2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvigh-Müller A/S
Multimedia Content Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Til vores marketingafdeling søger vi en stærk multimedia content specialist med arbejdssted på vores hovedkontor i Herlev. Stillingen er placeret i en af vores største kommercielle forretningsenheder, som driver nogle af de store strategiske projekter. Du bliver dermed en drivende kraft af Lemvigh-Müllers overordnede strategi og et vigtigt bindeled i organisationen.

Konkret får du ansvaret for at udvikle video- og fotomateriale som en del af vores kommercielle contentproduktion. Du får ansvar for opgaverne fra præ- til postproduktion, og du står for at sikre, at den endelige leverance understøtter designstrategien.

Derudover har du ansvaret for visuel storytelling og budskabsvinkling, der både sætter scenen for brand awarenes, kampagner og produktkategorier. Dvs. at du også har ansvar for videokonceptualisering, story boarding, animation og ikke mindst SoMe content.

Lemvigh-Müller A/S
Graphic Design Specialist

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Til vores marketingsafdeling søger vi en stærk graphic design specialist med arbejdssted på vores hovedkontor i Herlev. Stillingen er placeret i en af vores største kommercielle forretningsenheder, som driver nogle af de store strategiske projekter. Du bliver dermed en vigtig del af teamet og ikke mindst en faktor i Lemvigh-Müllers overordnede strategi. Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at vedblive at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition.

Konkret skal du være med til at sikre konsistente on-brand kundeoplevelser, som understøtter de eksisterende guidelines samt have overblik over dokumentation af baggrundsmateriale og produktionsskabeloner. Dit hovedfokus vil være på pos-emballagedesign til vores Privat Label/Own Brand-område.