473 job matcher din søgning 473 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Roskilde Tekniske Skole
HR-medarbejder

Roskilde Tekniske Skole

Med sygefraværskoordineringen får du en central rolle i forhold til udvikling og afprøvning af et nyt koncept til forebyggelse af sygefravær. I den forbindelse får du en bred kontakt til ledere og medarbejderrepræsentanter i hele organisationen. Samtidig kommer du til at spille en væsentlig rolle i videreudviklingen af de digitaliserede processer i skolens HR-system.

Du kommer til at varetage opgaver i samarbejde med en større udviklingsgruppe. De konkrete opgaver er f.eks.

 • Dataopsamling og analyse i forhold til sygefravær
 • Konceptudvikling, herunder konkrete værktøjer
 • Deltagelse i og afholdelse af workshops
 • Opfølgning på sygefravær og dialog med ledere
 • Udvikling og vedligehold af HR-system
Professionshøjskolen Absalon
Engageret og ansvarsbevidst caterelev til Roskilde eller Slagelse

Professionshøjskolen Absalon

Går du med en drøm om at kokkerere, og vil du samtidig være medvirkende til, at vores studerende får gode måltider igennem deres studie? Så søger vi nu to caterelever til Campus Roskilde og Campus Slagelse. Ud over glæden ved at lave mad, ønsker du at fordybe dig i arbejdet med økologi, bæredygtighed og moderne hverdagsmad.

Som elev i en af kantinerne på Absalon får du mulighed for at få kendskab til alle dele af funktionerne i køkkenet.

Du indgår i den daglige drift, og du er derfor fx med til at:

 • Stille mad til rådighed for studerende og ansætte.
 • Tage del i udviklingen af nye retter.
 • Give input til menuplanlægningen.
 • Forplejning ved møder og konferencer.
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Dansk Køl & Varme Konsulent med en teknisk tankegang

Dansk Køl & Varme, Roskilde

Brænder du for at gøre en indsats for klimaet? Er du god til at sætte dig ind i tekniske problemstillinger? Og kan du godt lide at være lidt af en ekspert på dit område? Så kan stillingen som teknisk konsulent i Dansk Køl & Varme være lige noget for dig.

Vi søger en teknisk konsulent, der kan styrke Dansk Køl & Varmes position som kølebranchens kompetente samlingspunkt. Der er tale om en nyoprettet stilling. Du vil derfor selv kunne være med til at præge og udvikle stillingens konkrete indhold.

Som udgangspunkt skal du bl.a. stå for disse opgaver:

 • Give vejledning til medlemmerne om regulering, standardisering og best practice inden for køleteknik samt relevante dele af tilgrænsende fagområder (f.eks. el, vvs og kemikalier).
 • Udforme vejledninger, oversigter og andre skriftlige bidrag, som er beregnet på let forståelig formidling af faglige problemstillinger.
Jobindex A/S
Butiksmedarbejder til Roskilde

Jobindex A/S søger for Fest & Farver

Som vores nye butiksmedarbejder bliver du en del af et team på 15 sjove og skøre kollegaer i vores forretning i Roskilde. Sammen tager vi os rigtig godt af vores kunder. Vi sørger for, at butikken er flot og indbydende og fylder op på hylderne med vores mange varer fra det store lager, der er tilknyttet butikken.

Din arbejdsuge bliver på fuldtid, 37 timer – heraf hver anden lørdag.

I højsæsonerne har vi rigtig meget at lave, og her yder alle en ekstra indsats. Her viser vi for alvor vores styrke – både som individualister og som team – og formår at holde butikken og humøret i top og selvfølgelig stadig leve op til vores gode kundeservice. Og det er noget, vi er rigtig stolte af at kunne.

Jobindex A/S
Det Kgl. Bibliotek
Specialkonsulent med fokus på Open Science

Det Kgl. Bibliotek, Roskilde

Det Kgl. Bibliotek/Roskilde Universitetsbibliotek søger en energisk og innovativ Open Science-specialist, der kan bidrage til udviklingen af Open Science på Roskilde Universitet (RUC) og andre Open Science-initiativer på tværs af Det Kgl. Bibliotek.

Du skal være med til at drive RUCs Open Science-program, styre porteføljen som helhed og fungere som projektleder for nogle af de større initiativer. Derudover forventes det, at du vil tage ansvar for at opbygge bibliotekets Citizen Science-services og bidrage til et af områderne inden for Open Science (FAIR data, Open Access, eller Next Generation Metrics).

Udover ovennævnte vil du også:

 • Levere services som en del af Roskilde Universitetsbiblioteks lokale forskersupport-team
 • Samarbejde på tværs af Københavns Universitetsbibliotek og Roskilde Universitetsbibliotek som et fælles forskerservice-område
Det Kgl. Bibliotek
Vurderingsstyrelsen Ambitiøs kontorchef med solid ledelseserfaring til centralt programstyringskontor

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Kan du styre og koordinere arbejdet i et af Danmarks største og mest komplekse IT-projekter? Brænder du for medarbejderudvikling, forretningsudvikling og implementering af nye processer og systemer i en stor organisation med mange interessenter?

Vurderingsstyrelsen er i gang med en omfattende udviklingsproces frem mod 2026. Du og dine fire lederkollegaer skal sammen med afdelingens underdirektør sikre den forretningsmæssige understøttelse af de nye ejendomsvurderinger efter den fastsatte tidsplan.

Derudover vil dine opgaver være:

 • At være en nærværende og motiverende personaleleder med et stort overblik
 • At sikre koordinering og opfølgning på de projekter og processer, som kontoret har ansvaret for herunder udvikling af det nye ejendomsvurderingssystem
 • At sikre forretningsprocesser og planer, der kan understøtte den samlede implementering på tværs i styrelsen
Vurderingsstyrelsen
DLF Seeds A/S
Group Financial Controller

DLF Seeds A/S

We are looking for an ambitious and proactive Group Financial Controller for our Group Finance function. DLF is the global market leader in grass and clover, delivering seeds in more than 100 countries, located in more than 40 countries. When joining DLF, you will join an ambitious company with more than 2000 colleagues across the globe and an annual turnover of 7.6 bill. DKK.

You will join the Group Finance team consisting of 3 highly skilled controllers, student, and a leader who reports directly to our corporate CFO. We are a part of the global Finance team and have colleagues around the world that you will collaborate closely with. Your overall tasks will include:

 • Responsible for group consolidation process
 • Responsibility for transfer pricing process both locally and for the entire group
 • Ensure compliance with rules within Tax and VAT
DLF Seeds A/S
Region Hovedstaden
Vi søger en kollega med skarpt øje og flair for ledelsesunderstøtning

Region Hovedstaden, Roskilde

Vil du bidrage til en effektiv drift af Psykiatrisk Center Sct. Hans, Administrationen, hvor vi aktiv arbejder for at skabe balance mellem patienten i centrum og en attraktiv arbejdsplads?

Vi søger en kollega, der har flair for planlægning, koordinering, økonomi og analyser, og som synes, det er spændende at bruge disse kompetencer i et tværfagligt samarbejde om at gøre en forskel i psykiatrien.

Du bliver ansat i Administrationen, der har ansvaret for at understøtte centrets opgaver indenfor økonomi, løn, personaleforhold og forskellige koordinerende opgaver/projekter. Der er tale om en funktion, som understøtter centerledelsen såvel som de enkelte kliniske afsnitsledelser.

Region Hovedstaden
Lidl Danmark K/S
Souschef Fuldtid til Lidl-butik Roskilde 1

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede
Lidl Danmark K/S
BAUHAUS
Souschef til BAUHAUS Roskilde

BAUHAUS

Har du sans for planlægning og kan du bevare det kølige overblik? Har du ledererfaring og formår du at begejstre ledere som medarbejdere, samtidig med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal være Souschef i branchens bedste byggemarkedskæde!

Med reference til Varehuschefen vil din primære opgave som Souschef være at have ansvaret for salgsafdelingerne i varehuset, herunder 5 afdelingschefer og 1 salgsleder, samt være med til at skabe et team af højt kvalificerede medarbejdere. Du har ansvaret for, sammen med den øvrige ledelse, at stå for den daglige drift af salgsarealet, som sikrer, at kunderne altid får en professionel og fantastisk oplevelse når de handler hos os.

BAUHAUS
Sparekassen Kronjylland
Kunderådgiver til nyåbnet afdeling i Roskilde

Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland fortsætter sin vækstrejse på Sjælland og udvider nu holdet i vores nyåbnede afdeling i Roskilde. Vi søger derfor en kunderådgiver, der vil være med på denne spændende rejse, og som vil bidrage til at udleve vores høje ambitioner i et af Danmarks bedste markedsområder.

Se video om Sparekassen Kronjylland som arbejdsplads

Vi er på udkig efter dig, der kan give kunderne den bedste rådgivning inden for bolig, pension og investering. Du skal selv være med til at vækste din portefølje ved at opsøge nye spændende kunder.

Sparekassen Kronjylland
Øbakke A/S
Til vores afdeling i Roskilde søges Kontorassistent med flair for kundeservice og salgssupport

Øbakke A/S

Er du faglig velfunderet, og har du lyst til at være en del af vores professionelle administrationsteam?

Vi tilbyder:

 • En spændende, selvstændig stilling, med udfordringer inden for salgssupport, bogholderi og regnskab, i en virksomhed i stor udvikling.
 • Stor faglig samt personlig udfordring, i et frit og uformelt miljø.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet bogholder, kontorassistent eller lignende.
 • Er faglig velfunderet og har gode sprog- og IT-kundskaber. Kendskab til Navision vil være en fordel.
 • Er i besiddelse af god ordenssans, er fleksibel og god til at samarbejde.
Øbakke A/S
Kvalitetsbevidst Værkfører søges til afdeling i Roskilde

Øbakke A/S

I Øbakke A/S vækster vi og har rigtig travlt. Derfor søger vi nu ambitiøs værkfører, som i fællesskab med vores nuværende værkfører skal tegne forretningen i fremtiden, samt skabe resultater og udvikling.

Vi søger en erfaren medarbejder med praktisk tilgang og interesse inden for maskinbranchen, der er faglig skarp, har overblik, godt humør, engagement og lyst til en travl hverdag.

Vi finder det vigtigt, at du er god til at samarbejde, er kvalitetsbevidst og struktureret. Du skal være villig til at gå foran og yde en ekstra indsats hvor behøves.

Du skal have sprogkundskaber og formidlingsevner både skriftligt og mundtligt i dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du har Navision kendskab.

PostNord Danmark Akkordlønnet pakkeomdeler til Roskilde - deltid

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker i bil.

 • Hub Roskilde Pakker ligger på Industrivej 28, 4000 Roskilde
 • Du vil have vagter 3-5 gange om ugen
 • Tidsrummet mandag til fredag vil være kl. 15-18
 • Mindstelønnen er 136 kr i timen

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Gem
fakta a/s Souschef, fakta Roskilde

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

Profilpartners SERVICELEDER - der brænder for gode relationer, ledelse og koordinering

Profilpartners søger for CR Electric A/S i Roskilde

I samarbejde med salgslederen får du ansvaret for at lede og udvikle afdelingen, som også består af en flok dygtige elektrikere og en koordinator

Drømmer du om at udvikle dig som leder og kombinere din tekniske viden og praktiske erfaring i en hverdag med mangeartede opgaver? Er du en selvstarter med antennerne ude, og ifører du dig førertrøjen som det mest naturlige i verden? Så kunne du blive den fremtidige leder i typehusafdelingen i CR Electric.

Din opgave bliver at sammensætte og udvikle opgaverne og teamet.

Hos CR Electric kommer du til arbejde i en stor el-teknisk virksomhed, der både håndterer entrepriser, service, typehuse og fiber/ gravearbejde.

Profilpartners
TELMORE A/S
Salgs- og kundeservicekonsulent

TELMORE A/S, Roskilde

Vores kunder er noget af det allervigtigste for os i Telmore. Derfor leder vi efter de bedste serviceprofiler, der går lige så meget op i den gode kundeoplevelse, som vi gør.

Din fornemmeste opgave som salgs- og kundeservicekonsulent er at yde en førsteklassesservice til vores dejlige kunder, når de ringer ind til vores kundeservice.

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har en eller anden form for erfaring med kundeservice, men det er ikke et krav. Så længe du har den rette indstilling og motivation, kan vi lære dig resten.