2.781 job matcher din søgning 2.781 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.781 resultater.
Nordfyns Kommune
Aftensygeplejerske til Sygeplejen

Nordfyns Kommune, Søndersø

Sygeplejen i Nordfyns Kommune søger en sygeplejerske til fast aftenvagtstilling, som kan indgå i dækningen af faste og akutte indsatser i aftenvagten.

Sygeplejen i Nordfyns Kommune har 35 udkørende sygeplejersker ansat og de er fordelt på tre kontorer i kommunens hovedbyer. Som sygeplejerske om aftenen er du en del af et integreret team af sygeplejersker, hvis fornemmeste opgave er at støtte borgere/pårørende, OUH, praksislæger og kommunens hjemmepleje, psykiatri/socialpsykiatri og plejecentre i udredning og behandling.

Hovedopgaverne som sygeplejerske i aftenvagten kan beskrives som:

 • Faste og akutte forløb
 • Rådgivning/vejledning/undervisning
 • Rettidig indsats og koordinering
ORANA Denmark A/SRegnskabsmedarbejder

ORANA Denmark A/S, Rynkeby

Som regnskabsmedarbejder hos Orana Denmark A/S vil du, i samarbejde med øvrige kolleger i vores regnskabsafdeling, være ansvarlig for, at vores bogføring altid er up to date.

Vi søger en dygtig og engageret regnskabsmedarbejder med indgående kendskab til bogholderi og regnskab, som har lyst til at blive en del af Orana Denmarks uformelle arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kolleger.

Vi tilbyder en selvstændig hverdag med både rutinemæssige opgaver samt opgaver af mere kompleks karakter.

Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge, men deltid kan aftales.

Fredericia KommuneResultat- og udviklingsorienteret afdelingsleder til Jobcenter Fredericia

Fredericia Kommune

Vi søger en afdelingsleder, som kan være med til at gøre en forskel, har kendskab til fagområderne og ikke mindst har erfaring med personaleledelse.

Vores nye afdelingsleder har solid ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og erfaring med indsatserne der særligt vedr. fleksjobs- og integrationsområdet. Samtidig har du blik for udviklingen af Jobcenter Fredericias samlede strategi for Virksomhedsservice i verdensklasse og Et menneskeligt jobcenter.

Du skal kunne samarbejde bredt med relevante samarbejdspartnere inden for og uden for kommunen. Du skal kunne motivere og udvikle medarbejdere både fagligt og personligt. Du er god til at inspirere og inddrage dine medarbejdere og formår at skabe følgeskab i både drift og udvikling.

Hays Specialist Recruitment A/SQA Test Lead

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of Shoreline in Esbjerg

Want to transform an entire test environment and securing automation for a fast-growing SaaS enterprise?

Shoreline is a fast-growing, global enterprise Software as a Service (SaaS) provider of intelligent simulation and optimization solutions for project development and field operations management for wind energy assets.

Shoreline is specifically looking for someone who has designed and built a test automation framework, including end-to-end test framework, component mocks, and test data. You will work with continuous improvement of the test process including processes, methods and tools and have an equal focus on functional and non-functional tests.

Hays Specialist Recruitment A/S
Hays Specialist Recruitment A/SDevOps Engineer

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of Shoreline in Esbjerg

Are you interested in developing automated CI/CD pipelines, monitor server infrastructure and optimize AWS?

Shoreline are looking for a DevOps Engineer who is deeply interested in building and operating the AWS and CI/CD infrastructure for optimization and simulation software in the renewable energy industry.

As DevOps engineer you will be responsible for operating and maintaining Shoreline’s cloud infrastructure, with these responsibilities:

 • Build and operate the AWS and CI/CD infrastructure for optimization and simulation software in the renewable energy industry.
 • Operate and optimize a cost efficient and scalable cloud infrastructure.
Hays Specialist Recruitment A/S
SuperBrugsenSalgselev, SuperBrugsen, Strib

SuperBrugsen

Er du SuperBrugsens næste salgselev superstar?

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Strib. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

Ørsted
HV Components Engineer with HVDC and FACTS competences

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you contribute to the green energy transformation by building transmission systems for our future offshore wind farms.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for the HV components offshore and onshore up to the grid connection point. We offer a position with responsibility, challenges, and focus on your career aspirations.

You’ll be part of the THC department where we’re involved in the entire lifecycle of our offshore wind power projects, from the early stages of project development until handover of the energised wind farm. You’ll join a team of ambitious specialists who take pride in their work, and who efficiently deliver today’s projects and drive innovative solutions for the projects of tomorrow.

Ørsted
Fiberline
Operatør til profilproduktion

Fiberline, Middelfart

Sætter du det gode kollegaskab og samarbejde højt? Og drives du af at gøre en positiv forskel på din arbejdsplads? Så er det måske dig, der er vores nye operatør! Vi er fortsat i vækst og har brug for endnu flere kollegaer.

I jobbet som operatør får du engagerede kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og arbejdsglæde er i højsædet. Sammen har I ansvaret for, at produktionen af vores kul- og glasfiberprofiler afvikles til aftalt tid, i den rigtige kvalitet og mest effektivt. Vores virksomhed er i fuld gang med en rejse mod at blive mere standardiseret, og vi øver os derfor i at arbejde systematisk og disciplineret. Kan du bidrage til det? Vi søger operatører til skiftehold, nat og weekend.

Fiberline
Fiberline
Operatør til lageret

Fiberline, Middelfart

Har du lagererfaring, og er du vant til at arbejde med AX2012 eller lignende ERP-systemer? Kan du sikre en god kvalitet i dit arbejde? Og trives du med at tage ansvar og løfte i flok? Så er det måske dig, der er vores nye lageroperatør!

I jobbet som lageroperatør får du organisatorisk reference til vores Warehouse Manager og indgår i et team bestående af 10 medarbejdere. Sammen med dit team har du ansvaret for at servicere interne og eksterne interessenter med de rigtige varer, i den rigtige mængde og til den aftalte tid.

Som lageroperatør vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

 • Plukke og pakke varer
 • Læsse og losse gods
Fiberline
Jobindex Kurser
MS Windows Server 2016 & Microsoft Azure (start 17. aug. online)

Jobindex Kurser

Du får færdigheder til at kunne implementere og konfigurere Windows Server 2016 og Microsoft Azure. Når kurset er slut, kan du konfigurere, administrere og rådgive om de to systemer, uanset om de er installeret i skyen eller lokalt.

Kurset kommer bl.a. omkring Active Directory, failover clustering samt virtual machines og netværk.

Samtidig bliver du undervist i administration og vedligeholdelse af on-premises infrastruktur, samt gorup policy, virtualisering, storage, cloud concepts og meget mere.

Jobindex Kurser
Meyers A/S
KØKKENMEDHJÆLPER TIL KANTINE I ESBJERG

Meyers A/S

Vi søger en positiv og udadvendt medarbejder med interesse for mad, der har lyst til at varetage en bred vifte af opgaver i en kantine.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at hjælpe kokkene med tilberedning af mad, servicering af gæster, være ansvarlig for mødeforplejning og efterfølgende sikre, at der bliver ryddet af og vasket op. Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen mandag til fredag i dagtimerne.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurantniveau. Det betyder, at alt er hjemmelavet med fokus på høj kvalitet.

Vi lægger vægt på et kompromisløst servicegen og sans for kvalitet og orden, så du kan være med til at skabe gode frokostoplevelser for vores kunder.

Meyers A/S
Banedanmark
Projektassistent

Banedanmark, Fredericia

Vil du være med til at supportere valideringsenheden i Banedanmark?

Banedanmark har mange bolde i luften. Vi bygger og fornyer i disse år den danske jernbane i en række megaprojekter, hvor validering indgår som en lille, men meget vigtig opgave.

Som vores projektassistent vil du være med til at sikre, at både store og små projekter på jernbanen bliver klargjort til validering, inden de bedste tekniske specialister (validatorer) tager over.

Du vil derfor spille en, for teamet, vigtig rolle, hvor du bidrager med din grundighed og omhyggelighed, når der bl.a. skal forberedes valideringsrapporter.

Banedanmark
ALDI DanmarkUngarbejder Kolding

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Her får du god oplæring og bliver snart verdensmester i kundehåndtering og service.

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
DANISH CROWN A/S
Produktionsassistent til pakkeriet

DANISH CROWN A/S, Holsted

Har du erfaring med ledelse i et produktionsmiljø, eller har du lyst til udfordringen? Er du god til at planlægge samt bevare overblikket, og trives du med medarbejderansvar samt administration? Så er du måske den engagerede produktionsassistent, vi søger til at indgå i lederteamet på vores slagteri i Holsted.

Du bliver medansvarlig for, at den planlagte produktion afvikles optimalt og kører upåklageligt. Du får en central rolle i pakkeriet, og dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Ledelse af timelønnede
 • At lave bemandings- og produktionsplaner
 • Ordrestyring i SAP
DANISH CROWN A/S
Medarbejderne
Kvalitetsbevidst industrilakerer – der kan svinge armen..!

Medarbejderne søger for Hitsa A/S i Kolding

Medarbejderne ApS søger for vores kunde – Hitsa A/S i Kolding – en dygtig og kvalitetsbevidst industrilakerer med god erfaring.

Der er tale om en fast stilling på en 4-dages uge på aftenhold – 37 timer.

Brænder du for at have en fast station i gode omgivelser og rammer i din hverdag? Vil du gerne arbejde på aftenhold? Er du et udpræget kvalitetsmenneske? Trives du med en selvstændig hverdag med spændende udfordringer og gode forhold? Så er det lige dig, vi søger til en aktiv og attraktiv arbejdsplads!

Som industrilakerer bliver dine primære arbejdsområder at køre vores maleranlæg på aftenhold sammen med 1-2 kollegaer.

Döhler Denmark A/SKompetent Teamleder, der kan motivere til udvikling og resultater!

Döhler Denmark A/S, Odense

Er ledelse, produktionsstyring, struktureret problemløsning blandt dine kernekompetencer? Har du opnået resultater gennem inspirerende ledelsesstil, og høj eksekveringskraft? Så er det dig vi mangler.

Vi er ca. 50 produktionsmedarbejdere i Odense, og vi arbejder på 3 skift, 5 dage om ugen. Vi er i en spændende proces, hvor en større anlægsinvestering netop er afsluttet, og hvor layoutet har været igennem en gennemgribende flow ændring. Mange metoder og kerneprocedurer fortsæter som hidtil, og andre skal re-tænkes.

Dine ansvarsopgaver

 • Ledelsesansvar for 15-20 dygtige medarbejdere (faglærte som ufaglærte)
 • Du arbejder på aftenhold og/eller nathold
 • Eksekvere produktionsplanen, koordinere den daglige drift samt opfølgning og sikre overlevering mellem skiftene
Global Wind Service A/S
Junior Project Manager

Global Wind Service A/S, Fredericia

Do you know what it takes to run a project, and do you have a hands-on attitude? Do you want to further develop your project management skills in a dynamic and fast-moving industry? Then being a Junior Project Manager at Global Wind Service is the perfect job for you. You will preferably be working out of our Danish HQ in Fredericia, and you will report directly to the Offshore Director.

You will be a key player in successfully executing offshore projects. The projects are primarily located in Europe, and you will be involved in project planning from A-Z. You will assist our experienced project managers on complex projects, but you will also have full responsibility for low-complexity projects. On your own projects you will be responsible for the whole scope of project planning, preparations, kick-off, resource allocation, project documentation and stakeholder management to both internal and external stakeholders.

Global Wind Service A/S
OrifarmStudent Assistant, Hospital Tender Management

Orifarm, Odense

Would you like to be part of a dynamic, international, and ambitious environment? Do you have a commercial mindset combined with a strong outgoing and persistent but customer friendly attitude?

But more important, are you fluent in French/Flemish? Then you might be Orifarm PI’s new student assistant for our growing Hospital business.

As a student Assistant in our PI Hospital Tender Department, you will become a key stakeholder for our Belgium PI market, focusing on supporting the development of the hospital segment. In close dialogue with the Tender- and Portfolio Development Team, you will be responsible for the product identification and evaluation, and together with our Belgian Country Manager, you will take lead in building-up relations to the Hospital Pharmacies.

Orifarm
Medarbejderne
Procesoperatør til verdens største kalibreringsanlæg

Medarbejderne søger for FORCE Technology i Vejen

Er du A-menneske? Og vil du have ansvaret for at kalibrere nogle af verdens største gasmålere? Til at bistå den fortsatte udvikling hos vores kunde FORCE Technology søger Medarbejderne ApS på vegne af virksomheden en kvalitetsbevidst procesoperatør til daghold i Vejen.

Som procesoperatør får du ansvaret for den centrale opgave i virksomhedens service, nemlig at sikre en korrekt udført kalibrering og udarbejde valid dokumentation.

Helt konkret bliver det din opgave at sørge for, at de opstillede og klargjorte målere bliver kalibreret på et af virksomhedens tre anlæg efter aftale med kunder. Derefter skal du udarbejde certifikater og anden dokumentation i henhold til FORCE Technology´s akkreditering.

Riwal Danmark A/SVærkførerassistent

Riwal Danmark A/S, Odense

Har du mekanikerfærdigheder, teknisk indsigt, lederevne og erfaring med planlægning af serviceopgaver, så har du nu muligheden for at blive assistent til vores værkfører i Odense.

Riwals mission er "gennem engagerede medarbejdere at levere den bedste kundeoplevelse i branchen", og det bliver du en vigtig del af.

I en afdeling bestående af 16 mekanikere, 4 klargøringsfolk og 2 servicemedarbejdere vil din hovedopgave bestå i planlægning og prioritering af værkstedets opgaver. Du vil skulle stå for oprettelse af arbejdsordrer og samtidig bære ansvaret for at sikre korrekt, sikker og rettidig gennemførelse af de enkelte værkstedsopgaver. Desuden vil du få til opgave løbende at udarbejde og opdatere vedligeholdsmanualer for udlejningsflådens materiel.

I værkstedslederens fravær skal du stedfortræde for denne, ligesom du også vil blive inddraget i arbejdet med udarbejdelse af vagtplaner og afholdelse af teammøder.