2.837 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

2.837 jobannoncer

Gem
Tønder Kommune

Genopslag – HR-udviklingskonsulent

Tønder

Som udviklingskonsulent har du det store overblik over de metoder, vi arbejder efter, og du er både med til at sikre den røde tråd, når der skal udvikles nyt og til at formidle sammenhængen ud i resten af organisationen.

I Tønder Kommune har vi fokus på det gode arbejdsliv. Vi er optaget af at skabe en arbejdsplads, hvor der både er mulighed og plads til at skabe det gode arbejdsliv.

Gem
GF Forsikring

GRC Specialist

Odense NV

Du bliver en del af det nyetablerede Security & Governance team i Digitalisering, Data og Forretningsudvikling, der er GF Forsikrings forretningsområde for bl.a. drift af alle systemer og udvikling/tilpasning af applikationer, der kan være med til at understøtte GF Forsikrings vækst strategi.

Du vil sammen med teamet sikre, at der etableres den rette governance, identificeres de rette risici og at alt relevant lovgivning overholdes – både i den nuværende drift og ved de nye systemer/applikationer, der løbende udvikles.

GF Forsikring
Gem
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Bookingkoordinator

Givskud

Som bookingkoordinator vil dine primære arbejdsopgaver være at servicere og vejlede gæster via mail og telefon om de mange muligheder, der er for at holde firmaarrangement, overnatning, fest, lejrskole og alt mulig andet i unikke rammer i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Vi tilbyder bl.a. en arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur, med en værdibaseret mission og et større formål samt fleksibel arbejdstid under hensyntagen til gæster og kolleger.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Gem
TUBA Danmark

TUBA Odense søger frivillige terapeuter og psykologer til individuel terapi

Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, supervision og faglig udvikling?

Vi søger to frivillige til vores afdeling i Odense, som kan have individuelle samtaleforløb med unge. TUBA tilbyder et givende og livsbekræftende arbejde med unge i et udviklende fagligt miljø med engagerede kolleger samt terapeutisk erfaring med unge.

TUBA Danmark
Gem
BHJ A/S

Intern projektkoordinator

Gråsten

Vi søger en dygtig og engageret projektkoordinator til at forestå den interne koordinering af vores kommende byggeprojekt.

Du vil indgå i de daglige opgaver i Intern Service, som bl.a. varetager bygningsdrift, herunder lettere vedligehold, praktisk og forefaldende arbejde og service af bygninger og udendørsarealer på vores fire lokationer i Gråsten.

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job i en spændende international virksomhed, som er i vækst og udvikling.

Gem
Schneider Electric IT Denmark

Senior Compliance Engineer

Kolding

Are you ready to be part of a global leader shaping the future of Energy Management and Automation?

What you'll be doing:

 • Manage regulatory certification process and documentation for new and existing products and changes/alternate constructions of existing products
 • Collaborate with other compliance engineers and team members in global environment
Schneider Electric IT Denmark
Gem
Seacabin A/S

Projektleder-/teknisk support til tilbudsgivning og projektforberedelse

Esbjerg

Til kontoret i Esbjerg søger vi en medarbejder med teknisk baggrund til tilbudsgivning, projektforberedelse og projektledelse.

Primære arbejdsopgaver

 • Tilbudsgivning
 • Projektforberedelse

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i vækst, hvor du kan være med til at sætte dit eget præg.

Hvis du er den rette person, der er interesseret i at udvikle dig indenfor en spændende branche, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Gem
RGS Nordic

Maskinfører

Kolding

Er du serviceminded, interesserer du dig for bæredygtighed, og har du hænderne skruet rigtig på og kan køre en gummiged, traktor og gravemaskine?

Til vores anlæg i Kolding søger vi en erfaren maskinfører. Du kommer til at indgå i et mindre team med højt humør, som er gode til at hjælpe hinanden. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kørsel med traktor til bl.a. vanding og fejning af pladsen.
 • Kørsel med gummiged og læsning af lastbiler.

Vi har et rart kollegialt fællesskab, hvor det er naturligt, at vi hjælper og sparrer med hinanden.

Gem
Dagrofa Logistik A/S

Lagermedarbejder (Frost) - Vejle

Trives du med et fysisk arbejde i et travlt miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder?

Din opgave bliver at ekspedere kundernes ordrer, pakke dem på paller og gøre varerne klar til transport. Din succes i jobbet bliver bl.a. målt på, om du når de fastlagte mål for kolli pr. time. Når dagen er næsten omme skal du deltage i den generelle oprydning og rengøring på lageret, så arbejdspladsen fremstår pæn og indbydende til næste skift. I vores daglige arbejde sætter vi en ære i, at kvaliteten af de paller vi ekspederer, er i top.

Dagrofa Logistik A/S
Gem
GF Forsikring

Deltids mødekonsulenter til GF forsikring

Odense NV

Leder du efter et job i faste og gode rammer, med stor kundekontakt og med mange karrieremuligheder på sigt - så har vi jobbet til dig! GF Forsikring søger nu ekstra deltids mødekonsulenter til vores allerede fantastiske team i Odense.

Som mødekonsulent i GF Forsikring vil du via telefonen booke forsikringsmøder med nye, potentielle medlemmer til vores assurandører og rådgivere. Du åbner døren til medlemmerne, hvor du giver et godt førstehåndsindtryk, afdækker behov for forsikringer og sikrer en god efterfølgende

GF Forsikring
Gem
Tinglykke Byg ApS

Erfaren projektassistent

Vojens

Som projektassistent hos Tinglykke Byg vil du spille en vigtig rolle i vores byggeprojekter. Dine primære opgaver vil omfatte:

 • Hjælpe med opstart og vedligehold af tidsplaner for projektgennemførelse
 • Assistere i udarbejdelse og opfølgning af budgetter for projekter og delprojekter
 • Bistå med udarbejdelse og administration af kontrakter og leveranceaftaler
Tinglykke Byg ApS
Gem
Tinglykke Byg ApS

Erfaren teknisk tegner

Vojens

Som teknisk tegner hos Tinglykke Byg vil du få en central rolle i vores projekter. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Udarbejdelse af opstalter og lokaleindretninger
 • Arbejde med principdiagrammer
 • Arkivering af dokumentation og opdatering af tidsplan

Vi tilbyder en spændende stilling med mulighed for faglig sparring og kreativ tænkning, et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger samt mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.

Tinglykke Byg ApS
Gem
Tinglykke Byg ApS

Håndværker til smede- og VVS-arbejde

Vojens

Er du omhyggelig og nyder at levere godt håndværk?

Hos os vil du arbejde med en bred vifte af opgaver inden for reparation og vedligeholdelse. Dine arbejdsopgaver vil omfatte montage og svejsning, etablering af rørføring, etablering samt reparation af metalstrukturer, og assistance ved smede-/vvs- og ventilationsarbejde.

Du vil være en vigtig del af vores hold og bidrage til at sikre kvaliteten og holdbarheden af vores projekter.

Tinglykke Byg ApS
Gem
OK-Fonden

Hjælper søges til 12-årig pige i Faaborg Midtfyn kommune - 10 timer pr. uge

Kværndrup

Til den skønneste 12-årig pige med Rett-syndrom søger vi en hjælper med både ben i næsen og hjertet det helt rette sted.

Rett syndrom er en sjælden, medfødt neurologisk udviklingsdefekt, der hovedsageligt ses hos piger. Syndromet medfører bl.a. psykisk og fysisk udviklingshæmning.​

Pigen, som er kørestolsbruger, er bosiddende sammen med sin lige så skønne familie i Kværndrup, Faaborg Midtfyn kommune. Vi søger en hjælper, der er omsorgsfuld, fleksibel, glad, stabil og handlekraftig.

OK-Fonden
Gem
Billund Lufthavn A/S

Brandmand/First Responder

Billund

Din vigtigste opgave er at indgå i en hurtig og effektiv redningsindsats i forbindelse med havari eller andre ulykker på lufthavnen. Du bliver medansvarlig for sikkerheden på manøvreområdet, og under ledelse af Indsatsleder Fly støtter du bl.a. med overvågning af manøvreområdet for at nedbringe risikoen for kollision mellem luftfartøjer og fugle.

Du vil med garanti få en spændende og varieret hverdag i et motiveret team og med en stor berøringsflade i en spændende, international organisation.

DLG
Gem
DLG

Produktionsmedarbejder til DLG's såsædsfabrik i Beldringe

Odense N

Trives du i et selvstændigt job, er du stabil og loyal, og har du erfaring fra en produktionsvirksomhed, der arbejder med korn, så kan det være, at det er dig vi søger til DLG’s såsædsfabrik i Beldringe.

Dine daglige opgaver vil primært være:

 • drift af maskinanlæg til såsædsproduktion
 • indvejning og kontrol af råvarer
Gem
Miljøstyrelsen

Naturvidenskabelig kollega til miljøregulering og akvakulturområdet

Odense C

Vil du være med til at sikre en miljørigtig udvikling for akvakultur, som er en af verdens hurtigst voksende fødevareproduktioner?

Du bliver en del af akvakulturteamet, som arbejder med miljø- og regelarbejde på akvakulturområdet for at sikre, at produktionen i Danmark kan foregå bæredygtigt. Vores kerneopgaver er at skabe klare retningslinjer for forvaltningen af fiskeopdræt og arbejde for, at erhvervet kan producere bæredygtige fødevarer inden for de givne miljømæssige rammer.

Miljøstyrelsen
Ball Beverage Packaging Fredericia A/S

Engineering Manager

Fredericia

As Engineering Manager, you are responsible for leading, motivating and developing a team of highly skilled employees to ensure maximum efficiency from all equipment and services by means of preventative maintenance and continuous improvements and modifications to equipment and methods.

Each of us has a deep commitment to diversity and inclusion which is the foundation of our culture of belonging. Everyone at Ball is making a difference by doing what we love. Because what we create may change, but what we will always make is a difference.

Ball Beverage Packaging Fredericia A/S
Gem
Kerteminde Forsyning A/S

Engageret medarbejder til vores vand- og varmevirksomhed

Kerteminde

Kerteminde Forsyning er på udkig efter en engageret medarbejder med alsidige færdigheder til vores vand- og varmeafdeling. Vi tilbyder gode og ordnede personaleforhold med stort fokus på trivsel og arbejdsmiljø.

Arbejdsopgaver er bl.a.

 • Daglig drift af varmecentraler, pumpestationer mv.
 • Fejlfinding og vedligehold på el-teknisk udstyr som PLC’er og IT-systemer.
Kerteminde Forsyning A/S
Gem
JOBINPLACE A/S

Jobcoach (20 timer) for ledige i ressourceforløb eller på kontanthjælp

Odense V

Som jobcoach hos JOBINPLACE i Odense vil du arbejde med personer, der er på kontanthjælp eller visiteret til ressourceforløb på baggrund af komplekse udfordringer ift. at opnå beskæftigelse eller uddannelse.

Som jobcoach er du en nøgleperson i vores individuelt formede forløb, hvor der arbejdes tværfagligt og helhedsorienteret med og om kursisten. Dit mål er at motivere kursisten til at tage ansvar for egen udvikling og finde vejen til beskæftigelse eller uddannelse. Eller hjælpe kursisten med at få en reel afklaring af evner og muligheder gennem praktik i en virksomhed, som ønsker at bidrage til dette - og ser en værdi i at gøre det.

JOBINPLACE A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV