1.026 job matcher din søgning 1.026 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.026 resultater.
Plan Organic ApS
Marketingmedarbejder med en skarp pen

Plan Organic ApS, Aalborg

Vi har travlt, og vi søger derfor en marketingmedarbejder, der kan favne bredt og hjælpe til på mange forskellige områder. Du bliver en del af et spændende firma, hvor der er fart over feltet og opgaverne mangeartede.

Udvalgte arbejdsopgaver i denne stilling:

 • Grafisk design og opsætning af salgs- og marketingmateriale
 • Udvikle content til vores sociale medier og ditto tage ansvar for disse
 • Udvikle content til direct mails
Plan Organic ApS
MARTECKøkkenassistent

MARTEC, Frederikshavn og Skagen

Vi i MARTECs køkken søger en effektiv kollega, der med høj faglig stolthed og arbejdsglæde vil være en del af teamet som står for, at tilberede mad til MARTECs studerende, kursister og personale.

Vores køkkenteam, dig og 8 kollegaer, serverer mad fra morgen til aften, 7 dage om ugen, for eleverne på skolehjemmet på MARTEC Kragholmen. Derudover servicerer vi MARTECs 2 øvrige skoler mandag-fredag, fra kantiner med disksalg, samt frokostbuffet i henholdsvis Frederikshavn og Skagen. Din arbejdsdag vil bestå af fremstilling af kolde anretninger og pålægsfade, smørrebrød, sandwich, salatbar, samt lettere middagsretter og bagværk i form af rugbrød, morgenbrød og eftermiddagskage.

Arbejdstiden er 35 timer, fordelt på hverdage og enkelte månedlige aftenvagter. Der må påregnes weekend vagt ca. hver 5 uge.

Hilti Danmark A/S
ACCOUNT MANAGER (JYLLAND) - SØG PROAKTIVT!

Hilti Danmark A/S

I Hilti søger vi hele tiden nye Account Managere, som matcher vores værdisæt. Vi har ikke et åbent distrikt lige nu, men vi opfordrer dig til at søge proaktivt, så vi kan finde en plads til dig, så snart som muligt.

Hilti Danmark A/S

RÅDGIVENDE SALG Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med byggefagfolk, som ønsker produkter af højeste kvalitet fra et brand, de kender og stoler på. Som deres professionelle rådgiver finder du frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop deres behov – fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer.

Som Account Manager i Hilti vil du få dit eget distrikt og være med til at koordinere salg-, service-, og marketingaktiviteter overfor dine kunder i distriktet ligesom de udarbejder konkrete salgsmål og salgsbudget for kunden.

CuriaHead of Department

Curia recruiting on behalf of a client

People and project management creating unique solutions for the largest corporations around the globe.

You will be a key enabler for a long-term successful customer relationship and for the general well-being in the team. From contract signing to delivery of a dynamic solution you pull the strings internally as well as externally, ensuring successful deliveries in terms of scope, time, economy, and quality.

You will lead a team of specialists and project managers (in total 20 HC). Typically, project team members come from both our US and Denmark based offices. As the company grows, you will also be an integral part of building up new teams in Asia, Europe, and USA.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Deloitte
Kickstart din karriere som audit graduate i Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion.

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet, samtidig med at du fortsætter din uddannelse.

For at sikre, at du oplever succes og får mulighed for at nå dit fulde potentiale, kommer du blandt andet til at deltage i et internt undervisningsforløb, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi tænker og foretager revision på, så vi sammen kan skabe værdi for vores kunder.

Deloitte
Lidl Danmark K/S
Butikschef - Aalborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Nykøbing Mors

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
NIC GroupExport Sales Manager

NIC Group

With us, you are constantly learning – from different brands, experiences, people, markets, parts of the value chain, training, and ways of thinking. We are focused on providing new ways for people to develop different skills and how to use them to enhance the difference you can make – to our brands, to the business, and to the world.

The ability to work with strong local brands backed by a growing international company allows our employees to make a difference and see the impact of their work.

Job Description

 • Responsible for developing, monitoring, and managing business relationships with customers in the defined export markets/regions
 • Create and deliver comprehensive commercial plans to drive sales volume and profitability, achieve/exceed sales targets, and further develop key export markets
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Tandlæge Nille HastrupTandplejer

Tandlæge Nille Hastrup, Hjørring

Er det dig vi mangler???

Vi er 3 tandlæger, 4 klinikassistenter og 1 klinikassistentelev – men vi mangler en tandplejer.

Vi bestræber os på en god service fra patienten træder ind ad døren og vi arbejder hårdt, men altid i en uhøjtidelig tone.

Da vi er afhængige af et godt samarbejde kolleger imellem, vil arbejdsopgaverne være varierende, dog med hovedfokus på undersøgelser, tandrensninger, profylakse og PA-behandlinger.

Vi forventer, at du er glad, imødekommende og mødestabil. Vi ser gerne, at du har erfaring på både faget og på livet, men du kan også være nyuddannet – det vigtigste er, at du passer ind.

Verdo
Automationsingeniør med procesviden

Verdo, Randers eller Storvorde

Verdo har stor indgang af ordrer på varmeproducerende kedelanlæg i Danmark og flere steder i Norden samt varmepumpeanlæg i Danmark. Vi søger derfor en automationsingeniør til vores automatikafdeling, hvor du kan få base i Randers eller Storvorde.

Verdo A/S

Du vil få ansvar for at definere vores arbejde med IGSS SCADA, og denne opgave vil fylde meget i din arbejdsdag, mens viden som VA-operatør og S2000 vil være nyttig men ikke et krav.

Dine øvrige hovedopgaver vil være netværk og teknisk IT, hvor du vil komme til at arbejde med følgende:

 • Router- og switch-opsætning
 • Serveropsætning
 • Server, UPS, backup
Verdo
Technicon ApS
El-konstruktør/el-montør

Technicon ApS, Hobro

Til vores hovedkontor i Hobro søger Technicon nu en kvalitetsorienteret el-konstruktør/el-montør, der skal sikre at vores avancerede robotløsninger, tilhørende styretavler, elektriske og pneumatiske installationer fortsat er blandt branchens bedste.

Du kommer til at udføre forskellige montage- og testopgaver, og dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • El-design og el-konstruktion i PC Schematic
 • El-montage af hhv. kabel- og pneumatiske installationer
 • Opbygning af styretavler, herunder opsætning af bl.a. frekvensomformere
Technicon ApS
Technicon ApS
Erfaren projektleder med teknologisk viden til robotvirksomhed i Hobro

Technicon ApS

Er dine teknologiske kompetencer stærke og har du værdifulde erfaringer at trække på når avancerede projekter skal igangsættes, drives og føres sikkert i mål? Mestrer du overblikket, har du sans for detaljen og elsker du at samarbejde om udvikling af fleksibel automationsteknologi? Så send Technicon din ansøgning, så du tiltræder d. 1. februar 2021 – eller før.

Dine primære opgaver og ansvarsområder bliver at:

 • styre projekter og være ansvarlig for projektets leverance og realisering
 • tage aktivt ansvar for projektets overordnede planlægning og progression
 • tage aktivt ansvar for projektets økonomi
Technicon ApS
nf PlusRevisor eller skatte/økonomikonsulent til konsulenthus i vækst

nf Plus, Støvring

Vil du have et arbejde et sted, hvor fællesskab, frihed og respekt for hinandens faglighed vægter højt?

Du vil bl.a.:

 • gennemgå udkast til regnskaber og søge efter samt iværksætte måder at optimere
 • rapportere til kunderne
 • rådgive om emner såsom beskatning af ejendomsavance, generationsskifte og pension.

Vi har stor respekt for hinandens kompetencer, og det vil vi også have for dine. I hverdagen betyder det, at du får de opgaver, som passer til dig, og du vil ikke spilde tiden på unødvendigt pseudoarbejde,” fortæller direktør Michael Guldbæk Karlsen.

Læs mere og søg jobbet her.

Elcold Frysere Hobro ApS
Produktionsmedarbejder – har du hænderne skruet rigtigt på?

Elcold Frysere Hobro ApS

Vi er i den lykkelige situation, at vi igen skal bruge dygtige medarbejdere!

Vil du arbejde med frysere af højeste kvalitet – til bl.a. husholdninger, supermarkeder, isforhandlere og laboratorier verden over?

Så bliv vores nye kollega og få:

 • tidligt fri – vi arbejder kl. 6.30-15.00 på hverdage og kl. 6.30-11.45 om fredagen
 • stabile arbejdsforhold med bl.a. tand- og sundhedsforsikring
 • en god oplæring.
Bisgaard og PartnereRådgiver/Account Manager – Partner

Bisgaard og Partnere

1 rådgiver til Jylland

Har du lyst til at bidrage selvstændigt til vores arbejde i at hjælpe danske virksomheder med økonomisk optimering af nye kunders nuværende løsninger indenfor miljø og sikkerhed?

Dine opgaver bliver at planlægge og gennemføre salgsbesøg til alle typer virksomheder (B2B). Du sælger koncepter, løsninger og outsourcing og har kontakt til både økonomiansvarlige såvel som andre i selskabernes organisation.

Du bliver en selvstændig del, som partner, af et velfungerende salgsteam i en meget ekspansiv virksomhed, som er Danmarks største indenfor sit felt. Dertil kommer en attraktiv indtjening, som er baseret på dine resultater. Sagt med andre ord, vi tilbyder hårdt arbejde, og kan du levere varen, er afregning i top.

Konsulenthuset ballisager A/SBackend-udvikler med teknisk snilde, holdånd og et skarpt kundefokus

Konsulenthuset ballisager A/S søger for ITSecurity A/S i Aalborg

Vil du være en del af et udviklingsteam og en topprofessionel IT- og software virksomhed med fokus på IT-drift, sikkerhed og digitalisering af virksomheder? Kan du levere kvalitetsløsninger og dermed bidrage til at positionere ITSecurity som den foretrukne IT- og digitaliseringspartner? Så kan du meget vel være vores nye Backend-udvikler.

Som vores nye Backend-udvikler ser du mulighederne i Microsoft Power Platformen, RPA samt andre teknologier, og har en interesse i at arbejde med dem, så vi kan skabe de bedste løsninger for vores kunder. For at kunne føre opgaverne fra idé og udfordring til løsning og forretning, skal du kunne sætte flueben ved følgende:

 • Erfaring med udvikling i .NET og C#
 • Kendskab til og erfaring med SQL og Entity
 • Erfaring med web-vendte teknologier såsom HTML, CSS og JavaScript (Herunder jQuery)