43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 43 resultater.
GRENKELEASING ApSFinansiel rådgiver – til vores kontor i Odense søges

GRENKELEASING ApS

Er du en dygtig sælger; og god til at skabe relationer?

Vi tilbyder en stilling i et spændende og internationalt leasing-miljø med glade og dygtige kolleger. Du bliver en del af en ung og uformel kultur, hvor din og dine kollegers trivsel sættes højt på dagsordenen – i en virksomhed i konstant vækst.

Du får fast løn, bonus, biltilskud, pension- og sundhedsforsikring. Vi har også frokost- og frugtordning m.m.

Arbejdsopgaven er:

 • At opbygge samt vedligeholde stærke forretningsrelationer til vores B2B-segment
 • Rådgivning
L’EASY A/SSalgskonsulenter

L’EASY A/S, Odense

Har du erfaring med salg via telefonen? Er du resultatorienteret og får energi af "at være på"? Har du lyst til at udvikle dig i en organisation med stærke værdier og ambitioner om vækst?

Vi søger dygtige salgskonsulenter (fuldtid) til vores call center, der modtager opkald fra de mange kunder, som ønsker at handle med L’EASY eller D|E|R.

Som salgskonsulent er din primære opgave at sælge vores produkter via telefonen. Du beskæftiger dig både med salg til nye og eksisterende kunder, og du skal via telefonen give kunderne professionel rådgivning og en rigtig god salgsoplevelse.

Du kommer til at arbejde sammen med en masse engagerede unge kolleger og være en del af en spændende resultatorienteret hverdag. Jobbet har fokus på salg, mersalg og god rådgivning, og når du starter, vil du få en grundig oplæring, inden du kommer til at tale med kunderne.

FOMOExam. Assurandør til privatmarkedet på Sydøstfyn

FOMO

FOMO søger en stærk assurandør til privatmarkedet på Sydøstfyn. Du skal tage ansvar for at dyrke og videreudvikle et selvstændigt distrikt på Sydøstfyn, bestående af byerne Langeskov, Kværndrup, Årslev og Ørbæk m.fl.

Succes i stillingen vil bero på dine evner, din energi og din motivation. Jobbet er særdeles selvstændigt og fordrer et højt aktivitetsniveau. Når det er sagt, er der også god mulighed for at skabe en unik work/life-balance, samtidig med at du positionerer dig som FOMO’s lokale assurandør på Sydøstfyn.

FOMO tilbyder:

 • Et spændende, selvstændigt og krævende salgsjob, hvor du får mulighed for at præge dit eget distrikt de kommende år
 • Et godt og uformelt arbejdsmiljø, dygtige og engagerede kolleger
 • PC, mobil og kørselsordning
Stena Recycling A/S
Salgssupportmedarbejder

Stena Recycling A/S, Vissenbjerg

Til vores team i Vissenbjerg søger vi en dygtig og dedikeret kollega, som mestrer kunsten at jonglere mellem kvalitet og prioritering i et travlt og foranderligt miljø.

Salgssupport har daglig telefonkontakt til kunder (nye som eksisterende), sælgere, disponenter og øvrige samarbejdspartnere. Oprettelse af nye kunder vil være en stor del af din hverdag, men nedennævnte arbejdsopgaver vil også indgå i jobbet:

 • Tilretning/ændring af eksisterende kunder
 • Supportservice til 3-4 sælgere i marken
 • Fakturering/kreditering
Stena Recycling A/S
Stena Recycling A/S
Kontorassistent/salgssupportmedarbejder

Stena Recycling A/S, Vissenbjerg

Til vores team i Vissenbjerg søger vi en dygtig og dedikeret kollega, som mestrer kunsten at jonglere mellem kvalitet og prioritering i et travlt og foranderligt miljø.

Kontorassistenten har daglig telefonkontakt til vores filialer, sælgere, disponenter og øvrige samarbejdspartnere. Kontrol og opdatering af vores afregninger vil være en stor del af din hverdag, men nedennævnte arbejdsopgaver vil også indgå i jobbet:

 • Daglig håndtering af vores afregningssystem
 • Indberetninger til offentlige myndigheder
 • Supportservice til større, landsdækkende aftaler
Stena Recycling A/S
If ForsikringscenterForsikringskonsulent til salg af løsninger fra Nordens største forsikringsselskab

If Forsikringscenter, Odense

Vil du sælge kvalitet? For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder for nogle af markedets bedste vilkår og unikke forsikringsløsninger. Det giver god grobund for at skabe din egen succes og din egen hverdag sammen med Nordens største og et af Danmarks bedste forsikringsselskaber.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter planlægger du selv din dag. Du får ansvar for at sælge forsikringer til privatkunder, og derfor består hovedparten af dit job i at køre ud og sælge unikke løsninger til vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, og derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Booke aftaler med kunder
 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Topdanmark
Partnerchef til Topdanmark Liv

Topdanmark Forsikring og Pension

Som partnerchef i Topdanmark Liv bliver du en del af et team på tre partnerchefer med reference til salgsdirektøren i Topdanmark Liv.

Du har det kommercielle ansvar og den daglige kontakt i kommercielle anliggender med de samarbejdspartnere, mæglere og agenter som Liv samarbejder med. Som partnerchef har du både kontakten med ledelsen i de samarbejdende huse samt deres kundevendte og tekniske medarbejdere.

Din opgave og rolle er at skabe resultater igennem dine samarbejdspartnere. I princippet som en salgschef, blot uden af have ledelsesretten over din salgsorganisation.

Topdanmark Forsikring og Pension
Saint-Gobain Ecophon A/S
Area Sales Manager – Fyn og Trekantsområdet

Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon søger en Area Sales Manager til opsøgende salg og rådgivning i projektmarkedet, primært på Fyn og i trekantsområdet Jylland Øst, som de centrale områder. Vi søger en stærk salgs- og rådgivningsprofil, der kender og har lyst til hele byggeprocessen fra bygherre og arkitekt til den udførende tømrer og trælast. Dit værktøj vil være markedets bedste akustikløsninger til loft og væg – til gavn for indeklimaet og bedst i klassen, hvad dokumenteret bæredygtighed angår.

Jobbet indebærer et stort ansvar for at sikre den rigtige forskrift hos bygherre, arkitekt og rådgiver, samt forhandle projektet på plads med den udførende.

Du vil med udgangspunkt fra din bopæl få ansvaret for kunder og samarbejdspartnere i distriktet. Din bopæl forventes placeret i distriktet.

Saint-Gobain Ecophon A/S
Würth Danmark A/S
Sælger til byggebranchen

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du er kundernes samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på at tilføre merværdi til kundens forretning. Din hverdag som kørende sælger foregår ude ved kunderne og indebærer dermed mange timer på landevejen.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

  Unik System Design A/S
 • store muligheder for løbende at udvikle dig personligt og fagligt
 • en global solid vækstorienteret virksomhed
 • fast løn med provisionsordning, pension, sundhedsforsikring og gode personaleforhold
Würth Danmark A/S
Würth Danmark A/S
Key Account Management

Würth Danmark A/S

Kan du sørge for at Würth altid er med ved bordet i alle byggeprojektets faser?

Unik System Design A/S

Dit primære ansvar bliver at skabe en projektpipeline ved dine kunder, dette gøres via Würths CRM-system. Ud over projektpipeline er du ansvarlig for tilbudsgivning, etablering, udvikling og drift af projekter over 150 mio. DKK, hvor du, i samarbejde med salgsstyrken, sikrer at Würths stærke koncepter og løsninger bliver solgt ind i de enkelte faser i dine projekter. Du får desuden ansvaret for en række eksisterende og kommende key accounts, hvor du igennem relationsskabende dialog og værdiskabende løsninger styrker Würths position i kunders bevidsthed.

Vi tilbyder dig:

 • Et job i en resultatorienteret og professionel virksomhed i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring og favorabel kantineordning
Würth Danmark A/S
Jysk Fynske Medier P/S
Salgstrainees Jylland

Jysk Fynske Medier P/S

Går du med et ønske om at gøre karriere i salgsbranchen?

Så får du her en genial mulighed for at sætte skub i din karriere med en 12 måneders salgsuddannelse i et af Danmarks største mediehuse.

Uddannelsen er en kombination af teori, praktik og oplæring Uddannelsen er modulopdelt med en teoretisk salgsteknisk del og en ”hands-on” del, som endvidere vil give dig en dybdegående indsigt i mediernes funktioner.

Alumeco A/S
Projektkonsulent, byggebranchen

Alumeco A/S, Odense

Er du en ildsjæl inden for bygningskonstruktion og klar til at præge fremtidens byggeri sammen med vores kunder? Hvis ja, så kan du være vores nye kollega til vores hovedkontor i Odense.

Aluwind

Vi har en klar ambition om at blive endnu stærkere inden for løsninger i aluminium, kobber og messing til byggebranchen og søger derfor en kollega, som motiveres af at præge fremtidens byggeri med ekspertviden.

Som projektkonsulent vil du gennemføre projektsalg til kunder, hvor du bearbejder entreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører samt private bygherrer i hele Danmark, yder teknisk sparring og rådgiver kunden om løsningsmuligheder med Alumeco koncernen som leverandør.

Alumeco A/S
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Jobkonsulenter søges til vores centre i Aarhus, Hedensted og Svendborg

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden

Brænder du for at skabe synlige jobresultater igennem opsøgende kanvassalg og det helt rigtige jobmatch, så er det lige dig, vi mangler.

MARSELISBORG Work & Life er i rivende udvikling, hvorfor vi søger ambitiøse og resultatorienterede jobkonsulenter. Er du klar til et job, der kræver høje effekter, nytænkning, personlig udvikling, stor medindflydelse, løbende evaluering og dokumentation af vores og dine resultater, så har vi jobbet til dig.

Arbejdsopgaver:

 • Salg – din primære opgave er opsøgende salg, herunder kanvassalg
 • Udvide og pleje netværk af virksomhedskontakter
 • Jobmatch – finde det rigtig jobmatch til borgere med forskellige begrænsninger
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Euro AuctionsTerritory Manager

Euro Auctions

The Job

 • The core element of this job is to secure heavy equipment consignments and fill the auction ahead of each sales date.
 • Working to targets, you will grow your territory through your superior new business development skills and maximise consignments using your already established network of contacts in the industry.
 • While your primary role is to feed the sales site, all TMs can consign equipment to any Euro Auctions sales site around the world therefore maximising their earning potential.
 • Unlike our competitors, Euro Auctions TMs are not confined to their territory – your territory is anywhere you have potential customers.
FOGH NISSEN ManagementIndustry Key Account Manager

FOGH NISSEN Management søger for Habasit

Store internationale kunder – stor selvstændighed og stor indflydelse – karrieremuligheder

Vi søger en erfaren udadvendt person, der ser hele verden som sin arbejdsplads, og som har lyst til at arbejde med de allerstørste kunder inden for produktion af maskiner til fødevareindustrien. Du vil blive en del af et stort internationalt salgs- og marketingteam, og du vil få direkte reference til chefen for Salg og Marketing i hele Habasit-koncernen. Habasit, med hovedsæde i Schweiz, blev etableret i 1946 og har længe været verdens førende producent af transportbånd og drivremme.

Ambu A/STerritory Manager Anesthesia & PMD

Ambu A/S

We offer an exciting position where you will be responsible for maintaining and developing the sales in Denmark within two of our fields of excellence: Anaesthesia and Patient Monitoring & Diagnostics. You will experience great flexibility in the job and the opportunity to plan your own time. You will be part of a Nordic sales team that works closely together to share experiences and learnings and ensure a high professional environment.

Your primary areas of responsibility:

 • Develop the sales in your region accoording to budget: Jylland, Fyn and Sjælland (expect for the Capital Region)
 • Responsible for tenders in your area
 • Identify and follow-up on new sales opportunities
altona Diagnostics GmbH
Sales Manager (m/f/x) for Scandinavia

altona Diagnostics GmbH

To strengthen our international sales team, we are urgently seeking a highly motivated and committed Sales Manager (m/f/x) for Scandinavia.

Your tasks:

 • Providing support and advice to our existing end customers in the Scandinavia sales region on graphics generation and image processing
 • Market launch of the altona automation system
 • Identifying and establishing reference customers
altona Diagnostics GmbH
Verisure
Kørende Sælger til salg af Falck Alarm-løsninger

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kolleger til vores Falck Alarm-teams i hele landet. Falck Alarm blev i 2016 opkøbt af Verisure A/S, Europas førende alarmselskab. Vi tror på, at det er en menneskeret at føle sig tryg, og derfor arbejder vores +18.000 passionerede medarbejdere dagligt på at beskytte over 3 mio. kunder på tværs af de 16 lande, vi er repræsenteret i.

Carlsberg Breweries A/S

Som kørende sælger i Falck Alarm får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Hos Falck Alarm ønsker vi at give alle med det rette drive og motivation chancen for at blive en del af familien og komme med på vores vækstrejse. Derfor har vi udviklet et struktureret onboarding-program, så du på bedste vis lærer alt om vores salgsprocesser og markedsledende produkter og services.

Verisure
Verisure
Kørende Sælger til salg af tryghed

Verisure

KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I EUROPAS FØRENDE ALARMSELSKAB!

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Verisure

Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maksimalt 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
ABAX
Senior Account Manager

ABAX

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

ABAX

You will be respsonsible for building relationsships and and providing value to our excisiting customers, and your main tasks will be to schedule and execute both physical and online meetings, upselling, negotiating new terms and keeping our customers updated on what's new in our line of products.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field.

ABAX