7.266 job matcher din søgning 7.266 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Fantasihaven søger en pædagogmedhjælper 35-37 timer/uge til vuggestuen

Egedal Kommune, Smørum

En sjældent ledig stilling som fast pædagogmedhjælper til Børnehuset Fantasihaven, kan blive din.

Vi har brug for en medarbejder med engagement, hjertevarme og virkelyst til at være med til det fortsatte arbejde med at etablere dagligdagen, traditionerne, børnefællesskaber og arbejdsfælleskaber.

Vi er i sommeren 2020 flyttet ind i vores lækre nye hus og har nu 112 skønne børn og deres forældre at dele dagligdagen med.

Du kan både være erfaren eller helt ny. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære og udvikle dig ud fra ovenstående.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Lærer til læseklasse med viden om ordblindhed pr. 1.8.2021

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for undervisning af elever i ordblindevanskeligheder? Vil du være med til at bygge bro mellem systematisk ordblindeundervisning og inklusion i almenskolen?

Vi søger en engageret og dygtig lærer/læsevejleder, der har lyst og energi til at arbejde med elever i ordblindevanskeligheder i kommunens læseklasse på 7. årgang, som fra kommende skoleår gradvis overgår til at være en del af Kompetencecenter Stenløse. Du har kompetencer til at tilrettelægge og udføre solid skriftsprogsundervisning og har kendskab til og kan undervise i læse- og skriveteknologier.

Som udgangspunkt varetages undervisningen i dansk og matematik i læseklassen, og eleverne vil følge stamklassen i de øvrige fag. Det tætte samarbejde mellem dig og stamklasseteamet skal medvirke til, at eleverne oplever sig inkluderet fagligt som socialt.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Barselsvikar for pædagog, som vil være en del af en stærk virksomhedskultur?

Egedal Kommune, Veksø

Vi søger en barselsvikar i vuggestuen i Børnehuset Mælkevejen, Slotsgyden 7 på 34-37 timer i Veksø, Egedal Kommune. Da vores dygtige pædagog går på barsel 1. juni, og minimum et år frem, søger vi netop dig til at understøtte vores styrkede læreplaner, den gode kultur i huset samt faglig sparring med 2 andre pædagoger og et erfarent medhjælper team. Vores børnehus ligger landligt og i grønne områder, med rig mulighed for at gå på opdagelse i naturen.

Vi arbejder især ud fra et børneperspektiv, hvor barnet er i centrum og et styrket godt forældresamarbejde. Vi arbejder i små grupper, hvor børnene sætter dagsordenen for hvordan udviklingen skal foregå. Vi stiller os undrende, arbejder med prøvehandlinger, arbejder med langsomhedspædagogik, rutinepædagogik og følger barnets spor og initiativer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Hindbærvangen søger 1 medhjælper til vores vuggestue pr 1. maj – Måske er det dig?

Egedal Kommune, Smørum

Vi er vokset os større med i alt 18 kolleger, der til daglig arbejder udviklingsorienteret med leg, sproglig udvikling og læring, så ca. 64 skønne børn fordelt i henholdsvis vuggestue og børnehave får glæde af dette.

Vi vægter alsidighed og ingen af os er for fine til at hjælpe til, hvor det er nødvendigt. Vi trives alle bedst, når tingene fungerer og samarbejdet er i top. Det betyder, at alle med en ledig hånd træder til der, hvor det brænder på. Vi tror på, at topmotiverede medarbejdere, der kan – og må – tænke selv, leverer de bedste resultater.

Vi er et hus som arbejder med relationspædagogik hvor også fokus på de udviklende og inspirerende læringsmiljøer vil være en del af den fremtidige proces sammen med vores kommende kollegaer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Døgnpladserne søger verdens bedste social- og sundhedsassistent til en stilling i dagvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Døgnpladserne er et Døgn-rehabiliteringstilbud i Egedal Kommune med 20 boliger, som modtager borgere direkte fra hospitalet og fra eget hjem til et midlertidigt ophold. Borgerne har brug for sygepleje, genoptræning og støtte, så de hurtigst muligt kan komme til at klare sig selv mest muligt.

På Døgnpladserne er arbejdsopgaverne meget skiftende, og du bliver derfor dagligt stillet overfor nye spændende sygepleje- og genoptræningsopgaver. Det betyder, at vi leder efter en, der kan bevare overblikket i en travl hverdag, herunder varetage helhedsplejen og fungere som talerør i kontakten til blandt andet læger, hospital, terapeuter og andre samarbejdspartnere.

Egedal Kommune
Plejehjemmet AdelaideDygtig rengøringsassistent

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Som rengøringsassistent er du en del af vores rengøringsteam, og varetager daglig rengøring af boliger og fællesarealer på vores plejehjem med i alt 55 boliger. Der kan også blive tale om andre opgaver i f.eks. vores vaskeri.

Du skal være opsøgende og have et tæt samarbejde med kolleger i plejen, hvor vi med gensidig respekt for hinandens arbejdsområder, får løst opgaverne i fællesskab. Vigtigst af alt er, at du har lyst til dit arbejde.

Samarbejdet i rengøringsteamet er tæt, og arbejdet planlægges ud fra den aktuelle situation. Vi sætter stor pris på arbejdsglæde, og at vi har det sjovt og hyggeligt med beboere og kolleger.

Jobbet er 25-35 timer pr. uge.

BLAST ApSMarketing Manager

BLAST ApS, Copenhagen

This role is a growth focused, hands-on role, which through marketing focuses on driving ticket sales, online sales and user acquisition, with filling arenas for our live-events around the world and buying and optimising media campaigns key focus areas.

We’re looking for a hungry marketer with experience in the events industry and hands on experience within media planning and buying - experience with ticketing is a very big plus. You’ll work well with the rest of the team in Social Media, Marketing, PR and CRM to drive growth and hit the KPIs of our events and platforms.

VIP Construction ApSMarketingmedarbejder med erfaring fra byggebranchen: Kan du starte vores digitale markedsføring op?

VIP Construction ApS, Hedehusene

Har du en marketingprofil og erfaring fra byggebranchen? Har du erfaring med digital markedsføring, og kan du tage ejerskab over en større virksomheds digitale marketingstrategi?

Hos VIP Construction beskæftiger vi os med total-, fag- og hovedentreprise og andre typer opgaver inden for byggebranchen. Vi beskæftiger sammenlagt 50-60 medarbejdere, og vi har travlt. VIP Construction er i vækst, og vi har stor succes med det, vi laver. Vi står overfor at skulle etablere en ny, digital markedsføringsstrategi, og vi søger en medarbejder, der kan være med til at starte denne op fra bunden.

Jobbet indebærer:

 • planlægning og tilrettelæggelse af VIP Constructions digitale markedsføringsstrategi
 • udførelse og eksekvering af den digitale markedsføringsstrategi
 • indsamling af billed- og videomateriale på byggepladser og hos vores personale.
Jobindex A/S
Teamleder til customer support

Jobindex A/S søger for Vital Images i Valby

Kunne du tænke dig at udvikle vores EMEA serviceorganisation og lede et teknisk dygtigt team inden for IT health care i et job med mening?

Et job, hvor du hver dag er med til at gøre en forskel for mennesker ved at forbedre patientpleje gennem high-tech produkter?

Som teamleder får du det fulde personaleansvar og sikrer, at teamet hele tiden udvikler sig og har de rette kompetencer. En stor del af dit job vil også omhandle stakeholder management, da du supporterer og arbejder sammen med flere forskellige funktioner – fra kundeservice til Product og Business Development samt support managers og projektledere.

Jobindex A/S
MEM PoleringVinduespudser – Firmabil og løn uden loft

MEM Polering, Nordhavn

Vil du have fuldtudstyret firmabil og selv bestemme dine arbejdstider?

Vi har opgaver til dig og koordinerer din arbejdsdag for dig. Fordi du løser opgaverne godt, er du med til at få virksomheden til at vokse.

Du får en 37-timers arbejdsuge, hvor du pudser vinduer for caféer, restauranter, virksomheder og private. Din arbejdsplan har du altid ved hånden på din mobil.

Har du brug for råd eller en ekstra hånd, så griber du bare telefonen og ringer til en kollega – der er altid en kollega klar til at hjælpe. Og hver 2. eller 3. måned har vi store opgaver, som vi løser sammen, så du lærer også alle dine kolleger at kende.

fsbEjendomsfunktionær

fsb

Til indre by søger vi en ejendomsfunktionær 20 timer om ugen, som kan tiltræde 1. juni 2021 eller snarest muligt.

Indre by er et driftsfællesskab mellem 8 boligafdelinger i fsb med tilsammen 173 boliger. Beboersammensætningen er bred, både hvad angår alder og erhverv. Der er ansat yderligere 2 medarbejdere i driftsfællesskabet.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads i rivende udvikling
 • løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer
 • gode muligheder for kurser, efteruddannelse og personlig udvikling
fsb
Kromann Reumert
Vi søger en elev, der vil suge til sig som IT-supporter i et af landets største advokatfirmaer

Kromann Reumert, København

Du vil blive en del af en supportafdeling, som består af fem ansatte, og en samlet IT-afdeling på i alt 12 medarbejdere, der yder service til mere end 500 brugere. Du får en alsidig hverdag med fokus på IT-support og fejlsøgning.

Kromann Reumert

Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • besvare opkald på vores Helpdesk-telefon
 • bistå med opsætning af AV-udstyr og hjælp til afholdelse af onlinemøder
 • assistere med teknisk fejlsøgning
 • teste software.
Kromann Reumert
Socialdemokratiet
Medlemssekretær

Socialdemokratiet, København

Socialdemokratiets folketingsgruppe på Christiansborg søger en medlemssekretær på fuld tid til at bistå fire folketingsmedlemmer.

Som medlemssekretær bliver dine opgaver blandt andet:

 • Kalenderstyring
 • Mødebookning
 • Korrespondance og opfølgning på invitationer, mails og fysisk post

Opgaverne kræver, at du er udadvendt og god til at opbygge relationer både internt i sekretariatet samt eksternt til f.eks. parti og ministerier. Det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet som sekretær eller ledelsessekretær i en politisk styret organisation, men ikke et krav.

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag i et engageret miljø, præget af holdånd og kampgejst, hvor to dage sjældent er ens, og hvor der er kort fra tanke til handling.

Stemmer Imaging A/SVision ingeniør til teknisk support

Stemmer Imaging A/S, København

Til vores kontor i København søger vi en vision ingeniør til vores tekniske support. Din opgave vil dels være at yde teknisk support til vores kunder, men også at agere teknisk backup til vores salgsteam. Du vil få stor kundekontakt til såvel dansksom engelsktalende kunder, og du vil få ansvaret for supporten af primært danske kunder men også en del udenlandske.

 • Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsteam og understøtte salgsprocessen med din tekniske viden.
 • På længere sigt vil du også varetage tekniske forundersøgelsesopgaver samt afholdelse af produktkurser for vores kunder.
 • I jobbet vil der indgå et træningsforløb i samarbejde med vores internationale Tech-team.
 • På vores hovedkontor i München er der samlet en stor teknisk kompetence som du også vil kunne trække på i det daglige arbejde.
Tryg Forsikring A/S
Data Science leder til Customer & Claims Analytics

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Er du skarp både på machine learning, data og deployment, og er du en dygtig leder? Har du en stærk ambition for at levere og skabe fremdrift og vil du sætte din erfaring i spil for at løfte data science i Tryg til det næste niveau?

Data Science teamet består af seks data scientists med bred erfaring indenfor machine learning, statistisk modellering, data pipelines, deployment og forretningsforståelse. Teamet har ansvar for at designe, opbygge og skalere machine learning algoritmer til behandling og analyse af store datastrømme i realtid, herunder at bygge analytical base tabels, bygge data pipelines, skabe insights og produktionssætte modeller.

Som leder for Data Science teamet får du et stort ansvar for at drive data science frem i Danmarks største skadeforsikringsselskab, hvor vi sætter faglighed, teknik, menneskelighed og forretningspåvirkning i højsædet.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Kunderådgiver til Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du talentet til af blive en af branchens allerdygtigste kunderådgivere, og savner du samtidig en arbejdsplads, hvor der tillid til dit salgstalent og en gensidig interesse for, at udvikle dit talent til dets fulde potentiale?

Som vores nye Kunderådgiver vil du i hverdagen få mulighed for at bidrage til at vores eksisterende, såvel som nye kunder, kan føle sig endnu mere trygge. Vores arbejdsgang er præget af et højt arbejdstempo og ikke mindst af en stor gejst for det, som vi alle sammen brænder for, nemlig det meningsfulde salg via en verdensklasse service.

Til daglig vil du være ansvarlig for at formidle fordelene ved Trygs forsikringsløsninger og afdække kundens behov, så vi altid kan imødekomme kundernes individuelle forventninger til Tryg, hvis navn forpligter.

Tryg Forsikring A/S
Wunderman A/S
Data Analyst

Wunderman A/S, Copenhagen

Are you an energetic data cruncher with a passion for workforce management and a solid technical understanding?

Wunderman

As our new Data Analyst in Marketing Operations, you will ensure our staffing and capacity reporting is accurate and based on our clients’ needs. You will do this by analyzing and optimizing existing forecasting data and tools to ensure they are always accurate, up to date and best in class.

Working closely with three Lead Producers you will report directly to the Global Capacity Lead, providing insights and supporting their projects and plans for improving our resource management with the ultimate goal of delivering all projects on time and on budget.

Wunderman A/S
Wunderman A/S
WORKFORCE PLANNER

Wunderman A/S

Would you like to become an expert in cross-channel marketing execution? Do you have an eye for detail and experience in production management?

Wunderman

As Workforce Planner for the Marketing Operations department, you will work with our team to ensure we have the right talent at the right time and can deliver with success. You will also drive projects to improve our resource management systems, manage change and load balance with the goal of delivering all projects on budget. You will be responsible for:

 • Managing resources in alignment with client scope of work and financial constraints
 • Maintaining an overview of marketing operations capacity across clients and centers
Wunderman A/S
Novozymes A/SFire & Emergency Specialist (FES), Facility Services, Bagsværd

Novozymes A/S

Do you want to rethink your impact, and are you passionate about fire prevention? Then you might be our new Fire & Emergency Specialist.

Reporting to the Head of FS EMA & Global Security Officer, the FES leads the fire & emergency function´s efforts in the development of simple Fire & Emergency Policies (FEP), that support organization in maintaining compliance and mitigate risks. Facility Services is the glue in the organization and involved in all aspects of workplace management deliveries.

Primary tasks and responsibilities:

 • Develop innovative output- and value-driven FEP´s/Procedures/Policies reflecting latest developments in the organizational needs and changes in Novozymes operating environments
 • Guide colleagues in the interpretation and application of FEP´s/Procedures/Policies, providing timely responses to queries, and working towards full compliance/implementation
Accura Advokatpartnerselskab
IT-Supporter

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Er du en struktureret og dedikeret it-supporter med lyst til at yde upåklagelig it-service til et af de stærkeste hold i den danske advokatbranche? Så hører vi gerne fra dig!

Vi søger en dygtig og dynamisk it-supporter til Accuras it-afdeling, der består af 8 medarbejdere og er kendetegnet ved at yde en høj, effektiv og hurtig service. Sammen står teamet for den daglige support af husets ca. 300 brugere.

Jobbet indeholder en stor grad af selvstændighed og dækker et bredt spektrum af opgaver, blandt andet administration af printere, hardware- og software-udrulning, pc-klargøring, hjemmearbejdspladser, it-support til huset. Arbejdstiden kan ligge mellem klokken 8:30-18:00.

Accura Advokatpartnerselskab