1.674 job matcher din søgning 1.674 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LT Automation A/S
Service Automation Engineer

LT Automation A/S, Aalborg

Til snarlig tiltrædelse søger LT Automation A/S en Service Automation Engineer, som kan bidrage til at holde vores specialiserede automationsløsninger velkørende.

Du vil være ansvarlig for at skabe overblik hos kunden i tilfælde af driftsafbrydelser, koordinere med relevante ressourcer fra LT Automations hovedkvarter med henblik på at løse opgaven samt være ansvarlig for implementering af opdateringer og opgraderinger af softwareløsningen samt dokumentation herpå.

Du kommer på besøg på forskellige kundelokationer såvel i Danmark som lejlighedsvist i udlandet.

LT Automation A/S
SACKit ApS Indkøbs- og logistikansvarlig i dansk designvirksomhed

SACKit ApS, Aalborg

Er du en stærk indkøber med værktøjskassen i orden? Og er du klar til at stå i spidsen for indkøb og optimering af leverandørporteføljen indenfor dansk designede møbler, livsstils- og elektronikprodukter? Så er det måske dig, vi søger!

Vi søger en struktureret og selvstændig indkøber, der er vant til at arbejde med indkøb og leverandørforhandlinger. Du vil få ansvaret for al indkøb, lige fra leverandørvalg til forhandling, ordreafgivelse, hjemtagelse, indfortoldning m.m. Du vil desuden have ansvaret for både den ind- og udgående logistik.

Hos SACKit har vi en flad organisationsstruktur med højt til loftet, hvor den enkelte medarbejder har et stort ansvar og medbestemmelse for eget arbejdsområde.

Nordic Computer A/S Sales Coordinator in An International Work Environment

Nordic Computer A/S, Nørresundby

We are looking for an ambitious profile with strong linguistic skills, who will play a vital role in supporting our international sales team.

To support our ambitious growth strategy, we are looking for a Sales Coordinator, whose primary tasks will be supporting our sales team with various sales and customer related tasks.

Your Primary Tasks

 • Primary stakeholder for administrative handling of questions and requests from existing customers
 • Contact, administrate and create leads and customers
 • Prepare, maintain and optimize sales related documentation like quotes, contracts etc.
Gem
Duroc Machine Tool Danmark Applikationstekniker

Duroc Machine Tool Danmark

Duroc Machine Tool forhandler CNC-fræsemaskiner og drejebænke i Norden og Baltikum. Vi søger en CNC Applikationstekniker i Danmark, der kan bidrage til vores forsatte vækst ved at skabe tillid hos kunderne og effektivt få nye installationer i drift i deres produktion.

Hos Duroc Machine Tool samler vi på gode folk - fagligt såvel som kollegialt. Kombinationen af mennesker og maskiner er årsagen til, at vi har vokset os til en position som en af de mest markante spillere i Norden og Baltikum. Bag enhver maskine står der et dygtigt menneske - eller rettere et helt hold. Netop derfor kan vi leve op til vores motto: Simply Better Performance.

OPS Gruppen A/S VVS-ingeniør/-installatør til projektlederstilling

OPS Gruppen A/S, Frederikshavn

Er du vores nye VVS-projektleder?

Vi mangler en kompetent og erfaren VVS-ingeniør/-installatør til at varetage projektopgaver inden for VVS- og blikområdet. Projekterne vil omfatte alt fra industri- og erhvervsbygninger til boligbyggerier, skoler og daginstitutioner.

Vi kan tilbyde en stærk funderet virksomhed med erfarne kollegaer i en flad organisationsstruktur, et solidt administrativt setup samt varierende arbejdsdage, hvor to dage sjældent er ens.

Gem
Svanerent ApS
Vi søger rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Braden/Fur, Holstebro, Thisted eller Lemvig

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø med ordnede forhold, og du er med til at levere et topresultat og bliver en del af et positivt arbejdsmiljø.

Vi søger assistenter til deltidsstillinger i Branden/Fur - Thisted - Holstebro - Lemvig

 • Branden/Fur: 20 timer om ugen i med mødetid fra kl.12.00 mandag til fredag. Arbejdstid mandag, onsdag og fredag 5,75 timer. Tirsdag og torsdag 3 timer (transport nødvendig)
 • Holstebro: 15 timer om ugen med mødetid fra kl. 16:30, mandag til fredag
 • Thisted: Pr. 1/5 ca. 15 timer pr. uge, dagligt 2,5-3 timer fast arbejdssted
 • Lemvig: Pr. 1/5 12,50 timer pr. uge
Svanerent ApS
NOVASOL A/S
Cleaning Lead

NOVASOL A/S, Blokhus

Til servicekontoret i Blokhus søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Housekeeping Lead, som vil være med til at sikre kvaliteten i vores rengøringsteam.

Som Housekeeping Lead kommer du til at arbejde med planlægning af kontrol og rengøring i feriehusene, ansættelse af rengøringspersonale og samarbejde med 3. parts selskaber.

NOVASOL A/S
Gem
Nykredit
Seniorudvikler til driftsplatform

Nykredit, Aalborg

Har du stor erfaring med udvikling og drift af professionelle IT-løsninger, og brænder du for at arbejde i en organisation, hvor vi sammen finder løsningerne?

Som seniorudvikler i vores support- og platform team, vil du udnytte din brede tekniske viden til at videreudvikle samt sparre med arkitekter og udviklere, der benytter vores platforme samt med vores samarbejdspartnere. Du vil opleve en hverdag præget af nye udfordringer og mulighed for at kunne arbejde med spændende opgaver i vores realkredit område inden for arkitektur, udvikling, test og drift.

Nykredit
Gem
ISS Facility Services A/S
Rengøringsassistenter, afløsere og tilsynsførende af rengøring søges til ISS Cleaning i hele landet

ISS Facility Services A/S

Vi søger løbende nye medarbejdere til rengøring hos vores spændende kunder i hele Danmark.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

”Er der mon et job, der matcher netop dét jeg søger?”
Ja selvfølgelig! Hos ISS tilbyder vi nemlig både stillinger som afløser ved ferier og sygdom, deltids- og fuldtidsstillinger som rengøringsassistent og et job som tilsynsførende.

Som tilsynsførende vil du skulle assistere lederen og føre tilsyn med den daglige rengøring.

Er du et morgen-, middag- eller aftenmenneske, eller bare en natteravn, ja så har vi forskellige stillinger med arbejdstider hele døgnet.

ISS Facility Services A/S
Gem
Atlas Copco Key Account Manager til Wind Energy segmentet – Jylland

Atlas Copco

Er du klar til at nye udfordringer? Har du stor erfaring med teknisk salg og salg af værktøj, tilbehør, montageteknik og service? Kan du lide at være i direkte kontakt med kunder?

Du vil dagligt have direkte kundekontakt, og du planlægger selv dine regelmæssige kundebesøg og teamsmøder fra dit hjemmekontor, hvor fokus vil være salg af produkter, tekniske systemer og serviceydelser til vindenergiindustrien. Derudover sørger du for at dokumentere og holde kundeinformationen opdateret. Du får eget salgsbudget og trives med at blive målt på dine resultater.

THISTED KOMMUNE
Pædagogmedhjælper/assistent til vuggestuen i Børnehuset Rolighed

THISTED KOMMUNE

Vi leder efter den helt rigtige kollega til vores vuggestue. Du er pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent og har lyst til at arbejde 37 timer i ugen. Det er en fast stilling fra 1. juni 2023

Børnehuset Rolighed er to år gammel i de nye rammer. Vi er en integreret institution, der lige nu er normeret til 92 børnehavebørn og 25 vuggestuebørn.

Vi vægter at skabe gode relationer til børn, forældre og hinanden i huset.

Vi kan tilbyde dig

 • En stor flok dejlige børn
 • En velfungerende vuggestue i en rivende udvikling
 • Et hus der arbejder for et godt børneliv, hvor vi støtter børnene i både at få rødder og vinger
Spar Nord Bank A/S Business Controller til Økonomiafdelingen

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Vi søger en ny kollega, der vil bidrage positivt i opgaveløsningen, vil bidrage til et godt arbejdsmiljø samt sikre vores gode faglige image.

Du får 17 kolleger, med en god diversitet af køn, alder og erfaring, heraf 4 andre business controllere.

Vi tilbyder dig en arbejdsdag med stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din dag, fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang.

Spar Nord Bank A/S
SAWO A/S Kontorassistent

SAWO A/S, Støvring

Da vi har en medarbejder, der er på barsel og har rigtig travlt i afdelingen, søger vi en kollega til vores salgssupportafdeling i Støvring.

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til og med 30. november 2023.

Vi søger en struktureret og administrativ stærk person, som kan trives i en til tider hektisk hverdag med flere forskellige opgaver og prioriteringer.

Du skal blandt andet udarbejde tilbud, ordrebekræftelser og forskellige typer aftaler for vores sælgere, samt vedligeholde forskellige systemer – blandt andet stamdata i Dynamics Navision og vores serviceindkaldelsessystem.

Salling Plast Energy ApS Kvalitetsbevidst Supervisor

Salling Plast Energy ApS, Hurup Thy

Er du en dygtig håndværker, som motiveres af faglige udfordringer inden for produktion? Så er det måske dig, vi mangler til en nyoprettet stilling.

Vores produktion i Hurup Thy er fortrinsvis dedikeret til kunder inden for aqua-industrien og beskæftiger i dag tre timelønnede medarbejdere. Afdelingen, som er forholdsvis ny, er stadig under opbygning og derfor vil du som supervisor stå i spidsen for den videre udvikling.

I en hverdag, hvor ikke to dage er ens, vil dine opgaver blandt andet bestå af:

 • Planlægning og udførelse af produktion inden for plastbearbejdning
 • Medarbejderledelse og -udvikling
 • Varetagelse af tavlemøder
 • Sikring af produktionsdokumentation og overholdelse af arbejdsmiljøregler
BOXIT
Svensktalande kundtjänstmedarbetare för BOXIT container

BOXIT, Aalborg

Vi leder efter dig, der motiveres af at arbejde med kunder og ordrebehandling – og samtidig taler og skriver flydende svensk.

I øjeblikket er vi midt i en transformation med implementering af nye værktøjer og markeder. Mange af disse tiltag har afsæt i vores stigende containerflåde. Vi vækster i vores containerafdeling og lige nu har vi brug for en svensktalende medarbejder til vores kundeservice team.

Se video om BOXIT som arbejdsplads

Givetvis er du erfaren indenfor salg og ekspedition af kunder, både telefonisk og skriftligt og har prøvet noget lignende i dit arbejdsliv – eller også drives du af lysten til at lære. Din arbejdsglæde betyder meget for os, og vi gør os umage med at skabe gode rammer, så vores medarbejdere har en god hverdag.

BOXIT
Born
Et job med et formål som sæddonor

Born, Aarhus, København og Aalborg

Få et fleksibelt arbejde, og gør en forskel for andre verden over.

Som sæddonor hjælper du barnløse, hvis største ønske er at starte en familie.

Hvad du tjener i jobbet, er helt op til dig. Du bliver nemlig kompenseret efter, hvor ofte du kommer og donorer.

For at blive sæddonor hos os skal være mellem 18-45 år, have en tilpas god sædkvalitet og være sund og rask. Alt andet har ingen betydning for os.

Som sæddonor hos Born

 • kommer du hurtigt i gang. Med Borns fast track er du i gang med at donere og tjene penge inden for en måned.
 • har vi fokus på din sundhed. Vi sponsorerer dit fitnessmedlemskab, og du kommer igennem et fuldt sundhedstjek.

Hvis du tænker, at det her lige er noget for dig, så...

Born
Sparekassen Danmark
Privatkunderådgiver - Erhverv Aars

Sparekassen Danmark

Har du erfaring med privatkunderådgivning, og kunne du tænke dig at arbejde i en erhvervsafdeling?

Vi søger en ny kollega, der kan bistå erhvervsrådgiverne i rådgivningen af privatkunden bag virksomheden. En specialist i rådgivning af privatkunder.

Du bliver en del af teamet, der består af både rådgivere og supportere, og kommer i udgangspunktet til at arbejde på tværs af kundeporteføljerne i afdelingen, alt efter hvor der er behov for din ekspertice. Du får således en bred berøringsflade både blandt kunder og kollegaer.

Sparekassen Danmark
NTT DATA Business Solutions A/S
Senior Network Consultant

NTT DATA Business Solutions A/S, Horsens, København, Aalborg eller Aarhus

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af et ambitiøst og dynamisk team i en førende international IT-virksomhed? Vi søger lige nu en Senior Network Consultant, og du har dermed muligheden for at blive en del af et team på en spændende vækstrejse, hvor vi konstant udvikler os for at kunne levere høj faglighed og god service til vores kunder.

Du vil komme til at arbejde med følgende områder:

 • Netværksarkitektur og integration
 • Netværkstegninger og designs
 • Opsætning af site-to-site forbindelser
NTT DATA Business Solutions A/S
DGtek A/S Service/Commissioning Engineer

DGtek A/S, Fredericia eller Aalborg

Er du selvstændig og har du lyst til selv at planlægge din egen hverdag? Brænder du for kundeservice og synes du det lyder interessant at blive specialiseret inden for højteknologisk måleudstyr til proces- og energisektoren? Vil du være del af en virksomhed i teknologisk vækst, hvor høje kvalitetsnormer er i højsæde? Så vil jobbet som kombineret Service/Commissioning Engineer lige være dig!

Som Service/Commissioning Engineer vil du få base i en af vores afdelinger i enten Fredericia eller Aalborg og vil primært dække dit geografiske område herfra. Udover opgaver i Danmark, må der forventes op til 20 rejsedage, i forbindelse med kundebesøg, idriftsættelse og servicering af udstyr samt træning af kunder og samarbejdspartnere.

Eurowind Energy A/S
Design Engineer

Eurowind Energy A/S, Hobro

Overvejer du en bæredygtig fremtid indenfor grøn energi og kunne tænke dig at være en del af fremtidens energiprojekter? Så har vi måske stillingen til dig!

I vores projekterings- og byggeafdeling (EPC) søger vi en kollega, der skal hjælpe os med at designe vores energiprojekter. Så har du erfaring med at designe/beregne el-infrastruktur, sol- og vindprojekter, industrianlæg eller byggeledelse af el-infrastruktur, er du måske vores nye Design Engineer.

Se video om Eurowind Energy A/S som arbejdsplads

I stillingen som Design Engineer vil du blive involveret i mange forskellige projekter, og du får ansvaret for egne projekter/opgave, der indebærer:

 • Design af el-infrastruktur, solcelleparker m.m.
 • Teknisk specifikation af krav til el-teknisk udstyr
 • Tekniske beskrivelser til udbud
Eurowind Energy A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV