4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune

Social- og sundhedsassistent til nattevagt på Benediktehjemmet

Fredensborg

Vi mangler dig som brænder for at yde en god omsorg for beboere om natten, som er SSA - og vi kan derfor tilbyde en spændende stilling som fast nattevagt mandag-søndag i ulige uger.

Som nattevagt på Benediktehjemmet består dine primære opgaver i at yde omsorg og pleje til husets beboer. Du vil skulle have særlig fokus på beboere som er triageret rød eller gul og varetage sygeplejeopgaver ved behov. Derudover består natten også af praktiske opgaver så som lettere rengøring og sikre at beboerne får medicin ved behov.

Fredensborg Kommune

Social- og sundhedshjælper søges til dagvagter på Benediktehjemmet

Fredensborg

Er du passioneret omkring omsorg og trivsel for ældre borgere, og vil du være en del af et dedikeret team, der fokuserer på beboernes livskvalitet?

Benediktehjemmet er mere end blot et plejehjem. Det er et hjem, hvor vi hylder hvert enkelt menneskes værdighed og livshistorie.

Som SSH på Benediktehjemmet får du en sjælevarm arbejdsplads med en atmosfære præget af tryghed, smil og glæde.

Fredensborg Kommune

Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Benediktehjemmet

Fredensborg

Er du passioneret omkring omsorg og trivsel for ældre borgere? Vil du være en del af et dedikeret team, der fokuserer på beboernes livskvalitet? Så er du måske vores nye kollega!

Benediktehjemmet er mere end bare et plejehjem; det er et hjem, hvor vi hylder hvert enkelt menneskes værdighed og livshistorie. Vi tror på, at omsorg og nærvær er afgørende for beboernes trivsel.

Stillingen er på 32-37 timer om ugen med mulighed for selv at bestemme om vagt i weekenden skal være hver 2. eller hver 3. weekend.

Fredensborg Kommune

Afløsere til plejehjemmet Benediktehjemmet

Fredensborg

Går du med tanker om at få en uddannelse inden for sundhedsområdet, eller du er måske allerede i gang? Så har du mulighed for et sommerferie-job på vores plejehjem, Benediktehjemmet.

Vi tilbyder attraktiv timeløn og personalegoder.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Udføre personlig pleje og omsorg
  • Hjælpe med bad, påklædning, og andre daglige plejeopgaver
  • Servering af måltider og sikring af tilstrækkelig ernæring og væskeindtag

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV