4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Wolly & Co. ApS

Salgsassistent

Ringsted

Vi søger en salgsassistent til vores kontor i Ringsted der sammen med sales manageren varetager virksomhedens salg i ind- og udland.

Dine primære opgaver vil bl.a. være

  • Indtastning af ordrer, forespørgsler, kalkulationer, vareskemaer m.m.
  • Kontakt til kontorer i Asien for indhentning af priser og prøver
  • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning

Vi tilbyder et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med dedikerede kolleger samt kompetenceudvikling og muligheder for faglig vækst.

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

Sælger til Davidsen, Ringsted

Vil du med på Davidsen-holdet?

I denne spændende stilling bliver du del af en velfungerende, lokal trælast og butik med et engageret team på 11 kolleger.

Du indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en vigtig del af del af vores hverdag – og hvor vi har det sjovt, når vi er på arbejde.

Gem
HusCompagniet A/S

Salgstrainee, HusOnline

Ringsted

Som vores nye salgstrainee kan du se frem til et unikt salgsjob, hvor du kommer gennem et udviklingsforløb som sælger med udgangspunkt i teori men mest praktik og learning by doing.

Som salgstrainee får du chancen for at guide og vejlede vores kunder fra start til slut via deres online bestilling. Kommunikation med kunderne vil være online møder, chat eller mails.

Gem
Wolly & Co. A/S

Polish-speaking Sales Assistant

Ringsted

Wolly & Co. is a dynamic, fast-growing company designing and developing lifestyle products in an international environment. Our passion for quality and innovation has made us one of the leading players in the market.

Wolly & Co. is headquartered in Ringsted with offices in India, China, Pakistan, and the Philippines.

We are looking for a Polish-speaking Sales Assistant for our office in Ringsted, who, together with the Sales Manager, will handle the company's sales in Poland.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV