104 job matcher din søgning 104 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWER A/S
Serviceleder til POWER i Rødovre

POWER A/S

Har du ledelseserfaring? Og kunne du tænke dig en stilling, hvor du får ansvaret for en håndfuld af Danmarks dygtigste servicemedarbejdere i et moderne og vækstende varehus?

Se video om POWER A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af ledergruppen, der udover varehuschefen består af dine 5 lederkolleger. Som serviceleder har du ansvaret for dine medarbejdere, og sammen håndterer I al service, support og logistik i varehuset.

Man finder dig oftest ude på gulvet blandt kunder og kolleger. Det er nemlig her, du sikrer, at dine servicemedarbejdere yder teknisk support kombineret med den bedste kundeservice. Samtidig er det her, du holder gejsten oppe i dit team, da en motiveret og glad medarbejder giver den bedste service.

POWER A/S
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
POWER A/S
Salgsledere med vindermentalitet

POWER A/S, Rødovre

Er du klar til at sætte power på dine lederambitioner?

Hos POWER bliver du klædt grundigt på til at lede og coache dine medarbejdere, sikre glade kunder og tænke strategisk i salget af varerne.

Du bliver en del af Danmarks førende elektronikkæde, hvor du motiverer og udvikler et hold af branchens dygtigste sælgere, får plads i ledergruppen i varehuset - og så er muligheden for at blive varehuschef inden for rækkevidde.

Vis os din super-power!

Søg jobbet her.

POWER A/S
DAB
Ejendomsassistent, Rødovre

DAB

Se video om DAB som arbejdspladsI dit arbejde skal du sammen med dine kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser, gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, rengøring af kældergange og skralderum. Du skal i dagligdagen også være med til at udføre beboerserviceopgaver.

Af os får du varierende arbejdsopgaver af både fysisk og social karakter, mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, gode kolleger og en uformel omgangstone. Du får masser af frisk luft og kontakt med afdelingernes beboere.

DAB
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex
Marketing Specialist

Jobindex søger for Webasto Thermo & Comfort Denmark A/S i Rødovre

Kan du have mange bolde i luften i en hverdag, hvor tingene går stærkt? Og er du god til at kommunikere klare budskaber samt hjælpe og være i dialog med forhandlere?

Du bliver en del af Webastos internationale marketingteam, hvor du, med reference til din chef i Tyskland, får ansvaret for udførelsen af marketing i Norden. Du står for virksomhedens kommunikation udadtil og får en spændende dag med en variation af opgaver.

I Danmark bliver du en del af et mindre team, der består af kundeservice, finans, salg, teknik og lager, hvor tonen er uformel, og der er højt til loftet. Vi værdsætter en dagligdag, hvor der er plads til en snak ved kaffemaskinen og gode grin.

Jobindex
Geokon A/S Miljøkonsulent - Vær med til at omdanne miljøfaglige udfordringer til funktionelle it-løsninger

Geokon A/S, Rødovre

Har du erfaring inden for miljøområdet, og er du dygtig til at sætte dig ind i kunders behov?

Du skal være med til at omsætte miljøfaglige udfordringer til funktionelle IT-løsninger, og du skal være drivkraften mellem vores kunder, vores forretning og produktudvikling.

Du bliver en del af en fleksibel og rummelig arbejdsplads i Rødovre, hvor du har mulighed for at tilrettelægge din dag, så det passer godt til dig og dine behov.

T. Hansen Gruppen A/S
Souschef – Rødovre

T. Hansen Gruppen A/S

Som medarbejder hos thansen kan du forvente udfordringer i en organisation, hvor det ofte går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og et godt arbejdsklima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Som Souschef vil du fungere som Butikschefens højre hånd ligesom du vil assistere i den daglige drift af butikken på lige fod med de øvrige medarbejdere. Herudover skal du tage over på Butikschefens opgaver, når denne ikke er til stede.

T. Hansen Gruppen A/S
UlykkesPatientForeningen Studentermedhjælper til spændende projekt

UlykkesPatientForeningen, Rødovre

Du bliver en del af projekt ”Naturfællesskaber”, hvor vi i samarbejde med en række sjællandske kommuner skaber trygge fælles oplevelser i naturen for personer med et handicap. Omdrejningspunktet er filmede naturguides, der formidles online, og naturbesøg, som retter sig mod målgruppen. Projektet er i fuld gang og afsluttes ved udgangen af april 2024.

Som studentermedhjælper skal du i tæt samarbejde med projektlederen og frivillige i foreningen planlægge og afholde ture i naturen. Opgaverne består blandt andet i at finde handicapvenlige ruter på Sjælland, afprøve områderne, rekruttere naturvejledere, beskrive turene og indkøbe materialer.

Det er et krav, at du har kørekort og egen bil til rådighed.

UlykkesPatientForeningen Presseansvarlig med interesse for analyse og politik

UlykkesPatientForeningen, Rødovre

Kan du pitche en god historie, skrive skarpt og appellerende og i det hele taget være med til at sætte fokus på de udfordringer, ulykkesramte står med i hverdagen?

Som presseansvarlig får du ansvar for UlykkesPatientForeningens presseindsats. Du skal sikre, at foreningen er synlig i medierne på foreningens mærkesager og samtidig have evnen til at se og handle hurtigt på det løbende potentiale, der kan opstå i den politiske og mediemæssige aktualitet.

Vi lægger vægt på at have et godt og uformelt arbejdsmiljø med en god balance mellem arbejds- og fritidsliv og mulighed for hjemmearbejdsdage.

HOFOR
Administrativ medarbejder til vedligeholdelsessystem

HOFOR, Rødovre

Vil du være med til at holde styr på vandværkerne?

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

Se video om HOFOR som arbejdsplads
 • Sikrer, at vedligeholdelsessystemet (EAM) i Drift Vand altid kører optimalt, sammen med den nuværende administrator. Dette omfatter blandt andet, at du koordinerer og udfører nødvendige ændringer i systemet
 • Samarbejder med og understøtter brugerne af vedligeholdelsessystemet
 • Får en del administrative opgaver såsom udtræk og behandling af data fra SRO-anlæg og vedligeholdelsessystemet. Der vil også være mulighed for at deltage i projektarbejde
 • Kommer til at få arbejdsopgaver, som vil dække et bredt teknisk område
HOFOR
Povl Sørensen A/S Alsidig klejnsmed søges

Povl Sørensen A/S, Rødovre

Er du vores nye kollega?

Har du lyst og mod på nye udfordringer, eller kender du en, der har, så søger Povl Sørensen A/S en dygtig klejnsmed.

Povl Sørensen A/S er en attraktiv og moderne virksomhed, der løser meget varierende opgaver, indenfor mange brancher. Vi er ordreproducerende og fremstiller bl.a. dele til elevatorbranchen, byggeri og industri. Materialerne er stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing og zink.

Vi tilbyder et afvekslende og alsidigt job med utroligt mange spændende opgaver, store som små.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Telenor
Salgskonsulenter på fuldtid til Telenors butikker

Telenor

Som salgskonsulent hos Telenor er du meget mere end bare telesælger. Du bliver nemlig en Fantastisk forbindelse til dine kunder og kolleger.

Jobbet som salgskonsulent giver dig kompetencer som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi hjælper dig til at blive hundredemetermester i bl.a. forhandlings- og argumentationsteknikker, og ikke mindst kommunikation.

Telenor
RIK Byg Indeklima ApS Projektleder til mindre indeklima-renoveringer

RIK Byg Indeklima ApS, Rødovre

Virksomheden vækster, og derfor søges nu en dygtig projektleder til hovedentrepriser i hovedstadsområdet, hvor der primært vil blive tale om ledelse af underentreprenører samt egenproduktion. Sagernes størrelsesorden vil ligge mellem 50.000 kr. – 2 millioner kr.

Rik Byg Indeklima ApS tilbyder dig:

 • Spændende og udfordrende selvstændige opgaver i tæt samarbejde med ledelsen.
 • En flad organisationsstruktur med direkte adgang til ”toppen”.
 • Rig mulighed for medindflydelse på virksomhedens udvikling.
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Hovedstaden

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV