42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Bang & Olufsen A/S
UX Ergonomist

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to ensure an excellent user experience for some of the best wearable consumer electronics in the world – both when it comes to UI/UX functionalities and physical comfort and fit.

As our new UX Ergonomist, you will join UX Design in Lyngby or Struer. You will get to immerse yourself in research to shape the ergonomic design standards in our on-the-go products while also participating in fast-paced new product development projects to ensure hands-on implementation. Thus, your tasks will be to:

 • Conduct research within the field of ergonomics and contribute to technology scouting
 • Develop and maintain ergonomics guidelines and test frameworks for headsets and headphones in Bang & Olufsen
 • Lead or participate in early ideation and concepting workshops, guiding the product UI/UX design choices
ToldstyrelsenStruktureret grafiker til Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Kan du formidle toldfaglige emner til borgere og virksomheder på en visuel og letforståelig måde? Og vil du være med til at sikre, at styrelsens grafiske materiale står knivskarpt? Så har vi måske jobbet til dig i Toldstyrelsens kommunikationsafdeling.

Vi har brug for en struktureret grafiker, der i samarbejde med vores grafiske designer og ud fra vores designguide kan understøtte styrelsen med skarpt grafisk arbejde. Der er masser af toldfaglige emner, der skal formidles klart til borgere og virksomheder – i foldere, rapporter og PowerPoints samt på vores digitale kanaler. Desuden skal du bidrage med grafik til styrelsens interne kommunikation, fx på intranettet.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • udvikle og versionere grafik til digitale platforme
 • rentegne grafik og billedbehandle fotos
 • bidrage med grafiske illustrationer til præsentationer til fx informationsmøder og webinarer
Toldstyrelsen
Unity Studios ApSErfaren Digital Designer

Unity Studios ApS, Åbyhøj

Unity Studios vækster og derfor leder vi efter en erfaren digital designer.

Vi tilbyder en stilling i et spændende og internationalt miljø med glade og dygtige kolleger. Du bliver en del af en ung og uformel kultur, hvor din og dine kollegers trivsel sættes højt på dagsordenen.

I Unity Studios er det den digitale designers opgave at skitsere og producere de grafiske elementer til rummelige interaktive løsninger i VR og MR indenfor et bredt spektrum af anvendelsesområder såsom træning, kommunikation, markedsføring, læring og visualisering.

SkattestyrelsenGrafiker til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Taastrup

Er du en haj til animeret grafik? Har du solid erfaring med Adobe-pakken? Og trives du med både at arbejde selvstændigt og samtidigt lære fra dig? Så er du måske vores nye kollega i Virksomhedsvejledning, der blandt andet skal være med til at løfte vores animerede videoproduktion til nye højder.

Virksomhedsvejledning i Skattestyrelsen udvikler vejledning, fx videoer, til nystartede virksomheder. Og vi har travlt. Derfor søger vi en kollega, der kan stå i spidsen for den grafiske udvikling af afdelingens videoproduktion og samtidigt give viden og sparring til de kolleger, der i dag arbejder med udvikling af vejledningsmateriale. Du skal desuden være med til at sikre, at det visuelle udtryk stemmer overens med Skattestyrelsens designlinje.

Dine vigtigste arbejdsopgaver

 • Produktion af animerede videoer – fra idé og storyboard til udvikling og redigering.
 • Animering i After Effects.
 • Idégenerering og udvikling af grafiske produkter.
Skattestyrelsen
Bonnier Publications A/S
Erfaren 3D-nørd

Bonnier Publications A/S, København

Tænder du på at tegne i 3D på computeren, og er du hjemmevant i programmer som fx Sketchup og 3D Studio Max, så har vi verdens fedeste job til dig på verdens bedste Gør Det Selv-redaktion i København :)

En 3D-model af et hegn, en terrasse eller et skur, som man kan vende og dreje og zoome helt ind på detaljerne og se, hvilken skrue, beslag eller teknik der er brugt - det er sådan, vi gerne vil forkæle brugerne af vores website.

Derfor søger vi en erfaren 3D-grafiker, der blandt andet skal hjælpe os med at lave vores flade 2D-arbejdstegninger om til pædagogiske 3D-modeller, som vores 100.000 abonnenter kan gå på opdagelse i og blive klogere af. Derudover arbejder vi også med animationer, der viser bygge- og konstruktionsprincipper.

Bonnier Publications A/S
NaboGO ApSBrand manager til grøn start-up

NaboGO ApS, Vejle eller København

Nu er tiden kommet til at styrke vores brand, så ingen er i tvivl om, hvem NaboGO er. Og hvorfor samkørsel er en del af den grønne omstilling, svaret på mobilitetsudfordringer på landet og trængsel i byer samt godt for brugernes tid og økonomi. Begrebet samkørsel skal klædes i 2020-gevandter, og karsen skal klippes væk fra knæet.

Hvad kommer du til at lave?

 • Brand – Du udvikler vores brand, så vi har en skarp kernefortælling, tydelig tone of voice, levende visuel identitet, hjemmeside der shiner, præsentationer der blæser folk omkuld og en relevant SoMe-tilstedeværelse.
 • PR – Du laver presseplaner og skriver indlæg.
 • Kampagner – Sammen med NaboGOs kampagnechef og hendes medarbejdere udvikler du kampagner, der skal give brugere på uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser og i landsbyer.
Ingeniørforeningen, IDAFreelancer med styr på webinar-systemer

Ingeniørforeningen, IDA

Til Ingeniørforeningens mødecenter, IDA Conference, har vi brug for en freelancer eller selvstændig, der har teknisk indsigt og erfaring med webinar-systemer.

Vi har en stigende efterspørgsel fra kunder, der ønsker at afholde webinarer fra IDAs eget, professionelt udstyrede TV-studie på Kalvebod Brygge. Lige nu betjener vi os af Intrados webinarsystem.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

 • At oprette særlige micro-sites samt login-sider i webinarsystemet med eksterne kunders egen grafiske identiet
 • At bearbejde kundens tilmeldingslister i en CSV-fil til uploadning i webinar-systemet.
 • At uploade oplægsholdernes PP-præsentationer, redigere i disse etc.
Ishøj KommuneTV-Ishøj søger videojournalist i løntilskud

Ishøj Kommune

Som videojournalist skal du selv optage og redigere historier om alt fra lokalpolitik, kommunalinformation, foreningsliv og kultur i og omkring Ishøj til Ishøj Kommunes egen tv-kanal og web-tv.

Vi forventer, at du har en journalistisk baggrund og almindeligt kørekort. Det er ikke et krav, at du er teknisk uddannet, men vi ser gerne en naturlig billedforståelse og et kendskab til billedfortælling. Vigtigst af alt skal du formå at overholde en deadline.

TV-Ishøj tilbyder dig muligheden for at blive selvkørende videojournalist med kendskab til kamerahåndtering, lyssætning og redigering. Du kommer til at være en aktiv del af redaktionen og du skal følge dine historier helt til dørs.

Din primære arbejdsfunktion bliver som videojournalist, men da TV-Ishøj er en del af Ishøj Kommunes kommunikationsafdeling, vil der også blive rig mulighed for at deltage i projekter på tværs af vores afdeling.

LovelyMineMarketingmedarbejder – ekspert i markedsføring på Facebook og Instagram

LovelyMine, Tybjerg

Er du en kreativ sjæl, der brænder for at skabe et godt online marketing content, SoMe 'awareness', og har du gode skriftlige kommunikative evner? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som marketingmedarbejder.

Vi er en gruppe online virksomheder, som tilsammen søger en marketingperson. Virksomhederne er alt fra kvalitetsvine, til ridetøj, børnetøj, legetøj, beauty -produkter, kaffe m.m. Fælles for virksomhederne er, at vi er en familiedrevet enhed, og derfor deler arbejdsplads.

Primære arbejdsområder:

 • SoMe-ansvarlig, herunder Facebook og Instagram generisk indhold
 • Facebook- og Instagram-markedsføring (betalte annoncer)
 • Photoshop (redigering af billeder med budskaber der fanger på Facebook og Instagram til annoncering)
One.comSenior Product Manager – Mail

One.com, Copenhagen

one.com is looking for a Copenhagen-based Senior Product Manager to manage our suite of mail products, currently serving our 1.5 million customers. one.com is one of Northern Europe’s largest mail providers with more than 4.1 million registered mail accounts. Our mail product suite covers webmail, calendar, to-do, and contacts.

As Senior Product Manager, you will be working closely together with our development teams in Gurugram and Copenhagen responsible for our mail products, both front-end and back-end, as well as with our product team and designers.

You will be the owner of our mail product suite. This means formulating a strategy and a business plan for the products, understanding the market, incl. competitors, forming the specifications and working with all stakeholders in the process from feature inception and design, to coding, quality testing and customer feedback tracking.

Danske BankLead Experience Designer til Danica

Danske Bank, Kgs. Lyngby

Vi leder efter en Lead Experience designer til Danica, en del af Wealth Management i Danske Bank.

Rollen går på tværs af alle digitale udviklingsprojekter og skal sikre konsistens i brugerrejserne, optimal metode samt indfrielse af projekt KPIer.

Rollen er ledende, faciliterende og eksekverende på samme tid, da Lead Experience designeren skal skabe overblikket for resten af teamet og skabe en sammenhængende oplevelse i en end-to-end brugerrejse.

Opgaven

 • Du skal optimere og forbedre brugeroplevelsen af eksisterende såvel som nye områder indenfor Danicas digitale kanaler, sammen med andre UX designere, service designere og digitale designere.
 • Du skal arbejde tæt sammen med udviklere i implementeringen af digitale løsninger og finde den bedste vej igennem tekniske muligheder og begræns
Medieskolerne/Media College DenmarkUdviklingschef

Medieskolerne/Media College Denmark, Viborg

Drømmer du om et job, hvor du er med til at udvikle uddannelsen af fremtidens visuelle fagprofessionelle i et stærkt partnerskab med mediebranchen – så har du muligheden nu hos landets førende skole for erhvervsuddannede fotografer, film- og tv-produktionsteknikere og webudviklere.

Medieskolerne/Media College Denmark søger en udadvendt og dynamisk udviklingschef, som kan være med til at forme skolens uddannelser til den udvikling, mediebranchen befinder sig i, og skabe vækst.

Som udviklingschef skal du kunne opfange nye tekniske og visuelle strømninger. Du skal være opsøgende og kunne se muligheder for nye målrettede forretningsmodeller og kompetencer.

GigtforeningenSoMe-ansvarlig, der er helt fremme i skoene

Gigtforeningen, Gentofte

Tænker du digitalt, arbejder offensivt og kan du skrive, så det høres? Kan du med en kreativ og målrettet SoMe kommunikation være med til at gøre en af Danmarks største patientforeninger til markant og dagsordensættende? Så håber vi, at du vil søge jobbet som vores nye SoMe-ansvarlig.

Gigtforeningen har fået en ny kommunikationsstrategi og har opprioriteret den offensive og den medlemsnære kommunikation – vi skal sætte en markant dagsorden og være relevant for alle mennesker med gigt.

Du får ansvaret for at udvikle vores kommunikation på sociale medier og være med til at løfte vores tilstedeværelse markant. Vi forventer, at du har en klar ide om, hvad der skal til for at være relevant og synlig, og samtidig selv kan være med til at skabe indholdet – både tekst, video og infografik. Udvikling af strategi og indhold sker i tæt samarbejde med vores digitale redaktør.

Rikke SolbergGrafiker/webassistent

Rikke Solberg, Egå

Da vores webshop er i rivende udvikling, søger vi en fuldtidsmedarbejder til vores webshop, som er beliggende i forbindelse med vores butik i Egå.

Rikke Solberg er en modebutik på 200 m2 med tilhørende webshop, der har fingeren på pulsen inden for de nyeste trends og forhandler mærker som bla. By Malene Birger, Heartmade, Mos Mosh og Lala Berlin.

Arbejdsopgaver:

 • Opsætning af nyhedsmails, kataloger, annoncer m.m.
 • SoMe (content creation, community management, rapportering)
 • Vedligeholdelse og opdatering af design og produkter på webshoppen
Bang & Olufsen A/S
Senior CGI Artist

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Join us to take ownership of creative asset production and direction in Bang & Olufsen’s CGI studio today and beyond. You get to join a luxury brand on our journey towards bringing creative skills in-house and becoming more agile in our efforts to showcase our world-class products.

As our new senior CGI artist, you will join the newly established Production Studio in Lyngby, outside of Copenhagen. Here, you will be the leading force in creating photo-realistic stills as well as other types of CGI asset outputs, and ground-breaking marketing innovation in the CGI space. Specifically, you will:

 • Produce photo-realistic stills (pack shots, interior lifestyle shots, etc.)
 • Set the art direction for a new type of assets
 • Be responsible for our Material Library and render farm automation – an intelligent render engine for Bang & Olufsen product variants
Stoff & Stil A/S
Fotograf MED STÆRKT VISUELT UDTRYK

Stoff & Stil A/S, Herning

Energi, et stærkt visuelt udtryk og en ustyrlig trang til at skyde fantastiske fotos og skabe fedt video content til vores kreative univers. Det er kodeordene for den profil, vi har brug for i vores marketingafdeling i STOFF & STIL – og vi håber, det er dig!

Du bliver ansvarlig for at skabe, håndtere og opdatere foto- og videodatabasen til vores idébøger, webshop, nyhedsbreve, SoMe, DIY-guides og lignende. Dermed skal du mestre pack shots, livstilsbilleder og have solid erfaring med følgende:

 • Fotografere og redigere/farveredigere fotos
 • Planlægge, style og redigere photo shoots og packs samt produktbilleder til idébøger og hjemmeside
 • Filme og redigere korte DIY-videoer
Stoff & Stil A/S
Erhvervsakademi KoldingUnderviser i Javascript - Vikariat

Erhvervsakademi Kolding

Vi søger en underviser i Javascript til et fire måneders barselsvikariat.

Vores Multimedie-team er ramt af en god nyhed, som betyder at vores underviser i webudvikling midlertidigt udskifter tavlekridtet og undervisningsrummet med bleer og babysmil.

Vi har derfor behov for en ny skøn kollega, der midlertidigt kan indgå i vores fantastiske team af undervisere. Er det dig?

Vi søger en kollega, der har lyst til:

 • At undervise og skabe fremtidens talenter inden for multimediedesign og webudvikling.
 • Alsidige og varierende opgaver indenfor undervisning. Herunder koordinering og planlægning samt eksamination.
Universal Robots A/S
Head of UX

Universal Robots A/S, Odense

Do you want to work on products at the forefront of collaborative robotics? Are you a leader who can mentor, inspire, organize, and grow a team of design professionals? Do you love geeking out on design, simplifying the complex, dreaming up new physical/digital interactions, and playing with robots? Awesome, then you might be the Head of UX we’re looking for.

Beskæftigelsesministeriet

The position as the Head of UX is one of leadership; You are the head of the User Experience. The leadership role involves building, leading, and growing a highly collaborative team including Visual Design, Interaction Design and UX Research.

Key tasks include:

 • Drive and further develop a team of skilled and passionate UX experts.
 • Facilitate and coordinate the day to day work backlog
 • Forge a vision that the whole team can use as the guiding star in the performance of their tasks.
Universal Robots A/S
F&H A/S
Erfaren AD’er til in house marketing

F&H A/S, Viborg

Du sidder sikkert i dag på reklamebureau eller i en in house marketingafdeling, og har lyst til at udvikle dig yderligere. Du trives i en hektisk hverdag i et stort fælleskontor med mange kreative kollegaer, og lige nu glæder du dig derfor til nye jobmæssige udfordringer i Skandinaviens største multi brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Du har stor erfaring med alle opgaver inden for print – kataloger, annoncer, emballager, POS m.v., og du kan selvstændigt udarbejde nye, grafiske koncepter ud fra en briefing. Har du også flair for selv at style dine egne opgaver til foto, er det et plus. Du vil blive kollega med en række grafikere i en in house marketingafdeling, der foruden et grafisk team også rummer et content team og et online team.

Sundhed.dkForretningskonsulent med kreative evner

Sundhed.dk, København

Vil du være med til at videreudvikle sundhed.dk med fokus vores løsninger?

Sundhed.dk udvikler i disse år en række løsninger og apps for det danske sundhedsvæsen, og efterspørgslen er stigende. I denne forbindelse søger vi en forretningskonsulent, som brænder for at arbejde med at udvikle og vedligeholde vores produkter, særligt den kreative del af løsningerne.

Du vil være en del af et team på ti personer, som alle arbejder med udvikling og vedligehold af produkter og innovation. Stillingen omfatter bl.a. følgende opgaver:

 • Omsætte strategiske initiativer til projektforslag
 • Deltage i udviklingsarbejdet internt i sundhed.dk
 • Udarbejde user stories og kravspecifikationer til produkter