82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 82 resultater.
DGI
Konsulent til styrkelse af uddannelsesområdet i nationalt samarbejde for foreningsbaseret fitness

DGI, Brøndby

Vil du være med til at styrke uddannelsen af instruktører og frivillige i det danske foreningsliv, så vi kan få flere danskere til at dyrke fitness i foreningsregi?

For fortsat at kunne understøtte foreningernes arbejde med at gøre flere danskere aktive og herigennem at få flere fitnessmedlemmer, ønsker vi at styrke vores uddannelsesområde. Det er vigtigt for os at tilbyde vores instruktører og frivillige ledere gode og relevante kurser og uddannelser.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Udarbejde og udvikle nye kurser og uddannelser
 • Konceptudvikling på andre områder, f.eks. startpakker
 • Kvalitetssikre vores kurser og uddannelser
Ballerup KommuneFaglig formidler med fokus på læring

Ballerup Kommune

Ballerup Bibliotek søger en faglig formidler, der kan udvikle og facilitere aktiviteter med læring og læsning til unge og voksne. Du skal betjene elever og lærere på Borupgård Gymnasium og borgere på Ballerup Bibliotekerne.

Du skal være med til at videreføre arbejdet med at skabe tilbud til de studerende. Du vil afprøve og udvikle et solidt fysisk/digitalt tilbud for studerende i udskolingen, de gymnasiale og tekniske skoler

Din opgave bliver at hjælpe borgerne med den digitale udvikling og læsning i et litterært og teknologisk kreativt tilbud i samarbejde med vores studerendegruppe.

Dansk Amerikansk Fodbold ForbundUdviklingskonsulent til amerikansk fodbold i Danmark

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, Brøndby

Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) søger en Udviklingskonsulent med ansvar for amerikansk fodbold – stillingen indeholder også opgaver vedr. DAFFs andre sportsgrene; flag football og cheerleading. Stillingen er på fuldtid (37 timer), og ønskes besat pr. 1. oktober 2020. Arbejdssted er som udgangspunkt vores kontor i Brøndby, men der vil være en del arbejdsdage ude af huset.

DAFF er specialforbund for de tre idrætsgrene amerikansk fodbold, cheerleading og flag football. Vi er inde i en positiv udvikling med medlemsvækst, hvor vi ønsker at sætte fokus på udviklingen af vores ungdomsprogram.

Du bliver del af et energisk og engagerende miljø, hvor der er fart på.

Vor Frelsers Kirke v. Vor Frelsers sogns menighedsrådAdministrationschef ved Vor Frelsers Kirke på Christianshavn i København

Vor Frelsers Kirke v. Vor Frelsers sogns menighedsråd

Spændende lederjob i et stort og socialt sammensat sogn i København

Vi søger en engageret administrationschef, der har lyst til ledelsesmæssigt at understøtte de mange aktiviteter i Vor Frelsers Sogn.

Du skal være daglig leder for kirkens 3-4 kirketjenere, for en kordegn, som varetager personregistrering, for en kirke- og kulturmedarbejder, være chef for kirkegården i samvirke med kirkegårdslederen og for de to organister.

Du kommer til at stå for forberedelse af møder i menighedsrådet og rådets stående udvalg samt at skrive referater fra møderne.

Sammen med rådets kontaktperson står du for alle forhold omkring personalet og sikrer, at regnskabskontorets løn- og HR-afdeling får tilsendt det nødvendige materiale til lønadministration m.m.

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns MenighedsrådGenopslag - Daglig leder/kordegn

Fredens-Nazaret Kirker Ved Fredens-Nazaret Sogns Menighedsråd, København

Drømmer du om at være en del af en engageret kirke med et levende gudstjenesteliv og aktivt arbejde for alle aldersgrupper? Er du personaleleder og skarp på regnskab og bogføring? Fredens-Nazaret kirker søger en daglig leder /kordegn med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Kerneopgaver i stillingen er:

 • Medvirke ved gudstjenester
 • Personaleledelse for medarbejderne, herunder MUS, vikardækning og ferieplanlægning, ansvar for stillingsbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser, ansættelsesbeviser mv. efter gældende regler
 • Regnskab, budget og lønadministration
Ny Carlsberg Glyptotek
Formidlings- og undervisningsmedarbejder

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Glyptoteket søger en selvstændig og initiativrig formidlings- og undervisningsmedarbejder, som kan bidrage til at sikre drift og udvikling af museets formidlings- og undervisningstilbud. Stillingen er tidsbegrænset til to år.

Vi tilbyder et spændende job på et unikt museum med en stor samling af bl.a. antikke skulpturer, ægyptiske gravskatte, dansk guldalderkunst og fransk impressionisme. Du vil blive en del af en tværfaglig og dynamisk afdeling, hvor du vil få mulighed for at bidrage til udviklingen af museets formidlings- og undervisningspraksis.

Du vil også varetage opgaver relateret til drift og daglig ledelse af museets underviserteam, omviserteam samt booking. Alle tre teams består af studerende.

Det Kongelige TeaterPlanlægger og producent til Det Kongelige Teaters Balletskole

Det Kongelige Teater, København

Det Kongelige Teaters Balletskole søger en ny medarbejder, der både skal løfte opgaven som planlægger for grundskolen og producent for Kompagni B.

Din primære opgave er at planlægge elevernes deltagelse i træning, prøver og forestillinger både på kort og langt sigt. Det gør du i et tæt samarbejde med ledelsen, pædagogerne, læseskolen, øvrige relevante planlæggere indenfor balletten samt resten af teatret.

Jobbet kræver, at du er ualmindelig systematisk, og at du sætter en ære i, at der er styr på både de store linjer og de små detaljer. Du skal have erfaring i styring og skemalægning af mange aktører på en gang samt erfaring med at bruge digitale planlægningssystemer.

Ledøje-Smørum MenighedsrådRegnskabskyndig Kordegn

Ledøje-Smørum Menighedsråd, Smørum

En stilling som kordegn med godt kendskab til regnskab og økonomi, samt personregistrering i Ledøje-Smørum Sogn er ledig pr. 1. oktober 2020, men gerne før.

Stillingen er på 24 timer pr. uge.

Kordegnen skal varetage følgende opgaver:

 • Daglige administrative opgaver indenfor økonomi og regnskab, fakturering og kontrol af lønninger
 • Kunne varetage arbejdsopgaver omkring kirkegården, sende rente/rykkere, samt sekretærfunktion
 • Samarbejde med eksternt regnskabsfirma
Tønder KommuneTeamleder til Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner

Tønder Kommune

 • Skal du stå i spidsen for ledelsen og den daglige drift af Tønder Kulturhus?
 • Brænder du for kultur, litteratur, musik og teater?
 • Er du ambitiøs, visionær og god til at skabe netværk?
 • Er du god til at inddrage dine kollegaer og arbejde på tværs i organisationen?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, synes vi du skal sende en ansøgning til stillingen som teamleder ved Tønder Kommunes Biblioteker og Kulturinstitutioner.

Folkekirkens NødhjælpProjektleder til Folkeligt engagement i Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp, København

Kan du udvikle og gennemføre kampagner, der engagerer frivillige, og som samtidig udbygger relationen til foreninger, kirker og andre fællesskaber?

Som projektleder bliver du del af Folkekirkens Nødhjælps ambitiøse kampagneteam, der driver og udvikler kampagner i tæt samarbejde med andre dygtige kolleger i Folkekirkens Nødhjælp og skaber engagement blandt såvel private som det folkelige og kirkelige Danmark til fordel for verdens fattigste.

Din primære opgave bliver at arbejde tæt sammen med kirkelige og folkelige partnere, så flest mulige får lyst til at engagere sig i arbejdet for verdens fattigste. For eksempel ved at deltage i vores årlige landsindsamling – Sogneindsamlingen – eller i aktiviteter omkring klimaforandringer eller bæredygtighed. Og så venter en helt særlig og spændende opgave – nemlig at være med til at forberede vores 100-års-jubilæum i 2022.

Kirke-, kultur- og kommunikationsmedarbejder til Tiset kirke

Aarhus Sdr. Provsti, Solbjerg

Vi søger en medarbejder der kan varetage undervisning og kommunikationsopgaver samt andre administrative opgaver. Det er en stilling, hvor der kræves fleksibilitet hen over året. Der er få timer i juni, juli og august. Aftentimer og timer på enkelte søndage må påregnes.

Stillingen er en deltidsstilling på 12 timer pr. uge. Arbejdstiden er primært placeret fra tirsdag til torsdag.

Arbejdsområderne:

 • ansvarlig for planlægning og afvikling af undervisningsforløb for minikonfirmander
 • medunderviser i konfirmandundervisningen
 • deltage ved forældremøder og sørge for indkøb og borddækning
 • indkøb og klargøring af servering til minikonfirmander og konfirmander
Nærum MenighedsrådOrganist søges

Nærum Menighedsråd

Nærum Kirke er en sognekirke i ordets bedste forstand. Vi har en stor berøringsflade til sognets beboere i alle aldre, og vi kan glæde os over velbesøgte gudstjenester og mange deltagere til vores arrangementer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et stort, nyere orgel fra 1998, bygget af P. G. Andersen & Bruhn ApS og intoneret af Paul Hansen. Det har 27 stemmer med tre manualer og pedal.

Derudover er der et mindre kororgel, som bl.a. benyttes ved salmesang med konfirmanderne, mindre bisættelser, foredrag og koncerter. Det er bygget af Markussen & Søn, 1969, og har 5 stemmer og 1 manual. I kirken er der derudover et nyere, opretstående, akustisk klaver Yamaha U300.

Nordisk Film Biografer A/SBiografchef Hillerød/Frederikssund

Nordisk Film Biografer A/S

Til at stå i spidsen for Nordisk Film Biografer Hillerød og Frederikssund søger vi en ny biografchef, der er klar til at tage ansvar for vores gæsters totaloplevelse samt lede og motivere vores engagerede medarbejdere.

Netop vores medarbejdere har en central rolle for gæsternes totaloplevelse, hvorfor vi søger en biografchef, som igennem personalet kan skabe magiske biografoplevelser og have fokus på kontinuerligt at udvikle gæsteoplevelsen for alle biografernes gæster.

Dine ansvarsområder:

 • Daglig ledelse af biograferne – herunder rekruttering og træning samt coaching af ca. 65 timelønnede medarbejdere, hvoraf 60 % er under 18 år
 • Sikre gæsteoplevelser af høj kvalitet
 • Vedligeholdelse og afvikling af de oplevelser, salgsaktiviteter og services, som vi tilbyder biografernes gæster
Ballerup KommuneProjektansvarlig/underviser søges til udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge

Ballerup Kommune

Ballerup Musik- og Kulturskole (Bamuk) søger en projektansvarlig/underviser til udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge med fokus på sangskrivning, elektronisk musik, medier og elevejerskab.

Bamuk har i 2 sæsoner arbejdet med et pilotprojekt omkring udvikling af nye kultur-kunstmiljøer for udskolingsunge i Ballerup kommune under initiativet: Musikalske fripladser. Som projektansvarlig/underviser får du nu ansvaret for - sammen med gode kollegaer - at videreføre, udvikle og opbygge nye kultur-kunstmiljøer for børn og unge på og omkring Bamuk med fokus på sangskrivning, elektronisk musik, medier og elevejerskab. Du vil blive en del af et stærkt kultur-kunstmiljø med dygtige og engagerede kollegaer, hvor I sammen har den overordnede opgave at videreudvikle læringsmiljøet på Bamuk sammen med eleverne.

Jobindex A/S
Biografdirektør – gør hver forestilling til en oplevelse

Jobindex A/S søger for Cinema Center i Helsingør

Kan du se bredere end filmlærredet, når du giver vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? Og har du sans for forretningsudvikling samt solid leder- og driftserfaring?

Så tag plads i salen, og byg videre på en veletableret succes.

”Du får overdraget posten fra vores nuværende direktør, som går på pension, og kan roligt regne med at blive sat grundigt ind i tingene. Og så skal du bare glæde dig til at få ansvar for driften af en luksusbiograf i Nordsjælland med alt, hvad det indebærer,” fortæller ejer og bestyrelsesformand Michael Obel.

Cinema Center er én af Nordsjællands største biografer med 5 sale og plads til tæt på 600 personer i vores luksusstole. Vi er en del af en biografkæde med 3 MovieHouse-biografer og en Panorama-biograf placeret i henholdsvis Ringsted, Hellerup, Hjørring og Slagelse.

Jobindex A/S
Gravermedhjælper

Orø Menighedsråd, Orø

En stilling som gravermedhjælper ved Orø Kirkegård, Orø sogn er ledig pr. 1. august 2020. Orø Sogn har 951 indbyggere, og 3 ansatte, hvoraf du vil skulle samarbejde mest med graveren.

Stillingen er på 7,5 timer pr. uge fordelt på 3 dage. Aflønningen sker på timebasis. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes overarbejde.

Vi forventer, at du:

 • Trives med fysiske opgaver
 • Kan arbejde uden for i al slags vejr
 • Har kørekort
Haderslev SvømmeklubCheftræner

Haderslev Svømmeklub

Da vores nuværende cheftræner skal videre mod nye udfordringer, søger vi en ny cheftræner - gerne med tiltrædelse pr. 1. august 2020.

Ansvarsområder

 • Du bliver daglig leder af konkurrenceafdelingen og dennes trænerteam, og skal sikre gode samarbejdsrelationer på tværs af forældre, holdledere og trænere.
 • Du forestår træningen på K1 med svømmere i alderen fra 14 år og op, med alt hvad det indebærer af sæsonplaner, målsætninger for holdet og for den enkelte svømmer, alt tilpasset efter holdets sammensætning og den enkeltes talent og ambitionsniveau.
 • Du varetager træning for Talentcenter Haderslevs talentklasseelever og elever tilknyttet Talentcenter Haderslev ungdomsuddannelser og indgår i øvrigt i et tæt samarbejde med Talentcentret og varetager HSK’s interesser på taktisk og operationel niveau.
Organist søges til Asminderød Sogn, Asminderød Kirke med Fredensborg Slotskirke
En fuldtidsstilling (37 timer) som organist ved Asminderød Kirke og Fredensborg Slotskirke er ledig til besættelse fra 1. november 2020.
ASMINDERØD MENIGHEDSRÅD KIRKEKONTORET, Fredensborg
Jobcenter
Overenskomstansat sognepræst i Gødvad Pastorat (50%)
En nyoprettet stilling som overenskomstansat sognepræst i Gødvad Pastorat i Aarhus Stift er ledig.
Aarhus Stift, Silkeborg
Jobcenter
Graver ved Grinderslev kirke og kirkegård.
Stillingen som graver ved Grinderslev kirke og kirkegård, Grinderslev sogn er ledig pr. 1. oktober 2020.
Grinderslev kirke v/Grinderslev Menighedsråd, Roslev
Jobcenter