177 jobannoncer matcher din søgning 177 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scania Danmark A/S

Arbejdende værkfører til hydraulikafdelingen i Scania Randers

Har du selv erfaring med hydraulik, og måske endda lastbilbranchen?

Du vil hos os få gode kolleger, hvor der er plads til kammeratskab og fælles aktiviteter, og du bliver en del af en arbejdsplads med velordnede forhold.

Måske kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med værkfører-rollen uden helt at slippe dit tekniske virke på værkstedet? Så er dette en helt unik chance for at finde ud af, om det er noget for dig.

Scania Danmark A/S
Region Midtjylland

Aktivitets- og værkstedsmedarbejdere til Dagsbeskæftigelsen, Specialområde Udviklingshandicap, Gårdene, Randers

Har du lyst til at arbejde med aktivitet og beskæftigelse til voksne med udviklingshandicap?

Vi har brug for flere dygtige og kreative medarbejdere, og flere forskellige kompetencer, med henblik på at udvide tilbuddet af aktiviteter.

Derfor søger vi aktivitets- og værkstedsmedarbejdere, der ønsker at være en del af dette arbejde, og som har lyst til at arbejde inden for et højt specialiseret socialområde, og bidrage til, at vores borgere modtager tilbud om meningsfyldt aktivitet og beskæftigelse.

DANISH CROWN A/S

Senior Category Manager, Logistics

Randers SV

Are you looking for a new opportunity to take your category management skills to the next level? Check out this position and see if it matches your profile and meets your expectations!

In this position we search for a self-driven Senior Category Manager, who can lead the Sea Freight and Transport materials categories. With steady hands you take lead in defining and implementing category strategies aligned to business needs and deliver on both value and ESG targets for the categories.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S

Student Worker, Indirect Tax

Randers SV

Er du i gang med en uddannelse inden for erhvervsjura og økonomi, og har du lyst til at prøve kræfter med danske og internationale problemstillinger inden for moms og afgifter?

Opgaverne spænder fra daglige rapporteringsopgaver til rådgivning til koncernens øvrige afdelinger og udenlandske selskaber.

Vi garanterer, at du vil få en god forståelse for, hvordan de juridiske regler implementeres i en stor koncern samt forståelse for vores forretning og transaktioner.

DANISH CROWN A/S
Falck Danmark A/S

Mekaniker til specialkøretøjer

Randers NØ

Er du uddannet mekaniker og vil du være en del af et godt fællesskab, der samtidig går forrest når der er brug for hjælp?

På vores værksted i Randers servicerer og reparerer vi hovedsageligt ambulancer, brandkøretøjer, pumper og øvrigt materiel for Falck-stationerne i Jylland og på Fyn.

Vi søger en mekaniker til at indgå i dagligdagen på værkstedet.

Vi sørger selvfølgelig for oplæring i relevante emner.

Falck Danmark A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
DANISH CROWN A/S

Salgskoordinator - Nordic Retail

Randers SV

Er du struktureret, og trives du med en bred kontaktflade? Er du serviceminded, og vil du være et vigtigt bindeled mellem interne og eksterne samarbejdspartnere?

Som salgskoordinator er dit overordnede ansvar at yde support til en eller to sælgere. Du sikrer, at kunderne får de rette varer til rette tid og på rette sted, og det sker i tæt samspil med produktion, sælger og kunder.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S

Senior Strategy Consultant

Randers SV

Are you intrigued by Strategy and M&A in a transforming working environment with the opportunity to drive the strategic agenda and put your touch on analyses leading to decision-making on top management level in a global food company?

Core responsibilities:

  • Developing Danish Crown’s strategy, business plans, and strategic roadmaps
  • Facilitate and lead strategic projects or complex problem solving cases
DANISH CROWN A/S
Gem
JEBA ApS

Bliv en del af JEBA’s dream team af regnskabsninjaer

Randers C

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at udføre og gennemgå daglige regnskabsopgaver, herunder bogføring, fakturering og betalinger, samt udarbejdelse af rapportering.

Ud over en god work-life balance har vi også en række medarbejderarrangementer for at styrke vores teamsamarbejde og skabe et positivt arbejdsmiljø. Vi arrangerer regelmæssigt sociale begivenheder, hvor du kan møde dine kolleger og stifte nye bekendtskaber.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
XL-BYG

XL-BYG Vorupgruppen søger engageret og ambitiøs økonomitrainee

Randers SV

Er du vores nye økonomitrainee?

Drømmer du om en faguddannelse inden for økonomi, er du nysgerrig, skarp til tal og samtidig serviceminded og møder kollegaer med et smil og godt humør, så tilbyder XL-BYG Vorupgruppen en spændende traineestilling, hvor du vil få en bred økonomiuddannelse.

Vi sætter en ære i at udfordre dig, hvorfor du hurtigt vil få opgaver, der modsvarer dine kompetencer samt mulighed for at sætte præg på dine egne områder. Vi mener, at du gennem opgaver og ansvar får den mest lærerige traineetid.

XL-BYG
Gem
JMA A/S

Konsulent til supportteam

Randers sv

Se video om JMA A/S som arbejdsplads

Langt de fleste supportsager løses med et samme, og en mindre del kræver hjælp fra andre teams i JMA. Du kommer meget tæt på kundens forretning, og derfor er det af afgørende betydning, at du på en letforståelig og ubesværet måde, kan kommunikere effektivt med kunden både mundtligt og skriftligt, så de får løst deres udfordringer.

En arbejdsplads med en god kultur og sunde værdier, hvor vi prioriterer god balance imellem arbejde og fritid

JMA A/S
Berry Superfos Randers a/s

Lagermedarbejder til aftenhold samt weekendhold/nat

Randers SØ

Har du erfaring med lager, og har du lyst til et ansvarsfuldt job? Så er det måske dig, vi leder efter.

Dit arbejde bliver blandt andet afhentning af færdigvarer, pluk af materialer til produktionen, pluk af ordrer, varemodtagelse af IML, returvarer og arbejde med vores ungeafdeling.

Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsforhold, skifteholdsvilkår, m.m. ifølge Industriens Overenskomst.

Berry Superfos Randers a/s
DANISH CROWN A/S

Senior Project Specialist – assist our factories in creating change

Randers SV

Are you ready to support our production sites in implementing and sustaining our LEAN methodologies? And to and carry out projects that enhance our productivity, reduce our waste and take us to the next level?

Then join us and support management and other colleagues on our factories in carrying out their continuous improvement projects on factories in Northern and Western Europe.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S

Financial Planning and Analysis Manager

Randers SV

Are you looking for an exciting opportunity to unfold your talent within Finance and FP&A? And would you like to do so as part of one of the largest food companies in Denmark?

You have a few years of experience from a position as a business partner or finance manager/specialist. Furthermore you have a relevant educational background as cand.merc. or cand.eocon.

Appetite for more?

DANISH CROWN A/S
Elgaard Mancom søger for Forsyningsservice A/S
Gem
Elgaard Mancom

Direktør

Randers C

Med reference til bestyrelsen får du ansvaret for selskabets fortsatte drift og udvikling, og herunder opretholde og videreudvikle et solidt fagligt og agilt miljø for selskabets specialiserede ydelser og opgaver.

Gennem dit motiverende lederskab, skaber du rum for samarbejde på tværs af de specialiserede fagområder i selskabet. Du har budgetansvar, og med fokus på compliance, synergi og performance forestår du eksekvering af selskabets forretningsmodel og strategi.

Du tilbydes en optimal mulighed for at stå i spidsen for en spændende virksomhed i udvikling, med et stort vækstpotentiale.

Elgaard Mancom
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Umove A/S

Driftsleder til vores afdeling

Randers NØ

Vil du være med til at skabe effektiv drift og glade chauffører? Drives du af at nå dine mål?

Som driftsleder hos Umove vil du være ansvarlig for den daglige drift og løse de opgaver, der skal til for at dagen hænger sammen.

Dine arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for disponering og tilrettelæggelse af vagter, ferie, afspadsering mv.
  • Opfølgning på kundehenvendelser, klagesager, personalesager, skader etc.

Som driftsleder vil du skulle være med til at lede et mangfoldigt team af medarbejdere og løse komplekse opgaver i en hektisk dagligdag – vi lover, at det ikke er kedeligt. Og du vil få stor mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og i afdelingen.

Skattestyrelsen

Kvalitetsbevidst og serviceminded sagsbehandler til Erhvervsregistrering (Tidsbegrænset)

Randers C

Vil du være med til at hjælpe virksomheder med at blive registreret, så de hurtigt og effektivt kan komme i gang med at drive deres forretning? Og trives du i en udadvendt rolle med henblik på at levere en suveræn kundeservice?

Som sagsbehandler på opgaven med Materiel registreringskontrol vil du være første led, som virksomhederne støder på. I opgaveløsningen vil du skulle tage både mundtlig og skriftlig kontakt til virksomhederne, som skal håndteres både i forhold til vejledning og i forhold til korrekt registrering efter lovgivningen.

Skattestyrelsen
Erhvervsakademi Dania

Projekt- og forskningskonsulent til Erhvervsakademi Dania - Viden og Læring

Randers

Skal du være med til at understøtte udviklingen af vores uddannelser?

På Dania ved vi, at man lærer bedst, når man studerer i et miljø, der ligner virkeligheden. Derfor udvikler vi uddannelserne i samspil med brancherne, så de er praksisnære og ligner det, dimittenderne møder i erhvervslivet.

Sammen med dine nærmeste kolleger, som er lærings- og projektkonsulenter, vil dit arbejde bestå i at udvikle og styrke forsknings- og udviklingsaktiviteter på Dania i tæt samarbejde med teamet, uddannelseschefer, lektorer og adjunkter på Danias uddannelsesområder og i eksterne samarbejder med virksomheder, brancher og andre vidensinstitutioner.

Erhvervsakademi Dania

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV