43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 43 resultater.
Jobboozt ApSTil Realmæglerne, Odsherred søger vi mægler

Jobboozt ApS søger for Realmæglerne, Odsherred i Vig

Forretningen har forrygende travlt, og søger derfor en dygtig ejendomsmægler, der kan varetage salg og kommissionering.

Vi tilbyder

 • En travl butik
 • En varierende og alsidig hverdag
 • Gode indtjeningsmuligheder og ansættelsesvilkår
 • Mulighed for partnerskab for den rette
Jobboozt ApS
Nybolig Estate Estate Boligcenter Vestjylland søger: Ejendomsmægler/sælger

Estate, Hvide Sande, Ringkøbing eller Nr. Nebel

Vi er Ringkøbing-Skjern kommunes mest sælgende mæglerforretning og har forrygende travlt. Vi søger derfor ny medarbejder til vores team!

 • Du er i starten eller midt i din karriere og bor i området omkring Hvide Sande, Ringkøbing eller Nr. Nebel og brænder for arbejdet med mennesker, bolighandler mv.
 • Arbejdet med bolighandler kræver, at du kan arbejde på fleksible tider og er villig til at deltage i weekendvagter.
 • Kendskab til ejendomme, sommerhuse m.v. er naturligvis en fordel, men ikke et krav.
 • Vi søger en person, som er kendt i Hvide Sande/Ringkøbingområdet.
 • Vi søger efter den helt rigtige person og kigger derfor også, udover faglighed, meget på dine personlige egenskaber, evner, humor og samarbejdskvalifikationer
Estate
Jobboozt ApSHome, Ballerup søger en ny dygtig ejendomsmægler

Jobboozt ApS søger for home

Forretningen, der er blandt de førende i byen med næsten 100 handler årligt, er inde i en stærk udvikling. Derfor søger vi en dygtig ejendomsmægler, der kan varetage salg og kommissionering.

Din profil:

 • Gerne uddannet ejendomsmægler
 • Erfaring med kommis og kan fremvise gode resultater
 • Selvkørende med udpræget vindermentalitet

Vi tilbyder

 • En markedsledende butik med mange Leads/vurderinger
 • Gode lønvilkår
 • En yderst travl hverdag med en meget varierende hverdag
Jobboozt ApS
Jobboozt ApSSagsbehandler (evt. en deltidsstilling)

Jobboozt ApS søger for Realmæglerne i Vanløse

Forretningen, der er blandt de førende i byen, er inde i en stærk udvikling. Derfor søger vi en dygtig sagsbehandler, der kan varetage før- og eftersagsbehandling mv. i samspil med butikkens mæglerteam.

Din profil:

 • Gerne uddannet ejendomsmægler, men ikke et must
 • Flere års erfaring i branchen
 • Har erfaring fra et tilsvarende job og har viden om C&B samt Office-pakken
 • Vant til at arbejde med tinglysning og skødeskrivning og kender hele det administrative flow i en ejendomshandel
Jobboozt ApS
Administrativ ejendomsmægler til Henrik Ejby

Ejby ApS, Vordingborg

Vi har behov for flere hænder. Kunne du tænke dig en fremtid i ejendomsmæglerbranchen i en mindre og uafhængig, men meget ambitiøs mæglervirksomhed hvor høj faglighed, godt kollegaskab, uformel omgangstone, trivsel og arbejdsmiljø er i højsædet?

Du vil blive ansvarlig for sagsbehandlingen af bolighandelen fra start til slut, sikre, at salgsmaterialet og sagerne altid er opdateret. Du vil herudover skulle betjene kunderne, pr. telefon og mail og ved evt. fremvisninger.

For jobbet gælder:

 • Du indgår i kommissionering og salg og de heraf følgende opgaver.
 • Du indgår i den løbende uddannelse, der kræves for at være på forkant med, og i stand til, at give vore kunder en optimal rådgivning
 • Du har både kørekort og egen bil – firmaet betaler kørsel i egen bil til de, til enhver tid, gældende takster.
Plesner Advokatpartnerselskab
Projektsalgskoordinator

Plesner Advokatpartnerselskab, København

Vores afdeling for fast ejendom, entreprise og infrastruktur har fart på. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Så hvis du er projektsalgskoordinator med et stærkt administrativt gen og interesse for fast ejendom, har du nu mulighed for at få en plads på holdet.

Du vil blive en del af en afdeling med omfattende erfaring inden for alle aspekter af fast ejendom, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for projektsalg.

Du får kontakt med klienter, mæglere, købere og kolleger, hvor du bistår med at planlægge, håndtere og styre projektsalgssager, eventuelt som tovholder for egne projekter. Jobbet er som udgangspunkt en kombination af projektstyring og berigtigelse, men du kan i høj grad selv være med til at præge indholdet afhængigt af dine kompetencer.

Plesner Advokatpartnerselskab
EDC Poul Erik BechBliv Salgskonsulent i EDC Poul Erik Bechs nyoprettet kundecenter

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse til vores nyoprettede kundecenter. Vi har en klar ambition om at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Du er typen som bliver tændt af at arbejde i højt tempo, og som elsker at jagte succeserne og resultaterne. Du kommer til at ringe til tidligere, eksisterende og potentielle kunder fra EDC Poul Erik Bechs kundedatabase. Helt konkret er vi afhængige af dine taleevner, som kan skabe tillid gennem telefonen.

EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for Kundeservice? Bliv kundekonsulent i et nyoprettet kundecenter

EDC Poul Erik Bech, København

Leverer du ekstraordinære kundeoplevelser og bidrager til den gode servicekultur blandt dine kollegaer? Så vil du føle dig hjemme hos os.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed, hvor teknologi, udvikling og de gode kundeoplevelser går hånd i hånd. Vi brænder for vores kunder og arbejder hele tiden på at levere endnu bedre service.

Dit job består i at levere den gode kundeservice til vores kunder i hele EDC Poul Erik Bech og spille alle afdelinger gode. Du afhjælper problemer, finder løsninger og sikrer, at kunden føler sig godt behandlet. Kundecenteret er vores stemme udadtil, og din indsats spiller en stor rolle for virksomhedens image og kundernes oplevelse.

Nybolig Estate Estate Hundested søger: Trainee

Estate

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære? Har du et drive efter at gøre en forskel og lyst til at arbejde med alle facetter af mæglerfaget?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som elev i Estate kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Du har gerne et par års erfaring fra mæglebranchen eller anden salgsfunktion med dig.

Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig. Vi arbejder med frihed under ansvar og gør en dyd ud af at oplære dig på alle parametre. Og vi tilbyder attraktive vilkår og belønner altid en ekstraordinær indsats.

Estate
Newsec Property Asset Management Denmark A/SUdlejningschef/teamleder

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Viby J.

Brænder du for lederrollen og har faglige kompetencer inden for udlejning og asset management? Er du samtidig en proaktiv erhvervsmægler og ønsker at blive en del af Nordens største Full Service Property Asset Management House, så har vi måske jobbet til dig!

Til den kommercielle afdeling for udlejning af erhvervsejendomme søger vi en resultatorienteret og topmotiveret erhvervsmægler, som kan blive leder af et stærkt team på 7 gode kollegaer i Aarhus.

Dine opgaver omhandler bl.a.:

 • Målrettet arbejde med erhvervsejendomme - herunder lejerpleje, genforhandling samt udlejning
 • Udtænkning af ideer til udviklings- og handlingsplan for ejendommen/lejemålet
 • Udarbejdelse af ideoplæg til lejeprospekt og markedsføringsplaner samt rapportering
Mindworking A/SServiceorienteret kundesupporter med mæglerfaglig baggrund

Mindworking A/S, Aarhus

Sidder du i en stilling som sagsbehandler el. lign hos en mægler? Brænder du for at yde god kundeservice og har du flair for teknik? Kunne du tænke dig at bruge din mæglerfaglige erfaring i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor der igangsættes mange nye initiativer? Så kunne jobbet som mæglerfaglig supporter på Mindworking være noget for dig!

Mindworking udvikler software til ejendomsmæglerbranchen. Vi hjælper vores kunder til at holde sig helt i front, når det handler om at få gevinst af teknologiens muligheder. Vores innovation drives af alt det, der forbedrer processer, sparer tid, gør hverdagen nemmere og bundlinjen bedre for vores kunder.

Til vores kundesupport søger vi en ny mæglerfaglig kundesupporter, som kan bringe yderligere viden og erfaring fra mæglerbranchen ind i teamet til glæde for vores kunder.

Jobboozt ApSAfdelingsleder

Jobboozt ApS søger for Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S i Lystrup

I denne stilling kan du præge din egen hverdag. Og er du dygtig, så kan du være med til at starte flere butikker op i Århus-området!

Vi tilbyder

 • Mulig for at præge din egen hverdag
 • Gode indtjeningsmuligheder og ansættelsesvilkår
 • Et stærkt bagland, som understøtter dig i hverdagen mht. uddannelse, markedsføring, kommunikation, IT mv.
 • Mulighed for opstart af flere butikker i Århus-området
Jobboozt ApS
home Servicecenter København Nord A/S,Struktureret trainee med flair for det administrative

home Servicecenter København Nord A/S, Søborg

home Servicecenter København Nord A/S har vi travlt og vi søger derfor en dygtig trainee der vil være medspiller på et meget ambitiøs og målrettet vinderteam.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb, hvor du vil være under praktisk oplæring, herunder især inden for eftersalg af ejendomshandler.
 • En afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer og høje forventninger.
 • En kultur der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes.
Jobindex A/S
Udlejningschef til succesfuld ejendomsinvesteringsvirksomhed

Jobindex A/S søger for Koncenton A/S i Aarhus

Koncenton A/S

Få ansvaret for den daglige ledelse af fire medarbejdere, hvor målet er at skabe de bedste forudsætninger for en god og stabil udlejning af vores lejemål, samtidig med at medarbejdertrivslen er i topform.

Som Koncentons nye udlejningschef får du ansvaret for vores ejendomsportefølje samt den daglige ledelse af fire kolleger i udlejningsafdelingen.

Som leder hos os er man spillende træner, og derfor kommer din hverdag både til at indeholde fremvisninger af vores lejemål, afholdelse af åbent hus-arrangementer og fx udarbejdelse af lejekontrakter.

Jobboozt ApSEjendomsmægler/Sælger

Jobboozt ApS søger for home i Hillerød

Pga. af travlhed, og ikke mindst pga. en del spændende kommende projekter – skal home bruge en ny dygtig mægler!

Din profil

 • Gerne ejendomsmægler med min. et par års erfaring
 • Har gerne lokalkendskab. Dette er dog ikke et ultimativt krav
 • Du er yderst energisk, og VIL gøre en forskel

Vi tilbyder

 • Et professionelt team på 5 medarbejdere
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er en høj grad af engagement og god energi
 • Gode indtjeningsmuligheder og ansættelsesvilkår
Jobboozt ApS
homeResultatorienteret trainee til projekt/udlejning!

home, København

I home Lone Bøegh Henriksen A/S har vi travlt, vi udvider og udvikler os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig trainee, der kan være medspiller på et meget ambitiøst og målrettet vinderteam i projekt/udlejning.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb, hvor du vil være under praktisk oplæring i samtlige af de jobfunktioner, der findes i en ejendomsmæglerforretning – primært med fokus på projekt og udlejning.
 • En afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer og høje forventninger.
 • En kultur, der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes.

Sideløbende med jobbet læser du på akademiuddannelsen til ejendomsmægler, så du skal være indstillet på en travl og krævende, men utrolig spændende læretid. Fast søndagsarbejde må påregnes mod en ugentlig fridag.

Nybolig
Byens skarpeste mægler eller mæglertrainee søges til Nybolig Jan Milvertz A/S Kalundborg

Nybolig

Er du en stærk sælgerprofil, der samtidig er troværdig og servicemindet? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?

Du bliver en del af et stærkt team i en ambitiøs butik, der hver dag arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere af boliger – en ekstraordinær professionel rådgivning. Vi er en del af Nybolig Jan Milvertz A/S med 4 butikker på Vestsjælland samt en administration, som tager sig af de forretningsmæssige dele af driften.

Det er først og fremmest din personlighed, der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kolleger. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation og tilpasser dine løsninger til det konkrete behov.

Nybolig
homeResultatorienteret trainee med salgstalent!

home, Hillerød

I home Lone Bøegh Henriksen A/S har vi travlt, vi udvider og udvikler os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig trainee der kan være medspiller på et meget ambitiøs og målrettet vinderteam.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb, hvor du vil være under praktisk oplæring i samtlige af de jobfunktioner, der findes i en ejendomsmæglerforretning.
 • En afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer og høje forventninger.
 • En kultur der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes.

Sideløbende med jobbet læser du på akademiuddannelsen til ejendomsmægler, så du skal være indstillet på en travl og krævende, men utrolig spændende læretid. Fast søndagsarbejde må påregnes mod en ugentlig fridag.

Nybolig
Nybolig Støvring søger mægler med store drømme

Nybolig

Er du en stærk og resultatorienteret ejendomsmægler, eller drømmer du om at blive det? Lægger du vægt på høj troværdighed og stærke faglige kompetencer? Og har du store ambitioner og drømme om at være med til at få en forretning til at blomstre? Så er du måske vores nye kollega i Nybolig Støvring.

Da vi har godt gang i forretningen, søger vi nu en ny kollega til opstart snarest muligt. Vi søger en kompetent og varm mægler, der har lyst til at indgå i et friskt og fagligt stærkt team, hvor vi har fokus på kunderne.

Den ideelle kandidat forventer vi:

 • Helst har et godt lokalkendskab til Støvring og omegn – Evt. du selv bor i byen eller kommer herfra
 • Er topmotiveret, positiv og en energifyldt ejendomsmægler, der kan se muligheder
Nybolig
homeSalgskoordinator/sagsbehandler til home Frederiksberg

home

Vi søger: Energisk, smilende og serviceminded sagsbehandler/salgskoordinator.

Vi søger lige nu en ny kollega som sagsbehandler/salgskoordinator til vores forretninger på Frederiksberg, som vil være med til at udvikle virksomheden og styrke de faglige kvalifikationer. Du vil komme til at arbejde med søde og dygtige kollegaer, som alle har positivitet, imødekommenhed og grundighed tilfælles, samt et ønske om at yde den bedste service for vores kunder.

Du træder ind i et velfungerende team af søde og humoristiske dygtige kollegaer, som har ét mål i hverdagen - nemlig at skabe de bedst mulige resultater. Vi har ekstremt stor fokus på vores kunder og vores betydning for køber og sælger.