60 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

60 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Skørping

I Skørping mærker vi stor interesse fra lokalområdet og får løbende nye kundehenvendelser.Vi søger endnu en dedikeret rådgiverkollega, som kan hjælpe med at understøtte og fortsætte væksten.

Vores dygtige kundemedarbejdere, der klarer en lang række administrative opgaver, vil være en god hjælp og støtte for dig som rådgiver. Herudover er der sparring med dine rådgiverkollegaer i afdelingen samt tilknyttet kompetencecenter i regionen på hhv. bolig, pension, investering og forsikring.

Sparekassen Danmark
Gem
Sparekassen Danmark

Afdelingschef Support Erhverv til Region Himmerland

Støvring, Viborg, Aars, Løgstør

Som en naturlig udvikling i styrkelsen af Erhvervsområdet i Sparekassen Danmark, søger vi nu en afdelingschef til Support Erhverv i Region Himmerland.

Er du fagligt stærk og motiveret for at omsætte din viden i løsning af opgaverne i teamet, hvor du samtidig har ledelsesansvaret for supporterne i teamet? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange?

Du vil få ansvaret for support og produktion på erhvervsområdet i Region Himmerland, hvor du, sammen med dit team, sikrer høj effektiv og kvalitet i løsningen af opgaverne.

Sparekassen Danmark
Gem
SuperBrugsen

Slagtermester, SuperBrugsen Støvring

Er du til lammekrone og ledelse, traditioner og trends, service og salg?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive slagtermester og leder for vores slagter og delikatesse. Du får ansvaret for alle medarbejdere i MadCooperativet, som ligger i vores butik i Støvring med over 40 medarbejdere.

Gem
Marel A/S

Kantbukker

Støvring

Er du kvalitetsbevidst og motiveret for at lære og programmere vores bukkemaskine?

Du vil komme til at udføre bukkeopgaver samt arbejde med programmering af vores Bystronic bukkemaskine, i et moderne miljø med fokus det rigtige værktøj og opdaterede hjælpemidler.

Om du er nyuddannet eller erfaren betyder ikke så meget, vi skal nok lære dig det, du ikke kan i forvejen.

Marel A/S
Gem
Marel A/S

Sliber

Støvring

Værdsætter du høj kvalitet og en god finish i dit job? Og vil du være en del af et godt team, der altid hjælper hinanden i mål? Så bliv vores nye Sliber.

Du vil blive en del af et team på 5 dedikerede kolleger, der alle går op i et godt arbejdsmiljø og høj faglighed. Du vil komme til at slibe rustfast stål således, at det får en glat eller blank overflade. Vi producerer et mindre stykantal, hvor kvalitet og finish er i top. Samtidig producerer vi mange forskellige emner, så du vil blive en del af en varieret hverdag.

Marel A/S
Gem
Himmerlandscentrets Idrætsefterskole

Haster! Lærer til matematik, økonomi og samfundsfag

Nørager

HCI søger fra 1. august 2024 eller snarest derefter en lærer til både boglige og idrætslige fag.

Vi har brug for, at du kan varetage undervisningen i matematik, økonomi og samfundsfag. Faget økonomi er en del af vores 10. klasses Ø-SPOR, som primært er en forberedelse til ungdomsuddannelser med økonomi og handel som indhold.

Har du kompetencer indenfor badminton og volley vil det være en fordel, men det kan også være andre idrætslige fag, du kan byde ind med.

Searcher søger for Norlund A/S
Gem
Searcher

Logistikkoordinator

Nørager

Trives du i spændingsfeltet mellem procesoptimerings- og driftsopgaver, og er du klar til at varetage den vigtige opgave med logistikplanlægning i en af Danmarks største savværker?

Du planlægger leverancer af dansk certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandler fra et af de mest moderne nordiske nåletræssavværker, placeret i Rold Skov.

Du tilbydes et spændende og bredt job med både udviklings- og driftsopgaver i en virksomhed, der succesfuldt har undergået en markant udvikling og nu befinder sig på en spændende digitaliseringsrejse, med målsætningen om kontrolleret vækst.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
POWERCARE A/S

SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til vagter i jyske kommuner

Fra 1. september er POWERCARE 1. leverandør i otte jyske kommuner. Vær med fra start og få en opstartsbonus hele september.

Det betyder, at uanset om du er social- og sundhedsassistent, – hjælper, sygeplejerske, socialpædagog eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vagter på bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen i de nævnte kommuner.

Vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service overfor vores kunder og vikarer. Derfor sidder vores dygtige personalekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige vagter i dine foretrukne områder.

POWERCARE A/S
Gem
Rold Storkro I/S

Rold StorKro søger en god kok til en stilling midt i den skønne Rold Skov

Skørping

Hvis du kan lide at arbejde sammen med 10 gode kollegaer, ikke går af vejen for at have travlt i perioder, sætter stor pris på at lave god mad og kan lide at arbejde i en forretning, hvor der er en god atmosfære og ordnede forhold, så har vi lige stillingen til dig her på kroen i skoven.

Vi tilbyder bl.a. 3- og 4-dages arbejdsuger, pension og særlige tillæg og ferie-fridage.

Gem
Nature Energy

Konstruktør/Teknisk designer

Aarhus N eller Støvring

Se video om Nature Energy som arbejdspladsDu bliver en del af Drawings, som spiller en afgørende rolle i projekteringen af nye biogasanlæg og supporteringen af driften. I dagligdagen arbejder du tæt sammen med dine 12 kolleger i afdelingen, hvor du er ansvarlig for konstruktion og design af et af vores kommende Biogasanlæg.

Det er altafgørende, at du får en grundig introduktion, oplæring samt sparring med teamet i starten af din ansættelse hos Nature Energy.

Nature Energy
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SAWO A/S

Værkfører

Støvring

Grundet travlhed søger vi til SAWOs opbyggerværksted i Støvring, en dygtig, ansvarsfuld og struktureret værkfører. Med reference til produktionschefen bliver du ansvarlig for værkstedets montører og opbyggere

Dine primære opgaver vil bl.a være:

 • Daglig planlægning af arbejdet på værkstedet
 • Godkendelse af elektronisk timeregistrering
 • Gennemgang af produktionsgrundlag ved igangsætning af opgaver
Gem
Cykelgear A/S

Kundeservicemedarbejder

Terndrup eller Aarhus C

Har du stor erfaring med kundeservicearbejde? Er du serviceminded, selv når der er mange bolde i luften, og kunderne står i kø på telefon, mail og chat? Kan du få utilfredse kunder til at smile igen?

Vi tilbyder ansvar og personlig indflydelse på vores image over for kunderne samt fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder.

Du kan være fleksibel i en vagtplan, der i hverdagene dækker indenfor tidsrummet kl. 8.00-18.00 og hver 4.-5. weekend. Dette planlægges og aftales i fælleskab.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
Sky-Watch

Er du vores nye Supply Chain Specialist?

Støvring

Vi søger en engageret og dynamisk Supply Chain specialist til en nyoprettet stilling med hovedansvar for produktionsteknisk outsourcing, incoming supply chain optimering og second source.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en unik markedsledende virksomhed, hvor du får mulighed for at blive en del af et dynamisk team. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et arbejdsmiljø med en uformel og positiv tone, hvor trivsel og arbejdsglæde prioriteres højt

Sky-Watch

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV