381 job matcher din søgning 381 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gældsstyrelsen Risk Manager

Gældsstyrelsen, Middelfart eller Roskilde

I Gældsstyrelsen har vi de seneste år arbejdet systematisk med risikostyring på tværs af hele organisationen og er nu klar til at tage risikostyring til det næste niveau.

Vi er derfor på udkig efter en kollega, der vil hjælpe os med at blive bedre til at identificere de væsentligste risici på tværs af Gældsstyrelsens brede portefølje samt øget fokus på synliggørelse og overblik over de mitigerende handlinger og implementering heraf.

Som Risk Manager vil du stå i spidsen ift. at videreudvikle Gældsstyrelsen risikostyring inden for rammerne af Skatteministeriets koncernfælles risikostyringskoncept. Du har derfor stor mulighed for at sætte dit eget præg på, hvordan området kan udvikles i fremtiden og hvordan opgaven gribes an i praksis.

Gældsstyrelsen
PIECES
Salgsassistent Roskilde

PIECES

Drives du af at yde god kundeservice og opnå KPI’er? Elsker du mode? Og vil du være med til at yde den bedste service for vores kunder? Så er en stilling i PIECES måske lige noget for dig.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste oplevelse når de besøger vores butik. Dette gør du igennem din positive og relationsskabende personlighed samt interesse for mode og salg, hvor du forstår at bruge de nyeste trends og inspirerer vores kunder gennem din egen stil.

Banedanmark
Kørelærer til Banedanmarks Materiel & Beredskab

Banedanmark, Roskilde

Har du uddannelse som lokomotivfører og mod på at prøve en ny plads på banen?

Vores område Materiel og Beredskab er inde i en rivende udvikling. Derfor søger vi i øjeblikket nye medarbejdere, som skal løse en bred pallette af opgaver, men med troljekørsel som omdrejningspunkt. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære opgaver bliver bl.a. at understøtte vores værksteder og projekter ved at køre funktionstest på vores rullende materiel, når det er blevet ændret eller repareret, levere trækkraftydelser til anlægsprojekter og eksterne entreprenører og bidrage til uddannelse af kollegaer i de respektive litra.

Banedanmark
Chr. Hansen A/S Technical Product Management, Silage (m,f,d)

Chr. Hansen A/S, Hørsholm, Aarhus, Avedoere, Graasten, Kalundborg, Roskilde and Taastrup

Do you dream of a global work horizon where you can be part of setting the agenda?

In this role, you will lead the technical aspect on the Product Management side to implement of our strategy across the globe. You will bring the team closer to the commercial and the innovation teams from a technical standpoint.

Chr. Hansen A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Rea Erhvervsbiler A/S Mekaniker søges til reparation og service af IVECO og Fiat Professional

Rea Erhvervsbiler A/S, Roskilde

Trives du med en hverdag, hvor din vigtigste opgave er at få kunderne på farten hurtigst muligt, samtidig med at bilen spiller 100% ved aflevering? Så er det dig, vi står og mangler i vores team.

Hos REA Erhvervsbiler søger vi en vare- eller lastvognsmekaniker til vores afdeling i Roskilde. Vi sælger og servicerer IVECO og Fiat Professional, men har også andre mærker igennem værkstedet.

Om jobbet:

  • Reparation og fejlsøgning af vare- eller lastbilvogne på værkstedet
  • Service og vedligehold
  • Montering af ekstra udstyr
  • Sikre, at alt spiller 100% inden bilen afleveres til kunden/sælgeren
Grillen Group ApS
Er du den næste tjener på Grillen?

Grillen Group ApS

Vi søger dygtige kollegaer til vores restauranter, som er passionerede omkring at skabe en fremragende gæsteoplevelse. Vi lægger stor vægt på personlig udvikling, en social arbejdsplads, et energisk team og oplevelser for både gæster og medarbejdere.

Som tjener vil du være en del af et dynamisk team, der er dedikeret til at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for vores gæster. Du vil have mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden inden service og ledelse i en positiv og støttende arbejdsplads.

Vi søger en person, der har energi, smil på læben, er fleksibel og har en positiv indstilling.

Grillen Group ApS
Kemp & Lauritzen A/S
Elektriker til små og mellemstore projekter på Sjælland

Kemp & Lauritzen A/S, Roskilde

Vil du ud og løse opgaver hos kunder på hele Sjælland? Og søger du et godt arbejdsmiljø fyldt med spændende udviklingsmuligheder?

Kemp & Lauritzen

Kør ud til erhvervskunder

  • Du får god oplæring til dine opgaver
  • Uanset hvor du er, så har du fokus på det gode håndværk og ordentlig service
  • Du laver alle typer af små og mellemstore projekter på fx forskningsinstitutter, virksomheder og skoler
Kemp & Lauritzen A/S
JN Data A/S
Product Owner til IT-driftsafdeling

JN Data A/S, Roskilde eller Silkeborg

Kan du forbedre vores produktleverancer inden for kritisk IT-drift ved at sætte rammerne? Vi mangler en kollega, der har et organisatorisk gen og som ønsker at få ansvaret for en portefølje af vores IT-serviceprodukter.

Som Product Owner får du det overordnede ansvar for en del af de IT-serviceprodukter, vi arbejder med i afdelingen Server Operation. Produkterne inkluderer bl.a. Windows Server, DNS/DHCP, Active Directory og cloudteknologier.

JN Data A/S
Logio Consulting A/S
Erfaren rådgiver til logistikprojekter

Logio Consulting A/S

Som rådgiver leder du logistikprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet og af både strategisk og operationel art. Du bidrager i hele processen gennem analyse, konceptudvikling og kravspecifikationer til implementering og idriftsættelse.

Vores kunder er selv videnstunge virksomheder, og det stiller store krav til, at vi som rådgivere kan bringe øget værdi til projektet. Du er derfor god til hurtigt at forstå kundens forretning og gennemføre en analyse af udfordringerne. Din erfaring, i kombination med en naturlig nysgerrighed og kreativitet, sætter dig i stand til at udvikle nye innovative løsninger for kunden ligesom du i implementeringsfasen er vedholdende med øje både for helheden og detaljen.

Logio Consulting A/S
JMV-Cables A/S Målbevidst ekstern Key Account Manager med el-teknisk viden

JMV-Cables A/S, Gadstrup

Er du en erfaren og vedholdende sælger med el-teknisk baggrund, der ved hvad godt købmandskab er og kan forhandle som en garvet kræmmer, så er det her jobopslag skræddersyet til dig.

Som sælger i JMV Cables bliver du ikke målt og vejet på dine skriftlige kompetencer. Derimod har vi stor fokus på, at du uden betænkeligheder griber telefonen og ringer til en ny potentiel eller eksisterende kunde. Du skal være vedholdende i din tilgang til vores kunder og trives med at følge op på ordrer, tilbud og generelt nyde at pleje relationer.

Gem
Stigefabrikken.dk ApS E-handels assistent / produktkoordinator

Stigefabrikken.dk ApS, Roskilde

Til Skandinaviens førende online forhandler af stiger, stilladser og trappeløsninger søges en struktureret og datafokuseret produktkoordinator.

Din fornemmeste opgave bliver at sikre, at vores webshops altid er 100% salgsklar, og at sortimentet fremstår indbydende og inspirerende, samt konverterer bedst muligt.

Som E-handels assistent / produktkoordinator arbejder du med styring og administration af alt omkring vores varesortiment; herunder, priserne, produktbeskrivelserne, billederne, kampagnerne m.m.

OK-Fonden
Social- og sundhedshjælper til nattevagt på plejehjem nær Roskilde

OK-Fonden

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

OK-Fondens plejehjem Himmelev Gl. Præstegård søger en social- og sundhedshjælper til nattevagt 7/7 med arbejde i lige uger.

Vi er et skønt hjem med 52 boliger, hvori der bor 55 fantastiske beboere. Derudover har vi et wellness-område, vores eget køkken hvor maden laves fra bunden, et aktivitetscenter med fysiske aktivitetstilbud, erindringsdans, musik, kreativitet, fest, udflugter, ferieture og individuel omsorg og nærvær.

Vi vil kendes på den gode stemning, hjemlighed, nærvær og rummelighed. Og vi vil kendes på den menneskelige forståelse, kreativiteten og den gode mad. Vi skaber et hjem, hvor vi selv kunne ønske at bo.

OK-Fonden
DeZignated ApS
Produktionsleder til luftfartsindustrien

DeZignated ApS søger for Vestergaard Company A/S i Roskilde

Er du passioneret omkring produktion og brænder du for lederrollen? Trives du i en tempofyldt og fagligt stimulerende virksomhed, hvor vi udvikler og producerer den nye generation af bæredygtigt udstyr til luftfartsbranchen?

Vi søger en dygtig og erfaren produktionsleder til, at blive en del af vores dynamiske team. Som produktionsleder vil du være ansvarlig for, at føre tilsyn med produktionsprocessen, sikre kvalitetskontrol og lede et team af dedikerede og dygtige produktionsmedarbejdere. Dette er en spændende mulighed for, at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst og gøre en reel indflydelse i produktionsverden.

Rea Erhvervsbiler A/S Lastvognssælger til København & Sjælland

Rea Erhvervsbiler A/S, Roskilde

Vi søger et konkurrencemenneske, der bliver motiveret af at arbejde i en resultatorienteret kultur – så hvis du brænder for at sælge, har energien og forudsætningerne, så er det måske dig, vi leder efter.

REA Erhvervsbiler søger en ambitiøs lastvognssælger til IVECO-segmentet. Du vil have kontor i vores Roskilde-afdeling, men have København og Sjælland at arbejde med. En af de vigtigste opgaver bliver at sikre udviklingen af kundekredsen for nye IVECO-lastbiler i området. IVECO-lastbilerne har været inde i en rivende udvikling med udvidelse og forbedring af sortimentet og kan tilbyde modeller, der er tilpasset enhver branche.

Vi kan tilbyde et job hos en af Danmarks mest sælgende IVECO- og FIAT Professional-forhandlere. Du vil få ansvaret for alle facetter i salgsprocessen, lige fra kunderelationer til opsøgende salg og mersalg.

FORS A/S
Teamleder til spildevand

FORS A/S, Roskilde

I Fors A/S arbejder vi strategisk med grøn omstilling. Udover at sikre en effektiv rensning bruger vi derfor spildevandet som en ressource til energi-, nærings- og materialeudnyttelse. Samtidig arbejder vi målrettet på at gøre spildevandssektoren klimaneutral.

Se video om FORS A/S som arbejdsplads

Til team Renseanlæg i vores spildevandsafdeling søger vi en teamleder, der kan organisere afdelingens arbejde, som kan inspirere og motivere medarbejderne, og som kan sikre, at afdelingen lever op til både kvalitets- og miljøkrav.

Der er tale om en lederstilling, hvor langt de fleste opgaver er af administrativ karakter. Den daglige fordeling af arbejdsopgaverne varetages af fagspecialister i teamet.

FORS A/S
JN Data A/S
IT Contract Managers - Outsourcing

JN Data A/S, Roskilde

Vil du arbejde med komplekse IT-kontrakter og outsourcing i en førende dansk IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Vi er både på udkig efter erfarne og mindre erfarne nye kollegaer.

JN Data A/S
Vurderingsstyrelsen Specialist til at sætte strøm til arbejdsgange og processer i Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Drives du af at løse konkrete udfordringer i en kompleks organisation? Kan du bare ikke lade være med at tænke optimering og automatisering, når du bliver præsenteret for arbejdsgange eller hverdagsproblemer?

Som specialist elsker du at sætte dig ind i relevante fagsystemer, som fx WorkZone Client og Remedy, og du tænker integrationer, automatiseringer og forbedringer ind i opgaveløsningen.

Du vil få gode muligheder for at sætte dit eget personlige præg i stillingen, og du kan forvente at komme til at spille en afgørende rolle i udviklingen af en innovationskultur.

Vurderingsstyrelsen
Vurderingsstyrelsen Generalist til at øge den digitale innovation og driftsoptimering i Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Drives du af at løse konkrete udfordringer i en kompleks organisation? Kan du bare ikke lade være med at tænke optimering og automatisering, når du bliver præsenteret for arbejdsgange eller hverdagsproblemer?

Vi søger en ekspert i at facilitere innovationsprocesser, så det bliver til konkrete leverancer til gavn for borgere, virksomheder og organisationen. En stor del af opgaverne vil ligge i et krydsfelt mellem faglighed, it og processer.

Du vil få gode muligheder for at sætte dit eget personlige præg i stillingen, og du kan forvente at komme til at spille en afgørende rolle i udviklingen af en innovationskultur.

Vurderingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV