23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Flying Tiger Copenhagen
Global Franchise Director

Flying Tiger Copenhagen

Do you have an outstanding Franchise Sales experience and the ambition of working in a global fast moving environement?

We are looking for a Global Franchise Director to join the Global Sales team, focused on building, managing and expanding our new franchise business. This role will be critical to contribute and expanding our Global Sales channels in 2020 and beyond. If you are a highly motivated self-starter, come and join our growing team! Referring directly to the Chief Global Sales Officer, the role is based at our Head Office in the heart of Copenhagen and has great potential for further development and growth.

Franchise Expansion & Development:

 • Develop new Global Franchisees while driving the franchise and business plan growth.
 • Identify and propose new partners and independent prospects.
Maguru A/SSales Manager

Maguru A/S, København

Maguru er en markedsføring- og kommunikationsplatform for håndværksvirksomheder. Vores mission er at hjælpe håndværksvirksomheder med at få flere kunder, der kommer igen - og anbefaler dem til andre.

Vi har udviklet en call-tracking-teknologi, der gør det muligt at måle og optimere effekten af vores kunders markedsføring. I tillæg til dette har vi udviklet et unikt CRM-system, der opsamler al kundekommunikation automatisk og gør det nemt for håndværkerne at levere en god kundeoplevelse.

Vi har dokumenteret stærke netværkseffekter fra vores innovative løsning, og er nu klar til at skalere virksomheden. Til dette skal vi bruge en Sales Manager, der kan opbygge og coache et team af Account Managere til succes.

De første 6 måneder skal du sælge produktet sammen med 1-2 Account Managere, og virksomhedens administrerende direktør, som har solgt løsningen hidtil.

Interdan Bil A/SInterdan-koncernen søger kommercielt stærke ledere til at blive en del af den fremtidige topledelse i Danmark eller Sverige

Interdan Bil A/S, Glostrup eller Hyllie/Sverige

Til vores nyoprettede Leadership Acceleration Program søger vi 2-3 ledere med højt fagligt kompetenceniveau, et stærkt kommercielt mindset og et udpræget vinderinstinkt.

Programmet udgør en unik mulighed for at accelerere din lederkarriere i en kompleks branche, som er i konstant forandring og under stor indflydelse af bl.a. den teknologiske udvikling og ændringer i forbrugernes adfærd.

Du kommer til at indgå i et skræddersyet forløb i enten Danmark eller Sverige med det formål, at du efter en 2-årig periode kan overtage ledelsen af en af vores fremtidige forretningsenheder. Programmet har et stærkt strategisk fokus og en meget høj prioritet for koncernen.

Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
VAR Healthcare DK, FILIAL AF CAPPELEN DAMM AS
Nordisk Salgschef i VAR Healthcare

VAR Healthcare DK, FILIAL AF CAPPELEN DAMM AS, Hellerup

Som salgschef i Norden vil du få et centralt ansvar for salg, herunder identificering af nye kunder, salgs og markedsføringsbudgetter, samt medansvar for salgs- og markedsføringsstrategi i de nordiske lande. Du vil endvidere få ansvar for opfølgning af kontrakter samt oparbejdelse og vedligeholdelse af netværk. Du vil få personaleansvar for kundechefer/kundeansvarlige i Norden. Administration af filialen i København vil blive en del af stillingen.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et godt arbejdsmiljø og medarbejdere med høje faglige kvalifikationer og ambitioner for vores produkt og ydelser
 • Et innovativt fagmiljø med internationalt netværk og store ambitioner
 • Gode sundheds- og trivselsordninger
DHL Express
Commercial, Products and Pricing Manager

DHL Express, Vallensbæk

Er du en erfaren og dynamisk leder med et skarpt kommercielt og internationalt mindset, der har et instinktivt fokus på vækst, udvikling af kundeorienterede løsninger og produkter, kan identificere nye muligheder i markedet og trives i en kompetitiv virksomhedskultur?

Og er du klar til at indgå i et team i en virksomhed, som er Danmarks største spiller inden for internationale ekspresforsendelser med stigende omsætning, støt voksende markedsandel og et stærkt brand? Så har vi jobbet til dig!

Du får ansvaret for at gå forrest ved at engagere salgsstyrken med produkter, træning af koncepter, effektivisering af salgsprocesser og intensivere en målrettet indsats igennem kampagnelanceringer og løbende opfølgning for at sikre, at salgsorganisationen når målsætningerne.

DHL Express
Robert Bosch A/STeamleder – Key User Management Power Tools

Robert Bosch A/S, Ballerup

Ønsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer? Hvad enten det er inden for Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, og Energy and Building Technology, hos os har du mulighed for at forbedre livskvaliteten over hele verden. Velkommen til Bosch.

Du bliver en del af det danske salgsteam, hvor du får ansvaret for den del af organisationen, der arbejder med slutbrugersalg af el-værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere og industrikunder.

Som teamleder er du fagligt og personalemæssigt ansvarlig for et team med tre slutbrugerspecialister, samtidig med at du har dit eget salgsdistrikt på Sjælland.

Du refererer til salgsdirektøren i Danmark og indgår i salgsledelsen i tæt samarbejde med Retail salgschefen. Du vil være ansvarlig for salgsbudgettet for dit team og bidrage til konceptudvikling i samarbejde med marketing og vores forskellige forretningsområder.

Jysk Fynske Medier P/S
Teamleder Future leader Sjælland

Jysk Fynske Medier P/S, København

Jysk Fynske Medier søger 1 Teamleder, som samtidig vil indgå i en 2-årig Lederaspirant uddannelse

Har du en salgsuddannelse, eller måske erfaring fra en tidligere stilling som teamleder eller erfaring som mellemleder i en salgsorganisation, samt en ambition om at videreudvikle dig som leder, så får du her en unik mulighed for at tage ”next step” i din salgskarriere………

Som Teamleder i ny salgsenhed på Sjælland, vil du samtidig indgå i en 2-årig lederaspirant uddannelse, som afvikles sideløbende. Målsætningen for os, er at skabe og uddanne vores kommende salgsledere, i egne rammer.

Nets A/S
Nordic Partner Executive

Nets A/S, Ballerup

At Nets, you’ll develop in a fast-growing tech company in a high-impact market. The Nordic Partner Executive’s role is key in our channel management strategy, as part of becoming a Nordic Payment Champion. The role must lead partner impact in a portfolio of customer accounts and accelerate Nets' digital transformation by leveraging a set of curated Partner solutions. The Role operates with the overall responsibility of the Nordics.

KMD A/S

The role will need to orchestrate across the Nordic Enterprise Sales and SMB market, to ensure partner offerings are aligned to customer requirements, as defined through the final partner model for Digitisation and leveraging across KAM areas. The role will lead partner impact in assigned customer segments/territory and provide feedback to direct sales on roadmap and KPI’s.

Nets A/S
itelligence a/s
Nordisk Salgsdirektør S/4 HANA-transformationer

itelligence a/s, Hvidovre

Kan du sælge komplekse løsninger og drive et forretningsområde? – Så læs videre.

Vi kigger ind et stort og interessant S/4HANA-marked, og vi søger nu en forstærkning til vores dygtige team, der arbejder med at sælge, rådgive og levere S/4HANA-transformationer hos vores mange spændende kunder.

Du vil få ansvaret for at drive salget af S/4HANA-transformationer i hele Norden, herunder:

 • Drive S/4HANA-transformationsdialogerne med vores kunder
 • Skabe overblik over pipeline og sikre fremdrift via individuelle account planer
 • Præsentere itelligences metode og proces for vores kunder i forbindelse med S/4HANA-transformationsdialogerne
itelligence a/s
Sixt Danmark A/SAfdelingschef i København City

Sixt Danmark A/S

Er du god til at opbygge og pleje relationer til kunder, og formår du at lede et salgs- og serviceteam, så det præsterer sit ypperste? Søger du et job, hvor du selv sætter dagsordenen og bidrager til vores fælles mål? Så har vi jobbet til dig!

Sixt Danmark A/S

Dit primære fokus bliver at sikre fremdriften af kontoret, blandt andet ved opsøgende salg og relationsdannelse med erhvervslivet i området. Derudover får du ansvaret for et team på godt 12 medarbejdere som du vil coache og dygtiggøre så service i verdensklasse ligger i deres DNA. Som en del af teamet har du en højre hånd i form af en assistant som hjælper dig med den daglige drift som de opgaver du ellers delegerer.

Konkret bliver dine opgaver blandt andet:

 • Ledelse, motivering og coaching af salgs- og klargøringsteamet, så de når fastsatte mål
 • Daglig kundekontakt med service og salg i fronten både personligt, telefonisk og via mail
Sixt Danmark A/S
Sixt Danmark A/SSalgsdirektør (B2B)

Sixt Danmark A/S, Kastrup

Er du god til at opbygge relationer til kunder, og har du massiv erfaring med B2B-salg? Formår du at lede et salgsteam, og søger du efter den næste udfordring i din karriere kombineret med at du elsker biler? Så har vi jobbet til dig!

Sixt Danmark A/S

Vi tilbyder dig et dynamisk arbejdsmiljø i et super motiveret team. Som salgsdirektør får du omsætningsansvaret for vores voksende erhvervssegment og du skal balancere din tid mellem rollen som leder for salgsteamet og din egen kontakt til vores største erhvervskunder.

Konkret bliver dine opgaver blandt andet:

 • Målopfyldelse for din ansvarsområder som omfatter omsætningen på erhvervssegmentet
 • Opbygge og vedligeholde et stærkt team af rådgivere og Key Account Managers
 • Kundebesøg til de største erhvervskunder for at bevare synligheden af Sixt
Sixt Danmark A/S
LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

Elgiganten A/S
Assisterende Salgschef Store Support

Elgiganten A/S, København

Er du vild med at gå forrest og være med til at udvikle andre? Vi søger en ny stjerne til vores stærke salgsteam på hovedkontoret i København, der kan videreudvikle og føre Elgiganten til endnu større succes.

Det bliver dit ansvar at løfte Elgigantens samlede salgsresultat ved at sikre en ensrettet eksekvering af virksomhedens salgsstrategier. Du vil have en del rejsetid i bil, da du vil skulle besøge varehusene i din region til opfølgning og træninger.

I løbet af din arbejdsdag møder du mange nye udfordringer. Nogle af dine faste opgaver vil være:

 • Ansvarlig for at sikre eksekvering af virksomhedens salgsstrategi igennem digitale såvel som fysiske møder med varehusene.
 • Ansvarlig for resultatopfølgning af varehusenes performance i henhold til fastsatte succes KPI´er
 • Ansvarlig for at planlægge og facilitere møder og træning i samarbejde med vores salgschefer.
Elgiganten A/S
RUDOLPH CARE A/SEr du Rudolph Cares nye Sales Director?

RUDOLPH CARE A/S, Valby

Vi vægter faglighed, erfaring og personlighed lige højt. Så udover dokumenteret erfaring og viden skal du kunne se dig selv i følgende profil:

 • Du har stor erfaring i BTB- og BTC-salg (i DK samt i udvalgte markeder), som du nu har lyst til at dele i en vækstorganisation – præget af passionerede kolleger, hårdt arbejde, stor frihed og hurtige beslutningsveje.
 • Du har evnen til aktivt at løfte udvikling, drift og væksten af et stigende, globalt og digitalt BTC-salg.
 • Du står i spidsen for et hold af BTC Brand Ambassadors, Head of Sales (DK) samt Head of Sales (International), der alle refererer til dig. Du indgår desuden i ledelsesteamet – på lige fod med lederne af vores Brand- og Økonomiafdeling samt Supply Chain, anført af vores CEO, grundlægger og ejer, Andrea Elisabeth Rudolph.

For an English version of the job ad, please click here.

miinto ApSGlobal Sales Director

miinto ApS, Copenhagen

Our Global Sales Director will be reporting directly to our Founder & CEO and be responsible for driving Miinto’s global sales operations and strategy.

You will lead and build a world class high performing sales team, who are extremely customer-centric and numbers-driven. The position will directly manage a number of country managers and senior sales professionals.

What you’ll do:

 • Develop and execute strategy for all revenue-generating activities as well as expansion of business within existing and new markets
 • Develop annual sales plans to drive revenue and increase market share
 • Manage the sales process which includes revenue management, sales training, mentorship and team performance assessment

What to expect from us:

 • A truly multicultural work environment - we currently have employees from 15 countries around the world!
 • A flat hierarchy built on trust and collaboration
HOYER-rekrutteringAFTER-SALES SERVICE MANAGER

HOYER-rekruttering recruiting on behalf of STERISAFE ApS in Copenhagen

Develop and maintain a newly established After-Sales service function

STERISAFE ApS is a successful health-tech company with high ambitions to lead the revolution in upgrading the environmental hygiene methods in the healthcare segment, as well as in other industries.

You will be part of the management group and reporting to the COO in Copenhagen and will become the point of contact for end customers and distributors, ensuring compliance with company policies although your initial tasks and responsibilities will, among others, be:

 • Develop and initiate an After-Sales service program to follow-up on all required services and maintenance
 • Develop and optimize support and service processes, tools, and systems
 • Train, motivate, and lead both the inhouse after sales team and distributors sales network
Hansen Toft A/SHead of After Sales - Region Sjælland

Hansen Toft A/S søger for kunde

Udvikling og optimering af BTB serviceforretning med fuldt P/L-ansvar

Du vil med reference til virksomhedens CEO og medlem af den øverste ledergruppe blive P/L-ansvarlig for After Sales forretningsområdet som i dag omsætter for et tocifret millionbeløb.

Du skal tage økonomisk og ledelsesmæssigt ejerskab for en mellemstor teknisk afdeling, hvor der særligt er behov for opbygning og effektivisering på de indre linjer. Du får en væsentlig opgave ift. forbedring af indtjeningsevnen gennem blandt andet indgåelse af lukrative serviceaftaler og løbende forbedring af flow gennem udvikling/professionalisering af relevante systemer, processer og procedurer i afdelingen.

Salgschef til landsdækkende servicevirksomhed med store vækstambitioner - PartnerService
Ønsker du en spændende og udfordrende karrierestilling med mulighed for faglig og personlig udvikling i et performanceorienteret og...
PartnerService Rengøring ApS, København SV
PartnerService Rengøring ApS
Salgschef til entreprenørkørselsafdeling
Kan du udvikle og lede vores salgsafdeling og samtidig opnå mærkbare salgsresultater - så er du måske vores nye salgschef.
HCS A/S, Glostrup
HCS A/S