6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtige/Specialkonsulenter søges til uddannelsesområdet ved Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vil du være med til at skabe endnu bedre uddannelser?

Udviklingen af uddannelsesområdet har høj prioritet, så der kan skabes de bedste uddannelsesmuligheder for alle og sikres kvalificeret arbejdskraft til erhvervslivet. Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke søger derfor tre nye kolleger til henholdsvis gymnasieteamet, erhvervsuddannelsesområdet og enheden for tværgående projekter, data og analyse (TDA) – tre nye kollegaer der vil være med til at udvikle og styrke resultaterne på disse områder.

Vi har en samarbejdskultur, der giver alle mulighed for at bidrage med nytænkning til organisationen, og løsningen af opgaverne. Hvis du er åben, samarbejdsorienteret og har uddannelsesområdet som interessefelt, er du måske vores nye kollega.

Grønlands Selvstyre
Nordens Hus på Færøerne
Vi søker 1 – 2 kulturprodusenter til Nordens Hus på Færøyene!

Nordens Hus på Færøerne, Tórshavn

Vil du være med å skape innhold for tusenvis av publikummere årlig? Arbeide i et miljø hvor alle kunstformer er representert og Norden står i fokus? Vi leter etter deg som ønsker å programmere i et kulturhus og gjennomføre arrangementer både små og store, både på eget initiativ og i samarbeid med andre. Liker du samtidig å utvikle konsepter og bygge nettverk? Ja, da er dette din drømmejobb!

Vi leter etter deg som har lyktes å holde trådene sammen i store prosjekter, hvor mange ulike aktører kommer sammen. Prosjektarbeid og avvikling kan ligge både på kvelder og i helger, så du skal være innstilt på fleksible arbeidstider. Arbeidstedet er i Nordens Hus, som ligger i Torshavn. Det er også en del reisevirksomhet knyttet til stillingen.

Vi har bruk for en kollega som er utadvendt og kan arbeide selvstendig, i god dialog med Nordens Hus sine øvrige medarbeidere, prosjektpartnere og ledelse.

Nordens Hus på Færøerne
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Børnekulturformidler til Kultur og Eventafdelingen

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Koncernservice Kultur og Event

Vil du være med til at gøre en forskel for børnene i mødet med kunsten, kreativiteten og kulturen? Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret børnekulturformidler til Kultur og Eventafdelingen med tiltrædelse 1. november 2022 eller snarest derefter.

Kultur og Eventafdelingen varetager forskellige opgaver indenfor planlægning og afholdelse af events, men også større projekter såsom kulturstrategi og kulturrygsæk.

Vi søger en dygtig børnekulturformidler til at indgå i Kultur og Event-afdelingen samt varetage en række opgaver herunder:

  • Projektleder af Kulturrygsækken.
  • Udvikling af Kulturrygsækken til også at være et tilbud til daginstitutioner.
  • Udvikling af projekter indenfor kultur med fokus på børn og unge.
  • Tage aktiv del i udviklingen af kulturelle aktiviteter i alle kommunens byer - især for børn og unge.
  • Ad hoc-opgaver.
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Genopslag - bibliotekar (Oplevelsesskaber)

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Biblioteksverdenen er i rivende udvikling med omstilling til at omfavne utallige funktioner, heriblandt udbyde forskelligartede kulturelle tilbud. Dit primære funktionsområde vil være hos Team Oplevelser, som fokuserer på at idegenerere, planlægge og udføre arrangementer, der understøtter bibliotekets rolle som sted for inspiration, læring, fordybelse samt skabe god relation til biblioteket, dets tilbud og service.

Udover at bidrage til planlægningen og udførelsen af kulturelle tilbud, skal du påregne udlånsvagter i bibliotekets åbningstider. Du vil herigennem få et bredere kendskab til brugerne og herved kunne tilpasse og matche dine kreative indspark til formidling og oplevelser til vores brugere.

Grønlands Selvstyre
Gem
Nordisk Ministerråd Nordiska ministerrådet söker en direktör till Nordens institut i Grönland (Nuuk)

Nordisk Ministerråd

Har du spännande idéer om nordiskt kultursamarbete i Grönland? Vill du vara med och sätta grönländsk kultur på kartan i övriga Norden och arbeta med Vår Vision 2030 om att skapa världens mest hållbara och integrerade region? Är du en chef som trivs med att både vara en del av ett mindre kreativt team på fyra personer och ansvara för ledning och administration?

Nordens institut i Grönland (NAPA) är en institution inom det officiella nordiska samarbetet och ligger i Nuuk. NAPA är beläget i Grönlands kulturcentrum Katuaq och är ett viktigt bidrag till denna centrala, kreativa mötesplats. Institutionen är den viktigaste förmedlaren av nordisk kultur i Grönland och grönländsk kultur till övriga Norden.

Gem
TUI Group
CRYSTAL SKI REP | EU NATIONALS

TUI Group

Become part of our famous Crystal Ski team and help us to bring the mountains to life. You will use every day as an opportunity to deliver exceptional service to our guests and help to create an unforgettable holiday experience.

ABOUT THE JOB

  • It all starts with you delivering the exceptional service our guests expect from the moment they arrive to the moment they depart.
  • On transfer days, you will see off our departing guests, and see in our arriving guests, either at the airport or in resort, ensuring they are also taken care of in the event of delays.
TUI Group

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV