1.060 job matcher din søgning 1.060 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.060 resultater.
Midsona Danmark A/SExport Key Account Manager - Urtekram Beauty

Midsona Danmark A/S, Mariager

Du brænder for økologi og brænder igennem, når du formidler URTEKRAM®

Vi søger en Key Account Manager, som selvstændigt kan drive og udvikle salget af Urtekrams økologisk certificerede beauty-produkter på udvalgte europæiske markeder. Du sælger varen med dit drive, din kommercielle tilgang samt evne til at relationsopbygge og skabe tillid. Dit primære fokus vil være på salg af økologisk, certificerede personlige plejeprodukter. Du kan forvente ca. 40 rejsedage årligt.

Opgaver:

 • Selvstændig markedsbearbejdning af udvalgte europæiske markeder igennem kundebesøg samt messedeltagelse.
 • Udarbejdelse og eksekvering af salgsaktiviteter til både eksisterende samt nye kunder. Du vil være budgetansvarlig for egne markeder.
 • Pleje og varetage og udvikle eksisterende salgskanaler (Health Food Trade)
Takeda Pharma A/S
Medicintekniker til produktionen i Hobro

Takeda Pharma A/S

Takeda søger en vikar i produktion af 6 måneders varighed, evt. mulighed for fastansættelse. Arbejdet vil primært være i vores afvejnings- og granuleringsafdeling, men alt forefaldende vil også kunne forekomme. Arbejdstiden er 37 timer om ugen eksklusiv 30 min. frokostpause.

Jobbet i produktionen består af:

 • Afvejning og granulering til produktion af tabletter i kontrollerede lokaler
 • Klargøring af maskiner og lokaler
 • Proceskontrol under produktionen
Takeda Pharma A/S
Verisure
Kørende Sælger – Verisure A/S DK

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kollegaer til vores Verisure-teams i hele landet.

Verisure

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Kørende Sælger til salg af Falck Alarm-løsninger

Verisure

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kolleger til vores Falck Alarm-teams i hele landet. Falck Alarm blev i 2016 opkøbt af Verisure A/S, Europas førende alarmselskab. Vi tror på, at det er en menneskeret at føle sig tryg, og derfor arbejder vores +18.000 passionerede medarbejdere dagligt på at beskytte over 3 mio. kunder på tværs af de 16 lande, vi er repræsenteret i.

Carlsberg Breweries A/S

Som kørende sælger i Falck Alarm får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.

Hos Falck Alarm ønsker vi at give alle med det rette drive og motivation chancen for at blive en del af familien og komme med på vores vækstrejse. Derfor har vi udviklet et struktureret onboarding-program, så du på bedste vis lærer alt om vores salgsprocesser og markedsledende produkter og services.

Verisure
ISU - Viden Til Udvikling A/SErfarne og kompetente socialrådgivere

ISU - Viden Til Udvikling A/S

Hos ISU – Viden til Udvikling hjælper vi arbejdsløse borgere rundt om i Danmark med at finde job. Vi arbejder med nogle af jobcenterets opgaver inden for arbejdsmarkedsområdet og derudover også med organisations-, ledelses- og holdningsudvikling.

Du bliver en del af en ubureaukratisk organisation, hvor vi vægter åbenhed, tillid og sammenhold højt. Vi er stolte af at gøre vores arbejde godt, og vi gør det med højt humør.

Vi søger socialrådgivere som har solid erfaring med og kendskab til myndighedsopgaver indenfor beskæftigelsesområdet.

BabySam A/S
Souschef

BabySam A/S, Aalborg

Kan du skabe resultater i en branche, hvor det går rigtig stærkt, og god kundeservice er omdrejningspunktet?

BabySam A/S

Vi leder efter en ildsjæl som elsker at sælge og som har lyst til, sammen med butikschefen, at gå forrest for teamet. Som souschef i BabySam vil din vigtigste opgave være rådgivning og salg til vores kunder. Du vil samtidig være butikschefens højre hånd og stedfortræder - det betyder, at du har ansvaret for butikken når butikschefen ikke er der.

Som souschef hos os, vil du være i tæt dialog med butikschefen om, hvordan butikken skal ledes og drives, så den altid er salgsklar. Vores souschefer har derfor en vigtig rolle som medvirker til, at vi som butik kan lykkes.

BabySam A/S
Frederikshavn KommuneEngageret lærer til 10. klassecenter

Frederikshavn Kommune

10. klassecenter Frederikshavn søger en engageret lærer til at gøre vores team komplet.

Den komplette lærer har undervisningserfaring med:

 • Tysk
 • Tosprogsundervisning
 • Specialpædagogik

Vi søger en lærer, der har lyst og evne til at være den autentiske og betydningsfulde voksen for de unge på 10. klassecentret – og som har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab, som har fokus på den unge og dennes udvikling og trivsel.

Du vil primært komme til at arbejde med den del af vores elever, som er fagligt og/eller sprogligt udfordret. Omgangstonen i vores hverdag er åbenhjertelig og ligeværdig alle parter imellem.

Titan Nedbrydning A/SDygtig og engageret beregner til vores hovedkontor i Aalborg

Titan Nedbrydning A/S

Har du lyst til at være en del af beregnerteamet i Titan Nedbrydning A/S?

Vi søger en erfaren beregner med gode kommunikationsevner til vores beregnerteam. Du bliver en del af et fagligt, dygtigt beregnerteam. Med en systematisk arbejdsform evner du at strukturere store komplicerede tilbud og ved, hvad der skal til for at vinde opgaver i markedet. Du er positiv og skaber en god stemning omkring dig.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Besigtigelse af nedrivningsopgaver
 • Deltage i interne tilbudsmøder med beregnerteamet
 • Planlægning og organisering af tilbud i samarbejde med beregnerteamet
 • Gennemgå og analysere udbudsmateriale
Greenline Fishing Gear A/SBogholder

Greenline Fishing Gear A/S, Sæby

Vil du være med til at styrke økonomifunktionen i Greenline?

Kan du både bevare overblikket og fokusere på detaljerne, og er du samtidig en ansvarsfuld og positiv kollega? Så er det dig, vi søger!

Som bogholder-/kontormedarbejder i økonomiafdelingen kommer du til at arbejde bredt inden for bogholderi og analysearbejde.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Kontering og bogføring af finansbilag.
 • Kreditorbogholderi herunder registrering af fakturaer i indkøbs-/lagermodul.
 • Debitorbogholderi herunder rykning af debitorer.
DALI A/SOverfladespecialist til robotlakering

DALI A/S, Nørager

Vil du være med til at skabe verdens flotteste og mest vellydende højttalere, og er du klar til at forene dine stærke kompetencer inden for lak og overfladebehandling med din interesse for robotteknik?

Til vores kabinetafdeling søger vi en kollega, der skal deltage i både produktionsopgaver og produktudvikling på overflader på vore kabinetter. Du bliver en del af et lille team i kabinetafdelingen, der skaber alle vore high-end kabinetter hos DALI A/S.

Dine arbejdsområder vil primært være:

 • Køre produktionsopgaver på vores nye fuldautomatiske lakanlæg – du får mulighed for at sætte dit eget præg på udnyttelse og muligheder.
 • Deltage i specialopgaver sammen med snedkerkolleger, udviklingsfolk og PT-folk.
 • Programmeringsopgaver af ABB-sprøjterobot ved nye emner.
Frederikshavn KommuneVikar for dagplejer til Dagtilbudsdistrikt Syd

Frederikshavn Kommune

Vi søger en vikar i Østervrå (inden for bygrænsen) for en af vores dagplejere, mens hun er på uddannelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 48 timer ugentligt i perioden 15. oktober 2020 til og med 30. september 2021.

Vi lægger vægt på

 • at Dagplejen er et udviklende sted at være for både børn og personale
 • at du kan skabe tilknytning og sunde relationer
 • at du kan støtte børns udvikling og trivsel

Inden en eventuel ansættelse skal dit hjem godkendes – både inden- og udendørs.

Frederikshavn KommuneTimelønnede afløsere til Strandby Hjemmepleje og Strandgården Plejecenter

Frederikshavn Kommune

Er du nysgerrig, lærenem, har godt humør og er fuld af energi, er du måske vores nye kollega? Har du erfaring fra faget er det super, men det er ingen hindring, hvis ikke du har. Vi sørger for oplæring.

Måske er du sygeplejestuderende, pædagogstuderende eller andet. Her er der mulighed for at få et studierelateret job. Vi er en udekørende hjemmeplejegruppe og et plejecenter, hvorfor du skal kunne se dig selv møde ind enten i plejegruppen eller på Strandgården efter aftale.

Vi tilbyder:

 • Et varierende og udfordrende job
 • Et godt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tillid
 • Et tæt samarbejde med social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og områdets sygeplejersker
TECHCOLLEGE
Uddannelseskoordinator til EUX-uddannelserne

TECHCOLLEGE, Aalborg

På TECHCOLLEGE arbejder vi strategisk med at styrke fokus på vores EUX-uddannelser. For at understøtte denne strategi etablerer vi derfor en ny EUX-organisation til koordinering af samarbejde og opgaver på tværs af de 18 uddannelsesretninger inden for EUX. Derfor søger vi en tværgående uddannelseskoordinator med et udpræget strukturgen, stort overblik og pædagogisk indsigt til at sikre den daglige koordinering.

EUX-uddannelserne er tilknyttet 18 erhvervsuddannelser, der er placeret på fem adresser, og som varetages af uddannelsesledere og uddannelseskoordinatorer på hvert fagområde. Som uddannelseskoordinator vil du i dit daglige arbejde referere til uddannelseschefen for EUX.

TECHCOLLEGE
TV2/NORDSystemadministrator

TV2/NORD, Aabybro

Vi har brug for dig! Er du vores nye systemadministrator?

Du bliver en del af TV2 Nords supportafdeling, der understøtter mediehusets drift – både strategisk og operationelt.

Som systemadministrator kommer du sammen med resten af holdet i support til at varetage udvikling, drift og support af vores IT-systemer, som i højere og højere grad også hænger sammen med vores produktionstekniske udstyr. Derfor vil du som en naturlig del af jobbet også få indsigt i produktionen af indhold, til både flow-tv, streaming og diverse SoMe-platforme.

Vi forventer:

 • Du har arbejdet med drift af storage og virtualiseringsplatforme (VMware)
 • Du forstår netværk og kan arbejde i switche og firewalls. (Check Point)
 • Du har arbejdet med én eller flere backup-løsninger som Veeam.
DANISH CROWN A/S
Mestersvend til teknisk afdeling

DANISH CROWN A/S, Sæby

Brænder du for at arbejde med moderne teknologi? Og vil du være med til at løse opgaver inden for service, fejlfinding og optimering på vores slagteri i Sæby? Så er du den nye kollega, vi søger!

På slagteriet har vi et højt fokus på oppetid, da dette er nøglen til at nå de fastsatte produktionsmål. Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets udvikling.

Dine primære opgaver vil være at:

 • lede og fordele arbejde til de 11 smede og 3 elektrikere, der er tilknyttet vores slagtegang – herunder at uddelegere opgaverne samt planlægge weekendarbejde for dem
 • modtage og planlægge opgaver samt oprette disse i vedligeholdelsesprogram (SAP)
 • sikre, at mandskabsplaner og vedligeholdelsesordrer bliver udført i dagligdagen
DANISH CROWN A/S
THISTED KOMMUNE
Jurist til Socialafdelingen

THISTED KOMMUNE

Til spændende og udfordrende stilling søges 1 dygtig jurist med flair for forvaltningsret og særinteresse indenfor serviceloven og retssikkerhedsloven.

Stillingen består blandt andet af sagsbehandling på sager om mellemkommunal refusion og statsrefusion, rådgivning og vejledning i afdelingen samt for afdelingens udførerenhed, kvalitetssikring, udarbejdelse af arbejdsgange og kvalitetsstandarder, ledelsestilsyn, pensionstilkendelsesteamet, behandling af sager om magtanvendelse, undervisning i magtanvendelsesreglerne samt undervisning i anden relevant lovgivning/udarbejdelse af afgørelser, udarbejdelse af statistikker, redegørelser, sparringspartner vedrørende Social Tilsyn Nord og mange andre afvekslende opgaver.

GeodatastyrelsenApplikation manager/systemarkitekt til landsdækkende ejendomsregister

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en central medspiller i sikker og stabil drift af et landsdækkende offentligt register med gode muligheder for personlig udvikling? Har du et bredt IT-teknisk kendskab og formår at bringe denne viden i spil, så vi sammen kan lave de bedste løsninger samt være drivkraften i at sætte den tekniske retning? Så har vi jobbet til dig!

Som drift- og systemansvarlig på det landsdækkende ejendomsregister Ejerfortegnelsen er du den centrale person i forhold til at sikre en stabil drift og fortsat udvikling på Ejerfortegnelsen, i samarbejde med vores anvendere, leverandør (Netcompany) og offentlige samarbejdspartnere.

Du vil sammen med resten af teamet i Geodatastyrelsen styre prioriteringen af aktiviteter for registrets daglige drift og udvikling i forhold til interne og eksterne ønsker.

fakta a/s
Souschef, Fakta Thisted, Østerbakken

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
THISTED KOMMUNE
Matematiklærer til Campus10

THISTED KOMMUNE

Tror du på at læring og trivsel er hinandens forudsætninger? Brænder du for at gå foran eleverne med nysgerrighed og nærvær samt være med til at skabe inkluderende læringsmiljøer? Ønsker du at arbejde på en skole med gode muligheder for at danne relationer til elever og kolleger?

THISTED KOMMUNE

Vi søger en fuldtidslærer til fastansættelse med følgende fag: matematik samt gerne fysik/kemi og idræt.

Som lærer på Campus10 vil du blive en del af en engageret og dynamisk medarbejdergruppe, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, samarbejde og sparring. Vi har en stor grad af samarbejde om den daglige undervisning og eleverne. Du kommer til at spille en væsentlig rolle på Campus10, hvor vi har sat os for at gøre eleverne endnu dygtigere, via alsidig undervisning, brobygning med ungdomsuddannelserne og stærk kobling mellem praksis og teori.