4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Wattar Gruppen

Erfaren psykoterapeut med speciale i kognitiv terapi

København K

Wattar Gruppen har en bred vifte af aktiviteter inden for uddannelse, psykoterapeutisk klink og beskæftigelsesindsats. Vi er kendt for høj faglighed og kvalitet og tilstræber at møde alle med omsorg og respekt.

Vi brænder for at hjælpe mennesker med at opbygge nye færdigheder og kompetencer og søger en erfaren kognitiv psykoterapeut til at styrke vores tilbud om undervisning og supervision.

Vi tilbyder bl.a. fleksible arbejdsvilkår, fuldtid eller deltid, med selvstændighed og mulighed for at forme uddannelses- og supervisionstilbud samt kontinuerlig faglig udvikling med internationale topnavne inden for kognitiv terapi og nyere retninger.

Cektos Ved Psykolog Pia Callesen ApS

Ambitiøse psykologer søges til Pia Callesens klinikker

Næstved, Aarhus C, København K

Du er uddannet psykolog (cand.psych.), du er autoriseret (aut.), og du vil gerne arbejde klinisk og hjælpe dine klienter med at få et nyt syn på de grublerier og/eller bekymringer, som er de drivende kræfter i de fleste psykiske problemer.

Du har et ønske om et arbejdsliv med en høj grad af selvstændighed, en direkte sammenhæng mellem din egen indsats og din økonomi samtidig med, at vi varetager alle de tidskrævende og dyre opgaver.

Cektos Ved Psykolog Pia Callesen ApS
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Anklagemyndigheden

Arbejdsmiljøkonsulent til Rigsadvokatens HR-enhed

København K

Rigsadvokatens HR-enhed søger en arbejdsmiljøkonsulent, gerne med baggrund som psykolog, konfliktmægler eller coach, som i samspil med forskningsprojektet ADAPT v/ SDU vil være med til at forbedre trivsel og arbejdsmiljø for anklagerne.

Stillingen kan evt. besættes på deltid eller som PU (udviklingsstilling).

Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du vil kunne sparre med dygtige kollegaer og ledere.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV