4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
AS3 Work&CareFREELANCE FYSIOTERAPEUT - Sjælland

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige arbejdsmarkedsrettede forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger.

Vi søger freelance fysioterapeuter til at dække vores centre på Sjælland, der er motiverede for at optimere vores kandidats fysiske og mentalt helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdssteder. Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt. Samarbejdet skal ses som et supplement til den forretning, du allerede driver med eget CVR-nummer.

Værdicheck ApS
Iværksætter med drømmen om egen forretning - få ultimativ frihed til at planlægge og styre dit eget salg

Værdicheck ApS

Vil du samarbejde med detailbutikkerne om at få kunderne ind i butikkerne?

Du får det bedste fra 2 verdener: Udvikle din egen forretning og din region – optimal frihed til at planlægge dit salg og ordnede forhold med gode kolleger som du kan sparre med.

Din opgave skifter år efter år. Vores erfaring er, at det går sådan her:

  • Det 1. år skaber du samarbejdet med detailhandlerne og motiverer dem til at være med i værdicheckhæftet. Det gør du ved at besøge dem, præsentere vores produkt og få ordren i hus.
  • Det 2. år vil de fleste af detailhandlerne være med igen – aftalerne kan være sæsonbetonede – og du vil opbygge en stadig større skarre af faste kunder.
  • År 3 vil de fleste igen være en del af samarbejdet, så tiden går mere på at vedligeholde relationerne med dine samarbejdspartnere.
Vil du skabe drømme indenfor spedition
JobTeam Vil du bruge din faglige kompetencer på en ny måde indenfor spedition med en stærk samarbejdspartner?
Ballerup, Helsingør, Herlev, Hillerød
JobTeam
Forpagter til caféer på kommunens idrætsanlæg - Rudersdal Kommune
Rudersdal Kommune søger en forpagter til at drive idrætsområdets cafeer, særligt på Birkerød Idrætscenter og Rundforbi Idrætsanlæg, fra den 15. oktober 2020.
Rudersdal Kommune, Birkerød
Rudersdal Kommune