762 job matcher din søgning 762 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Privat Psykiatrisk Center ApS

Sagsbehandler til privat psykiatrisk klinik

Høje-Taastrup eller Kongens Lyngby

Kunne du tænke dig at være et centralt knudepunkt for sagsbehandlingen i vores patientforløb og få hverdagen til at glide for alle involverede? Og vil du være en del af en større speciallægeklinik med høj faglighed og stort fokus på udvikling?

Du træder ind i en hverdag, som er præget af både skema- og fastlagte opgaver samt mulighed for at påvirke din egen rolle.

Det er dig, som er den administrative pendant til lægens patientforløb – og det betyder, at du får et stort ansvar for en organiseret og proaktiv sagsbehandling.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Struer Kommune

Ny leder til plejecentret Bangs Have i Struer

Har du lyst til at stå i spidsen for et nybygget plejecenter i Struer by, hvor frivillige og pårørende er en aktiv del af hverdagen?

Vi søger en leder, der kan motivere, engagere og skabe gode relationer med beboere, medarbejdere, pårørende og vennekreds.

Du får et spændende job, hvor du kommer til at bruge dine faglige og personlige kompetencer. Vi tilbyder et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor engagement er en af vores kerneværdier.

Fonden Novavi

Misbrugsbehandlere søges til Nyborg fængsel og arrest

Nyborg

Vil du med på holdet? Novavi har genvundet opgaven som leverandør af misbrugsbehandlingen i Nyborg fængsel og arrest og ser frem til at kunne udvide behandlingsindsatsen.

Vi søger misbrugsbehandlere til vores døgnbehandling i Nyborg Fængsel fra 1. december 2023 eller 1. januar 2024 – og søger derudover en deltidsstilling til vores ambulante team fra 1. januar 2024.

Hovedopgaverne på behandlingsafdelingerne vil være:

  • At undervise og facilitere gruppeforløb
  • At gennemføre individuelle samtaleforløb
  • Journalføring og dokumentation
  • At tage del i hverdagen på afdelingen og støtte de indsatte i hverdagens små og store opgaver - både mentale og praktiske.

Praksispersonale til almen praksis

Odense

Loyal, stabil, fagligt kompetent og arbejdsom klinikassistent med positiv indstilling til et alsidigt, travlt og spændende arbejde i en lille, velfungerende enhed søges til min lægepraksis.

Vi er 1 læge og 1 sosu-assistent og arbejder struktureret og samvittighedsfuldt med stor omhu. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og kan lide at have mange bolde i luften og kan arbejde hurtigt og effektivt og tage ansvar.

28-32 timer/uge med timer fordelt på 5 dage. Løn efter overenskomst.

Gem
Altiden

Fribo Greve søger ansvarshavende SSA til aftenvagt

Greve

Kan du se dig selv være en del af et miljø præget af en vision om at gøre verden lidt bedre, ét menneske ad gangen? Og brænder du for at yde en omsorgsfuld pleje og være en del af et stærkt fællesskab?

På Fribo Greve skal hver enkelt beboer føle nærvær og føle sig set, dette er vores højeste prioritet. Derfor har vi et særligt fokus på, at beboerne selv er med til at bestemme, hvordan dagens program ser ud. Vi vægter fællesskabet højt, på beboernes præmisser.

Vi tilbyder 28 timer/ugen m. arbejde hver 2. weekend.

Altiden
Gentofte Kommune

Søndersøhave Plejeboliger søger social- og sundhedshjælper i nattevagt

Gentofte

Vi er en dynamisk arbejdsplads, som brænder for at skabe en meningsfuld og indholdsrig hverdag for den enkelte beboer. Vi arbejder med personcentreret pleje og omsorg, og tager udgangspunkt i den enkelte beboers ønsker og behov. Vi arbejder med kompetenceudvikling for den enkelte og i teams for at sikre faglig udvikling.

Som nattevagt har du en ansvarshavende social- og sundhedsassistent-kollega, som du deler nattevagtsopgaven med. Vi kan tilbyde 23-07 vagt, hvor du arbejder 7/7.

Air Liquide Danmark A/S

Ser­vi­ce­chauf­fø­rer/in­struk­tø­rer

Silkeborg og Tylstrup

2 engagerede og udadvendte servicechauffører/instruktører søges til faste stillinger i vores VitalAire-afdelinger en til Silkeborg og en til Tylstrup.

Dine primære opgaver

  • Du har ansvaret for at levere en omsorgsfuld service til borgerne
  • Du har lyst til at have en hverdag, hvor du primært er på landevejene
  • Teknisk indsigt i medicinsk udstyr (basisviden) – ydes løbende service på udstyr

Du bliver en del af et stærkt team. Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og en kultur med frihed under ansvar. Du får en grundig intern oplæring. Du bliver mødt med værdierne, omsorg og respekt i dit daglige arbejde og samarbejde internt.

Trolle Care A/S

Personlige assistenter til vores klienter på Fyn

Drømmer du om et meningsfuldt job, hvor relationer er i fokus - og hvor du tager udgangspunkt i det enkelte menneske? Ser du dig selv som kvalitetsbevidst, serviceminded, omsorgsfuld og engageret?

Hos Trolle Care er vi egentlig bare mennesker, der passer på mennesker, og med vores PA-koncept, sikrer vi, at vores klienter får den nødvendige hjælp til de opgaver, der kan virke stressende eller uoverskuelige, så de kan bruge tid og ressourcer på det, der giver allermest mening.

Ingen opgave synes for lille eller for stor henimod vores mål om at yde den bedste, mest nærværende og professionelle hjælp til vores klienter, unge som gamle, raske som syge.

Trolle Care A/S
Ikast-Brande Kommune

Sundhedsfaglig medarbejder søges til 6 måneders vikariat til Center for Rusmiddelbehandling

Ikast

Da vores gode kollega holder orlov, søges til Center for Rusmiddelbehandling Ikast-Brande Kommune en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske på 15-20 timer ugentligt med tiltrædelse den 01.12.2023 eller gerne før.

Arbejdsdagene vil være fordelt på 3-5 dage om ugen kl. 8-12 alt afhængig af det aftalte timeantal.

Vi tilbyder et job med stor kompetence og høj grad af selvstændighed og selvtilrettelæggelse af opgaver.

Greve Kommune

A-huset på Nældebjerg Plejecenter søger social- og sundhedsassistent i aftenvagt pr. 1. november 2023 eller snarest muligt

Greve

Har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på kvalitet og sætter borgeren i centrum?
Det forventes, at du har lyst til at arbejde med mennesker med demens.

Din arbejdsdag kommer til bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver. Vi forventer, at du indgår i tæt dialog med borger og pårørende om sygdoms- og behandlingsforløb, ligesom der bl.a. vil være stort fokus på dokumentation.

Vi vil gerne udvikle os, og der er derfor god mulighed for at afprøve nye måder at løse opgaverne på.

Greve Kommune
Halsnæs Kommune

Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Frederiksværk

Frederiksværk

Vi har fokus på faglighed, hvorfor vi ønsker at have social- og sundhedsassistenter, der gerne vil gøre en forskel, og som har fokus på rehabilitering og arbejder selvstændigt, men samtidig også har et tæt samarbejde med kollegaer.

  • Har du lyst til at bidrage med din faglighed og sprudlende personlighed?
  • Har du lyst til at dygtiggøre dig? Vi tilbyder nemlig flere kompetencegivende forløb og undervisning.
  • Har du lyst til at gøre en forskel for vores borgere i Halsnæs?

Så tror vi, du passer godt ind her.

Rudersdal Kommune

Social- og sundhedshjælper

Nærum

Vil du være en del af et godt kollegateam, indgå i udvikling og have ansvar for mange alsidige opgaver – så søg stillingen som vores nye aftenvagt

Du bliver social- og sundhedshjælper i distrikt Nærum. Her er nemt at komme til både i bil og med offentlig transport.

Kvalitet, udvikling og trivsel er i fokus. Du kan forvente et godt arbejdsfællesskab med plads til både grin og faglig drøftelse med gode kolleger.

Gem
Habitus

Nattevagtsteam søges til borger på solisttilbud i Jyderup

Jyderup

Vil du være med til at støtte op om en tryg og rolig nat for vores borger på solisttilbuddet Løgtvedvej i Jyderup? Så er det muligvis dig, vi har brug for som pædagogisk medarbejder til vores nattevagtsteam. Du vil som nattevagt på Løgtvedvej have 7 dages nattevagter i streg, efterfulgt af 7 fridage.

Som tilknyttet et solisttilbud arbejder vi med 1:1-normering omkring en tryghedssøgende borger med gennemgribende udviklings- og tilknytningsforstyrrelser. Derfor er det også vigtigt, at du kan håndtere situationer med udadreagerende adfærd og formår at arbejde mentaliserende og udstråle ro gennem dit kropssprog.

Habitus
Lægerne Carl Hansens Allé I/S

Lægesekretær/SOSU-assistent søges til lægepraksis i Ølstykke på deltid

Moderne lægehus i udvikling søger ny medarbejder med sundhedsfaglig baggrund, gerne fra almen praksis, til varetagelse af primært arbejde i sekretariat samt mindre kliniske opgaver.

Vi er et velfungerende lægehus med fire faste læger, to sekretærer, tre sygeplejersker og en laborant. Trivsel, arbejdsglæde og faglighed sættes højt.

Vi tilbyder godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger, arbejde primært i sekretariatet samt kliniske opgaver.

Gem
Habitus

Nattevagtsteam søges til borger på solisttilbud i Ruds Vedby

På solisttilbuddet Reerslev i Ruds Vedby er vi lige nu på udkig efter to pædagogiske medarbejdere til vores nattevagtsteam, der vil være med til at støtte op om en rolig og tryg nat for vores borger. Som nattevagt i HabitusHuset Reerslev vil du have 7 dages nattevagter i streg, efterfulgt af 7 fridage.

Hos os bliver du tilknyttet et solisttilbud, hvor I arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser og tilknytningsforstyrrelser. Derfor er det også vigtigt, at du kan håndtere situationer med voldsom og udadreagerende adfærd. Om natten vil der dog også være en sovende rådighed til stede, som kender borgeren, hvorfor der vil være hjælp i nødvendige situationer.

Habitus
Tønder Kommune

Visionær leder til Leos Plejecenter

Tønder

Motiveres du af ord som transformation – forandringsledelse – projektledelse?

Vi ønsker at gå fra traditionelle plejehjem til tilbud for lokalsamfund og understøtte at man kan blive i sit hjem hele livet, bl.a. ved at etablere boligtyper og miljøer, som sætter borgernes behov for aktivitet, nærhed og tryghed i centrum.

Du skal være leder for en erfaren medarbejdergruppe (61 medarbejdere), der dagligt varetager pleje og omsorg af 32 beboere.

Rudersdal Kommune

Æblehaven søger SSA-kollega, der brænder for demensområdet, eller som er nysgerrig på området

Holte

Er du SSA med hjertet på det rette sted? Ønsker du at være en del af en arbejdsplads i rivende udvikling med høj normering og fleksible arbejdsvilkår?

Som social- og sundhedsassistent i Æblehaven skal du have mod på et job, hvor ingen dage er ens, og hvor du skal kunne være nærværende og rolig, samtidig med at du skal være med til at skabe dage med liv for vores beboere.

Arbejdsopgaverne består bl.a. i pleje/omsorg og borgernære sygeplejeopgaver, dokumentation, medicinadministration og kvalitetssikring.

Afhængig af din profil vil det også være muligt at blive praktikvejleder, forflytningsvejleder eller demensvejleder.

Frederikssund Kommune

Barselsvikariat i nattevagt til omsorgscenter Solgården i Slangerup

Er du social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, og trives du i nattevagtfunktionen? Så har vi et barselsvikariat, som forhåbentlig kunne have din interesse. Stillingen er på 28 timer med vagt hver anden uge.

I barselvikariatet bliver du fast tilknyttet afdelingerne Birken-Linden med 32 beboere.

Du vil blive en del af et godt fungerende arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. Du bliver involveret i komplekse plejeforløb, og vil få brug for alle dine kompetencer.

Frederikssund Kommune

Kollega til Birken-Linden - Omsorgscenter Solgården

Slangerup

Har du lyst til at være med til at skabe en meningsfuld hverdag?

Til Birken-Linden søger vi en social- og sundhedsassistent i aftenvagt med 28 timer/ugen, tiltrædelse efter aftale.

Afdelingerne Birken og Linden danner rammen for vore 32-35 beboeres hverdag. Vi stræber efter, at beboerne oplever tryghed, trivsel og livsglæde. Beboerne trives, har det godt i hverdagen, og sætter stor pris på miljøet og den gode stemning. Vi er et aktivt hus, hvor livet fortsat skal leves og nydes.

Gem
Altiden

Akaciegården søger SSA til barselsvikariat

Frederiksberg

Altiden Akaciegården er et fantastisk og moderne hus, bygget i 2016 og hjem for 95 beboere.

Vi bruger Lean-metoden, som giver muligheden for at "udføre arbejdet lidt smartere", og vores hverdag handler om at skabe trygge og glædesfyldte rammer for beboerne og en god arbejdsplads for medarbejderne.

Vi tilbyder en stilling i dagvagt på 32 t/uge, med vagt hver 3. weekend (timetal er til forhandling).

Altiden

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV