4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Ejerrådgiver til Als

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Er du en dygtig sælger og rådgiver, der gennem godt købmandskab kan udvide vores portefølje af udlejningshuse? Er du en netværksskaber, der naturligt opbygger og vedligeholder stærke relationer? Så er det dig, vi søger som vores nye ejerrådgiver til Als.

Som ejerrådgiver hos Sol og Strand er du ansvarlig for indgåelse af nye formidlingsaftaler med feriehusejere, genforhandling af eksisterende formidlingsaftaler samt pleje og vedligeholdelse af eksisterende husejerkontakter.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Indtag af nye huse via forespørgsler og opsøgende arbejde
  • Huskategorisering og prissætning i forhold til det lokale sommerhusmarked
  • Opsøgende kundepleje og vedligeholdelse af kunderelationer af eksisterende husejere
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til Sønderjylland søges af voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Sønderjylland, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.

Nordicals Sønderjylland I/S
Erhvervsmægler- eller rådgiver søges til Nordicals Sønderjylland

Nordicals Sønderjylland I/S

I Nordicals har vi travlt. Faktisk har vi efterhånden svært ved at følge med, og derfor søger vi en mægler, som kan hjælpe os i vores videre vækst. Måske er det dig, vi står og mangler?

Har du erfaring fra ejendomsmæglerbranchen eller den finansielle sektor, og skaber du resultater med gennemslagskraft, troværdighed og et stort, personligt drive? Er du imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer? Har du et godt og relevant netværk i Sønderjylland? Så kan vi i Nordicals tilbyde dig et spændende job med gode udviklingsmuligheder.

Nordicals er Danmarks største kæde af erhvervsmæglere med 23 forretninger i hele landet. Fra vores kontorer i Haderslev og Sønderborg dækker vi primært Sønderborg-, Aabenraa-, Haderslev- og Tønder Kommune, og vi søger en udadvendt person til at varetage salgs-, udlejnings-, og kommissioneringsopgaver i dette område.

Nordicals Sønderjylland I/S
Er du den mægler, der kan løfte vores boligbutik i Sønderborg til næste niveau?
Vi har en klart udtrykt ambition om at være nr. 1 i Sønderborg, og dermed være byens foretrukne ejendomsmægler.
EDC Poul Erik Bech, Sønderborg
EDC
Indrykket: