6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
au2parts

Reservedelsekspedient

Hobro

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så er du måske den medarbejder, vi søger til en fuldtidsstilling. Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og system, så du er godt rustet til de opgaver, du bliver mødt med i dagligdagen.

Du bliver virksomhedens ”ansigt” udadtil, og skal hver dag ekspedere og vejlede vores mange kunder - du er den kunderne kontakter, når de har brug for hjælp i hverdagen.

au2parts
LiqTech Plastics A/S

Area Sales Manager

Risskov/Hobro

LiqTech Plastics er i en positiv udvikling. Derfor søger vi en sælger som gennem opsøgende salg og i samarbejde med vores produktion skal skabe fundamentet for yderligere vækst.

Som vores Area Sales Manager er dit primære fokus at opsøge nye kundeemner og bygge pipeline for fremtidig vækst. Derudover arbejder tæt sammen med den øvrige organisation på at vedligeholde og udvikle samarbejdet med vores eksisterende kunder. Du udarbejder og følger op på tilbud. Ordren følges hele vejen igennem fra tilbud til produktionsordre og levering.

LiqTech Plastics A/S
Invita Køkkener

Salgskonsulent Invita Hobro

Hobro

Som Salgskonsulent hos et af Danmarks stærkeste køkkenbrands, sælger du ikke et produkt - du sælger en drøm.

Du får mulighed for at udvikle din kreativitet og dine salgskompetencer, når du skaber kundernes drømmekøkken og står for det administrative fra tegning og tilbud til ordre og projektstyring.

Invita Køkkener
SMART Rekruttering søger for Schmeltz ApS
Gem
SMART Rekruttering

Salgskonsulent indenfor Værktøj-, Kemi- og Befæstigelsesprodukter

Vi er dedikeret til at levere kvalitetsprodukter – Vil du med på rejsen, og har du erfaring med ekstern salg af værktøj, kemi eller befæstigelse så er vi klar til at tage imod dig.

Hos os får du ikke bare ansvar for én bestemt kundetype, men for alle kunder i et stort distrikt med gode salgsmuligheder

Jim

Vi forhandler det tyske kvalitetsmærke Reca, og din opgave er, at præsentere vores produkter for kunderne samt vedligeholde og udbygge salget i Nordjylland.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV