143 jobannoncer matcher din søgning 143 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for EET Group
Gem
Jobindex

Debitorbogholder til Europas førende niche IT-distributør

Birkerød
 • Kan du se fordelene ved at arbejde i en succesfuld international virksomhed?
 • Vil du have mulighed for en fast hjemmearbejdsdag om ugen og en lækker kantineordning?

Så bliv vores nye kollega og kom hele vejen rundt om debitorområdet i et team, der allerede står klar til at byde dig hjerteligt velkommen.

Vi håber selvfølgelig på, at du har erfaring med debitorbogholderi. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du bare har snuset til området, da vi nok skal lære dig grundigt op.

Jobindex
NKT Photonics A/S

Sourcing Specialist, Mechanics

Birkerød

Are you looking for an exiting new position in a global and fast-growing international company ?

NKT Photonics is an inspiring place to work where we encourage both personal and career development. To support our plans, we are now upscaling our team as we are looking for a Sourcing Specialist, Mechanics.

Our new Sourcing Specialist, Mechanics, will be part of a global Procurement team of 11 engaged colleagues.

NKT Photonics A/S
Skyttebjerg Børnehave

Vil du sætte dit præg på en skøn lille perle?

Nærum

Nu kan du blive en del af et lille dedikeret medarbejderteam hos Skyttebjerg, da vi søger en pædagog til vores lille hyggelige private børnehave midt i Nærum.

Huset vi boltrer os i er beliggende i et parcelhuskvarter tæt på skoven og lokalmiljøet som vi ofte besøger. Dertil kommer at vi har den hyggeligste og dejligste legeplads.

Hos Skyttebjerg vægter vi de nære relationer og det enkelte barns unikke kompetencer højt. Gennem vores tætte samarbejde med forældrene får vi trygge børn, som vokser og udvikler sig.

SATS Danmark

Club Manager

Nærum, Taastrup

Vi søger to Club Managers til henholdsvis SATS Nærum og SATS Taastrup.

Som Club Manager vil du have det overordnede ansvar for driften i centret samt være nøglespiller i at skabe ekstraordinære træningsoplevelser for vores medlemmer.

Dine ansvarsområder inkluderer personaleledelse, økonomisk styring, salg og operativ ledelse.

Vi søger en nærværende leder som går forrest og er et godt forbillede for medarbejderne.

Novafos A/S

Projektleder til Vandressourcecenter Roskilde Fjord

Birkerød

Hos Novafos har vi ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab, og vi vil være helt i front, når det gælder udvikling af innovative, grønne og holdbare løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø.

Vi søger en erfaren og engageret projektleder, der vil indgå som den ene af to projektledere, der sammen skal realisere Novafos’ vision om at etablere en ny, effektiv rensestruktur. Denne struktur indebærer etablering af to nye centrale moderne renseanlæg – vandressourcecentre – der erstatter 17 af de nuværende 18 renseanlæg. Du vil få ansvaret for det vestlige renseanlæg (Roskilde Fjord), mens den anden projektleder har ansvaret for det østlige renseanlæg (Øresund).

Rudersdal Kommune

Social- og sundhedsassistent til distrikt Nærum

Nærum

Vil du hjælpe borgerne i distrikt Nærum med at leve det sunde, selvstændige og værdige liv? Vil du udfordres fagligt, og vil du arbejde i et distrikt med små teams?

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team, hvor du har en rolle i forhold til sparring og kompetenceudvikling af dine kolleger. Du understøtter de ønsker, borgerne har for deres liv med dine faglige overvejelser og begrundelser, og du bidrager aktivt til at underbygge det gode samarbejde vagtholdene på tværs.

Vi er en velfungerende tværfaglig medarbejdergruppe, hvor faglig- og social trivsel går hånd i hånd.

Galen Limited

Management Accountant (Nordics)

Birkerød

You will be part of a well-functioning team and be accountable for the daily management of your workload, which will include:

 • Daily bookkeeping
 • Debtor/creditor management
 • Invoicingand order handling

As well as an exciting role in a growing company, we can offer you an attractive salary package, pension, bonus and flexible working conditions including hybrid working.

Galen Limited
WTW
Gem
WTW

Supportmedarbejder – Skadebehandling

Nærum

Se video om WTW som arbejdsplads

Ønsker du at blive en del af en spændende international virksomhed med et godt arbejdsmiljø og mulighed for at håndtere en bred vifte af administrative opgaver selvstændigt?

Daglige arbejdsopgaver:

 • Registrering af skader og behandling af bilag til anmeldte skader
 • Udarbejdelse af skadestatistikker

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med frie arbejdsforhold, en attraktiv lønpakke og gode pensionsvilkår.

WTW
The Mill & Mortar Trading Company ApS

Mulighed for at blive en del af verdens bedste produktionsteam

Vedbæk

I denne omgang søger vi primært kolleger til tidsbegrænset ansættelse, dog minimum 6 mdr. Passer godt til studenter på sabbatår.

Dit arbejde vil bestå af blanding, afvejning og pakning af vores krydderier, snacks og kagedekoration. Dertil kommer rengøring og andet forefaldende arbejde.

Du behøver ikke have erfaring, vi skal nok sørge for at lære dig op.

Grafisk Maskinfabrik A/S

Teknisk Projektleder

Birkerød

Brænder du for at arbejde med teknisk projektledelse af kundetilpassede maskineløsninger samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til vores kunder?

Se video om Grafisk Maskinfabrik A/S som arbejdsplads

Så tilbydes du et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø.

Som teknisk projektleder vil du lede definerede projekter for maskinudvikling og maskinleverancer hos GM. Du kommer til at stå for projekt- og opgavestyring, samt ressourcekoordinering i samarbejde med teamledere for R&D og vores Montage- og indkøbsafdeling.

Grafisk Maskinfabrik A/S
Rudersdal Kommune

SSA til aftenvagt på Hegnsgården

Nærum

På Hegnsgården, Center for Genoptræning og Rehabilitering, i Nærum skaber vi rammen for rehabilitering og genoptræning af borgere, der har brug for et midlertidigt døgnophold.

Vi har ledige stillinger på 28 timer pr. uge med arbejde i 5:2 rul og arbejde hver anden weekend.

Vi er ved at fremtidssikre de midlertidige pladser til udviklingen i sundhedsvæsenet, så medarbejderne på sigt både har et godt arbejdsmiljø og kan løfte sundhedsfaglige opgaver med en øget grad af medicinsk kompleksitet samt tværfaglige og tværsektoriel og koordinering.

WTW
Gem
WTW

Pensionskonsulent - Personlig rådgivning

Nærum

Søger du en spændende karriere i en virksomhed, der konstant udvikler sig og har store ambitioner?

Se video om WTW som arbejdsplads

Det er de færreste mennesker, der har den fulde forståelse for, hvor stor betydning deres pensionsordning har for deres liv – både nu og i fremtiden – og du har derfor rig mulighed for at gøre en væsentlig forskel for de mennesker, du rådgiver.

Det er din opgave at sætte dig ind i kundens situation og at give råd og vejledning om, hvordan han eller hun kan skræddersy pensionsordningen til sine egne ønsker og behov.

WTW
WTW
Gem
WTW

Skadebehandler – Property

Nærum

Se video om WTW som arbejdsplads

Er du passioneret omkring håndtering af skader og ønsker at blive en del af Danmarks førende forsikringsmæglervirksomhed? Som skadebehandler hos WTW bliver du en integreret del af et engageret team.

Vi søger en erfaren skadebehandler, som skal indgå i vores daglige håndtering af ansvars- og propertyskader.

WTW
TrackMan A/S

Elektronikmekaniker / Elektroniktekniker

Vedbæk

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du med de rette kvalifikationer vil få mulighed for at deltage i planlægningen og udførelsen af en bred vifte af spændende opgaver inden for fejlfinding, reparation og service af vores produkter.

Arbejdsopgaver

 • Fejlfinding og reparation af print på komponent niveau (HF, analog og digital teknik)
 • Reparation og service af kunde RMA'er (elektronik og mekanik)
 • Test og kalibrering
TrackMan A/S
Geopal System A/S

Vil du være en del af vores produktionsteam?

Vedbæk/Farum

Geopal udvikler, producerer og sælger alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid m.m. til brug i forskellige industrier.

Vi oplever fortsat vækst, så selv om vi lige har ansat en helt fantastisk medarbejder, har vi brug for endnu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til juni.

Vi oplever fortsat vækst, så selv om vi lige har ansat en helt fantastisk medarbejder, har vi brug for endnu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til juni.

Gem
EET Group

Salex Excellence Specialist to support our CSO and CEO

Birkerød

The role is based in our Commercial Excellence Team and will report to the Director for Commercial Excellence, but you will be working closely with the CSO and the CEO to ensure that our 24 markets deliver on their plans and budgets. You will play a pivotal role in ensuring sales tools are rolled out and implemented in the respective markets.

Success in this role is all about creating the right collaboration with the Managing Directors for our markets, thereby ensuring strong organic sales growth.

EET Group
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Boligkontoret Danmark

Genhusningskonsulent søges til Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte (projektstilling)

Trives du i en koordinerende rolle, og er du god til at samarbejde og tale med mange forskellige mennesker?

Se video om Boligkontoret Danmark som arbejdsplads

Som genhusningskonsulent får du en afvekslende hverdag med stor kontakt til beboere, samarbejdspartnere og kollegaer i hele organisationen. Sammen med dem skal du, ud fra en helhedstænkning for beboeren og for fremtidens gode og velfungerende boligområder, sikre en god og tryg genhusning.

Boligkontoret Danmark
Private Nurse ApS

Faste nattevagter i Holte

Holte

Private Nurse søger 2 sygeplejersker til faste nattevagter hos patient i Holte.

Vi er patienternes private alternativ og/eller supplement indenfor sundhedsfaglige ydelser. Vi skræddersyr plejeforløb, med udgangspunkt i vores sygeplejefaglige skøn, dyderne og æstetikken. Private Nurse yder pleje under fuld diskretion, hvor og når vores patienter har et behov.

Vi søger sygeplejersker, der kan arbejde i nattevagter i hvad der svarer til en fuldtidsstilling. Du bestemmer selv hvordan vagterne skal fordeles i ugerne.

Bjarne Nielsen A/S

Dygtig tekniker/automekaniker søges til værksted i Birkerød

Birkerød

Vi søger en ny kollega til at indgå i vores erfarne mekanikerteam. Vi er autoriseret Ford- og Kia-værksted, og alle vores mekanikere har derfor mange års erfaring. Du kan derfor få masser af sparring og hjælp fra dine kolleger i hverdagen.

Daglige opgaver er blandt andet:

 • Service og reparationer af alle mærker person- og varebiler
 • Fejlfinding og diagnosticering

Vi tilbyder mulighed for at efteruddanne dig gennem Ford og Kia efteruddannelsesprogrammer samt EUC-Nord.

Bjarne Nielsen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV