20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
SkattestyrelsenUX-writer med stærke sproglige kompetencer til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, København

Er du god til at sætte brugerne i centrum, og kan du skabe enkelt, målrettet og handlingsorienteret indhold til digitale selvbetjeningsløsninger og skat.dk?

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af vores digitale team, som består af 8 ambitiøse digitale kommunikatører.

Du får ansvaret for at udvikle og forbedre indholdet i vores digitale løsninger ved at lave brugbart og meningsfyldt indhold, der hjælper brugerne med at nå deres mål. Det kan fx være via tekst i selvbetjeningsløsninger og beregnere eller via grafik og billeder, hvor vi forsøger at flytte adfærd.

Dine arbejdsopgaver

 • Lave indhold samt udvikle og vedligeholde digitale løsninger til borgere og virksomheder i TastSelv og på skat.dk, såsom fejlmeddelelser, brugergrænseflader, vejledninger osv.
 • Videreudvikle indhold med afsæt i SEO, feedback, statistik og brugertests.
 • Sparring og støtte til kolleger ift. UX-writing.
Skattestyrelsen
SkattestyrelsenErfaren kommunikationskonsulent med flair for sociale medier

Skattestyrelsen, København

Vil du være med til at fortælle historien om Skattestyrelsen på de sociale medier og internt i Skattestyrelsen? Kan du være stemmen bag @skattefar, og mestrer du både ord, billeder, video og grafik? Så har vi måske jobbet til dig i vores kontor for Intern Kommunikation & Sociale Medier.

Der er efterspørgsel efter vores kommunikations- og kulturskabende løsninger. Derfor søger vi en ny kommunikationskonsulent til vores hold. Du bliver en del af kontoret Intern Kommunikation & Sociale Medier, der er en del af Staben i Skattestyrelsen. Vi arbejder som et ’inhouse kommunikationsbureau’, hvor vi arbejder med opgaverne fra den første spæde ide til den konkrete løsning. Derfor skal du både være en kreativ idemager og en dygtig håndværker, der kan arbejde med ord, billeder, video og grafik.

Skattestyrelsen
Bang & Olufsen A/S
Senior CGI Artist

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us to take ownership of creative asset production and direction in Bang & Olufsen’s CGI studio today and beyond. You get to join a luxury brand on our journey towards bringing creative skills in-house and becoming more agile in our efforts to showcase our world-class products.

As our new senior CGI artist, you will join the newly established Production Studio in Lyngby, outside of Copenhagen. Here, you will be the leading force in creating photo-realistic stills as well as other types of CGI asset outputs, and ground-breaking marketing innovation in the CGI space. Specifically, you will:

 • Produce photo-realistic stills (pack shots, interior lifestyle shots, etc.)
 • Set the art direction for a new type of assets
 • Be responsible for our Material Library and render farm automation – an intelligent render engine for Bang & Olufsen product variants
Girltalk.dkKreativ SoMe- og kommunikationskoordinator, 15-20 timer

Girltalk.dk, København

Vil du være med til at styrke unge pigers trivsel og skabe et alternativt digitalt univers for piger og unge kvinder i Danmark? Så er stillingen som SoMe- og kommunikationskoordinator i GirlTalk måske noget for dig.

GirlTalk har en 15-20 timers stilling som SoMe- og kommunikationskoordinator ledig. Vi søger en stærk kandidat, der har erfaring med ledelse af frivillige, og som kan arbejde med at udvikle vores indsats og markedsføring i forhold til vores primære målgruppe via YouTube, Instagram og øvrige kanaler i tæt samarbejde med vores teamleder for kommunikation og markedsføring. I opgaveporteføljen ligger også opgaver relateret til afvikling af unge-events samt dataindsamling fra målgruppen.

Vi tilbyder et udfordrende, alsidigt og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi tror på, at øvelse gør mester, og at vi nogle gange må prøve os frem uden at kende resultatet.

Digitaliseringsstyrelsen
UX/UI Designer til web- og app-løsninger til borger.dk, Digital Post og Mit overblik

Digitaliseringsstyrelsen, København

Har du erfaring med at indgå i udviklingen af komplekse digitale løsninger? Kan du se dig selv i rollen, der forbedrer den digitale brugeroplevelse, når borgerne i fremtiden tilgår Digital Post via borger.dk og tjekker oplysninger på Mit Overblik? Så har vi en spændende stilling til dig i Kontor for borger.dk i Digitaliseringsstyrelsen.

Borger.dk søger en dygtig UX/UI Designer, der kan stille skarpt på den visuelle brugeroplevelse i vores løsninger. Vi arbejder lige nu med udviklingen af en ny webløsning og app til borger.dk, hvor borgere skal kunne læse deres digitale post og se egne oplysninger under Mit Overblik.

Som UX/UI Designer bidrager du til projekterne ved at levere gennemtænkte digitale løsninger, som lever op til standarder for god UX og UI.

TelenorDigital Designer

Telenor, København

Ligger dine styrker inden for digitalt design og UX, og befinder du dig godt i krydsfeltet mellem design, teknologi og forretning? Vil du være med til at designe og videreudvikle Mit Telenor App’en. Så læs videre her:

Som Digital Designer får du en vigtig rolle i forhold til at udvikle gennemtænkte customer experiences i Mit Telenor App’en, som samtidig spiller sammen med vores andre digitale platforme.

App-teamet er en del af Telenors onlineafdeling. Vi arbejder efter agile principper, og er et cross functional-team, som er i stand til at løse både drift og udviklingsopgaver fra idé til release. Da vi er et forholdsvis lille team, er vi både specialister inden for ét felt og løser samtidig opgaver lidt udenfor vores kernekompetencer. Derfor vil dit hovedfokus ligge på designdelen, men vi har også brug for en UX’er, der sikrer den gode brugerrejse og tester af, om vi er på rette vej med de ting, vi laver.

Børsen AcademyLearning Content Developer

Børsen Academy, København

Børsen Academy har de seneste 25 år leveret e-learning til erhvervslivet. Tingene går hurtigt, og denne stilling giver dig mulighed for at være med til at tage næste skridt i Børsen Academys udvikling. Elsker du at få nye koncepter ud over rampen med alt, hvad det indebærer af muligheder og udfordringer, så er dette job noget for dig.

Vi søger en initiativrig, selvstændig og struktureret kollega, der kan være med til at drive udviklingen af e-learning-kurser hos Børsen Academy. Du kommer til at arbejde tæt sammen med et team af fagligt stærke og engagerede personligheder, som brænder for digitale læringsløsninger og den gode brugeroplevelse.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Udvikling af e-learning – ide og manuskript
 • Produktion af video og animationsmateriale
 • Optimering og vedligeholdelse af Børsens Academys eksisterende kursustilbud.
Vipp
Senior Art Director

Vipp

Konceptuel skarp SENIOR ART DIRECTOR søges til at indramme Vipps visuelle univers.

Du spiller en nøglerolle i formidlingen af Vipp brandet, og din vigtigste opgave er at forvandle vores produktudvikling til visuelle koncepter, som kan trænge igennem til kunder, presse og partnere.

Du får en stor grad af frihed og ansvar kombineret med kompetent sparring fra dine kollegaer og eksterne partnere.

Vipp
Bang & Olufsen A/S
UX Ergonomist

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to ensure an excellent user experience for some of the best wearable consumer electronics in the world – both when it comes to UI/UX functionalities and physical comfort and fit.

As our new UX Ergonomist, you will join UX Design in Lyngby or Struer. You will get to immerse yourself in research to shape the ergonomic design standards in our on-the-go products while also participating in fast-paced new product development projects to ensure hands-on implementation. Thus, your tasks will be to:

 • Conduct research within the field of ergonomics and contribute to technology scouting
 • Develop and maintain ergonomics guidelines and test frameworks for headsets and headphones in Bang & Olufsen
 • Lead or participate in early ideation and concepting workshops, guiding the product UI/UX design choices
Product Designer
Do you understand users and their needs like nobody else?
Tamigo, København
JobsinCopenhagen
Digital Designer (Danish)
Er du grafisk studerende og søger du et udfordrende og spændende arbejde inden for (digital) design?
HairLust, København
The Hub
Mediegrafiker/SoMe assistent
Mentech er en innovativ og nytænkende virksomhed med højt til loftet, godt humør, sammenhold og udpræget teamwork.
MENTECH GLOSTRUP A/S, Glostrup
Jobcenter
Senior 3D Artist
This vacancy may offer a work-from-home start until it’s safe to work in-house or relocate to the location.
OPM, København
JobsinCopenhagen
Senior Environment/Level Artist
This vacancy may offer a work-from-home start until it’s safe to work in-house or relocate to the location.
OPM, København
JobsinCopenhagen
Senior Environment Artist
At IO Interactive we are currently looking for a full-time environment artist with drive to push storytelling boundaries and enhancing...
IO Interactive, København
JobsinCopenhagen
Grafiker der har layoutet trykte magasiner tidligere og har erfarring i Wordpress
Vi søger en grafiker til 25 timer pr. uge, som skal hjælpe med påsætning af NORD Magasinet, lave SOME, samt kunne oploade i Wordpress og være...
RM / RM Media, Charlottenlund
Jobcenter
Graphic Designer
We're Playdead, an independent game company based in the heart of Copenhagen, Denmark.
Playdead, København
JobsinCopenhagen
Digital Graphical Coordinator
Samsøe Samsøe is looking for a Digital Graphical Coordinator to join our e-Commerce team.
Samsøe & Samsøe, København
JobsinCopenhagen
Digital Designer
Vi søger hurtigst muligt en digital designer.
AM Copenhagen, København
Dansk Dynamit
UX freelancer
Are you passionate about user experience?
Kontrapunkt, København
Dansk Dynamit