130 job matcher din søgning 130 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Visma Consulting A/S
Kommunikationskonsulent med fokus på Sociale Medier & Branding (Carlsberg Byen)

Visma Consulting A/S, København

Er du vores nye, knivskarpe kommunikatør, og er du god til at formidle historier og budskaber visuelt, så andre finder dem interessante?

I bund og grund bliver det din fornemmeste opgave at videreudvikle og styrke Visma Consultings tilstedeværelse på digitale medier og sociale platforme, og med dine evner, bliver det en leg at skrive inspirerende opslag og sætte Visma Consulting på verdenskortet.

Visma

Vores nye kommunikationskonsulent er primus motor på en lang række aktiviteter inden for branding og digital markedsføring. Du vil i jobbet være med til at finde og formidle de gode historier, som vores konsulenter har på hjerte, og du er med til at skrive spændende cases og testimonials om deres arbejdsopgaver.
Visma Consulting A/S
Danmarks Meteorologiske InstitutMeteorologer søges til DMI

Danmarks Meteorologiske Institut, København

Vil du være med til at udarbejde vejrudsigter og varsler til hele Rigsfællesskabet, og er du god til at videreformidle resultater og information? Så er du måske én af Danmarks Meteorologiske Instituts (DMI) nye meteorologer.

Som meteorolog holder man øje med vejret og havet døgnet rundt og året rundt, så skiftende arbejdstider er en del af jobbet. Til gengæld er arbejdet både afvekslende, udfordrende og kreativt med højt til loftet og plads til den enkelte.

Ansættelsen indebærer 5 måneders uddannelse i teoretiske og praktiske emner, hvorefter man bliver en del af vagtholdet og får selvstændige vagter.

Arbejdsområdet efter færdiguddannelsen vil hovedsageligt være:

 • Varslingsopgaver for samfundets beredskab
 • Vejrudsigter til almenheden, herunder kommunikation via sociale medier, radio og TV
 • Vejrudsigter til luftfarten
Ferring Pharmaceuticals A/SSafety Medical Writer/Senior Safety Medical Writer in Global Pharmacovigilance

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Would you like to be part of a team responsible for preparing aggregate reports for Ferring medicinal reports? Do you thrive when able to influence processes and ways of working? Then, this job may be for you. We are looking for a (Sr.) Safety Medical Writer with good drive and positive energy.

As a Safety Medical Writer, you will primarily be responsible for planning and preparing aggregate reports and Risk Management Plans (RMPs). You will perform safety medical writing tasks, including planning, coordinating and preparing DSURs (Development Safety Reports), PSURs/PBRERs (Periodic Safety Update Reports) and RMPs.

Ferring Pharmaceuticals A/S
DR ByenVært til P1 Orientering

DR Byen, København

P1's flagskib Orientering søger en vidende og levende vært til vores store eftermiddagsudsendelse, der har været i vækst over de seneste år. Orientering er for de videbegærlige lyttere, men vi sætter samtidig en ære i, at man ikke skal have læst en doktorgrad for at kunne følge med. Vi dækker indlands- og udlandsstof nogenlunde ligeligt og behandler både de store fælles dagsordener og de mere nicheprægede historier, som man ikke får andre steder. Det er ambitionen, at dækningen altid er grundig, og tonen altid er let og inviterende.

Orientering er et af de helt centrale programmer på P1, som giver kanalen særkende med en unik nyheds- og aktualitetsudsendelse. Det er ambitionen at præge dagens nyheder med indsigt og udsyn, så døgnets og tidens begivenheder placeres i kontekst, hvor nye vinkler og perspektiver foldes ud i et lytteværdigt og tilgængeligt rum.

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Kan du skabe engagement på sociale medier, skabe fængende indhold og skyde en hurtig video?

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Glostrup

Og vil du samtidig være med til at skabe Danmarks grønneste og mest digitale erhvervs- og arbejdsgiverorganisation?

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger en social media manager og gerne med erfaring fra en politisk styret organisation. Vi tilbyder en omskiftelig hverdag, hvor du spiller en stor rolle i at nå vores interessenter med dine gode ideer baseret på en stærk journalistisk værktøjskasse. Kan du engagere læsere på sociale medier, og er du nysgerrig på at forstå forskellige målgrupper, så læs endelig videre.

Du får et spændende og alsidigt job, hvor størstedelen af dit arbejde finder sted i Glostrup. Din nærmeste leder vil være kommunikationschef Anne Birkelund, og du har mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag alt efter behov.

TEKNIQ Arbejdsgiverne
BrinchPartners

Brinch & Partners searching on behalf of Clio in Copenhagen

Head of Marketing

As our new Head of Marketing, you will be a central part of our commercial management team and work closely together with Danish and Swedish sales organizations on our commercial strategy in our core markets as well as with our product organisation.

You will manage a young and skilled marketing team and be responsible for the development of our brand ensuring that the organization’s message and brand narrative is distributed across channels and to targeted audiences in order to meet sales objectives.

Brinch & Partners
PlanBørnefondenCommunications Officer med fokus på medlemskommunikation

PlanBørnefonden, København

Elsker du at lege med ord, formulere dig præcist og i et levende sprog, som fanger dit publikum? Kan du beskrive de komplicerede udfordringer, børn i verdens mest udsatte områder lever under i et sprog, så din bedstemor ville forstå det? Overvejer du altid, hvilke budskaber der er vigtigst for din målgruppe, og har du erfaring med at segmentere og udvikle kommunikationen til en kunde eller medlemsbase, så de bliver længere? Så kom og bliv en del af PlanBørnefonden!

Din fineste opgave bliver at oplyse de tusindevis af danskere, som gennem sponsorater støtter vores arbejde for sponsorbørn i verdens mest udsatte områder.

Dine opgaver vil primært være:

 • Tekstforfatning på vores skriftlige kommunikation til donorer
 • Udarbejdelse af Q&A’s til donorservice
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af guidelines til kommunikationsflowet med sponsorer, herunder segmentering af kommunikationen og donorrejsen
Danske BankInternal Communications Consultant

Danske Bank, Høje Taastrup

You will join the newly established Remediation Execution Unit within Technology & Services: Strategy Execution & Business Controls. The purpose of the Remediation Execution Unit is to establish a remediation best practice within the Group and grow the execution capabilities behind.

The Internal Communications Consultant is responsible for communicate messages and facilitate regular communication activities to the business.

Other tasks include:

 • Lead the creation and/or delivery of communication activities e.g. Gathering, designing, developing, reviewing and editing communication materials
 • Provide communication services in adherence to business culture and needs
 • Contribution to identify new and creative ways to enhance outreach of the Programme
European Energy A/S
Projektassistent

European Energy A/S, Søborg

Kan du bevare overblikket i en succesfuld virksomhed med mange sideløbende projekter? Og kunne du tænke dig tænke dig at assistere projektledere og udviklere i udvikling af nye sol- og vindparker? Så er det dig vi står og mangler.

Du har ansvar for at sikre overblik over vores projektaftaler og -rettigheder samt sørge for at deadlines og aftaler overholdes, herunder bidrage til at skrive ansøgninger om projekter til kommuner og øvrige myndigheder samt koordinere mellem interne og eksterne stakeholders (kommuner, øvrige myndigheder, konsulenter, jordejere m.fl.,) for at opnå alle relevante aftaler og tilladelser til byggeri og frasalg af projekter til rette deadline.

European Energy A/S
ProfilpartnersMARKETINGANSVARLIG, DER SELV FÅR LOV TIL AT FORME SIT JOB

Profilpartners søger for SFK Danmark A/S i Hvidovre

Stillingen som marketing-og kommunikations ansvarlig er en nyoprettet stilling, hvor du vil få god mulighed for selv at være med til at definere, hvilke marketingaktiviteter der skal fokus på samt prioriteringen af disse.

Du er den eneste, som sidder med markedsføring og kommunikation, derfor er det vigtigt, at du er meget hands-on - og ser det som en spændende udfordring at være primus motor for opbygningen af den fremtidige marketingfunktion.

Digital & SoMe-markedsføring er i dag en naturlig del af hverdagen, derfor må du være stærk inden for disse områder. Virksomheden ønsker mere synlighed på f.eks. LinkedIn ligesom webinarer og digitale nyhedsbreve (ca. 4-6 pr. år) er vigtige faktorer i markedsføringen.

3Online Campaign Specialist

3, København

Er du klar på at løfte vores digitale indhold og kampagner til nye højder? Er du en dygtig digital formidler, der engagerer og ikke mindst skaber konverteringer?

Så har du her en oplagt mulighed for at komme ind i et stærkt digitalt team med masser af fart på, hvor du kommer til at spille en central rolle i forhold til optimering af content på 3.dk samt digital kampagneeksekvering.

Du bliver en del af et fantastisk Digital team bestående af 9 erfarne kollegaer. Du kommer til at referere til vores eCommerce Manager Ann-Sophie Smed, og dine ansvarsområder bliver blandt andet kampagneeksekvering, evaluering af digitale indsatser og generel optimering af indhold på 3.dk.

Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad.

3Shape A/S
Sales & Marketing Manager

3Shape A/S, Copenhagen

Exciting opportunity to drive and manage the full sales and marketing agenda for 3Shape Audio globally towards a step change in sales performance and practices.

3Shape

Your role

 • Own, define and drive the full sales, marketing and key account management agenda in alignment with business unit strategy and priorities
 • Define and drive sales activities to current and new customers in collaboration with Sales & Operations Specialist (e.g., lead/opportunity qualification, customer proposals, subscription management) – you will have a hands-on role in driving sales yourself
 • Define and drive go-to-market activities in collaboration with Product Manager and Marketing Project Manager (e.g., define sales toolbox, lead product launches, drive promotional- and advertising activities)
3Shape A/S
Agilent Technologies Denmark
Global Product Marketing Manager for Companion Diagnostics, Pathology Division

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Do you want to be part of a strong team working in the field of diagnostic tests supporting personalized medicine options for cancer treatment?

Your responsibilities will include but are not restricted to:

 • Representing Agilent´s commercial capabilities towards pharma, in close collaboration with Medical Affairs and Market Access.
 • Working together with fellow Product & Marketing Managers to ensure the launch strategy and tactics are endorsed by the pharma partner.
 • Working up-streams with project teams to prepare launch assets.
Agilent Technologies Denmark
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Kommunikationskonsulent til Kommunikation & Markedsføring (barselsvikariat)

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Er du en skarp digital kommunikatør, og har du lyst til at arbejde i et af landets førende advokathuse? Så er det måske dig, vi søger som barselsvikar til team Kommunikation & Markedsføring hos Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Vi søger en profil, gerne med et par års erfaring, inden for kommunikationsfaget til at indgå i vores team, som består af ca. 10 medarbejdere, der samarbejder på tværs i en sjov, travl og uformel hverdag.

I rollen som kommunikationskonsulent vil du blandt andet komme til at arbejde selvstændigt med indholdsproduktion til vores forskellige kommunikationsplatforme, og du vil indgå i et samarbejde med vores kolleger i HR omkring bl.a. Employer Branding-opgaver.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Group Online
Trainees til kommunikation og projektledelse søges - mulighed for fastansættelse

Group Online

Brænder du for kommunikation, og trives du med at have mange bolde i luften? Motiveres du af at skabe succes for danske virksomheder med målbare resultater? Så er en traineestilling hos vores projektledere lige noget for dig!

Som trainee hos vores projektledere modtager du en grundig oplæring i digital markedsføring, og får mulighed for at bruge dine kompetencer i et stærkt og gennemafprøvet koncept.

Din uddannelse og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Mundtlig og skriftlig B2B-kommunikation
 • Projektstyring – herunder onboarding og præsentation
 • Samtalestyring og værdiskabelse
Group Online
Community Content ApSErhvervsjournalist/konsulent til digitale content-produktioner

Community Content ApS, København

På vores herskabelige førstesalskontor med direkte udsigt til Storkespringvandet summer det af liv, latter og – lige nu – et væld af entusiastiske, internationale fodboldfans.

Derfor er vi sjældent i tvivl om, hvad der rører sig, og hvor verden er på vej hen – hvilket går fint i tråd med vores eget journalistiske DNA og store forkærlighed for storytelling.

Her midt i sommervarmen har vi nu pludselig fået rivende travlt, og derfor søger vi endnu en erhvervsjournalist til vores løbende content-produktioner for vores mange finansielle kunder.

Det vigtigste for os er, at du har styr på din journalistiske værktøjskasse – at du kan researche, interviewe, vinkle og skrive – og formår at kombinere det med en sund interesse for den finansielle sektor og erhvervslivet i bred forstand.

Jobindex A/S
Digital marketingspecialist

Jobindex A/S søger for Sonova Audiological Care Denmark ApS i Klampenborg

Er du skarp på, hvad der rører sig digitalt? Og vil du skabe aktiviteter, som giver vores unikke målgrupper en super god digital oplevelse og samtidig styrker vores position i markedet?

Som digital marketingspecialist hos AudioNova kommer du med i front, når vi skal udvikle vores digitale strategier og indsatser på både kort og langt sigt. Du spiller en væsentlig rolle i vores marketingteam, og du får en stor berøringsflade i både Danmark og Sverige samt på vores hovedkontorer i Holland og Schweiz.

Lyder det som noget for dig?

Sonova Retail Denmark ApS

I første omgang bliver det din primære opgave at:

 • udvikle, optimere og løbende opdatere indholdet og flows på vores digitale platforme i Danmark og Sverige – dvs. både vores website og e-commerce-platform
 • udvikle brandingkampagner på SoMe
 • besvare henvendelser fra brugere på SoMe – primært Facebook og Trustpilot i Danmark
Jobindex A/S
Danish Refugee CouncilGlobal Online Editor for drc.ngo

Danish Refugee Council, Copenhagen

We are looking for a highly skilled and passionate web writer craftsman to research, plan, write, and edit web content. The successful candidate should have a proven track record from a similar job as online writer and researcher, with an eye for detail and an understanding of the special requirements of web writing. The goal is to produce creative web content to appeal to and engage present and new audiences.

Responsibilities

 • Produce and publish new content in a creative way
 • Liaise with clients and in-house team members to decide on new posts
 • Oversee layout (images, graphics, videos and artwork)
 • Check content for accuracy
 • Proofread and edit material
Danske BankKommunikationsrådgiver

Danske Bank, Høje Taastrup

Værdsætter du at spille andre gode, og er du entusiastisk omkring at inspirere andre til at skabe et bedre arbejdsliv? Så er du måske vores nye kommunikationsrådgiver, der vil fremme og udvikle vores kommunikation til medlemmer og potentielle medlemmer i Danske Bank og rådgive vores tillidsvalgte til at blive dygtigere kommunikatører.

Om jobbet:

 • Udvikle indhold (artikler, video mv.) til vores kanaler, herunder nyhedsbrev, intranet, hjemmeside og medlemsmagasin
 • Yde kommunikationsfaglig sparring og rådgivning til bestyrelsen og tillidsrepræsentanterne
 • Synliggøre Finansforbundet i Danske Banks politiske arbejde, herunder bl.a. overenskomsten og lokale indsatser for at forbedre medlemmernes arbejdsvilkår
Baxx & Metz
Marketingkoordinator

Baxx & Metz, Kolding/Vedbæk

Er du vores nye Marketingkoordinator til Danmarks førende virksomhed inden for promotion og firmagaver?

Til Kolding eller Vedbæk søger vi en Marketingkoordinator til vedligehold og udvikling af vores brand, website og SoMe. Har du lyst til at være med til at styrke vores brand og markedsføre Danmarks største virksomhed inden for promotion og firmagaver?

Du tilbydes en spændende stilling, indenfor en branche med fart på, og hvor en skarp virksomhedsprofil er afgørende for at tiltrække nye kunder og dygtige medarbejdere.

Nogle af dine primære nøgleopgaver: Styrke vores brand igennem relevant og inspirerende kommunikation på egne og andre (primært digitale) kanaler Vedligeholde, opdatere og udvikle eksisterende og potentielt nye digitale kanaler herunder websider, mail, SoMe etc. (i samarbejde med vores eksterne bureau)

Baxx & Metz