477 job matcher din søgning 477 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 477 resultater.
Dahl & Kjærgaard Human Resources ApSCountry Sales Manager

Dahl & Kjærgaard Human Resources ApS recruiting on behalf of Italy Trade in Copenhagen

Highly experienced within fruit and vegetables

With the capability and the will to make us grow in Denmark and the Nordic Countries

The company is a well-consolidated Italian company who produce and sells products on several markets around Europe - mainly within the FMCG/Retail market as well as on the Foodservice/Catering and the B2B market and they are still expanding.

With a reference to the European CEO and in cooperation with your Scandinavian colleagues and the European HQ, you will establish and develop mainly the Danish market within the areas of FMCG/Retail/ convenience, Foodservice/Catering and the food industry (B2B). As a part of the job you will:

 • Develop and define the market and the strategy and you will implement it
 • Establish and develop our customers
 • Establish, maintain, and develop relations with our customers as well as suppliers
Royal Unibrew A/S
Ferieafløser - Salgskonsulent til Viborg og Silkeborg

Royal Unibrew A/S, Viborg og Silkeborg

Royal Unibrew søger Salgskonsulenter/Ferieafløsere til at hjælpe os i sommerperioden fra nu og indtil august, så har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands – bl.a. Faxe Kondi, Royal, Heineken, Pepsi og Egekilde - der er dybt involveret i sport, festivaler og masser af musik?

Som ferieafløser skal du pleje og vedligeholde relationer og salg til vores B2B-kunder i detailhandelen og samtidig sikre, at udstillinger og produkter præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne.

Du bliver en del af vores Field Force som dækker dagligvarehandlen i hele Danmark. Field Force er en helt central del af vores dynamiske og udviklingsorienterede Retail-organisation.

Royal Unibrew A/S
HumanTrust A/S
Garage Manager

HumanTrust A/S søger for Gubsø Garage ApS i Silkeborg

Har du en forkærlighed for luksusbiler og ikoniske veteranbiler? Vil du være med til at sætte holdet, som skal gøre et nyopført eksklusivt besøgscenter til markedets foretrukne, når det kommer til eventsafholdelse i alle størrelser? Så bør du se nærmere på denne nyoprettede stilling, hvor du får en indflydelsesrig nøglerolle…

Gubsø Garage består af eksklusive biludstillinger med eget værksted og tilhørende aktiviteter såsom events, konferencer og fester. Gubsø Garage skal være bilentusiasters foretrukne samlingssted. Dit primære arbejdsområde bliver at realisere de ambitioner og opbygge en virksomhedskultur, der leverer uforglemmelige kundeoplevelser.

HumanTrust A/S
KK Wind SolutionsGlobal Key Account Manager/Director

KK Wind Solutions, Ikast

Are you ready to work with one of the absolute key players in renewable energy? And do you want to help finding solutions that meet their specific needs and business objectives?

KK Wind Solutions

At our HQ in Ikast, you will become part of a team with 4 other key account managers, each with their own area of responsibility. You will take over one of our fastest growing strategic accounts, which is one of the leading wind power companies in the world. The account has a 3-digit million turnover.

Focusing on retention and development of this customer, you ensure that your portfolio performs at its very best – and that we deliver our control panel systems as promised.

Putting relevant internal stakeholders into play (such as our S&OP, customer service at our production sites, etc.), you help your customer find solutions that will help keep them at the forefront of the wind energy development.

Klinger Danmark A/S
Salgskoordinator til produktteam

Klinger Danmark A/S, Brøndby

Vil du igennem god service af høj kvalitet være med til at sikre vores fortsatte vækst? Trives du i en dynamisk hverdag med stor kontakt til kunder og kolleger og har du lyst og evne til at yde professionel salgssupport og kundeservice?

Klinger Danmark A/S

Som en del af et af vores produktteams får du, som salgskoordinator hos KLINGER Danmark A/S, administrativt ansvar for at kundeordrer, tilbud m.v. bliver håndteret professionelt og med høj service igennem hele processen. I hverdagen vil du jonglere med mange opgaver og blive administrativt omdrejningspunkt med fokus på bl.a. følgende:

 • Ordrehåndtering: Bl.a. klargøring af ordrer til ordrebehandling, eksekvering, klargøring af dokumentationspakker samt koordinering med produktion og forsendelse
 • Kundekontakt & Salg: Elektronisk og telefonisk kundekontrakt, herunder bl.a. afklaring af tvivlsspørgsmål samt vedligeholdelse af samhandelsaftaler
 • Opfølgning på kundeordrer
Klinger Danmark A/S
LeasePlan Danmark A/SVil du være en del af LeasePlans dygtige private leasing team som Sales Consultant?

LeasePlan Danmark A/S, Brøndby

Vi søger en energisk og målrettet Private Leasing Sales Consultant, som er drevet af lysten til at udvikle og vedligeholde egen kundeportefølje af privatleasing kunder.

Som Private Leasing Sales Consultant bliver du medansvarlig for at sikre vores fremtidige pipeline af nye kunder og samarbejdspartnere. Du bliver en del af et ungt og energisk team i en afdeling, hvor humor og alvor vægtes lige højt.

Dine arbejdsopgaver

 • Sikre en fortsat vækst i privatleasing-segmentet
 • Opsøgende salg gennem eksisterende erhvervsportefølje
 • Produktansvar, fysiske møder og deltagelse i kundearrangementer
L-SHOP-TEAM Norge
Er du vores nye salgskonsulent/-support til Norge?

L-SHOP-TEAM Norge, Ballerup

Vil du være en del af vores skandinaviske team og kan du skabe succes for vores norske afdeling – vi har travlt og er ved at udvikle os til en af de førende leverandører af profilbeklædning?

Med fokus på Norge, bliver du en vigtig del af vores skandinaviske team og en del af en international koncern med ca. 300 ansatte. I mere end 35 år har L-Shop, med stor succes, leveret tøj til profilforhandlere og tekstiltrykkere i hele Europa. Du vil repræsenterer mere end 120 internationale mærker, med et stærkt og unikt koncept til stor gavn for kunderne.

Kan du se dig selv med opgaver som:

 • Du fokuserer på at skaffe nye kunder.
 • Opfølgning på henvendelser.
 • Daglig telefonisk kontakt med nye som eksisterende kunder.
L-SHOP-TEAM Norge
Brødrene DahlAmbitiøs ekstern sælger med vindermentalitet

Brødrene Dahl, Aalborg

Vil du være med til at udvikle vores forretning og styrke vores salg? Som ekstern sælger hos Brødrene Dahl kommer du til at arbejde i et miljø, hvor rådgivning, samarbejde og medarbejderudviklingen er i top.

Du får reference til salgschefen og kommer til at arbejde tæt sammen med de lokale butikschefer. Du får ansvaret for at fastholde og videreudvikle egne kunder. Du bruger størstedelen af din tid ude hos kunderne for at opbygge gode relationer, præsentere vores produkter/koncepter, udarbejde tilbud og få ordrer i hus.

Hos Brødrene Dahl vil vi gerne være med til at udvikle dig. Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor der er højt til loftet og god mulighed for at gøre en forskel for forretningen.

Brødrene Dahl
Nomeco A/SCategory Manager

Nomeco A/S, København

Skal du være med til at videreudvikle Nomecos sortiment af mærkevarer i en positiv retning?

Vi ønsker at styrke vores team yderligere og leder derfor efter en Category Manager. Du skal være med til at forøge og fastholde Nomecos position som en udviklingsorienteret samarbejdspartner for såvel kunder som leverandører.

Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor du vil få stor indflydelse og være en meget vigtig spiller i forhold til at sikre apotekerne et attraktivt sortiment af frihandelsvarer.

Så hvis du har de efterspurgte kompetencer, lyst til at skubbe til din faglige udvikling – og evnen til at samarbejde med en organisation med stærke holdninger, er det måske dig vi leder efter?

XL-BYGSælger til XL-PRO hos XL-BYG Viborg

XL-BYG, Viborg

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg – meget gerne fra byggebranchen? Så er du måske vores kommende sælger!

Hos Tømmergaarden Viborg søger vi en sælger med erfaring, som brænder for at give vores mange professionelle kunder den allerbedste service!

Du trives i et håndværkermiljø, hvor du gennem opbygning og vedligehold af relationer er med til at skabe salg og løsninger i tråd med vores kunders behov.

Alm. Brand
Kunderådgivere til Kundecenter Erhverv i Aarhus

Alm. Brand

Vi søger ambitiøse og engagerede kunderådgivere til vores Kundecenter Erhverv i Aarhus

Brænder du for at servicere, rådgive og sælge til vores erhvervskunder, er du måske den, vi har brug for på vores kontor på Hedeager i Aarhus. Her har vi til opgave at servicere og rådgive alle Alm. Brands erhvervskunder om policer og produkter.

Dine arbejdsopgaver

 • Tage hånd om vores kunder - imødekommende og professionelt, når de henvender sig om nytegning eller har behov for opdatering af deres forsikringer.
 • Igennem din salgsrådgivning komme hele vejen rundt om kunden, så kunden bliver bevidst om sit behov og muligheder for dækning.
Nets A/S
Retention Inbound Agent (Danish Speaking)

Nets A/S, Ballerup

We are seeking experienced person within this area who has a strong nose for value and passion to make an impact! The Nordic Retention Team is a part of our Merchant Services business. We handle all our B2B customers who call us to terminate their engagement with Nets on Payment Terminals, International Acquirer Agreements.

KMD A/S

You’re expected to develop your talent and aim higher as you work to change payments. You’ll build on our proven track record of developing and delivering innovative and reliable solutions and our strengths as a Nordic leader with 50 years of experience within payment solutions

Nets A/S
Scanvaegt Systems A/S Area Sales Manager til Sjælland

Scanvaegt Systems A/S

Vil du være del af et stærkt salgsteam, med ansvar for salg af teknologisk avanceret produktprogram indenfor vejning, pakning og prismærkning til detail i et godt indarbejdet salgsdistrikt på Sjælland?

Vi søger en dygtig sælger, der bliver ansvarlig for at udvikle kundekredsen i et godt indarbejdet salgsdistrikt på Sjælland. Dette vil ske i meget tæt samarbejde med vores omfattende serviceorganisation.

Du får distriktsansvar for salg af et teknologisk avanceret produktprogram indenfor vejning, pakning samt prismærkning til detailbranchen. I tæt samarbejde med vores serviceteam og en række produktspecialister i Odense, skal du kunne udarbejde den bedste løsning for vore kunder. Din berøringsflade bliver stor, da kunderne varierer i både profil og størrelse.

FOGH NISSEN ManagementArea Sales Manager

FOGH NISSEN Management søger for Danfoil A/S

Eksport, agenter, slutbrugere
Marksprøjter med patenteret teknologi og fortsat udvikling

Siden den første Danfoil-sprøjte så dagens lys i 1984, er det kun gået én vej: Frem! En målrettet udviklingsindsats, nytænkning og konstant fokusering på ny teknologi har sikret Danfoil en plads i førerfeltet, når det kommer til marksprøjter. Den luftbaserede forstøverteknologi er patenteret, og bliver løbende udviklet. Men den gode historie skal fortælles til endnu flere – og derfor søges der nu endnu en erfaren Area Sales Manager, der har lyst til at være med til at udvikle nye markeder og nye kunder.

Wallace Hind Selection LLPSales Manager

Wallace Hind Selection LLP, Copenhagen, Aarhus, Odense

$14bn Global manufacturing Group requires an ambitious and experienced Sales Engineer/Sales Manager to develop their distributor base and develop sales, through specification, directly with Heavy industrial OEMs and distributors across Europe.

Ideally you are an experienced Sales Engineer/Sales Manager or with understanding in at least one of the following areas, protective coatings, mining, petrochemical services, mechanical conveying equipment or services.

We are also happy to consider application from candidates who have sold technical products, solutions, specialised components or sub-systems; we are happy to consider other products and market experience as long as your current sell is specification based and project led, selling to both distributors and OEM’s within heavy industry.

Comentor A/SProjektsælger

Comentor A/S søger for Dalsgaard i Vejle

Solidt fokus på licitationer og udbud

Virksomheden har gennem en periode haft et stærkt ønske om at styrke den proaktive markedsbearbejdning, og herunder et endnu mere solidt fokus på udbud fra den offentlige sektor. Som projektsælger får du direkte reference til selskabets COO samt faglig salgssparring med CEO’en. Du bliver en del af en virksomhed med en god tone og et godt arbejdsmiljø, hvor man agerer med frihed under ansvar – og ikke mindst et sted hvor samarbejde har topprioritet.

Din primære opgave bliver opsøgende salg, som udgør ca. to tredjedele af tiden, og i relation hertil udarbejde og følge op på tilbud til nye som eksisterende kunder. Det bliver desuden dit ansvar at håndtere licitationer og udbud samt medvirke til at sikre de rette marketingtiltag med fokus på SoMe.

BrilluxUde­kø­ren­de kun­de­rå­d­gi­ver

Brillux

Brillux producerer og er førende på markedet med et komplet sortiment af lak- og farveprodukter. Vi er den professionelle partner for håndværks-, handels-, industri- og planlægningsvirksomheder. Som garanti for et succesfuldt partnerskab har vi over 2.500 medarbejdere fordelt på mere end 180 afdelinger og fire produktionssteder, der dagligt arbejder fokuseret på fortsættelsen af vores succes.

Vi søger dig til forstærkning af vores salgsafdeling i Flensburg/Syddanmark som udekørende kunderådgiver.

Arbejdsopgaver:

 • Opbygning af en fast kundebase med kundepleje og -rådgivning af mindre og mellemstore kunder blandt maler- og håndværksfirmaer samt professionelle farvehandlere.
 • Desuden udvikler du nye kundeemner i ovennævnte segment.
 • Du giver kunderne grundig rådgivning i forhold til driftsøkonomiske og tekniske spørgsmål og hele vores komplette sortiment.
JKSSalgskoordinator

JKS søger for Gavnø Fonden i Næstved

Brænder du for at skabe oplevelser, der matcher kundernes forventninger? Oplevelser i verdensklasse for virksomheder, touroperatører, foreninger m.m.? Trives du i et dynamisk miljø, hvor to dage ikke er ens? Så tilbyder Gavnø Fonden dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; sælge konceptoplevelser og deltage i afvikling af arrangementerne - et job hvor dine koordinerende evner er efterspurgt, og hvor beslutninger tages i fællesskab med dine kolleger.

Som vores nye salgskoordinator bliver du en del af en ambitiøs og unik virksomhedskultur, skabt af kompetente og yderst passionerede medarbejdere, der gennem et udpræget engagement skaber succes inden for turismen. Miljøet er præget af en uformel tone og tilgang til hinanden og ikke mindst en suveræn god ”vi”-stemning.

IT Relation A/S
IT Relation søger Solution Manager til Viby J. eller København

IT Relation A/S

Vi vækster og har store ambitioner. Derfor søger vi en Solution Manager der vil være med til at styrke IT Relations vækst på markedet for kryptering af mails med løsningen SEPO.

Har du flair for salg og erfaring med at arbejde i IT branchen? Vil du være en del af en vækstvirksomhed med en karakteristisk og unik virksomhedskultur? Så er du måske vores nye IT Superhelt!

Du bliver en del af et kompetent salgsteam og får primært ansvar for at udbygge og vedligeholde samt udvikle en dynamisk kundeportefølje. En afgørende opgave bliver ligeledes at fungere som bindeled mellem kunderne og resten af organisationen. SEPO's Sikker mail er en stærk løsning og er den absolut førende inden for det offentlige og blandt de førende inden for det private marked.

IT Relation A/S
Clio
Salgskonsulent

Clio, Aarhus

Er du drevet af at sælge kvalitetsprodukter, og elsker du at lukke en ordre? Er du en tillidsvækkende sælger, der kan skabe tætte kunderelationer både over telefonen og face-to-face? Så er du måske den salgskonsulent, som vi søger til vores kontor i Aarhus.

Clio Online ApS

Du vil få ansvaret for en eksisterende kundeportefølje i dit geografiske område, hvor dit fokus vil være at sælge vores produkter til bl.a. skoler og kommuner. Din primære kontakt til kunderne vil være via telefonen, hvor du opbygger relationer og kendskab til kunderne. Ud over telefonisk kontakt vil du også deltage på messer, i netværksarrangementer og andre kunderelaterede events. Clio er markedsleder, men sammen med resten af teamet får du til opgave at sikre fortsat vækst i markedet, både via mersalg og opdyrkelse af nye kunder.

Clio