5.043 job matcher din søgning 5.043 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex A/S
Servicetekniker til Trekantsområdet og Københavnsområdet

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug din el-tekniske baggrund i en velkonsolideret virksomhed, hvor du i en alsidig hverdag både arbejder med forefaldende opgaver hos vores erhvervskunder og serviceopgaver på fx brændstofstandere, ladestandere, lysskilte og butikssystemer på servicestationer.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

Dagen starter hjemmefra, hvor du kører ud til opgaverne. Dem har du fået fra vores service desk på din computer, hvorefter du selv planlægger din dag.

Ca. 80 % af dine opgaver er ude hos erhvervskunder, hvor du fx laver installation af laderstander eller butiksombygninger og andre forefaldende opgaver.

De øvrige 20 % bruger du på serviceopgaver ude på tankstationer, hvor du fx arbejder på brændstofstandere, lysskilte og butikssystemer.

Jobindex A/S
Fangelbogård
Pædagog

Fangelbogård, Odense

Pædagogisk medarbejder, der brænder for at skabe de bedste liv sammen med beboerne.

På Fangelbogård arbejder vi målrettet på at skabe de bedste liv sammen med beboere og brugere. Dette sker med udgangspunkt i KRAP og med fokus på mål/delmål samt trygge og tillidsfulde relationer på tværs af organisationen.

Vi søger bl.a. en kollega med:

 • Relevant uddannelse, fx pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut eller SOSU-assistent
 • Evne og vilje til refleksion over egen person i det pædagogiske arbejde
 • God humor og selvironi
 • Vilje og evne til nære samarbejdsrelationer
Fangelbogård
ATP
Kunderådgivere til pensionsområdet i Udbetaling Danmark

ATP, Haderslev

Kan du levere enkel og effektiv kundeservice på et komplekst grundlag? Og vil du sikre borgere i hele Danmark god sagsbehandling på pensionsområdet? Så er du måske en af de kunderådgivere, vi søger til fuldtidsstillinger med tiltrædelse i starten af august eller september.

Vi sørger for en god og grundig oplæring, som er en kombination af undervisning og praksis. Det betyder, at du hurtigt selv får lov til at løse sager og møde kunden i telefonen med sparring fra dine kolleger.

ATP
Gem
Coop365 Discount Butikschef, Coop365 discount Sønderborg og omegn

Coop365 Discount

I Coop365 discount slår du to fluer med ét smæk og bliver både partner og butikschef. Vi har nemlig indført partneraftaler i vores nye grønne discountsupermarkeder. Og du kan nu komme med på hele indkøbsturen og være med til at gi’ danskerne discount, som det burde være.

Vi leder nemlig efter dig, som er klar til at gi’ den gas og kan bære ansvaret for hele butikken. Du har næse for godt købmandskab og øjne i nakken, så du altid kan spotte og udvikle medarbejdere, der kan og vil noget mere. Og du får blod på tanden ved at være i et miljø, hvor du bliver målt og vejet på dine resultater. Vi tænker, at du:

 • Har erfaring med ledelse fra butik eller er souschef med en butikschef i maven
 • Har en sitrende lyst til at vækste din butik og mod på at drive fremtidens discountsupermarked
 • Er god til at spotte udviklingspotentialet i din butik og agere på det
SuperBrugsen Slagtermester søges til SuperBrugsen i Tommerup på Fyn

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 35 medarbejdere, SuperBrugsen har en central beliggenhed. Vi tiltrækker kunder fra et større opland, da det er nemt at handle hos os. I slagterafdelingen er der udover dig 1 slagtersvend og 2 delikatesseassistenter.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • Tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • Rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • Har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
 • Er ansvarlig for produktion, egenkontrol, salg, arbejdsplaner i afdelingen
Gem
Dansk Trykluft Industri A/S Trykluftmontør søges til montage- og installationsarbejde

Dansk Trykluft Industri A/S

Dansk Trykluft Industri A/S udvider igen, og denne gang søger vi en montør til at varetage det stigende omfang af montage- og installationsarbejde vi oplever, hovedsageligt hos vores kunder i Jylland. Du skal gerne have en praktisk uddannelse, hvor montagearbejde, rørføring, vvs-arbejde, svejsning, smedearbejde eller lignende indgår i et rimeligt omfang.

Vi arbejder med mange områder inden for trykluft: kompressorer i flere genre, køl med efterkøling og køletørring, filtrering, ventilation, varmegenvinding, energi- og luftanalyser, samt nitrogen- og iltforsyninger.

Vi leverer løsninger til kunder i hele Danmark og har afdelinger i både Gadstrup og Kolding. Vores kunder består af virksomheder inden for bl.a. industri, jern og metal, fødevarer, medicinal og hospitalssektoren m.m., og vores produktprogram dækker et hvert behov inden for trykluft- og gasforsyninger.

Energinet
Samfundsøkonom med gode kommunikative evner og vilje til samarbejde

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Vil du have et udadvendt job med økonomiske, politiske og analytiske opgaver, hvor du kan sætte dit præg på opgørelser af værdiskabelse og økonomiske rammer i Energinet Systemansvar, som spiller en meget central rolle i den grønne omstilling?

Energinet

Og evner du i kraft af din faglighed og personlighed at opbygge den tillid og de relationer, der kræves som betroet økonomisk sparringspartner for strategiske udviklingsprojekter? Du kan se frem til et job, hvor du bliver en drivende kraft i at sikre økonomiske beregninger som rationale for strategiske initiativer.

Som økonom hjælper du organisationen med at opstille business cases og økonomiske rationaler til at prioritere strategiske initiativer og investeringer i milliardklassen. Derudover bidrager du til at udvikle metoder til at opgøre den samfundsøkonomiske værdiskabelse, som drives af Systemansvar.

Energinet
Danpo A/S
Truckfører - Weekendhold

Danpo A/S, Give

På vores fabrik i Farre søger vi en truckfører til vores lager på weekendhold. Du kan være erfaren truckfører eller helt grøn. Vigtigst er det, at du har lyst til at lære nyt, og bidrage positivt til afdelingsmål og sammenhold. Arbejdstiderne vil være på vores weekendhold og er placeret fra kl. 11:00-24:00 både lørdag og søndag.

Så har du mod på at udvikle dig, og kan du se dig selv være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Danpo A/S
Danpo A/S
Truckfører - Daghold

Danpo A/S, Give

På vores fabrik i Farre søger vi en truckfører til vores lager på daghold. Du kan være erfaren truckfører eller helt grøn. Vigtigst er det, at du har lyst til at lære nyt, og bidrage positivt til afdelingsmål og sammenhold. Arbejdstiderne vil være på daghold og er placeret fra kl. 06:00-14:30 og til kl. 14:00 om fredagen.

Så har du mod på at udvikle dig, og kan du se dig selv være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Danpo A/S
EWII
Finansiel Controller

EWII, Kolding

Den grønne omstilling og digitaliseringen medfører en spændende og hastig udvikling i EWII, som vi i Økonomi skal understøtte med en skarp, relevant og digital ydelse til forretningen. Derfor opruster vi. Vil du med på rejsen?

EWII A/S

Økonomiafdelingen består af 20 medarbejdere fordelt på to teams: bogholderi og økonomistyring, og du bliver en del af økonomistyring. Vi har en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau inden for alle økonomiske discipliner. Du får indflydelse på løsningen af dine opgaver og på at optimere vores eksisterende processer.

Du vil få selvstændigt ansvar for følgende opgaver for et eller flere af vores selskaber:

 • Regnskabsaflæggelse
 • Transfer pricing
 • Skat
EWII
EWII
Business Controller

EWII, Kolding

Vil du være en del af en virksomhed, hvor nysgerrigheden er i højsædet og der konstant er nye spændende opgaver? Synes du ligesom vi, at energiområdet er spændende? Har du blik for at digitalisere processer, og er du klar på at lave nye og spændende principper for, hvordan vi følger op på økonomien og udvikler økonomistyringen? Så er her en spændende stilling til dig.

EWII A/S

Du får ansvar for controlling i vores energi-forretning og flere øvrige kommercielle områder. Alle er områder med fokus, vækst og højt aktivitetsniveau. Du sørger for budgetlægning, opfølgning og support til forretningen med relevante nøgletal og sparring omkring forretningen.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med kollegaerne i Økonomi, så sparring og vidensdeling bliver en naturlig del af din hverdag.

EWII
Stena Recycling A/S
Lastbilschauffører

Stena Recycling A/S, Vissenbjerg eller Brøndby

Er du på hjemmebane, når det handler om at køre lastbil og give kunderne en god oplevelse? Kunne du samtidig tænke dig et godt job i en ordentlig virksomhed, hvor du aldrig skal bekymre dig om, at lønnen kommer ind på kontoen? Vil du også gerne have, at der er stor fokus på din sikkerhed, og du i øvrigt har sundhedsforsikring og andre goder?

I Stena har vi faste aftaler med bl.a. genbrugsstationer, værksteder og større erhvervskunder. Som chauffør henter du deres miljøfarlige affald, så det kan blive genbrugt eller destrueret på den rigtige måde. Det er fx malingrester, batterier, spraydåser og lignende.

Du møder på pladsen om morgenen og læsser din bil med tom emballage. Det er plastictromler, rullecontainere og palletanke. Så kører du dagens rute og bytter rundt, så du har de fyldte med hjem igen.

Stena Recycling A/S
Det Private Børnehus Troldhøj
DET PRIVATE BØRNEHUS TROLDHØJ I ODENSE SØGER EN PÆDAGOG

Det Private Børnehus Troldhøj

Da vores kollega er flyttet fra Odense, søger vi en pædagog til en fast stilling på 37 timer til vores børnehave fra 1. juli 2022 eller hurtigst muligt.

Troldhøj har siden november 2014 været privat og er pr. 1. januar 2019 flyttet til en helt nyopført institution på Bjørnemosevej 80, 5260 Odense S med en placering i grønne områder tæt på UCL, universitet og det kommende nye sygehus.
Vi er private for at fastholde en særlig pædagogisk profil, og vi har fyldt venteliste og er i stabil udvikling også økonomisk.
Vi har madordning og særlig fokus på maddannelse.

I Troldhøj prioriterer vi stueopdeling (barnet har en fast base) for at få de bedste forudsætninger for at skabe tryghed, nærvær og forudsigelighed.

Vi ønsker os, at du:

 • Er en tydelig voksen, som børnene ved, hvor de har
 • Er omsorgsfuld og nærværende - både overfor børn og kollegaer
 • Er fleksibel, ansvarsfuld og samvittighedsfuld i dit arbejde
Arla Foods amba
Logistik- og lageroperatør - Branderup

Arla Foods amba

Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Branderup Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være dig, vi søger. Vi garanterer, at du her får mulighed for at bruge din faglighed inden for logistik og lager i et uformelt og stemningsfyldt arbejdsmiljø.

Som lager- og logistikoperatør vil du arbejde i et mindre team. Dine arbejdsopgaver på lageret kan dække alt fra ordrehåndtering til læsning af produkter samt at sørge for, at dokumenterne passer.

Arla Foods amba
Gem
Vestas Wind Systems A/S Standard Work Technician, Bredebro

Vestas Wind Systems A/S

Vil du arbejde i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer? Ansøg ved Vestas og bliv en del af verdens ledende producent af vedvarende energi.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Yde service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
 • Styring af eget reservedelslager
 • Dokumentation af udført arbejde
 • Sikre et godt samarbejde med din makker samt kunderne
Orkla Danmark Sales Coordinator

Orkla Danmark, Vallensbæk Strand eller Søndersø

Er du af natur serviceorienteret og stærk på koordinering, og kan holde flere bolde i luften ad gangen, samtidig med at du har overblikket til at se muligheder i udvikling af vores processer og være forandringsparat, da kan du være den rette til dette spændende job.

I stillingen som Sales Coordinator får du en daglig koordinerende og servicerende rolle med mange berøringsflader i organisationen. Der vil være opgaver, der skal løses selvstændigt, men også en række opgaver, hvor du bliver den koordinerende funktion.

Orkla Danmark Sales Coordinator

Orkla Danmark, Søndersø

Er du af natur serviceorienteret og stærk på koordinering, og kan holde flere bolde i luften ad gangen, samtidig med at du har overblikket til at se muligheder i udvikling af vores processer og være forandringsparat, da kan du være den rette til dette spændende job.

I stillingen som Sales Coordinator får du en daglig koordinerende og servicerende rolle med mange berøringsflader i organisationen. Der vil være opgaver, der skal løses selvstændigt, men også en række opgaver, hvor du bliver den koordinerende funktion.

IT Relation A/S
Junior IT Implementation Specialist

IT Relation A/S, Herning, Viby J., København eller Kolding

Vil du være en del af en virksomhed, der er i rivende udvikling og tæt på kunderne? Har du gode kommunikations- og samarbejdsevner og erfaring med IT? Er du fyldt med gåpåmod og lysten til at lære nye ting? Så er du måske vores nye kollega i Implementation!

Din primære rolle bliver at migrere og opdatere kundernes IT-løsninger ind i et af IT Relations datacentre, i kundens Public Cloud eller i en kombination af disse. Du vil blive en del af et team på 4-6 konsulenter i Transition i Implementeringsteamet. Du vil få støtte og vejledning af de andre konsulenter i vores team. I IT Relation arbejder vi tæt sammen med andre afdelinger og bruger hinandens kompetencer for at yde den bedste service til kunden.

IT Relation A/S
Danfoss Power Solutions ApS
Process Development Engineer (ID: 26061)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Vil du være med til at optimere og supportere udstyr til produktion af joysticks, controllers og displays? Og har du arbejdet med produktion/indkøb af nyt udstyr? Så er du måske den person, som vi leder efter i Danfoss Power Solutions.

Du vil blive en del af et team på 9 kolleger, der har ansvar for produktionen af joysticks, controllers og på sigt også displays. Dine primære opgaver bliver indkøb af nyt udstyr, opsætning og indkøring i produktionen – nye produkter. Der vil desuden også være opgaver og support til den daglige drift. Herunder også oprettelse af dokumentation i forbindelse med dette. Du vil ligeledes indgå i optimerings opgaver, som at udvikle de tilhørende fremstillings- og testprocesser. Du kommer til at samarbejde med leverandører af udstyr i forbindelse med udarbejdelse af specifikationer.

Danfoss Power Solutions ApS
Danfoss A/S
Sales Support Manager (ID: 24832)

Danfoss A/S, Nordborg

As a Sales Support Manager, your primary job is to support key account managers in the global sales organization. You will be involved in following up on the business development process related to new customers or new products, including phasing out old products.

Your responsibilities include sales, pricing, marketing and ad hoc tasks. In addition, there will also be individual customers for whom you will be directly responsible. To be effective in the job, you must ensure that the tasks are solved according to the agreed schedule and that the quality of the solution is at an acceptable level.

Danfoss A/S