131 job matcher din søgning 131 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 131 resultater.
Skjern Bank A/SSouschef til kreditafdelingen

Skjern Bank A/S, Skjern

Er du kredit- og talstærk og har du lyst til at være med til at præge Skjern Bank med udgangspunkt i kreditområdet?

Som souschef i kreditafdelingen får du en meget bred vifte af opgaver i en bank i stærk udvikling.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG:

 • Du har solid erfaring med kreditvurdering
 • Du arbejder selvstændigt og vedholdende også med udfordrende problemstillinger
 • Du trives med at formidle kredithåndværket til dine kolleger
Vestjysk Marketing ApSDigital Marketing Konsulent med erfaring

Vestjysk Marketing ApS, Ringkøbing

Har du en bred forretningsforståelse, og er du blandt de bedste til at rådgive inden for en række digitale marketingdiscipliner? Så har vi måske et spændende job klar til dig.

Du får ansvaret for at vækste dine egne kunder gennem en tæt dialog og hands-on arbejde på et højt fagligt niveau. Derfor skal du kunne sætte dig ind i kundens forretning, og have den digitale værktøjskasse, der skal til, for selv at kunne eksekvere en stor del af arbejdet.

Vores kunder stiller store krav, og vi forventer derfor, at du via Google Analytics og dialog kan analysere dig frem til udfordringerne, og ud fra dette komme med kvalificerede forslag til effektfulde løsninger. Det betyder, at du som generalist allerede har kendskab til f.eks. indrykningsplaner, content-produktion, Google Ads, SoMe-annoncering, SEO, e-mail-marketing og diverse handelsplatforme.

Vestjysk Marketing ApSDigital Marketing Specialist

Vestjysk Marketing ApS, Ringkøbing

Er du virkelig dygtig til ét eller flere områder inden for digital marketing, og formulerer du dig samtidig godt på skrift? Så har vi måske et spændende og udviklende bureaujob klar til dig.

Vi har drøntravlt, og søger derfor en dygtig digital marketing specialist, der er klar til at gribe og løse en masse udfordrende opgaver. Du vil selvfølgelig have løbende kundekontakt, og deltage i møder med kunderne, men din primære opgave bliver at eksekvere og levere på et højt fagligt niveau.

Hos os dækker digital marketing over alt fra bl.a. SEO, SEM, SoMe og nyhedsbreve, til konverteringsoptimering, tracking og analyser. Vi regner derfor ikke med, at du kan alt, når du møder første dag.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
KvicklyAfdelingsleder Ferskvarer, Kvickly, Ringkøbing

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for FERSKVARER OG FRUGT&GRØNT og få samtidig den daglige ledelse af 4 medarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet
 • blive en del af ledergruppen i varehuset

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling
 • rådgive og betjene vores kunder

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge udvalget i din afdeling inden for Kvicklys rammer og i samarbejde med Varehuschefen og Souschefen.

Vestas Wind Systems A/S
Repair Buyer

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Videbæk, Madrid/Spain or Lubeck/Germany

Are you proactive and eager to learn? Do you have good communication skills and want to be part of an international and innovative organisation? Then we've got the opportunity for you!

Your primary tasks will be within supplier development and growth:

 • Create repair purchase orders for our defective components
 • Ensure operational performance and quality performance on the repairs at the vendors
 • Identify, develop, drive and implement optimisation initiatives together with technical, operational and procurement stakeholders
Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Lead Technician Blade

Vestas Wind Systems A/S, Skjern

Vestas Global Repair Operation er en del af Global Service og Vestas Wind Systems A/S. Vi er en repair shop, som opererer globalt med alle former for fiber-/vinge-reparationer. Vores kunder er interne Vestas-afdelinger og Vestas-fabrikker globalt.

Du har et selvstændigt ansvar i samarbejde med dine kollegaer for reparationer af Vestas og all-brand vingetyper. Planlægningen vil foregå i samarbejde med jeres manager og planlægger i Skjern. Dine opgaver vil primært være:

 • Fiber-/vinge-reparationer
 • Alle former for renovering af vinger
 • Vingeinspektioner
 • Alle former for reparationer af vinger i Skjern og on-site
Vestas Wind Systems A/S
Testmanden I/S
Marketing manager

Testmanden I/S søger for Maskinfabrikken JST i Lem

Brænder du for traditionel marketing, videokommunikation og SoMe-markedsføring, så har vi etableret en ny stilling, hvor du ligeledes bliver en del af lederteamet.

Du har et godt teoretisk fundament indenfor marketing/kommunikation samt nogle års praktisk erfaring med marketing og formår selv at udføre hovedparten af opgaverne, samt at udvælge de dygtigste samarbejdspartnere, indenfor de områder du ikke selv behersker.

Du brænder for at skabe det optimale indhold i vores profilering samt markedsføring rettet mod B2B. Opbygge content til vores web i tæt samarbejde med vores fagligt dygtige medarbejdere og salgsafdelingen. Ofte vil du ”hoppe i støvlerne” og lave feltarbejde, hvor du dokumentere vore kunders anvendelse af og store tilfredshed med vore produkter, i form af video, cases og skrift.

Testmanden I/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DLGProduktionsmedarbejder

DLG, Spjald

Søges til DLG’s fabrik i Spjald, hvor vi producerer foder til svin og kvæg.

Dine daglige opgaver vil være meget forskellige, og du skal være indstillet på alle tænkelige opgaver i forbindelse med produktion. De primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Produktion af foder
 • Varemodtagelse og vareudlevering
 • Rengøring, vedligeholdelse og generel drift af produktionsanlægget

Arbejdet foregår på nathold fra kl. 17.00- 05.00, hvor du er ansvarlig for at holde produktionen i gang. Afløsning på daghold må forventes i perioder i forbindelse med ferieafholdelse ol.

Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Vestas Wind Systems A/S
Quality Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Lem St.

Are you good at communicating, do you have a black belt in Six Sigma and do you like working in teams? Then you might be the one we are looking for in our new blade quality department!

Responsibilities:

 • Participate within NPI, technology projects to drive a quality culture and design right first time
 • Participate in CIM and COPQ continuous improvement projects to ensure solutions are capable and robust
 • Deploy and utilise quality tools within the module
Vestas Wind Systems A/S
JKSStrategisk kommunikationskonsulent

JKS søger for Naturkraft i Ringkøbing

Elsker du at knytte bånd og trække i tråde gennem strategisk kommunikation?

Kommunikationen i og om Naturkraft er en vigtig del af den oplevelse og fortælling gæsten får. Vores mål er, at der er en rød tråd i vores kommunikation på tværs af vores platforme. Kommunikation der inspirerer, skaber nysgerrighed og til tider er hårdtslående så vi får vores budskaber ud og får masser af gæster i parken.

Du vil blive en del af en virksomhed styret af meningsfuldhed og samarbejde. Kulturen er præget af frihed, ansvarlighed, professionalisme og engagement. Arbejdspladsen ligger midt i oplevelsesparken i den vestjyske natur tæt på Ringkøbing.

Din primære opgave vil være at skabe den røde tråd i både den interne og eksterne kommunikation. Dvs. både det der er målrettet gæster, erhvervsliv, politikere og dine kolleger i Naturkraft. Du skal være med til at skabe fortællingen om Naturkraft og dermed øge kendskabet til os.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Vestas Wind Systems A/S
Production Engineering Supporter

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Are you proactive and able to make independent decisions and at the same time able to work in teams? Do you have practical hands on experience and thrive in an international environment? Then we've got the opportunity for you!

Your primary responsibilities will be:

 • Work instructions (Production Work Instruction) – includes creation, correction and maintenance.
 • Creation of repair specifications.
 • Demand analysis, design options, contact with vendors including internal partners.

We offer an exciting and complex job in a busy and fast-paced environment where you will be working independently with the responsibility to finish tasks on time and to the desired level.

Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Lead Validation Engineer, Quality

Vestas Wind Systems A/S, Lem St.

Are you experienced in composite materials? And would you like to take lead in validating our product and process robustness in new blade development projects?

You will be responsible and accountable for the deliveries in projects with the team of validation engineers – where you are being the point of contact throughout the manufacturing process.

So, if you seek a job with great opportunities for professional and personal development, you may join an inspiring environment at the world's leading wind turbine manufacturer!

Vestas Wind Systems A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser