13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Newsec Property Asset Management Denmark A/SAMBITIØS ERHVERVSMÆGLER TIL NEWSEC, LYNGBY

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Ønsker du at prøve kræfter med udlejning og Asset Management på én af Danmarks største porteføljer af erhvervsejendomme? Motiveres du af at skabe resultater, tænker du i muligheder og vil du være del af et stærkt salgsteam?

Newsec Property Asset Management er en af Danmarks førende operatører inden for management, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme, boligejendomme og shoppingcentre. Vores mål er at skabe værdi og resultater for vores kunder. Det gør vi bl.a. ved altid at have fokus på opgaven og ved at tænke i muligheder frem for begrænsninger.

Som erhvervsmægler i Lease & Management hos Newsec bliver du en del af en uformel, dynamisk organisation, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes, og hvor mange forskellige faggrupper mødes og samarbejder.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SDRIFTSLEDER TIL NEWSECS VURDERING & FLYTTESYNSTEAM I LYNGBY

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Til vores vurdering & flyttesynsteam søger vi en dygtig driftsleder, med erfaring i andelsboligvurderinger og gerne i ind-og fraflytningssyn, til tiltrædelse snarest muligt.

Som driftsleder får du ansvaret for at tilrettelægge og løse de daglige opgaver sammen med dine kollegaer i vurdering og flytteteamet. Du bliver Newsecs ansigt udadtil med et primært ansvar for andelsboligvurderinger samt kommunikation med ejendomsadministrator, sælger og foreningsbestyrelser.

Som vurderingsansvarlig har du ansvaret for tilrettelæggelse af dine opgaver i samarbejde med vores driftskoordinatorer, således at sælger, køber og bestyrelser får løbende tilbagemeldinger, og vi lever op til vores retningslinjer.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee Nordsjælland

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SErfaren erhvervsmægler, Lyngby

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Tænker du i muligheder, motiveres du af at skabe resultater, og vil du være del af et stærkt udlejningsteam?

Til teamet for udlejning af erhvervsejendomme i Storkøbenhavn, søger vi en erfaren, resultatorienteret og topmotiveret erhvervsmægler, som bliver en del af et stærkt udlejningsteam på 5 erhvervsmæglere på vores kontor i Lyngby. Som erhvervsmægler får du en selvstændig udlejningsportefølje og har det direkte ansvar for udlejningen af de tomme lejemål i ejendommene, ligesom du vil indgå i et team med fokus på det samlede resultat.

Dine opgaver omhandler bl.a.:

 • Fremvisning af ledige lejemål
 • Udtænkning af ideer til udviklings- og handlingsplan for ejendommen/lejemålet
Gem
Mercuri Urval
Fondsdirektør

Mercuri Urval søger for Fonden Den Hageske Stiftelse i Nivå

Fonden Den Hageske Stiftelse i Nivå blev stiftet 1919 af godsejer Johannes Hage, som var et politisk og samfundsengageret menneske

Fondens leder gennem knap 40 år ønsker at gå på pension, og derfor søger vi nu hans afløser til at lede, videreføre og udvikle Fondens arbejde.

Jobbet som Fondschef er alsidigt. Fonden har to formål: Den driver og udlejer Nivaagaards bygninger og jorde, og den bruger en del af sit overskud på legater til psykisk syge mennesker. Det er fondschefens ansvar at lede Fondens arbejde og medarbejdere samt sikre, at Fondens to hovedformål opfyldes.

I praksis betyder det, at Fondschefen har ansvaret for:

 • Styring af Fondens økonomi og ressourcer, herunder budgetlægning, opfølgning, afrapportering, regnskab samt for forsikrings- og juridiske forhold
 • Bygninger, ejendomme og materiel: Ansvarlig for vedligeholdelse og udlejning af 13 boliglejemål, 23 erhvervslejemål og 7 øvrige lejemål.
Mercuri Urval
Nybolig Estate Estate Lyngby søger Ejendomsmægler

Estate

Arbejder du i dag som ejendomsmægler med salg og vurdering, og har du lyst og potentiale til på sigt at få mere ansvar, så vil det glæde os at modtage en ansøgning fra dig.

Vi søger en Ejendomsmægler/mægler til Estate Lyngby.

Dine kvalifikationer

 • Det er et krav at du har minimum 1 års erfaring fra lignende stilling i ejendomsmæglerbranchen.
 • Uddannet ejendomsmægler, eller næsten færdig
 • Vi forventer at du er (næsten) selvkørende fra start
Estate
Newsec Property Asset Management Denmark A/SInitiativrig juridisk assistent til tinglysningsopgaver, Lyngby

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Har du erfaring med tinglysning, og har du lyst til at være en del af et imødekommende og involverende arbejdsmiljø, så kan du blive vores nye kollega.

I vores afdeling, som administrerer alle typer af foreninger - grundejerforeninger, andelsboligforeninger, ejerforeninger m. fl. — søger vi til vores specialenhed for tinglysningsekspeditioner i Lyngby en juridisk assistent, som er stærk i digital tinglysning.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Tinglysning af vedtægter
 • Tinglysning af debitorskifte
 • Udarbejdelse af fuldmagter

Vi har meget attraktive goder til vores medarbejdere og tilbyder løn efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning og sundhedssikring. Vi tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er et vigtigt parameter.

Jobboozt ApSEjendomsmægler/Salg & Vurdering

Jobboozt ApS søger for Place2live i Hillerød

Vil du med ombord hos et team, der vækster og sætter trivsel og arbejdsglæde forrest, så er det dig, vi leder efter.

Place2live er en uafhængig familieejet mæglervirksomhed, med rødder tilbage til 1974. Vi har gode og solide værdier, som blandt andet er bygger på troværdighed og engagement

Du bliver en del af en arbejdsplads med en rigtig god kultur, hvor der er højt til loftet og hvor vi løfter i flok.

Din profil

 • har minimum 2-3 års brancheerfaring og kommer fra en lignende stilling.
 • har gerne lokalkendskab fra området omkring Hillerød.
 • brænder for det næste salg.
Jobboozt ApS
Gem
Min Bolighandel ApS
Vi søger franchisetagere til Danmarks mest moderne og hastigt voksende mæglerkæde

Min Bolighandel ApS

Skal du være selvstændig i en ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst og med fokus på fremtidens boligmarked?

Måske har du allerede egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund er uddannet ejendomsmægler, men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Nogle af vores eksisterende franchisetagere søger partnere. Kontakt os også gerne, for at høre mere om der er mulighed for et sådant setup, i netop dit nærområde.

Min Bolighandel ApS
Gem
Vi søger en ejendomsmægler, en salgskoordinator og en salgstrainee til home Bøgelund og Friis A/S
Hos team Bøgelund og Friis A/S går vi meget op i, at vores kunder altid er tilfredse.
home Hornbæk, Hornbæk
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Salgskoordinator til home Stenløse/Ølstykke
I home Stenløse/Ølstykke udvider og udvikler vi os hele tiden, og vi søger derfor en detaljeorienteret salgskoordinator med tiltrædelse snarest muligt.
home Stenløse - Ølstykke, Stenløse
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Salgskoordinator/sagsbehandler trainee til home Stenløse/Ølstykke
I home Stenløse/Ølstykke udvider og udvikler vi os hele tiden, og vi søger derfor en engageret og selvstændig sagskoordinator-trainee med tiltrædelse snarest muligt.
home Stenløse - Ølstykke, Stenløse
Jobcenter
Indrykket: