249 job matcher din søgning 249 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 249 resultater.
Dankbar ApSDankbar Botilbud søger en uddannet pædagog på 37 timer om ugen med opstart efter aftale

Dankbar ApS, Roskilde

Trives du i en afvekslende hverdag med fagligt spændende opgaver, så er vores botilbud muligvis noget for dig.

Dankbar er et højspecialiseret dagbehandlingstilbud for psykisk syge og sårbare børn og unge. Vi tilbyder miljøterapeutisk behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte unge og dennes udfordringer. Vi skaber rammerne, som sikrer, at den unge kan arbejde med sin egen udvikling.

Vores botilbud som er beliggende i Roskilde, rummer tre unge og et yderst professionelt team bestående af pædagoger, lærere, psykoterapeuter, diætister og psykiatere.

Vi tilbyder

 • Et meget spændende behandlingsmiljø
 • De dejligste børn og unge
 • Fast supervision og ugentlige behandlingsmøder
ZBC
ZBC Roskilde søger en pølsemager til produktionen

ZBC

Danmarks Slagteriskole ZBC er en erhvervsskole i udvikling med et markant fokus på udvikling af vores fødevareuddannelser i tæt kontakt med de relevante brancher. ZBC Roskilde er en del af det udviklende miljø omkring den nyeste viden på fødevareområdet og ligger midt i Region Sjællands fødevarecentrum - tæt på Madkulturen.

Du vil blive en del af vores slagterteam, hvor de primære opgaver er at producere alle former for røgvarer, pølser og pålægsvarer.

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling til ultimo september 2021 med mulighed for fastansættelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. april 2021.

Indrykket: 
Københavns KommuneUndervisnings- og udviklingsmedarbejder til Skoletjenesten/Vikingeskibsmuseet i Roskilde (barselsvikariat)

Københavns Kommune

Skoletjenesten og Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en undervisnings- og udviklingsansvarlig, der kan varetage det pædagogiske udviklingsarbejde og de daglige undervisningsaktiviteter for dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelserne på Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Omdrejningspunktet i undervisningen på Vikingeskibsmuseet er vikingerne og deres skibe – og hvordan de ændrede verden. Helt konkret betyder det, at vi tager udgangspunkt i de oprindelige vikingeskibe og arbejdet med at rekonstruere dem på museets bådværft. Alle undervisningsforløb er på forhånd udviklet og tilrettelagt, så de understøtter en undersøgelsesbaseret tilgang til historien, hvor eleverne involveres gennem praktisk arbejde, og observationer danner grundlag for tilegnelse af faglige begreber og metoder.

Region Hovedstaden
Vil du være med til at skabe et trygt, sikkert og professionelt møde med retspsykiatrien?

Region Hovedstaden, Roskilde

Vi søger social- og sundhedsassistenter med særlig interesse for sikkerhed til det nye retspsykiatriske Velkomsthus i Nordens største retspsykiatri.

Du får funktion som sikkerhedsassistent med en hverdag i Velkomsthuset og Udsigtens fællesarealer. Det betyder, at du får ansvaret for at opretholde et højt sikkerheds- og serviceniveau ved modtagelse og udgang.

Mere præcist vil du få til opgave at:

 • Indskrive patienter i vores system ”Sundhedsplatformen” samt indskrive og introducere besøgende til besøgsenheden og sikkerheden i bygningen
 • Gennemføre scanning ved karmscanner og taskescanner
 • Foretage visitation af patienter og håndtere deponerede patientejendele
Region Hovedstaden
VurderingsstyrelsenKontorchef til centralt juridisk kontor i Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Brænder du for at løse komplicerede juridiske problemstillinger, der kræver høj faglighed og stærke forvaltningsretlige kompetencer? Vi søger en kontorchef, der kan holde overblikket i komplekse processer, og som hurtigt kan sætte sig ind i lovgivningen vedr. ejendomsvurderinger.

Vurderingsstyrelsen søger en kontorchef til Jura og Kvalitet 2. Kontoret er omdrejningspunkt for den juridiske understøttelse af den eksisterende administration efter de vurderingsregler, der administreres efter, indtil der udsendes nye ejendomsvurderinger, herunder håndtering af klage- og genoptagelsessager, der vedrører vurderinger foretaget efter disse regler.

Kontoret er desuden ansvarlig for den juridiske understøttelse af Vurderingsstyrelsens behandling af klagesager over de historiske vurderinger, når klageadgangen åbnes op, samt den del af tilbagebetalingsordningen, som Vurderingsstyrelsen skal administrere.

Vurderingsstyrelsen
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BEC
Salesforce declarative developer for CEM customer

BEC, Roskilde

One of the key stones for BEC is to secure IT operations to BEC customers. This goes for our customer engagement management (CEM) solution built on the Salesforce platform as well.

Therefore, we are looking for a Salesforce software developer in CEM customer team which is a part of the CEM ART in BEC.

In the position as a Salesforce declarative developer, you will work closely with customers, developers, and business analysts. You will report to the head of CEM Customer department. Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Assist the small and medium size banks in BEC in maintaining their environments and achieve the full potential of their CEM Salesforce solution
 • Help to solve small practical tasks and transforming practical business issues into working IT solutions
BEC
Indrykket: 
Danmarks Tekniske UniversitetLaboratory technician for radiopharmaceutical research and development

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Applications are invited from motivated and talented individuals for a position as laboratory technician within the R&D unit of the Hevesy Laboratory at DTU Health Tech, Technical University of Denmark (DTU).

The Hevesy Laboratory is the radiopharmaceutical unit of DTU. We strive to develop new radioactive drugs for treating disease and improving the lives of patients, and we offer you an exciting possibility to join us.

As laboratory technician, you will join our efforts to develop innovative drug delivery systems for treating cancer with targeted radionuclide therapies.

You will participate in current and future projects of the research group. Our main current effort focuses on developing nanoparticle formulations of a highly potent, radioactive compound, with the aim to use these formulations to treat aggressive brain cancer.

Indrykket: 
New Nordic ManufacturingContent & Campaign Coordinator

New Nordic Manufacturing, Roskilde

New Nordic er en hurtigvoksende international leverandør af urtebaserede kosttilskud. Virksomheden blev grundlagt i 1990. New Nordics produkter sælges på apoteker og i helsebutikker i 41 lande. Til at varetage salget har New Nordic små datterselskaber i de fleste europæiske lande, samt Canada, USA, Hong Kong og Australien. Vi har store internationale ambitioner for vores produkter og vores digitale markedsføring, som vi arbejder målrettet på at styrke.

Derfor søger nu en strategisk og kreativ Content & Campaign Coordinator, med kompetence og konkret erfaring med at skabe og drive content til vores digitale kanaler.

Du bliver skrivende redaktør med ansvar for at koordinere, levere og kvalitetssikre indhold hver dag på mange platforme. Du er drivkraft i den kreative udvikling og eksekvering af alle digitale kampagner i tæt samarbejde med vores nuværende digitale marketingteam.

Børnehuset SpiloppenSå har du chancen for et fedt pædagogjob i den private institution, Børnehuset Spiloppen, i Vor Frue i Roskilde.

Børnehuset Spiloppen

Da en af vores gode pædagoger går på pension, søger vi nu 1 pædagog på ca. 30-32 timer. Stillingen ønskes besat senest 1. april. Stillingen er på en af vores mellem-stuer, hvor børnene er ca. 2,2 til 4,5 år. Man ansættes til huset og skal derfor kunne se sig som en del af en 0-6-års institution og være fleksibel til at dække ind i hele huset ved behov.

Børnehuset Spiloppen er en privat 0-6-års institution med børn på 4 aldersopdelte stuer.

Vi tilbyder:

 • En professionel og humoristisk personalegruppe.
 • Personalegoder.
 • En leder der tilstræber at inddrage personalet mest muligt i alle fagets aspekter og giver størst mulig indflydelse.
airteam a/s
Projektleder

airteam a/s, Roskilde

Vi søger en projektleder til vores afdeling i Roskilde, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
 • Projektering og optimering af tekniske ventilationsløsninger
 • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb

Som projektleder i airteam får du høj personlig og faglig udvikling med afsæt i dine kompetencer og uddannelse. Du har mulighed for at præge stillingen og din hverdag i retningen af de projekter du finder mest interessant.

airteam a/s
Indrykket: 
eurodan-huseByggeleder/tilsynsførende til Sjælland

eurodan-huse, Roskilde

Du er uddannet håndværker og har en teoretisk uddannelse som byggetekniker eller bygningskonstruktør med flere års erfaring med tilsyn og byggepladsledelse. Du skal være omhyggelig og stille særdeles høje krav til kvalitet og præcision.

Jobbet omfatter tilsyn og byggeledelse af vores byggerier på Sjælland. Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en dynamisk og velfungerende organisation.

Indrykket: 
Peak Rekruttering
Contract manager med juridisk indsigt

Peak Rekruttering søger for JN Data A/S i Roskilde eller Silkeborg

Vil du kickstarte eller fortsætte din karriere indenfor IT, og ønsker du at prøve kræfter med Contract Management i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor? Vil du sikre indgåelse af outsourcingkontrakter gennem viden, indsigt og samarbejde? Så er det måske dig, JN Data A/S er på udkig efter…

Som Contract Manager indenfor outsourcing bliver du ansvarlig for din egen portefølje af oursourcing-kontrakter. Det inkluderer alle typer af kontrakter med både danske og internationale leverandører, og herunder også cloud-leverandører. Nogle kontrakter baseres på tilbud, der er indhentet direkte hos relevante leverandører, mens andre skal konkurrenceudsættes og gennemgå et struktureret udbudsforløb.

Dine primære opgaver er:

 • Foretage risikovurdering af JN Datas og kundernes outsourcing-kontrakter
 • Støtte, uddanne, vejlede og kontrollere Contract Owners
Peak Rekruttering
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Indrykket: 
BEC
Solution architect Salesforce

BEC, Roskilde

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

In the position as Salesforce Solution Architect, you will work closely with BEC customers, business architects, the technical architect of the CEM ART, and product owners in BEC. Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Advice customers and BEC teams on application design and development best practices involving Salesforce platform.
 • Architect (and coach customers and BEC teams through) comprehensive solutions, that involve Salesforce, e.g. by participating in requirements-gathering workshops to influence the strategic direction of our projects and lead customers through solution design
BEC
Indrykket: 
BEC
Technical architect Salesforce

BEC, Roskilde

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

You will be working in the Customer Engagement Management (CEM) department where you will join the team in our Salesforce center of excellence.

In the position as Salesforce technical architect, you will work closely with BEC customers, business architects, ART technical architects, and product owners in BEC. Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Enabling customers and BEC teams to achieve business value by effectively integrating Salesforce into the customer's/BEC’s infrastructure and business process. This includes participating in planning, architecture, and design activities and guide subsequent implementation of Salesforce.
BEC
Indrykket: 
BEC
Business analyst for Credit Risk

BEC, Roskilde

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Do you want to bring your professional and personal qualifications into play and contribute to the teams’ ambitious value-generating activities? Then we might have the right opportunity for you.

In the position as business analyst, you will communicate with the customers in order to define their needs. It is your responsibility to facilitate the dialogue with all the stakeholders in a professional way. Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Clarifying and aligning expectations and needs of our customers in cooperation with the product owner
 • Prioritizing and breaking down features into user stories and defining acceptance criteria with the product owner
BEC
Indrykket: 
SEEPEX Nordic A/SSalgssupporter til international virksomhed

SEEPEX Nordic A/S, Roskilde

Har du teknisk snilde, og kan du bruge den til at yde solid service til vores kunder? Og vil du være med til at sikre sælgernes succes igennem professionel support? Så bliv en del af SEEPEX Nordic.

Du får din daglige gang på vores nye kontor i Roskilde, hvor du arbejder tæt sammen med 4 andre salgssupportere. Sammen skaber I mersalg gennem god kunderådgivning, mens I holder det overordnede overblik over vores salgsprocesser, så vores sælgere kan fokusere på salg og service.

 • Du besvarer opkald fra vores kunder, som du hjælper med rådgivning om vores produkter og salg af de rette reservedele og pumper.
 • Du er i daglig kontakt med vores sælgere via mail, telefon og CRM-system og hjælper med at løse salgs- og ordresager.
 • Du udarbejder tilbud og varetager produktordrer.
Indrykket: