48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)
Engageret og energisk Servicekonsulent med fokus på rådgivning og den gode kundeoplevelse

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)

Brænder du for at skabe resultater og udvikle eksisterende kunder, og vil du være en del af en stabil afdeling i stor udvikling?

Lyder det som dig? Så søger vi nu 2 servicekonsulenter til vores eksterne serviceorganisation i Syddanmark. Du bliver en del af vores afdelinger i Løgumgaarde, Kolding og Svendborg, der servicerer kunder med arbejdsbeklædning til forskellige brancher samt produkter til hoteller & restauranter. Med reference til servicechefen, er det således din vigtigste opgave at servicere og udvikle din kundeportefølje samt sikre fastholdelse af dine kunder.

Du vil som servicekonsulent få en varieret dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver og en bred kontaktflade. Du vil indgå i serviceorganisationen, hvor din vigtigste opgave er at fastholde, servicere og udvikle vores kunder for der igennem at bidrage til afdelingens overordnede mål.

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Salgs- og kundeserviceelev

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Padborg

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Jobbet er delt mellem salg og værkstedsservice, og du vil således blive oplært inden for salgsadministrative opgaver, herunder support af vores sælgere samt de administrative opgaver på værkstedskontoret, hhv. kundebetjening.

Som salgselev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Handelselev salg, brancheretning Auto.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 8-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Tønder

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Würth
Salgstrainee, Sønderjylland

Würth Danmark A/S

Drømmer du om at kickstarte din karriere i et lærerigt miljø med egen firmabil og en fast stilling?

Würth Danmark A/S”Med et uddannelsesforløb hos Würth ved man at der venter et ”rigtig” job efterfølgende. Min rejse startede som salgstrainee og i dag er jeg kørende sælger. Jeg har udviklet mig helt vildt.” Rasmus Kok, tidligere salgstrainee, som i dag er kørende sælger

Det er vores erfaring, at du ikke behøver at starte ud som et naturtalent for at ende som en rigtig dygtig sælger. Vi har derfor skræddersyet en spændende 12 måneders udviklingsrejse, der tager dig med hele vejen fra butik til kørende salg i et distrikt, som du selv får ansvaret for. Vi klæder dig godt på både i forhold til vores produktsortiment og salgsdisciplinen, for det er vigtigt, at du føler dig godt rustet til atmøde dine kunder.

Würth Danmark A/S
Abena
Sales Manager Assistant med en Junior Key Account Manager i maven

Abena, Aabenraa

Du supporterer på fornemste vis vores Area Sales Manager og værdsætter den personlige relation til vores kunder og servicerer dem til topkarakter. Du drømmer om på sigt at få en mere sælgende rolle med din egen kundeportefølje.

Aktuelt leder vi efter en Sales Manager Assistant til vores team. Du vil i samarbejde med teamet være vores kunders trygge klippe, som proaktivt søger dialogen og ved, hvad god kundeservice er. Vi arbejder hen imod, at du i jobbet med tiden udvikler dig til Junior Key Account Manager med dine egne kunder, når du har den energi og den ballast, der skal til.

Du løser opgaver, hvor du blandt andet…

 • assisterer ASM med diverse opgaver, f.eks. forsendelse af vareprøver, udarbejdelse af statistikker og planlægning af kundebesøg i huset
 • afstemmer kundehenvendelser med ASM og efterfølgende følger dem til dørs
 • supporterer kunder med viden, priser etc., når de skal deltage i udbud.
Abena
Hanegal A/SSalgsassistent

Hanegal A/S, Haderslev

Hanegal er en af spydspidserne i dansk økologisk fødevareproduktion, og vi oplever stigende interesse for vores produkter. Vi har derfor behov for at styrke vores salgsafdeling med en intern salgsassistent.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Håndtering af salgsordrer
 • Løbende kundekontakt pr. telefon og mail
 • Leverandørkontakt
 • Disponering
 • Udsendelse af nyhedsbreve mv. til kunder

Du får mulighed for at være del af en attraktiv virksomhed, hvor økologi og bæredygtighed forenes med godt købmandskab. Denne ansættelse er som et led i en langsigtet styrkelse af organisationen. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold, som modsvarer de opstillede krav.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

X systems
Konsulent i Sønderjylland

X systems

Kan du danne trygge kunderelationer? Og vil du sælge løsninger, der højner arbejdsglæden og skaber et sundere og bedre arbejdsmiljø i både private og offentlige organisationer?

Din primære mission bliver at rådgive vores kunder om vores løsninger inden for ergonomiske hjælpemidler, der forbedrer det fysiske arbejdsmiljø.

Du planlægger i høj grad din egen tid og får hjælp af vores salgsbackupteam til at booke møder og åbne nye kunder. Det betyder, at du bruger tiden der, hvor du er bedst: ude hos kunderne.

X systems
YouSeeBliv kunderådgiver i YouSee og kickstart din karriere

YouSee, Århus, Odense, Kolding og Sønderborg

Som kunderådgiver i YouSee kommer du til at udvikle dig. Det vil vi godt garantere. Du bliver helt skarp til salg, teknisk support og kundeservice.

Som kunderådgiver i YouSee er der ikke to arbejdsdage, som er ens. Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker, der alle skal have den bedste oplevelse, når de ringer til YouSee.

Din arbejdsdag kommer primært til at bestå af:

 • Yde teknisk support på bredbånd, tv og mobil
 • Svare på spørgsmål om produkter, pakker og ydelser
OK Kundekonsulenter med bopæl i Trekantsområdet

OK a.m.b.a.

Er du sælger helt ind i hjertet? I OK søger vi to selvkørende og tillidsvækkende kolleger, der møder vores kunder med et smil og i øjenhøjde.

Kunne du tænke dig at bruge noget af din fritid som sælger i OK? Som sælger i OK er det din vigtigste opgave at sælge og udbrede kendskabet af OK´s produkter såsom OK kort, el, mobiltelefoni og forsikringer. Derudover vil du have kontakt med OK´s sponsormodtager i dit distrikt. Du har selv dialogen med butikkerne i dit distrikt og planlægger dine egne salgsaktiviteter, som primært vil foregå i OK Plus-butikker, på messer og ved lokale sponsorevents.

Du skal dække Midt- og Sønderjylland, og det er en fordel, hvis du bor i Trekantsområdet. Det er nødvendigt, at du har egen bil til rådighed.

Hilti Danmark A/S
DYRK POTENTIALET SOM ACCOUNT MANAGER!

Hilti Danmark A/S

I Hilti har vi hele tiden brug for nye Account Managere, som matcher vores værdisæt, især i området i og omkring Århus, Trekantsområdet og i Midtjylland.

Hilti Danmark A/S

Da det går godt i byggebranchen, leder vi efter dig, der har erfaring med salg, en byggeteknisk baggrund, eller en akademisk uddannelse for at bidrage til Hiltis vækst.

Vi tilbyder dig muligheden for at bygge en salgskarriere, både nationalt og internationalt, med mulighed for at udvikle dig videre ind i en ledelsesstilling eller i marketing.

Wella CompanyBusiness Development Consultant – Barselsvikariat

Wella Company

Wella søger en Business Development Consultant til Syd- og Sønderjylland samt Fyn, der har evnerne og personligheden til at indgå i vores stærke salgsteam. Kundegruppen består primært af frisørsaloner, og du vil få ansvaret for alle mærkervarer under Wella. Du refererer til salgschefen for Danmark.

Som Business Development Consultant bruger du dagen hos vores eksisterende kunder, hvor du vedligeholder og udvikler samarbejdet. Du bliver endvidere ansvarlig for at opsøge nye kunder og præsentere dem for vores produkter og forretningskoncepter. Du planlægger selv dine kundebesøg, følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud.

Hos Wella Company tilbyder vi dig et job i en professionelt styret salgsorganisation, hvor vi arbejder med ambitiøse mål og løbende udvikler dig i jobbet. Du bliver en del af et stærkt team, der løfter i flok, og hvor vi udlever Wellas værdier i hverdagen.

DHL Freight
I DHL Freight har vi forrygende travlt, og søger profiler til Customer Service og Key Account Desk funktionerne

DHL Freight, Padborg

Vil du være med til ”at flytte verden” og til stadighed sikre de bedste services til vores kunder og markedet? Grib muligheden og bliv en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group!

I DHL Freight, Padborg søger vi strukturerede og ansvarsbevidste kundeservicemedarbejdere, som har lyst til at indgå i et dedikeret team, hvor nøgleordene er udvikling, excellent service og samarbejde. Vi tilbyder en spændende hverdag, hvor du vil supportere virksomhedens kunder, og hvor samarbejdet bygger på gensidig respekt, hvilket er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

DHL Freight
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

V.Å. Gram A/SExport Sales Trainee

V.Å. Gram A/S, Vojens

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, stor frihed under ansvar, og hvor du kan præge din egen karriere i den ønskede retning? Vil du gerne være en del af en virksomhed i vækst med stor familieånd, hvor de sociale relationer sættes i højsæde?

Som Export Sales Trainee vil du løbende blive oplært internt efter en fastlagt oplæringsplan og have et tæt samarbejde med dine salgskollegaer. Efterhånden vil du blive ansvarlig for egne eksportkunder og markeder, hvilket bl.a. indebærer udfærdigelse af markedsføringsplaner, kundehandlingsplaner, budgetter samt uddannelse af kunder i vores nye digitale sales tool. Der må undervejs i forløbet forventes en øget grad af rejseaktivitet.

JKSSalgs- og marketingkoordinator

JKS søger for M. Schack Engel i Højer

Ønsker du en spændende, alsidig stilling inden for koordinering af salg- og marketingopgaver? Så er det dig, vi er på jagt efter.

Kan du jonglere med mange bolde på en gang og stadig sikre fokus på dem alle? Er du stærk i tysk og engelsk, i både skrift og tale? Trives du i et uformelt miljø, hvor du på én gang er en del af et team med mange kasketter, samtidig med at du er specialist på dine egne områder? Så kunne dette måske være din kommende arbejdsplads.

M. Schack Engel A/S søger ny medarbejder til en central stilling i deres salgsafdeling. Det er en bred stilling med mange spændende opgaver, der spænder lige fra oversættelser, support og koordinering af nyopstartede kunder, til udarbejdelse af information til samarbejdspartnere, løbende kontakt med agenter og kontraktgennemlæsning.

Bygma
Sælger

Bygma, Haderslev

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Abena
Salgskoordinator til ABENA Consumer Products

Abena, Aabenraa

Med kunden som omdrejningspunkt har du blik for det gode samspil i et professionelt team, og samtidigt motiveres du af impulserne fra et internationalt marked i evig bevægelse. Du er effektiv i din tilgang til opgaveløsningen og bidrager til optimal afvikling samt koordinering af mulige løsninger med de øvrige afdelinger.

ABENA Consumer Products har i dag et omfattende samarbejde med en lang række retailkunder i Nordeuropa, og vi ønsker konstant at udvikle os med nye kundesegmenter og nye produkter. Her kommer du ind i billedet, hvis du vil være med på holdet.

Din indsats er en vigtig del af hele salgskæden
Du bliver en del af Business Service i ABENA Consumer Products med reference til Teamlederen, hvor du som koordinator kommer til at arbejde med support til både kunder og dine salgskolleger, og i det hele taget er du en vigtig brik i at understøtte, udvikle og drive vores salg.

Abena
Peak Rekruttering
Head of Customer Support and Quality

Peak Rekruttering søger for SwipBox i Sønderborg

Holder du af ledelse inden for kundeservice? Vil du gerne sikre en høj kundetilfredshed og være kundens ambassadør internt i organisationen? Vil du stå i spidsen for at systematisere og analysere kundehenvendelser og derigennem øge kvalitetssikringen?

SwipBox er en innovativ techvirksomhed. Virksomheden leverer komplette løsninger indenfor pakkebokse, som grundlæggende er sat i verden for at digitalisere de mange pakker, der hver dag leveres til tusinder af forbrugere verden over.

SwipBox søger en leder til afdelingen for Customer Care. Afdelingen består i dag af 11 medarbejdere og håndterer alle B2B kundehenvendelser. De fleste kunder ringer for at få teknisk hjælp og mange af spørgsmålene kan straks besvares. Andre opkald kræver en grundig analyse hvor fejlsøgning er nødvendig, og hvor man har et samarbejde med udviklingsafdelingen.

Peak Rekruttering