438 job matcher din søgning 438 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Triumph International textil a/s
Studerende over 18 år søges til TRIUMPH Roskilde

Triumph International textil a/s

Vi søger en super-sælger, som går forrest i at sælge og vil være en del af et stærkt team i Roskilde. Som sælger hos Triumph vil du blive en del af et af verdens førende lingeri-brands.

Vi har en lang historie, som vi er stolte af, og samtidig går vi en spændende fremtid i møde, hvor fornyelse og forandringer bliver en del af din hverdag, og hvor du bidrager med nye tiltag og spændende ideer.

Du bliver en del af et dynamisk team og modtager naturligvis grundig oplæring i vores værdier, vision, mission og koncepter. Vi vil også sørge for oplæring af vores karakteristiske kundeservice i verdensklasse, som er en af grundene til at vores kunder kommer igen og igen.

Triumph International textil a/s
Professionshøjskolen Absalon
Konsulent til efter- og videreuddannelsesopgaver i socialt arbejde

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Brænder du for socialt arbejde? Har du stærke kompetencer som konsulent og formidler? Og har du praksiserfaring og netværk inden for socialt arbejde? Så kan det være dig, der designer, rammesætter og kvalitetssikrer en bred vifte af efter- og videreuddannelsesydelser på beskæftigelses- og socialområdet.

Center for Socialt Arbejde og Forvaltning søger en konsulent, der skal arbejde med efter- og videreuddannelse på det socialfaglige- og beskæftigelsesområde i Region Sjælland.

Du vil primært få arbejdsopgaver inden for følgende områder:

 • Planlægge, designe og kvalitetssikre uddannelses- og udviklingsforløb for fagprofessionelle på det socialfaglige område.
 • Konstruktiv og systematisk opfølgning på evalueringer
 • Designe, ansøge og lede projekter.
 • Formidle processer og resultater.
MiljøLogistik A/SKundeserviceassistent med faktureringserfaring 37 timer om ugen

MiljøLogistik A/S, Roskilde

Dine arbejdsopgaver bliver primært fakturering herunder registrering og leverandøropfølgning. Stillingens arbejdsområder er generelt salgsfakturering, kundeservice og administration.

Salgsfaktureringen omfatter fakturering på baggrund af indkomne leverandørfakturaer herunder ydelseskontrol - hertil er der knyttet en del tastearbejde. Med opgaven følger yderligere beslægtet rapportering, controlling og analyser udarbejdet i Excel til vores kunder.

Servicefunktionen omfatter telefonisk kundebetjening, kundeserviceansvar, kontakt til samarbejdspartnere og leverandører, samt lejlighedsvis projektopgaver.

Azets Insight A/SBogholder og lønadministrator til virksomhed i Roskilde

Azets Insight A/S

Vores kunde, Trekroner Revision, beskæftiger 30 engagerede medarbejdere, heraf 21 revisorer med en bred faglig og teoretisk baggrund. Virksomheden har kunder inden for traditionelle sektorer og servicerer alt fra små enkeltmandsejede håndværkerfirmaer til større virksomheder.

Er du en dygtig bogholder der også har erfaring med løn, og har du evnerne og lysten til at være en del af en moderne revisionsvirksomhed med ansvar for egne opgaver og kundeportefølje? Så er denne stilling for dig.

Ansvarsområder er blandt andet:

 • Bogføring af finansbilag, kreditor -og debitorstyrring samt fakturering
 • Indberetning af moms, herunder import/eksport, EU/udland
 • Afstemninger

Virksomheden lægger stor vægt på udvikling, hvor alle medarbejdere deltager løbende i kurser og videreuddannelse, således at den faglige kvalitet sikres.

SuperBrugsen
Ledertrainee, SuperBrugsen Algade Roskilde

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

SuperBrugsen
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK P/SDygtig sagskoordinator søges til ejendomsmæglerforretning i Roskilde

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK P/S

Dygtig sagskoordinator søges til ejendomsmæglerforretning i Roskilde, som fortsat vækster. Er det dig, som skal være den ekstra kollega, vi leder efter?

Din profil

 • Du har erfaring fra branchen og har arbejdet i en lignende stilling hos en ejendomsmægler. (Det er helt afgørende for at komme i betragtning til stillingen)
 • Du er struktureret, ansvarsbevidst og kan lide at have travlt uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde
 • Du er imødekommende og kan lide kundekontakt
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Chr. Hansen A/SOperatør til frysetørringsfabrik

Chr. Hansen A/S, Roskilde

Du vil blive en del af et team der består af 12 kolleger, der alle refererer til samme teamleder. Teamet har ansvar for drift af fermenteringsfabrikken og frysetørreren.

Du vil skulle varetage rollen som gennemgående person i frysetørreren. Planen er at du over tid får oparbejdet dine kompetencer, og løbende kan udvikle dig til at blive frysetørringsspecialist i teamet.

Du kommer til at arbejde med:

 • Frysetørring, betjening af procesanlæg, udstyr-og rumrengøring og batchdokumentation.
 • Procesovervågning og konfirmering.
Chr. Hansen A/S
Telenor
Salgskonsulent til Telenor RO's Torv

Telenor, Roskilde

Der er en fed, fed energi her, og vi er et team af kolleger, som alle sammen har lyst til at blive endnu bedre til salg, men samtidig have en vildt sjov arbejdsdag. Nicklas Nielsen, salgskonsulent

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

Telenor
Roskilde Tekniske Skole
Instruktør til personvognsmekanikeruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole søger en instruktør til vores praktikcenter, hvor arbejdet med elever afspejler hverdagen i erhvervslivet. Du skal fungere som elevernes mester, så længe eleverne er tilknyttet praktikcentret.

Du vil, som den ene af vores to instruktører for elever i skolens praktikcenter for personvognsmekanikeruddannelsen, få en hverdag præget af en række forskellige opgaver som for eksempel:

 • Tilrettelæggelse af relevante arbejdsopgaver
 • Instruktion af elever
 • Bedømmelse og evalueringsprocesser i forhold til kompetencemål
 • Løbende samtaler med elever i forhold til skoleaftalen
 • Systematisk opfølgning på elever i virksomhedsaftaler

Du vil møde mange dejlige unge mennesker, som ønsker en god uddannelse, og du vil møde engagerede og motiverede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø præget af samarbejde og dialog.

Notora ApSVi leder efter dig, der kan være vores næste Senior Konsulent til Microsoft Business Central (tidligere Navision) i Roskilde

Notora ApS

Er du den bedste til kunderne, superskarp til alting og kan klare alting selv? Så er det IKKE dig vi leder efter! Men kan du arbejde metodisk i et samarbejde i et team om opgaverne, så kan det måske være lige netop dig vi leder efter?

Vores drømmekonsulent:

 • Praktisk erfaring med BC
 • Viden og/eller erfaring fra fødevarebranchen
 • Kan sætte dig ind kundens forretning få deres behov beskrevet
 • Du værdsætter metodisk arbejde og du er villig til at følge en beskrevet model og proces
NettoSouschef - Roskilde

Netto

Har du butikschefpotentiale og ambitioner, og vil du gerne have et job, som giver dig hands-on erfaring med ledelse af din egen butik?

Så har du nu mulighed for at komme ind i denne karrierestilling, hvor du tager tilløb til potentielt at overtage egen butik.

Som souschef er du butikschefens højre hånd og sparringspartner i det daglige. Man finder dig oftest ude på gulvet, hvor du er i kontakt med både medarbejdere og kunder. Du er også et par ekstra hænder i den daglige drift, for her hjælpes vi alle ad om at nå i mål. Og når butikschefen er ude af huset, syg eller på ferie, så har du det overordnede ansvar. Det er bl.a. din opgave at:

 • sikre, at butikken opnår de ønskede driftsresultater
 • udvikle og træne medarbejderne og sikre, de er motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
ZBC
EUX-undervisere til forskellige fag i Ringsted, Roskilde, Vordingborg og Slagelse

ZBC

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og sikre en helhed mellem det faglige og akademiske. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau; også med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Coromatic A/S
Serviceleder til servicecenter med fokus på kunde- og medarbejdertrivsel, Roskilde

Coromatic A/S, Roskilde

Du vil få ansvaret for den daglige ledelse af afdelingens seks dygtige medarbejder, der betjener vores kunder i hele landet, så det er vigtigt, at du er nærværende i en travl afdeling og har et stort fokus på dine medarbejdere i deres hektiske hverdag. Derudover sikre fremdrift i de daglige opgaver med stort fokus på vores kunder, så vi forsat kan fastholde vores høje kvalitetsniveau. Du vil også være en central del af en udvikling, hvor vi digitaliserer manuelle arbejds­processer. Endvidere vil du blive en del af serviceledergruppen, som du vil have et tæt samarbejde med, på tværs af hele serviceorganisationen.

Ansvarsområder:

 • Det samlede personaleansvar, herunder trivsel, udvikling, produktivitet m.v.
 • Opbygning KPI’er, samt omkostningsstyring
Coromatic A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Boligselskabet SjællandSagsbehandler med flair for skriftlig kommunikation og lejeretslig indsigt

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Boligselskabet Sjælland søger en robust klagesagsbehandler til selvstændig håndtering af primært ind- og fraflytningsklager, herunder evt. indbringelse af sager for de kommunale beboerklagenævn.

Stillingen er organisatorisk placeret i vores Synsteam, som er ansvarlig for al kontakt med vores beboere.

Vi forestiller os, at du er uddannet ejendomsadministrator, advokatsekretær, ny udannet cand.jur. eller kontorfuldmægtig med kendskab til ind- og fraflytningsproblematikker i lejeboliger.

Det vægtes højt, at du har kendskab til ind- og fraflytningsprocessen i lejeboliger. Eksempelvis reglerne om indkaldelse til syn, fremsendelse af rapporter mv.

Boligselskabet Sjælland