38 job matcher din søgning 38 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BeGreen

Multimedia Designer

Copenhagen

Do you want to help build and improve websites and an extensive intranet platform for a fast-growing company working for a greener future?

You will be responsible for ensuring a strong, cohesiveness across our digital platforms as well as building and maintaining websites and Sharepoint features (frontend and backend) for our regional offices – current and future.

As a Multimedia Designer, you will have a wide range of contacts in the organization and help develop the way we communicate all the exciting things that happen in a green growth company, with an emphasis on UX/UI for both external and internal channels.

BeGreen
Special Minds

Kompetenceudvikler/STU-underviser

Kolding

Du er med til at gøre unge og voksne med autismeprofil klar til uddannelse og job. Du er udadvendt og trives med selvledelse. Og så har du en bred interesse for IT. Måske har du en baggrund som multimediesigner, IT-ansvarlig på en skole eller noget helt tredje – og måske er du på vej mod nye udfordringer …

Siger du ja?

Vi kan love dig, at du hos os får en enestående mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af Special Minds Kolding i en meningsfyldt hverdag. Du får:

 • et stærkt kollegialt fællesskab
 • faglig supervision og sparring
 • relevante kurser og efteruddannelse
Gem
XCI A/S

UI Developer

Aalborg Øst

Er du en entusiastisk sjæl, der elsker frihed, ansvar og faglig udfoldelse? Drømmer du om at dykke ned i et softwarehus med banebrydende teknologier og høj faglighed? Hvis det er et rungende JA, så er du måske den skinnende nye UI developer, vi jagter!

Vi søger dedikerede udviklere til vores UI-afdeling, som sammen med dygtige kollegaer er med til at udvikle solid og brugervenlig software.

I jobbet vil du være med i hele processen fra ide helt over til overlevering og feedback fra vores kunder.

XCI A/S
ONLY & SONS

Print Designer

Brande

Er du en kreativ Print Designer, der brænder for at arbejde med design af modetøj?

Som Print Designer bliver det dit ansvar at researche, udvikle og udarbejde prints i samarbejde med design, indkøb og leverandører. Her sørger du for, at der er en rød tråd i vores prints på tværs af kollektionerne, og at der er sammenhæng mellem prints, trend og farver.

Gem
UC SYD

Erfaren fotograf til deltidsstilling

Esbjerg Ø

Den fede video eller det gode billede fortæller mere end 1000 ord, og vi har hos UC SYD brug for dig, der kan fange øjeblikket i virkeligheden.

Se video om UC SYD som arbejdspladsVi har mange gode historier, der egner sig til foto- eller videofortællinger, og det er derfor vigtigt, at du er en dygtig fotograf, der med dit kamera kan fange billeder i nuet uden andre former for hjælpemidler.

Der vil være gode muligheder for faglig udvikling og en høj grad af selvstændighed i jobbet.

UC SYD
Scandinavian Tobacco Group A/S

Packaging Design Technician

Assens or Waalre

Working for one of our world-class brands means being part of a great working environment and collaborating with people from all corners of the world on a product you are proud of.

Se video om Scandinavian Tobacco Group A/S som arbejdsplads

Your main focus will involve incorporating new legal mandates, which may encompass health warnings, recycling symbols, track and trace markings, and any other requirements that may emerge in the future.

Scandinavian Tobacco Group A/S
ECOstyle A/S

Visual Content Creator

Odense SV

Er du en kreativ ildsjæl med interesse for have? Kan du skabe inspirerende og engagerende billeder og videoer til POS materiale samt digitale medier? Så er det dig, vi søger som vores nye Visual Content Creator.

Hos os bliver du en del af en stærk marketingafdeling og det bliver dit ansvar at udvikle vores visuelle udtryk med udgangspunkt i brand book. Måske er du uddannet grafiker, men det kan også være, at din interesse og erfaring har gjort dig til en superbruger af både kamera og de fleste af Adobe’s programmer. Vigtigt er det, at du kan arbejde fra idé til færdigt materiale og at du har en hands-on og løsningsorienteret tilgang.

Danfoss A/S

Portfolio Assistant

Kolding

In your role, you will support the Portfolio Management Department to ensure a consistent, high-quality customer journey from selection to purchase.

Some of your main tasks will be:

 • In collaboration with the relevant Product Manager develop the new master-version and correct / update the existing version of technical documents (Application, Installation, Operating, Programming, User and Safety Guides, Data Sheets, etc.) using desktop publishing (DTP) tools (Adobe Creative Cloud)
 • Translate and maintain technical documentation and online FAQs for the local markets using translation tools and agencies and with support from local Danfoss proofreaders.
Gem
SELECTED

Junior Graphic Print Designer

Brande

Are you a passionate and creative Graphic Print Designer, who enjoys playing with colours, illustrations, and graphics?

As Junior Graphic Designer, you are responsible for creating all-over-prints, placement prints, and graphics for a variety of garments for womenswear, menswear and fashion accessories.

Gem
BeGreen

Graphic Designer

Copenhagen

Do you want to help create and improve the visual identity of a fast-growing company working for a greener future?

Then the position as a Graphic Designer at BeGreen might be for you.

Working closely with the Head of Communications, you will be responsible for ensuring a strong, cohesive CVI, develop a unique BeGreen iconography, and create PR and information materials to help move BeGreen’s external communication to the next level.

As a Graphic Designer, you will have a wide range of contacts in the organization and help develop the way we communicate all the exciting things that happen in a green growth company.

BeGreen
Flashfotovideo

Butikspersonale med fotoerfaring

Glostrup

Vi er en virksomhed i stærk vækst og udvider på mange områder og vi søger derfor nu ekstra personale til forskellige funktioner, hvad betyder, at du får tilknytning til og oplæring i en del forskellige områder.

Vi tilbyder meget varierende opgaver:

 • Ekspedition i butikken
 • Foruden ekspedition på tlf. og mail
 • Der skal lægges varer på hjemmesiden/webshoppen
Würth Danmark A/S

Kreativ Digital Content Creator med passion for inspirerende digitalt indhold

Kolding
Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

Vil du være med til at styrke vores markedsposition ved at skabe moderne og inspirerende indhold til digitale kampagner og sociale medier?

I denne rolle bliver du ansvarlig for at skabe en bred vifte af visuelt indhold med fokus på video, animation og digitale grafiske opgaver. Du vil bidrage til udviklingen af vores marketingindsats gennem engagerende videoer, levende animationer og imponerende digital grafik.

Würth Danmark A/S
Raunsbæk Display & Print ApS

Grafisk tekniker

Risskov

Du holder af en travl hverdag og går altid effektivt og engageret til dine arbejdsopgaver. Du formår at arbejde selvstændigt og er god til at gå proaktivt til dine arbejdsopgaver.

Jobbet kræver, at du har arbejdet i den grafiske branche tidligere og meget gerne at du har en grafisk uddannelse.

Raunsbæk tilbyder:

 • Et job i en virksomhed i rivende udvikling
 • Kompetente kolleger med en god energi og godt humør
Super Dæk Service

Grafiker - barselsvikariat

Brørup

Er Adobe-pakken en del af dine superkræfter? Så er det dig, vi har brug for!

Hos Super Dæk har vi sat jagten ind på en barselsvikar i stillingen som grafiker. Vikariatet strækker sig over 6 mdr., og der er mulighed for at starte hurtigst muligt.

Vi har fart på udviklingen og mange varierende opgaver. Som en del af vores ambitiøse marketingteam sidder du i et inspirerende fælles kontorlandskab på vores hovedkontor i Brørup. Vi har en uformel tone og vægter positivitet og god kemi højt.

Socialdemokratiet

Kreativ grafisk konsulent

København K

Kan du se dig selv bruge din grafiske forståelse til at synliggøre Socialdemokratiets politik og lave nogle af de største politiske kampagner i Danmark?

Som grafisk konsulent bliver du en nøglespiller i Socialdemokratiets kommunikationsafdeling. Her vil du være med til at skabe det meste af vores kampagnemateriale fra bunden, herunder grafik og videoer til sociale medier samt større kampagner.

Vi prioriterer dine kompetencer og din evne til at forme vores grafiske udtryk højere end din uddannelsesbaggrund.

foodora Denmark

Photographer

Aarhus V

Er du knivskarp med et kamera i hånden og i stand til at fange den helt rigtige vinkel med et lækkert visuelt udtryk? Og vil du med til bords hos en spændende virksomhed i stor vækst, i en branche der er fuld fart på? Så er du måske foodora's nye fotograf!

Du kommer primært til at tage billeder ude ved vores restauranter, men der vil også være opgaver hvor vi vil benytte din færdigheder til at hjælpe vores marketingafdeling ved at tage billeder på kontoret og af vores medarbejdere.

foodora Denmark
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Kan du oversætte tekst til enkel grafik?

Køge

Vi søger en kreativ og visuel grafiker med den faglige værktøjskasse i orden til at indgå i vores Kommunikationsafdeling.

Som mediegrafiker på Zealand får du til opgave at udvikle visuelt indhold fra idé til endeligt look. Du skaber grafiske materialer af høj kvalitet til både digitale og online kanaler, til outdoor-reklamer og tryksager samtidig med, at du sætter en dyd i at følge designmanualen og overholde virksomhedens DNA.

Vi tilbyder bl.a. et kreativt og dynamisk arbejdsmiljø med gode rammer at udfolde sig inden for.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Wunderman Thompson Studios

Film Editor/DoP

København NV

We are seeking enthusiastic applicants, who are passionate about creating advertising materials for our global clients to join our Film team in Copenhagen.

You will be guided by our talented team members but are encouraged to be proactive and work independently.

Wunderman Thompson Studios
Gem
Deloitte

Are you a true creative wizard? Then we are looking for you

Copenhagen

We are looking for an experienced Creative Designer who can apply graphical skillset as well as creative and innovative mindset to give our potential clients a “WOW”-feeling when they receive our pursuit materials.

Exciting tasks await you

 • Opportunity to ‘think outside the box’ and challenge yourself to innovate
 • Design, format and layout proposals and related materials (print and digital) to enhance readability, draw the reader into the content and distinguish Deloitte in the marketplace
OnPrint A/S

OnPrint søger vores næste grafiker

Holbæk

Hos OnPrint har vi fart på med nye produkter, mere onlinesalg og adskillige måder hvor vi hjælper vores kunder med at få det perfekte produkt.

Vi har et arbejdsmiljø hvor der sker meget – og hvor vi altid har fokus på at skabe gode og glade kunderelationer i dagligdagen.

I vores team er du både involveret i at designe grafiske produkter, hjælpe kunder med at vælge det rigtige produkt og samtidig have en god dialog med kunden, i telefonen, og forstå deres behov.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV