2.843 job matcher din søgning 2.843 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.843 resultater.
Nordic Retail A/SKey Account Manager

Nordic Retail A/S

Kameraovervågning, varesikring, svindbekæmpelse, butiksindretning og kø-nummersystemer.

Dine opgaver vil bestå i at vedligeholde og udvikle en del af vore eksisterende kunderelationer, primært indenfor detailbranchen, samt opsøge og etablere nye kunder. Kunderne befinder sig i hele Danmark, så en vis rejseaktivitet må påregnes.

Vi tilbyder:

 • Interessante og varierede arbejdsopgaver, med stor frihed i hverdagen.
 • Kompetente kollegaer som hjælper dig til at opnå dit budget.
 • Gode lønforhold, firmabil og attraktiv pensionsordning.
ProTalentErfaren afdelingsleder søges til ambitiøs rengøringsvirksomhed

ProTalent søger for C.C. Rengøring i Kolding

Til at varetage det daglige ansvar for C.C. Rengørings privat- og erhvervskunder, hovedsageligt i Kolding-området, søger vi en erfaren og kvalitetsbevidst afdelingsleder.

C.C. Rengøring lever af glade kunder. Du er derfor god til at skabe resultater af højeste kvalitet, og du kan lede og udvikle dit team, så kundetilfredshed og medarbejdertrivsel altid er i top. Du har flere års ledererfaring fra rengøringsbranchen, måske har du en baggrund fra en større aktør i branchen, du kan se hvordan du gennem dine kompetencer og din erfaring kan bidrage til udviklingen i C.C Rengøring.

Din kundeportefølje består af privatkunder, mindre erhvervskunder, store erhvervskunder samt flyttelejligheder.

Matas A/SSalgschef

Matas A/S, Billund

Matas-kædens Salgschefers hovedopgave er at optimere salg og drift i de 20 butikker, der ligger i distriktet.

Salgschefen refererer til Retail-direktøren, der har ansvaret for Matas kædens butikker og udfører sit arbejde i tæt samarbejde med kædens øvrige Salgschefer.

Den daglige driftsoptimering vil bl.a. indeholde følgende opgaver:

 • Drive og følge op på salget sammen med butikscheferne, således vi sikre butikkens salg og indtjening, hvor en god aktionsplan udarbejdes på baggrund af resultater, mål og potentiale.
 • Motivere butikschefer og medarbejdere i distriktets butikker, hvor du vil indgå som spillende træner.
 • Være butikschefernes sparringspartner i personalespørgsmål og bidrage til en kontinuerlig udvikling af såvel butikschefer som medarbejdere i butikkerne.
Brødrene DahlIntern sælger til Danmarks største grossist på VVS og VA, Odense

Brødrene Dahl

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Som intern sælger hos Danmarks største grossist på VVS og VA kommer du til at arbejde i et miljø, hvor der er fokus på sammenhold, medarbejderudvikling og branchens bedste kundeservice.

Din arbejdsdag er præget af varierende opgaver, og du får ansvar for egne opgaver og frihed til at vejlede vores kunder omkring den bedste løsning.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse primært pr. mail og telefon, men også fysisk, samt udskrivning af ordrer
 • projektstyring af sager
Brødrene Dahl
Jobindex A/S
Tekniker med B+ og C-kørekort

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug dine evner som prøvemester i en velkonsolideret virksomhed, hvor du verificerer udleveringsmængder på brændstofstandere på tankstationer i dit område.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

Jobindex A/S
Scan-Med A/SProduktspecialist

Scan-Med A/S

Fra hjemmekontor og bilen booker du besøg hos læger og sygeplejersker på afdelingerne. Du opnår hurtigt en stærk faglig kompetence, der gør, at du tager den løbende opfølgning og dialog med brugerne herunder naturligvis instruerer og påvirker nye brugere, der løbende kommer til. Vi sørger for at du hurtigt kommer på vores målrettede produkttræning såvel hos leverandører som internt i huset.

Du motiveres af den brede kontaktflade, den relativt store produktportefølje, det tekniske indhold i produkterne og så det at få lukket en ordre! Det er vigtigt, at du trives som ”hunteren”, der arbejder selvstændigt under stort ansvar.

Størstedelen af arbejdstiden går med kundebesøg og jobbet indebærer en del rejseaktivitet i Danmark.

SALUS Boligadministration A.m.b.aTeamleder til sekretariat med kommunikationsbaggrund

SALUS Boligadministration A.m.b.a, Aabenraa

Vi ønsker at forbedre vores kommunikationsindsats både internt i organisationen, til vores beboere og omverdenen. Vi søger derfor en teamleder med kommunikationsbaggrund, til at hjælpe os.

Udover at løfte kommunikationsopgaver, omfatter stillingen også administrative opgaver i vores sekretariat samt ledelsesansvaret for tre medarbejdere i sekretariat og telefonreception.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte følgende:

 • Løbende implementering og tilpasning af fælles kommunikationsstrategi for SALUS og medlemsorganisationer.
 • Social Media Management med det formål, at udbrede kendskabet til SALUS via sociale medier (LinkedIn, Facebook m.v.).
 • Opdatering og udvikling af vores hjemmeside.
BankdataSoftware developer/business consultant – datahaj til Data Warehouse i vores Modelling & Solutions- eller Business Intelligence-team

Bankdata, Fredericia

Brænder du for komplekse dataopgaver, hvor du skal bruge din analytiske sans og nysgerrighed?

Så får du her muligheden for at spille en vigtig rolle i at sørge for, at vores kunder – bankerne – får værdifulde indsigter, der sætter dem et skridt foran konkurrenterne.

Du bliver desuden en del af et team, hvor vi virkelig har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Og fordi vi har en stærk forbedringskultur, får du også rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre dig,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.
Indrykket: 
BankdataIT-ingeniør – har du lyst til at bygge fremtidens Data Warehouse?

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at flytte vores Data Warehouse fra on-premise-løsninger hen imod DevOps og måske en cloudbaseret fremtid?

Vi vil i de kommende år starte rejsen mod en fremtid baseret på cloudteknologi, så har du erfaring på dette område, vil du blive en af vores frontløbere på en fremtid i skyen.

I et team, hvor både humor og faglighed er i top, vil du blive en del af spændende projekter. Her vil du få muligheden for at arbejde med de nyeste BI-værktøjer fra Microsoft til SAS Institute og få driftsansvar for egne delsystemer i afdelingen,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.
Indrykket: 
Arla Foods amba
Lagermedarbejder - Esbjerg

Arla Foods amba

Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Esbjerg Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være dig, vi søger. Vi garanterer, at du her får mulighed for at bruge din faglighed inden for logistik og lager i et uformelt og stemningsfyldt arbejdsmiljø.

Din arbejdsplan vil være Mandag - Fredag, og dine timer i tidsrummet 15:00 – 23:00. Din dag forløber med følgende opgaver:

 • Du finder varer frem til ordrer – alt er lokationsstyret ( Pluk – Pak )
 • Bidrage til implementering af nye arbejdsgange og løbende forbedringer
 • Læsse lastbiler Du deltager aktivt i Lean møder
Arla Foods amba
Indrykket: 
føtexSalgsassistent til Kundeservice, Post og kiosk - Odense C

føtex

Vil du have et job med fleksible arbejdstider og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i føtex måske lige noget for dig. Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Rollen som salgsassistent er meget mere end at holde butikken pæn, ordentlig og opfyldt. Du bliver en vigtig del af en hverdag, der byder på stor variation, og du lærer at læse den situation, du befinder dig i, samtidig med at du bliver styrket i kommunikation og konfliktløsning.

Der er ingen dage, der er helt ens, så dine opgaver varierer. Nogle opgaver løser du alene, andre løser du med dine kolleger. Til tider er du alene i din afdeling, og så har du ansvaret for at nå i mål med opgaverne – og med tiden bliver du måske lukkeansvarlig.

Indrykket: 
Færdselsstyrelsen
Har du en smilende stemme og brænder du for god kundeservice?

Færdselsstyrelsen, Ribe

Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker i løbet af en dag? Er du serviceminded helt ud til fingerspidserne. Så er du måske vores nye kollega i call-centeret?

Du kommer til at have en bred opgaveportefølje, da du skal håndtere kontakten med mange borgere og virksomheder, som søger hjælp indenfor Færdselsstyrelsens fagområder. Derudover kommer du til at samarbejde med dine kolleger fra vores forskellige afdelinger i hele organisationen.

Som en del af holdet vil du komme til at besvare spørgsmål over telefon inden for styrelsens fagområder, såsom f.eks. bilsyn, taxa, varebil, bus og gods samt at deltage i vores sagsstyringsopgaver i form af journalisering og sagsoprettelse af skriftlige henvendelser.

Færdselsstyrelsen
Jyske Bank
Assisterende rådgiver til Ribe

Jyske Bank

Vil du være en vigtig del af holdet i forhold, der gør, at vi følger med efterspørgslen fra vores kunder og sikrer gode kundeoplevelser?

Vores kunder vil heldigvis gerne lave forretninger med os, og derfor har vi brug for dig til – i tæt samarbejde med dine nye kolleger – at sikre vores levering af de indgåede aftaler. Vi vil levere gode kundeoplevelser i hele værdikæden, sådan at kunderne også oplever at modtage deres produkter til den aftalte tid.

Heri får du en vigtig rolle, og du får stor indflydelse på, hvordan samarbejdet til dine gode kolleger opbygges og udvikles. Du lykkes godt i jobbet, når du:

 • brænder for – sammen med dine kolleger – at skabe den unikke kundeoplevelse
 • holder mange administrative bolde i luften uden at miste overblikket
Jyske Bank
Indrykket: 
Bone Consult A/SIT-systemkonsulent/-supporter

Bone Consult A/S, Vejle eller Aalborg

Vi søger en serviceminded IT-systemkonsulent/-supporter, som forstår at supportere kunder med IT-udfordringer og rådgive om de rigtige IT-løsninger.

Kunne du tænke dig at få ansvar for Bone Consults daglige drift, supportopgaver samt vedligeholdelse af vores cloud-servermiljø? Vi tilbyder et udfordrende job i et kundeorienteret miljø, hvor du vil få betydelig indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde.

Udover dette, vil dine opgaver blandt andet omfatte:

 • Indslusning af nye kunder/brugere og administration af eksisterende brugerplatform
 • Dokumentation og standarder som driver maksimal sikkerhed og oppetid
 • Troubleshooting og forebyggende vedligeholdelse af platform
C-Level ConsultingØkonomiassistent/PA

C-Level Consulting søger til Family Office i Svendborg

ES Management varetager en særlig vigtig rolle som Family Office for Erik Skjærbæk. En lille og meget kompetent organisation skal bygges op, så alle administrative forhold afvikles sikkert og i ejerskabets tempo.

Stillingen er nyoprettet, og du refererer til økonomidirektøren. Du har din daglige gang på kontoret i Svendborg, hvor opgaverne er:

 • Økonomi/administration
  • Betaling, bogføring, fakturering og offentlige indberetninger
  • Afstemning samt moms
  • Klargøre materiale til perioderapporter
 • PA
  • Assistere med præsentationer
  • Arrangere ophold, transport osv.
  • Tage referater og deltage i forretningsmøder
føtexSalgsassistentelev til serviceenheden - Odense C

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde oplever man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én der ikke er. Det er forskellen der gør, at kunderne kommer igen og igen.

Så er du på jagt efter en uddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er rigtig gode? Har du gåpåmod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb – så er salgsassistentelevuddannelsen lige noget for dig!

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag, og du vil hurtigt blive et af de kendte ansigter, som kunderne søger for hjælp og assistance.

Indrykket: 
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Varde

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Deputy Store Manager.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Indrykket: 
SuperBrugsenSlagtersvend Barselsvikariat, SuperBrugsen, Skårup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 40 medarbejdere. Skårup ligger på det naturskønne Sydfyn, ikke langt fra Svendborg.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Hjælpe til med delikatessearbejdet
 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af convenience varer
Indrykket: 
KOMPAN A/SRegional Sales Manager, International Sales

KOMPAN A/S, Odense

We are market leaders in delivering state of the art playground and fitness sites. We design, produce and install more than 1,000 playground and fitness areas each month across 90 countries - corresponding to an installation every 44th minute. KOMPAN is a world leader in the industry and is now searching for a Regional Sales Manager to join our international sales team based at our headquarter in Odense, Denmark.

You will be P/L responsible for your markets in Central- and Eastern Europe, the Balkans and South America. As market responsible, it is your responsibility to build, develop and implement sales and marketing initiatives in each market via distributors, agents or Key Accounts and to represent KOMPAN in the best way possible and ensure that the markets are covered optimally.

Indrykket: 
Centrum Personale A/S
SALG AF IT-SIKKERHEDSLØSNINGER TIL DET NORSKE MARKED

Centrum Personale A/S søger for kunde

Har du en baggrund inden for sikkerhedsarbejde – fx fra politiet, forsvaret eller sikkerhedsbranchen? Har du drivet til at sælge IT-sikkerhedsløsninger? Og kan du tale og skrive norsk?

Så vil vi gerne i kontakt med dig: Vi søger en Key Account Manager til vores kunde – en virksomhed i vækst, som leverer et særligt udvalg af højteknologiske sikkerhedsløsninger. Virksomheden har egen udvikling og produktion og har kunder i hele Danmark, Norge samt en lang række internationale aktiviteter.

Stillingen er på fuldtid og med ansættelsesstart snarest muligt. Du bliver en del af en virksomhed, som tilbyder gode personaleforhold, som fx en god løn og en bonusordning uden begrænsning. Arbejdssted er på Vestegnen eller Kolding.

Indrykket: