4.666 job matcher din søgning 4.666 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kviknet.DK ApSKundeservicemedarbejder

Kviknet.DK ApS, Odense

Er du typen, som brænder for god service, og bliver du helt høj på at kunne hjælpe andre med deres problemer og spørgsmål? Trives du i et ungt og travlt miljø, hvor vi arbejder sammen for at yde Danmarks bedste service? Så er det måske dig, vi leder efter, til Kviknets kundeserviceafdeling.

Som medarbejder i vores kundeservice vil du blive...
... en helt vital del af vores forretning, hvor kundeservice er i fokus, og vi hver dag hjælper vores søde kunder med alt fra ordrehåndtering og flytninger til regningsspørgsmål og hastighedsændringer. Vi lærer dig, hvordan tingene fungerer hos en landsdækkende internetudbyder, og du får en basal forståelse for DSL, coax og fibernet, og vi hjælper dig i gang med at levere den bedste mulige service.

Fipros A/S
Produktionsoperatører

Fipros A/S, Sønderby

Vi søger dygtige og engagerede operatører til dele af vores produktion i Sønderby på Vestfyn, herunder 7 forskellige pakkelinjer. Da vi har meget travlt, har vi brug for operatører, der er villige til at tage såvel dag-, aften- eller nattevagter på hverdage eller i weekender.

Du vil som operatør have følgende opgaver:

 • Kontrol af, at udstyr og produktionslokale er korrekt hygiejnisk standard
 • Kontrol af ID på ingredienser og emballage forud for produktion
 • Styring af procesanlæg inklusive sikring af flow af råvarer og tom emballage

Stillingen forventes at være 32-37 timer med primær arbejdstid i aften/nat/weekend.

Bolighuset Werenberg A/S
Digital kommunikationshaj med flair for tekstforfatning

Bolighuset Werenberg A/S, Brenderup

Er du en haj til at skrive inspirerende og fyldestgørende content, og brænder du for at gå i dybden med mangeartede kommunikationsopgaver? Trives du med at tage ansvar, arbejde selvstændigt og indgå i et arbejdsmiljø med højt til loftet og en uformel omgangstone? Så er det dig, vi søger til Bolighuset Werenberg!

Som kommunikationsmedarbejder hos Werenberg får du det overordnede ansvar for vedligeholdelse og opdatering af vores webshop, hvor størsteparten vil omhandle tekstforfatning til nye produkter og marketing. Du skal derudover være i besiddelse af en god portion tålmodighed, som kræves til de mere dybdegående opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Tekstforfatning til webshop og produkter
 • Vedligeholdelse og opdatering af webshop
 • Oprettelse af produkter på webshop
 • Udarbejde content til marketing
 • Kundeservice på mail og telefon
 • Diverse ad hoc-opgaver .
Bolighuset Werenberg A/S
Esbjerg Kommune
Pædagog Voksenstøtte Ribe, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Fantastisk mulighed for at afprøve dine pædagogiske evner i en af de bedste afdelinger og centre i Esbjerg Kommune.

I Voksenstøtten Ribe søger vi en pædagog til et års vikariat på 30 timer pr. uge fra 1. september 2021. Der er evt. mulighed for forlængelse.

I Udviklingscenter Vest driver vi 24 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kolleger og med andre i resten af organisationen.

Blue Water Shipping A/S
Disponent til Sydeuropa trafik i Taulov

Blue Water Shipping A/S

Brænder du for vejtransport, udfordringer, ansvar og går gerne den ekstra mil for den bedste løsning, så er du lige den disponent vi står og mangler til Frankrigstrafikken.

Blue Water Shipping A/S

Du bliver en del af vores Sydeuropa afdeling, et ungt team med højt til loftet og super godt sammenhold. Her kommer du primært til at arbejde med eksport til Frankrig. I afdelingen arbejder vi hver dag henimod at styrke og forbedre vores forretning og kundeservice. Som vores nye kollega forventer vi, at du bidrager med et drive og en lyst til at tage del i vores daglige arbejde for at optimere og disponere vores biler bedst muligt, samt finde de bedste løsninger for vores kunder.

Blue Water Shipping A/S
Geveko Markings Denmark A/S
Smede til international produktionsvirksomhed i vækst

Geveko Markings Denmark A/S, Rudkøbing

Har du lyst til at arbejde med reparationer og industrimaskiner? Motiveres du af at være en del af en virksomhed, der producerer produkter som vi alle sammen er i berøring med dagligt? Så er du måske den nye smed, som vi leder efter. Geveko Markings vækster, og vi søger derfor to smede til vores produktion på Langeland.

Vi søger både en smed til vores daghold samt en smed til vores aftenhold. I rollen som smed vil du få følgende arbejds- og ansvarsopgaver:

 • Svejsning, fejlsøgning på industrimaskiner samt reparation og vedligeholdelse af maskiner.
 • Diverse ad hoc-opgaver.
Geveko Markings Denmark A/S
Matas A/SHelserådgiver søges til Matas Ribe

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af helseprodukter, vitaminer, men også beauty? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en helserådgiver med erfaring med salg af helseprodukter til vores butik Matas Ribe.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer, kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg indenfor især helseprodukter
 • Planlægning af salgsaktiviteter i helseafdelingen i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken

Generelt for alle vores butikker er, at alle i teamet hjælper hinanden med de daglige gøremål og det gør sig til, at det er sjovt at gå på arbejde.

Baks Bakery & DeliBager

Baks Bakery & Deli, Nørre Aaby og Middelfart

Hos Bak’s Bakery & Deli søger vi nye bagere til vores i forvejen dygtige team. Vi har 2 afdelinger, én i Nørre Aaby og én i Middelfart. Vi søger bagere til begge afdelinger. Du vil blive en del af en travl hverdag i en virksomhed i stor vækst.

Efter at vi under vores gamle navn (Nørre Aaby Bageri) vandt prisen ”Danmarks Bedste Romkugle” i 2018, er virksomheden vokset og vi har gjort vores for at følge med, både over for vores kunder, men i særdeleshed overfor vores personale, hvor vi hver dag prøver at give dem de bedste arbejdsforhold. Det hele kulminerede da vi 4. december 2020 åbnede en ny stor afdeling i Middelfart med bageri, butik, romkugleproduktion, delikatesse, café og stort udendørsområde.

I hverdagen er der som alle andre bagerier et fast sortiment af brød der skal laves. Ved overskud af tid vil der være mulighed udvikle og eksperimentere, både med brød og kager der i sidste ende kan blive en del af sortimentet.

GW Sprinkler A/S
Handelselev – Internationalt Salg

GW Sprinkler A/S, Glamsbjerg

Brænder du for kommunikation og for at dygtiggøre dig indenfor salg? Så kan vi tilbyde en elevplads i vores salgs- og eksportafdeling i en velkonsolideret international orienteret virksomhed med et stærkt brand.

GW Sprinkler A/S producerer, markedsfører og sælger nøglekomponenter til vandbaseret brandslukning i hele verden B2B.

På vores virksomhed i Glamsbjerg skal du i samarbejde med vores 2 dygtige sælgere og efter oplæring:

 • Deltage i den løbende dialog med kunderne både mundtligt og skriftligt – hovedsageligt på engelsk.
 • Administration af salget inkl. oprettelse af tilbud, ordrer og fakturering.
 • Samarbejde med de øvrige fagfunktioner – indkøbs-, produktions- og kvalitetsafdelingen.
GW Sprinkler A/S
FTZ Autodele & Værktøj A/SFunktionsleder

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

HAR DU ERFARING MED LAGERLEDELSE OG FLAIR FOR MOTIVERING AF MEDARBEJDERE? SÅ SE LIGE HER.

Med direkte reference til afdelingslederen, vil du i samarbejde med lagerets anden funktionsleder for driften, få det daglige ansvar for, at processer og arbejdsgange understøtter vores fælles mål om at skabe de bedste rammer og betingelser for såvel kunder som medarbejdere.

Funktionslederen navigerer i den daglige drift med fokus på udviklingsopgaver og på målet om hele tiden at effektivisere og skabe fremdrift samt sikre trivsel, motivation og medarbejderudvikling i lager- og logistikfunktionen

FTZ Autodele & Værktøj A/SBackend Developer

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Vil du være med til at videreudvikle fremtidens onlineløsninger til autobranchen? Trives du i et agilt miljø, hvor vi udfordrer og hjælper hinanden?

Du kommer til at indgå i et dedikeret team med 8 udviklere, så der er god mulighed for sparring med kollegaer. Du vil få opgaver indenfor vores forskellige B2B-løsninger. Du kommer til at arbejde med såvel design som implementering og videreudvikling, og du kan i høj grad selv være med til at præge dine arbejdsopgaver.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også at du er en stærk teamplayer, der hjælper, hvor du kan. Vi arbejder efter de agile principper med Scrum Events og veldefinerede sprints.

LOHFFProduktionsplanlægger

LOHFF søger for kunde

Vores kunde er en mindre, men veletableret maskinfabrik med en lang historik og med en specialproduktion, der involverer utraditionelle løsninger, der bidrager til virksomhedens høje innovationsniveau og store tilpasningsevne. Grundlæggeren af virksomheden regnes som en pioner inden for branchen og virksomheden har i dag et hollandsk firma som hovedaktionær.

Kandidatens arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

Opstart af produktionsordre.

 • Henholdsvis ruter og styklister.
 • Forkalkulationer af produktionsordre. (Mindre tilbud, fastlægge kostpriser)

Planlægning af produktionsrutens varighed i form af ruternes fastsatte tider.

 • Vurdering af emnets fremstillingstid.
 • En vurdering af fremstillingsprocessen.
Indrykket: 
Arla Foods amba
CAPEX/Engineering Project Manager, Flexible location in Denmark

Arla Foods amba

We are currently looking to recruit a Capex Project Manager to join our Global Engineering & Technology team where you will be based in Denmark and travel to Arla production facilities around the country to deliver high profile engineering projects.

The CAPEX Project Manager role is responsible to support our supply chain organization with world class execution of CAPEX projects to deliver initiatives such as new product launches, ca-pacity increases and cost improvements across our manufacturing sites in Denmark.

Principal duties and responsibilities:

 • Define and drive alignment across key stakeholders for key project success criteria in terms of Productivity, Safety, Quality, Delivery and Cost
 • Develop, align and execute detailed project plans covering scope, schedule, cost, resource and risk to deliver the project success criteria
Arla Foods amba
ISS Facility Services A/S
Rengøringsassistent søges til togrengøring i Fredericia

ISS Facility Services A/S

Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for cleaning? Så søger ISS primært en natarbejdende rengøringsassistent til togrengøring men med fleksibilitet for bygningsrengøring i dagtimerne.

Som rengøringsassistent bliver du en del af et team med fælles mål og rammer - dog må du forvente at nogle opgaver løses alene. Din hverdag og arbejdsopgaver

Dine opgaver vil blandt andet bestå af rengøring af gulve og inventar samt rengøring af toiletter.

Du bliver en del af et team på 8-10 medarbejdere, fordelt på alle skift, som sammen søger for, at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger.

Det er derfor din vigtigste opgave, at ISS lever op til den kvalitet der er lovet kunden. I jobbet får du gode kollegaer, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dine færdigheder.

ISS Facility Services A/S
VIKING Life-Saving Equipment A/STECHNICAL PRODUCT MANAGER

VIKING Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

Som Technical Product Manager bliver du del af et teknisk team, som består af 7 kompetente kolleger i MES Engineering. Fælles for alle er, at de motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel.

MES Engineering har det tekniske produktansvar for Marine Evacuation Systems (MES). Dette indebærer bl.a. vedligeholdelse af produktionsdokumentationen, herunder tegninger samt myndighedsgodkendelser.

Ansvarsområdet strækker sig bredt fra deltagelse i MES udviklingsprojekter, projektledelse af kundetilpassede løsninger i samarbejde med salgsafdelingen og varetagelse af reklamationer på den globale population af systemer i drift.

Nic. Christiansen GruppenFleet assistent

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Er du administrativ stærk og detaljeorienteret, samt kan du lide en hverdag med fart over feltet? Så er du muligvis vores nye Fleet assistent, der med en struktureret arbejdstilgang skal supportere afdelingens processer.

Som vores nye Fleet assistent bliver din opgave at sikre god kundeservice og være det daglige kontaktpunkt for vores leasingselskaber og deres kunder. Du får ansvar for udarbejdelse af kalkulationer og beregninger på personbiler, indhentning af leasingkoder samt øvrige administrative processer, hvor du skaber overblik og struktur. Du får en stor kontaktflade med både leasingselskaber, kunder og på tværs af hele koncernen. Arbejdsopgaverne vil desuden omfatte at sikre hjemkomst af biler, aftale tidspunkt for levering af bil med kunden, lave rekvisition til værksted og klargøring, sikre formalia omkring indregistrering samt afregning af bil.

Hansen Toft A/SAmbitious Product Manager

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of DAMM Cellular Systems A/S in Sønderborg

Market-oriented Product Manager in a world leading high-tech company

You will be the driving force in creating software products and managed service products for a worldwide market as part of an international company provisioning scalable, innovative, user-friendly software products in the area of private mobile radio (PMR).

Responsibilities will include:

 • Defining the product, business case, strategy and roadmap, including milestones
 • Delivering market requirement specifications, including rationale and prioritization
 • Developing software pricing strategies
Hansen Toft A/S
GML-HR A/S
Værdiskabende HR Partner

GML-HR A/S søger for Controlled Polymers A/S i Ribe

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed, som af sine amerikanske ejere er blevet udpeget til det kommende europæiske hovedkvarter, hvilket indebærer kraftig udvidelse af medarbejderstaben i Ribe? Har du din generelle HR-værktøjskasse på plads, og har du særlig kompetence i rekruttering og onboarding. Så er det måske dig vi søger til den nyoprettede stilling som HR Partner hos Controlled Polymers.

Med reference til CFO bliver du Controlled Polymers HR enmandshær, så du kommer til at arbejde med alle facetter af HR, hvor rekruttering i den første tid kommer til at fylde mest.

Opgaverne vil være en blanding af taktiske og operationelle HR-opgaver, men du skal trives med at det er dig, der har fingrene i de operationelle opgaver, og det er dig selv der sørger for fremdrift i opgaverne. I hele dit HR-arbejde vil du have konstant fokus på at være den værdiskabende HR partner for forretningen.

GML-HR A/S
Esbjerg Kommune
Kontorchef til Sekretariatet i Børn & Kultur

Esbjerg Kommune

Kontorchef søges til Sekretariatet i Børn & Kultur, Esbjerg Kommune. Er din styrke personaleadministration og jura?

Esbjerg Kommune søger en kontorchef, som har et indgående kendskab til personaleadministration og jura. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes har kendskab til administration og økonomi inden for kultur- og skoleområdet.

Kontorchefen indgår i et ledelsesteam bestående af yderligere en kontorchef samt sekretariatschefen, som sammen har til opgave at skabe fælles fodslag i ledelsen af sekretariatet. Kontorchefen indgår desuden i et tæt samarbejde med områdechefen for Kultur & Skole, dennes ledelseskonsulent samt lederne i Kultur & Skole.

Espresso House
BARISTA TIL ODENSE (25 TIMER - MØDETID KL. 05.30)

Espresso House

Er du vores nye stjerne på Odense Banegård Center? Så læs her!

Espresso House

Vores skønne team i Odense søger en 25 timers kollega til at give verdens bedste gæster verdens bedste kaffeoplevelse. Du skal være en morgenmenneske, og klar til at møde kl. 05.30 og sende vores dejlige gæster afsted på en god togtur.

I Odense arbejder vi effektivt og tæt sammen, og vi er verdensmestre i gæstekontakt og nærvær - derfor søger vi dig, som er hammer skarp til service og salg.

Så har du et stort servicegen i maven, er du smilende og kan smøge ærmerne op? Så er Espresso House det helt rigtige sted for dig!

Espresso House