71 job matcher din søgning 71 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 71 resultater.
Overgaard & Dyrman ApS
SALES & MARKETING COORDINATOR

Overgaard & Dyrman ApS, Nørresundby

With a strong passion for traditional craftsmanship and refined details, Overgaard & Dyrman is a contemporary furniture maker and design brand located in Nørresundby in Northern Jutland.

Overgaard & Dyrman is looking for a Sales and Marketing Coordinator to join our team. The position is to begin with a maternity leave cover running until the 30th of June 2021, but if you succeed in your job, the position can develop into a permanent employment.

Main focus areas:

 • Primary point of contact for our customers and business partners. You will be responsible for coordinating sales and supporting both Danish and international customers daily through ongoing dialogue.
 • Handling internal and external communication and coordination on product knowledge, lead time and order inquiries per mail and phone.
 • Raising quotes and orders, invoicing and maintaining customer accounts.
Overgaard & Dyrman ApS
Antalis A/S
Account Manager Packaging

Antalis A/S

Falder salg og rådgivning dig naturligt, og brænder du for at skabe dig en karriere inden for dette i en international handelsvirksomhed? Så er du måske vores nye Account Manager Packaging.

Antalis A/S

Ud fra vores Packaging-strategi er hovedopgaven er at udbygge og udvikle salget af Packaging-produkter til eksisterende og nye kunder i Jylland samt at udarbejde rentabilitetsanalyser, tilbud og kundeproduktlister, rapportere i CRM samt samarbejde med eksterne partnere, f.eks. leverandører.

Du er resultatorienteret, selvstændig og ansvarsfuld, og du arbejder vedholdende med dine opgaver. Du har et højt energi- og aktivitetsniveau og samtidig en struktur, der gør det muligt for dig at bevare overblikket og prioritere dine opgaver. Du kender salgsprocessen fra A-Z, og du er vant til at arbejde i CRM-systemer.

Antalis A/S
SAWO A/SSalgskonsulent

SAWO A/S

SAWO søger en salgskonsulent til salg af lad og tippelad til varebiler og mindre lastbiler.

Med afsæt i virksomhedens produktprogram og servicekoncepter indeholder din hverdag:

 • Salg af mindre lad og tippelad, samt mindre kraner, centralsmøreanlæg, pumper, motor o.l.
 • Ansvar for opbygning og fastholdelse af langsigtede forretningsrelationer
 • Selvstændig planlægning og gennemførelse af kundebesøg og salgsaktiviteter

Du får udgangspunkt og kontor fra en af vore 15 afdelinger, men en stor del af arbejdet vil være på ”landevejen” ude ved kunderne i hele landet.

Seca Services gmbhJunior Sales Manager m/f - Denmark

Seca Services gmbh

Wherever seca is, seca leads the market. With medical measuring systems and scales in which quality, innovation and reliability have genuine weight. Our customers in over 110 countries appreciate the art of medical precision for which seca has been known for more than 175 years. Thanks to the increasing demand and our motivated employees, we will continue to grow this year.

For our Denmark sales region, we are seeking an engaged Junior Sales Manager.

Do you have a passionate interest in strong brands?

Are you keen on making customers passionate about products?

Then we would like to get to know you!

Jokab Safety DK A/S
El-tekniker til fleksibel salgsstilling

Jokab Safety DK A/S

Kan du dit kram inden for el og gerne PLC-programmering?

Så tilbyder vi en fleksibel stilling, hvor du sælger sikkerhedssystemer, sikkerhedslåse, lysgitre og nødstopsystemer til Danmarks største produktionsvirksomheder.

Jokab Safety DK A/S har et tæt samarbejde med ABB-koncernen, og vores løsninger bruges til maskiner og robotter i topmoderne produktionssystemer i hele verden.

Du får fast løn, så du kan fokusere på den rigtige løsning
Vi går op i at sælge den rigtige løsning og ikke den dyreste. Derfor er din løn også fast, så du kan fokusere på kundens behov.

Vil du vide mere? Så kig ind på annoncen, og send en kort ansøgning.

Jokab Safety DK A/S
Alm. Brand
Erhvervsassurandører/salgstalenter til vores landsdækkende centre

Alm. Brand

Elsker du at sælge, og overlader du gerne den løbende kundeservice til dygtige kolleger?

Dit job handler om at sælge og kun til nye erhvervskunder, som du selv opdyrker. Så snart du har færdiggjort salgsprocessen, overlader du den videre kundepleje til dine kolleger i Kundeservice. Du skal altså ikke spilde din tid på at pleje en portefølje. Du skal bare gøre det, du er bedst til.

Du skal:

 • Identificere mulige emner – erhvervskunder med 0-15 ansatte i dit område
 • Booke møder med fokus på forsikringer
 • Afvikle møder hvor du behovsafdækker, rådgiver og lukker salget på mødet
Würth Danmark A/S
Sælger af Bilindretning

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at sælge bilindretning i topkvalitet?

Som sælger af vores bilindretningsløsninger, bruger du størstedelen af tiden på selve salget. Da du er ansvarlig for hele opgaven fra start til slut, er det dog også en naturlig del af dagligdagen, at du varetager forskellige opgaver i forbindelse med forberedelse og opfølgning, samt at du kan tegne de rette løsninger for vores kunder.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

Unik System Design A/S
 • løbende praksisnær uddannelse, hvor du udvikler dig som sælger
 • Sikker grundløn og mulighed for præstationsafhængig løn samt pensionsordning
 • gulpladebil, laptop og mobiltelefon
Würth Danmark A/S
Brødrene A & O Johansen A/S
Handelselev søges til AO Aalborg

Brødrene A & O Johansen A/S

I AO's håndværkerbutikker har vi brug for dig. Hele dig. Dit hoved til at styre lageret, bestille varer og hjælpe vores kunder. Dit hjerte til at mærke det sammenhold, den passion og den ånd, som gør livet i AO så særligt. Og dine hænder til at fylde op på hylderne, tage telefonen, skrive ordrer og gøre det, vi alle sammen gør i AO: At give en hånd med, når håndværkerne bygger og vedligeholder Danmark.

Brødrene A & O Johansen

Som handelselev i en af vores 50 håndværkerbutikker får du lov til at være med, hvor det er sjovt. Der hvor du bliver ekspert i at bestille vvs-, el- og værktøjsvarer. Der hvor du kommer på fornavn med kunderne. Der hvor du lærer alt om at lave tilbud. Der hvor du får søde kolleger, som er klar til at hjælpe dig fra første dag. Og der hvor du smiler, hver gang du træder ind ad døren.

Brødrene A & O Johansen A/S
Verisure
Kørende Sælger til salg af Falck Alarm-løsninger

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kolleger til vores Falck Alarm-teams i hele landet. Falck Alarm blev i 2016 opkøbt af Verisure A/S Europas førende alarmselskab. Vi tror på, at det er en menneskeret at føle sig tryg, og derfor arbejder vores +18.000 passionerede medarbejdere dagligt på at beskytte over 3 mio. kunder på tværs af de 16 lande, vi er repræsenteret i.

Carlsberg Breweries A/S

Som kørende sælger i Falck Alarm får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Hos Falck Alarm ønsker vi at give alle med det rette drive og motivation chancen for at blive en del af familien og komme med på vores vækstrejse. Derfor har vi udviklet et struktureret onboarding-program, så du på bedste vis lærer alt om vores salgsprocesser og markedsledende produkter og services.

Verisure
Dafolo A/SVisionær og fagligt stærk leder til Dafolo Forlag og Kompetenceudvikling

Dafolo A/S, Frederikshavn eller København

Til Dafolos forretningsenhed Forlag og Kompetenceudvikling søger vi en leder med et kommercielt mindset. Vores mission er at inspirere og bidrage til forbedring og forankring inden for uddannelse, ledelse, læring, dannelse og trivsel, primært inden for skole- og dagtilbudsområdet.

Du får personaleansvar for afdelingen som består af 12 særdeles fagligt kompetente akademiske profiler, der udvikler forlagsprodukter, konferencer og konsulentydelser rettet mod skole- og dagtilbudssektorerne, og som sammen med andre ønsker at bidrage og inspirere til, at børn, unge og voksne får lige muligheder for at lære, trives og være.

Din primære opgave er at styrke Dafolos position i markedet og øge omsætningen i tæt samspil med redaktører, konsulenter og det øvrige team.

Svenningsens Maskinforretning as - En del af Nellemann Gruppen
Salgskonsulenter til KUBOTA søges (Øst-/Vestdanmark)

Svenningsens Maskinforretning as - En del af Nellemann Gruppen

Svenningsens søger erfarne og selvstændige salgskonsulenter til at varetage salget af kvalitetsmaskiner fra KUBOTA. Kundegruppen vil være landbrug, kommuner, entreprenører & anlægsgartnere.

Svenningsens Maskinforretning A/S er en af Skandinaviens førende importører af entreprenørmaskiner, traktorer samt maskiner til vej- og parkarealer. Vi tilbyder komplette løsninger til de mest attraktive produkter på markedet i Danmark, Sverige og Norge.

Du har nogle års erfaring fra teknisk salg/service fra en lignende branche, eksempelvis entreprenørmateriel, trucks, traktorer, erhvervsbiler eller udlejning af materiel.

Du er vant til selv at planlægge din dag, og du trives i marken sammen med kunderne, hvor du via din positive og professionelle tilgang til jobbet er anerkendt som en seriøs og dygtig samarbejdspartner.

SIKARegional Sales Manager NORDIC (m/k/d)

SIKA

Vi tilbyder

 • Yderst ansvarsfuld, krævende, selvstændig og varieret stilling med store frihedsgrader og handlerum – succesen ligger i dine hænder
 • Fuld understøttelse og opbakning fra motiverede kolleger på hovedkontoret
 • Firmabil, som også må bruges privat

Dine opgaver og ansvarsområder

 • Fuldt fokus på opbygning af nye, samt betjening af bestående OEM-kunder og distributører i Danmark, Sverige, Norge og Finland
 • Omsætningsansvar og myndighed til realisering af salg og strategiske mål
 • Løbende og tæt on-site kundekontakt
Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

Wärtsilä Danmark A/SSales Support Engineer

Wärtsilä Danmark A/S, Nørresundby

Som Sales Support Engineer vil du komme til at arbejde med serviceopgaver på hele Wärtsiläs produktportefolio til marinebranchen, men primært vil arbejdsopgaverne være med marinemotorer og propeller-systemer.

Dine hovedarbejdsopgaver vil være at få udarbejdet tilbud, både teknisk og kommercielt, med løsninger i henhold til vores kunders behov omkring vedligehold og opgraderinger primært på marinemotorer og propeller-anlæg.

Dette vil du gøre i tæt samarbejde med vores kunder samt de dedikerede sælgere i teamet. Du vil være en støtte og drivkraft for vores kunder og vores salgsorganisation gennem hele tilbudsprocessen.

Derudover skal du sørge for, at ordrer bliver overleveret til den del af organisationen, som skal udføre opgaverne i praksis ude hos kunden. Vi har naturligvis systemer og eksperter, der støtter op omkring tilbudsarbejdet. Vi har høje krav til kvalitet og produktivitet.

Wärtsilä Danmark A/S
Lastas Trucks Danmark A/SLastas-Kel-Berg Sælgere Danmark

Lastas Trucks Danmark A/S

Kunne du tænke dig et job som sælger hos Lastas og arbejde med Kel-Bergs opbygninger og specialtrailere, et af branchens stærkeste brands? Så skal du læse videre, for Lastas øger salgsstyrken med en juniorsælger og en kørende sælger.

Det går godt med salget af Kel-Berg-produkter, vi har brug for at udvide salgsteamet med trailersælgere til at servicere kunder i det danske marked.

Du kommer til at opsøge og bearbejde kunder samt aktivt rådgive kunden i valg af trailerløsninger.

Vi kan tilbyde dig gode løn- og arbejdsforhold samt et afvekslende job med udviklingsmuligheder i et firma, der er i udvikling.

Som sælger bliver du en repræsentant for Lastas-Kel-Berg og for de bedste produkter i branchen.

Wrist Ship Supply
Graduates for Wrist Acceleration Program

Wrist Ship Supply, Nørresundby

The Wrist Acceleration Program is an intensive 2-year journey built on practical learning designed to hone your professional development and prepare you to become a part of our talent pool.

Working under the guidance of a mentor, you will learn efficient decision-making and develop your own professional network. We offer a fun, energetic and challenging work environment within the disciplines of sales, procurement, logistics and warehouse management.

To supplement the practical education, you will participate in classroom training at four weeklong modules during the 2 years. The training will take place near Wrist’s headquarters in Denmark, where you will join your fellow WAP colleagues from around the world.

Wrist Ship Supply
Inu:It A/SKey Account: intern sælger med produkt- og kundeansvar

Inu:It A/S, Thisted

Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur. På denne rejse mangler vi en energisk medspiller til at professionalisere salg og produktporteføljen i Danmark i tæt samarbejde med den globale produktchef. Rejsen indebærer også, at vores nye holdspiller skal understøtte virksomhedens professionelle tilgang til salgsprocessen, det kontraktuelle arbejde samt salgs- og udviklingsarbejde i samarbejde med de interne IT-konsulenter – alt med afsæt i virksomhedens strategiske pejlemærker.

Arbejdsområder og scope:

 • Salgsansvarlig.
 • Internt salgsarbejde: kontraktsansvarlig på danske kunder.
 • Kundepleje på eksisterende kundedatabase, samt opsalg på inu:its danske produktportefølje.
Philip Morris
Servicemindede Sælgere

Philip Morris, Aalborg

Er du i dit rette element, når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interessede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

HEWI Heinrich Wilke GmbHArea Sales Manager (m/k/d) med ansvar for Danmark, Norge og Sverige

HEWI Heinrich Wilke GmbH

Vi tilbyder

 • Frihed under ansvar og rig mulighed for at gøre en forskel
 • Skræddersyede kvalifikationsprogrammer og udviklingsmuligheder
 • Konkurrencedygtig løn og fleksibel arbejdstid

Dine opgaver

 • Betjening og rådgivning af vores kunder (arkitekter, bygherrer og forhandlere)
 • Udbygning og pleje af bestående og nye kundekontakter såvel som forretningspartnere
 • Styrkelse af vores brand og tilstedeværelse i Skandinavien
Profil SearchStærk junior-sælger søges til spændende virksomhed i vækst i Midtjylland

Jemac Kommunikation ApS søger for kunde

Nu har du muligheden for at komme med i teamet som kørende sælger hos en fremstormende, international virksomhed inden for softwarebranchen.

Opgaver

 • Opsøgende salg af softwareløsninger til kunder i hele landet. Kunderne er primært inden for transportbranchen, såsom vognmænd med lastbiler, busser og større byggefirmaer.
 • Kundepleje af de kunder, som du får startet op, men fokus er på ny-salget.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med gode og engagerede kolleger i et uformelt miljø i en dynamisk organisation. En konkurrencedygtig lønpakke bestående af fast løn, pensionsordning inkl. sundhedsordning. Firmabil eller kørsel efter statens takster. Du arbejder ud fra egen bopæl, og stillingen indeholder således en stor grad af frihed, hvor du selv står for planlægningen af din hverdag.