14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Peterson PackagingKonstruktør/Designer til emballagevirksomhed i udvikling

Peterson Packaging, Randers

Brænder du for et job af både design- og salgsmæssig karakter, hvor du kan være med til at gøre en forskel for kunden? Er du teknisk minded, kreativ og har erfaring med konstruktion og design af emballager? Så er du muligvis den, vi søger til at indgå i vores dygtige konstruktions- og salgsteam.

Dine primære opgaver er, at

 • Udvikle, producere og sende prototyper til kunden
 • Bestille stanseværktøjer til produktionen efter godkendt prøve/tegning
 • Deltage i kundebesøg med eksternt salg i forbindelse med projekter m.v.
 • Vedligeholde maskinmuligheder i IPW (kvalitetssystem)
F&H A/S
Erfaren Online Grafiker til in house Marketing

F&H A/S, Viborg

Du har allerede stor erfaring med skabe lækker online grafik i design- eller modebranchen. Du trives i en hektisk hverdag i et stort fælleskontor med mange kreative kollegaer, og lige nu glæder du dig til nye jobmæssige udfordringer i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Du forstår fuldt ud websitets begrænsninger og muligheder, og du er helt ajour med de nyeste features, farver, former, fonte etc. Du er helt hjemme i arbejdet med CMS, og ved hvad der grafisk virker indenfor eCommerce, og hvad der styrker et brand.

Du vil få en række kollegaer i en in house marketingafdeling, der foruden et online team også rummer et content team og et grafisk team.

Expedit a/s
Grafisk designer

Expedit a/s, Hadsten

Kan du skabe lækre grafiske løsninger og videreudvikle vores visuelle identitet? Brænder du for SoMe? Og bliver du ikke skræmt af rugbrødsarbejde?

Som en del af vores team i Design & Marketing og med reference til vores Head of Design & Marketing, vil du komme til at arbejde med mange forskellige typer opgaver, fra løbende udvikling af vores grafiske identitet til udarbejdelse og opsætning af marketing- og informationsmateriale f.eks. brochurer, annoncer, pressemeddelelser, kataloger, kampagner og stillingsopslag. Du skal udvikle og vedligeholde vores website og SoMe.

Du skal blandt andet:

 • Bidrage til løbende udvikling af Expedits visuelle identitet.
 • Udarbejde og opsætte marketing- og informationsmateriale f. eks brochurer, annoncer, pressemeddelelser, kataloger, kampagner og stillingsopslag.
 • være ansvarlig for koncernens grafiske billedmateriale, billedbehandling, administration og vedligehold af billeddatabase
Expedit a/s
ByhappymeErfaren operatør til storformat printer søges

Byhappyme, Herning

Har du mod på nye udfordringer i en virksomhed med fart på? Er du energisk, pligtopfyldende og vedholdende? Har du høj kvalitetssans og erfaring? Kan du løfte ansvar og have smil på læben, selv når det går stærkt? Så er det dig, vi søger til et nyt spændende koncept!

Vi forestiller os, at du allerede har solid erfaring med storformatprint. Om du er uddannet skiltetekniker eller autodidakt er ikke afgørende. Du trives med at have mange bolde i luften, kan arbejde selvstændigt og være tovholder på et nyt koncept. Du går forrest i et team, slipper ikke opgaven før den er løst. Perfektion kombineret med et godt blik for at levere kvalitet er dit kendetegn. I hverdagen er du udadvendt og nyder at være en del af et team.

Administrations- og ServicestyrelsenUdviklingskonsulent til e-læring - Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du erfaring med design og udvikling af multimediale produkter? Og brænder du for at producere indhold til e-læring og digital formidling? Så er du måske vores nye kollega i Kompetencer og Læring.

Der er for alvor kommet gang i udviklingen af e-læring og digitalisering af uddannelse i skatteforvaltningen. Vi søger derfor en ny kollega som brænder for at producere indhold til både e-læring og digital formidling.

Med udgangspunkt i din faglighed vil du få ansvaret for at omsætte kundens krav til motiverende og effektskabende digitale produktioner, som understøtter de fastsatte læringsmål. Vi leverer digital læring fra højeste ledelsesniveau til helt nede på gulvet, hvor tingene sker.

Du kommer til at arbejde med følgende områder:

 • Udvikling af multimediale læringsobjekter.
 • Optagelse og redigering af video.
 • Motion Graphics.
Administrations- og Servicestyrelsen
Løvbjerg Supermarked A/SDigital Marketing Manager

Løvbjerg Supermarked A/S, Horsens

Kan du i en nyoprettet stilling som Digital marketing manager flytte det digitale område i Løvbjerg markant?

Du bliver en enmandshær, og du kommer derfor til at arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du får reference til kædens administrerende direktør, og du bliver en del af Løvbjergs ledergruppe.

Fra starten vil din primære opgave være at flytte os på alt digitalt og sikre, at vi gør det med relevant og nærværende indhold i tæt samarbejde med kædens administrerende direktør, Salgsdirektør og Kædens indkøbsafdeling.

Stillingen vil være alsidig og med masser af ansvar, hvilket kræver en selvstændig profil. Udover sociale medier får du også ansvar for content på tværs af platforme, herunder formidling af kampagner, Nyheder, konkurrencer, tips & tricks. Du skal kunne levere billed- og videomateriale i høj kvalitet og kunne skabe et visuelt univers, som man ønsker at følge med i.

Gellerup MenighedsrådGellerup Kirke søger kommunikationsmedarbejder

Gellerup Menighedsråd, Brabrand

Brænder du for at formidle?
Så er det dig vi mangler som kommunikationsmedarbejder

Gellerup Kirke har ambition om at være med til at bygge bro på kryds og tværs i vores lokalområde – mellem kristne og ikke-kristne, unge og gamle, mellem forskellige etniciteter, mellem kirken og de mange andre dele af civilsamfundet i Gellerup. Gellerup Kirke er et fristed, mødested og et samtalested.

Din opgave består i at synliggøre Gellerup Kirke og dens mange aktiviteter på en række af kirkens kommunikationsplatforme.

 • Kirkeblad: Redigere, skrive artikler og samarbejde med, og opkvalificere, frivillige skribenter.
 • Facebook og Instagram: Redigere og opdatere Gellerup Kirkes Facebookside og Instagramprofil. Desuden udvikle det materiale, der skal udgives på siderne.
 • Elektronisk nyhedsbrev: Opsætte kirkens nyhedsbrev hver 3. uge, samt indsamle materiale til dette.
Lidl Danmark K/SGraphical Designer

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg

Vil du være med til at drive brand performance i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan? Brænder du for at arbejde med marketing og grafisk design i en stor international virksomhed? Og vil du udvikle og udfolde dine kreative kompetencer i en afdeling med mange forskelligartede projekter? Så er du måske vores nye Graphical Designer til Marketingafdelingen.

Du vil blive en del af en Marketingafdeling med over 20 medarbejdere, hvor vi arbejder både strategisk og taktisk med marketing og branding. Du bliver en del af Marketingafdelingens Projekt- og kampagneafdelingen, som hvert år udvikler en række projekter, kampagner, sponsorater og events, som understøtter vores overordnede brandstrategi. Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens projektledere samt Projekt- og kampagnechef.

Lidl Danmark K/S
The Army PainterGraphic designer

The Army Painter, Skanderborg

The Army Painter is growing and we’re looking for a talented and innovative graphic designer for a full-time position at our location in Skanderborg, Denmark. You will be become part of a small, passionate and professional marketing team and be at the tip of the company’s accelerated growth journey.

You ...

 • have a passion for graphic design. Whether you are fresh out of school or have some years’ experience, we encourage you to apply.
 • have a good sense of detail and a knack for converting ideas and concepts to graphics that work across platforms.
 • work smoothly in both InDesign, Photoshop and Illustrator.
My Best Book ApSGrafiker

My Best Book ApS, Aarhus

Er du vores nye kreative kollega og grafiske geni?

MyBestBook søger hurtigst muligt en grafiker med flair og interesse for grafisk design, bogopsætning og udvikling af markedsføringsmateriale.

Her vil du som en del af det grafiske team arbejde tæt sammen med især redaktionen og vores internationale Country Managere.

Vi tilbyder

 • Bærbar Mac eller pc efter eget valg
 • Skærm og øvrigt tilbehør til arbejdsstation efter ønske
 • Arbejdstelefon, som også må benyttes privat
Bang & Olufsen A/S
UX Ergonomist

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to ensure an excellent user experience for some of the best wearable consumer electronics in the world – both when it comes to UI/UX functionalities and physical comfort and fit.

As our new UX Ergonomist, you will join UX Design in Lyngby or Struer. You will get to immerse yourself in research to shape the ergonomic design standards in our on-the-go products while also participating in fast-paced new product development projects to ensure hands-on implementation. Thus, your tasks will be to:

 • Conduct research within the field of ergonomics and contribute to technology scouting
 • Develop and maintain ergonomics guidelines and test frameworks for headsets and headphones in Bang & Olufsen
 • Lead or participate in early ideation and concepting workshops, guiding the product UI/UX design choices
modul foto
Job som fotograf - Jylland og Fyn

modul foto

Vi skal igen i år bruge dygtigt fotografer over det meste af landet.

modul foto søger fotografer til sæsonen som starter 3. august.

Er du supergod til skolebørn – og har du styr på din ISO? – så har vi masser af udfordringer til dig i jobbet som skolefotograf.

Du skal kunne organisere fotograferingen så både børn og voksne bliver glade. Du skal kunne stå tidligt op og holde hovedet koldt i et rum blandt 7. klasses elever. Vi ser gerne at du har tidligere erfaring indenfor foto.

modul foto
WE ARE LOOKING FOR A VOLUNTARY VIDEOGRAPHER
As a videographer at ÅBSK, you will be responsible for producing smaller and larger videos for the club, eg promo videos and clips from the...
Århus Baseball Softball Klub, Aarhus C
frivilligjob.dk
Grafisk trykker til dagtur
Hos Color Label A/S søger vi en grafisk trykker, til produktion af labels på vores Nilpeter trykmaskiner.
COLOR LABEL A/S, Risskov
Jobcenter