276 job matcher din søgning 276 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sønderbros Apotek Randers Drømmer du om at være forsendelsesansvarlig farmakonom?

Sønderbros Apotek Randers

Vi søger en passioneret og dygtig farmakonom til vores team! Du får mulighed for at udleve din drøm om at være forsendelsesansvarlig og indgå i dosisteamet.

Vi tilbyder en spændende stilling med muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har et positivt og støttende arbejdsmiljø og en kultur, der værdsætter teamwork og åbenhed.

Vi har et team af dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen for at nå vores mål. Vi søger nu en person, der vil være med til at styrke vores team og bidrage til vores succes.

XL-BYG
Digital handelstrainee

XL-BYG, Randers

Drømmer du om en karriere i den digitale verden, og drives du af lysten til at skabe mærkbare resultater for andre? Så er det lige dig, vi står og mangler!

Vi tilbyder en to-årig uddannelsesaftale som digital handelstrainee i XL-BYG Vorupgruppens webshop. Uddannelsen giver dig kompetencerne og værktøjerne til at få succes inden for digital handel samt et statsanerkendt eksamensbevis som faglært.

Som vores nye handelstrainee vil du være en del af et ungt og passioneret team med højt til loftet og korte beslutningsgange, der brænder for onlinehandel med fokus på godt købmandskab. Du vil fra dag ét blive fyldt op med en masse viden. Det er derfor ikke vigtigt, hvad du kan, men at du har modet og lysten til at lære.

XL-BYG
Tøjeksperten A/S Assistant Sales Manager søges til Randers Storcenter

Tøjeksperten A/S

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg, kundeservice og den gode kundeoplevelse igennem vores passion for mode.

Du har sammen med din Sales Manager ansvaret for den daglige drift i butikken. Her vil du opleve en hverdag fyldt med salg og mode, gode kollegaer, samt en uformel tone, hvor din rolle bl.a. vil være at tilsikre hele teamet løfter i flok og spiller hinanden gode.

Vi tilbyder en spændende hverdag, hvor dit fokus i samarbejde med Sales Manager vil være på:

  • At sikre, at der bliver ydet den bedste kundeservice for vores kunder
  • At sikre butikken er salgsklar.
  • Tilrettelægge butikkens daglige opgaver.
Daka Denmark A/S
Råvaremedarbejder til SecAnim

Daka Denmark A/S, Randers

Vil du være med til at sikre optimal drift på en af Randers’ mest traditionsrige fabrikker? Har du lyst til en afvekslende hverdag under ordnede forhold og inden for gode stabile rammer? Så kan denne stilling som råvaremedarbejder hos Daka SecAnim være noget for dig.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Daka Denmark A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Raunstrup A/S Bæredygtighedsansvarlig

Raunstrup A/S

Brænder du for bæredygtighed? Og har du erfaring fra byggebranchen?

Lige nu ligger de forskellige bæredygtighedstiltag flere steder i organisationen, og vi har styr på det grundlæggende. Vi vil dog gerne øge vores fokus og løfte vores indsats ved at samle aktiviteterne hos en bæredygtighedsansvarlig. Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

  • At være ansvarlig for den fortsatte udvikling af Raunstrups bæredygtighedsprofil
  • At igangsætte og idéudvikle på nye konkrete bæredygtighedstiltag
  • At arbejde med FN's verdensmål og operationalisere udvalgte mål i Raunstrup
Gem
Domusnova Boligbyg ApS
Produktionsleder med byggeteknisk baggrund

Domusnova Boligbyg ApS, Randers

Produktion, lager og logistik – i et team af forskellige medarbejdere – på spændende modulfabrik.

Dine arbejdsopgave vil bestå i at sikre produktionen i den rigtig kvalitet og tid i vores fabrik i Randers. Du vil få mindre tunge opgaver indenfor lager, varemodtagelse og logistik som du med den anden produktionsleder har ansvaret for. Samtidigt vægter du meget højt, at fabrikken altid fremstår med ordentlighed og ryddeligt – som kendetegner vores byggeri.

Du vil være en del af et team, som arbejder med udvikling af vores koncept – hvor tekniske løsninger og arkitektur går hånd i hånd. Vi skaber boliger for vores lejere – som vi er stolte af.

Domusnova Boligbyg ApS
EDEN SPRINGS (Denmark) A/S Skandinavisktalende kundeservicemedarbejder - deltid, som brænder for god service

EDEN SPRINGS (Denmark) A/S, Randers

Vi søger en kundeservicemedarbejder til vores skandinaviske kundeserviceteam med placering i Randers. Som kundeservicemedarbejder har du dagligt kontakt til både vores skandinaviske kunder via telefon, mail og chat. Du tager imod bestillinger, fejlmeldinger samt besvarer indkomne forespørgelser.

Hos Eden bliver du en del af et stærkt internationalt fællesskab med muligheder for udvikling. Vi samler på glade kunder og arbejder bedst i et uformelt miljø med en god kombination af humor, ansvar og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke.

Super Dæk Service
Mekanisk Værkfører

Super Dæk Service, Randers

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Se video om Super Dæk Service som arbejdsplads

Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning.

Vi tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde service af høj kvalitet overfor vores kunder. Du bliver en del af et engageret team af dygtige og glade kolleger.

Super Dæk Service
BDO
Økonomisk administrativ bygherrerådgiver til BDO Advisory

BDO, Aarhus og Randers

BDO Advisory’s forretningsområde for rådgivning og bistand indenfor alment byggeri er i vækst.

Vi søger derfor flere økonomiske/administrative profiler med projekt- og procesledelseskompetencer.

BDO
Genitor ApS Direktør

Genitor ApS søger for Randers Social- og Sundhedsskole

Vil du være direktør i en sektor af vital betydning for udvikling af fremtidens velfærdssamfund?

Der er nu og i fremtiden en voldsom mangel på fagligt velkvalificerede medarbejdere til velfærdssektoren. Randers Social- og Sundhedsskole spiller en vigtig rolle for fortsat at sikre uddannelse og videreuddannelse af fagligt stærke og innovative velfærdsmedarbejdere både inden for social- og sundhedssektoren og inden for det pædagogiske område.

Har du lyst til at stå i spidsen for en veldrevet og udviklingsorienteret erhvervsskole? Og vil du naturligt kunne blive en samlende og synlig leder både eksternt i forhold til samarbejdspartnere og internt i forhold til skolens elever og medarbejdere? Så læs mere om jobbet.

DANISH CROWN A/S
Employer branding specialist, maternity cover

DANISH CROWN A/S, Randers

Do you want to help us write the next chapter for food, while also adding flavour to your own career? Join a passionate team that is determined to let the world know about all the opportunities and great projects you can take on in Danish Crown.

We are looking for an employer branding specialist, who can continue our work in bringing our value proposition and employer promise to life.

DANISH CROWN A/S
Tradium
Kontorelev med speciale i administration

Tradium, Randers

Har du lyst til en solid kontoruddannelse i en stor uddannelsesinstitution? Så har vi den rette mulighed til dig, hvor du gennem 2 lærerige år får indgående viden om uddannelsesadministration og samtidig mulighed for at være i et inspirerende ungdomsmiljø.

I hverdagen bliver du del af et team med 6 andre dygtige uddannelsessekretærer på kontoret på Blommevej 40, og derudover får du 6 andre gode kolleger i Tradiums EUD studie- og elevadministration.

Vi tilbyder dig en solid elevuddannelse i en uddannelsesinstitution, hvor du får en stor kontaktflade til elever og kursister – samt et godt uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

Tradium
Miljøstyrelsen
Ny kollega til spildevandsområdet

Miljøstyrelsen, Randers

Har du indsigt i spildevandsområdet samt gode tekniske og kommunikative evner?

Du skal indgå i et team af teknikere og akademiske medarbejdere, der arbejder med spildevand. Teamet varetager opgaver i Miljøstyrelsens Fagdatacenter for Punktkilder, der har ansvaret for at samle data om udledning af næringssalte m.v. fra punktkilder som renseanlæg, industri, regnvandsudløb m.v. Der er et betydeligt data- og beregningsarbejde i opgaverne.

En central del af dine opgaver vil også være at udføre tilsyn på renseanlæg og ved regnvandsbetingede udløb i Midt-, Øst og Nordjylland.

Desuden vil der indgå opgaver med faglig rådgivning inden for området både internt i ministeriet og eksternt til samarbejdspartnere.

Miljøstyrelsen
Plantetorvet.dk ApS Bogholder/Regnskabsassistent til en spændende grøn virksomhed

Plantetorvet.dk ApS, Randers

Vi søger en dygtig bogholder, som kan arbejde selvstændigt og struktureret, men med tæt kontakt til selskabets eksterne regnskabschef.

Du skal have erfaring, samt lyst til at arbejde med alt bogholderi fra A-Z, rykning af debitorer, gerne lønkørsler.

Vores højsæson er fra marts til maj og igen fra september til november, hvorfor der er forskel på opgaverne mellem høj- og lavsæson.

Dit arbejde vil i høj grad være præget af kontakt og kommunikation med leverandører, kunder, medarbejdere, ledelse og ekstern regnskabschef, og det er derfor vigtigt at du har en serviceminded indstilling, og kan kommunikere på alle niveauer.

HTH
Bogholder

HTH, Randers

Virksomheden, der har et velrenommeret brand i ryggen, søger en erfaren bogholder med et indgående kendskab til finans-, debitor- og kreditorbogholderi. HTH Randers - Silkeborg – Grenå ApS er en sammenslutning af 3 HTH-butikker med samme ejer. Bogholderiet drives fra lokaler i butikken i Randers.

Se video om HTH som arbejdsplads

På tværs af de 3 butikker er der 35 medarbejdere inden for salg, lager og økonomi. Da vi for nyligt har udvidet antallet af butikker og oplever masser af aktivitet og fremgang i virksomheden, mangler vi en dygtig medarbejder i vores økonomiafdeling.

HTH
DANISH CROWN A/S
Senior Business Consultant for MES Solutions

DANISH CROWN A/S, Randers

Are you a problem-solver, business centric, and solution-oriented? Do you want to take part in making production improvements by optimising the utilisation of IT in our factories? If so, you might be our new Senior Business Consultant.

As a consultant your focus is aimed at analysing, specifying and implementing solutions in dialogue with the business, developers, and architects. You will be the focal point for implementation, dialoguing, and mediation, where your technical insights can balance between automation (PLC/SCADA), business, production, software solutions and interaction with SAP.

DANISH CROWN A/S
DermaPharm A/S
Indkøber

DermaPharm A/S, Fårup

Dine opgaver og din succes som indkøber i DermaPharm A/S får du selv stor indvirkning på, da vi er en virksomhed i god vækst.

Din opgavebeskrivelse vil tage udgangspunkt i nedenstående liste, men vi forventer herudover også, at du som dygtig og dynamisk indkøber proaktivt bidrager til yderligere optimering.

  • Operationelt indkøb og opfølgning
  • Identificering og udvælgelse af nye og alternative leverandører (Dual sourcing).
  • Kontraktforhandling og sikring af mest optimale indkøbsbetingelser.
DermaPharm A/S
Gem
Domusnova Boligbyg ApS Administrativ medarbejder/PA

Domusnova Boligbyg ApS, Randers

Bliv en del af vores team - PA for ledelsen i Domusnova Boligbyg (personlig assistent).

Som PA kan du se frem til en hverdag med stor variation i opgaverne, som kan spænde lige fra kalenderstyring til udarbejdelse af materiale til enhver art til produktion, lager/logistik, byggepladser og til en rolle som projektleder på sideløbende opgaver.

Din primære opgave bliver at supportere ledelsen i Domusnova Boligbyg i dagligdagen med både ad hoc- og planlagte opgaver. Opgaverne står allerede i kø, og det bliver derfor vigtigt, at du trives med en hverdag, hvor du kan jonglere med mange bolde i luften, være proaktiv og samtidig arbejde struktureret.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV