5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Tryg Forsikring A/S
Selvstændig Agenturindehaver til Tryg Erhverv - Jylland/Fyn

Tryg Forsikring A/S

Har du et højt drive og motiveres du af at skabe excellente salgsresultater, uden at gå på kompromis med kvaliteten og kundetilfredsheden? Hvis ja, så ser vi frem til at høre fra dig!

Agentur Erhverv er en salgskanal i Tryg med selvstændige CVR-enheder, der formidler og sælger erhvervs- og landbrugsforsikringer, samt private forsikringer til indehaverne.

Som agenturindehaver for Tryg opererer du i eget CVR-nr, og din dagligdag vil i høj grad afspejle en selvstændighed. Tryg vil være din nærmeste sparrings- og samarbejdspartner, der løbende sørger for, at du er klædt på til succes. Vi uddanner dig i Tryg’s systemer og forsikringsprodukter – du kommer med sulten og salgskompetencer.

Tryg Forsikring A/S
KAR+CO
Franchisetager til Flügger Farver i Padborg

KAR+CO søger for Flügger Farver

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver butikker rundt omkring i landet og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
KAR+CO
Franchisetager til Flügger farver i Sønderborg

KAR+CO søger for Flügger farver

Drømmer du om at få foden under eget bord – uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Flügger farver har vækstplaner og der er endnu ”huller” på landkortet i byer, hvor der er en god mulighed for at åbne og drive en velbeliggende Flügger farver med et godt kundegrundlag. Et af dem er i Sønderborg. Der er også gode muligheder for indtjening og udvikling for en franchisetager, der har lyst til og mod på at drive to eller flere butikker inden for et område.

KAR+CO
PII HeadhuntingStærk sælger til Indkøbsnetværket

PII Headhunting søger for Indkøbsnetværket

En selvstændig hverdag hvor du hjælper nye og eksisterende kunder med at spare penge – Jylland/Fyn

Du bliver knyttet til en af Indkøbsnetværkets Partnere. Efter en grundig opstart inkl. leverandørtræning, slippes du løs på markedet med informationsmaterialer under armen og CRM systemet som fælles udgangspunkt. Du opbygger og vedligeholder din egen kundeportofolio og arbejder selvstændigt. Aftaler, kundernes forbrug og netværket generelt administreres i hovedkontoret i København.

Du får løbende god sparring og træning sammen med kollegerne, som du ofte mødes med digitalt eller på et af jeres kontorer. Din hverdag er på hjemmekontor og ude hos kunderne. Et højt aktivitetsniveau, struktur og nytænkning er nogle af dine fokusområder for at opnå succes. Salg og stort gåpåmod er afgørende.

Værdicheck ApS
Iværksætter med drømmen om egen forretning - få ultimativ frihed til at planlægge og styre dit eget salg

Værdicheck ApS

Vil du samarbejde med detailbutikkerne om at få kunderne ind i butikkerne?

Du får det bedste fra 2 verdener: Udvikle din egen forretning og din region – optimal frihed til at planlægge dit salg og ordnede forhold med gode kolleger som du kan sparre med.

Din opgave skifter år efter år. Vores erfaring er, at det går sådan her:

  • Det 1. år skaber du samarbejdet med detailhandlerne og motiverer dem til at være med i værdicheckhæftet. Det gør du ved at besøge dem, præsentere vores produkt og få ordren i hus.
  • Det 2. år vil de fleste af detailhandlerne være med igen – aftalerne kan være sæsonbetonede – og du vil opbygge en stadig større skarre af faste kunder.
  • År 3 vil de fleste igen være en del af samarbejdet, så tiden går mere på at vedligeholde relationerne med dine samarbejdspartnere.