108 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

108 jobannoncer

DAB
Gem
DAB

Kontorassistent, 12 timer pr. uge, Rødovre

Rødovre almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en kontorassistent. Sammen med dine fire kolleger, skal du varetage den daglige drift af boligafdelingerne i Slotsparkens Fællesdrift. Fællesdriften består af tre afdelinger, Slotsherrens have, Søparken samt Slotsherrens have II med sammenlagt 295 boliger.

I dit arbejde skal du varetage beboerkontakten i ejendomskontorets åbningstid, udleje selskabslokaler og håndterer dokumenter ved flyttesyn. Endvidere skal du bistå ejendomsmesteren med en række administrative opgaver i Office og boligadministrationssystemet EG-bolig.

DAB
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Super Total Service ApS

Rengøringsmedarbejdere søges af Super Total Service ApS til vores virksomhed beliggende i Rødovre

Rødovre

Du vil være ansvarlig for rengøring af flytteboliger, samt i mindre grad også forskellige typer ad hoc-rengøring og hovedrengøring på det meste af Sjælland.

Du vil indgå i et team, hvor der arbejdes på kryds og tværs med dine kollegaer, du skal kunne arbejde selvstændigt og have sans for god grundig rengøring.

Du får mulighed for at bruge din serviceorienterede tilgang i arbejdet, da du sammen med det team, som du bliver en del af, vil have fokus på at levere service i særklasse.

Super Total Service ApS
Gem
SH Group A/S

Skal du med på holdet, når vi servicerer de københavnske brosystemer?

Rødovre

Hos SH Group søger vi lige nu to hydrauliske teknikere til vores afdeling i Rødovre, hvorfra vi varetager ansvaret for drift og vedligehold af Københavns oplukkelige broer, blandt andet Cirkelbroen, som vi var med til at etablere i 2015.

Du behøver ikke at have et forudgående kendskab til drift og vedligehold af brosystemer, men vi ser gerne, at du har viden om hydraulik og mekaniske løsninger. Stillingen byder på alsidige opgaver, og der vil blive stillet en fuldt udstyret montør-bil til rådighed.

Vi tilbyder bl.a. et internt oplæringsforløb, tilpasset de kvalifikationer du har i forvejen samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.

Gem
Aveny A/S

Hos Aveny søger vi salgsassistenter til vores butikker på deltid og fuldtid

København, Rødovre, Ishøj eller Taastrup

Vi søger engagerede, ansvarsfulde og positive kolleger, som skal være med til at skabe fortsat succes hos Aveny. Jobbet er en enten fuldtid- eller deltidsstilling i en af vores butikker som er placeret i Rødovre, City2, København og Ishøj.

Vi tilbyder:

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • En sund og stabil arbejdsplads
 • Gode kollegaer og uformel omgangstone
 • Gode personalefordele
Gem
Skindhuset A/S

Butiksmedarbejder/lager

Rødovre

Vi søger en medarbejder med flair for skind/læder/pels eller ligenende.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Supervice vores kunder i vores 2 butikker
 • Supervice og problemløse internetbestillinger
 • Supervice og problemløse ordrehåndtering via telefon/e-mail

Vi tilbyder bl.a. et uformelt miljø med en masse engagerede gode kolleger, en meget varierende og travl arbejdsdag samt frihed under ansvar.

Gem
SteamRex ApS

Customer Experience Specialister til grøn startup-virksomhed

Rødovre

I vores Customer Excellence Center hjælper du med at identificere kundernes behov, svarer på kundehenvendelser og samarbejder med afdelinger internt samt vores steamere, for at optimere vores service overfor kunder og vores brand awareness.

Du bliver en del af SteamRex, hvor du vil få dedikerede kolleger over hele Danmark. Når du træder ind ad døren hos os på hovedkontoret, vil du opleve god stemning og et dynamisk vækstmiljø.

Vi er en arbejdsplads, hvor du kan være med til at gøre en positiv forskel.

SteamRex ApS
Gem
T. Hansen Gruppen A/S

Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

København S, Brøndby, Herlev, Rødovre, Glostrup, Valby, Kastrup

Se video om T. Hansen Gruppen A/S som arbejdsplads

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at få ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen, og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Jobindex søger for kunde
Gem
Jobindex

Erfaren regnskabsansvarlig til international koncern med kontor i Danmark

 • Vil du have det bedste fra 2 verdener – kolleger på vores danske kontor og 10.000 kolleger i mange af verdens lande?
 • Kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor humor og engagement går hånd i hånd?
 • Og har du erfaringen til at tage selvstændigt ansvar for samtlige regnskabs- og bogholderiopgaver?

Du kan se frem til et rigtig godt job i en succesfuld virksomhed med al den jobsikkerhed, det giver

- fortæller din kommende kollega

Der er flere indgange til stillingen, men det er vigtigt, at du har erfaringen til at varetage samtlige regnskabs- og bogholderiopgaver. Derudover er du vant til at være i dialog med revisorer.

Interesseret?

Gem
Pilgrim A/S

Deltidsansat til Rødovre Centrum

Rødovre

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat til en 15-25 timers stilling til vores butik i Rødovre Centrum. Der kan være ekstra timer ved højtider, ferier og sygdom.

Dine primære opgaver:

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende
Pilgrim A/S
Gem
Venus & Mars XL

Salgsassistent på fuldtid

Rødovre

Venus & Mars XL er stedet for dig, der gerne vil sælge modetøj i de rigtige størrelser. Vi er en dynamisk virksomhed, som forhandler herretøj i str. XL til 8 XL og dametøj i str. 42-56.

Er du den rette, tilbyder vi en spændende hverdag med afvekslende arbejdsopgaver. Godt arbejdsklima med super-kvalificerede og engagerede kollegaer. Fantastiske og glade kunder som sætter pris på dig og din faglige kunnen.

Venus & Mars XL
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Super Total Service ApS

Servicekoordinator inden for rengøring, søges af Super Total Service ApS til vores virksomhed beliggende i Rødovre

Rødovre

Har du lyst til en afvekslende hverdag og til at bidrage aktivt til at levere høj service til vores kunder?

Så er det måske dig, vi søger til denne stilling, hvor du bliver en del af et stærkt team af dygtige kolleger, i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og stor frihed under ansvar.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Du er bindeleddet mellem kunderne og de udførende medarbejdere i marken
 • Du vil være ansvarlig for modtagelse og planlægning af vores rengørings & serviceopgaver

Du kan forvente udviklingsmuligheder i virksomheden i form af kurser og uddannelse.

Super Total Service ApS
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem

Salgsleder søges til MENY Rødovre

MENY Rødovre er byens og hele lokalområdets madmarked, og vi søger lige nu en salgsleder til vores tørvareafdeling. Du skal være med til at sikre, at vores gæster oplever superkvalitet samt et spændende varesortiment.

Sammen med dine kolleger skal du sørge for, at vores butik fremstår salgsklar og inspirerende for vores kunder.

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed.

Meny
Gem
365discount

Souschef, 365discount, Rødovre

Rødovre

Er du klar til udvikling på fast speed?

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Vi lærer alle sammen – hele tiden – og du får gode muligheder for at lære i 365discount: sammen med din butikschef i dagligdagen og selvfølgelig via såvel digitale som fysiske kurser og uddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV