307 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

307 jobannoncer

Gem
Roskilde Tekniske Skole

Faglærer til anlægsgartneruddannelsen

Roskilde

Se video om Roskilde Tekniske Skole som arbejdspladsRoskilde Tekniske Skole, Vilvorde søger en engageret og dygtig kollega til en fast stilling som faglærer på vores anlægsgartneruddannelse.

Dine opgaver vil være:

 • Undervisning på anlægsgartneruddannelsen f.eks. i fagene plantekendskab, kulturteknik, kulturpleje, jord, vand og næring, klimateknik og evt. havestilarternes historie
 • Forberedelse – individuelt og sammen med dit team
 • Deltagelse i tværfaglige undervisningsprojekter på grund- og hovedforløb
Gem
VanKompagniet A/S

Varebilsmontør – med fokus på godt håndværk

Roskilde

Vil du have et job med fokus på det, du synes er allermest spændende – nemlig mekaniske opgaver og fællesskab?

Som varebilsmontør får du en varieret og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af vores værkstedsteam i Roskilde.

Dine opgaver vil primært bestå af:

 • Montering af indvendig beklædning og isolering
 • Montering og overflytning af reoler og tilbehør
 • Montering af tagbøjler, sædeovertræk, trin, træk m.m.
 • Montering af lettere 12V strømløsninger
 • Sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder og lovgivning
Gem
Snedkermester Arne Pedersen A/S

Alsidig tømrer/snedker

Se video om Snedkermester Arne Pedersen A/S som arbejdsplads

Er du i gang med at udforske nye jobmuligheder?

Hos Snedkermester Arne Pedersen tilbyder vi mere end blot et job; vi inviterer dig ind i et fællesskab præget af frihed, trivsel og bæredygtighed. Vores moderne arbejdsplads er i konstant udvikling, hvor vi værdsætter vores medarbejdere, stiller moderne udstyr og firmabiler til rådighed og prioriterer trivsel.

Vi arbejder med følgende områder:

 • Diverse drifts- og vedligeholdelsesopgaver
 • Erhvervskunder
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Gem
Zealand Business College

ZBC Roskilde søger konferencemedarbejder med administrative kompetencer til en deltidsstilling

Roskilde

Skærehallernes Konferencecenter er en del af erhvervsskolen ZBC, hvor vi sammen skaber rammen for møder og konferencer for vores samarbejdspartnere.

Konferencecentret har til dagligt et tæt samarbejde med skolens elevhotel, international afdeling, uddannelsesadministration samt andre servicefunktioner så som Food hall, restaurant og rengøring.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor konferenceadministration.

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Jobindex søger for Verdis A/S
Gem
Jobindex

Group ESG Consultant – vær med til at drive vores grønne agenda fremad

Gadstrup

Vil du være med til at drive vores ESG-projekter og -indsatser frem på nordisk plan?

Bare rolig. Du behøver ikke være ekspert på ESG-området. Så længe du har ambitioner om at blive det på sigt.

Vi vil være den foretrukne og mest grønne samarbejdspartner inden for cirkulær økonomi. Det er vores ambitiøse strategi, som du er med til at føre ud i livet.

– HR & ESG-director Kasper Carstensen
Jobindex
Gem
Signcom Denmark ApS

Intern sælger

Roskilde eller Horsens

Vi søger en person, som brænder for at sælge og skabe relationer til nye og eksisterende virksomheder. Vores nye interne sælger vil arbejde tæt sammen med vores 12 dygtige medarbejdere og refererer til virksomhedens Managing Director.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job, med såvel faglige som personlige udviklingsmuligheder i en veletableret virksomhed med korte beslutningsveje.

Genitor ApS søger for Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Gem
Genitor ApS

Publikumschef

Roskilde

Er du optaget af berigende publikumsoplevelser og af at skabe rammer, der får dem til at blomstre? Er du motiveret af en strategisk ledelsesopgave på et af Danmarks mest fantastiske museer, og er du en dygtig leder af ledere?

Du tiltræder på et tidspunkt, hvor der er fokus på organisationsudvikling, trivsel, forberedelse af museets kommende strategiperiode og udvikling af Nyt Vikingeskibsmuseum. Du får medansvar for at tilpasse museet til den fremtidige drift, den nye museumsreform og den grønne omstilling.

Som publikumschef på Vikingeskibsmuseet er du sikret en rolle, der udvikler sig og som kontinuerligt vil udvikle og udfordre dig som leder.

Gem
Viby Friskole

Overbygningslærer med idræt og dansk … og gerne musik- og IT-færdigheder

Viby Sj.

Vi søger per 1. august en lærer til vores overbygning, som kan undervise i dansk og idræt og har lyst til klasselærerrollen.

Har du musik og/eller IT-færdigheder, er det et plus, men vi hører også meget gerne om, hvad du ellers kan. Vi plejer at sige, at det vigtigste er, at vi finder det rigtige menneske. Stillingen er som udgangspunkt på 80 %.

Vores friskole er kendetegnet ved høj grad af medbestemmelse i forhold til såvel undervisning som skolens øvrige virke, og du får derfor rig mulighed for at sætte dit præg på både skolens liv og fag.

Gem
Boligselskabet Sjælland

Driftsleder

Roskilde

Har du lyst til at være en del af et engageret team, hvor der er rig mulighed for faglig sparring og et stærkt fællesskab på tværs af virksomheden?

Du vil sammen med boligafdelingernes dedikerede og byggetekniske drifts- og vedligeholdelsesmedarbejder søsætte nye initiativer og tiltag i forbindelse med boligafdelingernes vedligeholdelsesplaner og eventuelle akutte udfordringer med bygningerne.

Boligselskabet Sjælland
Gem
DTU, Danmarks Tekniske Universitet

Laborant, Laboratorietekniker eller Bioanalytiker til Hevesy Laboratoriet – DTU Sundhedsteknologi

Roskilde

Hevesy Laboratoriet på DTU Risø Campus, Roskilde søger en ny medarbejder til en fuldtidsstilling indenfor fremstilling af radioaktive lægemidler til diagnostik og terapi.

Den nye stilling hører under Sektion for Radioaktive lægemidler hvor vi rutinemæssigt fremstiller radioaktive lægemidler til hospitaler og forskningsgrupper i ind- og udland – endvidere udvikler vi nye lægemidler og fremstillingsmetoder.

Arbejdet er meget alsidigt og vil veksle mellem farmaceutisk produktion, dokumentation og kvalitetskontrol.

Gem
Kvickly

Salgsleder Food, Kvickly Hyrdehøj

Roskilde

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for ferskvare og samtidig være mellemleder for 25 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef
Gem
Falck Danmark A/S

Alle veje fører til Falck i Roskilde…ambulancepersonale søges

I Roskilde er vi et fællesskab, der er gode til at lytte til hinanden, sparre med hinanden og udvikle hinanden, men især er vi gode til hygge, når tiden er til det; vi fredags-griller, spiller basket og er heller ikke blege for en FIFA-turnering.

Falck Ambulance Sjælland er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.

Falck Danmark A/S
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Underviser til datamatikeruddannelsen og PBA i Økonomi og IT

Roskilde

Vores nye kollega skal indgå i et team med ansvar for en eller flere af disse uddannelser.

Dine primære arbejdsområder vil være at undervise på og udvikle it-uddannelserne, hovedsageligt i Roskilde, men arbejde kan forekomme på en af de andre adresser.

Vi tilbyder ansættelse som adjunkt på fuld tid med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse inden for 4 år.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Gem
Power Stow A/S

Field Service Technician (ca. 50/50 rejsetid)

Er du faglært tekniker og har du erfaring med el-tekniske installationer samt mekanik? Har du lyst til at rejse ud og servicere kunder i hele verden? Så har du her muligheden for at kombinere dine ønsker hos Power Stow, da vi vækster og udvikler vores forretning løbende.

Vi er derfor på udkig efter faglærte teknikere, der har lyst til at rejse verden rundt og opgradere vores udstyr.

Som Field Service Technician hos Power Stow vil du være ude at rejse ca. halvdelen af tiden, og den resterende tid vil du være i vores produktion i Gadstrup.

Power Stow A/S
Gem
Det Kgl. Bibliotek

Informationsspecialist med fokus på forskningsdatamanagement og forskningsregistrering

Roskilde

Er du motiveret og drevet af samarbejde med forskere og udvikling af forskerservice?

Roskilde Universitetsbibliotek søger en kollega, der kan styrke vores services til forskere på Roskilde Universitet inden for forskningsdatamanagement og forskningsregistrering.

Vi kan tilbyde dig et job i et fagligt engageret miljø med rig mulighed for faglig udvikling og specialisering, samt mulighed for at sætte dit eget aftryk på dine opgaver. Vores omgangstone er uformel med fokus på gensidig respekt og alles trivsel.

Det Kgl. Bibliotek
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Underviser til uddannelsen Procesteknolog

Roskilde

Vi har et veludstyret pilotanlæg med alt fra industrielt køkkenudstyr til bioreaktorer, filtreringsanlæg, tørrings- og granuleringsudstyr og dertil hørende laboratorier og analyseudstyr. En veritabel legeplads!

Du skal indgå i et team af lektorer, adjunkter og teknikere, der underviser, vejleder og eksaminerer - såvel teoretisk som praktisk - bl.a. inden for følgende områder:

 • praktisk bioteknologi (upstream og downstream)
 • kemisk produktionsteknologi
 • pulver- og granulatteknologi
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Gem
Vurderingsstyrelsen

Dygtige og erfarne jurister til sikring af korrekt beskatning i de nye ejendomsvurderinger

Roskilde eller Aalborg

Center for Jura er omdrejningspunkt for de juridiske afklaringerm som er nødvendige for at Vurderingsstyrelsen kan sikre retvisende ejendomsvurderinger og dermed korrekt beskatning. Vi hjælper hver dag vores dygtige kolleger med juridisk bistand, som gør dem i stand til at løse deres vigtige opgave med at udsende vurderinger af 2,3 mio. ejendomme.

Der er en grundig on-boarding, og vi arbejder på at sikre alle en god start, fagligt og socialt og uanset geografisk placering. Vi lægger vægt på at understøtte fleksible arbejdsvilkår, så vi lykkes med et arbejdsliv i balance – også selvom tempoet i perioder er højt.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Super Dæk Service

Mekaniker

Roskilde

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.

Du bliver en del af et velfungerende team i Roskilde Øst, hvor ingen er for fin til at tage en ekstra tørn og give en hånd med, hvor der er brug for det. Vi bakker hinanden op og lægger stor vægt på det gode arbejdsmiljø.

Teamet i Roskilde Øst tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service.

Gem
airteam a/s

Servicekoordinator til ventilationsbranchen

Roskilde

Trives du i en stilling, hvor du er bindeled mellem kunder og serviceteknikere?

Du vil blive en del af vores serviceafdeling på 8 medarbejdere. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer herunder:

 • Fakturering
 • Planlægning, styring og koordinering af serviceaftaler/opgaver
 • Håndtering af telefoniske henvendelser

Hos airteam er der fart over feltet og et dynamisk miljø med frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og et godt humør på arbejdspladsen.

airteam a/s

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV