107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
Vestas Wind Systems A/S
Process Development Engineer (Lead Engineer)

Vestas Wind Systems A/S, Lem or Isle of Wight, UK

We are recruiting for a new Process Development Engineer (Lead Engineer) to join us and be responsible for blade manufacturing process design and development for new products and processes.

Responsibilities:

 • Define and develop blade manufacturing concepts based on design specifications given from our blade design team. Prepare, evaluate, and implement methods, processes, and techniques that support process design to improve performance, reliability, and maintainability for the Vestas blades
 • Verify and test new blade manufacturing concepts in laboratory environments and subscale production environment
 • Verify new blade manufacturing concepts fully in production environments
Vestas Wind Systems A/S
SkattestyrelsenKvalitetsbevidste administrative medarbejdere til journaliseringsopgave i 'Kvalitets- og Driftsstyring' Skattestyrelsen, Ringkøbing (tidsbegrænsede ansættelser)

Skattestyrelsen

Tager du ansvar for dine opgaver og har du vedholdenheden til at udføre den samme opgavetype mange gange? Er du struktureret, grundig, detaljeorienteret og sætter du en ære i at løse dine opgaver med høj korrekthed? Så er du måske vores nye kollega i enheden ’Kvalitets- og Driftsstyring. ’

Til tidsbegrænsede vikariater på ca. et års varighed søger vi kolleger der kan hjælpe os med at sikre korrekt og effektiv journalisering af en stor mængde af fysiske dokumenter. Opgaven består i scanning af dokumenter og efterfølgende journalisering i et af Skatteforvaltningens journaliseringssystemer.

Der er flere indgangsvinkler til jobbet, du kan fx have et sabbatår, være nyuddannet kontorassistent eller lignende.

Skattestyrelsen
Vestas Wind Systems A/S
Lead Plant Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk or Aarhus

Are you an experienced IT engineer with an aptitude for customer-facing roles? We are keen to bring on a new IT professional who can coordinate and interface with both internal and external partners for Vestas' new cyber security initiatives.

Responsibilities:

 • As the Lead Plant Cyber Security Engineer you will be responsible for supporting the SCADA engineers and technicians in network and cyber security-related matters, both in the planning, construction and operational phase of projects. Interacting with our development teams is also a key responsibility.
 • You will be part of a global community with a big focus on knowledge sharing and cross-regional support.
Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Tech Lead Process Equipment

Vestas Wind Systems A/S, Lem

Vestas Blades Launch & Introduction Centre (BLEC) is a function within the Blades organisation in the Manufacturing organisation. The function is responsible for the delivery of our manufacturing production design, including special projects, development of processes and tooling of the blades in Vestas.

Responsibilities:

 • Set safety as first priority, hereby in line with the HS&E policy
 • Overall case handler for Engineering Change Requests
 • Taking lead into specific technology areas and formulate future technology roadmaps
Vestas Wind Systems A/S
Arla Foods Ingredients
Team Lead - QC Micro (Genopslag)

Arla Foods Ingredients

Er du en stærk motivator og klar til at udøve Arlas ledelsesmæssige værdier og har du lyst til at stå i spidsen for et dygtigt team - så har vi måske rollen til dig. Du kan se frem til en stilling med ledelsesmæssigt ansvar og stor indflydelse på den daglige drift.

Stillingen er nyoprettet og du har mulighed for at blive en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder på at supportere produktionen af mælkepulverbaserede Child Nutrition produkter til forbrugere verden over.

Som teamleder er dit primære ansvar personaleledelse, herunder sikring af et sundt og godt arbejdsmiljø. Du er garant for et stabilt højt kvalitetsniveau og en høj leveringsevne via planlægning og opfølgning på den daglige drift i det mikrobiologiske laboratorie.

Arla Foods Ingredients
Arla Foods Ingredients
Executive support til fabriksdirektør (Genopslag)

Arla Foods Ingredients

Kunne du tænke dig en rolle helt tæt på de ledelsesmæssige beslutninger? Så bliv en del af Arla Foods Ingredients, og få din hverdag på vores fabrik ARINCO i Videbæk.

På vores fabrik i Videbæk får du 375 nye kolleger og en hverdag på ledelsesgangen tæt på vores fabriksdirektør. Din opgave bliver at supportere ham med mange forskellige opgaver. Det betyder, at du blandt andet:

 • supporterer i nøglemøder, hvor du ofte laver præsentationer og tager referat
 • driver tværgående projekter som fx indebærer at sikre kvalitet, sikkerhed eller effektivitet i produktionen eller måske få igangsat en kulturændring på fabrikken
 • indsamler, strukturerer og analyserer information til præsentationer, som skal bruges både internt og eksternt – fx rapporteringer til bestyrelsen m.m.
Arla Foods Ingredients
ALDI DanmarkButikschef - Skjern

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre, at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Bureauchef søges til Bjerregaard lokalbureau

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Hvide Sande

Er du en praksisnær leder, og brænder dit hjerte for turisme og gode oplevelser? Vil du have ansvaret for at drive, udvikle og lede dit eget lokalbureau og sætte dit personlige præg på den lokale udvikling og forankring? Så er det dig, vi søger som vores nye bureauchef til lokalbureauet i Bjerregaard.

Med reference til regionschefen i Vest, får du selvstændigt ansvar for planlægning, drift og udvikling samt den daglige ledelse af lokalbureauet i Bjerregaard.

Som daglig leder af bureauet, der består af seks medarbejdere samt et vekslende antal deltidsmedarbejdere alt efter sæson, går du forrest som det gode eksempel. Med en synlig og engageret ledelsesstil skaber du rammerne og motivationen for, at du og dine medarbejderne hver dag leverer en kundeservice ud over det sædvanlige i husejernes og feriegæsternes møde med Sol og Strand.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
ALDI Danmark1. Assistent

ALDI Danmark, Skjern

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Stuen th./Hotel Skjern
Køkkenchef med erfaring

Stuen th./Hotel Skjern

Brænder du for at lave god mad, udvikling og ledelse?

Sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående af 6 engagerede og dygtige kollegaer – heraf en souschef – får du ansvar for at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service og servering af mad, der tilberedes fra bunden med brug af lokale og spændende kvalitetsråvarer. Vi er et velrenommeret hotel med eksklusiv vinkælder og Chefs table.

Mere specifikt skal du:

 • Bidrage med kreative ideer og udvikling af menuer.
 • Klare vagtplanlægning, egenkontrol og diverse administrative opgaver.
 • Afvikle selskaber, frokost- og aftenrestauranten samt servere og præsentere ved Chefs table.
Stuen th./Hotel Skjern
fakta a/s
Souschef, Fakta Skjern

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Arla Foods Ingredients
Site quality specialist, Danmark Protein, Nr. Vium

Arla Foods Ingredients, Videbæk

Er du specialist på fødevaresikkerhed, og har du helt styr på HACCP-principperne? Så kunne du måske tænke dig at tage ejerskab på træningen af vores 500 medarbejdere på netop det område?

”Som specialist deler du din ekspertviden og træner og sparrer med dine kolleger på tværs af organisationen. Så her får du virkelig mulighed for at sætte din erfaring og stærke faglighed i spil, samtidig med at du får mulighed for at forme en vigtig nøglerolle i Danmark Protein,” fortæller site QEHS-team manager Dorthe Mark.

Læs mere om jobbet her.

Arla Foods Ingredients
Baettr Lem A/SIndustritekniker

Baettr Lem A/S, Lem

Vil du være en del at vores CNC afdeling?

Som Industritekniker ved BAETTR kommer du til at arbejde med blandt andet:

 • CNC fræsning og drejning samt programmering af CNC maskiner.
 • At programmere og kontrollere eget arbejde.
 • Dagligt arbejde med Lean og 5S.
 • Procesoptimering

Vi løser komplekse opgaver for en række danske og internationale virksomheder hvor vores kompetencer primært ligger inden for fræsning på nyere Siemens CNC-styrede maskiner.

Baettr Lem A/SProduktionsmedarbejder

Baettr Lem A/S, Lem

Vil du være en del af vores overflade afdeling?

Som medarbejder i overfladeafdelingen ved BAETTR kommer du til at arbejde med blandt andet:

 • Maling af store emner
 • Tapening, propning og proceskontrol samt forefaldende opgaver i overfladeafdelingen.
 • Dagligt arbejde med Lean og 5S.
 • Procesoptimering

Du kommer til at udvikle dig sammen med dine kollegaer i en uformel afdeling hvor der er et godt arbejdsmiljø, godt humør og hvor samarbejde vægtes højt.

Vestas Wind Systems A/S
Customer Manager – Videbæk

Vestas Wind Systems A/S

Do you have solid skills in building customer relationships? Do you thrive in a varied role in communication with many different stakeholders? As a Customer Manager at Vestas you get to join a team of highly skilled colleagues dedicated to deliver significant business results within the global renewable energy sector.

As a Customer Manager, you will be responsible for the revenue of your own customer portfolio. As the main Vestas contact for your customers, you will create, build and retain high-quality customer relationship and internal collaboration, resulting in high customer satisfaction as well as solid financial growth for both the customer and Vestas.

Apart from a competitive benefit package, you will be where it all happens, in close relationship with our customers. You will become part of a team of skilled and committed colleagues who are all enthusiastic about wind energy.

Vestas Wind Systems A/S
SkattestyrelsenRegnskabskyndige kolleger søges til barselsvikariater i Skattestyrelsen, Opkrævning og Betaling - Opkrævning Erhverv 2

Skattestyrelsen, Ringkøbing

Har du en god regnskabsforståelse, sætter du en ære i at løse dine opgaver med høj kvalitet og ønsker du, at der bliver sat fokus på netop dine kompetencer på en arbejdsplads, hvor vi alle bidrager til, at der er en god teamånd og et godt arbejdsmiljø? Så er du måske den næste vi kan byde velkommen på holdet!

enheden ’Opkrævning Erhverv 2’ håndterer vi bl.a. behandling af lønsumsafgifts- og momssager, betalingsaftaler, henstandssager, særlige refusioner, retskraftsvurderinger og behandling af betalinger til Skattekontoen og afstemning.

Vi er en del af afdelingen ’Opkrævning og Betaling’, der beskæftiger mere end 300 medarbejdere. Vi løfter sammen en vigtig samfundsopgave, hvor vi gennem korrekt opkrævning, bogføring og afstemning af statens indtægter og afregninger er med til at sikre Danmarks velfærdssamfund.

Skattestyrelsen
Arla Foods
Logistics Coordinator (Genopslag)

Arla Foods, Videbæk

Har du lyst til at have din daglige gang i logistikafdelingen på Danmark Protein i Nr. Vium, hvor vi opererer ud fra godt kollegaskab, høj faglighed og solide kvalitetsstandarder?

Dine primære opgaver bliver at planlægge, modtage og afvikle ordrer, og du vil få ansvar for bestemte produktgrupper. I den forbindelse står du bl.a. for at udvælge produkterne, så de matcher kundens krav, ligesom du sikrer, at alle forsendelsespapirer er i orden, inden vi sender varerne af sted. Derudover bliver du ansvarlig for vores lagerregistrering af produkterne, og du sikrer en løbende kontakt til salgskontoret.

Endnu en spændende del af jobbet bliver kontinuerlig forbedring af vores arbejdsprocesser og kontrolprocedurer og du vil i den forbindelse få en stor kontaktflade med andre afdelinger – specielt med vores lager samt produktion og laboratorium på fabrikken og du kan se frem til en spændende og alsidig arbejdsdag med stort ansvar.

Arla Foods
Arla Foods Ingredients
Senior QEHS Project Lead til ARINCO (Genopslag)

Arla Foods Ingredients

Hos Arla Foods Ingredients (AFI) er vores glødende interesse for ny teknologi en forudsætning for at få forretningen til at vokse og nå vores mål. Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling.

Som Senior QEHS Ingeniør skal du sikre at vore etablerede løsninger og udstyr i projekter overholder egne interne standarder til fødevaresikkerhed og selvfølgelig også kravene fra både myndigheder og kunder. Med andre ord kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til at sikre, at vi ender med projektløsninger, der er hygiejnisk robuste og leverer produkter med vanlig høj standard. Du kommer til at samarbejde tæt med kolleger på tværs af organisationen såvel interne interessenter i AFI.

Arla Foods Ingredients
Arla Foods Ingredients
Logistikingeniør

Arla Foods Ingredients, Videbæk

Vil du bruge din flair for processer og forståelse for logistik til at optimere driften på vores lager? Og kunne du tænke dig at være med til at bestemme, hvordan fremtidens lagermiljø skal se ud i en virksomhed i stor vækst?

I denne nye rolle bliver du en del af vores logistikafdeling, hvor du får ansvar for at drive optimeringer af vores lagerområde i samarbejde med lagerets teamleder. Dermed træder du ind i en vigtig rolle, som sikrer, at vores varer er klar – i de rette mængder – til at blive læsset på lastbilerne og kørt ud til kunderne.

Helt konkret betyder det, at du kan se frem til at stå for koordinering af forskellige optimeringsprojekter, ligesom du skal:

 • sørge for kontinuerlig forbedring inden for vores lager- og logistikområde
 • optimere AGV-løsning samt vores SAP WMS-system
Arla Foods Ingredients
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.