161 job matcher din søgning 161 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Martinsen Rådgivning & Revision
Ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsmedarbejder til erhvervsservice i Skjern

Martinsen Rådgivning & Revision

Vi vækster, og har derfor brug for en ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsmedarbejder, som ønsker at blive dygtigere – at udvikle sig fagligt og personligt i en solid virksomhed, hvor vi sætter samspillet mellem job og fritid højt.

Som erhvervsservicemedarbejder har du en bred vifte af opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være travl, men fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet gør, at du får en udviklende dag. Vores dagligdag er påvirket af afveksling mellem kendte, tilbagevendende og helt nye opgaver.

Udsnit af opgaver:

 • at varetage bogføringsopgaver på en række kunder, herunder bogføring af debitorer og kreditorer i e-conomic og andre økonomisystemer
 • at udarbejde løn for funktionærer og timelønnede i Bluegarden og DanLøn
 • at udarbejde betalingsforslag til godkendelse i netbank
Martinsen Rådgivning & Revision
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

SPAR
Sommerferieafløser ved kassen hos SPAR og MIN KØBMAND Hvide Sande

SPAR

SPAR og MIN KØBMAND Hvide Sande søger en engageret og serviceminded sommerferieafløser til kassebetjening i vores butikker i både SPAR Nord og SPAR Havnen og MIN KØBMAND Bjerregård.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at betjene kunderne ved kassen, sikre en effektiv og venlig betjening, samt bidrage til at butikkerne altid fremstår indbydende og klar til vores kunder.

SPAR
Vestas Wind Systems A/S Quality Inspector

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Ser du dig selv som et kvalitetsbevidst menneske? Kan du se dig selv arbejde med vindmøller? Er du god til at samarbejde med mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde?

Vi kan tilbyde et alsidigt og spændende job i en engageret afdeling, som du vil kunne få mulighed for at være med til at forme. Du vil blive en del af et erfarent og professionelt team, der i det daglige arbejde fokuserer på kvalitet, et godt arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed. Vi er et team der til dagligt arbejder i et åbent og uformelt miljø, med plads til grin og hygge.

Vestas Wind Systems A/S Repairer

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads, hvor det faglige og sociale er i højsædet? Kan du lide at fordybe dig i vindmøller og arbejde med dine hænder? Har du lyst til at puste nyt liv i gamle vindmøller?

Vi kan tilbyde dig en stilling på et fast daghold med arbejdstider mellem kl. 7 og 15.20 mandag til torsdag og fredag fra kl.7 til 13.15.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Rengøringsoperatører til sikring af højt hygiejneniveau ved tørringsprocesser - Nr. Vium

Arla Foods Ingredients Group P/S, Videbæk

Vi vækster og derfor har vi brug for flere rengøringsoperatører til sikring af højt hygiejneniveau i de områder hvor der tørres højt forædlede valleingredienser.

Som rengøringsoperatør i Proteintørring bliver dit primære ansvar at sikre vi lever op til de høje hygiejnekrav, der er til produktion af babyernæring, hospitalskost o.l.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Vestas Wind Systems A/S SCADA Specialist

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk, Hamburg/Germany or Szczecin/Poland

Can you see yourself in the world greenest company? Can you see yourself assisting in making the SCADA at Vestas even better?

We are an international team of skilled and committed colleagues who are all enthusiastic about wind energy. We have a good atmosphere within the department, and everyone is always prepared to support when needed. You will have the opportunity to develop a career in a global company within a very exciting industry.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fonden Huset Mølgaard Kan du se dig selv sætte præg på et nyt vagtplanlægningssystem?

Fonden Huset Mølgaard, Tarm

Er du systematisk, struktureret, perfektionistisk og en punktlig planlægger? Har du et godt overblik, og kan du vagtplanlægge for +50 medarbejdere, så de kan koncentrere sig om deres fantastiske arbejde, uden at de skal bekymre sig om, hvorvidt timerne passer? Har du et blik for sygefravær, vikartimer, overarbejde og har du et hjerte for vores vigtigste kerneydelse, nemlig vores beboere? Så kan du helt sikkert være vores nye vagtplanlægger.

Hos os kan du udvikle dig personligt og fagligt i et hus, der er forandringsparat. Vi vil gerne blive dem, der tør sætte fodspor og gå forrest.

Lalandia Søndervig A/S
Vi søger medarbejdere til servicecentret og butikker

Lalandia Søndervig A/S, Ringkøbing

Kan du smile både på mail, i telefonen og face-to-face? Så er det måske dig, vi mangler til at servicere vore mange husejere og gæster.

Servicecentret er centrets hjerte vedr. kommunikation med gæster og husejere. Det er her, at vi har den nærværende relation til gæsterne under deres ophold og her, hvor alt kommunikation med vore husejere varetages. Det er ligeledes her, at der sker koordinering af driftsmæssige opgaver med feriehusene, teknik og rengøring.

Lalandia Søndervig A/S
Lalandia Søndervig A/S
Teamleder søges til vores store vandland Aquadome™

Lalandia Søndervig A/S

Kan du lide vand og feriestemning året rundt? Og vil du være med til at skabe ferieminder for vore mange gæster?

Som teamleder bliver dine opgaver og ansvar:

 • Medvirke til opbygning, udvikling og ledelse af Aquadome
 • Have fokus på sikkerhed for vore mange gæster
 • Træning af medarbejdere i førstehjælp

Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed med et uformelt miljø og engagerede kollegaer.

Lalandia Søndervig A/S
PeopleLink Technical Engineering Specialist

PeopleLink søger for Troldtekt A/S i Troldhede

Drømmer du om at arbejde med alsidige tekniske projekter i produktionen sammen med et team af kompetente kolleger? Vil du være en del af den spændende vækst- og udviklingsrejse hos Troldtekt? Vil du bruge dine erfaringer og kompetencer i en international koncern med lokale rødder?

Som Technical Engineering Specialist kommer du til at arbejde med en bred portefølje af tekniske Projekter, der har et afsæt i enten produktionsoptimerende, kostreducerende, kvalitetsforbedrende eller energibesparende potentialer. Din absolutte hovedopgave er at afklare projekternes potentiale og lede den tekniske del af projekterne.

Brinch & Partners Projektleder, Megaton

Brinch & Partners søger for Greengo Energy A/S

– massiv skala Power-to-X projekt

GreenGo Energy vil udvikle og opføre Nordeuropas største grønne fuldt integrerede energipark i Ringkøbing-Skjern Kommune bestående af en Power-to-X fabrik med energiinput fra 4000 ha solenergi, 130 havvindmøller og 30 landvindmøller. Power-to-X fabrikken får en årlig produktionskapacitet på 1 million tons grønne brændstoffer fra 2030.

Har du stærk erfaring inden for offentlige plan-, miljø- og godkendelsesprocesser samt nabo- og interessenthåndtering ifm. infrastrukturprojekter, og har du det personlige stamina og drive til at udvikle GreenGo Energys Megaton projekt, så har vi en unik mulighed for dig.

Brinch & Partners
Super Dæk Service
Mekanisk værkfører

Super Dæk Service, Videbæk

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Se video om Super Dæk Service som arbejdsplads

I tæt samarbejde med afdelingslederen og de øvrige ansatte bliver du en stor del af den daglige drift.

Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning.

Super Dæk Service
Gældsstyrelsen Vil du gøre en samfundsmæssig forskel, så har vi brug for dig

Gældsstyrelsen, Ringkøbing

I Gældsstyrelsen hjælper vi danskerne med deres gæld, både dem med penge til gode, og dem som har gæld til det offentlige, og hvis nogen har udfordringer, står vi klar med hjælp og vejledning. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder. Vi løfter en vigtig samfundsopgave, der handler om at inddrive mest mulig gæld til fællesskabet.

Vi søger dedikerede og engagerede sagsbehandlere til vores tre fagområder:

 • Den borgervendte inddrivelse
 • Pengeplacering
 • Datakvalitet og retskraft
Gældsstyrelsen
PostNord Danmark Postafhenter til opsamling af post fra firma og posthus

PostNord Danmark

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger afhenter post og pakker hos vores kunder.

Det er et krav, at du har kørekort og at du læser, skriver og taler dansk tilfredsstillende. Det er også et krav, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Du værdsætter det frie og uafhængige job som postafhenter, der kræver god fysisk form og du ønsker et job med ansvar og højt tempo. Du både kan og vil omstille dig til nye opgaver og vilkår.

Pay-Back specialist rekruttering ApS Mekanisk konstruktør til vækstvirksomhed

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for PBN A/S i Videbæk

For PBN A/S søger vi en kompetent konstruktør, der kan udvikle tekniske løsninger på et højt niveau, og som har lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst – med spændende fremtidsvisioner.

Dine primære opgaver vil være:

 • idéudvikling, design og konstruktion af standard- og specialløsninger
 • overdragelse af tegningsmateriale til produktionen
 • sikre, at en konstruktion passer optimalt ind i produktionen (design for manufacturing)

Du tilbydes et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.

Vestas Wind Systems A/S Main Component Technician

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Do you have an interest and experience with advanced mechanical components?

Are you dreaming of making a difference in the world and want a physical and exciting job in the world’s most sustainable organisation?

As a Special Task technician at Vestas, you get the opportunity to develop within an ever-growing organisation with the latest technology in wind power.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV