123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FossflakesProduktspecialist med marketingansvar

Fossflakes, Skive

Nordic Sleep by Fossflakes har klare ambitioner om at blive et verdenskendt brand, og det kræver kontinuerlig opmærksomhed på vores kernesortiment. Derfor søger vi en kreativ og detaljeorienteret produktspecialist, der kan tage hånd om både opgradering af eksisterende produkter og udvikling af nye.

Det unikke Fossflakes-fiberfyld har fået Danmark og resten af verden til at sove bedre, men for at vi hos Fossflakes kan udbygge vores position i markedet, har vi brug for kontinuerligt at justere og udvikle vores kernesortiment af dyner, puder og støttepuder, så det matcher både kundernes behov og tidens tendenser.

Med kernesortimentet får vores nye produktspecialist ansvaret for vores allervigtigste produkter – og det er noget, der stiller krav til dig.

Ennova A/S
PROJECT SPECIALIST

Ennova A/S, Aarhus

Har du flair for projektstyring, analyser og kunderådgivning? Og har du lyst til at hjælpe nogle af de mest spændende virksomheder i Norden med at forstå og forbedre deres kunde- og/eller medarbejderoplevelser.

Vi søger lige nu en Project Specialist til en tidsbegrænset stilling fra 2. august til 17. december. Der kan opstå mulighed for en fast stilling.

Som Project Specialist skal du hjælpe vores kunder med at få indsigt i deres kunde- og medarbejderoplevelser. Du er ansvarlig for, at vores kunder får det rette setup omkring måling af deres kunde- og medarbejderoplevelser, ligesom du er ansvarlig for hele gennemførelsen – fra planlægning af en måling (fx Touchpoint/Relations surveys eller Engagement surveys) til gennemførelse.

Ennova A/S
GAME Denmark
Projektkoordinator til GAME Streetmekka Viborg

GAME Denmark

Elsker du gadeidræt og streetkulturen? –og brænder du for:

 • at gøre en social forskel for børn og unge?
 • planlægning, udvikling og afvikling af events?

– så er det måske dig vi står og mangler!

GAME Streetmekka Viborg søger en fuldtidsmedarbejder til, i samarbejde med den daglige leder og et stærkt team af juniorkoordinatorer, at sikre både den daglige drift og den videre udvikling af huset. Det indebærer bl.a.:

 • planlægning og afvikling af events
 • koordinering af projekter og programmer
 • salg, promovering samt håndtering af bookinger
GAME Denmark
SOSU ØstjyllandEventkoordinator til udvikling af skole- og uddannelsesmiljø

SOSU Østjylland

Vi søger ny kollega, som har lyst til, sammen med skolens elever og personale, at skabe et skolemiljø for de unge og de mere modne elever. Vi søger dig, der vil være med til at få skabt/genskabt traditioner og fornyelse for på den måde at videreudvikle vores skole- og uddannelsesmiljø. Det betyder, at du bliver en vigtig brik i at få skabt et godt og attraktivt miljø udenfor klasserummene på alle skolens matrikler i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg.

Vi vil så gerne have en skole, hvor trivsel og gode fællesskaber er i højsæde. Derudover skal du i samarbejde med skolens kommunikationsafdeling udvikle markedsføringen og fortællingen om events, skole- og uddannelsesmiljø.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor din primære arbejdsplads bliver i Aarhus, men hvor du også vil skal have arbejdsdage på de andre matrikler ca. 1-2 dage om ugen.

Danish Crown Foods
Brand Manager til International i Danish Crown Foods

Danish Crown Foods

Trives du i en udadvendt rolle i et internationalt miljø? Og ved du hvad der skal til for at udvikle vores stærke Tulip brand positioner i internationale markeder?

Som vores nye Brand Manager bliver det, dit ansvar at udvikle og implementere den strategiske marketingplan for Canned Meat kategorien samt Tulip brandet i tæt samarbejde med de internationale salgsansvarlige og lokale distributører. Således bidrager dine indsatser til øget vækst og markedsandel på tværs af retail, e-commerce og foodservice.

Dine primære arbejdsopgaver bliver herudover, at:

 • Udvikle marketing/vækststrategi for dine markeder
 • Udvikle og implementere effektive brandaktiveringer på dine markeder samt daglig support til lokale distributører
Danish Crown Foods
Kastrup Vinduet
Eksport sælger med udviklingsmuligheder

Kastrup Vinduet, Holstebro

Vil du være med til at udbygge en eksportafdeling? Og er du på udkig efter et job, du kan vokse i? Så er jobbet som eksport sælger hos Kastrup Vinduet måske noget for dig.

En typisk arbejdsdag starter med, at du følger op på de forespørgsler, som er tikket ind fra andre tidszoner i løbet af natten. Det gør du ved blandt andet at koordinere deadlines, afstemme forventninger og aftale priser med kunderne enten over mail eller telefon.

Derudover får du ansvaret for at lede projekter, hvor du følger op på ordrer og sikrer, at alt kører som det skal i forhold til forsendelse, levering, pakkeplaner, etc.

Kastrup Vinduet
A/S Global TimberMarketingkoordinator til vækstende virksomhed søges

A/S Global Timber, Højbjerg

Vi søger en dygtig og kreativ marketingkoordinator, der vil indgå i et team bestående af 35 passionerede medarbejdere fordelt på forskellige afdelinger. Samarbejde og gode relationer mellem afdelingerne spiller en vigtig rolle i det daglige arbejde.

Dine primære opgaver vil være:

 • Løbende opdateringer og udvikling af hjemmesider
 • Skabe værdifuldt content til blandt andet kataloger, hjemmesider og sociale platforme (primært LinkedIn og Instagram)
 • Udarbejdelse og opsætning af POS-materialer, blandt andet til vores salgsteam
JACK & JONES
Brand Coordinator

JACK & JONES, Brande

Er du frisk, udadvendt og har mod på at være en del af en tempofyldt hverdag i modebranchen? Med mange og alsidige opgaver, skal vi bruge verdens bedste koordinator til at samle flere af trådene i salgsledelsen. Er det dig - så følg med her…

Du bliver en del af et team på to, som arbejder bredt for hele JACK & JONES’ Wholesale-afdeling på 250 kollegaer worldwide. Du vil derfor få et bredt netværk - internt såvel som eksternt. Her assisterer du ledelsen såvel som dine kolleger igennem løsningen af en række forskelligartede koordinerende, administrative og praktiske opgaver .

Mere konkret vil du være ansvarlig for:

 • Koordinering og gennemførsel af praktiske opgaver ifm. salgsevents, lancering af nye kollektioner og træning i Danmark for vores salgskollegaer fra ind- og udland - herunder håndtering af tilmeldinger og booking af overnatning, forplejning og transport.
 • Forberede præsentationer og træningsmateriale
Blue Finance Denmark ApSErfaren Digital Marketing Manager til finansiel virksomhed i vækst

Blue Finance Denmark ApS, Aarhus

Blue Finance Denmark søger lige nu en dygtig, engageret og ansvarsbevidst Digital Marketing Manager for alt Paid. Der er tale om en spændende stilling, hvor du vil få et stort ansvar for driften af vores marketingindsats.

Du kommer til at have det overordnede ansvar for vores marketingafdeling og skal sikre, at vi når i mål med vores projekter. I det daglige bliver dit fokus på vores Paid Media-indsats, hvor du både lægger strategien og eksekverer den. Sideløbende sparrer du med vores Digital Marketing Manager, der er ansvarlig for SEO. I marketingafdelingen har vi ligeledes en grafiker, der leverer grafik til annoncer og landingssider.

Idet vi er en del af en international koncern, vil du også skulle deltage og bidrage i de møder og workshops, vi afholder på tværs af de markeder, vi opererer på.

Kamstrup A/SHead of Marketing

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you a skilled leader within B2B Marketing who can lead a team of Business Area Marketing Managers and Regional Marketing colleagues? Can you drive development and implementation of marketing programmes that are supporting the business objectives of our Business Areas? Do you feel motivated by making a difference to the business and hereby contribute to securing clean water and energy around the globe?

As Head of Marketing, you will be responsible for supporting our business areas in reaching their business objectives by growing the awareness of the Kamstrup brand and developing and implementing customer oriented marketing programmes with engaging and value-based content generating leads for sales.

Resolution
SEO Manager

Resolution, Aarhus

Brænder du for et job med fokus på SEO og online markedsføring? Og vil du være en del af et team, hvor fagligheden er høj? Så er du måske Resolutions nye SEO Manager.

Du får ansvaret for håndteringen af SEO-projekter for en portefølje af vores annoncører. Du vil blandt andet være ansvarlig for dialog med annoncørerne, generel rådgivning om SEO, styring af SEO-projekterne samt praktisk analyse og anbefalinger til optimering af synlighed og trafik.

Som SEO Manager hos Resolution, bliver du en del af en de største SEO-afdelinger i Danmark. Du får et job, hvor ingen arbejdsdage ligner hinanden.

Resolution
Danish Crown Foods
Brand Manager til Meal Components og Slow Cooked

Danish Crown Foods, Randers

Dig med et højt drive og kommercielt snilde – skal du drive nogle af vores stærkeste fødevarebrands? I Danish Crown Foods er vi i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid – nemlig en mere bæredygtig fremtid for mad! Vil du være med til at sætte retningen? Så er du måske vores nye Brand Manager?

Som vores nye Brand Manager er du overordnet ansvarlig for at drive og videreudvikle den strategiske retning for Meal Components og Slow Cooked, så vi sikrer indfrielse af de opstillede forretningsmål for kategorien.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Dagligt kommercielt ansvar for at drive brand og kategoriperformance i henhold til forretningsplan samt indfrielse af gældende budgetmål.
 • Udvikle og eksekvere på kommunikationsplaner for Meal Components og Slow Cooked kategorier i samarbejde med vores kreative bureauer samt mediebureauer
Danish Crown Foods
Specialized
Omnichannel/E-Commerce Coordinator

Specialized, Horsens

Din opgave er at igangsætte, lede og vedligeholde Omnichannel / E-Commerce-strategien for Specialized i Skandinavien. Målet med dit arbejde er at øge kendskabet til brandet, skabe efterspørgsel og øge salget af Specialized produkter.

Du bliver en del af et team, som til dagligt dækker mange forskellige arbejdsopgaver – og samtidig har forskellige indgange til vores slutbruger. Du får til hovedopgave at planlægge, implementere og udføre digitale markedsføringsinitiativer, som skal styrke Specialized brandet lokalt, og samtidig medvirke til, at vi opfylder vores salgsmål på de enkelte markeder.

Specialized

Ansvarsområder vil blandt andet være:

 • Opbygge og eksekvere en Specialized e-commerce platform i Skandinavien
 • Samarbejde med teams på tværs af Skandinavien, Holland og USA – med målet om at implementere og bygge en stærk og spændende e-commerce oplevelse til det skandinaviske marked
Specialized
& friendsMarketing & Communications Specialist, Northern Europe

& friends recruiting on behalf of Dedalus Healthcare Denmark in Aarhus

 • Would you like to join Dedalus, the leading healthcare software provider?
 • And lead and execute the efforts, and be a part of something big?
On behalf of Dedalus Healthcare Denmark, we are looking for a highly skilled and professional Marketing & Communications Specialist, who would like to be part of leading the MarCom efforts, in the Northern Europe Region. It's a new position. Your workplace is in Aarhus, together with 80 motivated employees, and your reporting line is directly to the Regional General Manager.

As a proactive and passionate person, with a warm heart for customers, you will be:

Some of your responsibilities:

 • Coordinate/distribute the design of promotional material both online and offline Channels.
 • Advertise company products and services on various medias.
 • Promote products and services during events.
Arla Foods amba
Media Manager - Aarhus

Arla Foods amba

Are you a skilled and dedicated Media Manager? And would you like to use your skills in a very dynamic global organization with an entrepreneurial spirit? We are looking for a highly qualified Media Manager to join us at our head office in Aarhus!

You will work closely with our Brand Managers and internal digital buying agency (The Barn) to ensure that we have effective media strategies and plans that deliver the set targets for our brands.

You will furthermore be part of an international Media Manager community – where focus is on best practice sharing - headed up by our Global Media Director. The position will report directly to Senior Manager, Arla Brand, and indirectly to the Global Media Director.

Arla Foods amba
name it
Digital Content Creator

name it, Brande

Are you looking for an opportunity to be a part of a digital transformation? Then now is the time for you to join our Digital Sales team in NAME IT.

You will become a part of the Digital Sales team, which plays a key role in the digitalization of our entire organization. We collaborate closely with Sales, Marketing as well as our markets, so you will have the chance to work with many existing projects across the departments.

We are a close-knit team of three, counting yourself, a Digital Sales Developer and a Digital Manager, who you will be reporting to.

Your tasks will among others include:

 • Designing and setting up high-quality graphical content for our B2B webshop
 • Making sure that our markets always have relevant and updated content available
 • Close collaboration with the product team on creating new campaigns for our B2B customers
ONLY
EXPRESSION MANAGER

ONLY, Brande

Har du solid erfaring med kreative processer, og vil du stå i spidsen for det visuelle udtryk i ONLY BRAND HOUSE? Kan du sikre et stærkt internationalt niveau i vores brand kommunikation og marketingmaterialer på tværs af subbrands?

Som Expression Manager vil du få en stor berøringsflade i hele ONLY BRAND HOUSE, og du vil således arbejde tæt sammen med flere forskellige afdelinger med henblik på at sikre et stærkt og internationalt visuelt udtryk for alle brands. Du vil få til ansvar at sikre en løbende udvikling og opgradering af image-udtrykket, ligesom du vil fungere som tæt sparringspartner til vores marketing manager omkring den visuelle kommunikation i såvel trykte samt online materialer.

Opgaver:

 • Kreativ udvikling af det visuelle udtryk på tværs af alle brands i ONLY BRAND HOUSE
 • Tæt samarbejde og sparring med Marketing Manager
 • Lede, planlægge og udføre image fotoskydninger for alle sub brands
ONLY
Photo Manager

ONLY, Brande

Vil du stå i spidsen for udvikling og ledelse af ONLY's in-house photo team? Kan du sikre et højt internationalt niveau på alle interne fotoskydninger?

Som Photo Manager hos ONLY BRAND HOUSE bliver du ansvarlig for ledelse og drift af ONLY’s fotoafdeling med henblik på at sikre produktion af alt fotomateriale til ONLY’s globale online forretning samt øvrige online kunder. Helt konkret får du til opgave at udvikle, vedligeholde og planlægge de interne fotoopgaver i samarbejde med vores Marketing Manager, så vi sikrer, at det visuelle udtryk på de respektive websites afspejler den fastlagte strategi på tværs af ONLY’s subbrands.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Daglig ledelse og udvikling af fototeamet
 • Implementering af online brandstrategi, visuel identitet og fotooplæg i samarbejde med ONLY’s Marketing Manager
 • Udvikling og optimering af det visuelle udtryk på aktuelle websites
CuriaCommercial Assistant

Curia søger for Skamol i Viby J.

Du varetager kommercielle aktiviteter og fungerer som bindeled mellem Chief Commercial Officer og stakeholders.

Unik indsigt og ansvar i krydsfeltet mellem direktion og organisation

Med reference til CCO får du en varierende hverdag med kontakt til interessenter i og uden for organisationen. 70% af din tid tildeles support af CCO ifm. salg og 30% tildeles marketing og corporate communication-aktiviteter, som du udfører i tæt samarbejde med Skamols Marketing Manager.

Du får en central rolle mellem ledelsen og øvrige interessenter og bliver dermed den naturlige go-to person i organisationen. Med dette følger en unik indsigt i mange beslutninger, der resulterer i både interne tiltag og eksterne aktiviteter, hvor du er med til at sikre eksekvering og opfølgning på udvalgte opgaver.

Aidgency ApSPROJEKTLEDER SØGES TIL SPÆNDENDE REJSE!

Aidgency ApS, Åbyhøj

Drømmer DU om at arbejde med en bred vifte af projekter i et internationalt miljø, hvor kunderne veksler mellem at være danske og amerikanske, så har vi drømmejobbet til dig. Aidgency søger nemlig en ambitiøs projektleder, der kan styrke vores team omkring planlægning af opgaver i bureauet.

Du vil primært komme til at sidde med vores danske branding-kunder og dermed arbejde med spændende opgaver inden for kommunikation, branding og kampagner.

Vi dyrker en meget uformel tone og vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at være en ”Aid-gent”. Vi knokler derudaf, men glemmer heller ikke at fejre succeserne med champagne, når et nyt mål er nået.