25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fit&Sund Fysioterapi Lystrup ApS Er du vores Klinikchef hos Fit&Sund Lystrup?

Fit&Sund Fysioterapi Lystrup ApS

Vi søger en erfaren fysioterapeut med sans for ledelse og lyst til at skabe resultater. Er du målrettet og klar til nye udfordringer? Har du lyst til ledelse, med fokus på medarbejdere, fagligt og menneskeligt.

Hos Fit&Sund arbejder vi ud fra vores kærneværdier: Sundhed, Viden og Nærvær. Vi bestræber os på at være byens førende fitness og sundhedshus. Vi er et velfungerende team af engagerede medarbejdere, der brænder for vores fag og sætter alle stor pris på en dynamisk hverdag med høj faglighed.

Dine væsentlige opgaver omfatter blandt andet:

 • Overordnet ansvar for den daglige drift i fysioterapien i samarbejde med administration
 • Overordnet strategi for faglig og personaleudvikling, inkl. supervision.
 • Samarbejde med Fitness ledelse
Louis Nielsen A/S
Optisk Partner til Rønne

Louis Nielsen A/S

Til vores butik i Rønne på Bornholm søger vi en dynamisk, ambitiøs og fagligt velfunderet Optisk Partner.

Louis Nielsen A/S

Til vores butik i Rønne søger vi en stærk Optisk Partner, som med velfunderet klinisk faglighed kan gå forrest og drive og udvikle butikken yderligere. Du vil blive en del af en stærk butik, som er profitabel og har potentiale til videre udvikling. Butikken blev etableret i Rønne i 2007 og er siden moderniseret og udvidet ad 2 omgange, senest i 2018.

Som optisk partner i Louis Nielsen får du muligheden for, i partnerskab med den eksisterende optiske partner, at arbejde fokuseret på at drive din butik, sikre et højt fagligt niveau, lede dine medarbejdere og servicere kunderne på bedst mulig vis.

Louis Nielsen A/S
ontops ApS Er du vores nye forpagter i Kibæk?

ontops ApS søger for OK Plus A/S

Drømmer du om at være herre i egen butik, og drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge – så er det nu, du skal læse videre!

Butikken ligger godt placeret på Møllegaardsvej ved Kibæk og i forbindelse med tankanlæg og vaskehal fra 2019. Butikken har spillehal og er pakkeudleveringssted for flere pakkeleverandører, hvilket gør butikken attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter. Butikken har endvidere et fint café-område og gode faciliteter til produktion af mad, hvilket afspejles i en stor bespisningsomsætning.

Du er købmand til fingerspidserne og har kunderne i fokus, men har samtidig flair for convenience. Det er en forudsætning, at du har erfaring med mad- og måltidsløsninger. Du drives af at sætte nye ting i gang samt at få din butik til at vokse gennem tiltag og ideer, som kun du selv sætter grænserne for.

Louis Nielsen A/S
Optisk partner til Helsingør

Louis Nielsen A/S

Går du med en drøm om at blive selvstændig i en organisation med stærke værdier, hvor du samtidig har tryghed, støtte og driftssupport i ryggen fra første dag du træder ind i partnerskabet?

Louis Nielsen A/S

Til vores butik i Helsingør søger vi en stærk optisk partner, som med velfunderet klinisk faglighed kan gå forrest og drive og udvikle butikken yderligere i samarbejde med den nuværende retail partner. Du vil blive en del af en stærk butik med en høj lokal markedsposition, som er profitabel og har potentiale til videre udvikling.

Som optisk partner i Louis Nielsen får du muligheden for, i partnerskab med den eksisterende retail partner, at arbejde fokuseret på at drive din butik, sikre et højt fagligt niveau, lede dine medarbejdere og servicere kunderne på bedst mulig vis.

Louis Nielsen A/S
Gem
GML-HR A/S Sjölin - Ambitiøse Franchisetagere til Jylland

GML-HR A/S søger for Sjölin A/S

Sjölin er et eksplosivt vækstende herretøjskoncept, der trodsede Covid-19’s kløer om tøjbranchen og tredoblede bundlinjen i år 2020.

GML

Du har nu muligheden for at stå i spidsen for et vaskeægte franchisekoncept for gentlemen – med alt hvad det indebærer:

 • Skræddersyede jakkesæt og skjorter i høj kvalitet – til meget overkommelige priser
 • Personlig opmåling og 1-1 kundepleje med et fyldt glas i hånden
 • Showrooms indrettet efter den moderne gentlemanstil med store, bløde Chesterfield møbler og stofprøver på væggene

Er du en dygtig sælger med interesse for herretøj og kundepleje? Har du drømme om vækst, løn som fortjent og at blive herre i eget hus? Så kan du være lige den kandidat, vi leder efter.

GML-HR A/S
Gem
JobTeam
Start din nye rejse - Bliv partner ved JobTeam

JobTeam

Hvad kræver det af dig? Du har lysten til at være selvstændig. Resten har vi hos JobTeam et hold specialister til at hjælpe med. Du starter din egen afdeling og vi hjælper dig hele vejen igennem. Du får dit eget salgsdistrikt, hvor vi i samarbejde, laver salgs – og afsætningsplaner så vi sikrer dig den bedste start.

Du indgår som en del af en stor salgsorganisation, der er profitabel, hvilket betyder, at du har rig mulighed for sparring og eksperthjælp i dagligdagen.

Hvis du er den rette person, kan du skabe en afdeling med egne medarbejdere og en god indtjening – ligesom vores nuværende partner. Med hårdt arbejde kan du tjene op til 100.000 kr. pr. måned.

Gem
GML-HR A/S Franchisetagere

GML-HR A/S søger for 7-Eleven Danmark A/S i København

Drives du af at skabe resultater - hvorfor så ikke selv høste frugten? Bliv selvstændig købmand, med et prisvindende koncept i ryggen

FranchiseMatch

Et fedt koncept og et stærkt bagland er blandt andet det købmændene fremhæver, når man spørger dem, hvorfor de har valgt at være selvstændig hos 7-Eleven.

Som selvstændig købmand hos 7-Eleven driver du din egen forretning og er du ambitiøs og dygtig, så kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder for at præge din egen hverdag.

Du bliver du en del af et gennemprøvet franchisekoncept med et bagland som tager sig af indkøbsaftaler, sortiment, administration og markedsføring så du hovedsageligt kan bruge din tid på at drive butik og være leder for dine medarbejdere.

GML-HR A/S
Gem
FranchiseMatch Franchisetagere Shell/7-Eleven Storkøbenhavn

FranchiseMatch søger for Reitan Convenience Denmark A/S

Drives du af at skabe resultater – hvorfor så ikke selv høste frugten? Bliv selvstændig købmand, med et prisvindende koncept i ryggen

FranchiseMatch

Et fedt koncept og et stærkt bagland er blandt andet det købmændene fremhæver, når man spørger dem, hvorfor de har valgt at være selvstændig hos 7-Eleven.

Som selvstændig købmand hos 7-Eleven driver du din egen forretning og er du ambitiøs og dygtig, så kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder for at præge din egen hverdag.

Du bliver du en del af et gennemprøvet franchisekoncept med et bagland som tager sig af indkøbsaftaler, sortiment, administration og markedsføring så du hovedsageligt kan bruge din tid på at drive butik og være leder for dine medarbejdere.

FranchiseMatch
Gem
Show Concept by Sarah Howard AB Vi søger showkunstnere & aktivitetsledere!

Show Concept by Sarah Howard AB, Skovlunde, Bogense, Otterup, Hesselager, Kruså, Fjerritslev og Skagen

Produktionsselskabet Show Concept by Sarah Howard AB, søger showkunstnere/aktivitetsledere til job på First Camp i sommeren 2022.

Vi leder efter en, der er udadvendt og ansvarsbevidst. Du elsker at lede grupper og sprede glæde.

Jobbet omfatter børneaktiviteter såsom spændende skattejagt, karneval, fodbold m.m.

Kan du synge, vil der være shows om aftenen. Træner du frem for at synge, kan du stå for cirkeltræning og yoga for de træningshungrende gæster.

Alt i alt arbejder tre kollegaer sammen i underholdningsteamet, to som showkunstnere og en som aktivitetsleder.

Gem
Vinduesvask Danmark ApS Vinduespudsere – bliv selvstændig uden at starte helt fra bunden

Vinduesvask Danmark ApS, Jylland og Fyn

Er du på udkig efter nye udfordringer, søger vi nye samarbejdspartnere i en branche med stort potentiale. Vi har nu udvidet vores koncept til hele Jylland og Fyn, så bor du i tilknytning til disse områder, kan du blive en af vores næste franchisetagere.

Vi er et team med højt til loftet, hvor der er plads til alle uanset baggrund, hvor du er medbestemmende og tilrettelægger din egen hverdag. Har du mod på – og viljen til – at tage ansvar for dit eget arbejde, men samtidig ser fordelene ved at være en del af et team, så er du allerede halvvejs – resten hjælper vi dig med.

Du vil i tæt samarbejde med os opbygge din egen kundekreds, hvor det daglige arbejde udgår fra dit eget lokalområde. Foruden vinduesvask vil du tilbyde kunderne en lang række serviceydelser med højt omsætningspotentiale.

ontops ApS Forpagter

ontops ApS søger for OK Plus A/S i Mårum

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Butikken i Mårum ligger rigtig godt placeret på Ny Mårumvej 174 i Græsted, og i forbindelse med tankanlæg. Butikken har spillehal, pakkeudlevering og lækkert kaffekoncept fra Peter Larsen, hvilket gør butikken særdeles attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter.

Butikken er solidt forankret i lokalmiljøet, og der vil med den rigtige person ved roret, være et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off brød, god kaffe, gaveartikler samt konfekture. Som ny forpagter overtager du en veldrevet butik med et stærkt dansk brand og koncept i ryggen, og derudover rig mulighed for selv at byde ind med nye tiltag og ideer.

Gem
Min Bolighandel ApS
Vi søger franchisetagere til Danmarks mest moderne og hastigt voksende mæglerkæde

Min Bolighandel ApS

Skal du være selvstændig i en ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst og med fokus på fremtidens boligmarked?

Måske har du allerede egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund er uddannet ejendomsmægler, men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra, som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Nogle af vores eksisterende franchisetagere søger partnere. Kontakt os også gerne for at høre mere om, hvorvidt der er mulighed for et sådant setup i netop dit nærområde.

Min Bolighandel ApS
Gem
Retail Knowledge Åben din egen Noa Noa butik!

Retail Knowledge søger for Noa Noa

Bliv selvstændig med din egen Noa Noa butik. Minimale kapital krav og ingen kapitalbinding i lager.

Drømmer du om at blive selvstændig med egen modebutik, kan drømmen nu realiseres med et godt indarbejdet brand - hvor investering og risiko er minimal.

Du kan blive partner i et nytænkt modekoncept som Noa Noa har udviklet og succesfuldt afprøvet i flere lande. Konkret søger vi efter partnere i Viborg, Esbjerg, Svendborg, Holbæk, Køge samt i Hovedstadsområdet, men andre byer kan også være interessante.

Du har måske allerede butikslokalet, eller ved hvor det helt rigtige ligger – Noa Noa hjælper dig gerne med aftalen - eller med at rådgive om den rigtige placering. Det vigtigste er at du har ambitionen, viljen og energien til at drive din egen butik.

Gem
Jobboozt ApS Min Bolighandel, Odense/Nordfyn søger Mægler/Partner/Indehaver/Sælger!

Jobboozt ApS søger for Min Bolighandel ApS

Ja, kært ”barn” har mange navne – men kort og godt, så søger Min Bolighandel i Odense & Nordfyn en ny medarbejder – er det dig?

Hvis du ønsker nye udfordringer, så er det nu du skal holde dig til! Måske har du ambitioner om at blive medejer, måske vil du ”blot” ansættes i første omgang – mulighederne er mange. Men et job med en større frihed i mæglerbranchen findes næppe.

Din profil

 • Gerne erfaring fra lignende job
 • Gerne en lokal forankring i Odense eller på Nordfyn

Vi tilbyder

 • Sparring med den nuværende Indehaver
 • Et hovedkontor med kompetencer indenfor: uddannelse, markedsføring, kommunikation og IT
Jobboozt ApS
ontops ApS Forpagter

ontops ApS søger for OK Plus A/S i Elling

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Butikken i Elling ligger rigtig godt placeret på vej mod Skagen, og i forbindelse med både tankanlæg og vaskehal. Butikken har spillehal, apoteksudlevering og er derudover også pakkeudleveringssted, hvilket gør butikken særdeles attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter.

Området besøges af mange turister i løbet af året, og særligt i sommermånederne, hvor der opleves stor travlhed pga. stationens fordelagtige beliggenhed ved en rundkørsel på den trafikerede vej mod Skagen. Der er, med den rigtige person ved roret, et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off brød, lækker Peter Larsen kaffe, gaveartikler samt konfekture.

Gem
JobTeam
Partnere søges til et af Danmarks største rekrutteringsbureauer

JobTeam

Markedet er fantastisk, og tidspunktet for at starte egen forretning kan ikke være bedre. Vi har ledige distrikter på fagområderne Byg, Metal, Industri og Kontor/Økonomi.

Lige nu kan vi tilbyde et allerede opdyrket marked i Herning på fagområdet Byg og på fagområdet Metal i Vendsyssel.

JobTeam vil være din partner og sørge for uddannelse, sparring, rekrutteringsværktøjer og salgskurser m.m. Du får dit eget rekrutteringsbureau og dermed den frihed og ansvar, der hører til. Din overordnede opgave er at hjælpe virksomhederne i dit eget salgsdistrikt med at finde den arbejdskraft, de efterspørger.

ontops ApS Forpagter søges til OK Plus i Haslev

ontops ApS søger for OK Plus A/S

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er det nu du skal læse videre!

Butikken har stor spillehal og er pakkeudleveringssted for flere pakkeleverandører, hvilket gør butikken attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter. Butikken er solidt forankret i lokalmiljøet, med store boligområder tæt på og en del pendlertrafik. Butikken har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off brød, lækker Peter Larsen kaffe, gaveartikler samt konfekture.

Som ny forpagter overtager du en veldrevet butik med et stærkt dansk brand og koncept i ryggen og derudover rig mulighed for selv at byde ind med nye tiltag og ideer.

Gem
Jobboozt ApS LANDSDÆKKENDE KÆDEMÆGLER SØGER INDEHAVER/MÆGLER TIL ESBJERG!!

Jobboozt ApS søger for kunde

Har du ambitioner for dit arbejdsliv? Har du drømmen om at få din egen forretning? Vil du være ”herre i eget hus”? Vil du være Selvstændig? Vil du være Indehaver?

Så er det nu du skal slå til, for dette er en enestående mulighed for ovennævnte!

Din profil

 • Har ambitioner om at få egen forretning
 • Ønsker at stå i spidsen for egen forretning
 • Vil være den bedste mægler i byen
Indrykket:
Gem
Jobboozt ApS Indehavere søges til mæglerkæde i vækst

Jobboozt ApS søger for Min Bolighandel ApS

Hvis der ikke allerede er en Min Bolighandel Mægler i din by – så er det lige præcis dig vi søger!

Vil du være selvstændig i en landsdækkende, ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst?

Måske har du allerede din egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund er uddannet ejendomsmægler, men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra, som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Nogle af de eksisterende Indehavere søger ligeledes partnere – så mulighederne er mange.

Jobboozt ApS
Gem
Jobboozt ApS Bliv del af en stærk kæde i vækst. danbolig søger indehaver til etablering af forretninger i ledige markedsområder i Nordsjælland

Jobboozt ApS søger for danbolig A/S

danbolig har igennem de senere år haft en markant vækst og omsætter pt. ca. hver 6. ejerbolig i Danmark. Nu har du mulighed for at blive en del af et attraktivt samarbejde i danbolig-kæden og med Nordea. I det aktuelle område, i Nordsjælland, har danbolig allerede en betydelig markedsposition, som du vil få mulighed for at træde ind i og udvikle yderligere.

Som indehaver i danbolig-kæden vil du opleve et samarbejde med en kæde, der hele tiden arbejder for, at du har de bedste forudsætninger for at drive gode forretninger, hvor der er fokus på kundernes ønsker og behov. Endvidere er der som en del af samarbejdet med Nordea et stærkt henvisningssamarbejde, ligesom der udføres en del vurderingsopgaver for Nordea Kredit, hvilket er med til at give rigtig gode forudsætninger for at udnytte det store markedspotentiale.

Jobboozt ApS