3.788 job matcher din søgning 3.788 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Normal A/S Odense, Rosengårdscentret - Souschef

Normal A/S

Som Souschef i NORMAL får du mulighed for at komme med på en fantastisk rejse i en kæde, hvor der er højt til loftet og godt humør.

Du får en nøglerolle i butikken og i arbejdet med at give kunderne en unik indkøbsoplevelse. Sammen med Butikschefen er det din opgave at skabe solid udvikling og indtjening i butikken samt sikre engagerede medarbejdere.

Vi har travlt, så du skal være indstillet på at tage ansvar og være parat til at yde en ekstra indsats. Du skal kunne arbejde målrettet med vores mange spændende varer, da vi lægger stor vægt på altid at kunne præsentere en velopfyldt og veltrimmet butik.

Bankdata Senior Business Controller

Bankdata, Fredericia

Har du erfaring med Business Controlling, og måske også med opbygning af Business Intelligence løsninger, ja så er du måske den kandidat, som vi leder efter.

Bankdata er inde i en spændende udvikling med mere og mere fokus på decentral økonomistyring, og vi mangler en erfaren Business Controller til at fuldende vores allerede stærke hold af Controllere. En Business Controller, der kan være med til at sætte nye standarder for Business Controlling og gå foran når der skal bygges BI-løsninger, der understøtter forretningen og beslutningstagerne i deres arbejde.

Gem
Q8 Danmark A/S
Stop op, der er nyt job på tanken – bliv salgsassistent på én af vores Q8-stationer

Q8 Danmark A/S

Se video om Q8 Danmark A/S som arbejdsplads
 • Vil du tjene lidt ekstra, så der er plads til endnu mere sjov?
 • Kan du se dig selv i en hverdag med sjove øjeblikke, du griner af på vej hjem?
 • Og tanker du op på energi ved at udvikle dig og hjælpe andre?

Du behøver ingen særlig erfaring for at søge…
…men det er vigtigt, at du kan lide at møde en masse forskellige mennesker.

Er du klar til at blive tanket op?

Q8 Danmark A/S
Gem
STARK Danmark
Salgstrainees med speciale i byggematerialer eller værktøj

STARK Danmark

Vil du arbejde i en international og markedsledende virksomhed, hvor du bliver taget alvorligt, hvor faglighed bliver vægtet højt og hvor du som salgstrainee får indflydelse på din egen fremtid?

I STARK har vi plads til enhver form for talent, og hos os er der karriereveje for alle. Fælles for alle medarbejdere i STARK er at de har kompetencer, som er efterspurgte i branchen. Du får derfor en eftertragtet uddannelse, der er med til at sikre din fremtid.

STARK Danmark
Esbjerg Kommune
Chefkonsulent med teamlederfunktion

Esbjerg Kommune

Brænder du for økonomistyring, økonomisk analyse og ledelse?

Børn & Kultur tilbyder en spændende og udviklende stilling som chefkonsulent/teamleder for vores økonomiteam. Vi søger en chefkonsulent/teamleder, som er fagligt velfunderet inden for det økonomiske felt på både operationelt og strategisk niveau.

Som chefkonsulent/teamleder for økonomifunktionen i sekretariatet får du dagligt ledelsesansvar for 6 medarbejdere, som løser en bred pallette af økonomiopgaver.

Opgaverne spænder fra administration af puljer til, økonomiske analyser, økonomiopfølgning, ledelsesinformation, arbejdet omkring budget og regnskab samt meget mere.

Sagro I/S
Trainee i regnskab

Sagro I/S, Billund, Esbjerg, Herning og Holstebro

Hos SAGRO leder vi lige nu efter dig, der drømmer om en karriere inden for regnskab og rådgivning, og som ønsker at gøre en forskel hver dag for dine kunder.

Sammen med andre trainees bliver du en del af vores interne uddannelsesforløb som udarbejdes i samarbejde med SEGES. Her bliver du klædt godt på til at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Du får rig mulighed for at lære andre trainees at kende, som står i nøjagtig samme situation som dig samt oparbejde et netværk på tværs af SAGRO.

Sagro I/S
Education Esbjerg
Kommunikationsansvarlig

Education Esbjerg

Vil du stå i spidsen for kommunikationen i en ung og innovativ organisation? Er du god til at samarbejde både internt og eksternt? Er du udadvendt og har fingeren på pulsen på de sociale medier?

Kan du svare ja til ovenstående, er du måske vores nye kollega.

Du vil få ansvaret for at eksekvere på vores kommunikations- og markedsføringsstrategier, såvel gennem politisk kommunikation, kampagner og fortællinger ved alle.

De overordnede opgaver vil bl.a. være:

 • Eksekvering af kommunikation og markedsføring ud fra kommunikationsstrategien
 • Medansvarlig for udarbejdelse af kommunikativt årshjul samt eksekvering heraf
 • Opretholdelse og videreudvikling af brandidentitet
Education Esbjerg
Unik System Design A/S Product Owner til Team IT Ope­ra­tions

Unik System Design A/S, Vejle

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Dine primære opgaver:

 • Identificere og kortlægge nye behov internt i forretningen og hos eksterne kunder og omsætte dette til letforståelige beskrivelser, som teamet kan arbejde med
 • Lave løbende forventningsafstemning og afklaring af stakeholders behov
 • Udarbejdelse og vedligehold af både interne og tværgående processer
Sydbank
Praktikant til Privatkunder - Forretningsudvikling i Sydbank

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for datadrevet innovation? Har du flair for SQL og PowerBI?

Så har vi et spændende praktikophold til dig i en afdeling, hvor det primære sigte er at understøtte bankens rådgivere med koncepter og værktøjer, som sikrer kundeoplevelser i den højeste ende af skalaen.

Din primære opgave bliver at understøtte forretningsudviklingen i en mere datadrevet tilgang til innovation. Banken har adgang til en stor mængde data, men vi har brug for din hjælp til at strukturere og analysere det tilgængelige data til at skabe et finansielt cockpit for vores forretningsudviklere.

Sydbank
Bankdata Manager for et stærkt sikkerhedsteam i vækst

Bankdata, Fredericia

Vil du lede et stærkt team på et område, som er i rygende vækst – og få vores Identity & Access-processer til at glide som smurt? Og kunne du tænke dig gode muligheder for at påvirke den fremtidige retning for både teamet og området og tage ejerskab på rejsen?

I Bankdata arbejder vi indgående med sikkerhed, og her kan du få lov til både at lede og være hands-on, når du sikrer, at brugerprofiler og adgange hos os selv og vores kunder er optimeret, og at processerne er effektiviseret.

PeopleLink Projektleder

PeopleLink søger for Plus Pack AS i Odense

Investerings- og optimeringsprojekter i operations og supply chain

Kan du tænke dig en hverdag med ansvar for projekter, der spænder fra mindre LEAN eller CI-relaterede drifts-projekter til større, komplekse investeringsprojekter? Det får du mulighed for som projektleder hos Plus Pack.

Som projektleder refererer du til virksomhedens Group Operations & Supply Chain Director, og det bliver dit ansvar at sikre en effektiv eksekvering af projekter i både den danske og den belgiske enhed.

Bjarne Nielsen A/S
Reservedelselev til FordStore i Esbjerg

Bjarne Nielsen A/S

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Til vores store FordStore i Esbjerg søger vi lige nu en reservedelselev. Her vil du blive en del af vores eftermarkedsteam, hvor du sammen med reservedelsekspedienter har ansvaret for lageret. Samtidig indgår du som en naturlig del af resten af holdet i indskrivningen, og hjælper til med ekspedition af vores kunder.

Som reservedelselev er du en stor del af vores ansigt udadtil, og vi forventer derfor, du har kundeservice, som en naturlig del af dit DNA.

Bjarne Nielsen A/S
PeopleLink Økonomimedarbejder

PeopleLink søger for HSA Systems A/S i Odense

Kunne du tænke dig at være med til at danne rammerne for det økonomiske setup, du skal arbejde med? Vil du være med på et hold, der er i spændende udvikling? Og ser du værdien i at få et tæt samarbejde og professionel sparring med virksomhedens CFO?

HSA Systems tilbyder en spændende stilling med mulighed for udvikling og optimering af dine arbejdsopgaver i sparring med CFO. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor du efter en grundig indførelse og gennemgang af arbejdsopgaver, vil få udvist stor tillid til dine arbejdsmetoder og forslag til optimering af nuværende processer.

Du vil blive en del af en virksomhed i vækst, hvor økonomifunktionen er på en spændende rejse sammen med resten af koncernen.

Danpo A/S
Tekniker til nathold

Danpo A/S, Give

Du kender dem nok. De lækre nuggets, saftige hot wings og sprøde grillkyllinger. Det er det, vi laver på Danpos fabrik i Farre.

Men for at holde produktionen af vores populære produkter kørende har vi brug for en tekniker til vores nathold, der får et rush ud af at finde fejl og eksekvere på dem. Er det noget for dig?

Danpo A/S
VandCenter Syd A/S Ingeniørpraktikant

VandCenter Syd A/S, Odense

Brænder du for at arbejde med klimaløsninger og anlægsprojekter?

VandCenter Syd søger en engageret ingeniørpraktikant til efteråret 2023.

Som praktikant hos os kan du prøve kræfter med projekter, der har fokus på regn- og spildevand. Du får indblik i, hvordan vi leder spildevand til renseanlæg, og hvordan vi ved hjælp af både innovative og traditionelle løsninger ruster byen til fremtidens klimaudfordringer.

Du vil få rig mulighed for at få indblik i anlæg- og især spildevandsområdet. Nogle af dine arbejdsopgaver kan bestå i at deltage på forskellige projekt- og byggemøder, sikkerhedsrundering og tilsyn, men også at deltage på borgermøder m.m. i forbindelse med konkrete projekter.

Aon Denmark A/S
Sales Executive

Aon Denmark A/S, København, Kolding eller Aarhus

Ønsker du at gøre en forskel for kunderne, brænder du for salgsprocessen, og vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens salgsorganisation i Aon, så er det dig, vi søger.

Vi søger en Sales Executive til en stilling indenfor Health & Wealth (pension og sundhed). Sammen med dine andre kollegaer har teamet fokus på salg til nye kunder og krydssalg til eksisterende kunder i andre forretningsområder.

Aon Denmark A/S
BF-OKS A/S Slagtersvend til opskæring/pakkeri

BF-OKS A/S, Hesslager

Vil du have en skærende karriere?

Vi søger 2 slagtersvende, der kan træde ind i vores kødfyldte verden – en på dagholdet og en på natholdet. Hvis du kan skære igennem den tykkeste bøf og udnytte dit håndværk til at give vores kunder en udsøgt oplevelse, er det dig, vi leder efter!

På dagholdet starter du dagen kl. 06:00 og afslutter kl. 14:45, mens natholdet starter kl. 20:45 og slutter kl. 04:00. Men lad ikke timerne skræmme dig væk, for vi tilbyder gode løn – og arbejdsforhold samt et fantastisk arbejdsmiljø, hvor du kan være sikker på at arbejde med de bedste råvarer og produktionsmetoder.

Gem
Landau Headhunting FORHANDLERE SØGES I HELE LANDET TIL INNOVATIVT KØKKENBRAND MED NORDJYSK STOLTHED

Landau Headhunting søger for JKE Design A/S

En spændende mulighed hos JKE Design

Har du et hjerte, der banker for indretning og design, og har du lyst til at drive din egen køkkenbutik? Vil du være selvstændig med et ambitiøst brand i ryggen? Kan du se dig selv som en del af en vækstvirksomhed, der leverer innovative løsninger i nordisk design af snedkerkvalitet? Og kan du med din sans for ledelse og din skarpe forretningsforståelse skabe resultater og høj kundetilfredshed?

Hvis ja, så har du muligheden for at blive forhandler i en solid og visionær køkkenvirksomhed med en stærk bæredygtig profil!

Gem
Jobindex
Ildsjæl med lederpotentiale og forstand på sublim kundeservice

Jobindex søger for Northern Partners Group ApS i Esbjerg

Vil du være med til at bygge en ny lokal afdeling op for en succesfuld PEO-virksomhed?

Vi hjælper udenlandske virksomheder, lokale freelancere og entreprenører, når de kommer til Danmark for at arbejde.

Som vores nye kollega bliver du daglig leder for din kollega på vores nystartede filial i Esbjerg. Sammen giver I førsteklasses service til vores kunder – og gør vores lokale tilstedeværelse i den vestjyske muld til en bragende succes.

Jobindex
RelyOn Nutec Denmark A/S Financial Controller

RelyOn Nutec Denmark A/S, Esbjerg

Har du lyst til at blive en del af et Finance-team i en spændende global virksomhed?

Vi er verdens førende udbyder af sikkerheds- og beredskabstræning til højrisikoindustrier som olie og gas, den maritime sektor og vindmølleindustrien, hvilket kræver et stærkt medarbejderteam, som du nu har muligheden for at blive en del af.

De primære opgaver du skal løse som Financial Controller er:

 • Månedsrapportering
 • Diverse koncernrapportering
 • Debitoropfølgning

Vi tilbyder en spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling, hvor du kan du sætte dit præg på opgaverne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV