19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Ejendomsmæglerselskabet Hjort Partnere ApSDrømmer du om at blive ejendomsmægler?

Ejendomsmæglerselskabet Hjort Partnere ApS, Charlottenlund

Vi søger netop nu en Ejendomsmægler-Trainee til opstart august/september.

Vi foretrækker, at du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom eller finansbachelor, men er åbne for andre baggrunde.

EDC Hjort tilbyder en unik uddannelse, som giver et solidt fagligt fundament og et enestående netværk med andre unge og ambitiøse mennesker i hele EDC-kæden.

Vi ser det som den fornemste opgave at klæde dig på til at håndtere alle de forskellige procedurer i en bolighandel samt at være i stand til at møde kunderne med overskud og overblik.

Trainee-perioden er mellem 2-3 år og kombineres typisk med, at du samtidig færdiggør den teoretiske uddannelse.

Vi tilbyder en fast løn, der på sigt kan kombineres med salgsprovision. Lønpakken er inklusive pensionsordning og sygeforsikring.

Balder Administration ApS
Udlejningsagent

Balder Administration ApS, København

En Udlejningsagent som skal være med til at udvikle Balder som den førende aktør på udlejningsmarkedet i København. Som udlejningsagent bliver du en del af et dedikeret udlejningsteam sammen med 2 udlejningsagenter og 2 udlejningskoordinatorer, og vi forventer at du er ambitiøs, ansvarsfuld og engageret, og har erfaring med boligudlejning fra tidligere.

Du bliver ambassadør for virksomheden og er hjertet i det daglige salgsarbejde. Du er kontakten med vores potentielle lejere og ansvarlig for at de får den bedst mulige oplevelse og forudsætning for at blive vores lejere.

Som Udlejningsagent sikrer du, at vores tomgang altid er lavest muligt, samtidig med at lejeniveauerne opretholdes. Derudover er det vigtigt at Udlejningsagenterne løbende bearbejder potentielle leads og samarbejdspartnere for at finde nye lejere/kunder.

Balder Administration ApS
Jobboozt ApSHome, Ballerup søger en ny dygtig ejendomsmægler

Jobboozt ApS søger for home

Forretningen, der er blandt de førende i byen med næsten 100 handler årligt, er inde i en stærk udvikling. Derfor søger vi en dygtig ejendomsmægler, der kan varetage salg og kommissionering.

Din profil:

 • Gerne uddannet ejendomsmægler
 • Erfaring med kommis og kan fremvise gode resultater
 • Selvkørende med udpræget vindermentalitet

Vi tilbyder

 • En markedsledende butik med mange Leads/vurderinger
 • Gode lønvilkår
 • En yderst travl hverdag med en meget varierende hverdag
Jobboozt ApS
Jobboozt ApSSagsbehandler (evt. en deltidsstilling)

Jobboozt ApS søger for Realmæglerne i Vanløse

Forretningen, der er blandt de førende i byen, er inde i en stærk udvikling. Derfor søger vi en dygtig sagsbehandler, der kan varetage før- og eftersagsbehandling mv. i samspil med butikkens mæglerteam.

Din profil:

 • Gerne uddannet ejendomsmægler, men ikke et must
 • Flere års erfaring i branchen
 • Har erfaring fra et tilsvarende job og har viden om C&B samt Office-pakken
 • Vant til at arbejde med tinglysning og skødeskrivning og kender hele det administrative flow i en ejendomshandel
Jobboozt ApS
Plesner Advokatpartnerselskab
Projektsalgskoordinator

Plesner Advokatpartnerselskab, København

Vores afdeling for fast ejendom, entreprise og infrastruktur har fart på. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Så hvis du er projektsalgskoordinator med et stærkt administrativt gen og interesse for fast ejendom, har du nu mulighed for at få en plads på holdet.

Du vil blive en del af en afdeling med omfattende erfaring inden for alle aspekter af fast ejendom, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for projektsalg.

Du får kontakt med klienter, mæglere, købere og kolleger, hvor du bistår med at planlægge, håndtere og styre projektsalgssager, eventuelt som tovholder for egne projekter. Jobbet er som udgangspunkt en kombination af projektstyring og berigtigelse, men du kan i høj grad selv være med til at præge indholdet afhængigt af dine kompetencer.

Plesner Advokatpartnerselskab
EDC Poul Erik BechBliv Salgskonsulent i EDC Poul Erik Bechs nyoprettet kundecenter

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse til vores nyoprettede kundecenter. Vi har en klar ambition om at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Du er typen som bliver tændt af at arbejde i højt tempo, og som elsker at jagte succeserne og resultaterne. Du kommer til at ringe til tidligere, eksisterende og potentielle kunder fra EDC Poul Erik Bechs kundedatabase. Helt konkret er vi afhængige af dine taleevner, som kan skabe tillid gennem telefonen.

EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for Kundeservice? Bliv kundekonsulent i et nyoprettet kundecenter

EDC Poul Erik Bech, København

Leverer du ekstraordinære kundeoplevelser og bidrager til den gode servicekultur blandt dine kollegaer? Så vil du føle dig hjemme hos os.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed, hvor teknologi, udvikling og de gode kundeoplevelser går hånd i hånd. Vi brænder for vores kunder og arbejder hele tiden på at levere endnu bedre service.

Dit job består i at levere den gode kundeservice til vores kunder i hele EDC Poul Erik Bech og spille alle afdelinger gode. Du afhjælper problemer, finder løsninger og sikrer, at kunden føler sig godt behandlet. Kundecenteret er vores stemme udadtil, og din indsats spiller en stor rolle for virksomhedens image og kundernes oplevelse.

home Servicecenter København Nord A/S,Struktureret trainee med flair for det administrative

home Servicecenter København Nord A/S, Søborg

home Servicecenter København Nord A/S har vi travlt og vi søger derfor en dygtig trainee der vil være medspiller på et meget ambitiøs og målrettet vinderteam.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb, hvor du vil være under praktisk oplæring, herunder især inden for eftersalg af ejendomshandler.
 • En afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer og høje forventninger.
 • En kultur der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes.
homeResultatorienteret trainee til projekt/udlejning!

home, København

I home Lone Bøegh Henriksen A/S har vi travlt, vi udvider og udvikler os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig trainee, der kan være medspiller på et meget ambitiøst og målrettet vinderteam i projekt/udlejning.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb, hvor du vil være under praktisk oplæring i samtlige af de jobfunktioner, der findes i en ejendomsmæglerforretning – primært med fokus på projekt og udlejning.
 • En afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer og høje forventninger.
 • En kultur, der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes.

Sideløbende med jobbet læser du på akademiuddannelsen til ejendomsmægler, så du skal være indstillet på en travl og krævende, men utrolig spændende læretid. Fast søndagsarbejde må påregnes mod en ugentlig fridag.

homeSalgskoordinator/sagsbehandler til home Frederiksberg

home

Vi søger: Energisk, smilende og serviceminded sagsbehandler/salgskoordinator.

Vi søger lige nu en ny kollega som sagsbehandler/salgskoordinator til vores forretninger på Frederiksberg, som vil være med til at udvikle virksomheden og styrke de faglige kvalifikationer. Du vil komme til at arbejde med søde og dygtige kollegaer, som alle har positivitet, imødekommenhed og grundighed tilfælles, samt et ønske om at yde den bedste service for vores kunder.

Du træder ind i et velfungerende team af søde og humoristiske dygtige kollegaer, som har ét mål i hverdagen - nemlig at skabe de bedst mulige resultater. Vi har ekstremt stor fokus på vores kunder og vores betydning for køber og sælger.

homeSalgskoordinator/sagsbehandler

home, København

Vi søger: energisk, smilende og serviceminded sagsbehandler/salgskoordinator.

Du træder ind i et velfungerende team af søde og humoristiske dygtige kollegaer, som har ét mål i hverdagen – nemlig at skabe de bedst mulige resultater. Vi har ekstremt stor fokus på vores kunder og vores betydning for køber og sælger.

Du bliver en del af Bengtson, Frydendall & Berg A/S, som driver 2 forretninger på Østerbro samt et tæt samarbejde med Bengtson & Frydendall A/S' forretninger i Hellerup og Nordhavn. Virksomheden er en veletableret og solid virksomhed. Vi er kvalitetsbevidste og højtuddannede. Du vil ligeledes have en tæt dialog med indehaverne af forretningerne.

Paulun BoligDygtig og ærgerrig ejendomsmægler

Paulun Bolig, København

Vil du gøre en forskel? Tror du på, at man kan alt, hvis man arbejder for det? Er kunden også vigtigst for dig?

Så har vi det helt rette job til dig.

Vi er en uafhængig mæglerkæde, og det har sine fordele. Du får dagligt direkte indflydelse på din egen arbejdsdag, og hos Paulun Bolig er der ikke langt fra tanke til handling.

Vi søger en person med et brændende talent for kundeoplevelser. Salgserfaring med stærke resultater er et krav og brancheerfaring et kæmpe plus.

Du skal tænde på at arbejde resultatorienteret og selv formå at tage ansvar for dine opgaver, opfølgning og resultater.

Sagskoordinator - ejendomshandel
Vi mangler sagskoordinatorer/advokatsekretærer til håndtering af ejendomshandler.
Spinta ApS, Værløse
Jobindex
Salg og Vurdering
Vi søger vores nye ejendomsmægler/sælger - er det dig?
EDC Claus Jensen A/S - Ishøj, Ishøj
EDC-gruppen
EDC Poul Erik Bech søger en Souschef for regnskabsafdelingen, til vores datterselskab
Vores ejendomsforvaltning har igennem den seneste årrække gennemgået en positiv udvikling.
Lea Ejendomspartner A/S, Herlev
EDC-gruppen
EDC Erhverv Strandfelt søger erhvervsmægler
Vi har travlt og søger en engageret erhversmægler med et godt købmandsskab og netværk til vestegnens erhvervsmæglervirksomhed.
EDC Erhverv Strandfelt A/S, Taastrup
EDC-gruppen
EDC Erhverv Poul Erik Bech søger salgskoordinator til Herlev
Vi har travlt og løber stærkt i vort erhvervscenter i Herlev og søger derfor en motiveret, dygtig og erfaren salgskoordinator til erhvervsafdelingen.
EDC Poul Erik Bech, Herlev
EDC-gruppen
En boligmægler med vindende personlighed til Ballerup
Vi har en klart udtrykt ambition om med tiden at være nr. 1 i Ballerup, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler.
EDC Poul Erik Bech, Ballerup
EDC-gruppen
Vil du være Boligmægler hos EDC Poul Erik Bech i Gentofte?
Vil du være Boligmægler hos EDC Poul Erik Bech i Gentofte?
EDC Poul Erik Bech, Gentofte
EDC-gruppen