6.195 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6.195 jobannoncer

Gem
Halsnæs Kommune

Uddannede social- og sundhedshjælpere til Arresøparken

Frederiksværk

Sætter du et aktivt hverdagsliv i centrum? Så glæder vi os til at tage godt imod dig.

Arresøparken er et smukt plejecenter med udsigt til sø og mark i den naturskønne del af Halsnæs Kommune. Hos os er målet at skabe nærvær og trygge rammer med høj faglighed i omsorg og pleje.

Vi vægter kvalitet, beboertrivsel og arbejdsmiljø meget højt. Vi har fokus på sammenhængen mellem medarbejdertrivsel og trivsel hos vores beboere. Vores mål er, at Arresøparken skal være det bedste sted at bo, leve og arbejde.

Gem
Fødevarestyrelsen

Akademikere med interesse for eksportforhold

Glostrup

Vil du være med til at fremme dansk eksport af fødevarer, foder og levende dyr? Så er du måske en af vores nye medarbejdere til to tidsbegrænsede stillinger i International Handel.

En hverdag i International Handel er varieret og udfordrende og foregår i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære blandt engagerede kollegaer.

Konkret har vi brug for dig til blandt andet at løfte opgaver som:

  • Forhandling af eksportbetingelser
  • Udarbejdelse af eksportcertifikater med bl.a. attestationer for dyresundhedsstatus og fødevaresikkerhed
Gem
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Jurist til spændende områder inden for digitalisering af ejendomsvurderinger

Kongens Lyngby

Vil du være med til at spille en central rolle i at skabe et solidt juridisk fundament under det nye ejendomsvurderingssystem?

I Team Juridisk Afklaring arbejder vi med de juridiske udviklingsopgaver. Vores hovedopgave er at kvalitetssikre og understøtte programmet, så vi er lovmedholdelige og compliant.

Dine arbejdsopgaver vil være meget varierende, bl.a. vil du blive den juridiske ”specialist”. Du vil løbende indgå i de juridiske afklaringer, som teamet foretager i forbindelse med høringer og fremsættelse af lovinitiativer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren kollega med interesse for HR og arbejdsmiljø

Frederiksberg

Finder du HR og arbejdsmiljø spændende? Er du god til at samarbejde med mange forskellige aktører og finde fælles løsninger i tæt samarbejde med ledelsen, medarbejderrepræsentanter og samarbejdspartnere på tværs af og uden for organisationen? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og forenklingsstyrelsen er en af Danmarks største, mest spændende og komplekse statslige it-organisationer, og vi søger en alsidig og ambitiøs kollega, der kan omsætte faglige komplekse løsninger til skarpe oplæg til ledelsen, Samarbejdsudvalg, Arbejdsmiljøudvalg samt øvrige samarbejdspartnere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Ambitiøs kollega med analytiske evner søges

Frederiksberg

Kan du se dig selv som en del af en af Danmarks største IT-organisationer?

Stillingen er placeret i Estimeringskontoret, der er en del af Center for Estimering og Analyse. Vi arbejder inden for et felt, hvor der stadig er meget at lære, og hvor få løsninger er givet på forhånd. Vi er ambitiøse i vores opgaveløsning og har som mål at blive førende inden for estimering af it-projekter.

Vores kerneopgave er at gennemføre solide estimeringer og kvantitative analyser i et komplekst organisatorisk landskab samt at understøtte ledelsen og øvrige nøgleinteressenter i deres arbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Telia Danmark

Kickstart din karriere i Telias kundeservice?

København S

Vil du forbinde kunder med god energi og booste din erfaring indenfor kundeservice og salg?

Uanset om du ønsker at øge opsparingen i dit sabbatår, eller er på jagt efter det perfekte sted at kickstarte din karriere, så har vi kunder på linjen, der har brug for din vejledning. Lige nu søger vi fuldtidsmedarbejdere til kundeservice i både Call me og Telia, med opstart 1. august 2024.

Gem
Gladsaxe Kommune

Udviklingsterapeut til Kildegården Genoptræning

Søborg

Hos Kildegården Genoptræning søger vi en dedikeret og innovativ udviklingsterapeut, der vil være med til at løfte vores faglige niveau og sikre høj kvalitet i vores genoptræningsindsats.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en tværfaglig og dynamisk organisation.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Udvikling og kvalitetssikring af ergo- og fysioterapeutisk praksis
  • Igangsættelse, facilitering, analyse og evaluering af udviklingsprojekter
  • Udvikling og implementering af faglige retningslinjer, test- og træningsmetoder, herunder hverdagsteknologi
Jobindex søger for Tönnies Nordic A/S
Gem
Jobindex

Bliv en del af vores internationale logistikteam og hold eksporthjulene i gang

Ballerup
  • Får du et kick, når varer kommer godt og sikkert fra A til B?
  • Vil du arbejde med et kerneområde, der har stor betydning for forretningen?
  • Og kan du se dig selv i et internationalt miljø, der opererer på verdensplan?

Vi sælger svine- og oksekød til store dele af verden. Som vores nye kollega får du – i tæt samspil med dine kolleger – ansvar for en lang række opgaver, der sikrer et optimalt vareflow.

Jobindex
Gem
Schneider Electric Danmark A/S

Commissioning Engineers

Ballerup

Vil du være vores ansigt udadtil og dele din ekspertviden sammen med et team af dygtige og passionerede kolleger?

Du vil arbejde med projekter med stor variation og bl.a. deltage i installation af software, hardware, idriftsættelse og indregulering af anlæg samt gennemføre ombygninger og udvidelser af eksisterende anlæg.

Vi tilbyder en stilling med fleksible arbejdsforhold i en organisation med dygtige og imødekommende kollegaer.

Schneider Electric Danmark A/S
Gem
Schneider Electric Danmark A/S

Technical Project Managers

Ballerup

Har du en el-teknisk baggrund, og trives du fagligt i en udfordrende hverdag med BMS-løsninger i centrum?

Du udfører afklaring og design af BMS-anlæg, indkøb af tavler og komponenter, programmerer undercentraler og hovedcentral, og udfører kvalitetssikring –herunder tilsyn på byggepladser og styring af idriftsætning i tæt samarbejde med vores teknikere.

Schneider Electric Danmark A/S
Gem
Schneider Electric Danmark A/S

Project Manager

Ballerup

Har du en kommerciel eller el-teknisk baggrund, og kan du lede projekter i et fagligt udviklende miljø?

I Schneider Electric søger vi projektledere til vores projektafdeling i Ballerup. Projektlederne har et interessant og udfordrende job med ansvaret for projektleverancer, der har fokus på grønne bæredygtige løsninger.

Du vil opleve udstrakt grad af frihed under ansvar, vi hylder ikke micro-management, men er sikre på, at du kan påtage dig ansvaret.

Schneider Electric Danmark A/S
Gem
Amesto AccountHouse

Senior Payroll Konsulent

København S

Brænder du for løn og lønprocesser? Og ønsker du at gøre en forskel for kunder på tværs af forskellige brancher?

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Ud over lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel mm.

Amesto AccountHouse
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Akademisk medarbejder til at arbejde med fødevarer og foder (barselsvikariat)

Glostrup

Vil du være med til at sikre klare rammer for foder- og fødevarevirksomheder i Danmark, udvikling af kontrol, fødevaresikkerhed og -hygiejne?

Du vil skulle arbejde med rammerne for registrering og godkendelse af virksomheder, og de generelle rammer for kontrol og kontroludvikling. Du vil også skulle koordinere tværgående opgaver som eksempelvis spørgeskemaer, afrapporteringer o.l.

People Company recruiting on behalf of SMT HOUSE
Gem
People Company

CFO at SMTHOUSE – Growth Company

Vedbæk

We are seeking an experienced and strategic CFO to join our leadership team.

Besides becoming a close and trusted partner to the CEO - handling as well the classical areas of responsibilities regarding Finance, Back Office, IT, HR as the current growth strategy and working with critical strategic projects, and other future business critical projects, you will be a very important part of creating the future of SMT HOUSE.

Gem
Dansk Flygtningehjælp

Grant Specialists for the Grants Team in the HQ Shared Support Hub

Copenhagen

Are you keen to further your experience around grants management and administration and have flair for multi stakeholder collaboration?

The HQ Shared Support Hub is a new unit in HQ which is being set up with the purpose of improving support service delivery to units and departments implementing grants from HQ.

We are currently recruiting two SSH Grants Specialist, who will be responsible for administering a designated portfolio of grants implemented from HQ in accordance with donor and DRC regulations.

DSB
Gem
DSB

Teknisk håndværker - bliv en del af vores engagerede team

Kastrup

Er du en tekniker, der trives med selvstændigt arbejde, og leder du efter et job, der byder på mange forskellige og spændende opgaver i hverdagen? Hvis du er klar til at tage et skridt videre i din karriere inden for infrastruktur, er denne stilling den rette for dig!

Du bliver en del af vores team, hvor vi sammen tager os af opfølgning på udførelse af forebyggende vedligeholdelse, samt optimering af vedligeholdelsesprocesserne.

DSB
Gem
Energinet

Gruppeleder med el-teknisk baggrund og erfaring inden for kontraktstyring, samt eksekvering af mindre projekter

Ballerup

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du får en central rolle i at koordinere gruppens ressourcer og sikre en hensigtsmæssig opgavefordeling, samtidig med at du skaber løbende fremdrift og eksekverer ift. Energinets overordnede strategi.

Du indgår i afdelingens ledergruppe og har det faglige ansvar for Øst Danmark, som tæller 11 medarbejdere placeret på lokationer i Ballerup og Fredericia.

Energinet
Gem
Selmers Børnehus

Er du en kreativ, legende og engageret pædagog?

Hørsholm

Er du passioneret omkring børns trivsel og udvikling? Selmers Børnehus er en velrenommeret privat daginstitution med en stolt historie på hele 123 år. Vi åbner dørene til en varm og indbydende atmosfære, hvor glade børn og dedikerede voksne mødes i et fællesskab præget af leg, læring og aktivt nærvær.

Hvis du deler vores passion for pædagogik og trives med at sikre et dynamisk og inspirerende miljø, så er du måske vores nye kollega. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Selmers Børnehus, hvor vi sammen skaber magiske øjeblikke og bidrager til børnenes fremtidige trivsel og udvikling.

Gem
NEYE A/S

Erfaren salgsassistent til vores butik i Hørsholm Centret

Hørsholm

Din rolle bliver at sikre den gode oplevelse og vejledning for vores kunder og samtidig vedligeholde og skabe et flot visuelt udtryk i butikken. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at skabe positiv energi blandt kunder og kollegaer.

Du bliver medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats.

NEYE A/S
Gem
Uddannelses- og Forskningsministeriet

HR-generalister til personaleadministration og rekruttering

København K

Brænder du for gode medarbejderoplevelser, og har du et skarpt øje for at spotte talent?

Din nye hverdag består af arbejde med rekrutteringer, herunder bl.a. formulering og annoncering af stillingsopslag, tilbagemeldinger på personlighedsanalyser til kandidater, lønforhandling og udarbejdelse af ansættelsesaftaler. Du bliver certificeret i at give tilbagemeldinger på personlighedsanalyser. Desuden er der mulighed for at arbejde med opgaver inden for employer branding og tilknytning af medarbejdere.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV