245 job matcher din søgning 245 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TelenorSalgskonsulenter til Telenor Randers Storcenter

Telenor

Der er en fed, fed energi her, og vi er et team af kolleger, som alle sammen har lyst til at blive endnu bedre til salg, men samtidig have en vildt sjov arbejdsdag. Nicklas Nielsen, salgskonsulent.

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

DANISH CROWN A/S
Studentermedhjælper til Group Tax

DANISH CROWN A/S

Er du i gang med en uddannelse inden for erhvervsjura og økonomi, og har du lyst til at prøve kræfter med danske og internationale problemstillinger inden for national og international skatteret?

Du bliver en del af et team på 5 kollegaer, hvor opgaverne spænder fra daglige compliance-opgaver til rådgivning til koncernens øvrige afdelinger og selskaber. Tempoet kan til tider være højt, men omgangstonen i teamet er altid uformel samt respektfuld og baseret på dialog.

Vi ser gerne, at du er enten på 3. eller 4. semester på en bacheloruddannelse eller netop startet på din kandidatuddannelse med juridisk og økonomisk fokus, f.eks. HA-jur, HA-almen, cand.merc.jur eller lignende.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Eksportelev

DANISH CROWN A/S, Randers

Brænder du for salg og de mange spændende opgaver som ligger bag? Er du nysgerrig, initiativrig og har du høje ambitioner? Og er du samtidig klar til at kickstarte en international karriere i en global fødevarevirksomhed, som er en af Europas største fødevareproducenter? Så er du måske en af de handelselever med speciale i salg, vi søger til vores hovedkontor i Randers.

Hos Danish Crown får du en bred toårig uddannelse med grundig og alsidig praktisk erfaring.

Du får mulighed for at prøve kræfter med alle relevante funktioner inden for dit fagområde og du kan forvente en travl hverdag i et dynamisk miljø omgivet af 40 dygtige kolleger med en stærk holdånd.

DANISH CROWN A/S
Randers KommuneDagplejeleder til den kommunale dagpleje

Randers Kommune

Vi søger en helhedsorienteret og visionær dagplejeleder med stærke ledelsesmæssige kompetencer til den kommunale dagpleje i Randers Kommune.

Randers Kommune søger en dagplejeleder på fuldtid fra den 1. juli 2021 eller snarest muligt derefter. Ansættelsen sker i dagplejen, som er en del af det samlede dagtilbudsområde i Randers Kommune.

Som dagplejeleder har du det overordnede ansvar økonomisk, fagligt og styringsmæssigt for dagplejen. Du sikrer samarbejdet internt i organisationen, og fastholder det tværfaglige fokus sammen med dagtilbuddets mange samarbejdspartnere. Du holder dig ajour med ny lovgivning, styrer opsamlingen af dokumentation og statistik, og du har fokus på økonomistyring og effektivitet.

Meny
Delikatesseassistent

Meny, Randers

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi søger nu en passioneret og engageret delikatesseassistent. Er du kreativ og motiveret for at arbejde i et spændende fødevaremarked med dygtige kolleger? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Meny
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Danish Crown Foods
Handelselev med fokus på salg og marketing til Danish Crown Foods

Danish Crown Foods, Randers

Brænder du for kundeservice, salg og marketing og de mange spændende opgaver, som ligger bag?

Vi sørger for, at du som handelselev i Danish Crown Foods kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du vil i løbet af din uddannelse komme til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for kundeservice, salg, kundekontakt og -pleje samt marketing.

Konkrete opgaver kan være:

 • Oprettelse af ordrer i ERP (SAP)
 • Disponering
 • Booking af alle former for transport (sø, bil, luft)
Danish Crown Foods
DANISH CROWN A/S
Engineer, Microsoft Infrastructure

DANISH CROWN A/S, Randers

Brænder du for at arbejde med Microsoft infrastruktur? Vil du være med til at understøtte udviklingen af Office 365 og Azure, og kan du sætte dit præg på strategi, arkitektur, udvikling og drift af Microsoft platformen i en stor dansk virksomhed? Så er det måske dig, vi til vores hovedkontor i Randers.

Du kommer til at spille en central rolle i den strategiske udvikling af Danish Crowns Microsoft infrastruktur, og er som en del af teamet med til at sikre en stabil og driftssikker arkitektur i vores løsninger.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Engineer, Device Management

DANISH CROWN A/S

Brænder du for at arbejde med Microsoft Endpoint Configuration Manager? Vil du være med til at understøtte udviklingen af vores PC, mobil og tablet koncept? Og kan du sætte dit præg på arkitektur, udvikling og drift af Device Management platformen i en stor dansk virksomhed? Så er det måske dig, vi søger til vores hovedkontor i Randers.

Du får en central rolle i den strategiske udvikling af Danish Crowns Device Management-koncept, og bliver en del af teamet, der skal sikre et stabilt og driftssikkert setup indenfor PC, mobil og tablet-området.

DANISH CROWN A/S
HF Christiansen A/S
Websupporter med ansvar for produktdata

HF Christiansen A/S, Randers

Med reference til den marketingansvarlige får du det samlede ansvar for virksomhedens produktdata. Du skal være med til at sikre, at alt produktdata bliver lagt ind i vores system, så vores kunder finder de rigtige informationer på vores webshop.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • Berige eksisterende produkter med korrekt data/specifikationer
 • Vedligeholde data til vores webshop såvel som vores hjemmesider
 • Styre releaseprocessen fra oprettelsen af nye produkter til lanceringen af produkterne
 • Tage billeder af produkter til brug på vores webshop
 • Deltage i udvikling og implementering af et nyt PIM-system
HF Christiansen A/S
danrehab A/SBrænder du for at sælge den nyeste innovative velfærdsteknologi? Så har vi jobbet til dig

danrehab A/S, Randers

danrehab A/S udvikler løbende nye og innovative velfærdsteknologiske produkter. Vi er i en rivende udvikling og søger derfor efter endnu en sælger.

Senest har danrehab A/S udviklet et nyt innovativt velfærdsteknologisk produkt, der optimerer plejeprocessen og samtidig forbedrer arbejdsmiljøet for plejeren. En af dine primære opgaver bliver at sikre, at det nye produkt bliver solgt og implementeret hos kunder.

Der er tale om en pioneropgave, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af innovative produkter og processer.

De konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Gennemførelse af alle salgets faser over tilbudsgivning til lukning af ordren.
 • Opbygning af relationer til nye kunder.
 • Udbygning af relationer til nuværende kunder.
 • Kompetent rådgiver og underviser over for kundegruppen – teknisk og terapeutisk.
 XL-BYG,
Trælastsælger

XL-BYG, Øster Tørslev

Du kender byggeriets og håndværkernes udfordringer og er en stærk salgsrådgiver inden for trælast, hvor den daglige kundekontakt er omdrejningspunktet for din hverdag.

Til vores forretning i Øster Tørslev søger vi en dygtig trælastsælger, der stortrives med samhandlen med vores professionelle og private kunder.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Planlægge og strukturere en til tider hektisk hverdag
 • Projektsalg fra start til slut, der giver kunderne værdi
 • Være kundens naturlige og foretrukne sparringspartner
 • Rådgivning, tilbudsgivning samt mængde- og materialeberegning af alle typer byggematerialer
XL-BYG
BAUHAUS
Smilende og kundeorienteret Sælger (fuldtid-tidsbegrænset) til BAUHAUS Randers

BAUHAUS

Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være sælger (fuldtid-tidsbegrænset) i branchens bedste byggemarkedskæde!

BAUHAUS er i fortsat vækst, og lige nu har vi brug for en dygtig og serviceminded sælger, gerne med truckcertifikat. Stilling ønskes besat i perioden 1.5.-30.9.21 med mulighed for forlængelse.

Som sælger bliver din primære opgave at vejlede og servicere vores kunder. Derudover vil du sammen med dine kollegaer få ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsentationen og kampagneopfølgningen af samme.

Dine opgaver som sælger vil bl.a. bestå af at:

 • Ekspedere og servicere kunder
 • Udføre vareopfyldning, udpakning og trimning af afdelingen
 • Sikre at varehuset altid er pænt, salgsklart og præsentabelt
Danotek A/SProduktionschef til elektronikproduktion

Danotek A/S, Randers

Med reference til virksomhedens CEO, og som en del af ledergruppen, får du ansvar for virksomhedens produktionsafdeling.

Hovedparten af opgaverne for produktionschefen vil være daglig ledelse af afdelingens 20 medarbejdere og herunder det overordnet ansvar for produktionsplanlægningen og -optimering. Her er du ansvarlig for forsendelse, indkøb og lagerstyring. Derudover har du ansvaret for at implementere og eksekvere forretningsdrivende KPI’er, fx kvalitet, leveringstider, produktivitet m.m.

Du tilbydes en central lederposition med selvstændigt ansvar for produktionen i en solid og velfungerende virksomhed, som er kendetegnet ved stærkt sammenhold.

Teknologisk Institut
Tekniker til udstyrskontrol på autoværksteder omkring Randers

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut søger dig, der brænder for at arbejde med kalibrering af udstyr på autoværksteder. Dit arbejde bidrager til, at reparationer kan udføres korrekt og sikkert til gavn for bilens køreegenskaber og trafiksikkerheden.

Teknologisk Institut

Du agerer som ekspert fra Teknologisk Institut og får et job med udfordrende arbejdsopgaver i et alsidigt måleteknisk miljø.

I forbindelse med kontrollen rådgiver du værkstederne om indkøb, brug og vedligeholdelse af udstyr samt principper og holdninger til udførelse af reparationer. Dit daglige arbejde som selvstændigt kørende konsulent foregår med udgangspunkt fra din egen bopæl omkring Randers af hensyn til logistik, opgaverne og kollegernes placeringer.

Teknologisk Institut
Domino Møbler ApSSupply Chain Planner

Domino Møbler ApS, Fårup

Vil du være med til styrke vores Supply Chain-organisation?

Vi søger derfor 1 stærk Supply Chain planner. Du vil indgå i Supply Chain-organisationen sammen med andre højt kvalificerede medarbejdere, hvor du hurtigt bliver en aktiv del af de mange spændende opgaver inden for Supply Chain.

ARBEJDSOMRÅDER/OPGAVER:

 • Skabe kontrolleret vare flow mellem lagerlokationer på daglig basis
 • Varefordeling up front inden modtagelse af varer
 • Kontrol af indkøbsordrer i forhold til korrekt varefordeling

Vi tilbyder dig hele pakken med fine lokaler med god beliggenhed samt dejlige kollegaer og ikke mindst en fælles brændende ambition om at udvikle os og blive mere effektive.

CareLink A/STeamkonsulent med erfaring inden for børneområdet søges til Danmarks hurtigst voksende vikarbureau inden for social- og sundhedssektoren

CareLink A/S, Randers

Kunne du tænke dig at blive en del af Carelinks hastigt voksende Børn og Ungeafdeling, hvor du primært får ansvar for at varetage opgaver inden for børn- og ungeområdet, så send os gerne en ansøgning allerede i dag.

Vi har brug for en kompetent og struktureret teamkonsulent med erfaring med det socialfaglige og/eller det sundhedsfaglige arbejde inden for specialområdet for børn og unge. Du skal have stor lyst til at gøre en forskel for børn med særlige behov og deres familier. Værdier som empati og respekt er derfor vigtige nøgleord i samarbejdet med såvel barnet som familien.

Samtidig vil du have et tæt og vigtigt samarbejde med kommuner og regioner omkring de konkrete opgaver, således det sikres, at opgaverne løses ud fra den bevilling, der foreligger.

Tradium
Gymnasielærere til Tradium HHX, HTX og EUX

Tradium, Randers

Brænder du for at formidle din faglige viden til elever? Og har du lyst til nye udfordringer inden for undervisning? Så er du måske én af vore nye kolleger på Tradium Handelsgymnasiet, Tradium Teknisk Gymnasium og EUX TEK i Randers.

Til Tradium Handelsgymnasiet søger vi gymnasielærere til at undervise i Handelsgymnasiets fagrække og, på HTX/EUX TEK søger vi specifikt en underviser til teknikfag (byggeri og energi) og teknologi. Ansættelsesstart er fra 1. august 2021.

I hverdagen skal du arbejde sammen med de øvrige engagerede undervisere om at tilrettelægge og gennemføre en lærerig, erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning. Du formår at opsøge den nyeste viden til dig og dine kolleger, så undervisning med eksempler og samarbejde med Tradiums interessenter og netværk bliver mest mulig aktuel og lærerig.

Tradium