2.142 job matcher din søgning 2.142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Terranor A/S
Til Terranor søger vi et par maskinfører/chauffører til stor fejebil – bopæl i Aalborg-Viborg-Randers-Aarhus området

Terranor A/S

Vi har travlt i vores fejeafdeling, og en af vores chauffører har valgt at gå på pension, så derfor skal vi have tilført ekstra/nye ressourcer. Arbejdet foregår i hele det midt- og nordjyske område. Du har bilen med hjem og starter arbejdsdagen derfra.

Din baggrund er ikke så afgørende, men du skal gerne have erfaring med kørsel med fejebiler, lastbiler, entreprenørmaskiner, arbejdsredskaber eller lign.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:

 • Fejning af kantsten, cykelsti, fortove
 • Fejning af pladser
 • Fejning efter asfaltfræser
Terranor A/S
Gem
Secret Kitchen Engros Secret Kitchen Engros ApS søger 1 On-Trade konsulent / Brand Ambassadør til Midt- og Nordjylland

Secret Kitchen Engros

Secret Kitchen Engros ApS er en virksomhed, der sælger kvalitetsprodukter, bl.a. Fever-Tree Mixer til cocktailbarer, barer, hoteller, restauranter, caféer, specialforretninger og detail.

Vi søger 1 On-Trade konsulent med ansvaret for Midt- og Nordjylland til Fever-Tree Mixer m.m., hvor det primære ansvar er for cocktailbarer, hoteller, caféer og restauranter, samt staff training, events og andre salgsfremmende aktiviteter.

On-Trade konsulenten skal opbygge og udvikle sin egen kundeportefølje samt vedligeholde eksisterende Key Accounts. Jobbet indebærer kvalificering af kunder, mødebookning, ind salg og kundebesøg, ligesom der skal afholdes events og salgsfremmende promotion aktiviteter.

Gæstgivergaarden Gandrup A/S Cafemedarbejder søges til Golfcaféen i Hals

Gæstgivergaarden Gandrup A/S

Er du ferm i et køkken og kan du yde den bedste service til vores gæster?

Vi søger en selvstændig cafémedhjælper, der kan stå for både tilberedning og servering af lettere caféretter og take-away, servering af drikkevarer samt forefaldende køkken-, opvask- og caféarbejde. Vi ser gerne, at du har erfaring fra branchen, men det er ikke et must – har du gåpåmod og er lærenem, vil vi gerne lære dig op!

Vi forventer, at du er udadvendt, smilende og selvstændig, da stillingen indbefatter let betjening af gæster og du på de fleste arbejdsdage kommer til at arbejde alene.

Den Sociale Udviklingsfond
Ergoterapeut

Den Sociale Udviklingsfond, Aalborg

Botilbud i Aalborg søger ergoterapeut med særligt sansefokus.

Du er ergoterapeuten, som kender til arbejdet med udsatte mennesker, for eksempel inden for autismespektret. Du ved, hvordan sansestimulering kan understøtte den socialfaglige indsats, og du har erfaring med udarbejdelse af sanseprofiler.

Nikker du til ovenstående, så kan det meget vel tænkes, at det er dig, vi er på udkig efter.

Som vores nye ergoterapeut indgår du på lige fod med dine kolleger, der blandt andet har baggrunde som pædagoger, social- og sundhedsassistenter, lærere m.m. Sammen varetager I opgaver i forbindelse med borgerens dagligdag.

Den Sociale Udviklingsfond
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Rina Digital Solutions A/S Full-stack developer

Rina Digital Solutions A/S, Aalborg

Brænder du for at udvikle vigtige driftskritiske IT-løsninger sammen med et team af skarpe udviklere? Er du en haj til at kode og passioneret omkring dit arbejde? Så er du måske den, vi søger til vores team af fagligt dygtige udviklere, som har det sjovt med hinanden.

Du kommer til at varetage en vigtig rolle som udvikler, hvor du får mulighed for at prøve ting af og sparre med andre fagligt dygtige kolleger.

Vi forventer, at du bl.a. har:

 • Relevant videregående teknisk uddannelse som datamatiker, ingeniør eller datalog
 • Erfaring med system- og webudvikling fra UX til release
 • En positiv indstilling og lyst til at påvirke tingene
Rina Digital Solutions A/S Python developer

Rina Digital Solutions A/S, Aalborg

Brænder du for at udvikle vigtige driftskritiske IT-løsninger sammen med et team af skarpe udviklere? Er du en haj til at kode og passioneret omkring dit arbejde? Så er du måske den, vi søger til vores team af fagligt dygtige udviklere, som har det sjovt med hinanden.

Vi står overfor flere spændende udviklingsopgaver og søger en udvikler til vores afdeling i Aalborg, hvor du kommer til at bidrage til den fortsatte vækst.

Vores løsninger er udviklet in-house, og du kommer til at arbejde med spændende teknologier. Python, Azure Cloud og NoSQL databaser bliver en stor del af din hverdag, som også vil have meget fokus på kvalitet og unit-testning. Der vil være rig mulighed for at byde ind med dine kompetencer og erfaringer inden for softwareudvikling.

Plantorama Barista til Espresso House, Plantorama Aalborg

Plantorama

Er du en haj til at lave lækker kaffe og vil du være med til at skabe en oplevelse udover det sædvanlige for vores gæster? Så er det nu du skal søge stillingen som Barista til Espresso House i Plantorama Aalborg.

I stillingen som Barista er din primære opgave at servicere vores gæster, så de får den bedste oplevelse i vores kaffebar, hver gang. Øvrige arbejdsopgaver vil være:

 • Ekspedition og personligt salg
 • Brygge og servere kaffe og andre drikkevarer
 • Hjælp til daglig drift mm.
Lund HR ApS Økonomichef til solid vækstvirksomhed

Lund HR ApS søger for Maskinfabrikken Fuglsang´s Eftf i Aalborg

Maskinfabrikken Fuglsang´s Eftf i Aalborg beskæftiger mere end 130 kompetente medarbejdere og omsætter for et 3 cifret millionbeløb. Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi oplever stor kundetilstrømning og stor vækst hos eksisterende kunder.

Stillingen henvender sig til dig, der har stærke kompetencer inden for regnskab, rapportering, driftsøkonomi og forretningsudvikling. Du får, med reference til vores direktør, ansvar for virksomhedens økonomi og IT. Dermed får du også en central og ansvarsfuld rolle, hvor du kan forvente en udfordrende hverdag med deltagelse i og ansvar for mange forskellige udviklings- og driftsaktiviteter.

Det er også dit ansvar at sikre velfungerende processer på økonomiområdet og fokus på driftsøkonomiske analyser, likviditetsstyring, optimeringer og rapportering. Som økonomichef er du en vigtig sparringspartner for teamet og ledergruppen.

Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært Handelsassistent eller Salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

En uddannelse, som åbner for et væld af fremtidsmuligheder, hvor du sammen med et team af gode kollegaer får hjælp til at udleve dit fulde potentiale.

XL-BYG

Som trainee i XL-BYG kommer du til at indgå i et stærkt socialt miljø. Du går på skolehold på Aarhus Business College Odder med øvrige XL-BYG trainees. På skolen lærer du om salg, markedsføring, indkøb, logistik, økonomi og får produktkendskab inden for dit speciale.

XL-BYG
Norlys Energy Trading
Business Controllers & Financial Controllers

Norlys Energy Trading, Aalborg

Would you like to join an exciting journey in Denmark and work as a Business Controller or Financial Controller and be a part of a newly established and innovative company, riding the waves of green growth?

We are a new and ambitious company on the international market in power and gas, and we are owned by Norlys and Eurowind Energy.

Our ambition is clear: We are determined to become one of Europe’s leading trading businesses within renewable energy trading. We want to shape tomorrow’s platform for energy trading, which efficiently manages renewable energy throughout Europe.

You will take part in creating a dream workplace with high ambitions regarding growth, automatization, sustainability, and your own development.

Norlys Energy Trading
Gældsstyrelsen Nyuddannet eller erfaren sagsbehandler søges til udfordrende opgave - bliv en del af holdet

Gældsstyrelsen, Thisted

Vi søger engagerede sagsbehandlere, der vil ind i en organisation, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd. Prioriterer du også balancen mellem udfordringer, ansvar og faglig udvikling? Så skal du læse videre, da vi søger kollegaer til en stilling, der har samfundsmæssig betydning.

Du vil i samarbejde med dine kolleger skulle indgå i konkrete sagsbehandlingsopgaver vedrørende inddrivelse af borgeres og virksomheders gæld.

Du får blandt andet mulighed for at arbejde med komplekse forældelsesregler og processer, hvor korrekthed og omhyggelighed i opgaveløsningen er helt central. Du skal blandt andet sikre kvaliteten af de enkelte gældsposter til inddrivelse samt foretage konkrete faglige vurderinger.

Gældsstyrelsen
Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse
Medarbejder til Team Natur i Natur- og Plansektionen

Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse, Hjørring

Vil du medvirke til at sikre Forsvarets, Beredskabets og Hjemmeværnet operations-, trænings- og uddannelsesmuligheder? Har du erfaring med sagsbehandling inden for naturområdet eller med generel administrativ sagsbehandling og har du lyst til at arbejde med forvaltning, lovgivning og administration på området?

Du bliver en del af Natur- og Plansektionen som består af 16 medarbejdere, fordelt i 2 teams. Vi varetager Forsvarsministeriets koncernfælles interesser på natur- og planlovsområdet, spredt over hele Danmark, samt i Grønland og på Færøerne.

Vi tilbyder dig en alsidig og fagligt udfordrende stilling med et bredt opgavefelt inden for naturområdet.

Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse
Øre-Næse-Halsklinikken Hobro Klinikassistent/sekretær til speciallægeklinik

Øre-Næse-Halsklinikken Hobro

Øre-Næse-Halsklinikken Hobro søger en serviceminded og omstillingsparat klinikassistent/sekretær, der er klar til at være klinikkens venlige ansigt udadtil samt varetage en bred vifte af assisterende opgaver i klinikkens arbejde.

På klinikken er vi 1 ørelæge, 1 sygeplejerske og 1 klinikassistent og søger nu endnu en klinikassistent/sekretær. Vi foretager undersøgelse og behandling af patienter i alle aldersgrupper, og har operative indgreb i lokal og general anæstesi.

Efter oplæring skal du beherske og varetage følgende opgaver:

 • Telefonisk visitation af patienter
 • Booking af patienter
 • Vejlede og udføre kliniske opgaver såsom høreprøver, priktest, lugtetests osv.
TECHCOLLEGE
Erfaren fundraiser

TECHCOLLEGE, Aalborg

På TECHCOLLEGE søger vi, til en nyoprettet stilling, en erfaren fundraiser, som kan hjælpe med at styrke organisationens strategiske udvikling gennem eksternt finansierede projekter, fonde og puljer.

Som fundraiser skal du kunne yde en praktisk, strategisk og koordinerende fundraisingindsats på tværs af TECHCOLLEGE. Sammen med projektlederne i vores afdeling ”Viden og projekter” skal du bistå vores mangfoldige ledelses- og uddannelsesområder til at søge flere eksterne midler og øge succesraten på hjemtagning.

Opgaverne er bl.a.:

 • sikre at TECHCOLLEGE får udarbejdet stærke ansøgninger og øget hjemtagelsen af eksterne midler.
 • at sætte struktur og system på vores arbejde med hjemsøgning af midler, herunder udarbejde årshjul for relevante fondsopslag på de enkelte uddannelsesområder og stå for registrering og opfølgning så processen løbende optimeres.
TECHCOLLEGE
Netic A/S Erhvervsjurist til juridisk afdeling

Netic A/S, Aalborg

Netic søger en jurist med et par års erfaring, som har lyst til at gøre karriere som erhvervsjurist i en af Danmarks hurtigst voksende IT-virksomheder. Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks største virksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor, og du vil derfor komme i berøring med udbudskontrakter, såvel som mindre leverancekontrakter indenfor IT-området. Derudover vil du bl.a. varetage personalejura, NDA aftaler samt Data Protection Officer opgaver

Med reference til Netics Head of Legal, vil du være ansvarlig for juridisk rådgivning, sparring og support på tværs af hele forretningen, ligesom du kan forvente at skulle varetage forskellige juridiske opgaver for Trifork koncernen.

TECHCOLLEGE
Vil du stå i spidsen for at udvikle TECHCOLLEGE gennem socialfondsprojekter?

TECHCOLLEGE, Aalborg

På TECHCOLLEGE arbejder vi strategisk med at styrke organisationens udvikling gennem eksternt finansierede projekter. For at understøtte den strategiske bevægelse styrker vi nu vores team med en projektleder, som målrettet skal bevæge sig i feltet omkring projekter i relation til Den Europæiske Socialfond Plus og andre relevante EU-projekter.

I stillingen vil du være ansvarlig for TECHCOLLEGEs indsatser i relation til Den Europæiske Socialfond Plus. Konkret vil du i den første tid få overdraget en række opgaver vedrørende projektledelse af eksisterende socialfondsprojekter, der skal styrke vidensniveauet på TECHCOLLEGE til gavn for vores elever og erhvervslivet i Nordjylland.

Som projektleder får du en opgaveportefølje, hvor du skal bidrage til at udvikle og styrke hele værdikæden om vores projektaktiviteter i regi af ESP+.

TECHCOLLEGE
Lægehuset Thyland I/S Konsultationssygeplejerske

Lægehuset Thyland I/S, Thisted

Vi søger en selvstændig konsultationssygeplejerske med erfaring fra medicinsk ambulatorium og akutmodtagelse. Du skal naturligt holde fokus på høj faglighed og have et godt humør i en travl hverdag.

Vi er to faste læger, farmakonom, sekretær og tre sygeplejersker, hvoraf en går på pension. Der er 1-2 uddannelseslæger, og vi har tæt kontakt med hjemmeplejen, som vi deler hus med. Der er 3.100 patienter og vi er plejehjemslæger for Solgården og Kastanjegården.

Gem
Andel Energi Energirådgiver til Vestdanmark – se dine energimærkninger gøre en forskel

Andel Energi

Vil du bruge din erfaring og certificering som energikonsulent, når du giver kommuner, boligselskaber og større virksomheder de bedste forudsætninger for at spare energi, reducere deres CO2-udslip og forbedre deres indeklima?

”Det er dig, der sætter rammerne og styrer din hverdag. Det er altså det perfekte job for dig, som vil have et teknisk stærkt bagland, du altid kan trække på, men hvor du arbejder 100 % selvstændigt,” siger afdelingsleder Jørgen Bæklund.

Nysgerrig? Læs mere her!

Bravida Danmark A/S
Serviceminded VVS-montør

Bravida Danmark A/S, Aabybro

For Bravida handler VVS om gennemtænkte løsninger, der fungerer uden afbrydelser. Bravidas VVS-teknikere er professionelle inden for alt, der har med varme og sanitet at gøre. Vi arbejder med service, vedligeholdelse og gennemgang af rørsystemer, uanset om de er i en mindre bygning eller en stor industrivirksomhed.

Vi har mange spændende opgaver i VS-afdelingen i Aabybro og søger nu en serviceminded VVS-montør. Vi hjælper vores kunder med alt fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse. Dine arbejdsopgaver vil primært være mindre projekter inden for service, vedligehold og mindre renoveringer.

Afdelingen er kendt for en høj kvalitet og professionel service, og du bliver tilknyttet et team af gode og dedikerede kollegaer.

Bravida Danmark A/S