10.863 job matcher din søgning 10.863 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kobaj Customer Service Assistant

Kobaj, Ballerup

KOBAJ.com is looking for a Customer Service Assistant to join our dedicated team in our beautiful Ballerup office. You have a passion for customer service and would like to work in a lively and fast-moving start-up together with great colleagues?

Your responsibility is to ensure that our online customers have the best experience from their first visit at KOBAJ.com up to the delivery direct from the winery to their doorstep.

You can easily motivate yourself and have a good dose of empathy, respect for colleagues and patience with our customers and service providers.

Gem
STATE OF WOW Sales & Retail Merchandiser – Sjælland

STATE OF WOW

STATE OF WOW søger kørende Sales & Retail Merchandiser til at varetage vedligeholdende salg og merchandising af vores displayløsning hos eksisterende kunder på Sjælland.

Har du passion for salg, og er du god til at skabe relationer? Kan du tænke i konceptløsninger? Og er du serviceminded, udadvendt og kommunikativ stærk med flair for merchandising? Kunne du se dig selv være med til at styrke en dynamisk virksomhed sammen med et engageret team? Så er det dig, vi mangler som STATE OF WOW’s nye kollega.

Arbejdsområder og nøgleopgaver:

 • Salg af virksomhedens produkter og salgskoncepter, samt salgsoptimering.
 • Styrke relationen til eksisterende kunder og skabe relationer til attraktive nye kunder.
 • Retail merchandising, der sikrer optimal placering og højest mulig omsætning.
PROSA, Forbundet af It-professionelle
Studenterkonsulent til studiestedsarbejde i København og omegn for IT-fagforeningen PROSA

PROSA, Forbundet af It-professionelle

Er du vores nye studentermedarbejder?

PROSA søger en ny studentermedarbejder til arbejdet med hvervning, arrangementer og strategiske samarbejder på studiestederne i København.

Vi tilbyder et job med stor selvbestemmelse, frihed til at planlægge arbejdet og ansvar for egne opgaver. At være organizer hos os betyder, at du får lov at tænke ud af boksen og forfølge dine egne ideer. Dit arbejde bliver aldrig ensformigt, da en arbejdsdag kan være mange ting, fx at arbejde for studerendes rettigheder, dele en øl med en studenterforening eller at holde oplæg og arrangementer for studerende.

Du vil få erfaring med:

 • Synliggørelse af PROSA gennem arrangementer og oplæg
 • Medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
 • Præsentationsteknik og formidling
Rd-Support ApS Værk­tøjs­kon­struk­tør til Rd-Support i Måløv

Rd-Support ApS

Vil du være med til at udvikle og fremstille de mest innovative produkter til medicinalindustrien? Rd-Support er i rivende vækst og har brug for udvidelse i konstruktionsafdelingen. Derfor søger vi en kompetent værktøjskonstruktør til snarest mulig tiltrædelse.

De daglige opgaver vil omfatte alt, fra konstruktion af værktøjer til plaststøbning og fixture til opmåling for at give emnefeedback. Du vil primært komme til at arbejde som formværktøjskonstruktør med sprøjtestøbte plastemner som hovedopgave. Dette vil inkludere produktmodning, analyse af emnerne før værktøjsfremstilling med overvejelser omkring flydeforhold, sugninger, sammenflydning, materialevalg, slip mm. Opgaverne skal løses i tæt samarbejde med vores team i konstruktionsafdeling og vores kunder. Du vil komme til at anvende værktøjer som Cimatron og MoldFlow mv.

Gem
Arkil A/S
Rørlæggere, brolæggere og specialarbejdere

Arkil A/S, Greve

Vi har store spændende projekter i gang i Hillerød og omegn over de næste fem-seks år og søger derfor flere medarbejdere til ubegrænset fastansættelse i vores afdeling i Greve. Vi mangler både rørlæggere, brolæggere og specialarbejdere til kloakering, forberedende kabelarbejde samt belægning. Har du erfaring med dette? Så er det måske dig, vi leder efter.

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Greve, som beskæftiger ca. 50 medarbejdere. Vi udfører bl.a. byggemodningsprojekter, kloakerings- og forsyningsledninger, kloakrenovering samt vejanlæg, herunder belægninger. Du bliver en del af et stærkt og velfungerende projektteam, hvor du får din daglige gang i Hillerød og omegn over de næste fem-seks år.

Hos os får du et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Inthrface ApS
Er du vores næste stærke kommunikationskonsulent med fokus på dokumentation, kommunikation og markedsføring?

Inthrface ApS, Dragør

Har du gode kommunikative evner? Og er der en Wordpress-wizard gemt i dig? Så er det lige dig, vi står og mangler! Vi søger en ny kollega, der kan varetage, optimere og udvikle vores hjemmeside og SoMe-platforme og som yderligere har lysten og evnerne til at assistere på vores strategi- og teamudviklingsworkshops i både Danmark og udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Assistere ved strategi og teamudviklingsworkshop med fokus på dokumentation.
 • Arbejde med og videreudvikling af vores hjemmeside og SoMe-platforme.
 • Kontorrelaterede blæksprutteopgaver, herunder research, logistik og kundekontakt.
Inthrface ApS
ROI Consulting A/S Controllerassistent

ROI Consulting A/S søger for LBP Engineering A/S i Vipperød eller Søborg

LBP Engineering A/S beliggende på Skimmedevej 10, 4390 Vipperød og i Søborg på Sydmarken 32A er Holbæk-regionens tredjehurtigst voksende virksomhed med en vækst på 10 til 15% om året.

LBP Engineering er netop blevet en del af MOE, der dermed samlet runder 1.100 ansatte. Begge virksomheder står stærkt på industriområdet og kombinerer fremover fælles kompetencer i en særlig pharma-enhed, der bliver blandt de største på markedet og dækker hele spektret af rådgivning til medicinal- og biotekindustrien.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Selvstændige opgaver samt opgaver og support i samarbejde med vores lead controller
 • Budget vs. realiseret i de enkelte projekter
 • Ressourceplanlægning og opfølgning
Landau Headhunting Assisterende restaurantchef

Landau Headhunting søger for Restaurant Havfruen i København

Har du erfaring fra restaurationsbranchen og en passion for mad og gæsteoplevelser af høj kvalitet? Motiveres du af at være en del af et team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du i dén grad har indflydelse? Kan du se dig selv i en lederrolle, og er du skarp til at skabe struktur?

Som Assisterende Restaurantchef vil du indgå i lederteamet i restauranten, hvor du vil referere direkte til Restaurantchefen. Sammen er det jeres ansvar at lede og drive frokost- og aftenservice i den lille, men travle restaurant.

Du vil få succes i jobbet, hvis du tager ejerskab, er nysgerrig på at lære og god til at lære fra dig. Det er essentielt, at du har lyst til at tage aktiv del i udviklingen af restauranten, og at du trives i et miljø, hvor du har indflydelse, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Hoffmann A/S Serviceelektrikere

Hoffmann A/S, Glostrup, Skibby, Allerød eller Lejre

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Hoffmann Teknik er i fortsat vækst og søger derfor serviceelektrikere til snarlig tiltrædelse.

Kvalifikationer og personlige egenskaber

 • Du er uddannet elektriker, er faglig dygtig, og kvalitet er en værdi, du sætter højt.
 • Du er serviceminded, troværdig og fleksibel.
 • Du er løsningsorienteret og nysgerrig på nye og spændende udfordringer.
 • Du tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan arbejde selvstændigt, men samtidig være en holdspiller.
Hoffmann A/S
Frederiksberg Kommune Engageret stadsgartner til Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Er du en grøn ildsjæl med stor faglig og erfaringsmæssig ballast samt politisk flair? Så er du måske vores næste stadsgartner – og vi glæder vi os til at høre fra dig.

Vi søger en ny stadsgartner, der er et centralt omdrejningspunkt for udformning og udmøntning af Frederiksbergs grønne identitet.

Det er Frederiksbergs vision, at byen skal være en levende, tryg og grøn oase midt i storbyen med masser af bynatur og høj biodiversitet. Vi har en klar profil med stor vægt på træer og grønne åndehuller, der er højt prioriteret af et engageret bredt politisk flertal.

Stadsgartneren er kommunens primære ”grønne rådgiver” for både politikere, forvaltning og samarbejdsparter. Stadsgartneren er samtidig programleder for kommunens strategi for bynatur og biodiversitet. Programlederfunktionen udvikles i samarbejde med dig.

Vangby A/S
Automatiktekniker til montage, ombyg og fejlfinding

Vangby A/S, Ringsted

Vil du være en del af en projektafdeling i vækst, hvor din nyoprettede rolle bliver en vigtig faktor i vores ambitioner om at være de bedste på markedet?

Du bliver den primære montageleder under installationer af større projekter. Projekterne er meget alsidige, så har du en lille Ole Opfinder i maven, vil han få spændende udfordringer,” fortæller projektleder/teknisk ansvarlig Rasmus Graff.

Klik lige her for at læse mere om jobbet og hvordan du kan ansøge.

Vangby A/S
DUOS A/S Rådgivere til sundhedsfaglige og pædagogiske ordninger

DUOS A/S

Har du lyst til at være en del af et super engageret team på et område, der er i vækst, hvor vi brænder for at gøre en forskel for vores borgere? Så er du måske vores nye kollega, som skal med på rejsen i en af Danmarks største velfærdsvirksomheder.

Vi vækster og har derfor brug for flere rådgivere med sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund i både Jylland og på Sjælland.

Som rådgiver i DUOS er du den centrale person, som binder borger, sagsbehandler og medarbejdere sammen - alt sammen for at sikre den størst mulige trivsel for borgeren.

Ansvarsområder

 • Du administrerer og kvalitetssikrer ordningerne
 • Du er personaleansvarlig for de medarbejdere, der er ansat hos dine borgere
 • Du afholder personalemøder og/eller -samtaler, coacher
 • Du er ansvarlig for hjælperteams, opstart og ansættelser til nye teams og evt. afskedigelser
Glostrup Observations- og Behandlingshjem Rengøringsassistent til barselsvikariat, 37 t/uge pr. 1.7.2022 eller snarest derefter

Glostrup Observations- og Behandlingshjem

Vi søger en fleksibel medarbejder, som også kan se sig selv i andre opgaver end rengøringsopgaver, som eksempelvis at lave morgenmaden og andet mad til børnene, rydde op m.m.

Dine kerneopgaver bliver bl.a.:

 • Daglig rengøring af børne- og familieafdeling
 • Daglig/ugentlig rengøring af andre områder på hele institutionen
 • Bestilling af rengøringsmidler mv.

Vi tilbyder alsidige og spændene opgaver i et hus med børn og familier, stor hjælpsomhed blandt gode kolleger samt et godt arbejdsmiljø.

Københavns Professionshøjskole Studentermedhjælper til internationalt kontor

Københavns Professionshøjskole, Frederiksberg

Er du studerende, og kunne du tænke dig at arbejde med studie- og praktikophold i et internationalt kontor? Så har vi et spændende job som studentermedhjælper til dig.

Som studentermedhjælper på Institut for Socialrådgiveruddannelse på Københavns Professionsskole (KP) bliver du en del af vores internationale kontor, hvor du primært vil blive involveret i opgaver, der knytter sig til internationalisering og udvekslingsophold.

Du vil bl.a. arbejde med at:

 • opdatere og arbejde i vores interne IT-systemer: MoveOn, Itslearning og Praktikportalen
 • udarbejde og registrere ERASMUS-kontrakter for indgående og udgående mobilitet
 • registrere og koordinere indkomne studieophold
 • have skriftlig korrespondance (på engelsk) med internationale samarbejdspartnere i samarbejde med vores internationale koordinatorer
Københavns Professionshøjskole 'Havenisse' - meget gerne studerende - til ernæring- og sundhedsuddannelsernes Impact Farm

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

På Københavns Professionshøjskole ligger en bæredygtig container-drivhus og køkkenhave gemt. Det bæredygtige haveprojekt, kaldet Impact Farm, åbnede 1. juni 2018 og spiller en vigtig rolle i det udendørs studiemiljø på Sigurdsgade og i ernæring- og sundhedsuddannelsernes måltidsproduktion.

Til at passe denne køkkenhave søger vi en studentermedhjælp med grønne fingre og interesse for bæredygtighed og formidling, som har lyst til at indgå, som én af Impact Farms havenisser.

Vi ønsker en person, som:

 • kan give en hånd med i praktiske sammenhænge – Alt fra bladlusbekæmpelse til eventplanlægning.
 • er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid – Planter har brug for vand og kærlighed hele året!
 • kan være med til at tage ansvar for studiemiljø og frivillige tilknyttet farmen – Fra SoMe til rundvisning.
Københavns Professionshøjskole Teamkoordinator til Center for Undervisningsmidler på Bornholm

Københavns Professionshøjskole, Campus Bornholm

Center for Undervisningsmidler (CFU) i Region Hovedstaden hører under Institut for Didaktik og Digitalisering på Københavns Professionshøjskole. Vi søger lige nu en teamkoordinator med bred erfaring inden for PLC-området og skolens fag til vores afdeling på Bornholm.

Du skal planlægge og selv medvirke i kurser, netværk og vejledning inden for grundskolens faglige og tværfaglige områder med særligt fokus på de pædagogiske læringscentre og flere af skolens fag. Du vil være faglig koordinator for tre administrative medarbejdere og en konsulent på deltid.

Din hverdag vil bl.a. bestå af disse arbejdsopgaver:

 • Ansvar for udarbejdelse af kursuskatalog, herunder økonomi
 • Ansvar for Med Skolen i Biografen
 • Koordinerende funktion mellem skole (PLC) - og folkebiblioteker
Frederiksberg Kommune Døgnrehabilitering søger social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering (FKD) søger en social- og sundhedsassistent 28 timer/uge i aftenvagt. Stillingen er opdelt 5/2 med weekendvagt hver anden uge.

Vi leder efter dig, der:

 • ønsker at bidrage til et godt ophold for vores borgere
 • er tændt på at arbejde med komplekse og helhedsorienterede plejeopgaver
 • kan arbejde selvstændigt og ansvarligt
 • gerne har erfaring med rehabilitering eller ønsker at udvikle sig inden for området.

FKD holder til på den smukke hospitalsgrund på Frederiksberg og har plads til 101 borgere, fordelt på fire afdelinger. Vi modtager ca. 1200 borgere årligt til et rehabiliteringsforløb, primært efter et indlæggelsesforløb på hospital. Derudover modtager vi borgere fra eget hjem til afklaring og aflastning, borgere til vurderingsophold samt til palliative forløb.

NLMK DanSteel A/S
Miljøchef

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader – en mastodont inden for sværindustrien? Og kan du se dig selv i internationalt miljø? Har du miljø øverst på dagsordenen, og er du den, der kan gå forrest i arbejdet med miljøet i en stor industrivirksomhed, så er du måske vores nye miljøchef.

Dine væsentlige arbejdsopgaver er:

 • Varetagelse af det daglige miljøarbejde.
 • Ansvarlig for drift og vedligeholdelse af miljøledelsessystem (ISO14001).
 • Varetagelse af energiopgaver i samarbejde med energichefen herunder energiledelsesopgaver (ISO 50001) og CO2-kvoteregister.
Lemvigh-Müller A/S
Stærk relationsskaber til rekruttering og employer branding

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Brænder du for rekruttering og mestrer du kunsten, at tiltrække og matche mennesker med de rette kompetencer og værdier? Så har vi en spændende stilling som Talent Attraction Partner til vores kontor i Herlev.

Vi mangler dig, der vil arbejde på tværs i organisationen med en engageret tilgang til tiltrækning og rekruttering af talenter. Du vil, i tæt samarbejde med HR-partnere og linjeledere, fastlægge rekrutteringsstrategien og dermed sikre en proaktiv tilgang til løsningen af vores rekrutteringsbehov.

Som vores Talent Attraction Partner vil du ligeledes medvirke til, at synligheden for Lemvigh-Müller og de mange interessante stillinger vi skal rekruttere til, rammer den relevante kandidatpopulation. Du kommer til at arbejde i et ambitiøst og fleksibelt miljø, kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Lemvigh-Müller A/S
Better Energy
Junior Analyst for Power Solutions

Better Energy, Copenhagen

Are you passionate about your work and share our vision of engineering a sustainable future? Are you ready to drive change and accelerate the green transition – to truly make an impact that matters?

We are looking for talented and ambitious students to join our Power Solutions team at Better Energy’s Copenhagen office. This team is responsible for the off-take of green power from our solar parks to corporates, utility companies, and energy traders.

As our Junior Analyst, your role will be centered around creating and maintaining electricity price databases, analysing various off-take scenarios, conducting energy market analyses, and assisting in managing the obligations of our Power Purchase Agreements.

Better Energy