8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
AS3 Work&CareFREELANCE FYSIOTERAPEUT - Sjælland

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige arbejdsmarkedsrettede forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger.

Vi søger freelance fysioterapeuter til at dække vores centre på Sjælland, der er motiverede for at optimere vores kandidats fysiske og mentalt helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdssteder. Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt. Samarbejdet skal ses som et supplement til den forretning, du allerede driver med eget CVR-nummer.

Tryg Forsikring A/S
Selvstændig Agenturindehaver til Tryg Erhverv - Sjælland

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du et højt drive og motiveres du af at skabe excellente salgsresultater, uden at gå på kompromis med kvaliteten og kundetilfredsheden? Hvis ja, så ser vi frem til at høre fra dig!

Som agenturindehaver for Tryg opererer du i eget CVR-nr, og din dagligdag vil i høj grad afspejle en selvstændighed. Tryg vil være din nærmeste sparrings- og samarbejdspartner, der løbende sørger for, at du er klædt på til succes. Vi uddanner dig i Tryg’s systemer og forsikringsprodukter – du kommer med sulten og salgskompetencer.

Du er vores nye agenturindehaver når du:

  • Motiveres af resultater og excellente kundeoplevelser
  • Evner at holde god struktur på opgaver og er selvmotiverende
Tryg Forsikring A/S
Alka Forsikring

Den fødte sælger søges til Alkas agenturafdeling

Alka Forsikring, Valby

Er du den fødte sælger med erfaring indenfor telefonsalg og vant til at ligge nr. 1 på salgstavlen, så er det netop dig, vi leder efter!

Som agenturindehaver vil du via dit eget CVR-nummer formidle forsikringsprodukter til Alkas eksisterende kundebase fra vores lyse og nyrenoverede lokaler. Du bliver en del af et modent og professionelt team af selvstændige sælgere med høj energi, godt humør og masser af salg.


Som alle andre i det danske samfund ønsker Alka at tage ansvar. Grundet Corona vil alle samtaler i den nærmeste tid foregå via Skype. Hvis ikke du har prøvet skype-interviews før, så lad dig ikke afskrække af muligheden. Vi sørger for at sende dig en lille ”best practice”-guide, når vi indkalder dig til samtale, så vi sikrer, at det også fungerer bedst muligt for dig. Vi glæder os til at møde dig, virtuelt!

Alka Forsikring
Værdicheck ApS
Iværksætter med drømmen om egen forretning - få ultimativ frihed til at planlægge og styre dit eget salg

Værdicheck ApS

Vil du samarbejde med detailbutikkerne om at få kunderne ind i butikkerne?

Du får det bedste fra 2 verdener: Udvikle din egen forretning og din region – optimal frihed til at planlægge dit salg og ordnede forhold med gode kolleger som du kan sparre med.

Din opgave skifter år efter år. Vores erfaring er, at det går sådan her:

  • Det 1. år skaber du samarbejdet med detailhandlerne og motiverer dem til at være med i værdicheckhæftet. Det gør du ved at besøge dem, præsentere vores produkt og få ordren i hus.
  • Det 2. år vil de fleste af detailhandlerne være med igen – aftalerne kan være sæsonbetonede – og du vil opbygge en stadig større skarre af faste kunder.
  • År 3 vil de fleste igen være en del af samarbejdet, så tiden går mere på at vedligeholde relationerne med dine samarbejdspartnere.
Enestående mulighed for at blive selvstændig i København
JobTeam JobTeam A/S søger partnere, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau.
København
JobTeam
Har du et stort netværk i metalindustrien
JobTeam Vil du bruge din faglige kompetencer på en ny måde indenfor metalindustrien med en stærk samarbejdspartner?
Storkøbenhavn
JobTeam
Vil du skabe drømme indenfor spedition
JobTeam Vil du bruge din faglige kompetencer på en ny måde indenfor spedition med en stærk samarbejdspartner?
Ballerup, Helsingør, Herlev, Hillerød
JobTeam
Forpagter til caféer på kommunens idrætsanlæg - Rudersdal Kommune
Rudersdal Kommune søger en forpagter til at drive idrætsområdets cafeer, særligt på Birkerød Idrætscenter og Rundforbi Idrætsanlæg, fra den 15. oktober 2020.
Rudersdal Kommune, Birkerød
Rudersdal Kommune