2.108 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

2.108 jobannoncer

Gem
BWT Danmark

IT-supporter søges

Greve

Kunne du tænke dig at blive en del af et supportteam, hvor du vil få en central rolle?

Du vil løse daglige helpdesk-opgaver og bidrage til at effektivisere vores driftsrutiner og opgaver. Derudover varetager du vedligeholdelses-, drifts- og udviklingsopgaver, fejlsøger og dokumenterer it-løsninger.

Vi tilbyder dig en spændende og alsidig fuldtidsstilling i en international virksomhed.

BWT Danmark
Gem
Banedanmark

Sektionschef til regelforenkling og procesoptimering

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du stærk i relationer, forstår du at skabe gode resultater med fokus på forretningens behov, og har du styr på tekniske regler ved jernbanen? Hvis du også kan drive proces- og udviklingsopgaver, så er det dig, vi har brug for!

Du bliver leder for en enhed bestående af ni projektledere og et mindre team af TSI (Tekniske Specifikationer for Interoperabilitet) fagspecialister. I skal sammen varetage omstillingen af de tekniske regler i samarbejde med specialister fra alle banens fagligheder.

Banedanmark
Gem
Kriminalforsorgen Øst

Genopslag: Håndværker/værkmester med maleruddannelse søges til beskæftigelsen i Jyderup Fængsel, Kriminalforsorgen Øst

Jyderup Fængsel hører til Institution Nordvestsjælland og søger uddannet maler til at beskæftige de kvindelige indsatte.

Som værkmester skal du indgå i fængslets beskæftigelse af de indsatte, som beskæftiges inden for en række forskellige faglige håndværksspor samt montageopgaver.

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

Sælger til Davidsen, Ringsted

Vil du med på Davidsen-holdet?

I denne spændende stilling bliver du del af en velfungerende, lokal trælast og butik med et engageret team på 11 kolleger.

Du indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en vigtig del af del af vores hverdag – og hvor vi har det sjovt, når vi er på arbejde.

Gem
Michael Lundbech A/S

Projektleder for kundespecifikke ordrer søges

Ringsted

Michael Lundbech A/S’s eksisterende og nye kunder belønner os med flere opgaver. Derfor søger vi en erfaren projektleder til at styre kundeprojekter med fokus på sprøjtestøbning.

Som projektleder forventer vi, at du tager projektet videre fra endt værktøjsfremstilling til godkendelse af kundens emne og til opstart af produktion. Det er vigtigt for os, at du har hands-on igennem hele processen og har mod på at vurdere og analysere udfaldsprøver med henblik på at sikre, at vi har opnået den rette kvalitet og evt. foreslå ændringer, der kan skabe værdi for kunden.

Gem
Region Sjælland

Sygeplejerske til Plastik,- og brystkirurgisk sengeafsnit P93 SUH Roskilde

Roskilde

Kunne du tænke dig at arbejde 8 timers vagter alle dage og kun have weekendvagt hver 4. weekend?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi er den eneste plastik- og brystkirurgiske afdeling i Region Sjælland og et af Danmarks største brystkræftcentre. Sygeplejeopgaverne er typisk, præ- og postoperativ sygepleje, herunder grundig information til patienter og deres pårørende.

Vi laver en del forskning såvel nationalt som internationalt, såvel blandt læger som blandt sygeplejersker. Vi er, af Dagens Medicin, kåret som Danmarks bedste i forhold til melanom-behandling, hvilket vi er meget stolte af.

Gem
Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Næstved Storcenter

I Synoptik brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder. Vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser - vi sælger også mode og livskvalitet. Som salgsrådgiver gør du en meningsfuld forskel for vores kunder hver eneste dag.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af butikkens salgsdel, sundhedstjek og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del. Som salgsrådgiver har du derfor en alsidig og spændende hverdag.

Improve Business ApS søger for kunde
Gem
Improve Business ApS

Kan du sikre korrekt udbetaling af 250 lønsedler hver måned samtidig med at du udvikler vores lønadministration?

På vegne af vores kunde søger vi dig, der kan sikre præcis lønudbetaling for 250 medarbejdere og bidrage til udviklingen af vores lønadministration. Virksomheden er beliggende i Sydsjælland og tilbyder en dynamisk arbejdsplads med hurtige beslutninger.

Du bliver en del af et sammenhængende team, hvor alles bidrag værdsættes, og hvor vi udvikler os sammen. Din kommende chef, Group CFO, siger det på denne måde: "Vi kan og skal alle lære af hinanden i vores nære samarbejde.'"

Gem
Svend Hansen Byg & Mal ApS

Faglært tømrer/snedker

Hos Svend Hansen Byg & Mal udbedrer vi bl.a. forsikringsskader. Du kommer derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader, større brand- og vandskader samt andre renoveringsopgaver – og med din høje faglighed er du med til at give kunderne ro i maven.

En typisk arbejdsdag vil være, at du kører direkte hjemmefra og ud til dagens opgave. Du styrer selv dine egne opgaver med bestilling af materialer og kontakten med kunder og andre leverandører.

Vi gør vores bedste for at skabe en god arbejdsplads – for vi tror på, at alle skal kunne stå op og være glade for at gå på arbejde om morgenen.

Gem
Stevns Kommune

Hjemmeplejen Strøby søger SSH i dagvagt

Er det vigtigt for dig at yde støtte af høj kvalitet til borgerne, er du stabil og arbejdsom, en god kollega, fagligt stærk (er du nyuddannet, er vi også gode til at oplære og videregive vores viden, så det er ingen hindring for at søge) og nyder du det frie, men også ansvarsfulde liv som udekørende, så kig denne vej:

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor vi bl.a. gerne vil fremhæve følgende:

  • Du kan arbejde 37 timer om ugen.
  • Du kan selv vælge om du vil arbejde hver 2. eller hver 3. weekend.
  • Vi laver nye mindre teams fra 1/9, hvor tværfagligheden og det gode samarbejde på tværs af sygepleje, hjemmepleje, terapeuter og visitation kommer i fokus.
Gem
Café Korn ApS

Partner til café i hjertet af Køge – sæt gaflen i vores succesrige koncept

Vil du have nøglerne til en café, der åbner efter sommerferien og kommer til at summe af liv og dufte af kaffe? Og har du lyst til at være en del af en professionel gruppe på 9 partnere, der står for Café Korns generelle udvikling?

Som partner har du god erfaring fra en lignende rolle fra hotel-, køkken- eller restaurationsbranchen.

Klar til at gribe nøglerne?

Café Korn ApS
Gem
Mentorbarn - Relationer For Livet

NGOen Mentorbarn søger socialfaglig procesleder til Sydsjælland

Vil du skabe relationer og netværk for børn og unge i udsatte positioner?

NGOen Mentorbarn tilbyder børn og unge i udsatte positioner en frivillig venskabsfamilie, der åbner deres hjem for barnet og inviterer barnet ind i familiens fællesskab. Vil du med på holdet og sikre, at vi finder de helt rigtige familier til børnene?

Det er dig, der i felten har ansvaret for at omsætte vores samarbejdsaftaler med kommunerne til reelle match, og det er dig, der sikrer, at vi finder de helt rigtige familier, og at familierne får den støtte, de har behov for.

Gem
Andel Holding A/S

Dataetisk koordinator med interesse for ESG

Svinninge

Har du lyst til at bidrage til to af de vigtigste samfundsmæssige spørgsmål i vores tid?

Kan du se dig selv i en stilling, hvor din primære opgave vil være at fremme en kultur, der prioriterer dataetik i en branche, hvor udfordrende og vigtige dataetiske positioner skal defineres i årene fremover?

Samtidig får du mulighed for at bidrage til at hæve barren for bæredygtighedsrapportering og datakvalitet.

Andel Holding A/S
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Engageret underviser til Bygningskonstruktøruddannelsen

Næstved og Nykøbing F

Er du en passioneret bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør, som brænder for at lære fra dig, inspirere og motivere studerende? Søger du en stilling, hvor du har frihed til fordybelse og mulighed for at udfordre dig selv og dine idéer? Vil du arbejde et sted, hvor fleksibilitet og work-life balance er en naturlig del af kulturen?

Kan du nikke ja til ovenstående, så er denne stilling som underviser på vores bygningskonstruktøruddannelse lige noget for dig. Vi søger en engageret underviser, der vil være med til at skabe et kreativt og inspirerende læringsmiljø for vores studerende. Hos os vil du have mulighed for at udforske dine interesser og skabe undervisning, der skaber en dyb og meningsfuld forståelse og viden hos vores studerende.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Gem
HusCompagniet A/S

Salgstrainee, HusOnline

Ringsted

Som vores nye salgstrainee kan du se frem til et unikt salgsjob, hvor du kommer gennem et udviklingsforløb som sælger med udgangspunkt i teori men mest praktik og learning by doing.

Som salgstrainee får du chancen for at guide og vejlede vores kunder fra start til slut via deres online bestilling. Kommunikation med kunderne vil være online møder, chat eller mails.

Gem
Region Sjælland

Chefkonsulent med HR juridiske kompetencer til Sekretariatet hos Det nære Sundhedsvæsen

Sorø

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vil du være med til at sætte dit aftryk på organisationsudviklingen og de personalejuridiske aftaler, der skal bidrage til at opfylde ambitionerne om et endnu bedre sundhedsvæsen?

Til tiltrædelse snarest muligt søger vi en chefkonsulent, der har særlig indsigt i organisationsudvikling, ledelsesbetjening og ansættelses- og arbejdsret, gerne fra den offentlige sektor.

Gem
Andel Energi

Product Manager – 12 måneders vikariat

Svinninge

Vil du være med til at drive udviklingen og implementeringen af et produktområde med stort vækstpotentiale?

Du kommer både til at have det store overblik over området, men skal også kende til en masse detaljer, så du ved, at det hele spiller sammen – du bliver med andre ord den, der ved mest om serviceydelser til de grønne løsninger i Andel Energi.

- Anders
Andel Energi
Gem
Zealand Business College

Underviser til SOSU

Slagelse

Vi søger pr. 1. september 2024, eller snarest muligt, en underviser til Social- og sundhedsuddannelserne med fokus på Psykiatri og Somatik-undervisning samt GF2.

For stillingen gælder, at du:

  • Er frisk på at undervise GF2, SSH og SSA. Men i perioder også kan se dig selv med helt unge elever på brobygningsforløb og GF1.
  • Brænder for at videregive faglig viden og faglig stolthed til elever.
Gem
Super Dæk Service

Mekaniker søges til Super Dæk Service Roskilde Syd

Lejre

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.

Du bliver en del af et velfungerende team i Roskilde Syd, hvor ingen er for fin til at tage en ekstra tørn og give en hånd med, hvor der er brug for det. Vi bakker hinanden op og lægger stor vægt på det gode arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på dine arbejdsområder og opgaver, samt relevant uddannelse efter dine ønsker.

Gem
Zealand Business College

Skab fremtidens slagtere – bliv faglærer på Danmarks Slagteriskole ZBC

Roskilde

Vi søger en passioneret og kompetent faglærer til at uddanne fremtidens svineslagtere. Som en del af vores dedikerede team vil du spille en central rolle i at forme og udvikle elevernes færdigheder og viden inden for svineslagtning.

Vi tilbyder et tilpasset onboardingsforløb med gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og sparring, på en hyggelig og social arbejdsplads

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV