50 job matcher din søgning 50 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 50 resultater.
Volstrup Golf Center ApSVært eller værtspar søges til Restaurant Volstrup

Volstrup Golf Center ApS, Hobro

Brænder du for at give dine gæster skønne oplevelser med god service og dejlig mad? Brænder du for at skabe resultater på bundlinjen, og er du klar på at løbe den ekstra meter for at opnå det?

Vi søger en vært – eller et værtspar – der i samarbejde med Volstrup Golf Center kan sætte et øget fokus på driften af vores restaurant.

Restauranten har lokaler i Volstrup Golf Center, som er et moderne golfcenter med to naturskønne baner, ferielejligheder, indendørs golfcenter, padeltennisbane, og fiskepark. Klubhus og restauranten er med panoramaudsigt ud over banerne.

Samarbejdet kan både være som en decideret forpagtning, men også som en ”normal” ansættelse med ”forpagtningslignende elementer” i forhold til ansvar, indflydelse, indtjeningsgrundlag m.m.

KAR+CO
Franchisetager til ny butik i Kolding Syd

KAR+CO søger for Flügger A/S

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen nye Flügger farver butik i Kolding Syd.

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling. Trenden går mod Gør-Det-Selv-projekter og brug af farver i indretningen.

Flügger A/S

Flügger farver har vækstplaner, og der er ”huller” på landkortet i byer, hvor der er mulighed for at åbne og drive en velbeliggende Flügger farver med et godt kundegrundlag. Et af dem er Kolding Syd.

KAR+CO
Indrykket: 
FranchiseMatchFranchisetagere til hhv. region Midt- og Nordjylland

FranchiseMatch søger for Sjölin

Brænder du for salg og herremode, og har du modet til at springe ud som selvstændig?

Så har du en helt fantastisk mulighed som franchisetager hos Sjölin – et succesfuldt kvalitetskoncept i vækst. Sjölin sælger målsyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand. Fra deres showrooms leverer konceptet årligt flere end 10.000 målsyede produkter.

Hvad får du som franchisetager?

 • Et succesfuldt, unikt og ikke mindst gennemtestet koncept med minimal risiko
 • Rettigheder for et aftalt geografisk område, hvor du forventes at etablere flere showrooms
 • Meget attraktive indkomstmuligheder allerede fra år 1
 • Et effektivt supply chain setup, der sikrer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser
FranchiseMatch
Vildmedvin ApSFranchisetagere

Vildmedvin ApS

Oplevelsesbutikker * Købmandskab * Stærkt koncept i ryggen

Brænder du for at skabe fede kundeoplevelser og kunne du tænke dig at blive del af Vildmedvins vækstrejse?

Vildmedvin er i en rivende udvikling og oplever stor vækst, drevet af en stærk og dynamisk onlineforretning. Vi har en klippefast tro på at en veldrevet onlineforretning, koblet med de bedste oplevelsesbutikker i branchen, vil drive vores fortsatte rejse.

Derfor har vi nu fået etableret en oplevelsesbutik i Århus, i tilføjelse til vores eksisterende butik i Holstebro og det er vores ambition at fortsætte denne udvikling, med flere spændende butikker.

Vi søger derfor dygtige købmænd med viden og passion for vin, til at etablere flere franchisebutikker rundt omkring i Danmark.

KAR+CO
Åbn din egen Flügger Farver City Store i Aarhus C

KAR+CO søger for kunde

Bliv selvstændig butiksindehaver i en farverig verden!

Hvis du drømmer om at få foden under eget bord, uden at skulle starte helt fra bunden - Så bliv franchisetager hos Flügger Farver! Det er nemmere end du tror! Flügger brandet er ikke repræsenteret inden for Ringvej 1 i Aarhus, hvor kundegrundlaget er særdeles attraktivt og stort.

Du får Flüggers nye franchisekoncept med inspirerende butiksindretning og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling. Flügger leverer alt til butikkens opstart og hjælper dig i gang. Du kommer til at repræsentere markedets stærkeste kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tapet, og du bliver en del af det bedste franchisekoncept for selvstændige farvehandlere.

KAR+CO
Indrykket: 
KAR+CO
Åbn din egen Flügger Farver i den sydlige del af Aarhus

KAR+CO søger for Flügger A/S

Hvis du drømmer om at få foden under eget bord, uden at skulle starte helt fra bunden - Så bliv franchisetager hos Flügger Farver! Det er nemmere end du tror!

Flügger brandet er ikke tilstrækkeligt repræsenteret i den sydlige del af Aarhus, hvor kundegrundlaget er særdeles attraktivt og stort. Der er derfor gode muligheder for en franchisetager, der har lyst til og mod på at drive én butik her og måske flere butikker i Aarhus. Gode beliggenheder i den sydlige del af Aarhus kunne fx være i Højbjerg området, Højbjerg centret, langs Oddervej eller lignende.

Du får Flüggers nye franchisekoncept med inspirerende butiksindretning og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling. Flügger leverer alt til butikkens opstart og hjælper dig i gang.

KAR+CO
Indrykket: 
Min KøbmandKøbmand

Min Købmand, Kettinge

Drømmer du om selvstændighed og markedets største ledelsesmæssige frihed?

Vi tror på, at du ved at investere i din egen lokale butik, får en særlig mulighed for at blive byens købmand i lokalområdet.

Min Købmand har knap 160 butikker fordelt i Danmark. Som købmand får du mulighed for at udnytte Dagrofas styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift, samtidig med at du får mulighed for at forløse din frihed som købmand.

Det kan du ikke gøre alene, og derfor omgiver du dig med motiverede og engagerede medarbejdere, som er glade for og stolte af deres arbejdsplads.

Indrykket: 
Alka Forsikring

Agenturindehaver hos Alka - du bestemmer selv, hvor langt du vil nå!

Alka Forsikring, Valby

Er du hunter med stort H – og kan du se dig selv i forsikringsbranchen? Oplever du derudover også, at dit salgstalent ikke altid bliver aflønnet efter din indsats, og drømmer du samtidig om at blive selvstændig?

Som agenturindehaver i A!ka vil du opleve at blive en del af spændende og meget fleksibel hverdag, hvor du selv har friheden til at bestemme hvor og hvornår, du ønsker at arbejde. Du kan den ene dag vælge at arbejde hjemmefra og den anden dag bruge vores moderne og flotte kontor i Valby.

Som Agenturindehaver er du hele tiden i gang, og du skal nyde at være i konkurrence med dig selv. Du skal ligeledes motiveres af en hverdag, hvor salg, selvdisciplin og drive er et absolut must for at kunne lykkes.

Alka Forsikring
Indrykket: 
WhiteawayGroup
Head of Retail Expansion

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du en dygtig Retailer med skandinavisk erfaring? Er du kommerciel til fingerspidserne og begavet menneskekender? Trives du i et job med stor frihed og lige så store forventninger?

I WhiteAway Group er vi hvidevarenørder, der elsker at gøre kunderne glade. Det gør vi gennem en række webshops og en kæde af franchise-butikker i Danmark, Norge og Sverige. Vores butikker i Danmark og Norge bærer med stolthed Skousen-navnet, i Sverige står der Tretti på facaden. Navne, der er kendt for god rådgivning og service i top. I alle lande er det selvstændige butiksejere, der driver værket med opbakning fra et kompetent og professionelt team på hovedkontoret i Aarhus.

Jobbet består primært af to dele:

 • Dialog med og rekruttering af nye dygtige franchisetagere
 • Research, vurdering og kontraktforhandling i forbindelse med nye lokationer
Whiteaway Group A/S
Tryg Forsikring A/S
Vi søger Danmarks bedste sælgere til Tryg Agentur Salg

Tryg Forsikring A/S

Vi søger netop nu nye sælgere, der kan operere som selvstændig Agentur-indehavere. Vi er i gang med at bygge et nyt salgscenter i Aarhus, så har du et højt drive og ønsker du at være med til at hæve overliggeren for fremtidens forsikringsformidling ser vi frem til at høre fra dig!

Som Agentur-indehaver opererer du med dit eget CVR-nummer og med Tryg som sparrings- og samarbejdspartner. Rent praktisk sidder vi sammen i lokaler i Aarhus og er klar til at hjælpe dig i gang. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til systemer. Du kommer med salgstalentet!

”Bedste salgsjob i Danmark og den bedste karriere-beslutning jeg har taget. Rigtig god indtjening og det helt rigtige job, hvis du er 100% sælger og trives med stor frihed til at planlægge din egen hverdag” – Søren Christensen, Agenturindehaver.

Tryg Forsikring A/S
Værdicheck ApS
Iværksætter med drømmen om egen forretning - få ultimativ frihed til at planlægge og styre dit eget salg

Værdicheck ApS

Vil du samarbejde med detailbutikkerne om at få kunderne ind i butikkerne?

Du får det bedste fra 2 verdener: Udvikle din egen forretning og din region – optimal frihed til at planlægge dit salg og ordnede forhold med gode kolleger som du kan sparre med.

Din opgave skifter år efter år. Vores erfaring er, at det går sådan her:

 • Det 1. år skaber du samarbejdet med detailhandlerne og motiverer dem til at være med i værdicheckhæftet. Det gør du ved at besøge dem, præsentere vores produkt og få ordren i hus.
 • Det 2. år vil de fleste af detailhandlerne være med igen – aftalerne kan være sæsonbetonede – og du vil opbygge en stadig større skarre af faste kunder.
 • År 3 vil de fleste igen være en del af samarbejdet, så tiden går mere på at vedligeholde relationerne med dine samarbejdspartnere.
Værdicheck ApS
Lyngbygaard GolfF&B manager eller mulig forpagter til Brasseriet på Lyngbygaard Golf nær Aarhus

Lyngbygaard Golf, Brabrand

Vi søger en forpagter til Brasseriet på Lyngbygaard Golf, som er beliggende i nærheden af Aarhus.

Brasseriet, der råder over nogle fantastiske rammer, står for at servicere vores medlemmer og gæster før og efter deres golfrunde, og er ligeledes ansvarlig for større selskaber, fester, firmadage og lignende.

Har du et stort drive, passion for madlavning og stiller du høje krav til kvaliteten? Går du med drømmen om at starte din egen forretning? Kan du lede og fordele opgaverne i både restaurant og køkken, så medlemmer og gæster får en god oplevelse hver gang? Er du klar til et udpræget sæsonjob, hvor der er rigtig travlt i sommerperioden, mens der er mindre at se til om vinteren?

Hvis du kan nikke ja til ovenstående, er det muligvis lige dig vi søger.

Tryg Forsikring A/S
Danmarks bedste sælgere til Tryg Agentur Salg

Tryg Forsikring A/S, Valby

Vi søger netop nu nye sælgere, der kan operere som selvstændig Agentur-indehavere – har du højt drive og ønsker at være med til at hæve overliggeren for fremtidens forsikringsformidling, ser vi frem til at høre fra dig!

Som Agentur-indehaver opererer du med dit eget CVR-nummer og Tryg som sparrings- og samarbejdspartner. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang i fede lokaler i Valby. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til systemer. Du kommer med salgstalentet!

”Bedste salgsjob i Danmark og den bedste karriere-beslutning jeg har taget. Rigtig god indtjening og det helt rigtige job, hvis du er 100% sælger og trives med stor frihed til at planlægge din egen hverdag” – Søren Christensen, Agenturindehaver

Tryg Forsikring A/S
KAR+CO
Succes som selvstændig?

KAR+CO søger for Flügger A/S

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver-butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
Indrykket: 
Capital Insurance Agency ApSVi søger velkvalificerede profiler til vores team af selvstændige agenturindehavere

Capital Insurance Agency ApS, København

Er du din egen lykkes smed, og trives du bedst i en hverdag med fart på, og som i høj grad tilrettelægges af dig selv? Vil du være med til at forme fremtiden for salg inden for forsikringsbranchen? Så er det måske dig vi søger.

Som selvstændig agenturindehaver vil du, under eget CVR-nummer og med os som sparrings- og samarbejdspartner, operere med forsikringsformidling til nye og eksisterende kunder for et af landets absolut største forsikringsselskaber.

Du får:

 • Ekstraordinært gode indtjeningsmuligheder i form af provision uden loft.
 • Grundig oplæring i forsikringsprodukter og systemer
 • Super varme leads serveret gratis af os
Jobboozt ApSUnik mulighed for at blive selvstændig Indehaver af landsdækkende mæglerkæde.

Jobboozt ApS søger for kunde

Der søges Indehaver(e) med lysten til at drive selvstændig ejendomsmæglerforretning i en af landets største ejendomsmæglerkæder, beliggende:

 • Nordfyn
 • Nordjylland
 • Sydjylland

Som et led i kædens fortsatte ekspansion søger vi kandidater med lyst og evner til etablering, drift og udvikling af forretning i Jylland samt på Fyn.

For at komme i betragtning som indehaver skal du være uddannet ejendomsmægler, og du skal have minimum 2 års erfaring som sælgende/kommissionerende mægler.

Indledningsvis skal du kontakte undertegnede, hvorefter du skal være indstillet på at udarbejde en forretningsplan til præsentation for drøftelse af visioner, indhold og muligheder.

Jobboozt ApS
Indrykket: 
Brænder du for at blive selvstændig i byggebranchen i Holstebro området
JobTeam JobTeam A/S søger en partner, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau.
Holstebro
JobTeam
Indrykket: 
Enestående mulighed for at blive selvstændig indenfor byggebranchen i Odense-området
JobTeam JobTeam A/S søger en partner, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau.
Odense
JobTeam
Indrykket: 
Enestående mulighed for at blive selvstændig i København
JobTeam JobTeam A/S søger partnere, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau.
København
JobTeam
Indrykket: 
Har du drivet til at skabe din egen succes i speditionsbranchen?
JobTeam Har du erfaringen og viljen til at drive dit eget rekrutterings-bureau og skabe relationer indenfor speditionsbranchen?
Danmark
JobTeam
Indrykket: