134 job matcher din søgning 134 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 134 resultater.
KvicklyNonfoodchef, Kvickly, Holte

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for nonfood og få samtidig den daglige ledelse af 15 medarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet
 • blive en del af ledergruppen i varehuset
 • videreudvikle dig gennem træning og uddannelse i Coop-regi

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge udvalget i din afdeling inden for Kvicklys rammer og i samarbejde med varehuschefen og Souschefen. Samtidig har du det daglige ansvar for medarbejderne i din afdeling. Du klæder medarbejderne på, så de får et godt produktkendskab og motiverer dem i det daglige ved at uddelegere opgaver og ansvarsområder og lade dem komme med deres idéer. Det er alt sammen med til at give dig en både sjov og afvekslende hverdag.

Indrykket: 
Danske BankExperienced Risk Professional to develop risk management approach for Asset Finance Nordic business unit

Danske Bank, Copenhagen or Helsinki

Are you passionate about working with risk and regulatory issues? Do you like working in a nexus of multiple stakeholders and different geographies? Do you want to influence the risk mind-set and direction of a business unit? Then you should join us!

In this role you will be responsible for developing and implementing risk controls and standards following regulatory requirements, such as GDPR. You will also communicate your assessments to senior management within Asset Finance Nordic and to relevant Group stakeholders. If relevant, you will also be communicating with external stakeholders and regulators.

Indrykket: 
Frydenlund Ejendomsselskab ApSTil barselsvikariat søger vi en erfaren faglært gartner med kendskab og lyst til frugtavl

Frydenlund Ejendomsselskab ApS, Vedbæk

En af vores gartnere skal på barsel, og derfor søger vi en gartner til et vikariat i 15 måneder.

På Frydenlund Plantage i Vedbæk dyrker vi æbler og pærer i smukke historiske omgivelser, der omkranser Frydenlund Slot. Vores plantage dækker 22ha, hvoraf 17ha er med frugttræer fordelt på 35 sorter. Vi vil gerne drive plantagen hen mod større bæredygtighed og øge biodiversiteten betragteligt på vores arealer. Vi bruger biologisk bekæmpelse og vil snart overgå til økologisk produktion.

Du bliver en del af et team, hvor vi deler opgaverne imellem os, men dine primære opgaver er beskæring, høst og pleje af frugttræer. Derfor er det vigtigt, at du har kendskab til og har lyst til at have med frugtdyrkning at gøre.

Rudersdal KommuneOmrådeleder til dagtilbudsområdet

Rudersdal Kommune, Birkerød

Kan du forene faglighed og ledelse - til gavn for børnene? Kan du bygge bro mellem hverdagens praksis og helhedspræget, strategisk udvikling? Kan du motivere og skabe følgeskab og samtidig skære igennem, når det er nødvendigt? Så er stillingen som områdeleder i Rudersdal Kommune måske noget for dig.

Som områdeleder har du fokus på kerneydelsen: Børnenes læring og trivsel og den daglige praksis med at sikre dagtilbud af høj kvalitet. Du har også indflydelse på udmøntningen af visioner og rammer for hele dagtilbudsområdet i kommunen.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du bliver en del af et områdelederteam på fem områdeledere. Du får gode muligheder for at præge udviklingen i det nye område. Du skaber under alle omstændigheder resultater gennem din ledelse af andre ledere.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Are you a talented QA engineer? Then this opportunity could be perfect for you!

Jobindex A/S recruiting on behalf of TrackMan in Vedbæk

TrackMan is experiencing enormous growth, and we are therefore looking for two more talented QA engineers to help make Team Sports Products (Baseball, Soccer and Football) even better.

This position offers you a unique opportunity to work with the development of a product composed of various hardware and software platforms. This means that you will get a lot of opportunities through your work life at TrackMan to learn new skills.

You will become part of a cross-functional team of skilled developers, QA’s, UI/UX, product owners, etc. and you will have the chance to impact your own way of working.

As our new QA Engineer, your key task is to help TrackMan make the right products in high quality through design, maintenance, and execution of test scripts, test cases, scenarios and more.

Jobindex A/S
Lægesekretær på deltid søges til almen praksis

I/S Sørensen & Sachs, Birkerød

Vi søger en sundhedsfaglig medarbejder/lægesekretær/farmakonom/sosu-assistent eller lignende pr. 1/2-2021 eller senere.

Arbejdstiden er 18-22 timer (max.) om ugen, fordelt på 4 dage.

Vi er en velfungerende og dynamisk praksis, som værdsætter godt og respektfuldt samarbejde, høj faglighed og god patientservice.

Dine arbejdsområder vil være en blanding af patientkontakt med telefonvisitation, medicinbestilling kalenderstyring og svar på blodprøver, samt kontorarbejde med funktion som IT-”superbruger” med ansvar for hjemmeside og IT – system, diverse regnskabsopgaver, varebestilling og forfaldent kontorarbejde.

KvicklySalgsassistent Kasse, Kvickly, Holte

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 110 medarbejdere som ligger midt i den dejlige by Holte. Vi ser ikke så meget til turister, men har til gengæld en masse stamkunder. I butikken går vi højt op i kvalitet, service og at butikken hver dag ser pæn og præsentabel ud for vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
Indrykket: 
Rudersdal KommunePædagogisk afdelingsleder for indskolingen på Trørødskolen

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Trørødskolen søger en pædagogisk afdelingsleder til vores indskoling. Er du vild med børn og vil du arbejde på en skole i rivende udvikling? Så kom til Trørødskolen!

På Trørødskolen har vi en vision om at skabe en skole, hvor eleverne ville komme, selvom de kunne lade være. Og vi tror på, at vores elevers læring får de bedste vilkår, når vi kobler deres hverdag til deres skoledag.

Vores medarbejdere understøtter læreprocesser, der afspejler et moderne skoleliv, og som tilgodeser elevernes individuelle læringspotentialer, med sigte på differentiering i praksis.

Trørødskolens ledelse og medarbejdere har et tæt og tillidsfuldt samarbejde, som sigter mod at udvikle didaktiske fællesmængder, som kan udfolde sig i vores praksis omkring elevernes læring.

ProfilpartnersTEST- OG MONTAGEMEDARBEJDER

Profilpartners søger for JVL Industri Elektronik A/S i Birkerød

Omhyggelig * Fleksibel * Stabil * Praktisk anlagt

Du får ansvaret for nogle af virksomhedens nøgleprodukter i denne spændende stilling, hvor du sidder sammen med 9 gode kollegaer i et dejligt stort lyst lokale og arbejder med test og montage af elektronik og mekanik.

Du får 2 primære ansvarsområder som er test af printkort og lettere fejlfinding på disse samt montage og test af færdige produkter.

Du får ansvaret for den enkelte ordre, lige fra du plukker materialer på lagret til den videre bearbejdning, som oftest består i montage, lodning og skift af stik og komponenter, hvorefter du afslutter med at teste emnet i et computerstyret testsystem. De færdige emner sendes videre til forsendelsen, som sørger for det videre forløb.

GH Energi og Rådgivning ApSEnergikonsulent og projektingeniør

GH Energi og Rådgivning ApS, Birkerød

Kunne du tænke dig en rolle, hvor din stemme kan gøre en forskel for både kunder og klima?

Så bliv en del af GH Energi & Rådgivning. Her får du indflydelse, variation, ansvar og en arbejdsplads, hvor dine gode ideer er mere end velkomne.

Vi udvider og søger derfor 2 nye kollegaer hvor energikonsulenten fortrinsvis skal tage sig af energimærkning og projektingeniøren skal stå for ændringer på varme- og ventilationsanlæg, samt tilstandsvurderinger af større bygninger.

Det byder på en hverdag med kundekontakt, bygningsinspektion ”ude i marken”, energiberegninger, rentabilitetsanalyser, udarbejdelse af rapporter og meget andet.

Aconta ApSRegnskabsmedarbejder – bliv kundernes talknuser

Aconta ApS, Holte

Vil du arbejde for en moderne regnskabsvirksomhed, der sætter digitalisering og bæredygtighed på dagsordenen?

”Vi er ikke så støvede. Vi tror på, at man sagtens kan levere et godt stykke arbejde og have det sjovt på samme tid,” fortæller Acontas driftchef Fredrik Dudek.

Som regnskabsmedarbejder får du din egen portefølje af virksomheder såsom frisører, restauranter, håndværkere og lignende. Der er mulighed for periodevis at sidde hos nogle af dine kunder.

Du kommer til at dele hverdagen i vores lækre kontoromgivelser i Holte sammen med et mindre team af 11 kolleger. Her bliver du en del af et stærkt fællesskab med masser af humor og fælles aktiviteter.

Irma A/SSalgsassistent Delikatesse, Irma Holte Midtpunkt

Irma A/S

Som delikatessemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

I Irma brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer
 • Stor frihed til at arbejde med sortimentet
 • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Som delikatessemedarbejder i Irma har du et spændende og udfordrende job med stor handlefrihed. Dit primære ansvarsområde vil være delikatesseafdelingen og du vil bl.a. befinde dig på gulvet, som en synlig hjælp for kunderne.

Indrykket: 
Genopslag – Da vi ikke har fundet rette match søger verdens bedste Vængebo i Holte ny pædagog! (Minimum 32 timer, max 37 timer ugentligt)

Vængebo Private Børnehus

Vi søger en pædagog, som elsker udelivet, musik og som vil have nære relationer til børn, forældre og personale.

Så har du mod på et eventyr, hvor fagligheden, pædagogikken og nærværet er i højsædet? Så er det dig vi mangler!

Vængebo er et privat børnehus med plads til ca. 23 børn fra 2-6 år. Vi bor i vores egen villa tæt på skønne grønne områder, som vi tit benytter. Vi har et trygt og udviklende miljø med et højt pædagogisk niveau. I Vængebo lytter vi alle til hinanden og er åbne for nye ideer, vi har et fast årshjul og dertilhørende traditioner. Vi er et tæt samarbejdende team, hvor lederen og pædagogerne arbejder tæt sammen også på gulvet. Teamet består af vores leder, to pædagoger, en medhjælper og faste vikarer.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Autohuset Vestergaard A/SPladesmed til Autohuset Vestergaard i Nærum

Autohuset Vestergaard A/S, Nærum

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, så er det måske dig, vi søger.

VI TILBYDER

 • En rigtig god arbejdsplads
 • En afvekslende hverdag
 • Spændende udfordringer
Indrykket: 
Boligkontoret DanmarkGl. Holte Boligselskab søger en administrativt stærk leder til vores fællesdrift

Boligkontoret Danmark, Holte

I Gl. Holte Boligselskab arbejder vi hver dag på at styrke den lokale fællesdrift, der omfatter 837 boliger for at tilbyde vores mange beboere en høj service og gode bomiljøer. Vi søger derfor en leder, der med god kommunikation, tydelig ledelse og administrativ ekspertise kan gå forrest i arbejdet.

Som leder af fællesdriften er dine opgaver blandt andet ledelse af Gl. Holte Boligselskabs 10 ejendomsfunktionærer herunder koordinering og uddelegering af daglige driftsopgaver.

Hverdagens opgaver:

 • Ansvar for den daglige drift af Gl. Holte Boligselskabs 11 boligafdelinger og Boligselskabet BSB Søllerøds 3 boligafdelinger
 • Daglig ledelse af ejendomsfunktionærerne herunder opgavekoordinering og udarbejdelse af arbejdsplaner
 • Ansvar for at serviceaftaler og planlagte vedligeholdelsesarbejder i afdelingerne gennemføres som aftalt med bestyrelserne
Indrykket: 
Rudersdal KommuneVagtplanlægger søges til Pleje- og rehabiliteringsplejecenter Hegnsgården

Rudersdal Kommune, Nærum

Vi ønsker at sætte fokus på vagtplanlægning, ved at gøre det til en selvstændig stilling, frem for at det som nu, en del af ledelsesopgaven.

Vi søger derfor 1 vagtplanlægger, som har flair for og lyst til at arbejde udelukkende med vagtplanlægning.

Du skal lave gode vagtplaner til personalet, så;

 • Der er kontinuitet i borgerforløbene
 • Der er optimal anvendelse af personaleressourcer ift. kompetencer og fremmødebehov
 • Overenskomster, arbejdstidsregler og øvrige aftaler overholdes
 • Ovenstående skal også være med til at bidrage til personalets trivsel