101 job matcher din søgning 101 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Apodan A/SMarketingkoordinator

Apodan A/S, Hørsholm

Er du – en kreative problemknuser og i stand til at formidle budskab både grafisk og på skrift?
Kan du – se ideerne for dig allerede når et produkt lander på dit bord?
Har du – en kommerciel tankegang, og har du en lille projektleder gemt i maven?
Vil du – være med til at tage Apodan til nye højder gennem operationel og strategisk marketing?

Så kan det være lige dig Apodan leder efter som vores nye kollega. Vi søger en kreativ og dedikeret marketingkoordinator til en alsidig stilling, hvor du selv er med til at forme din arbejdsdag.

Apodan er en formålsdrevet dansk virksomhed, som udvikler og markedsfører primært B2B-produkter til sundhedsfagligt personale og patienter i den danske og internationale sundhedssektor. Vi har fem forretningsben: sårbehandling, kompression, hygiejne, sygepleje og diagnostik.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenUX Designer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser, når vi udvikler fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen?

Som User Experience Designer vil du indgå i vores udviklingsteams, der i samarbejde med de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen og vores leverandører skal udvikle de helt rigtige it-løsninger til understøttelse af Skatteforvaltningens interaktion med borgere og virksomheder. På baggrund af brugerindsigter og forståelse for brugernes behov bidrager du til, at løsningerne er brugervenlige, tilgængelige og skaber værdi for dem, der skal anvende dem.

Du vil få ansvar for at omsætte bruger- og forretningsbehov til konkrete digitale koncepter og for design af enkle og intuitive brugergrænseflader. Som grundlag for udarbejdelse af løsningsdesign i samspil med de øvrige fagligheder, opsamles løbende brugerfeedback via kvalitative interviews og brugertest af wireframes, mockups og interaktive prototyper.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
e-BoksKan du se tingene udefra og ind, har du sans for at tænke utraditionelt i problemløsning og kan du se forretningsmuligheder steder hvor andre ikke kan? Så er det måske dig vi søger!

e-Boks, Hellerup

e-Boks er en virksomhed i rivende udvikling. Vi vokser, udvider til nye markeder og har i det hele taget gang i mange spændende projekter. Vi søger lige nu en barselsvikar for de næste 12 måneder (med mulighed for forlængelse), da vores Innovation Facilitator skal på barsel.

Du vil få en bred rolle, hvor du kommer til at have fingrene i mange forskellige ting og der er ikke to dage der ligner hinanden. Det er derfor vigtigt, at du trives med både traditionelle og anderledes tilgange til forandringer. Herudover skal du have kommerciel forståelse, da du vil komme til at sparre omkring business cases og mere klassiske projekter. Af andre arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Proces- og forretningsoptimering
 • Styring af eller deltagelse i innovationsprocesser
Jysk Fynske Medier P/S
Trykker til Step Print Power

Jysk Fynske Medier P/S, Svendborg

Vi søger en trykker som kan holde kvalitet og effektivitet op i mod deadlines i en fyldt produktionsplan.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

 • Du er uddannet trykker, er kvalitetsbevidst og har øje for detaljen når det gælder optimering af arbejdet på og omkring maskinen.
 • Du er løsningsorienteret og kan forholde dig til deadlines i produktionsplanen.
 • Du bevarer overblikket når der er travlt og tager dit ansvar alvorligt.
 • Du er ikke bange for at udfordre os på ”Work smarter, not harder”.

Step Print Power er 100% ejet af Jysk Fynske Medier.

Vi er vores kunders komplette samarbejdspartner på print, markedsføringsmateriale og synlighed i fysisk form. Vi skaber synlige resultater sammen med vores kunder. Det gør vi som et stærkt og kompetent hold, der skræddersyr attraktive og værdifulde løsninger, der minimerer vores aftryk på omgivelserne.

Bonnier Publications A/S
Nordens største fotomedie søger entusiast

Bonnier Publications A/S, København

Er du skarp med et kamera mellem hænderne, ved du en hel del om teknikkerne bag, og kan du underholde andre med det, er du et stærkt bud på vores nye kollega.

Her på Digital FOTO har vi brug for dig, der kan udvikle og producere godt indhold til vores platforme, der både dækker et printet magasin, web, video, aflåst abonnementsunivers, webinarer og sociale medier m.m. Hos os kan du arbejde med et stofområde og en branche i heftig udvikling fyldt med foto, video, kameraer, teknik, billedbehandling og meget mere.

Vi leder efter en dygtig skaber af indhold, der med stor viden kan formidle begejstret. Du skal være både idérig, kreativ og systematisk. Du skal kunne tænke historien originalt og begejstret og samtidigt følge den hele vejen i mål i rette tid inden deadline.

Bonnier Publications A/S
LB Forsikring
UX Designer

LB Forsikring, København

UX Designer, der spiller en central rolle i udvikling af fremtidens digitale løsninger, og som sikrer en stærk medlemsoplevelse

LB Forsikring

Som UX Designer bliver din primære rolle at repræsentere vores medlemmers stemme og sikre, at deres interaktion med LB Forsikring resulterer i en stærk medlemsoplevelse. Du bliver ansvarlig for at sikre den gode brugeroplevelse på tværs af produkter, platforme og end-to-end-løsninger for vores medlemmer.

Du bliver tilknyttet et tværfagligt team i Digital Udvikling, og du vil spille en central rolle i at drive brugeroplevelen for nogle af vores mest benyttede digitale løsninger og services. Det er vigtigt, at du holder både de forretningsmæssige målsætninger og brugernes behov for øje i alt, hvad du designer.

LB Forsikring
Elgiganten A/SDigital producer til Elgigantens Marketing

Elgiganten A/S, København

Kunne du tænke dig at være en del af et engageret og mangfoldigt team, der arbejder med markedsføring af Elgigantens produkter og ydelser?

Du kommer til at indgå i Elgigantens marketingafdeling, der består af specialister inden for en lang række marketingdiscipliner. Din rolle vil være i leddet mellem kampagneplanen og den faktiske eksekvering af kampagnerne. Jobbet kræver, at du har en god forståelse for produktionen af kreativer, både statiske og kreativer i bevægelse. Du har stor interesse for det grafiske, og vild med at skabe løsninger.

Du vil som del af marketingsteamet være med til at udvikle kampagne-kreativer ud fra eksisterende toolboxes, samt at optimere disse løbende. Alt sammen mens der sikres eksekvering inden for opsatte deadlines. Derfor er det enormt vigtigt at du er effektiv og har øje for detaljerne.

Implement Consulting Group A/S
Digital Content Creator

Implement Consulting Group A/S

We’re on the lookout for a creative-thinking, visual experience-creating, digital native. A designer-art-director type. Someone who can craft greatness whatever the platform. And it’d be wicked if that was you.

On a day-to-day level, you can expect to create visual assets for social campaigns and website hubs. Stills and animations. You’ll collaborate with our designers, strategists and coffee-loving creatives. You’ll spar with our photographers, defining and refining our image style and building our image bank. And you’ll experiment as much as you produce, exploring and expanding our unique brand expression.

We offer excellent development opportunities among highly competent and ambitious colleagues.

Implement Consulting Group A/S
Danish Crown Foods
Junior Creative Designer til kreativt kraftcenter

Danish Crown Foods

Kan du fortælle historier med dit design, og har du passion for at arbejde med en bred brandportefølje, der rummer nogle af Danmarks største fødevarebrands?

I samarbejde med teamets øvrige medlemmer kommer du til at operere i en tempofyldt og farverig global enhed, der producerer grafisk kommunikation til forskellige platforme. Vi arbejder blandt andet med følgende strategiske brands: Danish Crown, Tulip, Mou, GØL, Steff Houlberg, Friland og Den Grønne Slagter.

Din primære rolle vil være at udvikle kreative idéer, fortolke og rentegne kreative løsninger samt designe kampagner og grafiske elementer med udgangspunkt i vores brandbooks og design-guidelines.

Danish Crown Foods
Danske BankSenior User Experience Designer (Copenhagen Region)

Danske Bank

Greetings from the Welcoming & Orchestration Tribe! We are responsible for creating an amazing welcoming experience for new private and business customers across channels – an experience that feels easy, fast & transparent. The work you will be doing will have a large impact on users and Danske Bank. Are you ready for that challenge?

In our tribe we welcome customers and provide product orchestration services to customer journey tribes. Our vision is to transform the way we welcome customers and revolutionize how we do product ordering – contributing to the further digitalization of Danske Bank.

Mjølner Informatics A/S
Senior User Experience Konsulent

Mjølner Informatics A/S, Aarhus

Som UX konsulent hos Mjølner tager du ejerskab over designprocessen og leder den fra idé til færdigt produkt. Du formår at sætte dig ind i vores kunders forretning, og du er 100-meter mester i innovationsprocesser. Du formår at planlægge og facilitere workshops, og du er i stand til at kommunikere dine findings og argumentere for dine designvalg på samtlige ledelsesniveauer.

Du vil komme til at arbejde i mange forskellige domæner fra industri- og finans- til sundhedsområdet. Du kombinerer input fra kunden og kundens brugere og oversætter dem til intuitive løsninger i tæt samarbejde med arkitekter, udviklere og digitale designere.

Mjølner Informatics A/S
NOPA Nordic A/SIntern salgskoordinator til Nopa Nordic

NOPA Nordic A/S, Hobro

Brænder du for grønne produkter, har du styr på detaljerne, og er du vant til den koordinerende rolle? Så har du muligheden for at blive en del af succeshistorien i vores bæredygtige virksomhed.

Dine overordnede opgaver er dels at sikre, at artwork på alle vores produkter er korrekt, og dels at koordinere vores interne salgsproces for personlig pleje-produkter. Det indebærer blandt andet at:

 • kontrollere, kvalitetssikre og udføre korrektur på artwork i tæt samarbejde med den øvrige salgsafdeling, vores dokumentationsafdeling og kunderne
 • godkende trykklare filer og have daglig kontakt til vores karton- og etiketleverandører
Trollbeads A/S
Still & Motion Photographer til unikt dansk smykkebrand

Trollbeads A/S, København

Vi søger en kreativ, dygtig og omhyggelig Still & Motion Photographer med sans for detaljen og en veludviklet æstetisk sans, men samtidig er du ikke for låst i dit eget udtryk. Billeder og film hos Trollbeads har et højt detalje- og kvalitetsniveau.

Jobindex A/S

Der skal udarbejdes billeder og film til det fulde kommunikationsspektrum, fra det visuelle udtryk i butikken, digitalt content og print-kampagner. Du får en kreativ rolle, hvor du bidrager til visuel strategi. Naturligvis med respekt for brandets DNA og historie.

Du skal blive vores nye kollega, hvis du gerne vil arbejde med design og et brand, som hele tiden udvikles. Det ligger der nogle spændende udfordringer i, som gør det sjovt at møde på arbejde hver dag. Og så bliver du samtidig en del af en helt fantastisk arbejdsplads, der er fuld af passion og kreativitet.

Trollbeads A/S
Implement Consulting Group A/S
Brand designer

Implement Consulting Group A/S, Hellerup

We would love to find an experienced brand designer to join our graphics team, where the work ranges from branded content creation and development of sub-identities to sales presentations, merchandise and large-scale event design.

On a day-to-day level, you can expect to design and ensure the timely delivery of presentation decks and workshop materials, such as game boards, booklets and charts, or you can be asked to create infographics or models to illustrate a process or an insight.

Flexibility and a can-do attitude are must-haves, as taking on new assignments, challenging opinions when necessary and sparring with others in the Brand team will be a regular part of the gig.

Implement Consulting Group A/S
Nimbus Nordic A/S
GRAFISK DESIGNER/MEDIEGRAFIKER

Nimbus Nordic A/S, Herlev

Har du flair for visuel formidling og et øje for detaljen? Har du lyst til at være en del af et ambitiøst team, hvor humøret altid er højt, og hvor vi deler den fælles passion om at tage branchens flotteste tøjbrand til næste niveau? Så er du muligvis vores nye kollega, og vi glæder os til at møde dig!

Nimbus Nordic A/S er en succesfuld danskejet tekstilvirksomhed, der har designet, produceret og solgt high-end firmabeklædning siden 1995.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Design af online kataloger og magasiner. Herunder layout, opbygning, etc.
 • Udvikling af content til vores SoMe, website, nyhedsbreve og andre digitale platforme
 • Design og produktion af online og trykt salgsmateriale (flyers, hangtags, journals, POS etc.)
Nimbus Nordic A/S
Banedanmark
Social Media Manager til Banedanmark (barselsvikariat)

Banedanmark

Vores social media manager skal på barsel og derfor søger vi en kreativ og skarp digital storyteller, som skal være med til at øge vores engagement og synlighed på tværs af medier og digitale platforme.

Banedanmark er en hjørnesten i Danmarks grønne infrastruktur og hos os er du med i udviklingen af en attraktiv og grøn jernbane, som er den del af løsningen i forhold til den grønne omstilling.

Vi ønsker at højne kendskabet til vores rolle i samfundet, hvad vi arbejder med og står for. Derfor skal vi løbende kommunikere om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler. Som ny SoMe Manager har du en nøglerolle i denne indsats.

Banedanmark
PRO&CODesigner

PRO&CO søger for X-company i Ikast

Brænder du for at fange nye tendenser og trends?

For X-Company i Ikast søger vi en iderig designer, der skal indgå i et stærkt internationalt design-, indkøbs- og salgsteam.

Det bliver din opgave at være på forkant med, hvad kunderne efterspørger, og derfor er trend-research ikke bare en stor del af dit arbejde, men også din passion!

Du vil udover designdelen også have en del kundekontakt, samt et tæt samarbejde med kontoret og produktionen i Kina.

Primære arbejdsopgaver:

 • Sourcing af nye metervare i tæt samarbejde med kontoret i Kina
 • Opsætning af trend og salgsmateriale
 • Tegne kollektioner i Illustrator
PRO&CO
PRO&CODesignassistent

PRO&CO søger for X-Company i Ikast

Er du iderig og brænder du for design og nye tendenser i moden?

For X-Company i Ikast søger vi en designassistent, der vil være en vigtig brik i et stærkt internationalt design- og salgsteam.

I samarbejde med det øvrige designteam, vil du assistere i udviklingen af kollektioner.

Du vil udover at assistere i designdelen, også have en del kundekontakt samt et tæt samarbejde med kontoret og produktionen i Kina.

Primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af arbejdstegninger i Illustrator
 • Backup for chefdesigner i forbindelse med kundeopgaver
 • Sourcing af nye metervare i tæt samarbejde med kontoret i Kina
PRO&CO
Damgaard-Jensen | BrandFactory DanmarkGrafisk tekniker

Damgaard-Jensen | BrandFactory Danmark, Aarhus

Hos Damgaard-Jensen | BrandFactory Danmark har vi brug endnu en dygtig grafisk tekniker til vores store produktion i Aarhus N. Vi leder efter en medarbejder, der går forrest og automatisk tager ansvars-kasketten på, når vi sammen løfter den daglige ordreproduktion. Du skal være klar på en hverdag spækket med opgaver, der spænder bredt og en arbejdsplads fyldt med god energi.

Du indgår i vores team af grafiske teknikere og mediegrafikere, som står i spidsen for at klargøre filer til print, print på korrekte medier og kontrollere arbejdsopgaverne i forhold til kundernes ønsker og behov.

Du får din daglige gang i Skejby, hvor vi printer på Danmarks bredeste 5 meter Durst UV-printer. Vi har desuden Durst 3,2 meter tekstilprinter, 2 Durst UV-Flatbed, 1 swissQ printer og 4 HP Latex printere i forskellige bredder. Er det sød musik i dine ører, så er du garanteret den person, vi mangler.

Abena
Multimedie Designer - med stærke digitale kompetencer

Abena, Aabenraa

Vil du med på vores digitale rejse og hele tiden fintune vores marketingindsatser til et stærkt online fokus? Med dit skarpe grafiske øje og din præcise formidling af digitale budskaber, kan du være med til at sætte dit præg på udviklingen i en global vækstvirksomhed og blive en nøglespiller i ABENAs fortsatte digitale udvikling på de digitale platforme.

Stillingen er en projektansættelse på 1 år, og vi forventer, der er gode muligheder for fastansættelse, når projektansættelsen er slut.

Vi søger en Multimedie Designer, der er stærk på konceptudvikling og har et bredt kendskab til online/ digitale discipliner, som eksempelvis:

 • udvikling af globale kampagner og andre salgsunderstøttende aktiviteter, både til B2B og B2C
 • versionere/tilpasse globale kampagner og koncepter til vores datterselskaber, herunder udvikling og versionering af GIF, infographics, motion graphics og video/animationer
Abena