30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EDC Selandia Haslev

Ejendomsmæglertrainee/Salgstrainee

Haslev

Ser du dig selv som værende fremtidig ejendomsmægler/sælger? Nyder du at arbejde med mennesker og gøre deres drømme til virkelighed? Er du interesseret i at være en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde?

For os er det vigtigt, at vores trainee får en god uddannelse og klædes ordentligt på til jobbet. Vi tilbyder derfor et struktureret 2-årigt traineeforløb, hvor man uddannes i hele sagshåndteringsprocessen.

I jobbet vil du opleve, at vi er seriøse omkring vores arbejdsopgaver, men at vi samtidig går op i gode sociale relationer.

Nordicals Midtjylland

Nordicals søger en dygtig deltids sagsbehandler til vores afdeling i Herning

Nordicals Herning søger en deltids sagsbehandler, der kan agere sparringspartner for vores erhvervsmæglere med de vigtige før- og eftersalgsopgaver. Vi er et dedikeret team der, selvom vi er områdets førende erhvervsmæglerforretning, dagligt arbejder på at gøre det bedre.

Vi er ambitiøse, professionelle og ønsker at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi sætter derfor stor pris på en imødekommende og uformel omgang med vores kunder og hinanden. Vi søger dig, som gerne møder ind med et smil mens du bidrager med et højt fagligt niveau.

Vi har travlt – og det skal du være en del af!

Nordicals Midtjylland
Lokalbolig Taastrup ApS

Ejendomsmæglertrainee

Taastrup

Vi har travlt og løber stærkt i vores forretning men vi har stadig overskud og lyst til at lære en ny energisk og topmotiveret salgstrainee op. Så har du lyst til at løbe stærkt sammen med os, og starte din karriere i en innovativ og dynamisk virksomhed, så er chancen her nu.

Du vil blive en del af et kvalitetsbevidst team, hvor vi værner om vores vigtigste aktiv, vores kunder. Og dagligt minder hinanden om LokalBoligs værdier, nemlig Boligsalg med Passion.

Lokalbolig Amager ApS

Salgstrainee

København S

Ønsker du at være en del af en succesfuld forretning og kæde, hvor ”Boligsalg med Passion” er kodeordet?

LokalBolig Amager er blandt de mest sælgende ejendomsmæglerforretninger på Amager, hvor vi har 3 synlige forretninger. Så er du interesseret i en alsidig og travl hverdag, og drømmer du samtidig om at blive en dygtig ejendomsmægler, så har du nu muligheden.

Du får en travl hverdag, hvor du til tider skal kunne omstille dig hurtigt. Dine opgaver vil spænde vidt, fra fremvisning af boliger til markedsføringsaktiviteter og administrative opgaver.

Lokalbolig Amager ApS

Ejendomsmægler

København S

Ønsker du at være en del af en succesfuld forretning og kæde, hvor ”Boligsalg med Passion” er kodeordet?

Vi er en ambitiøs ejendomsmæglerforretning, med 3 synlige forretninger på Amager. Vi har igennem de sidste 20 år har vi udviklet os, til en af de mest sælgende ejendomsmæglere i området, og vi er i konstant udvikling.

Vi søger en dygtig og proaktiv ejendomsmægler til et af Danmarks største boligområder.

Vidar Ejendomme ApS

Ejendomsadministrator

Aarhus C

Trives du med at få ansvar for egen kundeportefølje og samarbejde med gode kollegaer – så er du måske vores nye ejendomsadministrator!

Dine opgaver vil bestå i selvstændigt at tage hånd om en spændende og udfordrende administrationsportefølje, der spænder over opgaver for ejerforeninger og bolig- og erhvervsejendomme.

Du vil fællesskabet lige så meget, som vi vil – der er en grund til, at vi hedder ”VIdar” - VI løfter i flok.

danbolig Græsted/Gilleleje

Trainee til danbolig Græsted/Gilleleje

Gilleleje

Vi er et stærkt team og en dynamisk blanding af yngre og mere erfarne ejendomsmæglere, som yder vores allerbedste for at sikre, at vi i enhver handel lever op til kundernes forventninger.

Vi kan tilbyde en spændende, travl og afvekslende hverdag med selvstændige arbejdsopgaver samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

EDC Liseleje Ejendomskontor

Ejendomsmægler til EDC Liseleje Ejendomskontor

Liseleje

Har du lyst til at blive ejendomsmægler i en af Nordsjællands skønne badebyer?

Hos os bliver du en del af et team, hvor vi virkelig lægger vægt på teamwork og samarbejde. Vores arbejdsform lægger stor vægt på gensidig tillid og hjælpsomhed – vi løfter i flok, fejrer hinandens succeser – og deler hinandens udfordringer.

Du får mulighed for at planlægge din dag og dine opgaver så den også passer til dig og din familie.

Heimstaden Danmark A/S

Driftsleder til Facility Management

Odense

Banker hjertet lidt hurtigere, når du betragter en ejendom? Spotter du de små nuancer og de store potentialer i bygninger? Hvis svaret er "ja," så er du måske vores kommende driftsleder.

Se video om Heimstaden Danmark A/S som arbejdsplads

Som driftsleder i Heimstaden får du din egen portefølje af ejendomme, hvor du er ansvarlig for den tekniske drift.

Heimstaden Danmark A/S
Nordicals Sjælland P/S

Vi søger en sagskoordinator

Roskilde

Vil du være med til at sikre vores fortsatte vækst og placering som markedsledende erhvervsmægler?

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Oprettelse af sager og eftersagsbehandling i forbindelse med salg, udlejning og vurderinger
  • Strukturering af ejendomshandler og datarum

Vi sikrer, at der er plads til faglig og personlig udvikling, hvor du selv kan påvirke og strukturere din hverdag.

Hos Nordicals Sjælland er vi erhvervsmæglere og vi sætter barren højt samtidig med at vi kender hinanden.

Nordicals Sjælland P/S
Heimstaden Danmark A/S

Privatisation Manager

København K

Se video om Heimstaden Danmark A/S som arbejdspladsEr du passioneret inden for ejendomssalg og motiveret af at skabe succesfulde salgsresultater? Har du en stærk forståelse for salgsprocesser og en evne til at opbygge langsigtede kunderelationer?

Vi konverterer udvalgte lejeboliger til ejerlejligheder med henblik på salg til private. Du bliver ansvarlig for at drive salgsprocessen for de boliger, der konverteres fra leje- til ejerboliger samt sikrer et effektiv og succesfuld frasalg.

Heimstaden Danmark A/S
Heimstaden Danmark A/S

Head of Privatisation

København

Er du klar til at sælge drømmeboliger i en dynamisk og kreativ virksomhed, hvor teamwork er nøgleordet

Se video om Heimstaden Danmark A/S som arbejdsplads

Du vil få din daglige gang på vores hovedkontor i København, hvor du har ansvaret for en selvstændig portefølje af boliger, som skal sælges via vores netværk af lokale ejendomsmæglere.

Din hovedopgave vil være at oversætte koncernens strategi til operationelle salgspolitikker samt at implementere disse.

Heimstaden Danmark A/S
Vurderingsstyrelsen

Stærke sagsbehandlere til værdiansættelse af alle landets ejendomme

Maribo

Vil du være med til at understøtte, at boligejere får mere retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger i de kommende år? Har du interesse for værdiansættelse af ejendomme, og vil du være en del af et engageret og ambitiøst hold, der alle bidrager til det fælles mål; at genopbygge tilliden til de nye ejendomsvurderinger?

I samarbejde med dine kolleger kan dine opgaver fx blive:

  • forberede og udføre vurderinger af ejerboliger, erhvervsejendomme og land- og skovbrugsejendomme
  • gennemføre klagesagsbehandling og genoptagelsessager
  • formidle vurderinger og besvare henvendelser fra borgere og samarbejdspartnere.
Vurderingsstyrelsen
Property Advice

PA Landbrug søger en erfaren og forretningsmindet ejendomsmægler

Aarhus

PA Landbrug, en visionær ejendomsrådgiver i Aarhus, leder lige nu efter en erfaren og innovativ ejendomsmægler til salg og vurdering af forskellige ejendomstyper – mere specifikt landbrugsejendomme, udviklingsjord samt vedvarende-energi jord.

Vores kontor ligger på Aarhus Ø, men du skal forvente ture rundt i Jylland og på Fyn ifm. din involvering i forskellige ejendomsprojekter og fremvisninger.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling i en ung og dynamisk vækstvirksomhed, mulighed for at udvikle dig inden for ejendomsbranchen samt attraktiv lønpakke der afspejler dine kvalifikationer og resultater.

Property Advice
Gem
DEAS

Resultatorienteret Consultant til DEAS Residential Letting

Aalborg

Er du vild med boligmarkedet, og brænder du for at udleje boliger, mens du yder vores investorer og lejere den bedste service? Så er det dig, vi leder efter!

Hos DEAS lytter vi til dig og dine idéer, og som Consultant vil du få et alsidigt job i en dynamisk og professionel virksomhed.

DEAS
Gem
home

Trainee/salgskoordinator

Aalborg eller Nørresundby

Brænder du for at arbejde med ejendomshandel, arbejder du struktureret, og er du samtidig et udadvendt og positivt menneske?

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at klargøre sager, udarbejdelse- og tjek af købsaftaler, besvarelse af advokatskrivelser, udarbejdelse af annoncer, hjælpe vores dygtige mæglere med ad hoc opgaver, kundekontakt på telefon og i forretningen, udarbejdelse af salgsmaterialer osv.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et ungt og dynamisk team.

Skuffesag.dk

BLIV en del af skuffesag.dk

Er du en vindertype, som elsker at gå forrest og brænder for at skabe gode resultater?

Vil du være med på den stigende tendens med at sælge som skuffesag (skuffesalg, diskretsalg, diskretionssalg) – en løsning, som har mange navne? Så er du den helt rigtige til denne unikke mulighed.

Vi kan bl.a. tilbyde overskudsdeling og høj provision samt mulighed for partnerskab.

Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S
Gem
Peak Rekruttering

Kommerciel DGNB Drift rådgiver til bæredygtighed i eksisterende byggeri

København S

Sweco er førende inden for rådgivning af den eksisterende ejendomsmasse i Danmark. Deres afdeling i København har travlt med at hjælpe ejere af store ejendomsporteføljer med rådgivning, hvor forbedret økonomi og bæredygtige løsninger har fokus.

Som rådgiver vil du spille en central rolle i Swecos fortsatte succes med at rådgive bygningsbesiddere om at træffe de rigtige beslutninger, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Konkret vil du få ansvaret for at videreudvikle vores DGNB Drift ydelse og sikre, at vi fortsat leverer markedets bedste produkt. Du vil arbejde tæt sammen med Swecos kunder for at forstå deres behov, mål og visioner for deres ejendomme.

Peak Rekruttering
EDC Michael Tang

Mægler til Værløse

Værløse

Er du en ejendomsmægler/sælger, der brænder for at sælge boliger og gøre drømme til virkelighed?

Dit primære arbejdsområde vil være kommission og salg af ejendomme i området. Jobbet vil være alsidigt, hvor ikke to dage er ens.

Vi tilbyder et job med mulighed for meget selvstændigt arbejde. Der er en stor grad af fleksibilitet og egen indflydelse på arbejdsdagen.

Jobboozt ApS søger for CVB Boligrådgivning
Gem
Jobboozt ApS

Ejendomsmægler/køberrådgiver

København K eller Kolding

CVB Boligrådgivning har travlt, og derfor søges endnu en medarbejder til at styrke teamet.

Vi forestiller os, at du har flere års brancheerfaring fra mæglerbranchen samt er uddannet ejendomsmægler eller har juridisk baggrund.

Vi tilbyder:

  • En virksomhed i vækst.
  • Mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde.
  • Et stærkt bagland, som understøtter dig i hverdagen mht. din faglige udvikling via uddannelse og sparring.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV