1.451 job matcher din søgning 1.451 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.451 resultater.
Eventyr LegLille virksomhed med stor kreativitet udvider og søger alsidig kollega

Eventyr Leg, Jystrup

Grundet større ordretilgang søger Eventyr Leg en kollega med lyst til alsidigt og kreativt arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver er anlægs- og tømrerarbejde i forbindelse med montering af legepladserne. Du vil til tider skulle arbejde selvstændigt på projekter ud fra tegning og lave tømrermæssige tilpasninger af diverse legeredskaber (såsom tagkonstruktioner, gynger, tårne m.m.).

Som person har du helt sikkert erfaring med at køre minigraver og minilæsser. Har du trailerkort og kendskab til legepladsregler er det en fordel, men ikke et krav. Kørekort er et krav, og du skal være forberedt på at nogle dage skal du til København/Nordsjælland.

Askehavegård Børnehus
Pædagogmedhjælper

Askehavegård Børnehus, Slagelse

Her er en oplagt mulighed for at blive en del af vores personalegruppe i en privat institution i Slagelse Kommune!

Vi er tilknyttet Landsorganisationen Danske Daginstitutioner.

Vi søger en pædagogmedhjælper til et vikariat i børnehavegrupperne på 35 timer ugentligt. Tiltrædelse 1. november 2020, og frem til 30. juni 2021.

Askehavegård er et gårdbørnehus, der ligger i naturskønne omgivelser i den lille landsby Øster Stillinge, cirka 5 km udenfor Slagelse. Vi har et mindre dyrehold, en stor naturlegeplads og udsigt til store landbrugsarealer, her kan du føle dig hensat til ren ”Morten Korch-idyl”.

I børnehaven har vi lige nu 52 børn i alderen 3–6 år fordelt på 2 grupper. Vi er en natur- og bevægelsesinstitution der vægter udelivet meget højt.

Toyota Material Handling Danmark
Servicetekniker til Midtsjælland

Toyota Material Handling Danmark

Vi søger en dygtig og professionel tekniker med drive og ”gåpåmod”, til en alsidig og spændende hverdag. Du skal servicere, reparere og vedligeholde gaffeltruck og transportmateriel hos vores kunder i området på Midtsjælland. Du kender denne region, for du bor sikkert centralt i den.

Toyota Material Handling Danmark

Jobbet:

 • Serviceeftersyn samt reparationer af gaffeltruck, lagertruck og andet kørende materiel ude hos kunderne
 • Servicerådgivning af kunderne og tæt samarbejde med dine kolleger i salg og service
 • Tæt kundekontakt
 • Tæt samarbejde med sælgere, kundeservicecenter og teknisk afdeling
Toyota Material Handling Danmark
Globus Wine A/SGrafisk designer søges til udvikling af stærke vinkoncepter i vækstvirksomhed

Globus Wine A/S, Køge

Globus Wine søger endnu en grafisk designer til vores marketingafdeling. En grafisk designer der sammen med det øvrige marketingteam kan udvikle nye stærke vinbrands.

Jobbet byder på en afvekslende arbejdsdag, en arbejdsdag i højt tempo, hvor opgaverne vil veksle mellem udvikling af nye større koncepter, facelift af eksisterende serier samt rentegning af private label designs. Du vil komme til at arbejde i et meget kreativt miljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling og hvor mulighederne er mange. Opgaven kommer derfor også i høj grad til at bestå i at udvælge og afprøve de rigtige ideer ift. Globus Wines fortsatte vækstrejse.

Du vil arbejde sammen med dedikerede kollegaer, der besidder stor ekspertise indenfor vinens verden. Det er ikke et krav, at du har kendskab til vinens verden, udover en sund nysgerrighed.

Solrød KommuneEjendomsserviceteknikerelev - Solrød Kommunes Ejendomscenter

Solrød Kommune

Er du serviceminded, og har du flair for teknik og håndværk? Kan du lide at samarbejde med mange forskellige mennesker, og er du god til at få tingene til at ske? Så har vi en spændende og alsidig elevplads til dig i vores ejendomscenter.

Hos os er dagene aldrig ens, og opgaverne spænder bredt. Den samme dag kan rumme ophængning af hylder, beskæring af buske og klargøring til en skoles terminsprøve. Du vil få en travl hverdag med mange forskellige typer opgaver: praktisk arbejde med vedligeholdelse indendørs og udendørs, tekniske installationer, pleje af udearealer, serviceopgaver m.m. – alt sammen i tæt samarbejde med dine kollegaer, eksterne håndværkere og leverandører.

Toyota Material Handling Danmark
Servicetekniker til Sydsjælland

Toyota Material Handling Danmark

Vi søger en dygtig og professionel tekniker med drive og ”gåpåmod”, til en alsidig og spændende hverdag. Du skal servicere, reparere og vedligeholde gaffeltruck og transportmateriel hos vores kunder i området på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Du refererer til Servicechefen for Region Sydsælland og bliver en del af et stærkt og erfarent lokalt serviceteam. Uanset din baggrund, så står vi klar med et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt på til opgaven som blandt andet er:

Toyota Material Handling Danmark
 • Serviceeftersyn samt reparationer af gaffeltruck, lagertruck og andet kørende materiel ude hos kunderne
 • Servicerådgivning af kunderne og tæt samarbejde med dine kolleger i salg og service
 • Tæt kundekontakt
Toyota Material Handling Danmark
Urbaser A/SAfdelingsleder til drift af vores kontrakt i Greve

Urbaser A/S

Vil du være med til at videreudvikle vores skraldemænd i Danmark? Og sætter du en ære i at sørge for, at vores medarbejdere motiveres, at kunden er glad, og at driften spiller – hver dag? Så er det dig, vi har brug for som leder for dagrenovation i Greve samt drift af Greve Miljøcenter.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Drift af kontrakten – du har ansvaret for at alt spiller. Både økonomi, budgetter, biler, bygninger, pladsen og ikke mindst medarbejderne.
 • Ledelse af skraldemænd og -damer i dit team – herunder sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø, åben og ærlig kommunikation, udvikling, introduktion og træning, resultatopfølgning, overholde overenskomst samt ansættelse, samtaler, fratrædelse mv.
Lolland Kommune
Pædagog til Specialskolen

Lolland Kommune, Nørreballe

Tror du på, at elevers evne til at lære og udvikle sig forbedres, hvis skole og familie samarbejder? Det tror vi på, og derfor arbejder lærer, pædagoger og familie, på vores nystartede specialskole, tæt sammen om elevernes faglige, sociale og personlige udvikling.

Ser du pædagogik og læring i et bredere perspektiv? Er du god til at skabe relationer? – så er du næsten ansat!

Det der fylder mest i din hverdag på Specialskolen er, at du indgår i et tæt samarbejde med en lærer som planlægger og tilrettelægger undervisningen.

Som pædagog i Specialskolen er du med i undervisningen og er i tæt samarbejde med lærerne om elevernes faglige, sociale og personlige udvikling.

Vi vægter som nævnt forældresamarbejde højt og samarbejder med øvrige ressource og myndighedspersoner, for at skabe de bedst mulige betingelser for den enkelte elev.

Lolland Kommune
En Dansklærer og en Matematiklærer til Specialskolen

Lolland Kommune, Maribo

Tror du på, at elevers evne til at lære og udvikle sig forbedres, hvis skole og familie samarbejder? Det tror vi på, og derfor arbejder lærer, pædagoger og familie, på vores nystartede specialskole, tæt sammen om elevernes faglige, sociale og personlige udvikling.

Ser du læring i et bredere perspektiv? Er du god til at skabe relationer? – så er du næsten ansat!

Det der fylder mest i din hverdag på Specialskolen er, at du indgår i et tæt samarbejde med det pædagogiske personale. Du planlægger og tilrettelægger enten danskundervisningen i udskolingen eller matematikundervisningen på indskoling/mellemtrinnet.

Vi har et godt og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi forsøger at gøre hinanden gode og vi bidrager positivt med vores forskellige faglige baggrunde til den fælles opgaveløsning.

LOXAM A/S
Service- og klargøringsmedarbejder med overblik og godt humør!

LOXAM A/S, Roskilde

Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny Service- og klargøringsmedarbejder på holdet. Du bliver en del at et stærkt og meget erfarent hold, med humor og god plads til selvstændighed.

Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice - så er du måske den medarbejder, vi søger?

Vi er et velfungerende team, med højt til loftet og fokus på at levere fantastisk kundeservice. Vi arbejder sammen om at nå opgaverne og alle medarbejdere bidrager til god drift i afdelingen. Åbningstiden er 06:00 – 16:00 (15:00 fredage) og din arbejdstid vil som udgangspunkt være fordelt i dette tidsrum.

LOXAM A/S
LOXAM A/S
Servicemedarbejder til ekspeditionen/skranken, der kan sine maskiner og er kundens bedste ven!

LOXAM A/S, Roskilde

Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice - så er du måske den medarbejder, vi søger?

Da vores dygtige kollega har fået nye opgaver internt søger vi en positiv og engageret kollega der både kan forstå maskiner men også kan sikre at kunden for branchens bedste service. Din stilling rummer mange forskellige og spændende opgaver.

LOXAM tilbyder dig et job i en spændende international virksomhed. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og vi går ikke på kompromis med kvalitet eller service. Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.

LOXAM A/S
Produal A/SBusiness Development Manager

Produal A/S

Vi håber at det lige præcis er dig, der tager den ledige plads på vores hold. Vi har travlt på den gode måde – vi vokser og har p.t. 2 ledige stillinger indenfor salg & support.

Vi håber du kommer med en evig ”sult” efter hele tiden at hjælpe den næste kunde – ny eller eksisterende – med at tænke de rigtige løsninger igennem. Hvilke dele af løsningen kan arrangeres på Produals nye banebrydende trådløse teknologi? Og hvordan udføres det tilbageværende el-arbejde bedst og billigst?

Vi tilbyder dig et trygt og imødekommende fællesskab på et hold bestående af i alt 6 – snart 7 – medarbejdere i det danske datterselskab i Produal Gruppen. Du vil få plads til at være dig selv, og du vil få udstrakt indflydelse på at udvikle dig selv og jobbet i en retning, som du ser som ”rigtig” for dig og Produal A/S.

Solrød KommuneHjemmeplejen søger dygtige Social- og sundhedshjælpere til dagvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedshjælper, så er du måske en af vores nye medarbejder i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, især ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygepleje- og sundhedsfaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

I Den kommunale Hjemmepleje har vi et helt særligt fokus på Nærvær og Trivsel, hvorfor vi opnormere og derfor søger 6 social- og sundhedshjælpere, der skal indgå i vores dagvagt-teams.

Solrød KommuneHjemmeplejen søger dygtige Social- og sundhedsassistenter til dagvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, særligt ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygeplejefaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

I Den kommunale Hjemmepleje har vi et helt særligt fokus på Nærvær og Trivsel, hvorfor vi opnormere og derfor søger 4 social- og sundhedsassistenter, der skal indgå i vores dagvagt-teams.

Jobindex A/S
Konsultationssygeplejerske

Jobindex A/S søger for Roskilde Lægehus

Roskilde Lægehus er en moderne lægepraksis i Roskilde centrum med omkring 8000 patienter. Vores store hus er placeret tæt på stationen (6 min. gåafstand), og vores to etager byder på moderne udstyr, gode forhold og i det hele taget et dejligt miljø.

Som konsultationssygeplejerske arbejder du med stor selvstændighed og mange alsidige opgaver. Du får egne konsultationer med patienter, hvor du bl.a. skal:

 • kunne varetage kontrol af vores kronikere, specielt vores KOL- og diabetespatienter i vores behandlerteams
 • varetage konsultationer i vores kort tid med patienter med infektioner, sår, stress, osv.
 • tage blodprøver og foretage vaccinationer
Jobindex A/S
ATP
Sektionschef til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Vordingborg

Har du erfaring med personaleledelse? Kan du gå forrest rent fagligt og optimere driften? Så er du den sektionschef, vi leder efter i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Vordingborg.

Som sektionschef i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 19 dygtige medarbejdere, der arbejder med fagligt komplicerede sager inden for arbejdsskadeområdet.

Du sikrer en effektiv og driftssikker sagsbehandling, er med til at levere synlige resultater, der motiverer og engagerer, ligesom du sørger for, at sektionen når de mål, der er sat.

ATP
KvicklySalgsleder Food, Kvickly Slagelse

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Food området og samtidig være mellemleder for medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
ZBC
SOSU ZBC i Holbæk søger pædagogisk underviser

ZBC

Vil du være med til sikre unge og voksne en meningsfuld uddannelse og være med til at præge fremtidens arbejdsmarked? Så kom og vær underviser på SOSU ZBC i Holbæk!

Vi har pr. 1. december 2020, og gerne før, brug for en ny kollega - fortrinsvis en pædagog - til at facilitere læring for vores mange dejlige elever, primært på vores grundforløb samt på uddannelsen til pædagogisk assistent. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på fuldtid frem til den 31. december 2021.

Vi kan give dig muligheden for at arbejde både med de helt unge og de voksne, de målrettede og de usikre, dem der går den lige vej, og dem, der skal have lidt hjælp og støtte til at kunne gennemføre en uddannelse.

GML-HR A/SAmbitiøs HR Chef

GML-HR A/S søger for MENY i Ringsted

Som HR Chef i MENY bliver din hovedopgave at levere proaktiv og forretningsdrevet HR, der understøtter organisationen i at realisere kædens såvel som Dagrofa-koncernens planer og målsætninger.

HR Chefen vil, som medlem af MENYs kædeledelse, spille en afgørende rolle i at tiltrække og rekruttere nøglemedarbejdere til såvel kædekontor som i butikkerne – dels for at understøtte den kommercielle agenda og dels støtte købmændene i den daglige drift i butikkerne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Implementere forretningsnære HR-aktiviteter med udgangspunkt i MENYs kommercielle rejse og den overordnede HR-plan for Dagrofa:
  • Forenkling af HR-kerneprocesser – ”basis på plads”
  • Motivation, gejst og employer branding
  • Talent & kompetencer, herunder med særligt fokus på at hjælpe købmændene og butikkerne
GML-HR A/S
Lidl Danmark K/SStuderende til deltidsjob som Transport Disponent

Lidl Danmark K/S, Køge

Vi forbereder os til den store udvidelse og automatisering af Logistikcenteret i Køge og vil rigtig gerne have nogle logistikstuderende med på rejsen. Så er du i gang med en uddannelse indenfor logistik og søger et studiejob, så læs videre.

Som Transport Disponent i Proces afdelingen er du med til at sikre en præcis, korrekt og omkostningsbevidst levering af varer til vores butikker på Sjælland og Øerne alle ugens 7 dage.

I jobbet vil du:

 • have daglig kontakt med vores vognmænd
 • udlevere fragtbreve til vores chauffører
 • være i telefonisk kontakt med vores butikker
Lidl Danmark K/S