178 job matcher din søgning 178 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Elektrikere med projektansvar

Jobindex A/S søger for Fisker El A/S i Rødovre

 • Har du lyst til at tage ansvar for egne projekter og bruge dine el-tekniske evner? Og vil du have en hverdag med både faglig udvikling og gode kollegaer?

Hos Fisker El A/S er vi cirka 30 kollegaer. Vi er en moderne virksomhed, som primært udfører større el-entrepriser ud fra professionelt udarbejdet udbudsmateriale.

"I dette job får du ”formandshatten” på og skal stå for vores projekter med alt, hvad håndteringen af et projekt indbefatter lige fra el-arbejde til projektstyring,” fortæller overmontør Mathias Obermann.

”Du har medansvar for spændende projekter – i tæt sparring med mig. Og vi klæder dig godt på, så du har de kompetencer, der skal til for at løse opgaverne,” fortsætter Mathias.

 • Du er uddannet elektriker. Du kan komme direkte fra din læretid med gode resultater eller komme med erfaring fra en lignende stilling.
Jobindex A/S
Flügger A/S
Sales Manager Professional Sales, Flügger Denmark

Flügger A/S, Kolding or Rødovre

Flügger is a proud producer and retailer of paint with a strong legacy, quality products, skilled employees, and loyal customers. At Flügger we have just launched our new strategy Going Green, founded on sustainable production, products & packaging and with ambitious growth and optimization targets and with a strong digitalization agenda.

The main task of this position is clear: You will be in charge of creating and maintaining strong relationships with Flügger’s professional customers across Denmark to build and sustain our position in the market.

In more detail the jobs involves:

 • Daily management and sparring with 14 sales consultants in the organization
 • Preparing business goals and activity plans in cooperation with the Country Manager
Flügger A/S
Christoffersen & Knudsen A/S
Entrepriseleder - Projektleder / VVS-teknik

Christoffersen & Knudsen A/S, Rødovre

Vil du være med i den fortsatte udvikling af en succesfuld og moderne VVS-virksomhed som vægter kvalitet og ordentlighed højt?

Christoffersen & Knudsen A/S søger yderligere en erfaren entrepriseleder, som skal indgå i entreprise-teamet og lede større byggesager i Storkøbenhavn.

Entrepriseafdelingen arbejder professionelt med både hoved- og fagentrepriseopgaver, og du får et tæt samarbejde med og opbakning fra teamet i form af driftschef, beregner, tekniske assistenter og dine projektleder-kolleger

Selv om virksomheden har mere end 70 år på bagen fornyer og udvikler vi os hele tiden, og vi er stærke både i klassisk VVS-arbejde, gasinstallationer, tagarbejde og fjernvarme.

Vi fokuserer på at være på forkant med udviklingen indenfor branchen fx hvad angår IT-løsninger, processer, arbejdsmiljøcertificering osv. Vi er 21 funktionærer og mere end 100 timelønnede svende og lærlinge.

Christoffersen & Knudsen A/S
Landau Headhunting Elektriker? El-installatør? El-tekniker? El-ingeniør?

Landau Headhunting søger for EVU I/S i Rødovre

- søges til stilling som konsulent til vedligeholdelse og udvikling af grundlaget for El-Branchens Akkordsystem

Kunne du tænke dig et spændende og selvstændigt job med en stor kontaktflade til el-folk på de danske byggepladser såvel som blandt el-grossister og -producenter? Er du skarp til at planlægge og lede processer, og motiveres du af at sætte tingene i system? Har du gåpåmod og en positiv indstilling?

Så er du muligvis den helt rigtige kandidat til jobbet som konsulent hos EVU!

Dine arbejdsopgaver vil især bestå i at:

 • Udvikle og vedligeholde det elektroniske tidsstudieprogram Tempo
 • Udvælge relevante byggepladser ud fra oplysninger fra FaktaNet eller input fra netværk
 • Kontakte installatør/projektleder/akkordholder med henblik på udførelse af tidsstudier
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
HOFOR
Ledningsinspektører til Vand Distribution

HOFOR, Rødovre

Vil du være med til at sikre bæredygtig vandforsyning i Hovedstadsområdet?

HOFOR

Som vores nye ledningsinspektør skal du løse opgaver i relation til både kunder, borgere, entreprenører samt afdelinger og sektioner internt i HOFOR. Du kommer til at være en aktiv deltager i de mange arbejdsopgaver, som figurerer i HOFOR på tværs af alle afdelinger i koncernen.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være at:

 • Eftersøge lækager på ledningsnettet og anvise lækagested for entreprenøren
 • Føre tilsyn ved entreprenørens reparation af lækage og øvrige arbejder på ledningsnettet
 • Deltage i vagten – for nuværende hver 8. dag
HOFOR
T. Hansen Gruppen A/S
Chauffører

T. Hansen Gruppen A/S, Rødovre

Til snarlig tiltrædelse, søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører med primære arbejdsopgaver som fremfinding af varer fra lager samt kørsel og levering af varer til vores kunder.

Du vil herudover indgå i butikkens team og du vil ud over chaufføropgaverne også ved behov varetage opgaver i butikken, herunder ekspedition af kunder, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning m.v.

Som medarbejder hos thansen kan du forvente en travl og udfordrende hverdag i en organisation, hvor det oftest går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima der gør hverdagen både sjov og inspirerende.

T. Hansen Gruppen A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

IndsatsRuten ApS Spændende visiterende socialfaglig koordinator på 37 timer ugentligt i et udviklingsorienteret, dynamisk team og firma

IndsatsRuten ApS, Rødovre

Vi leder efter dig, der med ordentlighed, grundighed og solid erfaring for socialfagligt arbejde, vil varetage vores udvidelse som visiterende og socialfaglig koordinator og bistå IndsatsRutens udvikling og forretning.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse og dit koordinatorteam om den daglige administrative og faglige drift, men skal i høj grad også kunne arbejde selvstændigt med henblik på at udvikle de forskellige indsatser og ydelser, som IndsatsRuten tilbyder. Du skal ligeledes have en forretningsorienteret funktion, hvor du skal være opsøgende hos vores nuværende samarbejdspartnere til at imødekomme deres behov for eksternt indkøbte ydelser, samt skabe interesse for vores ydelser og kompetencer hos kommuner i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Pay-Back specialist rekruttering ApS Financial Controller

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Cashpoint Denmark ApS i Rødovre

Er dit ønske et udfordrende job i en spændende branche i rivende udvikling? I et internationalt miljø, helt tæt på ledelsen, hvor du er en del af et fagligt stærkt team, der sikrer valid og værdiskabende rapportering? Så er jobbet som Financial Controller hos Cashpoint Denmark lige noget for dig.

Vi søger en Financial Controller, der arbejder udviklingsrettet med virksomhedens performance, hvor navigering i data vil være en naturlig del af jobbet. Derudover tilbyder stillingen også deltagelse i blandt andet optimeringsanalyser og udarbejdelse af business cases.

Du deltager i og varetager en lang række spændende opgaver, der til tider kan være præget af stramme deadlines. Af konkrete opgaver kan bl.a. nævnes:

 • udarbejdelse og opfølgning på forecasts
 • finansiel månedsafslutning og planlægning af budgetprocessen
Tolkdanmark ApS
Udviklingskonsulent med flair for projektledelse og kommunikation

Tolkdanmark ApS, Rødovre

Vi søger en udviklings- og forretningsorienteret person, som kan understøtte direktørkredsen med den fortsatte udvikling af Tolkdanmarks forretning. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du selv kan være med til at præge det konkrete indhold og udformningen af stillingen.

Som udviklingskonsulent skal du være den, der griber ideerne, udarbejder strategierne- og foretager de økonomiske beregninger på bæredygtigheden af de enkelte ideer. Du er god til hurtigt at sætte dig ind i nye forretningsområder og har en høj grad af analytisk sans. Du har fingeren på pulsen og forstår, hvordan moderne teknologi kan understøtte forretningsmodeller. Du er god til at samle ideerne op og udvikle dem til bæredygtige strategier og planer.

Tolkdanmark ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Gem
Bravida Danmark A/S
Servicemontører til alsidige VVS-opgaver samt montage af fjernvarme-units

Bravida Danmark A/S, Rødovre

Vi har travlt i afdelingen og søger derfor en god kollega til VVS-afdelingen i Rødovre. Vi søger en servicemontør, som vil være med til at levere ydelser af høj kvalitet inden for VVS-området.

Hos os er din hverdag alsidig og fleksibel. Den bliver i høj grad formet ud fra vores kunder og deres behov. Du får et ansvarsfuldt job med en stor grad af frihed under ansvar. Vi forventer, at du er motiveret af at levere høj kvalitet. Der er også god mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for VVS-området.

Dine arbejdsopgaver:

 • Mindre VVS-installationer og reparationer
 • Service og forebyggende vedligeholdelse
 • Montage af fjernvarme-units
 • God og professionel servicering af vores kunder
Bravida Danmark A/S
Gem
Bravida Danmark A/S
Servicemontører til hospitaler (gerne makkerpar)

Bravida Danmark A/S, Rødovre

Vi søger nye, gode kolleger til afdelingen i Rødovre, hvor arbejdsopgaverne vil være VVS-service på Rigshospitalet.

Hos os er din hverdag er alsidig og fleksibel. Den bliver i høj grad formet ud fra vores kunder og deres behov. Du får et ansvarsfuldt job med en stor grad af frihed under ansvar. Vi forventer, at du er motiveret af at levere høj kvalitet. Der er også god mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for VVS-området.

Dine arbejdsopgaver:

 • Mindre VVS-installationer og -reparationer
 • Service og forebyggende vedligeholdelse
 • God og professionel servicering af vores kunde
Bravida Danmark A/S
Christoffersen & Knudsen A/S
VVS-montører søges til vores Entrepriseafdeling!

Christoffersen & Knudsen A/S, Rødovre

Vi beskæftiger i dag 115 topmotiverede medarbejdere, og vi har rigtig travlt og står overfor mange nye og spændende opgaver.

I den forbindelse har vi brug for engagerede anlægssvende, som kan tiltræde hurtigst muligt.

Vi garanterer, at du får:

 • Et job med frihed under ansvar.
 • Faglig og personlig udvikling, suppleret med relevant efteruddannelse.
 • Gode kollegaer, sociale aktiviteter og en attraktiv lønpakke.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Orion Postordre ApS Vil du være en del af ORIONs team i Rødovre centrum?

Orion Postordre ApS

Vi søger en salgsassistent til min. 8 timer pr. uge. Timerne vil være fordelt på både hverdag og weekend.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Varemodtagelse og opfyldning
 • Kundebetjening
 • Salg og kassehåndtering
 • Yderligere opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et godt arbejdsmiljø
 • Oplæring i salg og service
 • Søde kollegaer
 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med plads til udvikling.
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Dansign A/S Skiltetekniker til produktionsafdelingen

Dansign A/S, Rødovre

Dansign er en af de førende virksomheder inden for wayfinding, skilte- og folieløsninger. Vores kunder har ofte store komplekse bygninger, hvor wayfinding er afgørende for at kunne finde vej.

Som skiltetekniker, har du din daglige gang i vores produktionsafdeling. Her printer og skærer vi folier til store og små skilteopgaver, alt fra skilte til Københavns lufthavne, wayfinding til et hospital, pyloner til en virksomhed, opbygning af tavler til et rådhus eller dekoration af en bil. Dine opgaver vil primært foregå internt i vores produktion, men der vil også være situationer, hvor der skal løses opgaver på kundelokationer.