1.323 job matcher din søgning 1.323 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.323 resultater.
Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud i Faxe Ladeplads

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Faxe Ladeplads er en spændende arbejdsplads, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Abc Klinik ApSKliniske Psykologer til fuldtidsstillinger i privatklinik

Abc Klinik ApS, Ballerup eller Kalundborg

ABC Klinik er en psykologisk-psykiatrisk privatklinik. ABC Klinik arbejder med udredning og behandling inden for psykologi og psykiatri.

Som psykolog i ABC Klinik vil du arbejde med en bred vifte af klienter med private og/eller arbejdsrelaterede problemstillinger.

 • Arbejdsopgaven vil bestå af individuelle samtaleforløb samt telefonisk rådgivning. Der vil også være mulighed for enkelte udviklingsopgaver.
 • Du har i udgangspunktet metodefrihed i dine samtaler, men forpligter dig til at arbejde evidensbaseret – og gerne med elementer fra den kognitive eller metakognitive psykologi. Du skal være indstillet på at arbejde struktureret med evalueringer og klinisk psykometri undervejs, f.eks. WHO-5 og MDI.
 • Du samarbejder tæt med psykologer og speciallæger i ABC Klinik og har mulighed for at viderevisitere klienter til speciallæger i psykiatri.
Børnehaven Fjordbakken
Er du vores nye pædagog?

Børnehaven Fjordbakken, Holbæk

Vi søger en pædagog til FJORDBAKKENS BØRNEHAVE i Holbæk pr. 1. august.

Fjordbakken er en stor privat institution bestående af vuggestue og børnehave, som fysisk ligger med 2 km afstand.

Børnehaven ligger i en stor gammel villa, hvor vi har en stor gammel og kuperet have lige ned til Holbæk fjord. I børnehaven er der ca. 72 børn fordelt på 3 stuer, 2 stuer hvor børnene er fra 2,9 år til knapt 5 år og en stue med børn fra knapt 5 år til 6 år.

Vi søger en pædagog på 34 timer ugentligt. Stillingen er på Krabbestuen (2,9 til knapt 5-årige).

Ellegaard Göttingen Minipigs A/SLaboratory Animal Veterinarian

Ellegaard Göttingen Minipigs A/S, Dalmose

Ellegaard Göttingen Minipigs A/S søger en Laboratory Animal Veterinarian til at varetage ansvaret for sundhed og velfærd af vores Göttingen Minipigs.

Stillingen refererer til Head of Scientific Management og indgår i vores Science-team. Du arbejder tæt sammen med kollegaer for at sikre optimal avl og opstaldning af Göttingen Minipigs med henblik på salg til vores kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Være ansvarlig dyrlæge for vores besætning
 • Opretholde og kontinuerligt arbejde på at sikre dyrenes sundhed og ønskede fænotypiske karakteristika
 • Aktivt opretholde vores høje dyrevelfærd og fremme 3Rinitiativer
CareMatch ApS
Afdelingsleder til opholdssted for unge – sjældent udbudt stilling

CareMatch ApS søger for kunde i Svinninge

Målgruppen er unge i alderen 10-23 år. Med din erfaring skal du lede afdelingen og være ansvarlig for, at vores værdier og grundlag udøves i dagligdagen. Dertil personaleledelse af vores miljøterapeuter.

I et spændende, dynamisk og til tider hektisk ungemiljø, har vi gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er optaget af hvordan vi som fagprofessionelle bedst muligt skaber et tillidsfuldt, lærende og indholdsrigt miljø. Både i forhold til de unges udvikling og læring og læring i det kollegiale fællesskab.

Du er ansvarlig for den daglige ledelse af afdelingen og medarbejdere. Herunder at bidrage til medarbejdernes trivsel og udvikling via bl.a. medarbejderudviklingssamtaler og opfølgning på medarbejdernes individuelle udviklingsplaner.

CareMatch ApS
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Roskilde

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Bygma
BAUHAUS
Smilende og kundeorienteret Sælger (deltid 12 timer)

BAUHAUS, Næstved

Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (deltid) i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Sælger bliver din primære opgave at vejlede og servicere vores kunder. Derudover vil du sammen med dine kollegaer få ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsentationen og kampagneopfølgningen af samme.

Dine opgaver som Sælger (deltid) vil bl.a. bestå af at:

 • Ekspedere og servicere kunder
 • Udføre vareopfyldning og udpakning, trimning af afdelingen
 • Sikre at varehuset altid er pænt, salgsklart og præsentabelt

Som vores nye Sælger (deltid) vil du få en spændende stilling i en dynamisk og moderne virksomhed, hvor du får ansvar og indflydelse i dine daglige arbejdsopgaver. Dertil kommer en god løn og flere personalegoder.

ILVA
Engageret salgselev

ILVA, Holbæk

Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

 • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
 • Bliver en del af en stor organisation med et hav af spændende karrieremuligheder?
 • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
 • Kan vælge imellem to specialistspor: ”salgsledelse” og ”oplevelsesøkonomi”, som tager din salgsuddannelse til et højere niveau?

Som salgselev i ILVA Holbæk får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af ILVAs elever bliver undervist på Tradium College i Randers. Du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i butikken.

ILVA
Greve KommuneLærer til Karlslunde Skole

Greve Kommune

Først og fremmest: Brænder du for at undervise i folkeskolen, og ser du dig selv gøre en forskel på vores skole i Karlslunde Landsby, med godt 400 elever, en modtageklasse, en velfungerende SFO, en engageret forældregruppe og et godt og tæt samarbejde med det lokale foreningsliv, så er stillingen måske noget for dig? For det andet: Så vil det være fantastisk, hvis du brænder for den praktiske og kreative undervisning i f.eks. håndværk og design med fokus på især hårde materialer.

Du

 • kommer til at undervise i et eller flere af dine linjefag
 • får muligheden for at varetage AKT-opgaver, hvis du har erfaring med det
 • kommer til at indgå i et tæt teamsamarbejde med erfarne lærere og pædagoger.
ToldstyrelsenAdministrativt stærke medarbejdere til toldekspedition

Toldstyrelsen, Nørre Alslev

Vil du være en del af en helt særlig arbejdsplads i Nørre Alslev? I tæt samarbejde med dine kolleger varetager du den afgørende toldekspedition og kontrol af angivelsen af varer for at sikre, at virksomhederne betaler den korrekte told.

Dit arbejde i toldekspeditionen er afgørende for, om varerne kan komme ind i og ud af Danmark og EU. Du bidrager til, at toldprocedurerne i forbindelse med forsendelse, import og eksport holdes i gang, ved at sørge for nøjagtig registrering og smidigt samarbejde mellem chauffører, speditører og virksomheder. Ud over den direkte kundekontakt hjælper du kunder via mail og telefon.

Opgaverne i ekspeditionerne omfatter desuden sagsbehandling, tilsyn med dokumentation og varebestemmelser for særlige varer. Derudover vil du som medarbejder i ekspeditionen bidrage til at løse kontrolopgaver, når behovet opstår.

Toldstyrelsen
Initial hygiejneserviceInitial sommerkollega 2020 - er det dig jeg mangler?

Initial hygiejneservice

Sommerkollega til Hygiejneservice på Sjælland.

Rentokil Initial tilbyder et unikt service- og produktprogram inden for hygiejneservice til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er et team af 8 kvinder som søger 1 sommerkollega i 10-11 uger med start hurtigst muligt og evt. mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Initials produkter er hygiejneprodukter beregnet til badeværelsesmiljøer. Der foretages service i form af funktionstest, rengøring, mindre reparationer på dispenserer samt opfyldning af varer på kundernes lager.

I jobbet skal du stå for service hos en række faste kunder, som du efter en periode vil have en god relation til. Ligeledes vejleder du kunderne om vores nye produkter og services og du rådgiver ligeledes kunden om relevante muligheder. Du starter de fleste dage hjemmefra, med en planlagt rute fra din leder.

Enemærke & Petersen A/S
Sjælland: Kommunikationsmedarbejder der brænder for den skriftlige formidling

Enemærke & Petersen A/S,Ringsted

Kan du tænke i procesesser og omsætte byggebranchens fagsprog til et læseværdigt hverdagsdansk? Kan du vække og fastholde interessen hos din læser i dine tekster og har du interesse for byggeri? Så er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde tværfagligt i hele landet med kommunikationsopgaver, og vil derfor have flere samarbejdsrelationer på tværs af E&P´s lokaliteter.

En stor del af dit arbejde vil være at have fokus på den skriftlige formidling, herunder hvordan vi som entreprenørvirksomhed og tilbudsgiver vil tilgå den enkelte byggeopgave. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå i at:

 • skrive gode tekster i tæt samarbejde med dine kommunikations- og produktionskolleger
 • bidrage med dine idéer til struktur og visuelt tilbudsmateriale
Enemærke & Petersen A/S
Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S
Projektleder til byggestyring

Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S, Næstved

Børge Jakobsen & Søn A/S har mere end 30 års erfaring med entreprenørarbejde. Vi bygger vores værdier på gode håndværkstraditioner og faglig stolthed.

Vi beskæftiger ca. 100 engagerede medarbejdere fordelt på projektledere, byggepladsledere, tømrer, murer, jord/beton og kloak samt administration.

Vores entrepriseafdeling har brug for en erfaren projektleder til snarlig tiltrædelse. Som selvstændigt kan styre entrepriser, udarbejde tidsplaner, følger op og reviderer efter behov, fører tilsyn med byggeriet, afholder byggemøder, er ansvarlig for projektets økonomi og sikre optimal udnyttelse af byggeressourcerne samt at projektet afleveres til rette tid og kvalitet.

Hartmanns A/SChauffør med kranerfaring

Hartmanns A/S søger for STARK A/S i Roskilde

Vil du være en af dem, der står bag håndværkerne? Ønsker du et selvstændigt og ansvarsfuldt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling? Kan du sikre en optimal håndtering og høj standard i levering af varer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som chauffør hos STARK i Roskilde.

I stillingen som chauffør vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Ambassadør for STARK i lokalområdet
 • Kørsel i egne STARK-lastvogne med kran i størrelsen 8-21 TM
 • Kundebetjening på byggeplads/leveringssted
Bygma
Sælger

Bygma, Sorø

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
jem & fix A/SButikschef - Trainee

jem & fix A/S

De kommende år vil vi fortsat åbne flere butikker. Hertil skal vi bruge de bedste butikschefer – med de skarpeste hoveder, der har flair for butiksdrift, det gode købmandskab og kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi er ambitiøse. Vi vokser. Vi skaber resultater. Er det dig?

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater. Det indebærer blandt andet at stå for prisstyring og salgstiltag, og du har løbende fokus på omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering, og sammen med dine medarbejdere sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Derudover fungerer du som spillende træner for dine medarbejdere, og som den dygtige driftsfokuserede leder, du er, sørger du for at motivere, udvikle og vejlede dem i hverdagen.

Du får:

 • Et intenst introduktionsforløb til stillingen, inkl. 11 kursusmoduler
 • Konkurrencedygtig løn
 • Bonusordning
SDC A/S
Forretningsorienteret Data Warehouse Senior Business Consultant til SDC Banking Services

SDC A/S

Som Senior Business Consultant i SDC skal du være med til at dataunderstøtte teamet og kunderne med forretningsorienterede analysemuligheder af bl.a. kredit-, salgs- compliance- og ledelsesinformationsområderne og dermed være ekstern sparringspartner for en kundeportefølje af banker og sparekasser. Dit fokus bliver at skabe forretningsmæssig værdi for kunderne, som du assisterer med strategisk sparring på ledelsesniveau.

Du får en varierende og ansvars fyldt arbejdsdag, med fokus på datamæssig forretningsunderstøttelse af en bred kundeportefølje. I dette ligger der, at du har det overordnede overblik – gerne forståelse af forretningsmodellen i et pengeinstitut og kendskab til rapporteringer på tværs myndighedsrapporteringer og interne ledelsesrapporteringer.

SDC A/S
Topdanmark
Erhvervsassurandør Selvstændige

Topdanmark Forsikring og Pension

Hos Topdanmark får du et stærkt forsikringsbrand på visitkortet og en professionel organisation i ryggen.

Har du erfaring med salg og rådgivning af forsikringer til erhvervsmarkedet og motiveres du samtidig af at levere gode kundeoplevelser og salgsresultater, så er jobbet som erhvervsassurandør i Segment Selvstændige måske noget for dig? Vi satser benhårdt på at være det foretrukne forsikringsselskab for erhvervskunderne, og vi har succes med at tilbyde kunder i dette segment både liv og skade, samtidig har vi også rigtig travlt med vores banksamarbejde med Sydbank og Nordea.

Det unikke ved denne stilling er, at du får frit spil til at skabe resultater og du bliver belønnet for det. Hos os får du nemlig fast løn med både provision og bonus.

Topdanmark
Erhvervsassurandør Segment Erhverv

Topdanmark Forsikring og Pension

Som Erhvervsassurandør i Topdanmark har du et stærkt forsikringsbrand på visitkortet og en professionel organisation i ryggen med markedets bedste support-setup, der sikrer, at du kan have fokus på det, du er bedst til.

Har du erfaring med salg og rådgivning af forsikringer til det øvre erhvervsmarked, og motiveres du samtidig af at levere gode kundeoplevelser og salgsresultater, så er jobbet som erhvervsassurandør i Segment Erhverv måske noget for dig? Vi satser benhårdt på det øvre marked, og vi har succes med at tilbyde kunder i dette segment både liv og skade, samtidig har vi også rigtig travlt med vores banksamarbejde med Sydbank og Nordea.

Det unikke ved denne stilling er, at du får frit spil til at skabe resultater, og du bliver belønnet for det. Hos os får du nemlig fast løn med både provision og bonus.