53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DBR Medier A/S
Salgskonsulent

DBR Medier A/S, København

Elsker du at sælge i telefonen og skabe høj profit? Så er det netop dig, vi leder efter!

DBR Medier A/S søger en selvstændig, udadvendt sælger til attraktiv fuldtidsstilling i indre København, som har lyst til, at skabe resultater og elsker at tjene penge? Som Salgskonsulent i DBR Medier A/S bliver du en del af en virksomhed, der er i fuld gang med en interessant vækstudvikling. Det giver dig en masse spændende udfordringer og muligheder for at præge vores videre rejse. Lyder det interessant?

 • Du får ansvaret for salg til egne kunder i områder i hele Danmark – salget foregår via telefon
 • Attraktiv lønpakke med fast grundløn + provision uden loft
 • Du bliver en del af en lille dynamisk virksomhed med højt til loftet
Telia Danmark Telia søger ambitiøse sælgere til telefonsalg

Telia Danmark, København

Telia søger resultatorienterede sælgere til vores outbound team, hvor vigtigste opgave er udgående opkald til eksisterende Telia kunder med fokus på salg af mobilabonnementer, mobilt bredbånd og bredbånd. Det forventes at du repræsenterer Telia på professionel vis og sikrer at kunden er en tilfreds Telia kunde og derigennem opnår ’Det Gode Salg’ via verdensklasse rådgivning og behovsafdækning.

Vi leder efter dig som:

 • Brænder for salg og trives i en performancedrevet kultur med ambitiøse salgsmål
 • Er resultatorienteret og går benhårdt efter egne mål
 • Er overbevisende og selvsikker som person og kan argumentere i en kundedialog
Scleroseforeningen Telefundraisere – Et deltidsjob med mening

Scleroseforeningen, Valby

Få et job med mening – du kommer i himlen og får en helvedes god løn.

Hvis du kan lide at tale med andre, udvikle dig og arbejde i en god sags tjeneste, har Scleroseforeningen jobbet til dig. Vi søger nemlig telefundraisere til en deltidsstilling eller studiejob.

Vi søger telefundraisere, der har talegaverne i orden og kan tale med alle typer af mennesker. Sclerose er en sygdom, som kan være altoverskyggende, og derfor arbejder vi her i Scleroseforeningen konstant på at øge indtægten, der går til mennesker med sclerose tæt inde på livet – og ikke mindst til forskningen i sygdommen. Her kommer du ind i billedet.

Vi sørger for, at du får et godt arbejdsmiljø, hvilket blandt andet inkluderer coaching, fleksible arbejdstider, sociale arrangementer og en helvedes god løn.

PS Marketing ApS
Vil du sælge for et af Danmarks bedste brands?

PS Marketing ApS, Høje Taastrup, Odense eller Aarhus

PS Marketing udvider samarbejdet med Relatel, og derfor søger vi nye kollegaer, der kan sælge deres produkter via telefonen.

Som medarbejder i PS Marketing vil du opleve, at du bliver taget seriøst som den, du er. Vores fornemmeste opgave er at give dig rammerne, for at du kan lykkes med dine mål.

Relatel er Nuudays nye erhvervsselskab og oplever, grundet deres serviceniveau og produkter, en flot vækst. Det er vores opgave at sikre, at den vækst fortsætter. Vi sørger for, at du får tilstrækkeligt med leads og de bedste systemer, ligesom du vil opleve, at dine 10 kollegaer vil være i stand til at sparre med dig på et meget højt plan.

PS Marketing ApS
Red Barnet Vil du have et spændende job, hvor du er med til at gøre en forskel?

Red Barnet, København

Fundraiser til Red Barnets telemarketingteam!

Er du energisk og trives i et socialt miljø med spændende udfordringer?

Så har du lige nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske team! Du vil blive inkluderet i et energisk fundraising-team, der altid står klar med højt humør og god energi - altså får du en arbejdsplads, hvor fællesskabet er i højsædet i kombination med, at du gør en forskel for verdens mest udsatte børn!

Din arbejdsopgave består i at ringe ud med henblik på at hverve faste månedlige medlemmer til organisationen. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt godt på til jobbet. Du vil løbende modtage sparring og coaching, hvor målet er, at du igennem hele din ansættelse vil udvikle dig!

We Are Safe ApS
Intern salgskonsulent – sælg digital sikkerhed på et marked i kæmpe vækst

We Are Safe ApS, København

Vil du blive knivskarp til salg? Og kunne du tænke dig at blive partner i en vækstende virksomhed og have det megasjovt med dine kolleger?

”Vi er sindssygt dygtige til salg, så du kan virkelig lære noget her,” siger Henrik Wagner Holm, som egentlig er adm. direktør, men helst bare vil kalde sig din nye kollega. For det er sådan, det er hos Safe.

I Safe leverer vi digital sikkerhed på abonnement – helt uden binding. Så sikre er vi på vores produkt. Kunderne bliver nemlig i gennemsnit i over seks år hos os.

Du taler oftest med danskere, der ikke har stor digital erfaring, eller børnefamilier, der har brug for god sikkerhed på tværs af deres enheder. Og så finder du den løsning, der giver bedst mening for netop dem.

Mødrehjælpen
Er du vores nye stjerne-telefundraiser og klar på en 8 timers arbejdsuge i Mødrehjælpen?

Mødrehjælpen, København

Vil du joine vores tele-team, ringe ud til alverdens danskere og på den måde hjælpe en hel masse sårbare børnefamilier – så har vi jobbet til dig!

Her hos Mødrehjælpen har vores team af telefundraisere en utrolig vigtig rolle for Mødrehjælpens arbejde. Derfor kan du også regne med, at vi tager godt imod dig, og at du inden længe føler dig som en uundværlig del af holdet.

To af vores fundraisere har fået kasketten som sociale mentorer, og de planlægger hyggelige arrangementer udenfor arbejdstiden helt fra fællesspisning i Absalon til teater under åben himmel! Det vi prøver at sige er, at der bliver sørget for, at du kommer hurtigt ind i fællesskabet og bliver en del af vores awesome tele-team.

Mødrehjælpen
Ase
Har du vokseværk og ambitioner inden for salg, så er rollen som Leadkonsulent et fantastisk springbræt

Ase, Kolding

Vi er et energisk team med stor aldersspredning og fuld fokus på målet - nemlig at skabe endnu flere medlemmer til Ase. Med telefonen som dit primære værktøj skaber du den første interesse for Ases produkter over for potentielle nye kunder, og jo bedre arbejde vi gør, jo flere medlemmer kan salgskonsulenterne melde ind bagefter.

Denne stilling er oplagt for dig, der kan 'sætte hak' ved en af nedenstående:

 • Drømmer du om at blive en kompetent rådgiver en dag - eller gøre karriere inden for forsikringsbranchen?
 • Søger du en stabil arbejdsplads, hvor du kan bygge dit fundament til din videre salgskarriere?
 • Eller overvejer du et brancheskifte og vil prøve kræfter med salg?
Ase
Camfil A/S Teknisk supportmedarbejder til afdeling i Skovlunde

Camfil A/S

Vi udvider vores team – og vi har brug for dig til at supportere vores gode kunder og kollegaer. Er du god til at tale med kunder og vil have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er opgaver at tage fat på? Så kan du nu blive en del af en markedsledende virksomhed, der arbejder for at sikre ren luft til alle.

Camfil A/S udvikler, producerer og leverer luftfiltreringsløsninger, der gavner menneskers helbred og miljøet. Der er stort fokus på kundeservice hos Camfil, og vi søger derfor dig, der er serviceminded og kan give vores kunder en rigtig god service.

Som kunde- og salgssupport får du følgende nøgleopgaver:

 • Udarbejdelse af tilbud efter kundeforespørgsler
 • Telesalg én dag om ugen
 • Servicere og betjene kunder og kolleger på et højt niveau
Alm. Brand
Lead Management Koordinator

Alm. Brand, København

Har du kendskab til lead management og telemarketing? Og er du proaktiv, løsningsorienteret og har øje for detaljerne? Så er jobbet som Lead Management Koordinator i Alm. Brand Group, måske noget for dig!

I teamet vil dit ansvar og primære opgaver være at oprette, vedligeholde, udvikle og monitorere kampagner, puljer og ringelister til det direkte kundesalg for både Alm. Brand og Codan.

Hovedopgaverne for dig som Lead Management Koordinator bliver:

 • Med udgangspunkt i lead-leveranceplanen, skal der løbende både oprettes nye og opdatere eksisterende ringelister til salget herunder telemarketing til mødebooking og outbound.
 • Monitorere alle puljerne og ringelister i forhold til forbrug af leads
 • Vedligeholde alle kampagner i Enreach/Hero
Alm. Brand
Hjemmearbejdsplads
Gem
Voxmeter A/S
Deltidsjob som interviewer

Voxmeter A/S

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S
Amnesty International
Phoner, Amnesty International, fuldtid

Amnesty International, København

Vil du gøre en forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling og samtidig blive en del af et stærkt fællesskab? Har du lyst til at udvikle dine kommunikative og sociale skills? Bliv phoner hos Amnesty International og få et studiejob, der gir mening.

”Det er jo en virkelig vigtig sag. Jeg kunne ikke være telefonsælger på hvad som helst – for mig er det vigtigt, at det er noget, jeg virkelig brænder for,” fortæller Tone, deltidsphoner hos Amnesty

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Amnesty International
Facer, Amnesty International, fuldtid

Amnesty International

Har du lyst til at gøre en verden til forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling? Vil du ha’ et job, hvor du får venner for livet? Kom med på holdet hos Amnesty og få en hverdag, der gir mening som facer.

”Vi taler med folk fra alle mulige forskellige samfundslag. Det giver en enorm personlig udvikling – det er en skill, man kan bruge i alle mulige andre fag,” fortæller Sebastian, facer på fuldtid.

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Amnesty International
Facer, Amnesty International, deltid

Amnesty International

Vil du ha’ et job, hvor dine kolleger bliver dine venner for livet? Bliv facer i Amnesty og gør en verden til forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling.

”Når jeg går på arbejde, så føler jeg, at det har en mening. Det er meget nemmere at overbevise andre om vigtigheden, når man selv tror på missionen.” fortæller April, gruppeleder.

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Anima Dyrenes stemme hos Anima

Anima, København

Brænder du for at gøre en forskel for dyr? Kan du se dig selv som tele-fundraiser for sagen? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi tilbyder et meningsfuldt job, hvor du får muligheden for at tale dyrenes sag og styrke Animas arbejde, politisk og praktisk, ved at få flere til at stå med os som medlemmer.

Du vil tale med relevante folk og inspirere og motivere dem til at hjælpe dyrene sammen med os. Dit engagement og din indsats vil være afgørende for, hvor mange der tager ansvar for dyrene ved at være medlem i Anima.

Vi tilbyder bl.a.

 • Konkurrencedygtig løn og feriepenge
 • Et meningsfuldt arbejde til dig, der går op i dyrs rettigheder
 • Dygtiggørelse i fundraising, formidling og samtalestyring
Experian A/S Tele Account Manager / Telesælger

Experian A/S, København

Er du en af de bedste Telesælgere i Danmark eller har du potentiale til at blive det?

Til vores attrraktive kontor som ligger centralt på Østerbro og kun 1 minut fra Vibenshus Metro, søger vi en Telesælger til omgående tiltrædelse.

Kan du vælge de rigtige løsninger til kunderne og vil du arbejde med en portefølje af kvalitetsprodukter som eksempelvis RKI og Experian virksomhedsdata? Hvis du samtidig brænder for salg via telefonen og elsker kundekontakt, så er det dig vi søger.

Dine primære opgaver vil være salg til nye kunder og håndtering af indkomne henvendelser.

Montus Business Academy ApS Marketingsassistenter/phonere (deltid)

Montus Business Academy ApS, Hellerup

Brænder du for at blive en del af en tempofyldt kursusvirksomhed, og er du på udkig efter et deltidsjob ifm. dit sabbatår eller sideløbende med dit studie, så er det netop dig, vi leder efter!

Vores arbejdsmiljø er ungt, stemningen er god, og vi har høje ambitioner, men vi har også travlt, og derfor har vi nu brug for flere dygtige hænder. Vi søger dig, der:

 • Kan screene kontakter på internettet
 • Kan phone de screenede kontakter (der skal ikke sælges over telefonen)
 • Kan lide at tale og lytte til andre mennesker
 • Er motiveret, har god energi og masser af gåpåmod
 • Arbejder målrettet og resultatorienteret.

Vi forestiller os, at du holder sabbatår eller er påbegyndt en uddannelse og derfor er på udkig efter et deltidsjob. Du behøver ikke at have erfaring, vi sørger for at give dig den bedste oplæring.

Alm. Brand
Mødekonsulent Erhverv til Odense

Alm. Brand

Er salg/mødebooking det, du synes er sjovest, og kunne du tænke dig et job, hvor du får de absolut bedste muligheder for at få succes? Så er det nu, du skal slå til.

I Odense er vi lige nu ved at sætte fremtidens vinderhold, og du kan komme med. Hvis du altså har salgstalentet og den nødvendige vilje – og du i øvrigt har lyst til at udvikle dine evner i en succesrig virksomhed, der i mange år har været topscorer, når det gælder arbejdsglæde.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør, og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Alm. Brand
Alm. Brand
Mødekonsulent Aarhus

Alm. Brand

3 gode grunde til at blive mødekonsulent:

 • Det sociale sammenhold
 • Du opbygger værdifulde kompetencer
 • God løn og fleksible arbejdstider

Dit job handler kort og godt om at booke møder for vores assurandører, der står for at sælge forsikringer. Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf mange kan drage fordel af at skifte til Alm. Brand.

Du får alle argumenterne af os, og så er det din opgave at fortælle kunden, hvorfor det giver mening for dem at tage et møde med en assurandør.

Alm. Brand
Gem
Alm. Brand
Mødekonsulent (Fuldtid) - Aarhus

Alm. Brand

Leder du efter et job, du kan bruge som fundament til din videre karriere, så har du en super mulighed her. Her skal du og dine kolleger på kontoret i Aarhus spille en nøglerolle i arbejdet med at skabe en succes.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Vi arrangerer fx teamaftener, tager ud og spiser eller lavet andre sociale ting sammen. Det er helt op til dig, hvor meget du vil deltage, men mulighederne er der, og dine nye kollegaer og venner vil helt sikkert gerne have dig med til vores torsdagsbar og firmafester. Du kan selvfølgelig også se frem til en rigtig god fast løn plus bonusordning.

Alm. Brand

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV