11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

eurodan-huseSoMe- og marketingmedarbejder

eurodan-huse, Rødekro

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du være en del af teamet?

Vi søger en profil med personligt drive, der trives med at arbejde bredt inden for marketing, kommunikation og sociale medier. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Ansvar for SoMe. Herunder udvikling og produktion af content til de sociale medier samt øvrige marketingkampagner
  • Opsøge og formidle kundecases

Du har fingeren på pulsen, er en dygtig tekstforfatter og sætter en ære i at udvikle og producere inspirerende indhold. Du arbejder derudover med et kommercielt mindset og har fokus på den gode kundeoplevelse.

Fonden Universe Science Park
Show- & attraktionskoordinator søges til Sønderjyllands største oplevelsespark

Fonden Universe Science Park, Nordborg

Kan du lide at optræde og være i rampelyset, kan du få andre til at shine på en scene, interesserer du dig for naturvidenskab og teknologi, og kan du formidle det inspirerende og entusiastisk? Er du vild med at skabe mindeværdige gæsteoplevelser både selv og gennem andre, og trives du med en afvekslende og spændende dagligdag? Så er du måske vores nye show- & attraktionskoordinator?

Dine primære opgaver

  • Optimere og drifte vores forskellige shows, evt. med mulighed for at indgå i udvikling af shows med eksterne
  • Uddanne og udvikle vores dygtige sæsonmedarbejdere i gennemførelse af shows og arbejdsfunktioner ved de forskellige attraktioner
  • Indgå i en områdevagtfunktion, hvor opgaven på vagten er at sikre, at hele Oplevelsesområdet performer og leverer mindeværdige oplevelser til vores gæster
Fonden Universe Science Park
FleggaardSocial media-koordinator – Lige over grænsen

Fleggaard, Harrislee

Brænder du for kommunikation og sociale medier? Og vil du bidrage til den digitale udvikling i en spændende detailhandelsvirksomhed?

Som social media-koordinator bliver du en del af marketingafdelingen i Fleggaard, der har det overordnede ansvar for at understøtte Fleggaard- og Calle-kæderne med online- og klassiske marketingaktiviteter. Med udgangspunkt i målrettet datadrevet markedsføring skal du være med til at drive og udvikle vores social media-markedsføring i Danmark & Sverige. Vi søger derfor en kandidat, som har fingeren på den sociale puls og følger med i tidens tendenser.

Vi søger først og fremmest en kandidat med stor erfaring og indblik i Facebook Business Manager og som samtidig har gode danske kommunikative evner. Det er vigtigt, at du forstår spillereglerne på de sociale medier, at du har en god forståelse for kunder og communities samt måden at kommunikere på.

Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

Landbrugsrådgivning Syd
Marketing- og kommunikationsansvarlig

Landbrugsrådgivning Syd, Ry, Vejle, Varde, Løgumkloster, Odense eller Svendborg

VIL DU VÆRE MED TIL AT PÅVIRKE OG FORMIDLE LANDBRUGETS FREMTID OG DEN GRØNNE OMSTILLING?

  • Kan du lide at have mange bolde i luften?
  • Har du styr på marketingteorierne og forstår at omsætte dem til praksis?
  • Er du god til at kommunikere i øjenhøjde med forskellige målgrupper?

Så er du den marketing- og kommunikationsansvarlige, vi søger hos Landbrugsrådgivning Syd. Du får en spændende og afvekslende hverdag med masser af ansvar og fleksibilitet.

Danfoss A/S
Employer Branding Specialist (ID: 17604)

Danfoss A/S, Nordborg

Are you ready to combine your communication and project management skills? Do you have the passion and eagerness to build and develop innovative solutions to promote Danfoss as a preferred employer by students and professionals? Then come join our team!

Your main responsibility as our Employer Branding Specialist is to position Danfoss as a favoured employer and support the business in attracting top students and talented professionals.

Through your innovative and creative approach, along with the desire to make an impact that matters, you will be advising and supporting colleagues across our organization. Whilst your primary responsibility will be to engage with our employer branding activities in Denmark, you will in addition have an advisory role to local HR responsible in the remaining North European countries.

Danfoss A/S
Hjemmearbejdsplads
Voxmeter
Arbejd hjemme, som interviewer

Voxmeter A/S

Vi søger interviewere i hele Danmark

Vi søger interviewere, der er venlige, nysgerrige – og som har respekt og tålmodighed overfor andre mennesker. Du vælger selv, hvornår du vil arbejde. Det kan være i dagtimerne, aftener og/eller i weekenderne.

Voxmeter har Danmarks bedste interviewkorps, drevet af en høj faglig stolthed. Vi oplærer og coacher vores interviewere, så alle er klædt ordentligt på til at gennemføre undersøgelserne.

Arbejdet foregår 100 % online, og din opgave bliver at interviewe folk via telefon. Alle dem du interviewer medvirker anonymt i en undersøgelse. Du skal altså ikke sælge noget.

Voxmeter A/S
Danfoss Power Solutions
Technical Training Specialist (m/f/d) (ID: 17254 )

Danfoss Power Solutions, Nordborg or Neumuenster

In this position you will be responsible for our technical training program for our direct and indirect sales channels as well as product launch webinars. You will become part of an international team and work in a global setting.

You will have an instrumental role in the continuation and development of our strategy and methods for training concepts and execution.

You will ensure alignment with global training concepts, support sales growth and ensure successful product launches. Develop the annual training calendar and launch broadcasts with our subject matter experts. Optimization of our training materials, content quality and information flow are key focus points. Create and manage training catalogues in the Learning Management systems.

Danfoss Power Solutions
OJ Electronics A/SContent writer for exciting growth company

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Do you thrive in a highly complex technical environment by writing relevant, engaging copy for experts as well as non-experts? And do you have an eye for the small story as well as a vision for the bigger picture? Then you might be just the person we are looking for!

As our content writer, you will be part of a small, enthusiastic team and instrumental in showcasing our knowledge to key decision-makers in the industry. It is a part of our company strategy to produce top-of-the-range products in an informal and friendly working environment with scope for personal development.

As this is a new position, you will have a great deal of influence on defining your work and your targets.

OJ Electronics A/S
Hansen Toft A/SAnalytisk Erhvervsøkonom med fokus på SMV-området

Hansen Toft A/S søger for Sydbank i Aabenraa

Som Erhvervsøkonom får du chancen for at understøtte Sydbanks position som Danmarks Erhvervsbank ved at være den foretrukne erhvervsøkonom i det danske mediebillede. Du er analytisk stærk og formår at dokumentere den erhvervsmæssige udvikling i SMV-segmentet. Samtidig har du lyst til og flair for at være frontperson i medierne.

Stillingen som Erhvervsøkonom er nyoprettet. Internt arbejder du tæt sammen med kompetente ambitiøse kolleger og udarbejder selv markedets mest relevante og up to date analyser af markante trends og tendenser. Eksternt får du en stor berøringsflade. Du opsøger relevante netværk og er god til at etablere relationer på kryds og tværs af brancher inden for segmentet. Du vinder pladsen som preferred partner for SMV-segmentet på baggrund af din høje faglighed og dine overbevisende kommunikationsevner.

Hansen Toft A/S
Tønder Festival søger kommunikationsmedarbejder til festivalkontoret
Har du lyst til at arbejde med kommunikation på en ægte musikfestival fyldt med kvalitet, identitet, ånd, atmosfære, traditioner og som er midt i en spændende udvikling?
Tønder Festival Forening, Tønder
Jobcenter
Indrykket: