4.790 job matcher din søgning 4.790 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 4.790 resultater.
Ballerup KommuneSocial- og sundhedshjælperelever

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune søger elever til social- og sundhedshjælperuddannelsen med opstart i august 2020.

Kan du lide at gøre en forskel og trives du blandt ældre mennesker, så er social- og sundhedshjælperuddannelsen måske noget for dig!

Som social- og sundhedshjælperelev kommer du til at løse borgernære opgaver inden for omsorg, pleje og praktisk hjælp inden for et rehabiliterende perspektiv. Du har lyst til at samarbejde og er god til det, da borgere, pårørende og andre fagpersoner er vigtige personer i dit arbejde.

Uddannelsen som social- og sundhedshjælper er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skole og praktik. Uddannelsen varer 1 år, 2 måneder og 3 uger.

Den Danske Billard UnionFundraiser/Specialkonsulent

Den Danske Billard Union, Brøndby

Den Danske Billard Union gennemgår i øjeblikket en tilpasning af organisationen for at kunne håndtere en omfattende omstrukturering og professionalisering i de kommende år.

DBU søger med ansættelse per 1. august 2020 en erfaren, topmotiveret og kompetent Fundraiser og Specialkonsulent, som primært vil få følgende arbejdsområder og ansvar:

 • At skaffe midler fra fonde, firmaer, sponsorer, personer mv. til konkrete projekter indenfor billardsporten og til udvikling af elitesporten samt talentudvikling.
 • Reklamesalg til internationale og nationale events og turneringer.
 • Etablering af nye klubber i hele landet og implementering af eksisterende eksterne klubber.

Kan du se dig selv være med i en professionel og målrettet udvikling af en nichesport med potentiale til at blive danskernes folkesport og folkehobby, hvor du samtidig selv er med til at definere vejen til succes?

ERIK arkitekter A/S
Erfaren restaureringsarkitekt

ERIK arkitekter A/S, København

Er du en restaureringsarkitekt, der i rollen som projektleder kan varetage en række opgaver indenfor kulturarv og transformation, kan vi tilbyde en meget attraktiv stilling.

Som restaureringsarkitekt og projektleder hos ERIK, er du med til at udbygge vores team af restaurerings- og kulturarvsarkitekter og -konstruktører. Vi oplever en stor opgavefremgang med spændende opgaver og har derfor brug for at forstærke vores dygtige restaureringsteam.

Du får meget ansvar og er ikke bange for at tage det. Du får bygherrekontakt og kan se frem til et tæt samarbejde med SLKS. Du skal også være med til at udvikle fagligheden i restaureringsteamet og bidrage til at højne vidensniveauet i ERIK.

ERIK arkitekter A/S
Oxfam IBIS
Fundraiser – et fleksibelt studiejob med mening

Oxfam IBIS, København

Som telefundraiser bliver du en del af en global bevægelse, der vil fattigdommen til livs. Vi hjælper børn og voksne til en bedre fremtid gennem uddannelse, så de kan bekæmpe fattigdom i deres eget liv og være med til at skabe (et) bedre samfund. Og vi stopper ikke, før ingen vokser op til et liv i fattigdom.

Dit arbejde består derfor i at ringe til et bredt udsnit af den danske befolkning, fortælle om de projekter, vi er involverede i, og i sidste ende motivere dem til at støtte vores arbejde.

Dit nye team består af unge mellem 18-28 år, der studerer på bachelor- eller kandidatniveau, mens der også er nogle, der går i gymnasiet, har et sabbatår eller noget helt tredje. Vi har masser af sjove, sociale arrangementer, fester og en inkluderende, anerkendende og positiv kultur med plads til dig.

Oxfam IBIS
Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Halsnæs KommuneFaglig leder til indskoling, SFO/SFO-klub og ressourcecenter

Halsnæs Kommune, Ølsted

CareMatch søger for Ølsted Skole, Halsnæs

Uden at miste jordforbindelsen, skal du med din erfaring udvikle og lede hverdagen med fokus på at synliggøre og opkvalificere fagligheden.

Du skal udvikle et styrket SFO-tilbud og med styrket overgang fra dagtilbud til skole, så flere vælger SFO og klubtilbuddene til.

Du skal i samarbejde med skolens Pædagogiske Læringscenter, ressourcepædagoger og AKT-lærere – være med til at igangsætte initiativer, der kan understøtte udviklingen af skolens læringsmiljøer. Heri ligger også et tæt samarbejde med skolens samarbejdspartnere som bl.a. tæller psykologer, socialrådgiver og sundhedsplejersker.

Frederiksberg KommuneEngagerede og udviklingsorienterede lærere til Skolen ved Bülowsvej

Frederiksberg Kommune

Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber, der arbejder ud fra 3 overordnede læringsvisioner: Alle ved, hvad de lærer – Alle er en del af læringsfællesskabet - Alle respekterer læringsfællesskabet.

Vi er udviklingsorienterede og er blevet tildelt Frederiksberg Kommunes innovationspris for vores realisering af Folkeskolereformen med fokus på varieret og motiverende undervisning. Vi søger derfor først og fremmest efter medarbejderprofiler, der har lyst til at videreudvikle vores spændende skole sammen med os. Så hold dig ikke tilbage, hvis linjefagskombinationen ikke matcher 100%.

Frederiksberg KommuneChefsekretær til Ledelsessekretariat på Frederiksberg Rådhus

Frederiksberg Kommune

Fagligt stærk og ansvarsbevidst sekretær med organisatorisk talent og sans for overblik og detaljer til forkontor i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet (SSA) i Frederiksberg Kommune.

Brænder du for at være med til at drive et travlt forkontor og løse en meget bred vifte af opgaver sammen med andre? Er du serviceminded, udadvendt og kan holde hovedet koldt, selv når det går stærkt? Sætter du en ære i at få fulgt opgaven til dørs, og lægger du vægt på det gode samarbejde?

Så er du måske netop den chefsekretær, vi søger til at blive en del af en dynamisk organisation, hvor vi er optaget af at udvikle kvaliteten i de offentlige ydelser til gavn for borgerne på Frederiksberg.

Hovedstadens BeredskabDelt stilling: Ambulanceredder og alarmoperatør

Hovedstadens Beredskab, København

Vil du være med til at tegne fremtiden i Danmarks største beredskab og sikre, at Hovedstadens Beredskab kan levere den højeste kvalitet i vores kerneydelser, så er den delte stilling som ambulanceredder og alarmoperatør måske det helt rigtige for dig.

Stillingen er delt mellem funktionen som ambulanceredder på behandler- eller paramedicinerniveau og funktionen som alarmoperatør på alarm- og vagtcentralen. Fordelingen mellem funktionerne vil være 8 måneder i ambulancetjenesten og 4 måneder som afløser i alarmoperatørfunktionen.

Hos os vil du møde et fagligt fællesskab på en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne. Vi vægter et godt arbejdsmiljø samt stabile og ordnede forhold. Du kan derfor forvente at indgå i et stærkt socialt fællesskab.

Sydkystens Bil Center A/S
Teknisk rådgiver til Volkswagen Ishøj

Sydkystens Bil Center A/S

Vi søger en ny kollega, der kommer med en solid baggrund som dygtig og erfaren teknisk rådgiver (inden for mindst ét af VAG gruppens mærker). Du vil arbejde med branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og bliver samtidig en del af vores arbejdsplads, hvor målsætningen er glade medarbejdere og kunder.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og derfor er vores faciliteter og udstyr selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Du kommer til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere, og vil primært arbejde med diagnose og komplekse reparationer af vores mange modeller, alt sammen i overensstemmelse med VAG’s høje standarder og i tæt samarbejde med vores anden tekniske rådgiver. Der er naturligvis også være andre opgaver, der sammen giver dig en spændende og varieret arbejdsdag.

Halsnæs KommuneBørnehus i Ølsted søger nye pædagogmedhjælpere/pædagogiske assistenter til børnehaven og vuggestuen

Halsnæs Kommune

Vores afdeling på Ølstedvej mangler nye pædagogmedhjælpere som har lyst til, at være en del af vores børnehus. Vi er en lille personalegruppe som brænder for pædagogik, børnene og selve børnehuset. Vi elsker at bruge nærområdet til at tage på gå- og cykelturer med børnene.

Vi arbejder tæt sammen på tværs i huset, har masser af nærhed og traditioner samt fokus på trivsel og udvikling. Vi har et tæt forældresamarbejde med en meget engageret forældregruppe, der støtter flot op omkring vores børnehus.

Vi er et engageret team, som har fokus på relationsarbejdet, og barnets- og børnegruppens udvikling. Vi vægter refleksion højt og vores fælles fokus er arbejdet med aktionslæringsforløb i forbindelse med de nye styrkede læreplaner.

Vi griner sammen, arbejder sammen, løser dilemmaer sammen og udvikler os sammen.

Ballerup KommunePædagogisk leder til dagplejen

Ballerup Kommune

Som leder af dagplejen skal du være med til at videreudvikle dagplejens pædagogiske praksis, så børnene i dagplejen får de bedste vilkår for udvikling, læring, dannelse og trivsel. Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor der er medarbejdere og lederkollegaer, som vil samarbejdet, og som forventer noget af hinanden.

Lederen af Ballerups dagpleje gennem mange år er gået på pension, og der er for nylig truffet politisk beslutning om, at dagplejen organisatorisk lægges ind under distrikt Hedegården. Dette betyder, at:

 • Dagplejen bliver en del af et distrikt med et tæt ledelsessamarbejde i distriktet
 • Som pædagogisk leder får du kolleger på samme niveau
 • Du får mulighed for faglig sparring og kompetenceudvikling
Better Energy Management A/S
Technical Designer or Building Technician for Better Energy

Better Energy Management A/S, Sønderborg or Frederiksberg

Better Energy is seeking an experienced and independent Technical Designer or Building Technician with good interpersonal skills to ensure a high and solid professional foundation for our technical solutions.

You will join a strong design team in which you will share responsibility for the development of large projects. Your role will be to maintain a robust product design for commercial and industrial solar PV systems while continuously contributing to improving the quality of our products and solutions. To be successful in this job, you should be able to meet deadlines and use the tools available.

You thrive with responsibility, are comfortable with precision work and have a good sense of what is urgent. You are professionally strong and well organised. You take pride in supporting the team and using your skills for the good of the team.

Better Energy Management A/S
Ballerup KommuneLogopæd til PPR-afsnittet i Center for Børne- og Ungerådgivning

Ballerup Kommune

Vil du være med til at styrke det sproglige indsatsområde for børn i både institutioner og skoler i Ballerup?

Stillingen som logopæd er organiseret i vores PPR-afsnit, som er en del af Center for Børne- og Ungerådgivning, hvor også socialafsnittet med børnemyndighedsområdet er organiseret.

Du er solidt forankret i din logopædiske faglighed, som du omsætter let, kreativt og relevant i det tværfaglige felt med kolleger og samarbejdspartnere, hvor du bl.a.:

 • indgår i forpligtende samarbejder med forældre, dagtilbud og skoler om udvikling af børns sprog og kommunikation
 • bidrager både konsultativt, praktisk og deltagende i udvikling af sproglige og kommunikative indsatser og projekter i dagpleje, vuggestuer, børnehaver, skoler, BFO m.v.
Abc Klinik ApSKliniske Psykologer til fuldtidsstillinger i privatklinik

Abc Klinik ApS, Ballerup eller Kalundborg

ABC Klinik er en psykologisk-psykiatrisk privatklinik. ABC Klinik arbejder med udredning og behandling inden for psykologi og psykiatri.

Som psykolog i ABC Klinik vil du arbejde med en bred vifte af klienter med private og/eller arbejdsrelaterede problemstillinger.

 • Arbejdsopgaven vil bestå af individuelle samtaleforløb samt telefonisk rådgivning. Der vil også være mulighed for enkelte udviklingsopgaver.
 • Du har i udgangspunktet metodefrihed i dine samtaler, men forpligter dig til at arbejde evidensbaseret – og gerne med elementer fra den kognitive eller metakognitive psykologi. Du skal være indstillet på at arbejde struktureret med evalueringer og klinisk psykometri undervejs, f.eks. WHO-5 og MDI.
 • Du samarbejder tæt med psykologer og speciallæger i ABC Klinik og har mulighed for at viderevisitere klienter til speciallæger i psykiatri.
Abc Klinik ApSServiceminded kliniksekretær

Abc Klinik ApS, Ballerup

ABC Klinik er en psykologisk-psykiatrisk privatklinik. ABC Klinik arbejder med udredning og behandling inden for psykologi og psykiatri. Vi har selvstændige klinikker i Danmark og samarbejder med et stærkt fagligt netværk af psykologer og speciallæger. Vores klienter er primært privatklienter og sundhedsforsikrede gennem pensions- og forsikringsselskaber. Klinikken får hele tiden flere spændende opgaver, og vi søger derfor en ny kollega til vores klinik i Ballerup.

Som sekretær i ABC Klinik vil du arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver og stillingen er på 30 timer:

 • Fakturering efter klinikkens standarder i e-conomic og lønkørsel i Danløn
 • Samarbejde med afdelingerne i Næstved, Kalundborg og Hellerup (derfor er det en fordel at du har kørekort)
 • Varetagelse af sekretæropgaver på projekter og arrangementer
ALSO A/SSelvkørende og proaktiv Focus Sales Manager

ALSO A/S, Taastrup

Har du lyst til at blive en del af en af de største aktører på det europæiske IT-marked? ALSO A/S er i rivende udvikling, og for at fortsætte og forøge vores vækst, søger vi nu en engageret og passioneret Focus Sales Manager til vores Solutions-afdeling.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med fantastiske og kompetente kolleger i en afdeling med fuld fart og mulighed for at udvikle sig.

Har du drivet, kan du påvirke og skabe din egen hverdag – og sikre den videre vækst i vores Solutions-afdeling. Vi er uformelle og direkte – og finder altid en løsning, gerne med et smil.

Behandlingshjemmet Stutgården
Psykolog til dagbehandling

Behandlingshjemmet Stutgården, Hillerød

Stutgården er et miljøterapeutisk behandlingshjem for børn og unge i alderen 6-18 år. Vi har 22 døgnpladser fordelt på tre afdelinger og 8 dagbehandlingspladser. Børnene er overvejende normalt begavede og har alvorlige relationsforstyrrelser, sindslidelser eller udviklingsforstyrrelser.

Vi ønsker en psykolog med interesse for - og gerne erfaring med - at arbejde med børn præget af tilknytningsforstyrrelser, traumer eller omsorgssvigt. Kendskab til udviklingsforstyrrelse og andre psykiatriske tilstande vil være en fordel. Stillingen er på 30-37 timer.

Som psykolog på Stutgården skal du have lyst til:

 • at engagere dig i det tværfaglige miljøterapeutiske arbejde
 • at varetage behandlingsplanlægningen og løbende opfølgning for de enkelte børn
 • sammen med afdelingslederen at tilrettelægge og videreudvikle både behandlingen og forældrearbejdet i Kirsebærhuset
Halsnæs KommuneSommerferieafløsere søges til Arresø Plejecenter, Løvdalen i Frederiksværk

Halsnæs Kommune

Arresø Plejecenter - et godt sted at være

På Arresø Plejecenter stræber vi efter, at danne den bedst mulige ramme for den enkelte beboers ønske om livskvalitet. Det gør vi blandt andet ved at være ambitiøse og ved kontinuerligt at arbejde med, at øge vores faglige kompetencer. Vi er ikke bange for at gå nye veje og udfordrer gerne vanlige rammer, for at skabe den bedste grobund for at vores beboere trives.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på at skabe et miljø, hvor beboerne og personalet i respekt for hinanden føler tryghed, trivsel og livskvalitet. For både beboere og personale skal hverdagen være inspirerende og værdifuld.

Egedal Kommune
Faglig koordinator (jurist) søges til Arbejdsmarkedsafdelingen i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at samarbejde med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere om juridiske problemstillinger i forhold til indsatsen for forsikrede ledige, borgere på sygedagpenge, ledighedsydelse, fleksjob og førtidspension, så er dette jobbet for dig.

Vi har fokus på at yde en indsats, der sker i et samarbejde med borgeren og som bygger på evidensbaseret viden, da dette giver den bedste effekt i forhold til borgerens tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Arbejdsmarkedsafdelingen består af ca. 30 medarbejdere, der varetager indsatsen over for borgerne.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job og stor selvstændighed i arbejdet
 • Dygtige og engagerede kolleger og en velfungerende afdeling
 • Gode muligheder for sparring, herunder også juridisk sparring med kollegaer
Egedal Kommune