184 job matcher din søgning 184 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

BactiQuant A/S
Laborant til produktion

BactiQuant A/S, Birkerød

Vi søger en laborant til vores produktion. Produktionsteamet varetager dagligt produktion og kvalitetskontrol af analysekits og Online apparater.

Vi tilbyder et åbent og positivt arbejdsmiljø, hvor du vil samarbejde tæt med dygtige kolleger. Hos BactiQuant vil du lære alle kollegaer at kende, og vi har en uformel omgangstone. Du får en alsidig arbejdsdag med opgaver af skiftende karakter og størrelse, hvor kvalitet er i højsæde. Du får mulighed for at påvirke planlægningen af opgaverne.

BactiQuant A/S
Birkerød Privatskole Bliv en del af vores fællesskab

Birkerød Privatskole

Vi søger en lærer til dansk, engelsk og kultur-fag fra 4. - 9. klasse.

Vi ønsker at ansætte specifikt til:

  • Dansk og klasselærer i 5. klasse
  • Engelsk i 6. - 7. klasse
  • Samfundsfag, historie og kristendom i begge vores 8. klasser

Der er tale om en fuldtidsstilling, der indeholder 25 ugentlige lektioner. Hos os tilstræber vi, at vores lærere trives i jobbet og har arbejdsvilkår, der gør det muligt at finde den rette balance mellem arbejde og privatliv. Lønnen hos os matcher lærerlønningerne i Rudersdal Kommune.

Solar Polaris
Projektleder

Solar Polaris, Vedbæk

Er du klar på en spændende karriere som projektleder med rig mulighed for personlig udvikling og et bredt ansvarsområde i en grøn virksomhed på en spændende vækst- og udviklingsrejse? Så kom og vær med til at fremme den grønne omstilling og til at udvikle vores forretning omkring decentrale solcelleanlæg.

Du vil være en del af et dedikeret og motiveret hold, hvor vidensdeling og den åbne og ærlige dialog beskriver vores grundværdier. Vi prioriterer løbende medarbejderudvikling, sociale arrangementer og mulighed for en god work-life balance.

Solar Polaris
Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Rudersdal Kommune Myndighedsrådgivere søges til 1 fast stilling og 2 barselsvikariater til børne- og ungegruppen

Rudersdal Kommune, Holte

Børn og Familie – Myndighed er en udviklingsorienteret arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø, kvalitet i arbejdet og udvikling i både det faglige og tværfaglige arbejde.

Vi søger følgende:

  • En socialrådgiver/formidler til en fast stilling på 37t/ugen i vores børnegruppe (0-12 år) med børn med funktionsnedsættelser og deres familier.
  • En socialrådgiver/formidler til et barselsvikariat på 30t/ugen i vores børnegruppe til arbejdet med børn med psykosociale udfordringer og deres familier.
  • En socialrådgiver/formidler til et barselsvikariat på 30t/ugen i vores ungegruppe (13-23 år) med unge med funktionsnedsættelser og deres familier.
Rudersdal Kommune Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Rehabiliteringscenter Hegnsgården

Rudersdal Kommune, Nærum

På Hegnsgården, Center for Genoptræning og Rehabilitering, i Nærum skaber vi rammen for rehabilitering og genoptræning af borgere, der har brug for et midlertidigt døgnophold. Fysioterapeuter, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og sygeplejersker vil være dine engagerede kollegaer, der samarbejder omsorgsfuldt, tværfagligt og målrettet om den enkelte borger med fokus på borgers individuelles behov, ressourcer og livssituation.

Vi har 2 ledige stillinger på 28 timer pr. uge med arbejde i 5:2 rul og arbejde hver anden weekend.

Vores nye kollega trives med udfordringer, komplekse opgaver, kontinuerlig udvikling af egne kompetencer og har lyst til at bruge din faglighed i samarbejde med dine kollegaer.

Styrelsen for Forsyningssikkerhed Supply Chain Specialist til samfundsvigtige opgaver for Danmark

Styrelsen for Forsyningssikkerhed, Birkerød

Er du en passioneret og resultatorienteret professionel inden for arbejdet med forsyningskæder? Har du viden om og/eller erfaring med at sikre en stabil og effektiv forsyning af kritiske ressourcer?

Du bliver en essentiel bidragyder til udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende værktøjer til anvendelse for rådgivningsopgaven over for offentlige myndigheder inden for forsyningssikkerhed. Du vil samtidig skulle anvende disse værktøjer i konkrete rådgivningsopgaver til gavn for dansk forsyningssikkerhed i både hverdag og krise.

Styrelsen for Forsyningssikkerhed Generalist til rådgivning inden for samfundsvigtige opgaver for Danmark

Styrelsen for Forsyningssikkerhed, Birkerød

Er du initiativrig og vil du være med til at støtte det offentlige Danmark i at kunne fungere både til hverdag og i kriser? Trives du med en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor du vil skulle rådgive myndigheder om arbejdet med forsyningssikkerhed?

Du bliver en essentiel del af et team, der rådgiver offentlige myndigheder inden for forsyningssikkerhed med afsæt i en række værktøjer, der er udarbejdet ved Styrelsen for Forsyningssikkerhed. Opgaven er ny, og du vil derfor befinde dig på ubetrådt grund.

Rudersdal Kommune Ernæringsassistent til rehabiliteringscentret Hegnsgården

Rudersdal Kommune, Nærum

Brænder du for mad til ældre og børn med høj kulinarisk og sensorisk kvalitet? Vil du gerne arbejde med din faglighed og din faglige kreativitet i samarbejde med en engageret kollegagruppe?

I køkkenet produceres dagligt til 430 børn og 130 ældre. Vi er en økologisk køkkenenhed og tilbereder derfor mad af friske økologiske råvarer.

For at bevare og optimere fagligheden er der rotationsordning med selvstændige funktioner. Arbejdsmiljøet – det fysiske og psykiske – har høj prioritet – her er højt til loftet, stor medindflydelse og medbestemmelse og mange daglige smil.

Gem
Lokaltog A/S
Uddannede lokomotivførere søges til alle Lokaltogs baner

Lokaltog A/S

Er du uddannet lokomotivfører og trives du med at sidde på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter? Så er du måske Lokaltogs nye kollega?

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Vi søger lokomotivførere til Odsherredsbanen, Tølløsebanen, Østbanen, Lollandsbanen, Nærumbanen, Hornbækbanen, Gribskovbanen, Frederiksværkbanen og Lille Nord.

Lokaltog tilbyder

  • gode arbejdsforhold i et miljø præget af højt tempo og godt humør
  • en fast fuldtidsstilling, som aflønnes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Dansk Jernbaneforbund (DJ)
  • god pensionsordning og sundhedssikring
Lokaltog A/S
Bilcentret Birkerød A/S Mekanikere/teknikere søges

Bilcentret Birkerød A/S

Bilcentret Birkerød A/S, Birkerød Kongevej 59, 3460 Birkerød søger uddannede mekanikere/teknikere.

Vi er snart færdige med vores nye potentielt level 3 el-værksted, og vi får derfor brug for 1-2 tekniske rådgivere. Subsidiært en dygtig mekaniker med en spirende højvoltsekspert i maven.

Det er ikke sikkert du lige er ekspert nu, men har du flair for el og hybrid, så bistår vi med uddannelse og træning.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

The Mill & Mortar Trading Company ApS Produktionsmedarbejder

The Mill & Mortar Trading Company ApS, Vedbæk

Kan du lide duften af krydderier? Mill & Mortar søger en fuldtidskollega til vores faste produktionsteam.

I samarbejde med de bedste kollegaer skal du producere vores krydderier og andre varer til vores kunder og forhandlere i hele verden.

Du vil indgå i et ungt team med såvel fastansatte som sæsontilknyttede kolleger. Vi går op i at have et godt arbejdsmiljø, at have det hyggeligt og sjovt sammen uden at miste fokus på opgaven.

All4Labels Denmark SB A/S Fremtidens trykkerimedarbejder til vores trykkeri søges

All4Labels Denmark SB A/S, Birkerød

Har du lyst til at være en del af vores fortsatte vækst? Så er du måske vores nye kollega til vores fabrik i Birkerød, hvor vi søger en grafisk trykker til vores flexoafdeling.

Arbejdet vil foregå skiftevis på dag- og aftenhold, den første uge fem dagvagter (mandag-fredag med start kl. 06.00), den efterfølgende uge fire aftenvagter (mandag-torsdag med start kl. 13.20), samlet 37 timer/ugen. Der er også mulighed for at komme på fast nathold.

Den ideelle kandidat besidder en ligevægt af positiv energi, kvalitetsbevidsthed, mødestabilitet, samt en interesse for at indgå i et stabilt team i en positiv udvikling. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og sundhedsforsikring.

Rudersdal Kommune Vil du være vores nye kollega? I Ellesletten søger vi en pædagog og en pædagogmedhjælper

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Ellesletten er et selvejende børnehus beliggende i hjertet af Trørød, en lille grøn oase!

Vi er et hus med plads til 18 vuggestuebørn og 43 børnehavebørn, hvor du som pædagog har mulighed for at følge en årgang af børn fra vuggestuen, og til de skal i skole.

Hos os møder du meget engagerede kollegaer, der i tæt samarbejde med institutionslederen, hver dag stræber efter at skabe de bedste rammer for vores børn.

Hvis du kan se dig selv være en del af et engageret, rutineret og unikt pædagogteam og i øvrigt vil trives godt i Elleslettens varme og kærlige miljø, med en helt særlig kultur, der er baseret på høj pædagogisk faglighed, erfaringer og traditioner, vil vi glæde os til at se dig til en samtale.

Gem
Scan Group A/S Gartner/handymand (M/K)

Scan Group A/S, Skodsborg

Udover en stor passion for blomster og havearbejde, som er udgangspunktet for jobbet, er det særligt godt, hvis du kan betjene fejemaskine, snerydder, pumper plus almindelige have- og håndværksmæssige redskaber, da der kan forekomme en del mindre reparationsopgaver. Derfor er det vigtigt, at du har hænderne skruet rigtigt på.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
NKT Photonics A/S
Accounts Payable Assistant

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you motivated by working in a growing company which develops cutting edge products in the laser industry?

Now is a great time to join us as our continuous success has set us on a hugely exciting growth path across our global organization.

We are looking for a skilled Accounts Payable Assistant to be responsible for processing all invoices received for payment and for undertaking the payment of all creditors in an accurate, efficient, and timely manner.

With more than 30 nationalities, we are a diverse group. But we have a lot in common. We are curious, respectful, and we aim to make a difference in the World.

NKT Photonics A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV