5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Jobindex A/S
GRADUATE LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMME, hele landet

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic

Har du flair for at opbygge relationer, har du gode præsentationsevner, er du målrettet og har du drivet til at udvikle dig hen imod et spændende job inden for salg og markedsføring i en international virksomhed? Så er TTI's graduate-program noget for dig.

TTI er en af verdens førende og hurtigst voksende virksomheder inden for udvikling, produktion og salg af højkvalitets elværktøj og tilbehør.

Europæiske Graduate Program gennemføres i flere lande i Europa og har som mål at udvikle TTI’s fremtidige talenter. Vores Graduates får hurtigt ansvar, og hvis viljen, evnerne og resultaterne er der, vil muligheden for at gå videre i organisationen også være der. Vi søger 2 graduates, en til Østdanmark og en til Vestdanmark.

Læs meget mere om rollen som Graduate her

Jobindex A/S
CuriaStrategic Product Manager – world class cables

Curia recruiting on behalf of NKT A/S in Asnæs

Do you have a solid knowledge from the energy sector? And are you able to see product optimization opportunities and development through a solid business understanding? Then you might be the one we are looking for.

Your primary tasks will be:

  • Analysis of market and competitor products
  • Translate customer needs to product requirements
  • Recommendation of optimized cable solutions to customers

This job gives you the opportunity to step into a position in a global company, which is at the leading edge of the green transition. NKT knows that progress is never achieved by standing still, which is why the position offers great opportunities for personal, professional and career development.

Compass Human Resources Group A/SProduktspecialist – Psykiatri

Compass Human Resources Group A/S søger for Lundbeck

Synlig, psykiatrisk specialist til Lundbeck Pharma

Du får i denne stilling en central rolle for Lundbeck Pharma’s nuværende og kommende psykiatriske portefølje, hvor du bliver ansvarlig for kundekontakten i dele af Region HS og Region Sjælland. Dit fokus vil være ligeligt fordelt mellem primær- og sekundærsektoren, og du vil arbejde mod det overskyggende mål: at sikre at de rigtige patienter får den rigtige behandling.

Specialist som brænder for at skabe resultater i et udfordrende marked I denne hybridrolle bliver du en vigtig brobygger mellem primær- og sekundærsektoren og sammen med din Field Manager får du en nøglerolle i indfrielsen af potentialet og igangsættelsen af de initiativer, der bringer værdi til begge sektorer.

Compass Human Resources Group A/S
Analytisk og perfektionistisk Google Ads-specialist
Brænder du for ecommerce og Google Ads?
Skjoldby & Co ApS, Roskilde
Jobindex
Digital Marketingmedarbejder med et datadrevet mindset til en spændende e-handelsvirksomhed i vækst.
Brænder du for SEM / Digital marketing, og drives du af at skabe gode resultater og data.
RAASDAL TRADING ApS, Sorø
Jobcenter