116 job matcher din søgning 116 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jysk Diamantskæring A/S Bore-/skæremedarbejdere søges

Jysk Diamantskæring A/S, Esbjerg, Ikast, Hørning, Skørping, Roskilde eller Fredericia

Antal stillinger: 3-5
Stillingstype: ufaglært

Jysk Diamantskæring A/S søger flere montører til boring og skæring med specialværktøj i beton, tegl og andre hårde materialer. Opgaverne er varierende og udfordrende – sjældent er to dage ens, hvilket er med til at gøre hverdagen interessant.

Vi er i en rivende udvikling, og har senest etableret nye kontorer i både Trekantsområdet og Roskilde, hvilket gør Jysk Diamantskæring til det eneste, reelt landsdækkende bore-/skærefirma i Danmark med kontorer i Ikast, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, ved Aalborg og i Roskilde – vi søger medarbejdere i hele landet, som vil blive tilknyttet vort nærmeste kontorsted.

Erfaring fra branchen er en fordel; men bestemt ikke et krav, da vi vil sørge for en grundig oplæring.

Marel A/S
Kvalitetstekniker til indgangskontrol

Marel A/S, Støvring

Til kvalitetskontrol af indkommende komponenter søger vi en pertentlig og teknisk velfunderet kvalitetstekniker.

I stillingen som kvalitetstekniker vil du udføre kvalitetskontrol af komponenter når de modtages fra leverandørerne. Du vil bl.a. gennemføre kvalitetstests, udføre målinger og gennemgå og udfylde vores testdokumentation. Du vil også supportere produktionen i specificering af fejl og mangler på komponenter.

Kvalitet er et afgørende område for Marel og gennem din tekniske viden, analytiske tankegang og evne til at arbejde systematisk får du muligheden for at give et værdifuldt bidrag til det interne kvalitetsarbejde.

Marel A/S
Lægesekretær søges

Lægeklinikken i Jernbanegade I/S, Støvring

Vi er et lægehus med 3 snart 4 faste læger, 2 sygeplejersker samt 2 lægesekretærer, som er beliggende i Jernbanegade 7a, 9530 Støvring.

Vi søger en lægesekretær 30 timer ugentligt pr. 1/8-22 med mødetid fra kl. 9-15.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigere er, at du går til opgaven med den rette holdning, kan arbejde selvstændigt og har overblik samt får afsluttet egne opgaver med ansvar. Vi værdsætter god humor og en uformel omgangstone i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige. Dine primære arbejdsopgaver vil være telefonvisitation, betjening ved skranken, receptfornyelser, laboratorieundersøgelser og ad hoc-opgaver.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Marel A/S
Manufacturing Engineer – til udviklingsprojekter

Marel A/S, Støvring

Har du lyst til at arbejde med projekter inden for supply chain og derved arbejde projektbaseret med produktionsteknisk support?

Vi har travlt og søger endnu en ny kollega til vores innovative udviklings- og produktionssite i Støvring, med fokus på produktudviklings projekter. Her vil du løse produktionstekniske opgaver som er relateret til produktudvikling, co-location, outsourcing og forbedringsprojekter. Du får en dynamisk hverdag der veksler mellem PTA-opgaver og deltagelse i diverse projekter. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Projektledelse ifm. co-location, outsourcing og forbedringsprojekter.
 • Oprette og vedligeholde styklister
 • Medvirke ved masterdata opsætning til nye produkter
Marel A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

expuri Bygningsingeniør

expuri søger for Nature Energy Biogas A/S i Støvring, Viby J. eller Odense

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en bygningsingeniør.

Bygningsingeniøren indgår i teamet med ingeniører med forskellig baggrund i forbindelse med projekteringen af kommende biogasanlæg i bl. a. Frankrig, Holland, USA og Canada.

Bygningsingeniøren forestår udarbejdelse af tilbudslister og budgetter, indgår i kontraktforhandlinger og afleveringsforretninger, herunder deltagelse i f.eks. 1 og 5 års eftersyn.

Afhængig af kompetencer og specialer får bygningsingeniøren ansvar for et eller flere fagområder indenfor byggeriet af anlæg.

expuri Projektingeniører – pre-engineering

expuri søger for Nature Energy Biogas A/S i Støvring, Odense eller Viby J.

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en bygningsingeniør.

Projektingeniøren indgår i teamet af projektingeniører i Technical Support og varetager pre-engineering-fasen fra skitse/idé fra Business Development divisionen til færdig business case godkendes og projektet kan overleveres til Engineering afdelingen. Det er projektingeniørens ansvar at udføre den tekniske del i predesign-fasen. Diverse tilladelser fra lokale myndigheder er placeret i en anden del af organisationen.

Med udgangspunkt i sit eget fagområde vil der i jobbet være en bred kontaktflade internt til andre fagområder som f.eks. kemi/biologi, byggeri, mekanik og el/automation.

expuri El-ingeniør

expuri søger for Nature Energy Biogas A/S i Støvring eller Viby J

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en El-ingeniør.

El-ingeniøren indgår i afdelingen Electrical og er placeret under afdelingen Engineering. Electrical afdelingen består af 8 personer, hvor vedkommende vil referere til Head of Electrical. Afdelingen arbejder tæt sammen med de to andre afdelinger som er Mechanical og Drawings.

Der vil desuden være et tæt samarbejde med Construction og Operations, som står for bygning, installation samt drift af biogasanlæggene.

I Engineering-afdelingen arbejder Nature Energy med projektering og design af biogasanlæg til Danmark, Frankrig, Holland, USA og Canada.

expuri Energi- og Maskiningeniører

expuri søger for Nature Energy Biogas A/S i Støvring, Viby J. eller Odense

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges Energi- og Maskiningeniører.

Energi- eller Maskiningeniøren vil få en nøglerolle i design af hele biogasanlæg til produktion af grøn bæredygtig biogas i både ind- og udland.

Energi- eller Maskiningeniøren vil komme til at udføre nogle af følgende opgaver:

 • Masse- og energibalanceberegninger og rapporter
 • Termisk udlægning/beregning af vekslere, kedler, hedtvandssystemer etc.
 • Dimensionering af rørsystemer
 • Dimensionering af ventilationsanlæg og lugtrensningsanlæg
 • Fastlæggelse/udlægning af maskinkomponenter til gas- og biomassesystemer
expuri Projekteringsleder

expuri søger for Nature Energy Biogas A/S i Støvring, Aarhus eller Odense

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges Projekteringsledere.

Mechanical afdelingen består af 15 personer, hvor vedkommende vil referere til Head of Mechanical Engineering. Afdelingen arbejder tæt sammen med de to andre afdelinger som er Electrical og Drawings.

Der vil desuden være et tæt samarbejde med Construction og Operations, som står for bygning, installation samt drift af biogasanlæggene.

Projekteringslederen vil få ansvaret for i samarbejde med projektlederen at projektere anlæg. Du overtager projekteringsopgaven, når de indledende designs og scope er gennemført, og du har ansvar for projekteringen indtil nøglerne overdrages til driftsorganisationen. Du vil typisk have et fast projekteringsteam, der består af personer fra Electrical, Mechanical og Drawings. Herudover vil du trække på de nødvendige ressourcer til at få opgaverne løst.

expuri P-koordinator/Arbejdsmiljøkoordinator

expuri søger for Nature Energy Biogas A/S i Støvring eller Viby J

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en kvalitetsbevidst arbejdsmiljøkoordinator/P-koordinator.

Vores kunde arbejder med design af komplette biogasanlæg til Danmark, Frankrig, USA, Canada og Holland. Derudover supporterer vores kunde driften med løsning af issues samt gennemførelse af forbedringer.

Opgaver:

 • Koordinering af arbejdsmiljøindsatsen, herunder sikkerhed og sundhed under projekteringen af bygge- og anlægsprojektet
 • Gennemgang af projektet til vurdering af arbejdets karakter og arbejdsmiljørisici under udførelsen
 • Kontrollere at beslutninger taget under projekteringen tager hensyn til sikkerhed og sundhed under udførelse samt reparation og vedligeholdelse
Marel A/S
Project Manager - Innovation

Marel A/S, Støvring

Are you a skilled project manager with a solid technical foundation, and are you a good communicator and a skilled networker? Do you thrive taking the lead, and can you ensure high-quality and on-time delivery on our innovation projects?

You will be responsible for the management of projects within Innovation, e.g. new product development from the initial phase and all the way to product release. Your job as the Innovation Project Manager will be to make sure that the projects are completed on time, according to the scope and within budget. The projects are on an international level in a challenging environment, and a key job of yours will be to collaborate closely with relevant internal stakeholders as well as customers, and you will be accountable of content, progress, resources and project data of the set assignment.

Marel A/S
expuri AutoCAD Plant 3D-tegner

expuri søger for Nature Energy Biogas A/S i Støvring

På vegne af Nature Energy Biogas A/S søges en AutoCAD Plant 3D-tegner.

Nature Energy består af følgende områder: Business Development, Construction, Design & Development, Procurement, Operations og Finance, IT & QEHS. AutoCAD 3D Plant-tegneren vil indgå i afdelingen Drawings, som hører under Engineering & Technical Support under divisionen Design & Development.

AutoCAD 3D Plant tegneren kommer til at arbejde med systematisk opbygning i 3D, herunder:

 • Opbygning af komplet anlæg
 • Intelligent og struktureret opbygning af komponenter, moduler og enheder
 • Optegning af rørføring med tilhørende komponenter og instrumenter
Marel A/S
Quality Engineer

Marel A/S, Aarhus eller Støvring

Vil du være med til at drive og udvikle intern kvalitet? Trives du i et teknisk miljø, hvor du både arbejder selvstændigt og i tæt samarbejde med dedikerede kollegaer og stakeholders?

Som Quality Engineer vil du få ansvar for at levere korrekt og rettidig kvalitetssupport til supply chain, samt medansvar for forbedring og kvalitetssikring af processer, produkter og services. Du vil således være en vigtig medspiller på Marels kvalitetsrejse.

I stillingen vil du få mulighed for selvstændigt at drive opgaverne inden for dit ansvarsområde og god mulighed for at arbejde proaktivt i tæt samarbejde med kollegaer og stakeholders.

Marel A/S
Marel A/S
Produktionsteknolog til Manufacturing Engineering

Marel A/S, Støvring

Motiveres du af at levere produktionsteknisk support af høj kvalitet og vil du være med til at sikre, at supply chain har det bedste fundament at planlægge og producere efter?

Du får en dynamisk hverdag der veksler mellem PTA-opgaver og deltagelse i løbende forbedringsprojekter. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Oprette og vedligeholde styklister
 • Medvirke ved masterdata opsætning til nye produkter
 • Løbende gennemføre rettelser på baggrund af afvigelser på tegninger og styklister mv.
Marel A/S
Cykelgear A/S Pricing & Analysis Specialist

Cykelgear A/S, Terndrup

Vil du være en del af en dansk markedsledende webshop med internationalt vokseværk? Kom og bliv en del af en spændende virksomhed i en tværgående funktion, hvor du er med til at sikre, at vi altid er konkurrencedygtige på prisen. Samtidig supporterer du forretningen med værdifulde kommercielle analyser og identificerer nye indsatsområder.

Som Pricing & Analysis Specialist bliver du en tæt del af vores indkøbs- og marketingteam, og du vil i det daglige sidde sammen med vores indkøbs- og marketingteam. I Cykelgear er vi alle på samme hold, og vi går efter en flad struktur.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Daglig prisovervågning, -justering og optimering af prisstrategier i tæt samarbejde med vores indkøbsafdeling
 • Opfølgning på produkt- og kategori-performance på bl.a. omsætning, omsætningshastighed og indtjening
SBS Automotive A/S
Lager- og logistiklærling

SBS Automotive A/S, Støvring

Vi søger en frisk og ambitiøs lærling til vores distributionscenter i Støvring.

Du vil indgå i et dynamisk team med 9 erfarne kolleger på Handelsvarelageret, hvor du vil opleve spændende og varierede arbejdsdage.

I løbet af uddannelsen vil du få en grundig og praktisk oplæring på vores lager. Dine primære opgaver vil være pluk og pak af varer, varemodtagelse, genopfyldning, 5S (Lean) samt øvrige lageropgaver vil også være en del af læretiden, da alle hjælper alle på lageret.

Vi tilbyder:

 • en spændende og lærerig lærlingeuddannelse med vekslende opgaver
 • et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter åbenhed, tillid og godt humør
SBS Automotive A/S