2.751 job matcher din søgning 2.751 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stigefabrikken.dk ApS Økonomiansvarlig med digitalt mindset

Stigefabrikken.dk ApS, Slagelse

Søger du et spændende og afvekslende job med mulighed for at kombinere regnskab og økonomistyring med forretningsudvikling og procesforbedringer? Et job, hvor du i tæt samarbejde med ledelsen udvikler og optimerer økonomifunktionen og skaber det bedst mulige grundlag for vores videre vækstrejse?

Vi søger en faglig stærk økonomiprofil, som ønsker at være en helt central del af en e-handelsvirksomhed i vækst. En person, som kan grave et spadestik dybere i tallene end vores nuværende setup med ekstern bogholder tillader.

 • Daglig bogføring, debet, kredit
 • Debitorhåndtering, nedbringelse af tilgodehavender
 • Lægge betalinger til godkendelse
Køge Pejsecenter ApS
Pejsemontør

Køge Pejsecenter ApS

Vi søger en dygtig montør – en med hænderne skruet rigtigt på.

Du

 • er fysisk stærk
 • kan arbejde selvstændigt og er kreativ
 • kan lide udfordringer og er omhyggelig med dit arbejde
 • er pålidelig og kan strukturere din hverdag

Er du håndværksuddannet er det fint, men ikke et krav.

Vi er en lille virksomhed med butik i Køge, som søger en ny montør. Køge Pejsecenter har eksisteret i over 20 år og har haft den store fornøjelse at have vores montører i mange år ad gangen.

Ringsted Privatskole Vi søger 1 lærer på fuld tid fra den 1. august 2022

Ringsted Privatskole

Vi tilbyder vores elever en undervisning, der bygger på en kristen grundholdning med vægt på høj faglig kvalitet, men ser det også, som en fornem opgave at være med til at udvikle positive og videbegærlige mennesker med livsmod og respekt for livet.

Vi vil gerne ansætte en person, der har interesse i at undervise vores klasser hovedsageligt på mellemtrinnet. Føler du, at dette ikke er din spidskompetence, skal det dog ikke afholde dig fra at søge stillingen. Ligeledes er der også mulighed for at starte senere end 1. august, hvis der er brug for det.

Kalundborg Kommune
Økonomimedarbejder med talent for præcision og udvikling (genopslag)

Kalundborg Kommune

Fagcenter Børn og Familie søger en økonomimedarbejder til en fast stilling på 32 timer pr. 1. august 2022 eller snarest muligt.

Stillingen er tilknyttet vores administrationsteam, som består af seks medarbejdere. Hovedopgaverne i teamet er økonomistyring og budgetopfølgning, registrering af underretninger, understøttelse af DUBU, ledelsesunderstøttelse, plejekontrakter, personaleadministration, postfordeling og telefonbetjening.

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

 • Budgetlægning og regnskabsafslutning og bemærkninger
 • Budgetopfølgning månedsvis på flere områder
 • At følge KPI'er på udvalgte områder
Gem
Corenco Automation ApS Elektriker

Corenco Automation ApS, Odense

Corenco Automation ApS har udvidet arbejdsopgaverne og søger derfor en elektriker/tekniker. Vi er en mindre virksomhed med et bredt netværk af kunder, der har behov for en kvalitets- og servicebevidst samarbejdspartner indenfor bygnings automatik, ventilationsstyring og brandsikrings teknik.

Dit job vil bestå af meget afvekslende opgaver, hvor kommandovejene er korte, og der er mulighed for et stort og bredt ansvarsområde med mange bolde i luften.

Som elektriker/tekniker bliver dine nøgleopgaver:

 • Montage af Corenco’s styresystemer på vore kunders projekter i hele landet.
 • Montage af vores ABV-anlæg, samt røgudluftning og ventilationsautomatik med tilhørende brandsikringsautomatik.
 • Montage af styre- og effekttavler.
Gem
JS Danmark A/S Account Manager søges til hjemmekontor

JS Danmark A/S

Er du en go-getter? Og drømmer du om at opbygge din egen B2B-pipeline og skabe værdifulde resultater? Så tag et kig her, hvor vi tilbyder alt dette kombineret med muligheden for en stærk løn og fleksibilitet i form af hjemmearbejde.

Som Account Manager har du ansvar for at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen over for alle kunder er altid baseret på egen research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen på en sådan måde, at det skaber interesse og nysgerrighed hos kunden om konceptet.

Du får til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv. På sigt får du mulighed for at tage næste skridt og afholde dine egne møder via telefon eller Microsoft Teams.

Thiele A/S
Dygtig salgsassistent søges til vores butik i Ringstedet i Ringsted

Thiele A/S

Til vores travle butik i Ringstedet i Ringsted søger vi en dygtig salgsassistent, der kan arbejde selvstændigt og som interesserer sig for mode og kvalitet.

Selvom hverdagen er travl, skal du holde af at ‘forkæle’ kunderne med en ekstra god service, og naturligvis have flair for og lyst til at sælge højprofilerede varer.

Da vi er markedsførende inden for brillestels- og solbrille-brands med mærker som f.eks. Tom Ford, Gucci, Mulberry og Ray-Ban, er det vigtigt, at du synes det er udfordrende at sælge og rådgive omkring mode og kvalitet. Derudover vil der være en række administrative daglige opgaver, der skal løftes.

Thiele A/S
Real Administration A/S
Ejendomsadministrator - trainee

Real Administration A/S, Roskilde

Vil du være en af de dygtigste ejendomsadministratorer i Danmark?

Du bliver en vigtig del af et super dedikeret team på 11 medarbejdere. Du kommer hele vejen rundt i alle aspekter i en administrationsvirksomhed.

Du vil hen ad vejen komme til at arbejde med økonomi, regnskaber og jura, du vil have kontakt med lejere og udlejere, ejere af andels- og ejerlejligheder, du vil yde rådgivning til bestyrelser, og du vil have kontakt til viceværter og leverandører.

Miljøet i firmaet er meget uformelt, og humor og evnen til at grine af sig selv sætter vi stor pris på, selvom vi skal udføre et professionelt og seriøst arbejde.

Real Administration A/S
MUUSMANN Kommunekontaktansvarlig

MUUSMANN søger for Behandlingsstederne Søbæk i Holbæk

Siden 1985 har Behandlingsstederne Søbæk tilbudt skræddersyede løsninger til børn og unge med specialpædagogiske behov.

Der foreligger en central opgave i forhold til at etablere og udvikle relationer til eksisterende og nye kunder samt etablere og udvikle gode netværker i de kommuner, hvor Søbæk er aktiv og ønsker at blive aktiv. En væsentlig del af dette arbejde består i at etablere gode og professionelle relationer til de relevante samarbejdspartnere og beslutningstagere i hver kommune.

Den kommende kommunekontaktansvarlige skal være i stand til at formidle, hvor Søbæk adskiller sig positivt på indhold, kvalitet og målgrupper i forhold til andre leverandører. Vedkommende skal have oparbejdet et vist kendskab til den faglighed, der udspiller sig på et opholds- og dagbehandlingssted, herunder at vedkommende på en troværdig og tillidsfuld måde kan formidle faglige begreber og metoder.

Roskilde Tekniske Skole
Vejleder og støtteperson for grundforløbselever

Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole søger en uddannelses- og erhvervsvejleder, som får en specifik opgave med fokus på støtte til lærepladssøgning for elever i træfagenes byggeuddannelser.

Vi tilbyder en spændende, afvekslende og lærerig hverdag sammen med unge mennesker og et lærerteam med stor interesse for det pædagogiske arbejde. Opgaverne vil være følgende:

 • Støtte velfungerende elever med behov for hjælp til at kontakte virksomhederne i forhold til lærepladssøgning.
 • Fungere som UE-vejleder i et vejlederteam bestående af 3 vejledere
 • Rekrutteringsarrangementer internt og eksternt.
Privatbørnehaven Lille Vestervang
Erfaren pædagog med stor lyst til udeliv og kreativitet til helt unik privatbørnehave

Privatbørnehaven Lille Vestervang, Holbæk

Er du altid først på legepladsen og er din største force at arbejde værdsættende, anerkendende og nysgerrigt med børn? Så har vi jobbet til dig i Holbæks bedste børnehave, Lille Vestervang. Vi leder nemlig efter en dygtig og erfaren pædagog, der har lyst til at blive en del af vores hverdag.

Privatbørnehaven Lille Vestervang består af en energisk og fagligt stærk personalegruppe og 50 dejlige børn, fordelt på tre aldersopdelte grupper, som vi i makkerpar følger gennem hele deres tid i børnehaven.

Vi vægter gode samarbejdsrelationer højt, ligesom vi hjælper hinanden og udviser fleksibilitet, så vi sammen kan bidrage til en givende hverdag, fyldt med godt humør og spændende oplevelser for både børn og voksne.

Privatbørnehaven Lille Vestervang
Gem
FOB Rengøringsassistenter til faste stillinger i Slagelse og Kalundborg

FOB

Har du en god portion erfaring inden for rengøring? Har du et godt drive, er du serviceminded og skaber du resultater ind i et fællesskab?

Så er du måske vores nye kollega i FOB. I FOB vil vi fremover selv stå for rengøringen i vores afdelinger i Slagelse og Kalundborg. Vi ønsker at levere en høj rengøringsstandard til vores mange beboere i vores lejemål.

Vi lægger stor vægt på god service og glæden ved at skabe synlige resultater. Vi søger nye kollegaer, der sætter en stolthed i at udføre et godt stykke rengøringsarbejde og er team-orienterede. Der er tale om trapperengøring, rengøring i vaskerier, festlokaler og kontorer.

Til vores rengøringshold søger vi 8 medarbejdere i Slagelse og 2 medarbejdere i Kalundborg. Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstillinger, men der vil også være mulighed for at aftale andet.

Sagafjord A/S
Inspektør

Sagafjord A/S, Roskilde

Pga. travlhed og et ønske om at styrke ledelsen med erfarne kræfter fra branchen – søger vi endnu en erfaren Inspektør til tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaverne bliver i tæt samarbejde med resten af teamet ombord:

Se video om Sagafjord A/S som arbejdsplads
 • I samarbejde med Restaurant Sagafjord`s 2 øvrige restaurantinspektører, varetage den daglige ledelse
 • Lede restaurantens personale, der består af en fast tjenerstab samt mange sommerafløsere
 • Stå for afviklingen af alle aftalte arrangementer (fester, koncerter og a la carte) dette i tæt samarbejde med skibets øvrige besætning
Sagafjord A/S
Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger underviser

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm søger underviser 37 t/ugen til STU 1.8.22

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud, STU samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Din arbejdsplads vil være vores STU som har til huse på Oringe i Vordingborg. Arbejdstiden ligger i dagtimerne. Der kan forekomme enkelte aftener med Cafe, LAN – og gamer aftener.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger pædagogiske tilkaldevikarer

Vordingborg Kommune, Næstved, Vordingborg eller Nørre Alslev

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer til flere af vores afdelinger. På vores døgnmatrikler er det skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags og aftentimerne samt weekend og helligdage.

I vores aktivitetshuse og STU er det dagarbejde. Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Hverdagen består af rutiner, regelmæssighed og forudsigelighed, som skabes gennem visuelle støttesystemer.

Jobindex A/S
Regnskabschef – vær med til at udvikle vores koncern

Jobindex A/S søger for IS Kilden ApS i Holbæk

Vil du have ansvar for regnskaberne i en koncern med 5 selskaber og 350 ansatte? Og kan du lede et team af dygtige bogholdere?

Så er du måske vores nye regnskabschef.

Vores vision er at hjælpe socialt udsatte og psykisk sårbare mennesker. Vi håber, at du vil hjælpe os med at gøre en forskel.

Interesseret? Læs mere om dit nye job som regnskabschef her.

 

Jobindex A/S
Arkil A/S
Asfaltmedarbejder til PV Greve

Arkil A/S

Vil du være med til at sætte dit aftryk på Danmarks veje? Har du skruet hænderne ordentligt på, og har du erfaring med asfaltarbejde? Så er det måske dig, vi mangler.

Dine opgaver kommer primært til at foregå i Greve Kommune og vil bestå af asfaltlapning, udbedre slaghuller samt asfaltudlægning. Arbejdet vil også byde på sæsonarbejde ift. vinterbekæmpelse.

Hos os får du et selvstændigt job i en koncern, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse. Du bliver en del af et team, hvor samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige.

Saint-Gobain Ecophon A/S
HR Business Partner

Saint-Gobain Ecophon A/S, Næstved og Hvidovre

Som HR Business Partner, skal du være med til udvikle og drive virksomhedens HR-indsats – og derved sikre medarbejdernes arbejdsforhold, udvikling, trivsel, løn, personaleadministration, samt support og rådgivning til Saint-Gobain Ecophon A/S' ledere og direktører.

Du vil blive en del af en verdensomspændende virksomhed, der sætter sikkerhed og godt arbejdsklima højt, og vil være blandt de bedste i verden.

Dine opgaver:

 • Rekruttering, ansættelse og fratrædelser
 • Udarbejde ansættelseskontrakter på alle niveauer
 • Rådgive og besvare overenskomst-relaterede spørgsmål i forhold til Industriens overenskomst.
Saint-Gobain Ecophon A/S
Stevns Kommune Hjemmeplejen i Strøby søger SSA og SSH i dagvagt

Stevns Kommune, Hårlev

Er du fyldt med gode ideer og har du lyst til aktivt at deltage i det positive fællesskab og gøre en forskel for vores borgere, så er det dig vi søger!

Flere og flere af de ældre borgere i Strøby og omegn har brug for hjælp til at klare hverdagens praktiske gøremål og hjælp til at have en god og sikker hverdag. Det er vores opgave i Hjemmeplejegruppen i Strøby, at sørge for at vores medborgere får den hjælp de har brug for.

Hjemmeplejegruppen i Strøby er en rummelig arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Vi er en mindre gruppe, hvor kollegaer rækker hånden ud, hjælper hinanden og arbejder tæt sammen. Vi er fagligt stærke og arbejder med refleksion og sparring. Vi har fokus på borgerens behov og det dejlige relationsarbejde med borgerne er en del af vores hverdag.

Vordingborg Kommune Vil du bidrage i et unik og velfungerende samarbejde mellem Arbejdsmarked og Sundhed?

Vordingborg Kommune

Og har du en sundhedsfaglig autorisation? Eller er du psykolog? Så er det nu, du skal slå til.

Team Tidlig Indsats har nemlig brug for endnu flere gode kræfter.

Team Tidlig Indsats – TIT - er et af Vordingborg Kommunes tilbud til sygemeldte personer. Teamets opgave er at hjælpe den enkelte tættere på arbejdsmarked - altså mod en raskmelding.

Midlerne er en skøn forening af social- og sundhedsfaglige indsatser, og teamet består aktuelt af 2 socialrådgivere, 2 fysioterapeuter, 1 ergoterapeut og 1 sygeplejerske.

Opgaverne som løses i et tæt og velkoordineret samarbejde, består af socialfaglige samtaler med fokus på borgernes muligheder i forhold til deres fremtid på arbejdsmarked, og af sundhedsfaglige indsatser som stress- og depressionskurser, forskellige former for fysisk træning og individuelle samtaler med fokus med håndtering af sygdom, krise og ændret livssituationer.