3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
SuperEgo Holstebro ApS

Projektleder

Holstebro

Du skal kunne rådgive dine kunder om markedsføring både online og offline og gennemføre projekter og daglig drift i tæt samarbejde med dygtige specialister på bureauet og kundernes egne marketingansvarlige.

Du får et fedt job i et fantastisk miljø, hvor vi hjælper hinanden til at skabe suveræne løsninger til vores kunder. Stemningen er uformel og rar at være en del af.

Vi kan lide at skabe resultater sammen, men er også rigtig gode til at hygge os med en hulens masse arrangementer.

SuperEgo Holstebro ApS
Maya Freya ApS
Gem

Paid Social Ansvarlig

Holstebro

Brænder du for at marketing på de sociale medier, er du kreativ og formår du at kombinere de to ting, så har vi den perfekte stilling til dig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV