324 job matcher din søgning 324 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland Specialområde Autisme søger afdelingsleder til Randers

Region Midtjylland, Randers

Er du vores nye afdelingsleder i Bostøtten?

Vi vil rigtig gerne se en ansøgning fra dig, der har ledelseserfaring fra det socialfaglige område og kan lide at balancere dit lokale råderum med den overordnede retning. Du er samtidig god til at skabe de rette rammer for, at dine medarbejdere kan lykkes og trives med dét, der er deres opgave. Du har handlekraft og sans for, hvordan du skal agere, så din ledelse passer til både værdisæt og dét, der sker her og nu.

I Randers skal du lede Bostøtten Søren Møllers Gade.

Her yder vi bostøtte til borgere i eget hjem efter SEL § 85. Vi har to slags bostøtteydelser, som målretter sig to forskellige kompleksiteter, afhængig af behovet. Borgerne bor enten koncentreret i Randers, eller spredt i Midt- og Østjylland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Wagner
Wagner Randers Storcenter søger en sælger

Wagner

Som sælger brænder du for salg og mode, og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service over for kunderne.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice. Du har erfaring fra et tidligere job i butik og er evt. uddannet som salgsassistent. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et spændende team. Du er et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille, samt udfordres og motiveres af at bruge dine kreative evner til at toptrimme og matche butikken.

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange kunder som muligt på en dag. Du brænder for at rådgive kunderne omkring mode og stil og dermed gøre en forskel.

DANISH CROWN A/S
Cyber Security Specialist, Incident Detection and Response

DANISH CROWN A/S, Randers

Har du en passion for Cyber Security, og for at identificere og håndtere de trusler, vi står overfor i vores hverdag? Kan du kommunikere og skabe planer for håndtering af Cyber Security-hændelser, og kan du samtidig bevare overblikket i pressede situationer? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores hovedkontor i Randers!

Som vores nye kollega har du fingeren på pulsen for de sikkerhedshændelser, der rammer os, hvad enten det kommer fra brugerhændelser eller fra vores overvågningsværktøjer. Du har også styr på de beredskaber og processer, der skal til for at håndtere hændelser på alle niveauer.

DANISH CROWN A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Gem
Jungheinrich Danmark A/S
Vi har travlt og søger en servicetekniker til Østjylland

Jungheinrich Danmark A/S

Du motiveres af tekniske udfordringer og af en alsidig hverdag på landevejen. Det kribler i fingrene, når du hører om fejlsøgning og service af komplekse maskiner. Derfor vil dette være det perfekte job for dig.

Du får servicebil til rådighed og kører ud hjemmefra til vores kunder, hvor du skal servicere og reparere deres gaffeltrucks. Det er et job, hvor du sammen med den centrale dispatcher vil planlægge din egen dagligdag. Jobbet er meget alsidigt, og du vil dagligt blive stillet over for både små og store udfordringer, der stiller store krav til dine tekniske evner. Du er specialisten, der brænder for at hjælpe kunden med en løsning på hans problem, og du er typen, der heller ikke kan lade være med at tænke kreativt og give gode råd og vejledning om forbedringer, der kan få kundernes udstyr til at fungere efter netop deres behov.

Jungheinrich Danmark A/S
Randers Kommune Ambitiøs og visionær centerleder til Sprogcenter Randers

Randers Kommune

Vil du stå i spidsen for et veldrevet sprogcenter, som er kendt for høj gennemførselsprocent, højt karakterniveau og høj trivsel blandt kursisterne?

Som centerleder bliver dine væsentligste opgaver:

 • Fastholde og videreføre en veldrevet uddannelsesinstitution med undervisning af høj kvalitet samt et attraktivt læringsmiljø.
 • Fremme kursisternes mulighed for fodfæste og fastholdelse på arbejdsmarkedet ved at styrke samarbejdet med Jobcenter Randers, Jobhuset/Integration, samarbejdspartnere, aktører og virksomheder i Randers og omegn.
 • Personaleansvar for hele medarbejdergruppen med fokus på arbejdsmiljø og kompetenceudvikling.

Vi tilbyder et multikulturelt og internationalt miljø, hvor vi møder hinanden og vores kursister med ligeværd samt respekt for forskellige behov og muligheder.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
DANISH CROWN A/S
Systemkonsulent til kommende projekter

DANISH CROWN A/S, Randers

Er du til samarbejde, faglige udfordringer og sparring og kan du både drifte, vedligeholde og opdatere vores lønsystem, så skal du blive en del af vores lille, skarpe team på vores hovedkontor i Randers.

Som vores nye systemkonsulent bliver dit overordnede ansvar at deltage i de afdelingsrelevante projekter. Derudover skal du sammen med det øvrige team, yde en god service til vores kolleger i Payroll samt at løse spændende tekniske opgaver, i tæt samspil med kompetente kolleger.

DANISH CROWN A/S
BDO
Start din karriere som trainee inden for business & outsourcing

BDO, Vejle, Odense, København, Aarhus, Herning, Esbjerg, Viborg, Kalundborg, Skive, Randers, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Roskilde

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO).

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv.

Opgaverne vil b.la omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
Hjemmearbejdsplads
Gem
Vallensbæk Kommune Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du samtidig en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover skal du deltage i vores heldagslegestue én gang om ugen, hvor der er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

Randers Kommune Afdelingsleder til botilbud for voksne med autisme

Randers Kommune

Er du optaget af det specialiserede socialområde, særligt autismeområdet? Kan du udvikle og drifte samtidigt? Så kan du blive vores kommende afdelingsleder.

Som nyansat afdelingsleder bliver du primus motor i en nyligt udarbejdet genopretningsplan som skal sikre borgerne den rette indsats, stabilitet i personalegruppen og personalets faglighed.

Som afdelingsleder skal du være med til at give borgere og medarbejdere en meningsfuld og udviklende hverdag. Du står til rådighed for medarbejderne, så den enkelte føler tryghed, mod og samhørighed i arbejdet. Desuden bliver du en del af et ledelsesfællesskab med 5 andre ledere, hvor vi koordinerer og udvikler vores indsatser på tværs af området.

Østjyllands Politi Administrative medarbejdere til Politiadministrativ Enhed

Østjyllands Politi, Aarhus eller Randers

Østjyllands Politi søger administrative medarbejdere til at indgå i Den Politiadministrative Enhed. Enheden understøtter politiafdelingerne ved Østjyllands Politi og er på den måde med til at sikre et trygt, stabilt og sikkert samfund for alle borgere.

Enheden varetager opgaver som klargøring af straffesager til videre behandling, bistand til slutning af sager, standardskrivelser til borgerne, telefon- og andre borgerhenvendelser, koordinering- og transskribering af afhøringer, fotoforevisning og transport- og besøgskoordinering.

I det daglige arbejder Politiadministrativ Enhed tæt sammen med de forskellige politiafdelinger samt anklagemyndigheden, og der tilbydes derfor en spændende og afvekslende arbejdsplads, hvor faglighed og engagement er i højsædet.

JKS Procesmedarbejder/operatører

JKS søger for Leca Danmark A/S

Leca Danmark A/S i Randers søger procesmedarbejdere eller operatører, som vil indgå i vores i forvejen stærke team af dygtige medarbejdere. Lyder dette som noget for dig? Så hører vi gerne fra dig!

Som procesmedarbejder/operatør er du med til at sikre, at produktionen kører som smurt, og at der produceres til aftalt tid og i den helt rigtige kvalitet.

Teamet du vil komme til at indgå i, består i dag af 12 procesoperatører, som arbejder på skift med 4 på hver vagt. Der er en høj grad af selvstyring og samarbejde og man arbejder på skiftehold (dag/aften/nat) efter fast vagtplan alle ugens dage.

Dine arbejdsopgaver vil typisk indebære:

 • Betjening og overvågning af vores fremstillingsanlæg
 • Dokumentation af produktionsforløb
 • Prøveudtagning og proceskontrol
JKS
Varberg Management ApS INGENIØR – KAN DU ”LØFTE” OS TIL NEXT LEVEL?

Varberg Management ApS søger for Fårup Betonindustri A/S

Senior bygningsingeniør som har både bredde, erfaring og lyst til at udvikle Fårup Beton?

Du vil komme til at fremstå som fagligt fyrtårn for et succesfuldt team af dygtige og engagerede medarbejdere. Teamet dækker salgsafdeling, tegnestue, produktion samt montage.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • Sparring med salgsafdelingen ved udarbejdelse af projektforslag/tilbud samt løbende
 • Projektering af betonelementer, herunder statiske beregninger og dokumentation på egne projekter
 • Varetagelse af kontakt til rådgivende ingeniører og arkitekter i forbindelse med eksterne projekter

Vi tilbyder et godt job i en succesfuld familieejet virksomhed. En fast løn der modsvarer dine kvalifikationer, hertil pension og sundhedsforsikring samt kantineordning. Ikke mindst, så får du muligheden for at præge udviklingen i Fårup Beton, på såvel kort som lang sigt.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Spectronic Denmark A/S Indkøber med bred interesse

Spectronic Denmark A/S, Randers

Er du systematisk og struktureret i dit arbejde, og trives du med bredde i dine arbejdsopgaver? Vil du gerne arbejde med en blanding af indkøb, ordreoprettelse og forsendelse? Og har du lyst til at arbejde i en unik og spændende branche, som kun få har adgang til?

Spectronic Denmark A/S er et selskab i den australske koncern Codan Communication. Virksomheden fremstiller højt specialiserede overvågningssystemer til efterretningstjenester, politi og militær worldwide.

Du vil bl.a. få følgende arbejdsopgaver:

 • Oprettelse og opfølgning af indkøb til daglig drift
 • Leverandørkontakt i forbindelse leverandørpleje samt forhandling af priser
 • Bindeled mellem planlægning, lager og leverandører

Du har nogle års erfaring med indkøb – gerne hvor der arbejdes med korte tidshorisonter. Kendskab til elektronikkomponenter er en fordel. Du trives i et dynamisk team, hvor opgaverne er alsidige og spænder bredt.