33 job matcher din søgning 33 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Boligcenter Søborg ApS Sagsbehandler søges til danbolig Søborg og danbolig Bagsværd

Boligcenter Søborg ApS

Vi søger en dygtig og erfaren sagsbehandler til vores 2 markedsledende forretninger i Søborg og i Bagsværd. Vi ser helst, at du er uddannet ejendomsmægler og er rutineret i tinglysningssystemet og i køberrådgivning.

Kan du svare JA til ovenstående, så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som sagsbehandler hos os får du en spændende og udfordrende hverdag, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Gem
Min Bolighandel ApS
Indehavere søges til mæglerkæde i vækst

Min Bolighandel ApS

Vil du være selvstændig i en landsdækkende, ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst?

Måske har du allerede din egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet? Din baggrund er uddannet ejendomsmægler (medmindre du søger partnerskab med en eksisterende Min Bolighandel Mægler), men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank.

Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra, som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Min Bolighandel ApS
Brikk Gruppen ApS Ejendomsmægler-salgstrainee til Storkøbenhavn søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, er du dygtigt til at tale i tlf. og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig og ambitiøs salgstrainee til at varetage vores sælgere, der selv fremviser deres bolig samt potentielle købere på vores boliger.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at hjælpe vores erfarne mæglere samt at servicere vores sælgere og købere over telefonen og sikre opfølgning og 100% service.

Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfaringen fra hovedkontoret.

Nybolig
Sælger/Mægler - Deltid søges til Nybolig Thomas Jürgensen i Fredensborg

Nybolig

Vi søger en troværdig og fagligt kompetent ejendomsmægler, der kan arbejde selvstændigt og seriøst med sine egne sager på linje med de øvrige ansatte i virksomheden.

Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer. Som mægler/sælger kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du står for salget af deres bolig.

Nybolig
LokalBolig Projektsalg Anette Uttenthal ApS Sagsbehandler til vores kompetencecenter for udlejning

LokalBolig Projektsalg Anette Uttenthal ApS, Hellerup

Vil du være med til at sikre et stærkt fagligt fundament i vores udlejningsteam? Brænder du for at være involveret i mange forskellige opgaver og systemer? Motiveres du af daglige udfordringer og kontakt til kolleger i hele LokalBolig samt vores kunder, er det måske dig, vi har brug for.

Du bliver en del af vores administrative kompetencecenter med fire kolleger, og arbejdsopgaverne består primært af:

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Ajourføring af vores eksterne og interne systemer og platforme
 • Oprettelse af sager i vores ejendomssystem (Mindworking)
Pka Ejendomme P/S Boligchef

Pka Ejendomme P/S, Hellerup

Bliv en del af det nye, stærke team, og få ansvaret for en af Danmarks største boligporteføljer

PKA Ejendomme er en ny organisation, og vi søger lige nu en boligchef, der bliver ansvarlig for udvikling og drift af en spændende boligportefølje. Vi skal sammen arbejde for, at PKA Ejendomme nu og i fremtiden kan tilbyde beboerne tidssvarende og bæredygtige lokaleløsninger.

Du får det økonomiske og kommercielle ansvar for 159 boligejendomme herunder opbygning af et fagligt dygtigt og stærkt team, der kan varetage forvaltningen af boligerne i samarbejde med PKA Ejendommes samarbejdspartnere.

Pka Ejendomme P/S Erhvervschef

Pka Ejendomme P/S, Hellerup

Vil du være med til at samle dit eget team og have økonomisk og kommercielt ansvar for en spændende erhvervsportefølje?

Du får det økonomiske og kommercielle ansvar for 77 erhvervsejendomme, herunder opbygning af et mindre team af fagligt dygtige medarbejdere, der kan varetage forvaltningen af lokalerne i samarbejde med PKA Ejendommes samarbejdspartnere.

Stillingen er ideel for dig, der tænker og agerer kundeorienteret og som med kreative løsninger kan tilbyde kunderne de bedste rammer til deres behov. Du har en baggrund som cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc., ejendomsmægler eller tilsvarende, og du har solid erfaring med asset management og ejendomsadministration.

home Salgstrainée

home, Horsens

På grund af stor travlhed i home Horsens søger vi nu en ejendomsmægler trainee til vores forretning i Horsens hurtigst muligt

Vi forventer at du:

 • Har en finansøkonom eller en finansbachelor uddannelse med i bagagen.
 • Er en person, som kan lide at arbejde med og gennem mennesker.
 • Er venlig og tilstrækkelig dynamisk til at nå resultater i kraft af en logisk og systematisk arbejdsform.

Vi tilbyder

 • Et 2-årig trainee/ejendomsmæglerassistent forløb, hvor du afslutter med at blive registreret som ejendomsmægler i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
 • Et job med fokus på ejendomsmæglerens arbejdsopgaver og funktioner
 • Et job hvor du fungerer som assistent for vores ejendomsmæglere
home Ejendomsmægler

home, Horsens

I home Horsens udvikler vi os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig og selvstændig ejendomsmægler til vores forretning home Horsens.

Dette forventer vi af dig:

 • Vi lægger stor vægt på, at du er uddannet ejendomsmægler eller har erfaring fra tidligere lignende job.
 • Du skal være dygtig til at administrere dine arbejdsopgaver, kunne arbejde målrettet og selvstændigt med både salgs- og vurderingsopgaver og samtidig indgå i vores team af dygtige medarbejdere – alt med stor energi og godt humør.
 • Og så er din evne til at skabe kontakt og kommunikere tillidsvækkende med vores kunder naturligvis en selvfølge.
Colliers International Danmark A/S
Erhvervsmægler til Colliers Kontorudlejning

Colliers International Danmark A/S, København

Du vil indgå i vores kontorudlejningsteam i København, hvor du vil medvirke i hele udlejningsprocessen lige fra vurdering af lejemålet og udvikling af prospektmateriale til fremvisning, dialog med lejere og forhandling af lejekontrakt.

Du bliver en integreret del af et dedikeret team af specialister inden for kontorudlejning, hvor vi rådgiver vores kunder på et højt niveau, samtidig med at vi har en sjov og kollegial hverdag, hvor vi støtter hinanden og samarbejder om at indfri kundernes forventninger – og lidt til.

Colliers International Danmark A/S
Nybolig
Byens skarpeste mægler søges til Nybolig Jan Milvertz i Næstved

Nybolig

Er du en stærk kommi-mægler, der er troværdig og faglig kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?

Her bliver du en del af et team af 7 dygtige kolleger, der har et fælles og dedikeret mål om at være de absolut bedste i vores markedsområde.

Det er først og fremmest din personlighed der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi, skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kolleger.

Nybolig
Gem
Brikk Gruppen ApS Ejendomsmægler Midt- og Vestsjælland

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger dygtige ejendomsmæglere til Midt- og Vestsjælland, der kan indgå i vores erfarne team.

Arbejdet hos Brikk er anderledes, fordi du tilrettelægger din egen hverdag, samtidig med at du har et erfarent hold at læne dig op ad. Vi har selvfølgelig en forventning om, at vores mæglere arbejder hårdt for at opnå gode resultater og glade kunder, men har også en holdning til, at de bedst tilrettelægger deres egen arbejdstid.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Nordicals Sjælland P/S
Sagskoordinator

Nordicals Sjælland P/S, Roskilde

Vil du være med til at sikre vores fortsatte vækst og placering som markedsledende erhvervsmægler?

Hos Nordicals Sjælland er vi erhvervsmæglere og vi sætter barren højt, samtidig med at vi kender hinanden. Vi sikrer at der er plads til faglig og personlig udvikling og du vil være sikker på, at kunne påvirke din hverdag.

Vi garanterer at du vil få en afvekslende hverdag og spændende opgaver, i tæt kontakt med vores mæglere på kontoret.

Nordicals Sjælland P/S
Gem
home Ejendomsmæglertrainee

home, Frederiksberg

home Frederiksberg søger en ejendomsmæglertrainee til vores forretninger på Frederiksberg med tiltrædelse efter aftale.

Vi tilbyder:

 • Et 2-årigt trainee-forløb.
 • Et job med fokus på ejendomsmæglerens administrative arbejdsopgaver og funktioner.
 • Et job, hvor du fungerer som assistent for vores ejendomsmæglere.
 • En relevant efteruddannelse i forhold til jobbet, og en fremtid i ejendomsmæglerbranchen.
Ørsted
Global Real Estate Manager

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you manage and grow our corporate real estate portfolio, thereby supporting our growing green global footprint.

Ørsted

Join us in this role where you’ll support our organisation in maintaining and developing a fit-for-purpose Global Real Estate (Office) Portfolio.

You’ll also play an important part in reaching our goal to align processes and strategies throughout our global portfolio.

Ørsted
Lokalbolig Amager ApS Salgstrainee

Lokalbolig Amager ApS, København

Ønsker du at være en del af en succesfuld forretning og kæde, og er du interesseret i en alsidig og travl hverdag, og drømmer du samtidig om at blive ejendomsmægler, så læs videre.

Hos LokalBolig Amager er vi fortsat i rivende udvikling. I den forbindelse søger vi en salgstrainee til at indgå i vores team af dygtige kollegaer.

Som salgstrainee hos os skal du have en interesse i boligsalg. Vi giver dig et godt indblik i alt, der har med boligsalg at gøre, og du får en grundig oplæring, så du kan køre dine egne fremvisninger og afholde Åbent Hus-arrangementer.

Derudover er det vigtigt, at du har en passion for markedsføring via sociale medier. Altså synes du, at det er sjovt at lave forskelligt indhold og kan finde ud af det.

EDC Møn Skal DU være vores nye ejendomsmægler?

EDC Møn, Stege

EDC Møn søger:
En engageret, dygtig og kvalitetsbevidst ejendomsmægler, som kan lide at have mange bolde i luften.

Du er energisk, smilende og kan lide at hjælpe forskellige typer mennesker med at finde deres drømmebolig – eller med at komme ordentligt videre til noget nyt.

Det er et kæmpe plus, hvis du er vant til at producere videoer og nyheder på de sociale medier.

Vi tilbyder:

 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi også har det sjovt.
 • Vi er gode kollegaer, som værdsætter integritet, humor og et godt samarbejde.
 • Du vil få en god løn og frihed under ansvar.
Estate
Juniormægler søges til Estate Taastrup & Hedehusene

Estate

Hvis du er ambitiøs og idérig, er det her måske jobbet for dig.

Estate er en mæglerkæde, der vokser støt. Det gør vi, fordi vi samler på dygtige medarbejdere og giver plads til, at de kan udfolde deres idéer og ambitioner. Vi går op i at give kunderne en tryg bolighandel fra start til slut. Og vi vægter de personlige relationer i lokalområdet højt.

Hos Estate Taastrup & Hedehusene er vi et stærkt team af medarbejdere, der yder deres allerbedste for at sikre, at vi altid lever op til kundernes forventninger.

Estate
Gem
ETU Forsikring Vil du være en del af ETU-holdet?

ETU Forsikring, Køge

Har du et skarpt øje for detaljen? Og kan du give vores kunder den bedste oplevelse, når de virkelig har brug for os? Så er du sandsynligvis lige den kundemedarbejder, vi leder efter.

Vi tilbyder dig et selvstændigt job med fart over feltet i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og som har fokus på din faglige og personlige udvikling, så du kan løse dine opgaver bedst mulig.

Dine opgaver spænder bredt inden for:

 • Administrative opgaver som betaling af fakturaer, skadeudbetalinger, opdatering af sager i sagsbehandlingssystem
 • Være bindeled mellem samarbejdspartnere m.m.
 • Betjening af vores kunder og øvrige henvendelser via mail og telefon
Gem
Norse Property Management A/S
Udlejningsmægler – Aarhus

Norse Property Management A/S

Vi oplever stor kundetilgang og søger derfor en udlejningsmægler til Aarhus.

I Norse får du muligheden for at blive en del af noget helt specielt – vi er modige og udfordrer branchen med en ny virksomhedskultur og nye måder at arbejde på. Det er derfor vigtigt, at du er ny tænkende, innovativ og bidrager til vedvarende positive forandringer. Endnu vigtigere er det, at du bidrager til vores sprudlende virksomhedskultur, så vi sammen kan skabe fantastiske resultater i en alsidig og sjov hverdag.

Det du skal lave:

 • Kundekontakt
 • Fremvisninger og udlejning
 • Afholdelse og planlægning af åbent hus-arrangementer
Norse Property Management A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV