86 job matcher din søgning 86 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 86 resultater.
www.coolpriser.dk ApSDigital Marketing Manager

www.coolpriser.dk ApS, Rødovre

Vi søger en talentfuld kollega med erfaring inden for marketing- og kommunikation. Den rigtige ansøger har ambitioner, kan lide at arbejde på tværs af marketing og kommunikation og kan hjælpe os med at løfte Coolprisers marketing- og social media-indsats til et nyt niveau.

Hos Coolpriser har vi lanceret vores Abonnementsklub, hvortil vi ønsker flere abonnenter. Planen er på sigt at lancere klubben i andre markeder, hvor vi befinder os. Vi forventer, at vores nye Digital Marketing Manager vil kunne lægge en strategi for, hvordan vi kan øge antallet af abonnenter markant.

Du kommer til at samarbejde med medarbejdere på tværs af fagskel. Derfor er det også vigtigt, at du er imødekommende og vil gå det ekstra stykke, der skal til, for at vi alle når vores fælles mål.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Flügger A/S
Senior Procurement Partner & Manager of Goods for Resale at Flügger

Flügger A/S, Rødovre

Join us in taking strategic procurement at Flügger to the next level. Do you have strong competences within strategic procurement and category management? Are you passionate about portfolio management and have experience with Goods for Resale sourcing?

As Senior Procurement Partner & Manager you will take leadership of strategic procurement of Goods for Resale and leadership of a small team. You will personally drive strategic procurement of several large and strategic procurement categories.

Your key responsibilities will be:

 • Support Product Marketing and Commercial in development of assortment in various price-quality segments and for various customer groups, together with other colleagues in Goods for Resale Procurement
 • Development of sourcing category & project strategies, for cost optimization, risk mitigation and value creation, including Low Cost Country sourcing
Flügger A/S
Danish Crown A/S
Teknisk Chef

Danish Crown A/S, Sæby

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Souschef – Rødovre

T. Hansen Gruppen A/S

Som medarbejder hos thansen kan du forvente udfordringer i en organisation, hvor det ofte går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og et godt arbejds klima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Som Souschef vil du fungere som Butikschefens højre hånd ligesom du vil assistere i den daglige drift af butikken på lige fod med de øvrige medarbejdere. Herudover skal du tage over på Butikschefens opgaver, når denne ikke er til stede.

Du er uddannet i butik eller har måske arbejdet indenfor detailhandel og vil gerne videre med din karriere. Du har kendskab til og interesse for biler, reservedele, udstyr eller andre af vores mange produktgrupper. I alle tilfælde vil du modtage en grundig oplæring i både produktgrupper og systemer, så du er godt rustet til at yde vores kunder danmarks bedste service.

T. Hansen Gruppen A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, København, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
ALDI DanmarkSalgsassistent

ALDI Danmark, Rødovre

Leder du efter et job, som passer til skoleskemaet, og hvor du får ekstra ind på kontoen? Og vil du have det sjovt, imens du arbejder?

Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Du er butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil.

Samtidig får du butikken til at se lækker og indbydende ud i godt samarbejde med dine kolleger. Du får grundig oplæring, så du er helt skarp, når du:

 • betjener kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne
 • får butikken til at shine, når du gør rent.
StudentConsulting Danmark ApSSalgs- og kundekonsulent søges til bæredygtig virksomhed i vækst

StudentConsulting Danmark ApS søger for Skraldebilen i Rødovre

På vegne af vores kunde, Skraldebilen, søger vi en salgskonsulent til ca. 10 timer pr. uge, der skal hjælpe med at udbrede kendskabet til virksomhedens løsninger.

Skraldebilen blev grundlagt i 2015, og tilbyder forskellige løsninger inden for afhentning, rydning, leje af udstyr og containere, services, nedrivning samt affaldssortering, og har stort fokus på bæredygtighed og CSR.

Din kerneopgave bliver at tage opsøgende kontakt til private og offentlige virksomheder samt foreninger med det formål at udbrede kendskabet til Skraldebilen og booke møder med potentielle virksomhedskunder. Hovedformålet med dine kald vil være at oplyse kunder, og du vil altså ikke have tårnhøje mål for, hvor mange møder du skal booke.

Flügger A/S
Procurement Analyst & Digitalisation Specialist at Flügger

Flügger A/S, Rødovre

We are looking for strong Procurement Analyst & Digitalisation Specialist to take responsibility of developing data analytics and automating procurement processes at Flügger.

As Procurement Analyst & Digitalisation Specialist, you will have responsibility for developing data analytics and automation, for the benefit of Procurement as well as cross-functional stakeholders. You will report to Senior Procurement Partner & Manager Jimmie Petersen and work closely with other colleagues in Procurement and cross-functionally.

Your key responsibilities will be conceptualizing, development and maintenance of:

 • Develop roadmap for data, analytics, systems, and applications within Procurement
 • Continued development of spend cube
 • Continued development of PowerBI tools securing data transparency and insights
Flügger A/S
HOFORAdministrativ projektmedarbejder til tværgående vandværksprojekter

HOFOR, København og Rødovre

Har du administrativ projekterfaring, og vil du være en del af holdet på Danmarks største program for modernisering af vandforsyning samt indføring af blødere vand?

Kan du svare ja til ovenstående, er du måske vores nye projektmedarbejder i teamet Support-Projekt. Teamet understøtter det interne projektområde, der projekterer og udfører anlægsprojekter for alle HOFOR’s forsyninger.

Du får et bredt og indgående kendskab til området, og skal i tæt samarbejde med projektledelsen understøtte de mange komplekse projekter og opgaver. Du får en vigtig rolle i at koordinere, servicere og understøtte det gode samarbejde i den store projektorganisation.

Petri & Haugsted A/SLager- og servicemedarbejder

Petri & Haugsted A/S, Rødovre

Kan du lide at arbejde i et travlt miljø, drives du af at sikre høj service og høj kvalitet til kunderne, så er det dig, vi har brug for på vores lager.

Som lager- og servicemedarbejder får du en travl og udfordrende hverdag, hvor du er med til at varetage vores interne lagerfunktion. Lageret er vigtigt for den daglige drift af vores produktion, og du vil komme til at varetage flere forskellige opgaver.

Jobbet

 • Dagligt indkøb af materialer og forbrugsgods
 • Ekspeditioner på lageret, herunder udlejning af maskiner og salg af forbrugsvare til sager
 • Daglig opdatering af P&H flådestyring - Navision
ALDI Danmark1. Assistent - Rødovre

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
BrinchPartners
Senior Procurement Partner & Manager

Brinch & Partners recruiting on behalf of Flügger in Rødovre

Join us in taking strategic procurement at Flügger to the next level. Do you have strong competences within strategic procurement of IT systems and software and a strong passion for automation? Do you want to drive sourcing of an ambitious digitalization strategy and roadmap? Do you thrive in a fast-paced company with a strong change agenda? Then you may be our new colleague.

As Senior Procurement Partner & Manager you will take leadership of strategic procurement of Indirect and IT and leadership of a small team. You will personally drive strategic procurement of several large and strategic procurement categories, with focus on new IT and automation projects. You will report directly to Senior Vice President of Procurement, Anette Beck and work closely with other colleagues in Procurement and stakeholders throughout the organization.

Brinch & Partners
BrinchPartners
Senior Procurement Partner, Packaging

Brinch & Partners recruiting on behalf of Flügger A/S in Rødovre

Join us in taking strategic procurement at Flügger to the next level. Do you have strong competences within strategic procurement of direct spend? Are you passionate about sustainability and eager to take on responsibility for implementation of the Flügger new strategy Going Green ambition on sustainable packaging? Do you thrive in a fast-paced company with a strong change agenda? Then you may be our new colleague.

As Senior Procurement Partner you will have responsibility of several of the large and strategic direct spend procurement categories, with focus on Packaging and selected raw material categories. Also, you will program lead one of the three strategic initiatives on Sustainability: “Recolor Packaging” – developing sustainable packaging materials and circular management.

Brinch & Partners
Hartmanns A/SGård-m/k, Rødovre

Hartmanns A/S søger for Lejerbo

Med fokus på det grønne, skal du være med til at skabe og vedligeholde et pænt grønt område, der fungerer som beboernes åndehul. Derudover vil der være småopgaver omkring vedligehold og drift af bygninger og inventar. Kontakt med beboerne i bebyggelsen, som består af 288 lejemål, er ligeledes en stor del af din hverdag.

Udover dine daglige gøremål, kommer du også til at fungere som afløser for varmemesteren når denne har ferie el. lign. Opgaver i den forbindelse er af lettere teknisk og administrativ art. Det kunne f.eks. være skriftlige og telefoniske henvendelser i forbindelse med fra- og tilflytning, samt håndtering af diverse rekvisitioner. Skal der skiftes en ventil eller en pære et eller andet sted i bebyggelsen, skal du ligeledes kunne træde til.

Arbejdsopgaver

 • Generelt vedligehold af grønne arealer.
 • Små reparationer og vedligehold af bygningsmassen.
 • Assistere og afløse varmemesteren.
Hobbii ApSHead of Group Finance

Hobbii ApS, Rødovre

Come join one of the craziest growth journeys in Danish business right now. As our new Head of Group Finance, you will be leading a dedicated team that handles finance and accounting across five different growth companies, employing between 3 and 250 people.

We’re looking for the one, who can proudly deliver our monthly reports, lead our annual reporting processes, monitor cash flows and liquidity and be responsible for accounting processes across the group. We count on you to optimize our reporting setup and to take pride in the reliability of our financial figures and operational KPI’s. We always try to do things better, so we need you to think and act fast alongside lots of super cool colleagues.

You’ll lead a team of 5, who would describe themselves as vibrant and hardworking with a strong team mentality. Are you the new captain on the bridge?

AG Gulve A/SEr du AG’s nye projektleder?

AG Gulve A/S, Rødovre

AG er en virksomhed i vækst, og vi søger derfor en profil der med rette drive og kvalifikationer, kan tilslutte sig vores projektleder-team i erhvervsafdelingen.

Som projektleder i AG kommer du til at have mange forskellige opgaver, og det er vigtigt at du forstår at strukturere dit arbejde og at du kan gribe de bolde, der bliver kastet i luften.

Du vil få ansvar for din egen kundebase, herunder tilbudsgivning, opsøgende salg, bookning af montører, byggemøder, fakturering, udarbejdelse af KS-materiale m.m.

Så trives du med fart over feltet, frihed under ansvar og mulighed for at for at præge din egen arbejdsdag samt udviklingen i virksomheden generelt – så er vi måske det rette match.

Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker – trykluftkompressorer og efterbehandlingsudstyr

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Her får du:

 • plads hos en velanset virksomhed i vækst og en varm velkomst af dine kommende 30 kolleger
 • et job med en høj grad af medbestemmelse, hvor du er med til at planlægge din egen hverdag
 • en fagligt udfordrende og selvstændig hverdag, samt en lønpakke inkl. pension, bonusordning og health care.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S