52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 52 resultater.
Innos Tools ApSDistriktschef Værktøj og Kemi

Innos Tools ApS, Vejen

Du vil blive ansvarlig for vores samlede salg af værktøj og kemi, både eget salg og hele salgsteamet herunder.

Salgsledelse vil fylde en stor del af din hverdag. Du kommer til at have daglig kontakt med vores værktøjskonsulenter, og det bliver dit job at hjælpe dem med at udvikle deres professionelle kompetencer.

Samtidig forventes du at sætte dig grundigt ind i produkterne, da det er din opgave at hjælpe vores konsulenter med at besvare ethvert spørgsmål, der måtte opstå.

Dine konkrete arbejdsopgaver

 • Daglig opfølgning med værktøjskonsulenterne.
 • Daglig salgsledelse og motivering af vores 9 værktøjskonsulenter.
 • Deltagelse i, og præsentation af bl.a. nye produkter ved Innos Tools månedlige salgsmøder.
Coromatic A/S
Operations Manager

Coromatic A/S, Roskilde

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering.

Som vores nye Operations Manager bliver du den centrale medarbejder i vores Critical Facilities Management Solutions. Dine kunder og dygtige teammedlemmer er placeret over hele landet, så det er vigtigt at du er indstillet på at være fleksibel og flytte dig efter dem. Du kan arbejde ud fra vores kontorer i enten Århus, Odense eller Roskilde.

Vores primære opgave er at sikre vores kunders kritiske infrastruktur 24/7, med henblik på at forhindre kostbare nedbrud i driften.

Coromatic A/S
Mammoet Denmark Brande A/SSales Manager Scandinavia

Mammoet Denmark Brande A/S

Reporting directly to Director of Mammoet Scandinavia and being a part of the Scandinavian Management Team, you will manage and professionalize the Scandinavian team of currently 4 dedicated Sales Managers in the region.

You are responsible to define the Sales Strategy, contract negations and coordinate the overall sales efforts within Heavy Lifting and Transportation solutions. Furthermore you will be the direct point of contact and work together with the regional sales team.

Your tasks:

 • Develop innovative sales strategies for our target markets
 • Analyze the market situation, monitor competition and recognize trends
 • Identify new customers
DESMI Ocean GuardSales Director for DESMI Ballast Water Management Systems

DESMI Ocean Guard, Nørresundby

Would you like to play an active role in the environmental protection of the world’s oceans? Do you have experience with management of global sales activities in the marine segment or similar industries? Are you our new Sales Director that can take responsibility for managing our global BWMS sales team and meet ambitious growth targets?

As Sales Director you are part of DESMI Ocean Guard management team where you will be responsible for managing DESMI Ocean Guard’s global BWMS sales activities. This includes the management of 5 regional sales teams, each headed by a Regional Manager, and a sales support team based in Denmark. In this new sales organization there are currently many open positions and you will play a key role in the significant expansion of our BWMS sales team.

Flying Tiger Copenhagen
Global Franchise Director

Flying Tiger Copenhagen

Do you have an outstanding Franchise Sales experience and the ambition of working in a global fast moving environement?

We are looking for a Global Franchise Director to join the Global Sales team, focused on building, managing and expanding our new franchise business. This role will be critical to contribute and expanding our Global Sales channels in 2020 and beyond. If you are a highly motivated self-starter, come and join our growing team! Referring directly to the Chief Global Sales Officer, the role is based at our Head Office in the heart of Copenhagen and has great potential for further development and growth.

Franchise Expansion & Development:

 • Develop new Global Franchisees while driving the franchise and business plan growth.
 • Identify and propose new partners and independent prospects.
Maguru A/SSales Manager

Maguru A/S, København

Maguru er en markedsføring- og kommunikationsplatform for håndværksvirksomheder. Vores mission er at hjælpe håndværksvirksomheder med at få flere kunder, der kommer igen - og anbefaler dem til andre.

Vi har udviklet en call-tracking-teknologi, der gør det muligt at måle og optimere effekten af vores kunders markedsføring. I tillæg til dette har vi udviklet et unikt CRM-system, der opsamler al kundekommunikation automatisk og gør det nemt for håndværkerne at levere en god kundeoplevelse.

Vi har dokumenteret stærke netværkseffekter fra vores innovative løsning, og er nu klar til at skalere virksomheden. Til dette skal vi bruge en Sales Manager, der kan opbygge og coache et team af Account Managere til succes.

De første 6 måneder skal du sælge produktet sammen med 1-2 Account Managere, og virksomhedens administrerende direktør, som har solgt løsningen hidtil.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Salgsdirektør

Der kan løfte en solid handels- og rådgivningsvirksomhed til næste niveau

Med reference til direktøren, og med udgangspunkt fra virksomhedens hovedsæde i Trekantområdet, skal du stå i spidsen for salg, forretnings- og konceptudvikling i en solid vækstvirksomhed, hvor fokus indledningsvis er afsætning i både Danmark og Tyskland.

Du skal:

 • Lede, indsatsstyre og coache dit salgsteam på ca. 7 sælgere i både Danmark og Tyskland, således at der løbende opnås en optimal markedsbearbejdning og langsigtet resultatudvikling.
 • Selvstændigt levere et godt salg til de største KAM-kunder, og samtidig evne at spille den enkelte sælger bedre i dennes salg, både via løbende coaching og sambesøg. Du er således typen, der både på egen hånd, og i tæt samarbejde med den enkelte sælger, viser hvordan man målrettet og med succes gennemfører personligt koncept-, produkt- og løsningssalg.
Friland A/S
Export Director, Friland A/S

Friland A/S, Randers

Give your commercial skills a global reach as you take on the strategic and commercial lead on our export of organic and free-range livestock concepts to markets across the world.

You’ll be part of a great team – we like to call it the Friland family – but you’ll feed into a crucial agenda at Group level in Danish Crown: to enhance environmental sustainability and animal welfare even further,” explains CEO of Friland, Claus Hein.

Ready to join our mission? Read more right here.
KAR+CO
Division Manager

KAR+CO søger for Hans Følsgaard A/S, Ry

Du har det samlede P/L-ansvar for divisionen og det ledelsesmæssige ansvar for de p.t. 10 erfarne og fagligt kompetente medarbejdere. Du skal således sikre den fortsatte forretningsmæssige og organisatoriske udvikling i en tæt dialog med medarbejderne og de eksterne samarbejdspartnere, hvor Hans Følsgaard har en lang tradition for at skabe uformelle, ligeværdige og langvarige relationer. Udviklingen vil i høj grad være på det globale marked.

Ud over de ledelsesmæssige opgaver vil du også have en operativ rolle som en aktiv og vigtig del af divisionens salgsindsatser/-aktiviteter og derfor have en tæt dialog med den øvrige salgsorganisation og ikke mindst kunder og leverandører.

KAR+CO
Interdan Bil A/SInterdan-koncernen søger kommercielt stærke ledere til at blive en del af den fremtidige topledelse i Danmark eller Sverige

Interdan Bil A/S, Glostrup eller Hyllie/Sverige

Til vores nyoprettede Leadership Acceleration Program søger vi 2-3 ledere med højt fagligt kompetenceniveau, et stærkt kommercielt mindset og et udpræget vinderinstinkt.

Programmet udgør en unik mulighed for at accelerere din lederkarriere i en kompleks branche, som er i konstant forandring og under stor indflydelse af bl.a. den teknologiske udvikling og ændringer i forbrugernes adfærd.

Du kommer til at indgå i et skræddersyet forløb i enten Danmark eller Sverige med det formål, at du efter en 2-årig periode kan overtage ledelsen af en af vores fremtidige forretningsenheder. Programmet har et stærkt strategisk fokus og en meget høj prioritet for koncernen.

HumanTrust A/S
CCO

HumanTrust A/S søger for Juliana A/S i Odense

Har du et kommercielt mindset og kræfter til at træde de ekstra watt, der skal til for at løfte Juliana Drivhuse A/S til næste niveau? Er du kendt for din evne til at agere situationsbestemt og skabe tillidsfulde relationer? Så er det måske dig, der skal med på vækstbølgen som ny CCO?

Efterspørgslen på virksomhedens produkter er ekstraordinær. For at udnytte vækstbølgen bedst muligt har Juliana Drivhuse A/S brug for dig, der kan løfte salget til et nyt niveau med det overordnede kommercielle ansvar for alle salgs- og marketingaktiviteter.

Som CCO får du følgende ansvarsområder:

 • Ledelse og udvikling af en velfungerende salgs- og marketingmotor på både B2B og B2C
 • Eksekvering af salgsstrategi, der sikrer vækst af uudnyttet potentiale, primært via eksisterende kunder og markeder
 • Understøtte den stærke udvikling på B2C-salget igennem konceptet Juliana Drivhuscenter i Danmark, Tyskland og England.
HumanTrust A/S
Kvik A/SMålrettet og erfaren Butikschef til Kvik Egå

Kvik A/S

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for at skabe resultater og overholde budgetter. En af dine stærke sider er at coache og motivere medarbejderne i butikken samt sikre fortsat udvikling af de ansatte.

Du er desuden ansvarlig for, at butikken til enhver tid lever op til Kviks koncept og kundernes forventninger.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning. Tæt samarbejde og sparring med virksomhedens ledelse og øvrige butikschefer.

Du bliver en del af et dynamisk team i en butik med højt tempo og et godt fællesskab. Kvik Egå, er en del af Kvik Århus, der også ejer Kvik Tilst samt Kvik Viby.

Kvik A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Regional salgschef til Kemp & Lauritzen Teknikhus Midtjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Ambitiøs regional salgschef søges til stilling i forretningsenheden Teknikhus Midtjylland.

Kemp & Lauritzen A/S

Placeret på kontoret i Tilst, og med reference til Regionschefen for Teknikhus Midt skal den regionale salgschef tiltrække, fastholde og udvikle kunder i region Midtjylland, hvor det absolutte fokus vil være tværfagligt salg til eksisterende og nye erhvervskunder og offentlige kunder.

Som regional salgschef bliver du en del af ledergruppen for Teknikhus Midtjylland. Udover at have ansvar for udvikling af salgsplaner sammen med regionschefen og afdelingscheferne i regionen, er det salgschefens opgave at samarbejde med Teknikhus Midtjyllands Service- og projektledere, så ordrerne kommer i hus.

Kemp & Lauritzen A/S
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
VAR Healthcare DK, FILIAL AF CAPPELEN DAMM AS
Nordisk Salgschef i VAR Healthcare

VAR Healthcare DK, FILIAL AF CAPPELEN DAMM AS, Hellerup

Som salgschef i Norden vil du få et centralt ansvar for salg, herunder identificering af nye kunder, salgs og markedsføringsbudgetter, samt medansvar for salgs- og markedsføringsstrategi i de nordiske lande. Du vil endvidere få ansvar for opfølgning af kontrakter samt oparbejdelse og vedligeholdelse af netværk. Du vil få personaleansvar for kundechefer/kundeansvarlige i Norden. Administration af filialen i København vil blive en del af stillingen.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et godt arbejdsmiljø og medarbejdere med høje faglige kvalifikationer og ambitioner for vores produkt og ydelser
 • Et innovativt fagmiljø med internationalt netværk og store ambitioner
 • Gode sundheds- og trivselsordninger
DHL Express
Commercial, Products and Pricing Manager

DHL Express, Vallensbæk

Er du en erfaren og dynamisk leder med et skarpt kommercielt og internationalt mindset, der har et instinktivt fokus på vækst, udvikling af kundeorienterede løsninger og produkter, kan identificere nye muligheder i markedet og trives i en kompetitiv virksomhedskultur?

Og er du klar til at indgå i et team i en virksomhed, som er Danmarks største spiller inden for internationale ekspresforsendelser med stigende omsætning, støt voksende markedsandel og et stærkt brand? Så har vi jobbet til dig!

Du får ansvaret for at gå forrest ved at engagere salgsstyrken med produkter, træning af koncepter, effektivisering af salgsprocesser og intensivere en målrettet indsats igennem kampagnelanceringer og løbende opfølgning for at sikre, at salgsorganisationen når målsætningerne.

DHL Express
ERIK arkitekter A/S
Markeds- og projektchef til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Som markeds- og projektchef i ERIK vil du derfor varetage flere forskellige roller. Vægtningen af de enkelte roller og det tidsmæssige forbrug på dem vil variere over tid og i takt med projekterne, men den vigtigste rolle af dem alle, vil altid at være som ambassadør for vores værdier. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du får ansvar for salg på hele Fyn. Du planlægger selv dit opsøgende salg til kendte og nye kunder og dine lokale kontakter.

ERIK arkitekter A/S
Robert Bosch A/STeamleder – Key User Management Power Tools

Robert Bosch A/S, Ballerup

Ønsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer? Hvad enten det er inden for Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, og Energy and Building Technology, hos os har du mulighed for at forbedre livskvaliteten over hele verden. Velkommen til Bosch.

Du bliver en del af det danske salgsteam, hvor du får ansvaret for den del af organisationen, der arbejder med slutbrugersalg af el-værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere og industrikunder.

Som teamleder er du fagligt og personalemæssigt ansvarlig for et team med tre slutbrugerspecialister, samtidig med at du har dit eget salgsdistrikt på Sjælland.

Du refererer til salgsdirektøren i Danmark og indgår i salgsledelsen i tæt samarbejde med Retail salgschefen. Du vil være ansvarlig for salgsbudgettet for dit team og bidrage til konceptudvikling i samarbejde med marketing og vores forskellige forretningsområder.

Jysk Fynske Medier P/S
Teamleder Future leader Midtjylland

Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier søger en Teamleder, som samtidig vil indgå i en 2-årig Lederaspirant-uddannelse.

Har du en salgsuddannelse, eller måske erfaring fra en tidligere stilling som teamleder eller erfaring som mellemleder i en salgsorganisation. Har du også ambitioner om at videreudvikle dig som leder, så får du her en unik mulighed for at tage ”next step” i din salgskarriere…

Som Teamleder i ny salgsenhed, i Region Midtjylland, vil du ligeledes indgå i en 2-årig Lederaspirant-uddannelse, som afvikles sideløbende. Målsætningen for os, er at skabe og uddanne vores kommende salgsledere, i egne rammer.

Jysk Fynske Medier P/S
Teamleder Future leader Sjælland

Jysk Fynske Medier P/S, København

Jysk Fynske Medier søger 1 Teamleder, som samtidig vil indgå i en 2-årig Lederaspirant uddannelse

Har du en salgsuddannelse, eller måske erfaring fra en tidligere stilling som teamleder eller erfaring som mellemleder i en salgsorganisation, samt en ambition om at videreudvikle dig som leder, så får du her en unik mulighed for at tage ”next step” i din salgskarriere………

Som Teamleder i ny salgsenhed på Sjælland, vil du samtidig indgå i en 2-årig lederaspirant uddannelse, som afvikles sideløbende. Målsætningen for os, er at skabe og uddanne vores kommende salgsledere, i egne rammer.