1.625 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

1.625 jobannoncer

Gem
Nordjyske Bank

Erhvervsrådgiver

Sæby

Vil du være med på en arbejdsplads med succes og fremgang?

Se video om Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank som arbejdsplads

Vi er en dynamisk afdeling, hvor vi har særlig vægt på faglighed og sparring. Vi prioriterer den løbende dialog og relationerne med vores kunder meget højt. Du vil opleve, at vi stiller en spændende arbejdsplads og et fagligt miljø til rådighed, hvilket betyder, at du kan være handlekraftig og yde den bedste rådgivning til vores erhvervskunder.

I afdelingen er dagligdagen præget af godt humør og en uformel omgangstone.

Nordjyske Bank
Gem
Continia Software A/S

Senior Security Manager

Copenhagen, Nørresundby

Are you eager to take a leading role in a dynamic and fun security team at a top-tier SaaS company? If you're passionate about cybersecurity and committed to protecting and securing data for thousands of businesses globally, this strategic position is tailor-made for you.

You will be at the forefront, leading and overseeing security initiatives across various domains. You will be responsible for continuous evaluations and enhancements of our security measures and compliance with data protection regulations.

Continia Software A/S
Gem
EnviDan A/S

Specialist til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du interesseret i drift af renseanlæg og avanceret proceskontrol? Kribler det i dig for at arbejde med driftsoptimering, automatisering og moderne teknologier?

Dine hovedopgaver bliver blandt andet:

  • At designe og kode avanceret proceskontrol
  • At konfigurere og indregulere driftsydelser
  • At gennemføre kursusaktivitet for kunder (inkl. at udarbejde driftsvejledninger)

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
Gem
EnviDan A/S

Projektleder til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en haj til projektledelse? Og ønsker du at følge dine projekter fra start til slut? Kribler det i dig for at blive en del af et stærkt kollegaskab og have god sparring med de dygtigste specialister?

Du får her rig mulighed for at udvikle dig inden for et bredt og varieret udvalg af opgaver – mange af opgaverne løser du i tæt samarbejde med kolleger med andre fagkompetencer.

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
Gem
MT Højgaard A/S

Kalkulatør til Jord i Jylland

Risskov, Aalborg eller Fredericia

Hvar du lyst til at lave kalkulationer inden for Jordområdet - og eventuelt kombinere jobbet med projektlederopgaver?

Jobbet som kalkulatør er særligt spændende, da jeg er den første til at håndtere indkommende udbudsmateriale. Min hovedopgave er at omsætte det komplekse udbudsmateriale til klare kalkulationer. Dette sikrer, at projektlederen aldrig er i tvivl om byggeriets omfang, når vi vinder opgaverne

fortæller din kommende kollega Mathias
Gem
Aalborg Energie Technik a/s

Technical Specialist til internationale idriftsættelsesopgaver

Aalborg Øst

Er du en erfaren og dedikeret idriftsætter, der brænder for at arbejde med avancerede teknologier til vedvarende energiproduktion og bæredygtige løsninger på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega i Technical Management i Aalborg Energie Technik A/S.

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst teknisk specialist, der sætter en ære i at idriftsætte vores nye anlæg inden for fastsatte tidsrammer og sikre at kunden er tryg og tilfreds ved modtagelsen.

Aalborg Energie Technik a/s
Gem
Nordic Kingfish Hanstholm A/S

Export Manager

Hanstholm (DK) or Fredrikstad (NO)

Are you passionate about sales and eager to make a significant impact in the seafood industry?

Nordic Kingfish is excited to announce a newly established position for an Export Manager to join our dynamic sales team. This role offers flexibility with a base location in either Fredrikstad, Norway or Hanstholm, Denmark.

Nordic Kingfish Hanstholm A/S
Gem
Beauté Pacifique ApS

Produktudvikler

Hadsund

Som produktudvikler hos Beauté Pacifique får du en markant og vigtig rolle i udviklingen af nye produkter.

Hos os, vil du komme til at indgå i projekter hvor vi arbejder hele vejen fra cellebiologien til den kliniske afprøvning på vores egen privatklinik Ambulatoriet, med tilknyttede behandlere, sygeplejersker og dermatologer.

Du vil få mulighed for stor faglig og personlig udvikling samt selv være med til at skabe rammerne for din arbejdsdag.

Gem
Privat Psykiatrisk Center ApS

Speciallæge i psykiatri – vil du være en del af et højt kvalificeret team?

Høje-Taastrup, Kongens Lyngby, Ringsted, Kolding, Silkeborg, Aarhus eller Aalborg

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige kolleger, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor organiseringen, rammerne og fagligheden hænger sammen, så kvaliteten i patientforløbene er i fokus?

Din dagligdag er veltilrettelagt og indeholder blandt andet patientforløb, hvor en grundig udredning ved psykiater er det helt centrale for os, men også behandlingsforløb inden for belastningsudløste og mere grundlæggende lidelser.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Gem
Spar Nord Bank A/S

Teamchef til Software Development, IT

Aalborg

Hos Spar Nord er der en plads til en erfaren personaleleder med ekspertise inden for softwareudvikling og Cloud-teknologier.

Som teamchef har du det overordnede ansvar for vores softwareudviklingsteam. Du leder strategien for udvikling af softwareløsninger, og du sikrer, at vores projekter leveres til tiden og inden for budget.

Spar Nord Bank A/S
Gem
Audionord International A/S

HiFi Klubben søger radiomekaniker/elektronikfagtekniker

Nørager

Vi ønsker at styrke vores serviceafdelingen, der i dag beskæftiger 15 personer, med en energisk teamspiller. Hos os er serviceniveauet altid i top, og vi vil gå længere end resten af branchen for at få tilfredse kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive reparation og fejlsøgning på audio- og netværksprodukter. Arbejdet indbefatter også modifikation, kvalitetssikring af lagervarer og support til vores kunder.

Gem
ScanPipe A/S

Plastsvejser til vand & design

Se video om ScanPipe A/S som arbejdsplads

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser.

Du er en kompetent plastsvejser og har lyst til at indgå i jordens bedste VA-team.

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Stuk- og elektromuffesvejsning af PE trykrør på byggepladsen
  • Konstruktion af fittings og specialdele
ScanPipe A/S
Gem
Telenor

Senior Security Advisor

Aalborg

Ønsker du at være med til at forbedre Telenor DK's sikkerhed? Og er du interesseret i at arbejde med sikkerhed inden for den kritiske infrastruktur? Som Senior Security Advisor får du en særlig mulighed for at lede vores sikkerhedsinitiativer, og anvende dine strukturelle og projektledelseskompetencer til at forbedre vores sikkerhedsprocesser. Interesseret?

Dine centrale arbejdsopgaver i rollen bliver at planlægge og koordinere udarbejdelse af sikkerhedsregler og procedurer i overensstemmelse med standarden.

Gem
FGU Vendsyssel

Lærer til dansk, DSA og OBU/LST-vejledning

Dronninglund

Er du dansklærer med dansk som andet sprog og har du kompetencer indenfor OBU/LST-vejledning? Arbejder du helhedsorienteret? Har du erfaring i at etablere ordblindevenlige læringsmiljøer i forskellige undervisningssammenhænge?

Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor teamet har det fælles mål at skabe de bedste rammer, for at få øje på den enkelte elevs potentiale, trivsel og læring. Du bliver kontaktlærer for dit hold på ca. 12-15 elever.

Du beslutter dit eget indhold på hverdagen og skal samtidig være klar til at indgå i et tæt teamsamarbejde med dine kollegaer i de almene fag og på de øvrige værksteder.

Gem
NCC Danmark

Lærlinge og elever 2024

Se video om NCC Danmark som arbejdsplads

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde.

At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde. I læretiden bliver du sat sammen med dygtige og erfarne kollegaer, så du får de bedste muligheder for at blive bedre til dit fag.

NCC Danmark
Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Mekoprint A/S

Stanseoperatør/procesoperatør

Støvring

Har du gå-på-mod ift. at betjene højteknologiske produktionsmaskiner og interesse for at arbejde på aftenhold? Er du også nysgerrig og kvalitetsbevidst i dit arbejde? Så er det måske dig, vi søger til en af vores fabrikker i Støvring.

Se video om Mekoprint A/S som arbejdspladsDine primære opgaver vil være:

  • Stanse emner på forskellige maskiner
  • Laminering af emner på maskiner
  • Test af emner, herunder varetage driften af testmaskinerne om aftenen
Mekoprint A/S
Gem
Mekoprint A/S

Salgselev til international produktionsvirksomhed

Støvring

Se video om Mekoprint A/S som arbejdspladsEr du klar på at lære en masse og udvikle dig både fagligt og personligt? Er du nysgerrig, og vil du gerne lære salgsarbejdet fra bunden? Og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi er glade for at gå på arbejde og meget gerne lærer fra os?

Du kommer til at arbejde med salgsprocesserne inden for finmekanisk plade, EMC-afskærmning og skilte. Du får en læreplads, hvor du som elev bliver hørt og får det ansvar, der passer til dine kompetencer. Vi vil gøre vores bedste for at skabe et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig – både fagligt og personligt.

Mekoprint A/S
Gem
Telenor

Performance Specialist til Telenors eksterne salgskanaler

Motiveres du af at sikre den gode kundeoplevelse?

Som Performance Specialist vil du arbejde med performance og salgsfremmende aktiviteter i Telenors fysiske partnerkanal Elgiganten. Dette sikres gennem kompetenceudvikling af medarbejderne, sparring med ledelsen i varehusene om konkrete indsatser, og omfavner derved alt lige fra personligt salg, undervisning, træning, og ikke mindst udvikling af andre.

Interesseret?

Gem
N1 A/S

Systemoperatør – vær med til at sikre stabil og pålidelig drift af vores målerpark

Støvring, Silkeborg eller Esbjerg

Brænder du for drift og har en passion for kontinuerlig forbedring?

Så søger vi en nysgerrig systemoperatør, der tør spørge "hvorfor" og stræber efter at optimere vores driftsprocesser, samtidig med at vi sikrer korrekt afregningsgrundlag for mere end 800.000 hjem og virksomheder.

Vær med til at forme fremtiden inden for energistyring!

N1 A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV