122 job matcher din søgning 122 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Hjemmearbejdsplads
Skincity Sweden AB
DANISH SPEAKING SKIN THERAPIST/KOSMETOLOG

Skincity Sweden AB

Do you share our belief that Knowledge, Quality and Service is what makes us successful? Our Danish costumer base is expanding quickly and in order to give them the best possible experience with us we are looking to hire a Danish speaking skin therapist/kosmetolog.

In order to offer the same service you would expect at a physical clinic, it is important for us to offer our customers a skin analysis in order to find out what the costumers skin really needs. Through our unique skin test you will be able to give a professional evaluation of the customers skin and therefore recommend a complete set of products that is tailored to suit his/her needs.

You will also put both your heart and knowledge into helping each customer with their individual needs; via phone, email or chat.

Skincity Sweden AB
Jysk Diamantskæring A/SDiamantskærer – Bore-/skæremedarbejdere søges

Jysk Diamantskæring A/S, Ikast, Hørning eller Aalborg

Jysk Diamantskæring A/S søger flere montører til boring og skæring med specialværktøj i beton, tegl og andre hårde materialer. Opgaverne er varierende og udfordrende – sjældent er to dage ens, hvilket er med til at gøre hverdagen interessant.

Vi arbejder i det meste af Jylland og søger nye medarbejdere, som vil få tilknytning til en af vores afdelinger i Ikast, Aarhus eller ved Aalborg.

Erfaring fra branchen er en fordel; men bestemt ikke et krav, da vi vil sørge for en grundig oplæring. Vi forventer dog, at du har et vist håndværksmæssigt håndelag uden nødvendigvis at være faglært, du kan komme fra andre ansættelser inden for f.eks. byggeri, anlæg, smedevirksomhed eller landbrug.

Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

Hi-Fi KlubbenHi-Fi Klubbens centrallager AudioNord Distribution søger lagermedarbejder

Hi-Fi Klubben, Nørager

Du bliver en del af et større pakketeam, som i dag består af 13 ansatte, og da vi er i vækst, har vi brug for flere dygtige og glade medarbejdere. Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor vi hele tiden forsøger at forny os og er åben for nye ideer.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Plukning af butiksordrer
 • Plukning af postordre
 • Tømning af lastbiler
 • Almindeligt vedligehold, optimering og rengøring af lageret

Arbejdspladsen er beliggende i Nørager, cirka 15 km NV for Hobro. Der er tale en fast stilling fordelt på dag og forskudt tid (dag/aften) i en turnusordning.

Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
ALDI DanmarkSalgsassistent 20 timer Støvring

ALDI Danmark

Du kan få ansvar, der gør dig dygtigere og klar til den spæde start på jobmarkedet. Hos ALDI giver vi nemlig ansvar til dig, der kan bære det. Jobbet kan meget vel blive et springbræt til dit fremtidige arbejdsliv. Mange af vores egne butikschefer og andre ledere og specialister startede selv på gulvet i en butik. Er du klar til det første skridt?

Det skal være nemt for kunderne at handle hos os og det betyder, at butikken skal stå skarpt og indbydende hver dag. Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Vi har en klar plan for dig og din onboarding, så du kan blive klar til at gøre butikken skarpere hver dag.

Når du er på vagt, så er det din fornemmeste opgave at:

 • betjene kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælpe kunderne med at finde dét, de mangler
 • fylde op og trimme hylderne
Mekoprint A/SMarketing Manager dedikeret til specifikt forretningsområde

Mekoprint A/S, Støvring

Med reference til vores Sales Director, bliver du ansvarlig for at styrke Mekoprint Graphic Electronics´ position på det europæiske marked inden for betjeningspaneler og grafiske folier til en række af de største industrivirksomheder i Europa, med særligt strategisk fokus på Tyskland.

For at lykkes med dette får du selvfølgelig ansvaret for dit eget marketingbudget.

Dine øvrige opgaver bliver desuden

 • Monitorere B2B markedet (kunder, segmenter og konkurrenter) og tilvejebringe nødvendig indsigt i disse til vores salgsteam
 • Strukturere og fokusere indsatserne (SEO og branding) omkring sociale medier og inbound marketing, samt støtte op om den digitale salgsstrategi
 • Ansvarlig for messedeltagelse og forberedelse til disse, samt forberedelse af salgsmateriale
Mekoprint A/S
RTC Transport A/SLagermedarbejder

RTC Transport A/S, Støvring

Søger du nye udfordringer, så er du måske vores nye kollega?

Arbejdsstedet ligger på Mercurvej 9A, 9530 Støvring. Du vil blive en del af et mindre team, og der vil derfor være nogle ledelsesmæssige opgaver, som følge heraf. Du vil komme til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, med en let omgangstone, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Som arbejdsplads har vi stort fokus på at yde en professionel og kvalitetsbevidst service til vores kunder.

Selve jobbet er alsidigt, og du skal kunne se dig selv i en assisterende rolle, med ledelsesmæssige opgaver. Dette med henblik på, at kunne træde ind som ledende rolle, i afdelingsledelsens fravær.

Vi har åbnet for en udlevering af varer fra lageret. Dermed vil dine opgaver primært bestå af håndtering af varer på lageret, samt udlevering til kunder. Du vil indgå andre driftsmæssige opgaver, såvel som administrative opgaver, som led af den overordnede drift af lageret.

Mulighed for hjemmearbejde
Sistie / Izabel Camille ApsSalgskonsulent til Danmark

Sistie / Izabel Camille Aps

Vi søger en salgskonsulent til hele Danmark - med solid erfaring fra salg og som brænder for salgsoptimering og god service..

Som salgskonsulent i Danmark bliver en af dine vigtigste opgaver opsøgende salg, optimering af salget til eksisterende kunder samt ansvarlig for kundekontakten.

Det er et selvstændigt job, hvor du i starten skal have stor fokus på besøg af så mange potentielle kunder som muligt.

Du vil desuden blive en del af et stærkt brand, hvor varesortimentet bliver solgt ind som ekspres. Din primære målgruppe vil være modebutikker, livsstils- og accessoiresbutikker, frisører og parfumerier - alle potentielle kunder som passer ind i Sisties univers.

Hjemmearbejdsplads
SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Sælger/konsulent distrikt Midt-/Nordjylland

SNA EUROPE (DENMARK) A/S

Har du energi, lyst, er vedholdende og har et stort drive til at skabe personlige salgsresultater i samarbejde med vores forhandlere og kollegaer, bor centralt ifht. distriktet Midt-/Nordjylland, så kunne du være vores nye kollega.

Du bliver ansvarlig for eget distrikt med salg til udvalgte kunder, vedligeholde udstillinger, kampagneopsætning og lokale messer m.m. for vores eksisterende forhandlere ligesom besøg hos slutbrugere er aktuelt.

Det vigtigste er, at du er målrettet, resultat- og løsningsorienteret, har en professionel indstilling, er god til at planlægge, følge op, overholde aftaler, har et rigtigt godt humør samt at udfordringer og en travl hverdag motiverer dig. Du planlægger selv din hverdag, får dit eget budget og en solid salgsbackup. Det forventes desuden, at du rapporterer ugentligt til din nærmeste chef, som er salgschefen.

SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Hjemmearbejdsplads
GRAM A/SAfter Sales Coordinator

GRAM A/S

Er du vores nye After Sales Coordinator? Og kan du se dig selv i rollen som en af servicecentrets administrative coordinatorer, så er det dig vi er på udkig efter.

GRAM er inde i en særdeles positiv udvikling på vores hovedmarkeder i Norden og grundet naturlig afgang af én af vores trofaste medarbejdere, søger vi en After Sales Coordinator til GRAMs hovedkontor i Kolding. Som After Sales Coordinator skal du fungere som bindeleddet mellem kunden og vort servicecenter og du bliver således det administrative omdrejningspunkt, som skal være med til at sikre, at alle kunder får den bedste service. Du vil langt overvejende have kontakt til vore danske kunder.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Behandling af servicesager fra primært slutkunder og servicepartnere via telefon/mail
 • Teknisk support for servicepartnere og slutkunder
 • Registrering af reservedelsordrer i vores ordresystem
Unique Human CapitalSales & Business Developer

Unique Human Capital søger for Mekoprint i Støvring

Kan du udvikle et internationalt marked med et stort vækstpotentiale gennem teknisk løsningssalg?

Som Sales & Business Developer hos Mekoprint får du en unik mulighed for selvstændigt at udvikle og vækste forretningsområdet for EMC-afskærmning gennem professionel og struktureret markeds- og kundebearbejdning.

Mekoprint Chemigraphics er en højteknologisk totalleverandør, der producerer komponenter til både elektronik- og medico industrien. Kunderne befinder sig primært på det nordeuropæiske marked. EMC-afskærmning er ét af fire forretningsområder i divisionen Chemigraphics, og markedet for EMC-afskærmning rummer et stort vækstpotentiale relateret til udviklingen af “Internet of Things” og stadig mere avancerede elektronikprodukter. De øvrige forretningsområder i divisionen Chemigraphics er metalskilte, spåntagende microbearbejdning og finmekaniske pladeløsninger.

Powerby
Salgsingeniør

Powerby søger for X Automation A/S i Støvring

Kan du skabe den ”direkte vej” til nuværende samt nye kunder og trives du i rollen som relationsbygger? Vil du sammen med en række dygtige kollegaer sikre gennemførelse af en ambitiøs vækststrategi i en ung og dynamisk automationsvirksomhed? Så kan dette være jobbet for dig!

Med reference til den administrerende direktør og som en del af salgsgruppen, bliver du ansvarlig for det eksterne salg af virksomhedens automationsløsninger inden for forretningsområderne: Vand, Energi, Biogas og Industri. Du bliver nøgleperson og en del af en kompetent organisation, hvis værdier bygger på teknisk viden, nærhed til kunder og samarbejde.

Dine primære ansvarsområder og opgaver

 • Sikre et kontinuerligt overblik over kundegruppen og deltage i prioritering af salgsindsatserne iht. virksomhedens salgsplaner og CRM-system
 • Gennemførelse af salget fra behovsanalyse og kundebesøg til tilbudsgivning og kontraktindgåelse