89 job matcher din søgning 89 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 89 resultater.
SAWO A/SSalgskonsulent

SAWO A/S

SAWO søger en salgskonsulent til salg af lad og tippelad til varebiler og mindre lastbiler.

Med afsæt i virksomhedens produktprogram og servicekoncepter indeholder din hverdag:

 • Salg af mindre lad og tippelad, samt mindre kraner, centralsmøreanlæg, pumper, motor o.l.
 • Ansvar for opbygning og fastholdelse af langsigtede forretningsrelationer
 • Selvstændig planlægning og gennemførelse af kundebesøg og salgsaktiviteter

Du får udgangspunkt og kontor fra en af vore 15 afdelinger, men en stor del af arbejdet vil være på ”landevejen” ude ved kunderne i hele landet.

Seca Services gmbhJunior Sales Manager m/f - Denmark

Seca Services gmbh

Wherever seca is, seca leads the market. With medical measuring systems and scales in which quality, innovation and reliability have genuine weight. Our customers in over 110 countries appreciate the art of medical precision for which seca has been known for more than 175 years. Thanks to the increasing demand and our motivated employees, we will continue to grow this year.

For our Denmark sales region, we are seeking an engaged Junior Sales Manager.

Do you have a passionate interest in strong brands?

Are you keen on making customers passionate about products?

Then we would like to get to know you!

Jokab Safety DK A/S
El-tekniker til fleksibel salgsstilling

Jokab Safety DK A/S

Kan du dit kram inden for el og gerne PLC-programmering?

Så tilbyder vi en fleksibel stilling, hvor du sælger sikkerhedssystemer, sikkerhedslåse, lysgitre og nødstopsystemer til Danmarks største produktionsvirksomheder.

Jokab Safety DK A/S har et tæt samarbejde med ABB-koncernen, og vores løsninger bruges til maskiner og robotter i topmoderne produktionssystemer i hele verden.

Du får fast løn, så du kan fokusere på den rigtige løsning
Vi går op i at sælge den rigtige løsning og ikke den dyreste. Derfor er din løn også fast, så du kan fokusere på kundens behov.

Vil du vide mere? Så kig ind på annoncen, og send en kort ansøgning.

Jokab Safety DK A/S
Jysk Fynske Medier P/S
Erhvervssælgere til telemarketingafdeling i Odense

Jysk Fynske Medier P/S

Er du sælger eller har du et brændende ønske om at blive sælger, så står vi med det helt rette job til dig. Ønsker du et job, hvor du hver dag ved hvad der forventes af dig, og hvor der er sat nogle konkrete og realistiske målsætninger både dagligt og månedligt? Så er dette job lige dig.

Vi er en afdeling, der brænder for salg, og vi har en målsætning om at blive den førende salgsafdeling inden for medarbejder- og talentudvikling, og derfor har vi altid fokus på dig og din udvikling som sælger, og vi har det for øje at være med til at gøre dig til den bedste sælger, i samarbejde med dig.

Som erhvervssælger hos Jysk Fynske Medier får du til opgave at sælge vores 13 dagblade, til små og mellemstore virksomheder. Udover at tilbyde kunden et erhvervsabonnement, har du andre fordele med til kunden også, så du kan tilbyde dem en samlet erhvervspakke, som indeholder meget mere end bare et avisabonnement.

Unique Human CapitalCommercial Business Development Manager

Unique Human Capital recruiting on behalf of Trioplast in Nyborg

Innovative with a commercial mindset and the ability to identify market opportunities

As Commercial Business Development Manager at Trioplast Industrial Film you will be responsible for optimizing and increasing the sales of the product portfolios; New Bizz, Tailored and Stand-Alone Bags. Some of these product portfolios are well established and therefore the Commercial Business Development Manager will need to add new markets and new sales channels. Other product portfolios are still new on the market and needs product development.

The Commercial Business Development Manager will also be responsible for project management of external requests for new products and will in these situations work closely with both R&D as well as production.

Alm. Brand
Erhvervsassurandører/salgstalenter til vores landsdækkende centre

Alm. Brand

Elsker du at sælge, og overlader du gerne den løbende kundeservice til dygtige kolleger?

Dit job handler om at sælge og kun til nye erhvervskunder, som du selv opdyrker. Så snart du har færdiggjort salgsprocessen, overlader du den videre kundepleje til dine kolleger i Kundeservice. Du skal altså ikke spilde din tid på at pleje en portefølje. Du skal bare gøre det, du er bedst til.

Du skal:

 • Identificere mulige emner – erhvervskunder med 0-15 ansatte i dit område
 • Booke møder med fokus på forsikringer
 • Afvikle møder hvor du behovsafdækker, rådgiver og lukker salget på mødet
Søgaard Køkkenfornyelse Holding ApSSelvstændige forhandlere af køkken-, bad- og garderobefornyelser på Fyn og i Nordsjælland

Søgaard Køkkenfornyelse Holding ApS

Går du og fifler med idéen om en selvstændig hverdag med salg og personlig kundekontakt i centrum – men du mangler bare lige den helt rigtige forretningsidé?

Så er det nu, du har chancen! Som forhandler af Søgaard Køkkenfornyelses kvalitetsprodukter til hjemmet får du nemlig både et solidt forretningskoncept, et stærkt bagland og kvalificerede leverandører.

Du tilrettelægger du selv din egen hverdag. Din søgning efter kunder foregår ofte på messer, markeder og lignende, hvor du viser vores løsninger og katalog frem for interesserede privatkunder.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

RelateIT A/S
Vil du være vores nye systemchef for infrastruktur med ambitioner om ledelse og teknisk salg?

RelateIT A/S, Kolding eller Odense

Brænder du for en stilling, hvor salg til både nye og eksisterende kunder kombineres med design af high-end softwareløsninger og ledelse af et kompetent og motiveret team? Og motiveres du af at arbejde med den nyeste teknologi i en vækstvirksomhed med fokus på din udvikling? Så har vi jobbet til dig!

Som vores nye systemchef for infrastruktur får du ansvaret for et driftsteam på 8 mand, der samarbejder om både nye projekter og faste driftsopgaver for både danske og udenlandske kunder. Vi arbejder på mange forskellige platforme fra forskellige leverandører, og du får derfor et bredt ansvar.

Det er også dig, der med dine naturlige præsentationsevner og tekniske dybde varetager salget til både nye og eksisterende kunder.

RelateIT A/S
Verisure
Kørende Sælger til salg af Falck Alarm-løsninger

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kolleger til vores Falck Alarm-teams i hele landet. Falck Alarm blev i 2016 opkøbt af Verisure A/S Europas førende alarmselskab. Vi tror på, at det er en menneskeret at føle sig tryg, og derfor arbejder vores +18.000 passionerede medarbejdere dagligt på at beskytte over 3 mio. kunder på tværs af de 16 lande, vi er repræsenteret i.

Carlsberg Breweries A/S

Som kørende sælger i Falck Alarm får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Hos Falck Alarm ønsker vi at give alle med det rette drive og motivation chancen for at blive en del af familien og komme med på vores vækstrejse. Derfor har vi udviklet et struktureret onboarding-program, så du på bedste vis lærer alt om vores salgsprocesser og markedsledende produkter og services.

Verisure
Carl Ras A/S
Salgssupporter

Carl Ras A/S, Odense

Motiveres du af salg, rådgivning og af at yde den bedste kundeservice pr. telefon? Har du evnen til at håndtere mange opgaver på én gang og holde et højt serviceniveau uanset hvilken opgave, du skal løse?

Som salgssupporter bliver du en del af salgsteamet i Region Syd, der består af 8 dygtige salgskonsulenter og 2 salgssupporter, som er lokaliseret i Odense og Ringsted. Du bliver en del af et team, der hver dag arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", hvor vi hver dag hjælper hinanden, og altid giver en ekstraordinær service og rådgivning til vores professionelle kunder.

Som salgssupporter får du en meget varieret arbejdsdag, hvor du bliver involveret i større og mindre opgaver. Det hænder, at du får opgaver ind med korte deadlines, og at du skal håndtere flere opgaver på én gang. Det er derfor vigtigt, at du trives i et dynamisk miljø, hvor samarbejde er altafgørende for at nå i mål med de daglige opgaver til tiden.

Carl Ras A/S
Comentor A/SEkstern sælger – Fyn og Sønderjylland

Comentor A/S søger for Glaseksperten

Hunter med stærkt købmandsgen

Glaseksperten har gennem en længere årrække oplevet markant vækst, og for at fortsætte denne er der behov for yderligere synlighed på det danske marked. Dette skal ske ved at styrke det eksterne fokus med endnu en ekstern sælger. Du bliver en del af en salgsorganisation på ca. 20 dedikerede kolleger, som har enten internt eller eksternt fokus. Din referenceramme bliver den kommercielt ansvarlige.

Du får ansvar for at håndtere og salgsoptimere udvalgte kunder og segmenter i Region Syddanmark og overfor disse have et massivt fokus på at udbygge porteføljen. Derudover får du ansvar for opsøgende salg til nye kunder, herunder identificering af kundeemner med KAM-potentiale.

Dine primære opgaver er:

 • Administration og udvikling af såvel eksisterende som nye kunder og segmenter
 • Kalkulation og tilbudsafgivelse
 • Kundebesøg 3-4 dage om ugen
Energi Fyn
Kunderådgiver til salgsteamet

Energi Fyn, Odense

Er du klar til en salgskarriere i Fyns største Energiselskab, og vil du være en del af et succesfuldt salgsteam? Drives du af at gå aktivt ind i en salgsdialog med nye og eksisterende privatkunder? Så er du måske vores nye kunderådgiver til 1-årig tidsbegrænset ansættelse i salgsteamet.

Du bliver en del af et salgsteam, som har ansvaret for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger som en naturlig del af hverdagen.

Som kunderådgiver er din vigtigste opgave at levere ekstraordinære kundeoplevelser gennem salg og service. Du rådgiver indenfor el og naturgas, og sammen med kunden finder du den bedste løsning.

Energi Fyn
Svenningsens Maskinforretning as - En del af Nellemann Gruppen
Salgskonsulenter til KUBOTA søges (Øst-/Vestdanmark)

Svenningsens Maskinforretning as - En del af Nellemann Gruppen

Svenningsens søger erfarne og selvstændige salgskonsulenter til at varetage salget af kvalitetsmaskiner fra KUBOTA. Kundegruppen vil være landbrug, kommuner, entreprenører & anlægsgartnere.

Svenningsens Maskinforretning A/S er en af Skandinaviens førende importører af entreprenørmaskiner, traktorer samt maskiner til vej- og parkarealer. Vi tilbyder komplette løsninger til de mest attraktive produkter på markedet i Danmark, Sverige og Norge.

Du har nogle års erfaring fra teknisk salg/service fra en lignende branche, eksempelvis entreprenørmateriel, trucks, traktorer, erhvervsbiler eller udlejning af materiel.

Du er vant til selv at planlægge din dag, og du trives i marken sammen med kunderne, hvor du via din positive og professionelle tilgang til jobbet er anerkendt som en seriøs og dygtig samarbejdspartner.

SIKARegional Sales Manager NORDIC (m/k/d)

SIKA

Vi tilbyder

 • Yderst ansvarsfuld, krævende, selvstændig og varieret stilling med store frihedsgrader og handlerum – succesen ligger i dine hænder
 • Fuld understøttelse og opbakning fra motiverede kolleger på hovedkontoret
 • Firmabil, som også må bruges privat

Dine opgaver og ansvarsområder

 • Fuldt fokus på opbygning af nye, samt betjening af bestående OEM-kunder og distributører i Danmark, Sverige, Norge og Finland
 • Omsætningsansvar og myndighed til realisering af salg og strategiske mål
 • Løbende og tæt on-site kundekontakt
Profil Search Teknisk salgskonsulent

Jemac Kommunikation ApS søger for SurfaceTechnic ApS i Vissenbjerg

Vores kunde SurfaceTechnic ApS, som er en professionel totalleverandør af udstyr til moderne overfladebehandling, oplever stor vækst og søger i den forbindelse en teknisk salgskonsulent.

Opgaver

 • Opsøgende salg til industrikunder og virksomheder inden for overfladebehandling i hele landet
 • Pleje af eksisterende kunder
 • Mersalg

Vi tilbyder en spændende sælgerstilling med frihed under ansvar. Gode, engagerede kolleger i et uformelt miljø i en mindre virksomhed med store ambitioner. En nærværende ledelse, som vil gøre sit yderste for at hjælpe dig, så du når dine mål.

Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

Energi Fyn
Kunderådgiver med flair for forsyning

Energi Fyn, Odense

Vil du være en del af Fyns største Energiselskab? Brænder du for at give enestående kundeservice og motiveres du af service, salg og administration?

Du bliver en del af et team, som har ansvaret for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger som en naturlig del af hverdagen. Det er afgørende for os, at kunderne er tilfredse med vores produkter og service og vi tilbyder løsninger, der skaber værdi for kunden.

Som kunderådgiver i forsyningstemaet rådgiver og vejleder du indenfor alle forsyningsarter hovedsageligt i forståelse af kundeafregning herunder aconto rater, månedsafregninger, årsopgørelser og flytteopgørelser

Energi Fyn
Lastas Trucks Danmark A/SLastas-Kel-Berg Sælgere Danmark

Lastas Trucks Danmark A/S

Kunne du tænke dig et job som sælger hos Lastas og arbejde med Kel-Bergs opbygninger og specialtrailere, et af branchens stærkeste brands? Så skal du læse videre, for Lastas øger salgsstyrken med en juniorsælger og en kørende sælger.

Det går godt med salget af Kel-Berg-produkter, vi har brug for at udvide salgsteamet med trailersælgere til at servicere kunder i det danske marked.

Du kommer til at opsøge og bearbejde kunder samt aktivt rådgive kunden i valg af trailerløsninger.

Vi kan tilbyde dig gode løn- og arbejdsforhold samt et afvekslende job med udviklingsmuligheder i et firma, der er i udvikling.

Som sælger bliver du en repræsentant for Lastas-Kel-Berg og for de bedste produkter i branchen.

KAR+CO
Key Account Manager til Boligsektoren

KAR+CO søger for kunde

Har du erfaring med salg til boligforeninger? Vil du sælge bæredygtige energi- og miljøløsninger?

Kan du få succes med at sælge og præsentere et innovativt koncept indenfor energi- og miljø til boligforeninger i Sydjylland og på Fyn?

Kender du målgruppen boligforeninger, og har du haft succes med at sælge til dem? Så ved du, hvordan de er organiseret, hvordan købsbeslutninger træffes, og hvilke love og regler de er underlagt.

Med reference til salgs- og marketingchefen får du selvstændigt ansvar for at opbygge en salgsmæssig succes i distriktet Sydjylland og Fyn - og på sigt får du det landsdækkende ansvar for en af de større kunder i boligsektoren.

KAR+CO
Philip Morris
Servicemindede Sælgere

Philip Morris, Odense

Er du i dit rette element, når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interessede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.