135 jobannoncer matcher din søgning 135 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jespers Torvekøkken ApS

Madentusiast til Kantinen hos Vestas Ringkøbing

Ringkøbing

Vi søger en fagligt stærk madentusiast, kok eller cater med passion for den gode danske gastronomi.

Vi leder efter dig, som med stor interesse vil med på vores rejse, hvor vi gennem tilberedning af skønne måltider og smagsoplevelser, kan bevæge os mod endnu flere glade frokostgæster.

Jobbeskrivelse:

  • Tilberedning af det daglige sortiment af brød, grønne, kolde og varme anretninger
  • Syltning og produktion af eget pålæg

Vi tilbyder sjove kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar.

EDC Skjern & Tarm

Er du en erfaren salgskoordinator?

Skjern

Motiveres du af selvstændigt at administrere før- og eftersagsbehandling ifm. bolig salg?

Det primære arbejdsområde er selvstændigt at drive sagsbehandling fra start til slut. Der er tale om en spændende stilling for den, som brænder for at strukturere, administrere og skabe en god kundeoplevelse.

Du vil opleve et uhøjtideligt samt uformelt arbejdsmiljø. I teamet går vi op i at bibeholde en professionel hverdag med kunden i fokus, men hvor der samtidig er plads til alle medarbejdere og sociale relationer.

EDC-gruppen a/s

EDC Skjern & Tarm søger ejendomsmægler/sælger

Skjern

Vi søger en topmotiveret ejendomsmægler eller sælger, der brænder for at sælge boliger, skabe resultater, vækst og succes.

Vi tilbyder et job med mulighed for meget selvstændigt arbejde og en stor grad af fleksibilitet og egen indflydelse på arbejdsdagen. Der vil også være gode karrieremuligheder og mulighed for stor faglig og personlig udvikling.

NCC Danmark

Asfaltformand til NCC Vestjylland

Spjald

Har du erfaringen til at lede et hold af asfaltmedarbejdere? Synes du også, at der er noget specielt ved at se morgendagens asfalt blive lagt? Og vil du lægge vejen i en stabil virksomhed?

Som asfaltformand på et lille maskinhold får du en meget afvekslende hverdag, hvor du leder 3 asfaltmedarbejdere.

Vi kan tilbyde dig et job i en virksomhed med et stærkt fællesskab og gode ansættelsesforhold med en attraktiv sundheds- og pensionsordning.

NCC Danmark
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
HydraSpecma A/S

Product Data Management (PDM) Supporter

Skjern

Er du erfaren i produktdatahåndtering og brænder du for at udvikle og optimere processer til datakvalitet- og vedligehold? Så læs med nedenfor!

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et innovativt og internationalt firma, hvor du vil have en nøgleposition i forvaltningen og håndteringen af vores produktdata.

Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du vil have rig mulighed for personlig og faglig udvikling, i en organisation der værdsætter kreativitet, samarbejde og kvalitet højt.

Kallesoe Machinery A/S

Layout Engineer

Vil du være med til at præge fremtidens løsninger inden for en grøn industri? Kallesoe søger en Layout Engineer til vores salgslayoutafdeling.

Som en del af vores team vil du få mulighed for at udvikle og designe komplekse maskinlayout til store projekter inden for træindustrien over hele verden.

Vi tilbyder en selvstændig stilling med faglige udfordringer.

Kallesoe Machinery A/S
Brinch & Partners søger for Troldtekt A/S
Gem
Brinch & Partners

Team Lead, Technical Documentation & Support

Videbæk

Brænder du for teknisk dokumentation, og udvikling af intelligente akustikløsninger? Kan du omsætte teknisk viden til praksis og sikre høj kvalitet gennem detaljeret dokumentation? Vil du være en del af et internationalt orienteret firma, med solid erfaring inden for akustik, hvor bæredygtighed er et kernepunkt?

Med udgangspunkt i fremragende bygningsakustik søges en Team Lead til Technical Documentation & Support, der er et team, der varetager en række opgaver indenfor dokumentation, test & certificeringer og compliance.

Brinch & Partners
NOVASOL part of Awaze

Timelønnet Servicetekniker

Ringkøbing

Til vores servicekontorer i Søndervig søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig timelønnet Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som timelønnet Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere. Din fornemmeste opgave er at servicere feriehusene i det respektive sommerhusområde.

Det er en stor fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også bare generelt have hænderne rigtigt skruet på.

NOVASOL part of Awaze
NOVASOL part of Awaze

Timelønnet Servicetekniker

Hvide Sande

Til vores servicekontorer i Bjerregaard søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig timelønnet Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som timelønnet Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere. Din fornemmeste opgave er at servicere feriehusene i det respektive sommerhusområde.

Det er en stor fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også bare generelt have hænderne rigtigt skruet på.

NOVASOL part of Awaze
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Kallesoe Machinery A/S

Project Manager

Your primary responsibilities will include leading the project team, ensuring comprehensive customer communication, and coordinating activities and team members.

Engage in a diverse and challenging role within an international and innovative company and experience a strong team spirit and a dedication to sustainable solutions.

Kallesoe Machinery A/S
CBRE GWS Denmark ApS

Maintenance Technician

Videbæk

Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat at udvikle og drifte vores kundes ejendomme, så er dette job måske noget for dig!

Arbejdskulturen er præget af en dynamisk, varierende og travl hverdag, hvor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet.

Du vil komme til at arbejde i et lille team, hvor alle er meget selvstændige, men hvor man samtidig benytter sig af hinandens kompetencer samt viden til at sikre optimale løsninger og service.

CBRE GWS Denmark ApS
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Ringkøbing-Skjern Kommune

Jurist til rådgivning indenfor Teknik- og miljøområdet

Ringkøbing

Vil du være en del af fællesskabet i Ringkøbing-Skjern Kommune – Naturens Rige - en af Danmarks smukkeste og mest klimaambitiøse kommuner? Vi søger lige nu en engageret jurist til at varetage juridisk rådgivning primært inden for teknik og miljø samt bidrage til høj kvalitet i sagsbehandlingen.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, en spændende opgaveportefølje samt mulighed for hjemmearbejde og løbende kompetenceudvikling. Du bliver en del af kommunens stærke juridiske team, hvor vi alle arbejder med juridisk rådgivning, og hvor vi giver hinanden faglig sparring og støtte.

Løgumkloster Kirkemusikskole

Timelærer

Løgumkloster, Tarm, Horsens eller Odense

Vi søger timelærere inden for sang, klaver, orgel, teori/satslære, hørelære til besættelse pr. 1. august 2024.

Ansættelse kan finde sted såvel ved hovedafdelingen i Løgumkloster som ved afdelingerne i Tarm, Horsens og Odense.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Vestas Wind Systems A/S

Warehouse Worker

Skjern

Er du en positiv person, som kan lide at arbejde med hænderne?

Dine opgaver vil primært være:

  • Bidrage og tilse, at håndteringen af vinger og tårne foregår sikkert og rigtigt
  • Modtagelse og registrering af dele og transportudstyr
  • Fastholde et overblik over lagrene der er tilhørende Skjern
Gem
VELUX A/S

Operating Technology Security Consultant

Hørsholm, Skjern, Østbirk, or Vaux-Les-Prés

Se video om VELUX A/S som arbejdspladsAs part our your role, and in strong collaboration with our IT department and external consultants, you will be performing assessments of our VELUX production locations in accordance with the international standards.

You will be part of defining standards with IT and TC for our future IT network and remote network for our production locations, machinery and equipment, allowing us to work smarter and more smooth, and at the end have a robust and secure production environments in our VELUX production companies.

VELUX A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV