1.938 job matcher din søgning 1.938 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TUBA Danmark
Frivillig psykolog/psykoterapeut til individuel terapi

TUBA Danmark, Aalborg

Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, supervision og faglig udvikling?

Arbejdsopgaver og forventninger:

 • At have tre samtaler med unge i alderen 18-35 år onsdage i ulige uger: Kl. 16.15, 17.30 og 19.15.
 • At have en samtale med en ung kl. 16.30 – 17.30 samt deltage i supervision kl. 18.15 – 20.00 onsdage i lige uger.
 • At bruge redskaberne ORS/SRS.
 • Skriftlighed i forbindelse med terapinoter og forlængelsesansøgninger.
 • At deltage i obligatoriske faglige dage.
TUBA Danmark
Arkil A/S
Arkil i Aalborg søger brolæggere

Arkil A/S, Nørresundby

Vi har travlt og mangler derfor brolæggere og belægningsfolk. Har du lyst til at være en del af vores sjak, og har du alsidig erfaring indenfor brolægning, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af vores anlægsafdeling i Aalborg, der består af ca. 80 medarbejdere, som bl.a. udfører projekter inden for store byrumsfornyelser, byggemodninger, kloakering- og forsyningsledninger, vejanlæg samt en masse andre spændende opgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt. Du vil kunne udføre alt fra små brolægningsopgaver ved private kunder, til store prestigeprojekter ved kommuner og boligselskaber.

Skive Køletransport A/SPersonalechef

Skive Køletransport A/S, Hobro

Brænder du for mennesker og at planer skal gå op i en højere enhed? Så er jobbet som personalechef måske lige dig.

I kørselsafdelingen disponeres mere end 250 lastbiler, og alt foregår i højt tempo med gode løsninger. Du vil få til opgave gennem aftaler med chauffører, disponenter og fleetmanager at få arbejdsplaner til at gå op, så vi altid kan servicere vores kunder med højeste kvalitet.

Du skal være med til at fastholde, udvikle og understøtte vores dygtige chauffør-personale. Som personalechef referer du til vores CEO Anders Mikael Christensen, og får opgaver som:

 • Ansvar for opsætning af arbejdsplaner, og besætning af alle biler
 • Ferie-/friplanlægning
 • Samarbejde med fleetmanager omkring behov for vognmænd
 • Medarbejderudvikling og arbejdsmiljøopgaver
Arkil A/S
Arkil i Aalborg søger medarbejdere

Arkil A/S

Har du erfaring fra byggepladser og trives du med alsidigt arbejde? Vi har travlt med nye projekter og søger derfor flere medarbejdere, som vil være en del af et stærkt hold.

Du vil blive en del af vores anlægsafdeling i Aalborg, der består af ca. 80 medarbejdere, som bl.a. udfører projekter inden for store byrumsfornyelser, byggemodninger, kloakering- og forsyningsledninger, vejanlæg samt en masse andre spændende opgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

 • Den rette kandidat
 • Du har erfaring med anlægsbranchen.
 • Du kunne evt. være en del af et sjak der ønsker nye udfordringer.
Wrist Ship Supply
Strategy & Business Transformation Manager

Wrist Ship Supply, Aalborg or Hvidovre

Do you dream of being involved with strategy? Then you cannot get closer to the strategy than being a key part of the Project Management Office.

This role will be responsible for gathering information, conducting thorough commercial analyses across all ongoing projects in the entire organization, formulating and testing hypotheses as well as developing and communicating recommendations.

The PMO shapes the overall strategy and ensures the completion of all ongoing projects, and in that capacity, the role will participate in status meetings with business leaders: keeping records, documenting progress and providing regular updates to leadership teams and board members, as needed.

Wrist Ship Supply
Guldbrandsen & Lythje ApSSenior Software Developer

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DALI i Nørager

Forventningerne til en moderne, aktiv højttaler er høje. Et attraktivt betjeningsinterface, intelligente funktioner og fantastisk lydgengivelse skal alt sammen fungere optimalt, og her spiller software en afgørende rolle. Softwaren skal fungere robust, intuitivt og sikkert, for at brugeren ikke behøver at forholde sig til de tekniske løsninger bag eksempelvis trådløs sammenkobling af højttalersystemer og streaming fra musiktjenester samt via Bluetooth og HDMI. Alt sammen for at give brugeren den optimale mulighed for at nyde musikken ægte og utilsløret, præcis som kunstneren havde til hensigt.

Som erfaren udvikler får du stor indflydelse på vores produkters samlede software og de overordnede arkitekturer, som vi allerede er nået langt med. Du bliver naturligt involveret i vores vedvarende arbejde med at optimere udviklingsprocesser, værktøjer og metoder.

DekoratexSalgsrepræsentant til det danske marked

Dekoratex

Et familiefirma med 30-års erfaring indenfor hjemmetekstiler søger en salgsrepræsentant til det danske marked.

Mulighed for indtjening på op til 3-4 tusinde Euro.

Krav:

 • erfaring som salgsrepræsentant
 • kommunikation
 • pålidelighed
 • engelskkundskaber ses også gerne.
HusCompagniet A/SByggeleder til kvalitetshuse i Nordjylland

HusCompagniet A/S

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5 år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

udarbejder tidsplaner

 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
Unicon A/S
Bliv betonchauffør på Unicons fabrik i Aalborg

Unicon A/S

Har du stort kørekort incl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonchauffør måske noget for dig?

Som betonchauffør i Unicon leverer du verdens mest anvendte byggemateriale. For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt, men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over betonens mange anvendelsesområder og du vil opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

Unicon A/S
Hotel Bramslevgaard ApSPassioneret køkkenchef til hotel i Nordjylland

Hotel Bramslevgaard ApS, Hobro

Kan du lede et køkken, så dit personale stortrives, og hvor dit fokus er på at være kulinarisk kreativ? Og trives du med også selv at gribe kniven i køkkenet og være hands-on?

”Vi har et velfungerende køkken og restaurant – både i forhold til belægning, personale, lagerstyring og økonomi, så du får fornøjelsen af at kunne fokusere på det helt centrale: maden og teamet,” siger Gert Ingemann.

Læs mere og søg jobbet her

Zizzi
Butikschef søges til Zizzi Aalborg storcenter

Zizzi

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften?

Så er jobbet som butikschef hos Zizzi Aalborg storcenter måske noget for dig.

Vi søger en erfaren Butikschef, der går foran og viser vejen, og som brænder for salg og mode. Som butikschef i Zizzi er du ansvarlig for den daglige drift. Og at dit team sikrer fantastiske salgsresultater med udgangspunkt i at yde den bedste og mest inspirerende shopping oplevelse for vores kunder.

Dine ansvarsområder er at:

 • Sikre sammensætning af et resultatorienteret og motiveret vinderteam, herunder rekruttering, coaching og kompetenceudvikling
 • Have overblik over varesortimentet, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer, at vi er klar til kunderne til enhver tid
 • Arbejde struktureret med visual merchandising og sikre kommercielle og moderigtige varepræsentationer.
SuperBrugsenUddeler, SuperBrugsen Hirtshals

SuperBrugsen

Er du klar til at blive ansvarlig for din egen butik og dygtige medarbejdere? Og kan du skabe en butik, hvor kunderne handler med et smil, og dine kolleger glæder sig til at møde på arbejde?

Som uddeler har du ansvaret for, at din butik altid står salgsklar. Selvom du har det overordnede ansvar, så er det i høj grad dine evner til at holde humøret højt blandt dine medarbejdere, der får butikken godt i mål med budgetterne. Derfor vil du hele tiden have fokus på deres udvikling og trivsel. Det gør du bl.a., når du hjælper til i den daglige drift og går forrest ude på butiksgangene og ved kassen.

I tæt samarbejde med din souschef er det dig, der bl.a.:

 • står for den daglige ledelse
 • planlægger, afholder og følger op på både lokale og centrale kampagner
 • planlægger ressourcer igennem vagtskemaerne, hvor du sætter de helt rigtige hold
Geopartner Landinspektører a/sTilbudskoordinator, der har erfaring med tilbudsskrivning

Geopartner Landinspektører a/s, Aalborg

Har du erfaring med tilbudsskrivning og koordinering af tilbudsprocesser? Og vil du gerne være med til at sætte dit eget præg på jobbet som tilbudsmedarbejder i Geopartner? Så er det dig vi søger til vores nyoprettede stilling.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

 • Analysering af tilbudsmateriale.
 • Planlægning, styring og koordinering af tilbudsprocesser.
 • Overholdelse af deadlines samt bistå med udarbejdelse af materialer til tilbud, herunder referencer og målrettede CV’er.
Carsoe A/SDokumentationsmedarbejder

Carsoe A/S, Aalborg

Brænder du for at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og en uformel tone vægtes højt? Har du en bred teknisk forståelse, og forstår du at formidle tekniske budskaber? Til vores Food-afdeling søger vi en dokumentationsmedarbejder, der skal varetage dokumentationen, risikovurderingen og kvalitetssikringen af vores produkter i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil derudover bestå af:

 • Udvikling af dokumentation
 • Montage- og servicevejledninger samt troubleshooting materiale
 • Vedligeholdelse af teknisk dokumentation og datablade
 • PTA-opgaver
Carsoe A/S
European Energy A/S
Landbrugsforvalter

European Energy A/S

Har du mange års erfaring med drift og optimering af landbrug? Vil du være med på en rejse, hvor du får mulighed for at forvalte en stor landbrugsportefølje på adskillige tusinde hektar? Så er du vores nye kollega.

Som Landbrugsforvalter, vil du få ansvar for den daglige facilitering af drift og bortforpagtning af landbrug fra underskrift af købsaftaler, som finder sted sideløbende med opførsel af sol- eller vindparker.

Du vil skulle koordinere mellem interne såvel som eksterne interessenter og stå for driftsoptimering og administration af forpagtningsaftaler, øvrige lejeaftaler, myndighedsdialog m.v.

European Energy A/S
Storm Group
Bliv Brand Ambassadør i dit sabbatår

Storm Group

Ønsker du at bruge dit kommende sabbatår på at få gode venner, tilegne kompetencer til dit CV eller bare tjene gode penge? Så er du måske vores næste Brand Ambassadør! Storm Group

Du skal ikke bekymre dig, hvis du er ny i salgsbranchen, da vi tilbyder:

 • Grundig oplæring i vores anerkendte uddannelsesprogram
 • En personlig tilknyttet salgscoach, der følger din udvikling
 • En konkurrencedygtig garantiløn og høje bonusser
 • En sjov og social hverdag, hvor du møder masser af nye mennesker
Storm Group
Norlys Energy TradingCloud infrastructure specialist – kom med på vores udviklingsrejse

Norlys Energy Trading, Aalborg

Azure og Kubernetes. Er det dig? Og vil du spille en nøglerolle i at drive cloud-infrastrukturen bag morgendagens energihandelsplatform?

Din hovedopgave er at sikre en optimal drift og udvikling af vores energihandelsplatform, og du kommer til at arbejde hands on med infrastruktur og selve platformen. Du får især et tæt samarbejde med vores strategiske cloud-arkitekt, og derudover indgår du i tværfaglige samarbejder med vores forskellige udviklingsteams.

Det betyder, at du bl.a.:

 • designer og koder cloud-løsninger
 • håndterer cluster-ressourcer og RBAC
 • sikrer 24/7-overvågning af clusters og andre shared services
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Frederikshavn KommuneSygeplejerske til Ravnshøj Hjemme- og sygepleje - fortrinsvis i dagvagt

Frederikshavn Kommune

Er du klar til at arbejde ud fra Hjemme- og Sygeplejeplejens 4 rammesætninger:

 • Glade borgere
 • Tilfredse medarbejdere
 • Sund økonomi
 • Udviklingsperspektiv

Og tager du ansvar og arbejder aktivt for et godt samarbejde og arbejdsmiljø? Stillingen er på 32 timer i fortrinsvis dagvagt, hvor du har weekendvagt hver 4. uge. Ansættelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Du bliver en del af en landgruppe, der dækker Gærum, Kvissel, Skærum, Ravnshøj samt opland.