3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KARSBERG – rekruttering og headhunting Grafisk stærk marketingkoordinator

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Lobe ApS i Vamdrup

Du skal være med til at synliggøre Lobes løsninger og fokus på grøn omstilling via markedsføringsmæssige tiltag, og du kommer til at løse en bred vifte af forskellige opgaver fra start til slut. Dine væsentligste opgaver omfatter:

  • at bidrage med kreative, operationelle og strategiske tiltag, der udvikler virksomhedens markedsføring til næste niveau, herunder eksekvering og opfølgning
  • at lave grafik til f.eks. sociale medier, hjemmeside og Power Point
Smurfit Kappa Danmark Grafiske trykkere

Smurfit Kappa Danmark, Vamdrup

Har du en solid trykteknisk forståelse? Tager du ejerskab over dine opgaver og følger dem i mål? Og har du lyst til at være en del af en spændende og innovativ vækstvirksomhed?

Du bliver en del af den faste bemanding på vores KBA trykmaskine. Vi søger både til fast nathold og til skiftehold.

Vores off-set trykkeri blev etableret i 2019 og har siden været i en rivende udvikling, og du bliver en del af et dynamisk og engageret team med en uformel omgangstone og korte beslutningsveje.

Bramidan
Miljøbevidst content specialist søges til international industrivirksomhed

Bramidan, Bramming

Kan du sætte ord, billeder og video sammen til levende fortællinger om grønnere affaldshåndtering til B2B-kunder fra hele verden? Har du evnen til at finde og vinkle de gode historier og modet til at føre dem ud i verden? Så er det måske dig, vi leder efter.

Hos Bramidan har vi netop taget hul på næste store skridt i vores digitale rejse. Inden for det kommende år skal vi lancere et helt nyt onlineunivers, der skal styrke vores digitale tilstedeværelse i Danmark og verden. Derfor søger vi en dygtig og kreativ content specialist, der kan sikre høj kvalitet i vores kommunikation på tværs af medier og kanaler.

Bramidan

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV