3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nybolig
Sagsbehandler søges til Nybolig Værløse - Thilo & Terman

Nybolig

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag med mange bolde i luften?

Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Tiltrædelse snarest muligt.

For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret ligesom du skal kunne prioritere og være fleksible med arbejdsopgaver. Du skal også være god til at samarbejde og gribe bolde for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.

Nybolig
Nybolig
Sagsbehandler trainee søges til Nybolig Værløse - Thilo & Terman

Nybolig

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære?

Som trainee i Nybolig kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar. For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats.

Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt, struktureret og fleksibelt. Det er også en stor fordel, at du kan lide at arbejde med mennesker, for du kommer til at have meget kontakt med kunderne.

Vores succes bygger på stærkt samarbejde, så det er vigtigt, at du er en holdspiller, som gerne gør en ekstra indsats for at hjælpe en travl kollega og altid løfte i flok. Meget af dit arbejde kommer nemlig til at bestå af at understøtte mæglerne.

Nybolig
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til Nordsjælland søges af voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Nordsjælland, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.