126 job matcher din søgning 126 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærere til snedkeruddannelsen

NEXT Uddannelse København, København og Rødovre

Til snedkeruddannelsen søger vi lige nu 2 faglærere.

Du er en kompetent og engageret snedker, som brænder for dit fag og samtidig ønsker at gøre unge mennesker til dygtige snedkere gennem god undervisning. Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge og koordinere samt udvikle uddannelsen.

Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af snedkerfaget som underviser.

Vi er en meget rummelig afdeling, hvor humor og samarbejde går hånd i hånd. Vi løser alle daglige opgaver i mindre teams, og vægter teamarbejde meget højt. Der er en stor grad af medbestemmelse, og beslutninger bliver taget på lavest mulige niveau for at tilsikre en smidig og god hverdag.

RØVERKØB
Butiksmedarbejdere til førende malerkæde i Storkøbenhavn

RØVERKØB

Brænder du for at rådgive og vejlede kunder i maling og anden DIY? Måske er du selv en dygtig gør-det-selv-sjæl med stor viden inden for feltet og et hav af gode ideer? Får du ikke brugt dine salgsevner i hverdagen, men ved at du kan skabe resultater? Så er det dig, vi mangler!

Netop nu søger vi dygtige medarbejdere til vores 22 forretninger i Storkøbenhavn, og du kan blive vores nye kollega! Vi er et stærkt team af medarbejdere i aldersgruppen 21-67 år. Den store aldersspredning ser vi som en styrke og alder er ikke en hindring i vores branche!

Som medarbejder hos RØVERKØB, vil du indgå i et team, hvor du får ansvar for den daglige drift i en af vores forretninger og vil være i direkte kontakt med mange forskellige kunder hver dag, som du skal vejlede i maling og andre DIY-produkter.

Hjemmearbejdsplads
Foodjob Nordic
Area Managers til Foodservice – Sjælland og Jylland

Foodjob Nordic

Er du bager eller kok og vil du bringe din faglighed og know-how i spil og sælge høj-kvalitets mejeriprodukter til professionelle?

Som Area Manager vil du få ansvaret for styrkelse af relationen til eksisterende kunder og skabelse af relationer til nye kunder. I en stilling hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar vil du få gode muligheder for selv at afgøre, hvordan opgaverne skal gribes an. Der vil under introforløbet være grundig introduktion til virksomheden, produkterne m.m.

Jobbet omfatter bl.a.:

 • Deltagelse i salgsmøder samt salgsfremmende aktiviteter såsom nationale/regionale messer m.v.
 • Fornyelse af årsaftaler
 • Afdække kunders behov og identificere nye projekter

Foodjob Nordic
Øfeldt Centrene ApSKontorassistent/sekretær til Øfeldt Centrenes administration i Rødovre

Øfeldt Centrene ApS

Øfeldt Centrene er en optræningsvirksomhed med 40 ansatte. Vi behandler ca. 500 patienter om ugen, svarende til 40.000 årlige behandlingstimer, og 1.200 læger henviser til os. Vi varetager specialiseret ambulant behandling til lægehenviste patienter under sundhedsloven med offentligt tilskud. Behandlingen består af intensiv og målrettet optræning til patienter med handicaps samt smerter i muskler, led og nerver. Vi er hver dag drevet af et ønske om at gøre en positiv forskel for patienterne.

Har du erfaring med administrative opgaver? Er du stabil og serviceorienteret, og vil du være med til at give patienterne en god service? Så er det måske dig, vi leder efter. Til administrationen søger vi en kontorassistent/sekretær til Øfeldt Centrenes Rødovre-afdeling – efter behov kan der forekomme møder/arbejde i Karlslunde-afdelingen.

AjourCareDrømmer du om en løn på 32.000 kr. om måneden med en arbejdsuge på 30 timer?

AjourCare, Kastrup, Virum, Ishøj, Rødovre, Slangerup, København, Glostrup, Søborg og Frederiksberg

Er du uddannet social- og sundhedsassistent? Kan du se dig selv i et job med eneansvar og tid til pleje og nærvær? Som respiratorisk hjælper hos AjourCare får du en kort arbejdsuge med 2-3 vagter af 12 timers varighed.

Din arbejdsplads er i Brugerens private hjem. Du er 100 % tilstedeværende under hele vagten, hvor du primært varetager den respiratoriske overvågning. Vores Brugere er forskellige på det fysiske- og kognitive niveau. Mængden af respiratoriske opgaver vil derfor være individuelt og afhængig af, om du arbejder dag eller nat.

Der kan også forekomme kommunale opgaver, som du udfører sammen med hjemmehjælpen. Vi vil i fællesskab finde et hjem, som du kan se dig selv være en del af.

Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Madsen & Kastberg A/SØkonomichef

Madsen & Kastberg A/S, Rødovre

Er du vores nye økonomichef, som vil være med til at sikre økonomisk sparring i vores videre vækstfase?

Vi søger en økonomichef, som trives i spændet mellem hands on i hverdagen, strategisk analyse og sparring med ledelse og bestyrelse omkring vores virksomheders økonomiske fundament og sammenspil.

Som vores økonomichef vil du deltage aktivt i virksomhedens strategiske overvejelser og sparring med både ledelsesgruppe og bestyrelse, og sammen med vores bogholder vil du være ansvarlig for den daglige økonomifunktion. Da vi er en forholdsvis ny virksomhed, vil du få rig mulighed for at påvirke stillingen, og dine analyser og input vil være en aktiv del af beslutningsgrundlaget for bestyrelsen og ledelsen.

Meny
1. mand/kvinde søges til delikatesseafdelingen

Meny, Rødovre

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye 1. mand/kvinde søges til delikatesseafdelingen?

MENY er byens førende fødevaremarked og til at fastholde vores position, søger vi nu en kvalitetsbevidst og engageret 1.mand/kvinde til vores selvbetjente delikatesseafdeling i MENY Rødovre.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre et præsentabelt og inspirerende udvalg af varme og kolde måltider, delikate oste og lækkert pålæg
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger, deltage i at anrette mad ud af huset, samt komme med inspiration og forslag til videre udvikling af delikatessens sortimenter.

  Vi tilbyder særdeles velordnede arbejdsforhold, weekend ordning, god løn og flere personalegoder.

Meny
Caldic Ingredients Denmark A/SCustomer Care medarbejder

Caldic Ingredients Denmark A/S, Rødovre

Brænder du for at give den bedste kundeservice? Så er du måske vores nye Customer Care kollega.

Til vores kontor i Rødovre søger vi en selvstændig og struktureret medarbejder, der brænder for at være en del af et dynamisk salgs- og kundeserviceteam, hvor den daglige, tætte kontakt med vores kunder og leverandører har højeste prioritet. Sammen med vores sælgere og dine kolleger i Customer Care er det din fornemmeste opgave, at vores kunder får den bedste service.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Kundeservice på telefon
 • Modtagelse og håndtering af ordrer
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainee søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

POWER A/S
Sælger

POWER A/S, Rødovre

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos punkt1 i Rødovre får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

Jobindex A/S

Hver morgen får du et overblik over dit salgsbudget. Derefter råber vi vores kampråb, tænder gnisten og er klar til dagens salg. Du står for salget af et af vores produktområder: hvidevarer og småel. Du er både sælger af dine produkter, men i høj grad også den ekspert, som rådgiver kunderne.

Denne stilling er for dig, der har vindermentalitet og elsker at sætte mål for dig selv. Vi sørger for, at du får grundig oplæring, og vi har både produktkurser og en mentorordning. På den måde lærer du salgshåndværket fra de mest rutinerede sælgere og udvikler med tiden din egen metode.

POWER A/S
Packman A/SSpeditør

Packman A/S, Rødovre

Vi søger en udadvendt og struktureret logistikkollega til en fuldtidsstilling snarest muligt, som selvstændigt kan være med til at løse dagens opgaver.

Du bliver en del af et lille team og skal kunne have mange bolde i luften. Opgaverne varierer bredt lige fra tilbudsgivning til modtagelse af ordrer samt logistik i forbindelse med afhentninger, emballering i vores pakkeri og forsendelse af design, møbler, antikviteter, samt kunst både sø- og luftfragt til vore udenlandske kunder.

Du vil ligeledes have kontakt til vores leverandører, rederier, speditører samt vognmænd.

Du skal kunne lide at arbejde i et lille team som til tider er præget af travlhed og hvor det er vigtigt at holde hovedet koldt.

fakta a/s
Butikschef, Fakta Rødovre

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik i Storkøbenhavn?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Som Partner i Coop365, vil du få del i overskuddet som din butik genererer.

Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderDeveloper

TimeXtender

Are you the .NET/C# developer, that wants to play a key part in building a world-class product?

Are you passionate about developing the technology behind a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment? Do you see yourself as a dedicated developer in our highly skilled Product Circle, where you will set new standards for how to build an automated data management system? Then read on, sounds like we are the perfect match!

We offer:

 • A role where you have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system
 • An effective SCRUM way of creating output and achieving goals
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderProduct Owner

TimeXtender

A bold challenger and bridge-building Product Owner to TimeXtender.

Do you want to have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will branch our Operational Data Exchange out to other cloud data platforms beginning with Snowflake? Then read on, it sounds like we are the perfect match!

We are looking for:

 • A PO with a thorough understanding of business value and what opportunities in the product we can take advantage of or what limitations we must overcome to deliver such value
 • An IT/Software educational and working background
 • IT knowledge in data warehousing, software development, and preferably BI
Hartmanns A/SØkonomichef

Hartmanns A/S søger for PRO|VENTILATION i Rødovre

Hartmanns søger på vegne af PRO|VENTILATION deres nye Økonomichef. Du tilbydes en spændende og meget alsidig stilling som Økonomichef hos PRO|VENTILATION som er en solid og velfungerende virksomhed, hvor alle kender hinanden.

PRO|VENTILATION er en del af PRO|GRUPPEN som består af selskaberne PRO|VENTILATION A/S, PRO|KØLETEKNIK A/S og PRO|BYGNINGSAUTOMATIK A/S

Du vil fungere som virksomhedens økonomiske anker for 3 driftsselskaber og du vil supportere forretningen bredt. Du vil få ansvaret for 2 dygtige bogholdere. Derudover vil dine opgave være:

 • Måneds- og årsafslutninger
 • Budgetter
 • Leasingaftaler