7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Min Bolighandel ApS
Vi søger flere franchisetagere

Min Bolighandel ApS

- til Danmarks mest moderne og hastigt voksende mæglerkæde

Skal du være selvstændig i en ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst og med fokus på fremtidens boligmarked?

Måske har du allerede egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund er uddannet ejendomsmægler, men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Nogle af vores eksisterende franchisetagere søger partnere. Kontakt os også gerne, for at høre mere om der er mulighed for et sådan setup, i netop dit nærområde.

Min Bolighandel ApS
JobTeam
Partnere søges til et af Danmarks største rekrutteringsbureauer

JobTeam

JobTeam A/S er et danskejet rekrutterings- og vikarbureau med over 20 års erfaring og en omsætning over 100 mill. Vort mål er opstart af 20 nye partnere i 2021 indenfor kontor & økonomi, metal, byg og Industri og lige nu søger vi indenfor industriområdet. Markedet er fantastisk og tidspunktet for at starte egen forretning kan ikke være bedre JobTeam vil være din partner og sørge for uddannelse, sparring, rekrutteringsværktøjer og salgskurser m.m.

Du får dit eget rekrutteringsbureau og dermed den frihed og ansvar, der hører til. Din overordnede opgave er at hjælpe virksomhederne i dit eget salgsdistrikt med at finde den arbejdskraft, de efterspørger. Det er helt afgørende, at du finder de perfekte kandidater til jobbene.

Jobbet består primært af 2 arbejdsområder: Salg og rekruttering og lige nu udgør rekruttering den største del.

KAR+CO
Succes som selvstændig?

KAR+CO søger for Flügger A/S

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver-butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
Tryg Forsikring A/S
Vi søger Danmarks bedste sælgere til Tryg Agentur Salg

Tryg Forsikring A/S

Vi søger netop nu nye sælgere, der kan operere som selvstændig Agentur-indehavere. Vi er i gang med at bygge et nyt salgscenter i Aarhus, så har du et højt drive og ønsker du at være med til at hæve overliggeren for fremtidens forsikringsformidling ser vi frem til at høre fra dig!

Som Agentur-indehaver opererer du med dit eget CVR-nummer og med Tryg som sparrings- og samarbejdspartner. Rent praktisk sidder vi sammen i lokaler i Aarhus og er klar til at hjælpe dig i gang. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til systemer. Du kommer med salgstalentet!

”Bedste salgsjob i Danmark og den bedste karriere-beslutning jeg har taget. Rigtig god indtjening og det helt rigtige job, hvis du er 100% sælger og trives med stor frihed til at planlægge din egen hverdag” – Søren Christensen, Agenturindehaver.

Tryg Forsikring A/S
Nyuddannet cand. merc - Bliv Franchisetager
JobTeam Hos JobTeam A/S søger vi franchisetagere til vores succesrige forretningskoncept i hele landet.
Esbjerg
JobTeam
Indrykket: 
Bliv selvstændig indenfor metal i hele landet - Franchisetager
JobTeam Hos JobTeam A/S søger vi franchisetagere til at udvikle vores succesrige forretning i hele landet.
Esbjerg
JobTeam
Indrykket: 
Min Købmand Rømø
Min Købmand Rømø søger snarest butiksmedhjælpere.
SPAR RØMØ ApS, Rømø
Jobcenter
Indrykket: