797 job matcher din søgning 797 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 797 resultater.
Ballerup KommunePlejecenter Lundehaven søger social- og sundhedsassistent

Ballerup Kommune, Skovlunde

Da en af vores social- og sundhedsassistenter har valgt at gå i nattevagt søger vi en social- og sundhedsassistent til dagvagt med tiltrædelse 1. december 2020 eller efter aftale. Du skal sammen med os være med til at bibeholde det værdige ældreliv for vores beboere.

 • Stillingen er på 32 timer/uge samt hver 3. weekend.
 • Plejecenter Lundehaven består af 48 plejeboliger samt 19 ældreboliger.

I Ballerup Kommune arbejder vi i øjeblikket med kompetenceudvikling i forhold til medicinhåndtering, og vi har gennemgået forløb med demensrejseholdet i efteråret 2019 på vores plejecentre. Lokalt på Lundehaven har vi et stort ønske om at arbejde videre med værdighed i ældreplejen i 2020. Kunne du tænke dig at være med til dette, så læs videre.

Frederikshavn KommuneHyggeligt plejecenter søger SSA eller SSH til barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Fantastisk plejecenter beliggende i Skagen har et barselsvikariat ledig til besættelse fra 1.dec. Stillingen er på 32 timer i fortrinsvis dagvagt med vagt hver 2. weekend. Og løber til og med udgangen af januar 2022.

Vi er et lille plejecenter med i alt 21 beboer, hvor af en plads er en hotelplads. Disse er fordelt på 3 huse, hvor man vil have primær tilknytning til et hus. Vi lægger stor vægt på, at yde det bedste for vores beboer, blandet andet arbejder vi med tværfaglig triage. Vi er uddannelsessted for SSH og SSA elever i alle praktikforløb, samt for pædagog studerende.

Vi søger en kollega der:

 • Er uddannet SSA eller SSH.
 • Har et godt humør og en positiv tilgang til hverdagens udfordringer.
 • Brænder for at skabe gode rammer for vores beboers hverdag og livskvalitet.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved Plejehjemmet Tjæreborg

Esbjerg Kommune

Tjæreborg Plejehjem søger en social- og sundhedsassistent i aftenvagt!

Da vores faste SSA har valgt nye udfordringer, søger vi en SSA i aftenvagt med gennemsnitlig 24,5 timer pr. uge. Stillingen er ledig fra 1. december 2020 og kan tiltrædes efter aftale. Har du lyst til at arbejde på et lille hyggeligt plejehjem, så kom til Tjæreborg.

Vi er et plejehjem med plads til 35 beboere fordelt i 4 afdelinger. Vi har fokus på hverdagslivet og beboerindflydelse. Vi er godt forankret i lokalmiljøet og har et rigtig godt samarbejde med de frivillige med stor opbakning til arrangementer.

Esbjerg Kommune
Timelønnede afløsere til hjemmeplejen Ribe

Esbjerg Kommune

Uddannede social- og sundhedshjælpere og –assistenter søges til afløsning i aftenvagt i Hjemmeplejen Ribe - udekørende team.

Vi tilbyder dig arbejde i et udviklende miljø, der er præget af høj faglighed, anerkendelse, et godt arbejdsmiljø og gode kolleger. Vi er et udekørende team, og vi dækker et stort område, så det er nødvendigt med kørekort.

Vi forventer, at:

 • Du sætter fagligheden højt
 • Du kan arbejde tværfagligt, fleksibelt og selvstændigt
 • Du er initiativrig og imødekommende
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til udekørende team, hjemmeplejen i Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Ribe søger pr. 1. december 2020 en social- og sundhedsassistent til 28 timer ugentligt i aftenvagt. Stillingen er tidsbegrænset til den 30. april 2021.

Vi tilbyder dig arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse, et godt arbejdsmiljø og gode kolleger. Vi er et udekørende team, og vi dækker et stort område, så det er nødvendigt med kørekort.

Vi forventer, at:

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent
 • Du sætter fagligheden højt
 • Du kan arbejde tværfagligt, fleksibelt og selvstændigt
Halsnæs KommuneUngekontakt til Ungeværket - Ungeindsatsen i Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for at støtte børn og unge i forhold til deres hverdag med skole og sociale forhold? I Ungeværket tror vi på at vores korps af Ungekontakter gør en forskel i børn og unges hverdag, så vi udvider og søger 2 nye kollegaer – er du vores nye Ungekontakt?

Som Ungekontakt i Ungeværket bliver du en del af en udfører-faggruppe, der støtter og hjælper udsatte unge mellem 15-30 år med at håndtere sociale og personlige udfordringer så som at lære at gå i skole, bo i egen bolig, håndtere misbrug og hverdagen med psykiske lidelser. Hovedformålet med din opgave er altid at sikre, at den unge bliver klar til at påbegynde og færdiggøre en ungdomsuddannelse.

Du vil blive en del af en Ungeenhed, der tør tænke utraditionelt, og hvor alle deltager aktivt i at videreudvikle indsatsen til gavn for kommunens unge.

Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistentelever – optagelse marts 2021

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger 12 social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart marts 2021.

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti. På uddannelsen opnår du færdigheder i at hjælpe ældre, syge og handicappede i eget hjem, på et plejecenter, sygehus eller indenfor psykiatrien.

Som social- og sundhedsassistent har du selvstændige plejeopgaver bl.a. indenfor praktisk og personlig hjælp, rehabilitering og aktivering samt sygepleje i komplekse borgerforløb. Uddannelsen veksler mellem praktik og skole.

Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistent til Skanselyet

Hillerød Kommune

Skanselyet søger en social- og sundhedsassistent til blandede vagter med aftenvagt hver anden weekend i lige uger på ca. 28 - 30 timer pr. uge i et barselsvikariat.

Vi er et plejehjem hvor vi arbejder med Eden Alternative, trivsel og det gode liv for borgerne. Vi har fokus på triage i hverdagen samt arbejder med ”I sikre hænder”.

Skanselyet er et af Hillerød Kommunes i alt 6 plejehjem, og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i 4 afdelinger heraf en demensafdeling.

Vi arbejder med at sikre den fælles faglige udvikling og den fælles faglige retning.

Vi sætter stor pris på humor i hverdagen samt socialt fællesskab sammen med beboerne med udgangspunkt i Eden-filosofien.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper til vores nybyggede plejecenter Skovgården i Humlebæk

Fredensborg Kommune

Vi har lige slået dørene op – vil du med indenfor?

Dine kommende kolleger i Skovgårdens Plejeboliger tog imod de første beboere for få uger siden og er i proces med at skabe en god hverdag for beboerne med fokus på et aktivt liv, trivsel, omsorg og med udnyttelse af de nyeste teknologiske muligheder.

Du brænder for området og ser – ligesom vi – en sjælden mulighed i at være med til at starte et nyt sted op. Være med til at påvirke, hvordan en god hverdag for både beboere, pårørende og medarbejdere skal se ud!

Du kan lide at bruge din faglighed, din erfaring og dine mellemmenneskelige kompetencer til at tænke og gøre nyt, i samarbejde med ledelse/kolleger og med respekt for de forskelligheder, vi som samlet personalegruppe også indeholder.

Odense Kommune

Rehabiliteringsleder til Plejecenter Havebæk

Odense Kommune

Drømmer du om at blive leder af et stort plejecenter med ansvar for både ledere og medarbejdere? Har du solid erfaring med og en anerkendende tilgang til ledelsesopgaven? Så har du chancen for at blive leder af Odense Kommunes største plejecenter.

Du har ansvaret for at den økonomiske og driftsmæssige ramme overholdes i dine afdelinger. Det betyder, at du selvstændigt skal prioritere og håndtere de daglige ledelsesopgaver med fokus på økonomi, ansættelsesforhold, og målkrav mv. Du arbejder systematisk med planlægning, og opfølgning på afdelingens mål og indsatser. Samtidig sikrer du gennemsigtighed i processerne og er tydelig i forventningerne til medarbejderne.

Odense Kommune
Lejre KommuneLeder til Visitation og Hjemmepleje

Lejre Kommune

Du er en talentfuld leder med sundhedsfaglig baggrund suppleret med relevant ledelsesmæssig uddannelse. Du kan lede ledere og medarbejdere med forskellige fagligheder og du kender det kommunale eller regionale sundheds- og ældreområde.

Som leder af vores nye afdeling Visitation og Hjemmepleje skaber du en kultur og organisering, der sikrer sammenhængende indsatser, der bæres af en rehabiliterende tilgang og høj grad af involvering af borgeren.

 • Du sætter tydelig retning for tættere samspil mellem visitationens tildelinger og hjemmeplejens indsatser, så borgeren oplever smidighed, fleksibilitet og kvalitet.
 • Du sikrer, at løsning af opgaver, prioriteringer og ressourceanvendelse bygger på systematisk brug af data og dokumentation.
Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent/social- og sundhedshjælper søges i aftenvagt på Øresundshjemmet

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Har du lyst til at arbejde I en lille enhed med seks beboere, hvor der primært bor mennesker som har en demensdiagnose og andre kognitive vanskeligheder?

Vi arbejder efter et "leve-bo" princip og tager udgangspunkt i en personcentreret tilgang, som betyder vi skaber hverdagen sammen med de mennesker som bor hos os og vi forsøger at skabe mening og indhold i livet sammen.

Til Øresundshjemmets pleje- og aktivitetscenter søger vi en social- og sundhedsassistent-/hjælper i aftenvagt – 28 timer/ugen. Vagterne er mandag og tirsdag og med weekendvagt i ulige uger, fra kl. 14-22.

I vores arbejde lægger vi stor vægt på, at borgerne oplever livskvalitet, gennem samarbejde og inddragelse af deres livshistorie. Hvilket betyder at vi altid tager udgangspunkt i deres individuelle ønsker og livshistorie.

Kirkens Korshærs HerbergMedarbejdere til Natcaféen

Kirkens Korshærs Herberg, København

Kirkens Korshærs Herberg (KKH) søger 2 nattevagter (vågne) til vores natcafé i Hillerødgade.

Natcaféen er åben hver nat året rundt og er derfor central i vores akutte modtagelse af mennesker i hjemløshed. Du vil derfor skulle varetage det første møde med nye brugere af huset.

Din vigtigste opgave bliver at sikre en tryg og imødekommende atmosfære i Natcaféen. Stillingen er herudover meget alsidig med såvel socialfaglige som praktiske arbejdsopgaver.

Dine socialfaglige opgaver vil være at:

 • Tage initiativ til og gennemføre den første samtale med nye brugere
 • Henvise til andre eksterne eller interne tilbud ved overbelægning
 • Lave opsøgende relations- og motivationsarbejde
Den Sociale Virksomhed
Skovvænget søger natmedarbejder

Den Sociale Virksomhed, Ballerup

Skovvænget er et bo- og rehabiliteringstilbud til voksne med psykiatriske udfordringer og eventuel rusmiddelbrug.

Vi er en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe. Vi arbejder med psyko-social rehabilitering og anvender en netværksbaseret og dialogisk arbejdsform.

Vi arbejder recovery-orienteret - mennesker har mulighed for at komme sig. Vi søger en frisk kollega, der ønsker at arbejde i makkerpar og være til rådighed for beboerne om natten.

Din primære opgave er at være til rådighed for beboerne om natten. Derudover er der en række praktiske opgaver.

Den Sociale Virksomhed
Hillerød KommuneAnsvarshavende social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Ålholmhjemmet

Hillerød Kommune

Er du på udkig efter nye udfordringer og et spændende job, så se her!

Hvis du trives i et godt miljø med sparring, faglig udvikling, samarbejde, høj faglighed samt sikker drift i højsædet, så er den her stilling helt sikkert noget for dig!

Ålholmhjemmet er et demens plejehjem, der ligger i Hillerød vest. Vi har 46 lejligheder fordelt i 6 huse, der alle er beboet af demensramte borgere, som har brug for fagligt dygtige medarbejdere for at få hverdagen til at hænge sammen. Du bliver en del af et aftenvagtsteamet, der består af 9 SSA og SSH, der arbejder tæt sammen, deler viden og sparrer aktivt med hinanden.

Halsnæs KommuneHumlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt

Halsnæs Kommune, Ølsted

Humlehaven er en lille somatisk enhed med 28 boliger placeret i det naturskønne og idylliske Ølsted. Vi er inspireret af Leve-bo tankegangen samt stræber efter at skabe den bedst mulige ramme for vores beboere. Vi hører under Arresø plejecenter.

Vi søger en SSH til fast aftenvagt 28 timer ugentligt, samt en SSA til dagvagt til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Er du blevet interesseret, så læs endelig videre om hvad vi søger hos dig som kommende kollega:

 • Du har en af de uddannelser vi søger, og har lyst til at arbejde med beboere, som har en demenssygdom.
 • Du er vores kollega, som vægter samarbejde med beboerne, pårørende, kollegaer og ledelse højt, og naturligvis vil du blive mødt af samme interesse fra os.
 • Du ser det hele menneske og er med til at sikre den livskvalitet, som er vigtig for den enkelte beboer.
Ringsted KommunePlejecenter Solbakken søger social- og sundhedsassistent til demenshusene, i et vikariat fra 1. december 2020 til 31. juli 2021

Ringsted Kommune

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet, hvilket betyder at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre Distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent. Vi arbejder ud fra socialpædagogisk metode og anvender pædagogiske handleplaner som arbejdsredskab. Vi arbejder med tidlig opsporing og rehabiliterende tilgang.

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistent til fast dagvagt på Midlertidige Pladser

Ringsted Kommune

Midlertidige Pladser modtager både borgere direkte fra sygehuset til et rehabiliteringsforløb samt borgere fra eget hjem, der visiteret til en akutplads via egen læge, som alternativ til en indlæggelse.

Opgaverne spænder bredt og giver mulighed for at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi arbejder med komplekse borgerforløb herunder kompleks sygepleje, koordinering af tværfagligt samarbejde, rehabiliteringsforløb, og helhedspleje med kontaktpersonssystem.

Vi arbejder med Rehabilitering, triagering, og tidlig opsporing samt tilbyder grundig introduktion og mentorordning.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent eller SSH til døgnboligen Topasvænget

Vordingborg Kommune, Stege

Har du lyst til at bidrage med din sundhedsfaglige praksis til Center for Socialpædagogik? Hvor vi med tværfaglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig.

Vores borgere har blandt andet behov for struktur, alternativ kommunikation og støtte at mestre sin egenomsorg. Du skal være i stand til at møde borgerne ud fra et fagligt perspektiv hvor du viser dem vejen og motiverer den enkelte til et sundt liv på deres præmisser.

Borgernes funktionsniveau kan variere meget, men alle har behov for generel støtte til, at mestre færdigheder i sit eget liv. Herunder er personlig pleje en naturlig del af hverdagen, din indsats skal være værdig og professionel.

Egedal Kommune
Ølstykke hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere

Egedal Kommune

Vil du være med til at skabe verdens bedste hverdag? Så søger Ølstykke hjemmepleje social- og sundhedshjælpere.

Har du lyst til at være udekørende social- og sundhedshjælper i en kommune med ruter i landlig duft og med smukke marker, og har du lyst til at være en del af skønne, humoristiske, dygtige og meget forskellige kollegaer, så læs endelig videre...

I hjemmeplejen samarbejder vi med borgerne om at skabe verdens bedste hverdag i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune