45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 45 resultater.
Arla Foods
Digital Media Specialist for in-house agency

Arla Foods, Viby J.

Would you like to gain a unique view into the marketing strategies of a global FMCG organisation and how these come to life across different channels such as YouTube, Instagram and Facebook?

Based in Aarhus, you will become a part of Arla’s in-house agency The Barn and refer directly to our Global Head of Digital Media. We are a team of 30 colleagues dedicated to the creation of content for digital channels, digital strategy and digital media executions.

As a part of our team, you will assist our digital media buyers and brand teams by providing hands-on execution of digital campaigns.

Arla Foods
Fonden Visit AarhusData Analysis Manager

Fonden Visit Aarhus, Aarhus

Tænder det dig at bidrage til at realisere en ambitiøs og fokuseret strategi for turismen i Aarhusregionen? Har du en forretningsorienteret tilgang til data? Og kan du få "tal til at tale"?

Som Data Analysis Manager får du en central rolle i landets største destinationsselskab udenfor hovedstaden, som lige nu er på en spændende rejse og søger en dedikeret medarbejder, der ved hjælp af det rette data- og analysegrundlag bidrager til at sikre turismevæksten i Aarhusregionen.

Jobindex A/S
GRADUATE LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMME, hele landet

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic

Har du flair for at opbygge relationer, har du gode præsentationsevner, er du målrettet og har du drivet til at udvikle dig hen imod et spændende job inden for salg og markedsføring i en international virksomhed? Så er TTI's graduate-program noget for dig.

TTI er en af verdens førende og hurtigst voksende virksomheder inden for udvikling, produktion og salg af højkvalitets elværktøj og tilbehør.

Europæiske Graduate Program gennemføres i flere lande i Europa og har som mål at udvikle TTI’s fremtidige talenter. Vores Graduates får hurtigt ansvar, og hvis viljen, evnerne og resultaterne er der, vil muligheden for at gå videre i organisationen også være der. Vi søger 2 graduates, en til Østdanmark og en til Vestdanmark.

Læs meget mere om rollen som Graduate her

Jobindex A/S
Unity Studios ApSMarketing Manager til IT dansk scale-up

Unity Studios ApS, Åbyhøj

Erfaren B2B-marketingprofil søges til at varetage marketingfunktionen for dansk AR- og VR-software-scale-up i Aarhus. Vi har en ambitiøs vækststrategi, hvortil vi etablerer en intern marketingstilling, som får ansvaret for at eksekvere strategien på tværs af kanaler, produkter og projekter.

Vi arbejder med den nyeste frontend-teknologi fra tech-giganterne i et marked, som går rigtig stærkt. Det er derfor vigtigt, at du evner hurtig at kunne sætte dig ind i nye teknologier og formidle værdien heraf, så alle kan forstå det.

Du vil komme til at udvikle og eksekvere markedsstrategien i tæt samarbejde med ledelse og salg, hvor du har ansvar for:

 • Den overordnede markedsføring af Unity Studios og Synergy (SaaS-løsning)
 • Udvikling af marketingstrategi, årshjul og content plan
 • Udformning af content til web, SoMe, e-mail, kampagner og leadgenerering
hummel
Email marketing specialist

hummel, Aarhus

Brænder du for at skabe digitale kunderejser? Kan du omsætte data til konverterende nyhedsbreve? Vi søger en koordinator, der kan øge hummels digitale tilstedeværelse.

Som Email marketing specialist hos hummel A/S har du ansvaret for planlægning og udsendelse af nyhedsbreve og opsætte email automations flows, der konverterer.

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, da du skal arbejde på tværs af vores brands og markeder. Du skal derfor være struktureret og evne at jonglere flere projekter samtidigt uden at miste overblikket.

Da hummel lige nu står overfor et platformskifte, vil de primære ansvarsområder indebære at udnytte SFMC-platformen bedst muligt. Udover at udsende kampagne emails, får du også ansvaret for at opbygge, analysere og vedligeholde data flows og audiences.

hummel
F&H A/S
Erfaren AD’er til in house marketing

F&H A/S, Viborg

Du sidder sikkert i dag på reklamebureau eller i en in house marketingafdeling, og har lyst til at udvikle dig yderligere. Du trives i en hektisk hverdag i et stort fælleskontor med mange kreative kollegaer, og lige nu glæder du dig derfor til nye jobmæssige udfordringer i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Du har stor erfaring med alle opgaver inden for print – kataloger, annoncer, emballager, POS m.v., og du kan selvstændigt udarbejde nye, grafiske koncepter ud fra en briefing. Har du også flair for selv at style dine egne opgaver til foto, er det et plus. Du vil blive kollega med en række grafikere i en in house marketingafdeling, der foruden et grafisk team også rummer et content team og et online team.

F&H A/S
Kreativ fotooperatør til in house marketing

F&H A/S, Viborg

F&H i Viborg søger en medarbejder til at betjene vores fotoautomat, som skal tage 3.-5.000 packshots om året. Du behøver ikke have en fotomæssig baggrund, men skal have stor flair for at style, arrangere og klargøre produkterne lige fra sengetøj over vinglas til sæbedispensere, så de er klar til foto.

Desuden skal du være vant til at arbejde med computer, have rigtig meget struktur og omhyggelighed i dit arbejde, da alle foto skal registreres korrekt.

Det er klart en fordel, hvis du har en baggrund som dekoratør eller lignende og/eller en form for kreativ baggrund – evt. fra et fotostudie – samt kendskab til PhotoShop. Du vil blive tilknyttet Marketingafdelingen, hvor der sidder 20 meget kreative kollegaer, men du vil også få stor ’kundekontakt’ med alle koncernens brands og medarbejdere.

F&H A/S
PR & SoMe Koordinator - barselvikar

F&H A/S, Viborg

Brænder du for design og boliginteriør, har du nu mulighed for at blive en del af content teamet i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Daglige arbejdsopgaver for husets brands:

 • vedligeholde Instagram og Facebook
 • administrere og udsende pressemeddelelser
 • bestilling af produkter til pressen og bloggere

Du skal være detaljeorienteret og kunne håndtere mange samtidige opgaver samt skrive fejlfrit dansk og engelsk - og gerne have forståelse for norsk og svensk, da vi er en skandinavisk koncern.

Du skal aktivt indgå i planlægningen af det perfekte miks mellem content, inspiration, konkurrencer m.v. samt interagere med følgerne på vores SoMe-kanaler.

JBS Textile Group A/SE-commerce Manager

JBS Textile Group A/S

Hos JBS Textile Group har vi rigtig godt gang i salget hos onlineforhandlere i både indland og udland. Ud over det driver vi B2C webshops i Danmark og Norge. Nu ønsker vi at udvide B2C salget til en række andre markeder, og søger derfor en kompetent e-commerce manager til at stå med ansvaret for det projekt.

Vi er i gang med at udvikle “din” nye webshop, og forventer at den er klar til at gå live kort tid efter din ansættelse starter. Webshoppen får fokus på bæredygtige produkter, primært inden for undertøj, strømper og loungewear til både mænd og kvinder. Den vil forhandle 7-8 af koncernens egne brands.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Vedligehold/opdatering/udvikling af shop
 • Planlægning og eksekvering af kampagner
 • Sparring med eksterne partnere om fortsat udvikling på platformen og eksekvering af online markedsf
Kamstrup A/SCommercial Product Manager with Focus on IT

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du være med til at drive fremtidens intelligente måleløsninger til el-sektoren? Er du forretningsorienteret og har en god forståelse for digitalisering? Trives du bedst i en kundeorienteret og udadvendt rolle?

I jobbet som Product Manager skal du fungere som bindeled mellem udvikling og markedet. Det kræver indsigt i vores kunder og forståelse for deres virkelighed og behov. Med denne viden skal du arbejde imod værdibaseret udvikling og sikre løsninger i Kamstrups markeder.

Mere specifikt vil dine primære ansvarsområder vil være at:

 • Styrke og videreudvikle eksisterende produkter – portfolio management
 • Arbejde strategisk imod vores primære markeder
 • Drive projekter og initiativer til at forbedre værdi for kunden i Kamstrups løsninger
Viktech P/SPassioneret content marketingmedarbejder med en skarp pen

Viktech P/S, Aarhus

Har du et skarpt blik for det gode indhold og at omdanne det til den gode historie? Kan du skrive aktuelle og interessante historier, som rammer og skaber værdi?

Til vores hovedkontor i Århus søger vi en selvstændig, erfaren og kompetent content manager til at udvikle og drive vores content både online og offline i Danmark i tæt samarbejde med vores marketingmedarbejdere i Polen samt diverse eksterne partnere.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udvikle og implementere brandstrategier på det danske marked i samarbejde med direktøren.
 • Planlægge og producere relevant og fængende content, der skaber synergi på tværs af medier og platforme
 • Produktion af videomateriale til at understøtte branding og historier
Foodjob Nordic
Global Senior Category Manager Slowcooked Foods

Foodjob Nordic recruiting on behalf of Danish Crown Foods in Randers

The Global Senior Category Manager position at Danish Crown Foods will lead developments and drive strong global growth and innovation in the Slowcooked category in the Danish Crown Foods European Marketing and Innovation Business Unit. The Global Senior Category Manager is responsible for the development of a range of commercial market approaches, to engage and align local markets with the global strategy and lead cross channel specific market teams to deliver projects within the strategy.

The responsibility of the Global Senior Category Manager will include:

 • Strategic understanding of the Danish Crown Foods Slowcooked business, value chain and products
 • Strategic analysis of relevant Markets, Customers and Competitors in the Slowcooked category
Foodjob Nordic
F&H A/S
Digital Marketing Projektleder med SEO-kompetencer

F&H A/S, Viborg

Du har allerede erfaring med at forfatte skarpt og målrettet SEO til webshops, og arbejder struktureret og selvstændigt. Du trives i en hektisk hverdag i et stort fælleskontor med mange kreative kollegaer, og du forstår at prioritere opgaverne, selv om der er mange af dem.

Og lige nu glæder du dig til nye jobmæssige udfordringer i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Din opgave bliver at modtage projekter for en lang række webshops og brandsites på dansk, norsk, svensk, tysk og engelsk, og strukturere den videre proces i hele online teamet, hvor du får seks engagerede kollegaer. Du har derfor initiativet til at gå forrest og har erfaring med at projektlede og overholde deadlines indenfor eCommerce.

F&H A/S
Erfaren Online Grafiker til in house Marketing

F&H A/S, Viborg

Du har allerede stor erfaring med skabe lækker online grafik i design- eller modebranchen. Du trives i en hektisk hverdag i et stort fælleskontor med mange kreative kollegaer, og lige nu glæder du dig til nye jobmæssige udfordringer i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Du forstår fuldt ud websitets begrænsninger og muligheder, og du er helt ajour med de nyeste features, farver, former, fonte etc. Du er helt hjemme i arbejdet med CMS, og ved hvad der grafisk virker indenfor eCommerce, og hvad der styrker et brand.

Du vil få en række kollegaer i en in house marketingafdeling, der foruden et online team også rummer et content team og et grafisk team.

Trendhim ApS
Brand Manager

Trendhim ApS, Horsens

Have you ever found yourself thinking something like ‘’If that was my brand, I’d do this’’ or ‘’I can’t believe they’re doing it that way… if I was in charge, I’d do it so much better’’?

Well, today is the day you’ve been waiting for. The day you get to discover what would really happen if you had a brand to develop. We’ll provide access to the digital marketing channels you need plus a creative and channel team. You provide the fire, the drive, and the skills that go beyond the norm, break the mould, and move our ‘good job so far’ to something extraordinary.

This is an opportunity to become a Brand Manager for one of Denmark’s fastest-growing e-commerce companies – Trendhim. You’ll use the skills and talents of our media buyers, designers, research team and content creators to drive the results we’re all after. With 13 unique house brands, we’re looking for someone to create magic (yes, that) with one or more of our brands.

Trendhim ApS
KMC
Market & Business Intelligence Analyst

KMC, Brande

At KMC, we have a focused strategy targeting continued strong growth within value-added food ingredients. To support our management and other relevant stakeholders in creating basis for better business decisions, we are looking for a Market & Business Intelligence Analyst to track, process and communicate data, information and new trends in a structured way.

Working with data, assessment and analyses, you will be the center of business and market related information within KMC. You will be working closely together with our management and our technical and commercial sales managers in Denmark and abroad, supporting them in making better and more informed business material and business decisions.

Furthermore, you will use internal and external data to analyze market and business trends to increase KMC’s efficiency and thus also the profit.

KMC
HumanTrust A/S
Garage Manager

HumanTrust A/S søger for Gubsø Garage ApS i Silkeborg

Har du en forkærlighed for luksusbiler og ikoniske veteranbiler? Vil du være med til at sætte holdet, som skal gøre et nyopført eksklusivt besøgscenter til markedets foretrukne, når det kommer til eventsafholdelse i alle størrelser? Så bør du se nærmere på denne nyoprettede stilling, hvor du får en indflydelsesrig nøglerolle…

Gubsø Garage består af eksklusive biludstillinger med eget værksted og tilhørende aktiviteter såsom events, konferencer og fester. Gubsø Garage skal være bilentusiasters foretrukne samlingssted. Dit primære arbejdsområde bliver at realisere de ambitioner og opbygge en virksomhedskultur, der leverer uforglemmelige kundeoplevelser.

HumanTrust A/S
Kamstrup A/SCommercial Product Manager for Infrastructure

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you passionate and willing to go the extra mile to deliver a winning solution? Are you a strong communicator with the ability to network with customers and stakeholders in the industry?

As Commercial Product Manager, you will own the global business strategy behind a product. You are responsible for specifying the customer’s needs, functional requirements and manage the launch of features.

More specific you will be responsible for:

 • Commercialization of AMI (fixed network) solutions/projects/systems/products
 • Scoping & launch management of IoT solutions and offerings
 • Product portfolio including building and maintaining product and solution roadmaps
Lidl Danmark K/SProjektleder til Lidls marketingafdeling

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg/Kolding

Vi søger en dygtig og kreativ projektleder til vores hovedkontor i Aarhus/Kolding. Du trives i spændingsfeltet mellem strategisk- og analytisk arbejde og projektledelse.

Som projektleder, med reference til head of marketing, bliver du en del af Lidls professionelle og dynamiske marketingafdeling med over 20 medarbejdere. Vi arbejder både strategisk og taktisk med marketing. I marketingafdelingen er vi bl.a. ansvarlige for produktion af Lidls tilbudsavis, marketingkampagner samt vedligeholdelse, opdatering, drift og udvikling af vores online medier.

Dine opgaver i en typisk arbejdsuge vil være fordelt således: 50 % projektledelse, 30% strategisk arbejde og 20 % analytisk arbejde.

Vi tilbyder

 • En spændende og dynamisk stilling, i en international koncern
 • Mulighed for at præge jobbet, der vil udfordre og udvikle dig såvel fagligt som personligt
 • Spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
Lidl Danmark K/S
Turistsamarbejdet KystlandetBomstærk digital marketingmedarbejder søges

Turistsamarbejdet Kystlandet, Horsens

Har du fingeren solidt plantet på den digitale puls og dokumenteret erfaring med digital marketing? Skriver du knivskarpe tekster med kant? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi behøver ikke fortælle dig, at det er fedt at arbejde med oplevelser. At gå på arbejde hver dag og skabe bedre ferieminder. At hjælpe små og store erhvervsdrivende med at tiltrække flere gæster og hjælpe turister og lokale med at få mere ud af deres sparsomme fritid. Det er bare pivgod karma fra morgenstunden.

Turistsamarbejdet Kystlandet er i rivende udvikling, og vi har behov for en ny kollega hurtigst muligt. Ønskelisten er lang. Men allerøverst på listen står en talentfuld person, der kan bidrage til at løfte vores digitale marketing-arbejde. Vi er klar til at indtage verdensherredømmet og blive det foretrukne feriemål. Er du klar til at hoppe med på rejsen?