71 job matcher din søgning 71 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

European Energy A/S
Mechanical Engineer, Power-to-X

European Energy A/S, Søborg or Støvring

Would you like to develop future Power-to-X projects? Does it motivate you to be on the very frontline of the renewable energy business? Then you might be our new colleague.

In this position, you will find yourself in an environment with a big variation of interesting tasks with design, configuration and development of mechanical deliveries to our PtX projects.

You will have a close dialogue with suppliers and subcontractors as well as internal stakeholders to make sure that the mechanical packages are matching the project requirements.

European Energy A/S
FOGH NISSEN Management Bogholderi, regnskab og administration

FOGH NISSEN Management søger for Nordic Leasing A/S i Støvring

Måske har du en baggrund som revisor, eller også er du kontoruddannet og har haft lignende stilling i nogle år.

Nordic Leasing er veldrevet og veletableret leasingvirksomhed med en solid kundebase blandt både erhverv og private. Der er gennem mange år opbygget en velfungerende forretningsmodel baseret på køb af brugte biler hos faste leverandører og samarbejdspartnere i Tyskland, som så leases ud til danske kunder på typisk 12 måneders aftaler.

SAWO A/S Kontorassistent

SAWO A/S, Støvring

Da vi har en medarbejder, der er på barsel og har rigtig travlt i afdelingen, søger vi en kollega til vores salgssupportafdeling i Støvring.

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til og med 30. november 2023.

Vi søger en struktureret og administrativ stærk person, som kan trives i en til tider hektisk hverdag med flere forskellige opgaver og prioriteringer.

Du skal blandt andet udarbejde tilbud, ordrebekræftelser og forskellige typer aftaler for vores sælgere, samt vedligeholde forskellige systemer – blandt andet stamdata i Dynamics Navision og vores serviceindkaldelsessystem.

Gem
Profil Search
Distriktschef - Skærende værktøj - Østjylland

Profil Search søger for Hoffmann Group

Kan du spåntagningens ABC?

Hoffmann Group med mere end 100 år på bagen, er i dag en af Europas førende systemleverandører inden for kvalitetsværktøj, værkstedsindretning og PPE. Virksomheden tog sit indtog i Danmark i 2003, og betragtes i dag som en stærk partner og multispecialist indenfor især skærende værktøjer.

Som distriktschef bliver du en del af et stærkt salgsteam, men får selvstændigt ansvar for alle kunderne i distriktet. Kunderne er primært maskinfabrikker, men kan også omfatte andre industrier indenfor metalområdet. Produktprogrammet omfatter skærende værktøj, måleværktøj, håndværktøj, PPE, værkstedsindretning og intelligente vending løsninger.

Søg information om virksomheden på www.hoffmann-group.com

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
SAWO A/S Tekniker

SAWO A/S, Støvring

Vi søger en, der elsker at arbejde med tekniske løsninger, nyder en daglig dialog med værkstedet og gerne har erfaring fra stålindustrien.

Du får en masse spændende opgaver på dit bord, hvor de vigtigste er:

 • Design af forskellige ladopbygninger
 • Designe kontruktioner til montering på lastbiler
 • Udarbejdelse af projektspecifikke produktionstegninger
SAWO A/S Ingeniør

SAWO A/S, Støvring

Vi søger en, der elsker at arbejde med tekniske løsninger, nyder en daglig dialog med værkstedet og gerne har erfaring fra stålindustrien.

Du får en masse spændende opgaver på dit bord, hvor de vigtigste bl.a. er:

 • Design af forskellige ladopbygninger
 • Designe kontruktioner til montering på lastbiler
 • Svejste kontruktioner
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

N1 A/S Manager Key Account Management – bliv ansvarlig for den gode relation med vores kunder og samarbejdspartnere

N1 A/S, Støvring eller Esbjerg

Du bliver leder for en afdeling med otte specialiserede og engagerede medarbejdere, som har en stor teknisk forståelse af elnettet og kundernes behov.

Vi tænker hele tiden i nye baner på, hvordan vi finder de bedste løsninger for kunderne. Fra den dag du træder ind på kontoret, kan du mærke den gode samarbejdskultur.

Vi sætter fællesskabet og samarbejdet højt, også i den dynamiske ledergruppe, som du bliver en del af. Samtidig er din personlig og faglig udvikling i højsædet.

N1 A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Induflex A/S Industritekniker til CNC-drejning til dag- eller aftenhold

Induflex A/S, Støvring

Vil du producere specialfremstillede komponenter i teknisk plast og high performance plast i en topmoderne produktion? Er du uddannet industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager?

Din primære opgave bliver produktion af kundespecifikke maskindele, sliddele og andre speciallavede komponenter af teknisk plast på vores CNC-drejebænke. Vi leverer komponenterne til kunder på tværs af industrien i hele Danmark.

Du får brug for din tekniske viden hver dag, da du selvstændigt får ansvar for:

 • Programmering af CNC-drejebænke i Mastercam
 • Opstilling på og betjening af CNC-drejebænke
 • Kvalitetstjek af de drejede komponenter<7li>
Actulux A/S
Head of Sales (CSO)

Actulux A/S, Støvring

Actulux’ forretning har et stort vækstpotentiale inden for sit kerneområde, hvor teknologien med elektriske åbningssystemer til røg- og komfortventilation vinder ind i flere europæiske lande. Markedet er generelt i vækst og vores teknologi indeholder et uudnyttet potentiale ift. relaterede produktområder og løsninger.

Du bliver ansvarlig for vores salgsafdeling samt det samlede salg af produktløsninger i Actulux A/S, hvor hovedopgaven er at bevare og styrke eksisterende kunderelationer samt sikre tilgangen af nye kunder, primært i Europa. Den nye CSO refererer til den administrerende direktør og indgår i virksomhedens ledergruppe. Stillingen omfatter personaleansvar for en salgsorganisation med 6 medarbejdere.

Actulux A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV