nordic
Storm Group
Salgskonsulent til sjov, social hverdag

Storm Group

Så er Danmark tilbage efter coronaen! Har du glædet dig til at komme ud og se folk igen? Det har vi også!

Hos Storm, møder vi nemlig nye mennesker hver dag, når vi repræsenterer stærke brands overfor nye kunder. Og nu hvor vi er tilbage for fuld kraft, søger vi salgskonsulenter til vores energiske salgsteam.

Vi leder efter dig, som er klar på at lære salgsteknikker, få stærke kommunikationskompetencer og møde hver dag med et smil. Er det dig? Så gør dig klar til en sjov hverdag, med salgstræning med din coach, online kurser, til tider hårdt arbejde, masser god stemning og social fredagsbar.

Salgserfaring er ikke et krav, men du skal have blod på tanden for at lære nye værktøjer og et intensivt træningsforløb i opstarten.

Alm. Brand
Mødekonsulent

Alm. Brand, Aarhus, Odense og Aalborg

Som mødekonsulent i Alm. Brand får du hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende.

Så er du klar til at få nye venner og noget godt på CV’et?

Så grib chancen her.

Alm. Brand
Turf TankWant to join the coolest robotics company? Inside sales reps wanted!

Turf Tank, Copenhagen

Are you experienced with sales and can adapt your skills to the social and technological changes of these days? Can you deliver compelling sales pitches in an online environment, as if you were in a face-to-face interaction with the prospect?

Responsibilities

 • Develop an online sales strategy and plan sales activities to achieve company’s growth objectives
 • Identify and contact potential customers for business opportunities
 • Create attractive product presentations that convince the prospects about the benefits of our product
Alm. Brand
Mødekonsulent (Fuldtid) - Odense

Alm. Brand

Har du erfaring med salg/mødebooking eller har du lyst til at prøve kræfter med det?

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf rigtig mange vil have stor fordel af at skifte til Alm. Brand. Med andre ord har du super gode argumenter på hånden. Derudover får du målrettet træning og sparring i salgsorienteret kommunikation – kompetencer der er meget efterspurgte i dansk erhvervsliv, uanset om du vil arbejde med salg eller noget helt andet.

Alm. Brand
Mødekonsulent (Fuldtid) - Aarhus

Alm. Brand

Har du erfaring med salg/mødebooking eller har du lyst til at prøve kræfter med det?

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf rigtig mange vil have stor fordel af at skifte til Alm. Brand. Med andre ord har du super gode argumenter på hånden. Derudover får du målrettet træning og sparring i salgsorienteret kommunikation – kompetencer der er meget efterspurgte i dansk erhvervsliv, uanset om du vil arbejde med salg eller noget helt andet.

Mødrehjælpen
Gør en forskel – bliv telefundraiser! 8 timer/uge

Mødrehjælpen, København

Studie- eller deltidsjob, der gør en forskel

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte børnefamilier og voldsudsatte kvinder og børn i Danmark? Trives du med at tale med mange mennesker, og er du i stand til at tale Mødrehjælpens sag med en entusiasme, der smitter? Vil du gerne tjene lidt ekstra ved siden af SU’en – eller har du måske en del erhvervserfaring og lidt tid i overskud, som du gerne vil bruge på en god sag?

Så er du måske vores nye kollega på vores team af dedikerede og professionelle fundraisere, der ringer ud og søger opbakning til Mødrehjælpens vigtige arbejde for gravide og børnefamilier i en svær situation.

Din opgave bliver – med telefonen som dit vigtigste arbejdsredskab – at hverve støttemedlemmer, som er med til at styrke Mødrehjælpens vigtige arbejde.

Mødrehjælpen
Agenci Advertising ApS
Er du vores nye skarpe salgsprofil?

Agenci Advertising ApS, Vejle

Har du en naturlig flair for at snakke og er du god til at inspirere folk? Bliver du drevet af at skabe resultater, og har en vindermentalitet? Så læs mere her!

Er du klar til at pitche branchens mest målrettede og effektive markedsføring? Og er du en fighter, som ikke tager et nej for et nej?

Når du først har fået foden indenfor hos os, kan du glæde dig til at få:

 • kompetent salgstræning og intet loft på dine udviklings- og karrieremuligheder
 • en invitation til den årlige firmarejse til udlandet med alt betalt
 • Danmarks fedeste kontormiljø og arbejdskultur, hvor vi gerne fejrer en god uge med champagne og bytur.
Agenci Advertising ApS
NORSTAT Danmark A/SKan du både få Fru Hansen og Direktør Jensen i tale?

NORSTAT Danmark A/S, Odense

Så har vi det perfekte job til dig

Norstat Danmark A/S er inde i en rivende udvikling, hvorfor vi har vanvittigt travlt. Derfor mangler vi ca. 20 telefoninterviewer til vores afdeling i Odense til at supplere vores nuværende medarbejderbase.

Som interviewer hos Norstat Danmark A/S har du den vigtigste rolle i dataindsamlingsprocessen, hvor du ringer til privatpersoner og virksomheder. Du foretager undersøgelser, som giver vores kunder et godt grundlag for at træffe vigtige og rigtige beslutninger. Vi sørger for at spørgsmålene, du stiller, giver virksomhederne viden om fejl, samt belyser, hvor der er plads til forbedring – hvilket kan føre til reorganisering af virksomheden, ændring af deres strategi, udvikling og forbedring af produkter, service og kundeoplevelser m.m.

A/S A.P. BotvedDanmarks bedste mødebooker

A/S A.P. Botved, Herlev

A/S A.P. Botved sælger tilgængelighed – og vi gør det med et smil. Overskud og kompetent rådgivning er den vigtigste service, vi kan give vores kunder, som er hospitaler, plejehjem, arkitekter og private. Vi vækster og har meget travlt, derfor søger vi en mødebooker, der tænder på salg og kommunikation.

Vi tilbyder:

 • En virksomhed i vækst med en uformel omgangstone og en travl hverdag med engagerede og dygtige kolleger
 • Grundløn kombineret med provision og pension
 • Et udfordrende job med plads til initiativ og mulighed for selv at præge arbejdsprocesserne
Icon Sales ApS
Vi søger sælgere til vores team i Kolding – deltid og fuldtid

Icon Sales ApS

Du er vores nye Sælger, hvis du:

 • Elsker at tale med folk og kan give en god kundeoplevelse
 • Motiveres af et miljø med højt tempo og et stærkt socialt fællesskab
 • Kan vende et ”nej tak” til en mulighed

Vi tilbyder dig:

 • Fast timeløn + attraktiv provision
 • Attraktive konkurrencer
 • Halvårssfester
Icon Sales ApS