23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Ib Laursen ApS
Webmaster til nordisk brugskunst

Ib Laursen ApS, Ribe

Vil du bruge dine evner på at skabe de rette omgivelser for vores produkter? Og vil du have glade og imødekommende kolleger i en familiejet virksomhed?

Siden 1971 har vi designet og forhandlet brugskunst til forhandlere i hele verden. Med fodfæste i den nordiske designtradition har vi skabt et brand, der er populært på tværs af landegrænser, primært i Europa.

Dine arbejdsopgaver er inddelt i 3 områder: Vedligeholdelse og løbende opdatering, optimering og videreudvikling af website/shop via CMS- og Magento-system, optimering og videreudvikling af website/shop, herunder planlægning og projektledelse af opgaver, samt kontakt til eksterne partnere. Websupport internt og eksternt til vore kunder, samt analyse og rapportering af online-resultater.

Ib Laursen ApS
AutocentralenResultatorienteret PR- og marketingkoordinator søges til stor bilkoncern

Autocentralen, Kolding og Vejle

Autocentralens PR- og marketingkoordinator har et kreativt digitalt mindset, "tænker ud af boksen" og arbejder dedikeret på de mange opgaver som dagligdagen byder på. Vi skal bruge en som tager ejerskab over egne ansvarsområder og opgaver. En som sætter barren højt for hele koncernen!

Med ca. 400 ansatte, 7 afdelinger og 9 bilmærker er der nok at tage fat på. Opgavernes kompleksitet er meget svingende og rummer alt fra små daglige opgaver som visitkort, til de helt store tanker om koncernens marketingplan og strategi.

Jobbet:

 • Varetage virksomhedens sociale medier, google adwords og SEO.
 • Vedligeholde og udvikle koncernens websites med hjælp fra intern IT og web-udvikler.
 • Sikre sig udbytte af koncernens sponsoraftaler med de ansvarlige i bilhusene.
Arctiko A/SMarketingmedarbejder

Arctiko A/S, Esbjerg

ARCTIKO A/S er en nichevirksomhed i rivende udvikling. Vi producerer specialprodukter inden for køl & frys til medico & lifescience-sektoren samt kundetilpassede køle-/fryseanlæg. Vi eksporterer i dag til over 100 lande, og eksporten udgør 99 % af omsætningen. Virksomheden er præget af pionerånd, hvor alle dage er forskellige og med masser af udfordringer.

Som marketingmedarbejder medvirker du til planlægning af alle vores marketingaktiviteter og gennemførselse af disse i samarbejde med vores salgschef og det øvrige salgsteam. Jobbet vil spænde vidt fra store internationale messer til hjemmeside, brochure og mindre ad hoc-opgaver.

Dine primære opgaver bliver:

 • Ansvar for selskabets brand-book og vedligeholdelse af denne
 • Udarbejdelse af salgsmateriale i samarbejde med salgsteamet
 • Udformning af brochurer og andet offline materiale
Lidl Danmark K/SSoMe og content creator

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du, som SoMe og content creator, være med til at præge udviklingen i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan?

Du bliver en del af en marketingafdeling med over 20 medarbejdere, hvor vi arbejder både strategisk og taktisk med marketing og kommunikation. I marketingafdelingen er vi bl.a. ansvarlige for produktion af Lidls tilbudsavis, marketingkampagner samt vedligeholdelse, opdatering, drift og udvikling af vores online medier. I marketing vil du blive en del af den online afdeling, hvor vi til dagligt arbejder med alle vores digitale kanaler.

Om jobbet

 • Udarbejdelse af materiale til SoMe (video, billeder og tekst)
 • Ansvarlig for SoMe-indhold til alle vores nyåbninger rundt omkring i landet
 • Opdatering og vedligeholdelse af vores SoMe-kanaler
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/SProjektleder til Lidls marketingafdeling

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg/Kolding

Vi søger en dygtig og kreativ projektleder til vores hovedkontor i Aarhus/Kolding. Du trives i spændingsfeltet mellem strategisk- og analytisk arbejde og projektledelse.

Som projektleder, med reference til head of marketing, bliver du en del af Lidls professionelle og dynamiske marketingafdeling med over 20 medarbejdere. Vi arbejder både strategisk og taktisk med marketing. I marketingafdelingen er vi bl.a. ansvarlige for produktion af Lidls tilbudsavis, marketingkampagner samt vedligeholdelse, opdatering, drift og udvikling af vores online medier.

Dine opgaver i en typisk arbejdsuge vil være fordelt således: 50 % projektledelse, 30% strategisk arbejde og 20 % analytisk arbejde.

Vi tilbyder

 • En spændende og dynamisk stilling, i en international koncern
 • Mulighed for at præge jobbet, der vil udfordre og udvikle dig såvel fagligt som personligt
 • Spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
Lidl Danmark K/S
ECCO Sko A/S
Product & Marketing Coordinator

ECCO Sko A/S, Tønder

Are you ready to kick-start your career in a small, but impactful team? And do you want to take on tasks related to product management, B2C marketing and data analytics?

You will join 5 colleagues in the Outdoor business unit team in Tønder. We are in the process of rebranding ourselves and disrupting the outdoor footwear business, which you will get to play an important part in. You will support the team in achieving a consumer-centric go-to-market (GTM) approach as our new outdoor collection is being released. You will also handle operational tasks, e.g. ensure that collection information is well-maintained in relevant systems. Moreover, you will assist in continuously improving our processes and workflows.

We offer a challenging and varied job in an international organisation that is constantly developing. ECCO is characterised by an informal environment, and we value cooperation, initiative and new ideas.

ECCO Sko A/S
Erhvervsakademi KoldingUnderviser i Markedsføring og Markedskommunikation

Erhvervsakademi Kolding

Vi søger en adjunkt eller lektor til undervisning indenfor markedsføring og markedskommunikation – primært på Markedsføringsøkonomuddannelsen og vores Professionsbachelor i E-handel.

Dit primære fokus er undervisning og forskning/udvikling indenfor markedsføring og markedskommunikation på IBA og online. Du får et varierende forløb, hvor du dels arbejder med de studerende i undervisning og projekter og dels indgår i forskellige udviklingsopgaver omkring uddannelserne. Som underviser indgår du i vores løbende efter- og videreuddannelse – såvel fag-fagligt, pædagogisk-didaktisk samt indenfor forskning/udvikling.

Du har stor indflydelse på din dagligdag og deltager sammen med afdelingens øvrige medarbejdere i den videre udvikling, både i tilrettelæggelse af den daglige undervisning og den fremtidige udvikling af uddannelsens profil og akademiet som helhed.

Merrild Kaffe Danmark ApS
Salgskonsulent til Syd/Sønderjylland - Retail

Merrild Kaffe Danmark ApS

Merrild Lavazza er på en spændende rejse med fokus på vækst. Er du den næste som skal med på rejsen? Hvis du er en ambitiøs, resultatorienteret fighter, som kan udvikle kunderne i dit distrikt, så er du den rette kandidat for os.

Du bliver ansvarlig for at udvikle kunderelationer, således at vores brands altid er in top of mind hos vores kunder, og at dit distrikt performer optimalt. Som salgskonsulent får du ansvaret for:

 • Udvikling af kategorien hos dine kunder, således vi opnår vores ambitiøse målsætninger for vores position for Merrild og Lavazza kaffe på markedet
 • Sikre implementering af centralt aftalt kampagner, samt et høj aktivitetsniveau i alle distriktets butikker
 • Løbende optimering af space samt merchandising
HumanTrust A/S
E-Commerce Manager

HumanTrust A/S søger for Pernille Corydon Jewellery i Haderslev

Kan du skabe en online markedsplads i verdensklasse, hvor kunder vender retur for at handle funklende skønheder igen og igen? Har du evnerne til at løfte en international onlineforretning til nye højder? Så kan stillingen som E-Commerce Manager hos Pernille Corydon Jewellery være et match for dig…

Den danske smykkedesigner Pernille Corydon har siden 2007 udviklet og designet smykker med rødder i den skandinaviske enkelthed til piger og kvinder i alle aldre. Med tiden er navnet Pernille Corydon Jewellery blevet et internationalt brand, og smykkerne sælges i dag verden over.

Som E-Commerce Manager får du følgende ansvarsområder:

 • Udarbejde og eksekvere OMP go-to-marked salgsplan, inkl. salgskanaler, platforme, kundesegmentering, tidsplan og budgettering
 • Daglig performance traction, driftsopgaver og kommunikation i forhold til webshoppen
HumanTrust A/S
DLGGrafisk designer til DLG's marketingafdeling - Barselsvikariat

DLG, Fredericia

Vil du hjælpe med at sikre og videreudvikle DLG’s grafiske identitet, mens vores ene grafiker er på barsel, og har du stor interesse og sans for det visuelle udtryk? Så kan det være, det er dig, vi søger?

Vi søger en dygtig og engageret grafisk designer, som kan bidrage til udviklingen og implementeringen af markedsføringen i DLG-koncernens afdelinger og datterselskaber.

Du kommer til at referere til marketingchefen, men vil i dagligdagen arbejde tæt sammen med hele marketingteamet. Du skal udvikle og implementere grafisk design til både tryk - og online-medier for alle afdelinger og selskaber i koncernen i både ind- og udland.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Grafisk design, tilrettelæggelse og opsætning af bl.a. tryksager, emballage, messematerialer og online-markedsføring
 • Af større opgaver skal nævnes DLG’s årsrapport, CSR-rapport og strategifoldere
Toyota Material Handling Danmark
Product Manager

Toyota Material Handling Danmark, Vejle

Har du lyst til at få en del af ansvaret for produktporteføljen i Danmarks største virksomhed inden for trucks, automatisering og lagerløsninger? Ansvaret omfatter markedsovervågning, produkttilpasninger/-udvikling, sparring og samarbejde med interne og eksterne stakeholders – og naturligvis den administrative håndtering af porteføljen.

Toyota Material Handling Danmark

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Ansvar for support og lancering af produkter til salgsafdelingen ud fra en strategisk kommerciel indsigt
 • Bindeled mellem det danske marked og den europæiske produktledelse
 • Gennemføre produktuddannelse ved nyansættelser og i forbindelse med introduktion af nye produkter
Toyota Material Handling Danmark
FoodCareer.dk
Brand Manager

FoodCareer.dk is recruiting on behalf of Premier Is in Kolding

Are you motivated working with some of the strongest Danish FMCG brands?

Roles and Responsibilities

 • Developing the Hjem Is, Premier-Is and other of our key brands performance according to targets – delivering strong results through stakeholder management and working in close cooperation with the Marketing team.
 • You will be the brand ambassador driving your brand by building strong brand plans, making sure we reach the optimal brand position in the market, meeting the consumer, shopper and customer needs and preferences.
FoodCareer.dk
Hansen Toft A/SAmbitious Product Manager - Software & Managed Services

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of DAMM Cellular Systems in Sønderborg

Customer centric Product Manager in a world leading high-tech company

You will be the driving force in creating licenced Software & Managed Service products for a worldwide market as part of an international company provisioning scalable, innovative, user-friendly TETRA and DMR-products.

You hold the responsibility to ensure that market requirements and profitability goals are met. Based in HQ (Sønderborg, DK) you will be working closely with the management and the rest of the organisation in Denmark and abroad.

With reference to the Deputy CTO you define the product, business case, strategy and roadmap including milestones. You deliver market requirement specifications including rational and prioritization. It is your responsibility to develop software pricing strategies.

Hansen Toft A/S
Marketing Manager
Are you interested in bringing in your combination of commercial, analytical and communication skills in to play in a very attractive role as marketing manager?
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter
Senior Manager, Brand Strategist
Bring your innovative approach into play to help craft creative solutions for The LEGO Group and its great portfolio of brands.
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter
Senior Marketing Manager, LEGO® Friends
Bring along your passion for working with children as a target audience and become our communication and insights guru?
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter
Senior Marketing Manager (12 months maternity cover)
Are you energized to deliver impactful marketing to help ignite love for LEGO® in the hearts of kids?
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter
Marketing Student Worker for LEGO Nordic – Fall 2020
Are you planning to make a career for yourself within marketing?
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter
VRD - Content Specialist
Som Content Specialist får du en central rolle i Landal Greenparks danske vækstambitioner.
Marketing & Sales, Varde
Jobcenter
Marketingmedarbejder
Har du erfaring med at udvikle og koordinere aktiviteter indenfor PR og markedsføring, og er du iderig og energisk, så er det dig vi søger...
Museum Sønderjylland, Haderslev
Jobcenter