14 job matcher din søgning 14 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
REMA 1000
Merchandiser

REMA 1000

Vi søger lige nu en merchandiser til at besøge og servicere vores REMA 1000-butikker i området omkring Hillerød og mod København.

Se video om REMA 1000 som arbejdsplads

Vi kører ud fra egen bopæl til REMA 1000-butikker, derfor vil det være oplagt, hvis du er bosat på på Nordsjælland eller omkring Hillerød. Vi tilbyder en løn, der matcher kravene samt pensionsordning med sundhedsforsikring. Vi stiller også bil og telefon til rådighed til firmabrug.

REMA 1000
Administrations- og Servicestyrelsen Projektleder til udvikling af fremtidens arbejdspladser i Skatteforvaltningen

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Måden at arbejde på og at udnytte arbejdspladsens kvadratmeter på er i udvikling mange steder. Også i Skatteforvaltningen… Har du stor viden om og erfaring med at indrette til de ”nye” måder at arbejde på, og vil du være med til at understøtte Skatteforvaltningen på denne rejse? Så skal du søge vores stilling som projektleder i kontoret Bygninger og Indretning.

Vi har en god og åben omgangstone i kontoret, og vi er meget åbne for inputs til, hvorledes vi får løftet vores opgaver på den bedst mulige måde, så du får god mulighed for at sætte dit præg på din kommende arbejdsplads.

Administrations- og Servicestyrelsen
BESTSELLER
Designer

BESTSELLER, Aarhus

Er du en detaljeorienteret, innovativ og kreativ designer, der brænder for at sætte dit præg på tusindvis af garderober?

I denne stilling får du ansvaret for at designe og udvikle en vifte af trends og farver på tværs af kollektionerne. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver blandt andet indebære:

  • Udvikling af styles i alle produktkategorier samt udvikling af trend og farver i samarbejde med designteamet
  • Trend research på online platforme såvel som via inspirationsture og rejser
  • Udarbejdelse af style sheets, arbejdstegninger samt kommunikation om disse med de respektive leverandører
Den frie Lærerskole Lærer til Håndværk og design (bløde materialer)

Den frie Lærerskole, Vester Skerninge

Vi kan tilbyde en unik stilling inden for fagets bløde materialer, med stor mulighed for at præge fagets indhold og udvikling. Som lærer på Den frie Lærerskole vil du indgå i en læreruddannelse med et højt fagligt niveau, en værdibaseret tilgang og motiverede studerende.

Vi søger en fagligt stærk lærer med skaberglæde, der kan dække de bløde materialer (tekstiler, læder, papir m.m.) – i tæt samarbejde med en kollega, der varetager fagets anden del (træ/metal).

Ud over undervisning i linjefagene, indeholder lærerarbejdet også vejledning i forbindelse med studerendes opgaver, projekter og praktikforløb. Desuden forventes du som lærer at indgå aktivt i skolens demokratiske kultur og almindelige studiemiljø.

TJ Squared ApS
EXPERIENCED DESIGNER/VISUALISER & KEY ACCOUNT MANAGER

TJ Squared ApS, Shanghai, China

Are you passionate about designing and developing ‘Custom-made Visual Merchandise Display’? Do you want to work with, amongst others, some of the largest and most successful brands within the jewellery, time-pieces and fashion industry?

Se video om TJ Squared ApS som arbejdsplads

As Designer/Visualiser & Key Account Manager you will be working in our office in Shanghai, China, together with colleagues from different professional backgrounds of various nationalities such as Italian, British, German, Colombian, Danish and Chinese.

Your tasks will include:

  • Responsible for an allocated portfolio of customers.
  • Responsible for projects and management of local Project Managers in relation to the execution of tasks.
  • Create designs, visualisations and presentations for projects, including biddings for new customers.
TJ Squared ApS
Gem
Studio 9
Industriel Designer - Shanghai

Studio 9

Ønsker du at blive ekspert i at levere kreative designløsninger til retail-branchen? Og har du en drøm om et udenlandsk forretningseventyr?

Så har Studio 9/Nine United Asia en spændende jobmulighed til dig. Vi søger en Industriel Designer, der vil have base i Shanghai. Du vil komme til at arbejde med udvikling og salg af vores point-of-sales displays samt visual merchandising til en række succesfulde og velrenommerede globale brands i bl.a. smykke-, mode- og tekstilbranchen.

Du bliver en del af vores internationale organisation med arbejdsplads hos Nine United Asia. I forbindelse med opstart og inden udsendelse vil du blive introduceret til stillingen hos Studio 9-teamet i Horsens.

Studio 9
Spritfabrikken Danmark ApS
Stillingsopslag til junior designer

Spritfabrikken Danmark ApS, Kolding

Sprudler du af gode ideer? Kan du kommunikere i såvel ord som billeder?

Vi søger en junior designer med popcornhjerne og lyst til at arbejde med design og branding. Du vil komme til at fungere som ”føl” hos vores eksisterende designer og du vil allerede fra starten komme til at præge vores designmæssige udtryk på nye og eksisterende produkter, samt have indflydelse på vores materiale i detail og ontrade – såvel nationalt som internationalt.

Spritfabrikken Danmark ApS
Gem
HumanTrust A/S
Head of Design til populært dansk modebrand

HumanTrust A/S søger for kunde

Vil du stå i spidsen for et kompetent designteam hos et anerkendt modebrand? Trives du i rollen som spillende træner, hvor du både udvikler design- og produktstrategier og har fingrene helt nede i designprocessen? Så har vi en stilling som Head of Design til dig!

Vores kunde er et dansk modefirma med et internationalt look og en stærk DNA, som sælger produkter i hele verden. Det anerkendte brand er kendt for sit høje kvalitetsniveau og den store detaljegrad, som skinner igennem på samtlige designs – og nu har du muligheden for at få stor indflydelse på udviklingen af de fremtidige kollektioner.

HumanTrust A/S
Indrykket:
ONLY
Pattern Designer

ONLY, Brande

Brænder du for konstruktion og mode? Kan du bidrage på den tekniske side til produktudvikling og design, og motiveres du af at skabe den perfekte pasform?

ONLY har været på en forrygende vækstrejse, og inden for den seneste årrække har vi mere end tredoblet vores omsætning. Vi søger netop nu en dygtig konstruktør, der kan indgå i vores jersey team og sammen med vores designere og indkøbere kan sikre kvalitet og pasform i ONLY’s 8 årlige hovedkollektioner.

VERO MODA
Designer

VERO MODA, Aarhus

Are you an energetic and creative designer with the ability to convert fast-moving trends into inspiring, on-point collections for VERO MODA?

As our Jersey Designer, you create collections in close collaboration with your colleagues in the design team and have a key say in terms of design, colour, quality, and details. You are involved in the entire process – from idea creation and initial sketches to communication with suppliers and preparation of styles for production.

BESTSELLER
Konstruktør

BESTSELLER, Aarhus

Er du en passioneret og kompetent konstruktør med nysgerrighed indenfor 3D? Vil du være en del af et dedikeret team og samtidig have indflydelse på de standarder der sættes indenfor 3D-konstruktion i en international modevirksomhed?

Som konstruktør i 3D-teamet får du rig mulighed for at lære og udvikle dine kompetencer indenfor 3D, da vi tilbyder intern CLO3D guidance og certificerede kurser, så du kommer godt fra start.

Det du medbringer, er dit kendskab og kompetencer indenfor modebranchen, konstruktion samt passion og nysgerrighed indenfor 3D. Du vil blive involveret i en bred vifte af projekter inden for 3D-produktudvikling, fitting-standarder og kvalitetssikring.

UNIQA Group A/S
Kreativ indretningsarkitekt med flair for unikke løsninger

UNIQA Group A/S, Faxe

Nu har du en unik mulighed for at skabe og præge fremtidens mest fantastiske leg- og læringsmiljøer på skoler og daginstitutioner, ved at blive en del af Uniqa ’s kreative og dygtige indretningsarkitektteam.

Jobbet

  • Du indretter/tegner de mest inspirerende, banebrydende og udfordrende miljøer til vores kunder, der primært er daginstitutioner og skoler
  • Du bidrager til at skabe miljøer, hvor elever og børn trives, og giver dem derved de bedste rammer for optimal læring og trivsel
  • Du løser grafiske opgaver med blik for design og funktionalitet i dine løsninger m.m
UNIQA Group A/S
Gem
Mos Mosh i Kolding søger konstruktør
Vi søger en konstruktør til vores afdeling i Kolding.
Dansk Mode & Textil, Kolding
Dansk Mode & Textil
Indrykket:
Gem
Visual Merchandiser til Nordjylland
Er du passioneret omkring, hvordan produkter bedst muligt præsenteres i butikkerne?
Mascot International, Region Nordjylland
Mascot International
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV