1.869 job matcher din søgning 1.869 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWERCARE A/S

Vi søger sygeplejersker og jordemødre i både Danmark og Norge

Uanset om du er jordemoder eller sygeplejerske har vi spændende vagter over hele Danmark og i hele Norge. Grib chancen og tag på et arbejdseventyr, der styrker både faglighed og økonomi.

SDS

Som vikar i Norge tilbydes du branchens bedste løn og stor fleksibilitet – både som jordemoder og som sygeplejerske. Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at være af sted og hvilken type vagter, du ønsker.

Hvis du er sygeplejerske har vi vikariater inden for alle specialer i både Danmark og Norge.Hvis du er jordemoder er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har STAN-certificering.

POWERCARE TILBYDER:

 • Høj løn
 • Gratis rejse og bolig
 • Vi sørger for alt det praktiske
POWERCARE A/S
Gem
Fibia P/S

Senior BI analytiker

Haslev eller Tilst

Er du interesseret i at arbejde med nye teknologier og store mængder af data? Vil du være en vigtig spiller i den fremtidige udvikling af BI og Analytics hos Fibia?

I rollen som Senior BI Analytiker vil du i fællesskab med det øvrige BI team sikre udnyttelse samt videreudvikling af vores analytiske fundament til gavn for forretningen og i sidste ende vores kunder.

Helt konkret vil dit arbejde bl.a. bestå af:

 • Samarbejde med de enkelte forretningsområder for at identificere og fortolke forretningsmæssige udfordringer, der kan omsættes til analytiske undersøgelser og løsninger der understøtter forretningen i beslutningstagning
 • Bistå med ad hoc-beslutningsstøtte via dataanalyser
Fibia P/S
Vejdirektoratet

Områdechef til Vejsektor og Myndighed

Næstved, Middelfart, Aalborg Øst eller København V

Har du bred ledelsesmæssig erfaring og kunne du tænke dig en central lederrolle på et område med forskellige fagligheder og fokus på at finde gode løsninger?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Din vigtigste opgave bliver at sikre, at områdets opgaver løses bedst muligt i forhold til samfundsudviklingen og den politiske dagsorden.

Kerneopgaverne er:

 • at sikre udvikling og drift af en borgerorienteret myndighedsbehandling på vejområdet med ensartet, kompetent og dialogorienteret håndtering af sager
 • at sikre et tidssvarende regelgrundlag på vejområdet, herunder udvikling af vejlovgivningen og anden relevant lovgivning
Vejdirektoratet
AJ Consult A/S

Ingeniør/bygningskonstruktør til bærende konstruktioner/projektering

Nykøbing F

AJ Consult A/S oplever en positiv udvikling og vi har brug for flere dygtige kolleger.

Vi forventer, at du grundlæggende har et godt kendskab til arbejdet med byggeri samt viden om, hvordan et byggeri er ”skruet sammen”, herunder et højt fagligt niveau omkring projektering af nybyggeri samt renovering, om- og tilbygninger.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med fokus på et godt arbejdsklima, en fri omgangstone og alsidige opgaver og arbejdsdage.

Gem
Recover

Fugttekniker

Holbæk

Se video om Recover som arbejdsplads

Recover tilbyder dig en fuldtidsstilling med:

 • Fleksibelt arbejde, hvor du selv planlægger din arbejdsdag
 • Grundlæggende og udvidet fugtteknisk uddannelse
 • Ordentlige ansættelsesforhold
 • Videreudvikling af kompetencer og interne karrieremuligheder

Et eksempel på en almindelig arbejdsdag kan være, at du starter hjemme med sagsopfølgning, efterfølgende kører du ud til de skader, du skal besigtige og vurdere, hvorefter du måske svinger forbi kontoret for rapportskrivning eller lign. Du har altså ansvar for dine egne sager og planlægger din egen dag.

Recover
Gem
Bisca A/S

Produktionsplanlægger

Stege

Er du en skarp analytisk og resultatorienteret produktionsplanlægger, der kan at sikre en smidig produktionsproces med optimal udnyttelse af ressourcer og minimal forsinkelse?

Som produktionsplanlægger vil du have ansvar for at koordinere produktionsaktiviteter på tværs af afdelinger og bidrage til vores overordnede mål om effektivitet og kvalitet.

Primære opgaver / ansvarsopgaver:

 • Udvikling af produktionsplaner, der maksimerer ydeevnen og minimerer forsinkelser
 • Påvirkning af bemandingsplan og råvareindkøb for at imødekomme produktionsbehov
PwC
Gem
PwC

Lyder en uddannelse som revisortrainee hos PwC spændende? (Ringsted)

Ringsted

Har du altid været glad for de økonomiske og matematiske fag i skolen? Og er du nysgerrig på, hvordan du får en masse års erhvervserfaring, mens du tager en uddannelse?

Så læs her mere om muligheden for at uddanne dig til revisor hos PwC, hvor du udvikler dig inden for revision, får gode relationer til dygtige kolleger og spændende kunder fra det danske erhvervsliv.

PwC
Securitas A/S

Securitas Technology søger sikringsteknikere til hele landet

Er du en passioneret sikringstekniker på udkig efter det næste spændende skridt i din karriere?

Vi leder efter dig med passion for sikringssystemer som fx adgangskontrol, videoovervågning, tyverialarm og brandsikring.

Som sikringstekniker er din primære opgave at installere, idriftsætte og vedligeholde de tekniske løsninger, der beskytter vores kunders ejendomme og værdier.

Securitas A/S
HedeDanmark A/S

Karrieremulighed: Tilbudsberegner og projektleder i et job!

Sorø, Smørum

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Har du både en skarp forretningsforståelse, er du god til et gennemskue udbud, og har du erfaring med at køre projekter fra start til slut? Så har vi en fantastisk mulighed til dig!

Dette er et selvstændigt job, hvor du drives af målet om at vinde ordrer og udbud. Tilbud og beregningsdelen vil være det primære i jobbet, men derudover vil du også få ansvar for at planlægge, styre og eksekvere anlægsprojekter.

Du vil selv have indflydelse på din hverdag og på fordelingen mellem beregning og projektledelse, alt efter hvor dine spids kompetencer ligger.

HedeDanmark A/S
NEXT Uddannelse København

Grundfagslærer til dansk og psykologi på NEXT

Ballerup, København NV og Slagelse

Vi søger lige nu en grundfagslærer til undervisning i dansk og psykologi.

Som led i udviklingen af en ny erhvervsrettet konstabeluddannelse (EKU), som NEXT i samarbejde med tre andre skoler står i spidsen for, vil du derudover blive inddraget i et nyt og spændende undervisningsforløb.

Primære arbejdsopgaver

 • Undervisning på erhvervsrettet konstabeluddannelse på Slagelse Kaserne i grundfaget dansk og psykologi
 • Undervisning i 10. klasse på NEXTs lokation på Nørrebro og i Ballerup
 • Indgå i udviklingsarbejde omkring fagene i fagteams.
Banedanmark

Trafikal projektplanlægger

Fredericia, Ringsted

Vil du være trafikal sparring for projektlederne i anlægs- og fornyelsesprojekter på jernbanen?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Din og teamets rolle er at koordinere og optimere togtrafikken og sporarbejderne.

Dit primære ansvar bliver optimering af den trafikale planlægning af større og mindre projekter i samarbejde med vedligeholdelsesplanlæggerne. Du bliver fra start oplært i vedligeholdelsesplanlægning, da du her skal kunne fungere som afløser ved sygdom og ferie. Efter oplæring i vedligeholdelsesplanlægning vil du få tildelt egne projekter, som du herefter skal planlægge.

Banedanmark
Gem
GEjSER

Butiksassistent med flyverfunktion

Sjælland

Trives du i en stilling med fart over feltet, hvor to dage aldrig er ens? Så er du måske vores nye butiksassistent med flyverfunktion, som får en alsidig hverdag på tværs af Sjælland og i vores snart 17 butikker.

Som butiksassistent / flyver går dit arbejde ud på at…

 • Stå i vores butikker og sælge samt yde god kundeservice til vore mange kunder
 • Udføre diverse butiksrelaterede opgaver, såsom at trimme hylder og fylde varer op efter behov

Desuden har vi en klar forventning om, at du er omstillingsparat, da du som flyver vil bemande huller ved sygdom, ferier og andet, hvorfor din vagtplan kan ændre sig fra dag til dag.

Stillingen kræver, at du har kørekort.

Gem
Simteq A/S

Full-stack Java Spring/Angular developer

Ringsted

Du bliver en del af et relativt ungt team, som er teknisk velfunderet.

Vores platform og infrastruktur er bygget på følgende teknologier. Vi forventer ikke, at du behersker dem alle, men kendskab til mindst et par stykker af dem, vil være fordelagtigt.

At arbejde hos SIMTEQ består i:

 • At designe og implementere løsninger til komplekse problemstillinger for vores kunder
 • At komme med ideer til- og forbedre vores allerede eksisterende løsninger løbende
 • At supportere kunder
DC Workshop

Tekniker/mekaniker

Køge

Er du klar til at blive en del af Danmarks mest imponerende specialværksted?

Vi arbejder tæt sammen med nogle af de mest eksklusive special- og racerbiler på markedet. Vores opgaver spænder vidt, fra rutinemæssig service til omfattende restaureringer og banekørsel.

Du er god til at samarbejde for at nå de fælles målsætninger, der sættes. Samtidig kan du lide at være social og har en god sans for humor, som der også skal være plads til i arbejdet.

DC Workshop
Safe IT-Solutions ApS

Søger en engageret IT-nørd

Vordingborg

Har du altid fået at vide, at du er IT-nørden derhjemme? Har du lyst til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at implementere og vedligeholde deres IT-systemer?

I Safe IT får vi flere og flere opgaver indenfor rådgivning og implementering af IT-konsulentbistandsopgaver, som har fokus på løsninger, der hjælper vores kunder med at efterleve GDPR-kravene inden for IT-sikkerhed, men som også er simple og let tilgængelige.

Køge Kommune

Regnskabsmedarbejder til central økonomiafdeling

Køge

Kan du lide at arbejde med økonomi og har interesse i at forskellige økonomiopgaver, så kan vi tilbyde en fantastisk mulighed i dette job.

Regnskabsteamet er et velfungerende team, som supplerer hinanden godt fagligt og personligt. Der er en god energi i teamet, så du skal være åben og trives med et højt udviklings- og læringsmiljø.

Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med mulighed for flextid og op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Bedrocan Danmark ApS

Teknisk medarbejder

Lille Skensved

Som teknisk medarbejder bliver du en del af Bedrocans facility-team.

Din opgave er at støtte driften, og sørge for vedligeholdelse og reparation af maskiner og tekniske installationer, såvel som vedligeholdelse af kalibreringssystemet.

Gem
Evida

Tre fagspecialister til kritisk infrastruktur

Viborg, Stenlille eller Middelfart

Som fagspecialist i vores afdeling Infrastruktur vil du bl.a. skulle løse opgaver inden for F-net (stålnet) og ventiler:

 • Sikre, at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
 • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler
 • Deltage i planlægning af udførelsen af omlægninger

Se video om Evida som arbejdsplads

Du får en vigtig rolle, hvor du får mulighed for at trække på hele din erfaring og samtidig får rig lejlighed til at udvikle dine faglige kompetencer yderligere. Da vi gerne vil udnytte og udvikle dine kompetencer til fulde, vil du også kunne få opgaver uden for stålnet-området.

Evida
Vordingborg Kommune

Vejleder til sygedagpengeteamet

Vordingborg

Vil du være med til at vejlede og hjælpe sygemeldte borgere tilbage på arbejdsmarkedet?

Vi søger en kollega til at arbejde med de borgere der har været længerevarende sygemeldte, og du vil skulle tage stilling til forlængelse i henhold til sygedagpengelovens bestemmelser, og forelægge sager for kommunens rehabiliteringsteam, i de sager hvor der skal tages stilling til ressurceforløb, fleksjob eller pension, så det vil være en fordel hvis du har kendskab til dette.

Vi tilbyder:

 • Rigtig gode og fagligt dygtige kolleger
 • Faglig sparring og udvikling i den gode og motiverende samtale
 • Mulighed for at arbejde hjemme
Skolehjemmet Orøstrand

Skole- og behandlingshjemmet Orøstrand søger fagligt engageret skoleleder

Vi søger en ny dedikeret skoleleder, der kan stå i spidsen for og deltage aktivt i vores interne skole.

Vi er en lille intern skole, hvor vi har ca. 10 elever, som er fordelt i 3 klasser. Vi er 2 lærere og en skolepædagog, som i tæt samarbejde med dig er med til at skabe et læringsrum med udgangspunkt i det enkelte barns udvikling og trivsel.

Vi arbejder med: ICDP – en relationspsykologisk forståelsesteori, hvor målet er at forbedre læreres og pædagogers evne til at møde det enkelte barn på dennes egne præmis i både den emotionelle og kognitive forstand.

Skolehjemmet Orøstrand

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV