271 job matcher din søgning 271 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 271 resultater.
Ambu A/SProduct Manager, Visualization

Ambu A/S, Ballerup

Are you a proven product manager with ambitions within the MedTech industry? Or do you currently work as a product manager within medical devices and have knowledge about bringing advanced technology to market? If so, you may be our new colleague within the Ambu sales territory Nordic and emerging markets.

Ambu has ambitious growth targets. We develop, produce and sell innovative medical devices that enable doctors and nurses to save lives. Our continuous ability to develop and bring innovative products to the market is essential for our current and future success.

You will join Ambu at an interesting stage where the company is expanding its range of flexible endoscopes for single use to new clinical specialties within Pulmonology, ENT or Urology and form the key strategies for market entry.

UNICEF Danmark
Retention Specialist (projektansættelse)

UNICEF Danmark, København

Kan du engagere UNICEFs Verdensforældre?

Som Retention Specialist bliver du en del af UNICEF Danmarks CRM Team, og du får en vigtig rolle i eksekveringen af vores loyalitetsprogram i tæt samarbejde med de andre i teamet, de databaseansvarlige og kommunikationsafdelingen.

Du vil bl.a. blive ansvarlig for eksekveringen af meget af vores kommunikation i mange af vores kanaler, herunder mails, SoMe, breve og sms. Du skal sikre den røde tråd i alle kontaktpunkter inklusiv automatiserede flows, og du skal stå for vores opsamling, analyse og rapportering af både donor-feedback og udviklingen i markedet.

Dagrofa Foodservice
Ambitiøs Produktchef

Dagrofa Foodservice, Ishøj

Dagrofa Foodservice vil gerne tilbyde dig muligheden for at gøre karriere i én af Danmarks største fødevarekoncerner og én af Danmarks største leverandører af fødevare til det professionelle marked.

Vores kommercielle vision står skarpt – vi vil drive vedvarende vækst, rentabilitet, kundeloyalitet og vi vil differentiere os på vores evne til at oversætte viden om vores prioriterede kundesegmenter til unikke og gensidigt værdiskabende sortimenter og produkt- og varekoncepter.

Med reference til vores kommercielle direktør (indkøb, kategori og marketing/e-commerce) søger vi en ambitiøs profil der med god kommerciel forståelse kan udvikle, salgsklargøre og iscenesætte varekoncepter samt sikre implementering ud mod kunden i tæt samarbejde mellem Kategori, Marketing og Salg. Rollen vil dermed have stor indflydelse på eksekveringen af vores ambitiøse kommercielle strategi, hvorved der aktivt bidrages til den samlede vækst i virksomheden.

Frandsen Group
Produktchef

Frandsen Group, Horsens

Skal du være med til at videreudvikle FRANDSENs sortiment i en positiv retning?

Vi ønsker at styrke vores team yderligere og leder derfor efter en Produktchef. Du skal være med til at videreudvikle og fastholde FRANDSENs position, som en udviklingsorienteret samarbejdspartner, for såvel kunder som leverandører. Du bliver en del af et team på 8 medarbejdere, som har base i Horsens.

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for FRANDSENs standardkollektion
 • Ansvarlig for styring af produktudvikling af nye produkter i samarbejde med vores ingeniører, leverandører, designere og indkøber
 • Kvalitetssikring af vores produktsortiment
Frandsen Group
Mercuri Urval
Product Coordinator

Mercuri Urval søger for Naturli’ Foods i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Dit store overblik og strukturerede tilgang skaber rammerne for en kreativ og forretningsskabende legeplads.

Med reference til Product Manager får du ansvar for at sikre koordinering af lanceringsprocessen og tidsplan – fra produktidé til leverance i butikkerne. Med din struktur og dit tårnhøje overblik får du skabt samspil mellem produktionen, indkøb, trykkeri m.fl. og hjælper organisationen med fremdrift igennem alle steps.

Helt konkret får du blandt andet ansvar for følgende opgaver:

 • Produktoprettelser
 • Udarbejde tidsplan for lancering af produkter
 • Koordinering med Orkla og Dragsbæk Gruppen ift. lanceringer og produktoptimeringer
Mercuri Urval
Mercuri Urval
SoMe Community Manager

Mercuri Urval søger for Naturli’ Foods A/S i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Med pennen som dit sværd udfordrer du det konventionelle og sætter agendaen på SoMe.

Du får direkte reference til SoMe Manager og bliver en vigtig spiller i at sikre, at interaktionen med forbrugerne gennem SoMe udbygges og udfordres. SoMe er en yderst central del af strategien, og med din farverige, livlige og kække pen er du Naturli’s ansigt for over 350.000 følgere på verdensplan.

Du får medansvar for at styre ”Tone of Voice”, og med pennen som dit sværd får du blandt andet følgende konkrete opgaver og ansvarsområder:

 • Copywriting
 • Validering af Q&A og FAQ
 • Koordinering med student assistants og nordiske kolleger ift. fx
Mercuri Urval
Mercuri Urval
Video/Still Content Creator

Mercuri Urval søger for Naturli’ Foods A/S i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Med engagerende content og et kreativt og modigt mind-set tager du storytelling til et helt nyt niveau.

Dragsbæk A/S har de seneste mange år vist stor evne til at udvikle nye produkter og kommercialisere disse. Naturli’ brandet og produkterne herunder udgør en væsentlig andel af den samlede udvikling Her ser Dragsbæk A/S store muligheder i løbende produktudvikling og kommercialisering med en go-2-market-strategi, som understøttes af stærke in-house marketingkompetencer.

Til at underbygge positionering og branding af Naturli’ Foods A/S etableres et in-house bureau, Naturli’ Green House, til at udvikle marketingplaner og content via agile processer.

Mercuri Urval
Mercuri Urval
Art Director

Mercuri Urval søger for Naturli' Foods i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Med et kreativt og modigt mind-set udfordrer du det konventionelle og udvikler den visuelle identitet.

Dragsbæk A/S har de seneste mange år vist stor evne til at udvikle nye produkter og kommercialisere disse. Naturli’ brandet og produkterne herunder udgør en væsentlig andel af den samlede udvikling. Her ser Dragsbæk A/S store muligheder i løbende produktudvikling og kommercialisering med en go-2-market-strategi, som understøttes af stærke in-house marketingkompetencer.

Til at underbygge positionering og branding af Naturli’ Foods A/S etableres et in-house bureau, Naturli’ Green House, til at udvikle marketingplaner og content via agile processer.

Mercuri Urval
Telia DanmarkCommercial Manager med ansvar for Value Management & Retention

Telia Danmark, København

Er du kommercielt anlagt, og brænder du for at skabe synlige resultater med kunden i centrum? Og har du flair for kommerciel udvikling af en abonnementsbaseret forretning?

Som Commercial Manager for Value Management & Retention vil du blive ansvarlig for kommerciel forretningsudvikling af Telias kundebase samt P&L ansvarlig for det Telia-ejede selskab Mit Tele. Du vil der igennem skulle sikre, at vi når vores mål på churn (kundeafgang), ARPU (gennemsnitlig omsætning pr. kunde), og kundetilfredshed. Helt konkret vil du bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Analyse og potentialeafdækning af den eksisterende kundebase gennem business cases og beslutningsoplæg til ledelsen
 • Planlæge og drive kampagner, kommercielle roadmaps og pris/indholdsændringer rettet mod eksisterende kunder
Konsulenthuset ballisager A/SMarketingchef med ledelsesansvar

Konsulenthuset ballisager A/S, Aarhus/København

Ballisagers marketingchef har fået nye opgaver udenfor huset. Derfor søger vi nu en marketingchef, der bliver ansvarlig for vores kommunikation og marketing. Som marketingchef i en 70 mand stor organisation, er du glad for at være operativ, og du har hands-on styr på din digitale marketing-værktøjskasse (Paid, Owned, Earned Media). Du bliver en del af vores ledergruppe.

Du kommer til at stå i spidsen for kommunikation og marketing samt eventuelt det digitale team, og din rolle kommer derfor til at have to-tre vigtige formål:

 • Gennem vores digitale marketing-indsats at bidrage til den kommercielle udvikling af virksomheden.
 • Sikre at vi kommunikerer løbende, videnstærkt og udfordrende til vores omgivelser på vores foretrukne platforme (Linkedin, nyhedsbreve, blogs mm).
Kirkens Korshær
Fundraiser

Kirkens Korshær, København

Kirkens Korshærs fundraisingafdeling søger 1-2 nye kræfter, der kan være med til at drive, udvikle og styrke arbejdet med fonde, puljer og virksomheder. Hvis det bliver til to stillinger, skal de to nye kollegaer kunne komplementere hinanden. Det kan fx være en nyuddannet og en med 2-4 års erfaring fra en lignende stilling.

Coronakrisen har betydet store økonomiske tab for Kirkens Korshær, hvorfor vi øger fokus på at sikre indtægter til det sociale arbejde. I den forbindelse udvider vi holdet med flere kompetencer og hænder til at drive og udvikle mulighederne indenfor fonds-, pulje- og erhvervsfundraising. Opgaven er helt konkret at sikre midler til det sociale arbejde.

Salling GroupMotion Graphics Designer til inhouse Creative Team

Salling Group, Brabrand

Vi har vokseværk, og vores kreative team mangler en Motion Graphics Designer med alsidige kompetencer. Vi har netop startet et nyt og spændende kapitel og udvider teamet med flere positioner – heriblandt din! Du ville skulle lave animerede bannere på tværs af brands som BR, Netto, føtex og Bilka, ligesom du også kommer til at arbejde med motions til de sociale medier.

Du vil blive en væsentlig del af vores Digital Campaigns Team på 19 personer, der dagligt arbejder med kreative og nyskabende kampagner til digitale platforme. Vi har en uformel tone, som er præget af kreativitet og samarbejde. Og kaffen er OK.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at:

 • Udarbejde displaybanners i banner builder-systemer som Google Web Designer eller Bannersnack
 • Skabe grafiske elementer til web og sociale medier
 • Udarbejde motions i After Effects, have øje for storytelling og krøllede løsninger
PRO&CODigital Marketing Manager

PRO&CO søger for FLEXA PLAY i Aarhus

Til nyt strategisk forretningsområde søges en Digital Marketing Manager, der skal markedsføre FLEXA’s nye FLEXA PLAY koncept. Fra blankt papir og med stort entreprenør hjerte og flid skal du skabe en digitalt community for forældre, der ønsker inspiration og viden om, hvordan de gennem leg kan forbedre barnets motoriske udvikling, kreativitet, indlæring og sociale kompetencer. Er det dig – vi søger?

Som Digital Marketing Manager for det nye forretningsområde FLEXA PLAY tager du ansvarsmæssigt over, hvor din kollega i produktudvikling afleverer stafetten. Du får en kollektion af produkter målrettet børn i alderen 6 mdr. til 8 år, og det er dit ansvar at få produkterne markedsført. FLEXA PLAY er et helt nyt forretningsområde, og du starter derfor med at opbygge marketingstrategi og -koncept herunder træffe beslutning om platforme, content og struktur for kunderejsen.

PRO&CO
PRO&COProduct Manager

PRO&CO søger for FLEXA PLAY i Aarhus

Til nyt strategisk forretningsområde søges en stærk Product Manager, der som kollektionsansvarlig kan sikre rette produkter til rette pris på rette tidspunkt. Der skal udvikles en kollektion af produkter som gennem leg kan forbedre barnets motoriske udvikling, kreativitet, indlæring og sociale kompetencer. Er det dig – vi søger?

Som Product Manager for det nye forretningsområde FLEXA PLAY bliver du kollektionsansvarlig for en kollektion bestående af produkter målrettet børn i alderen 6 mdr. til 8 år. Du skaber produkter til et univers, hvor forældre og børn løbende stimuleres med nye ideer til læring, leg og udvikling af motorik på de forskellige alderstrin i barnets opvækst.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Produktudvikling og kollektionsopbygning i tæt samarbejde med sourcing partnere
 • Projektledelse af udviklingsprojekter samt styring af udviklingsbudget
 • Sikre overholdelse af gældende produktsikkerhedsregler
PRO&CO
Kirkens Korshær
CRM-projektleder med kampagneerfaring

Kirkens Korshær, København

Kirkens Korshær søger en CRM-projektleder med kampagneerfaring. Vores nye kollega skal projektlede udviklingen af vores Dynamics CRM-system, deltage i driften og udviklingen af vores kampagneaktiviteter, samt bidrage til udviklingen af Kirkens Korshærs private fundraising.

Coronakrisen har betydet store økonomiske tab for os, hvorfor vi øger fokus på at sikre indtægter til det sociale arbejde. I den forbindelse har vi brug for en CRM-projektleder, der skal lede udviklingen af vores CRM-system. Målet er færre manuelle arbejdsgange, bedre datakvalitet og compliance, bedre udnyttelse af kampagnebudgetter og større livstidsværdi på bidragsydere og medlemmer. Udover projektledelsen af CRM-projektet skal vores nye kollega, i samarbejde med kampagnelederen for privat fundraising, drive og udvikle kampagnearbejdet.

International Media SupportFundraiser for Strategic Donors

International Media Support, Copenhagen

IMS Fundraising Unit

International Media Support (IMS) is seeking an experienced fundraiser to contribute with resource mobilization and development of strategic partnerships

At IMS we aim to continue to diversify our revenue base by identifying new sources of funding, financing and income. Therefore, we are looking for an experienced fundraiser to help materialise IMS’ ambitious fundraising strategy.

Main responsibilities:

 • Strategy & management
 • Public sector
 • EU funding
 • Collaboration, monitoring & coordination
Danish Crown Foods
Assistent til driftsøkonomi

Danish Crown Foods, Randers

Har du en høj grad af datadisciplin, og motiveres du af at arbejde med data og priskalkulationer samtidig med, at du har en stor kontaktflade?

Dit overordnede ansvar bliver beregning af kostpriser på nye produkter samt tilpasning af eksisterende produkter på vores fabrikker i ind- og udland. Dette sker i samarbejde med udviklingsafdelingen og produkttilpasserne på de enkelte fabrikker.

Desuden omfatter dit job, at du:

 • deltager i månedskalkulation, hvor vi opdaterer kostpriser på alle færdigvarer i Danish Crown Foods på baggrund af nye råvarepriser, indkøbspriser på hjælpestoffer og emballager, nye lønsatser m.m.
 • distribuerer ovennævnte kostpriser til vores datterselskaber.
 • udarbejder teoretiske kalkulationer på nye produkter.
Danish Crown Foods
TelenorJunior Commercial Manager

Telenor, København

Drømmer du om en central rolle med et stort ansvar og mulighed for at være med til at sætte retningen for Telenors kommercielle roadmap? Har du samtidig et godt øje til markedet og forretningen? Og evner du at lykkedes i samspillet mellem tværgående teams og projekter? Så kunne det meget vel være dig, vi leder efter til vores Commercial Management team i Telenor.

I Commercial Management teamet er vi ansvarlige for at sikre og styre day-to-day performance for Telenors privatmarked, herigennem vores P&L for privatabonnementer. Som vores nye Junior Commercial Manager bliver det dit ansvar at bidrage til fastlæggelsen og eksekveringen af vores kommercielle roadmap.

Profil Search Marketingansvarlig

Jemac Kommunikation ApS søger for WILLBRANDT Gummiteknik A/S i Haslev

Vores kunde WILLBRANDT Gummiteknik A/S – som er en tysk producent og forhandler af løsninger til chok- og vibrationsdæmpning samt optagelse af udvidelser og sammentrækninger i rørsystemer – har rigtig travlt.

I den forbindelse ønsker virksomheden at markedsføre sig langt mere fokuseret, og det er her, du kommer ind i billedet. Du skal drive og brænde for marketingprocessen.

Opgaver

 • Drift og vedligehold af virksomhedens hjemmeside, Wordpress (ikke kodning)
 • SoMe – løbende opdateringer samt annoncering især på LinkedIn
 • Skabe relevant content til kampagner, hjemmeside og vores sociale medier, herunder video
Aarhus KommuneKommunikationsansvarlig til Kongelunden

Aarhus Kommune

Vil du være med til at skabe og formidle historien om Kongelunden, et af de største byudviklingsprojekter i Aarhus historie? Motiveres du af at have ansvar for den brede kommunikationsopgave fra strategisk interessevaretagelse og pressehåndtering til konkret udarbejdelse af tekst og SoMe opslag? Ved du, at kommunikation er mere end tekst men også fx billeder og events? Så er stillingen som kommunikationsansvarlig for Kongelunden måske lige noget for dig.

Som kommunikationsansvarlig får du en mangfoldig opgave, der er forankret på højeste sted. Du kommer sammen med projektdirektøren til at udvikle og varetage den brede kommunikationsopgave, der knytter sig til Kongelundsprojektet og dermed skabe et godt arbejdsgrundlag for byråd, borgmester, rådmænd og de to stærke sponsorer.