7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune

Team 1 Mestrings- og læringshuset søger medarbejdere

Ikast

Vi søger 2 medarbejdere til vikariater året ud med mulighed for forlængelse. Vil du arbejde indenfor socialpsykiatrien, kan du arbejde selvstændig og har lyst til at arbejde recoveryorienteret er du måske den vi søger til Team 1, der leverer støtte til borgere med en psykiatrisk lidelse eller sårbarhed og som bor i eget hjem.

Arbejdsopgaver:

  • Støtte og vejledning til borgere med henblik på at udvikle/styrke/bevare selvstændighed og mestring af hverdagslivet og forebyggende i forhold til indlæggelser.
  • Støtten gives: som gruppeforløb, elektronisk, i centeret eller i borgerens eget hjem.
Fonden Sparta

Fonden Sparta søger fastansatte og vikarer til vores voksenafdelinger

Kunne du tænke dig…

  • …at arbejde sammen med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere
  • …at bidrage til at skabe en meningsfuld hverdag for vores borgere?
  • …at have et arbejde, som virkelig giver mening?

Sparta er en spændende arbejdsplads, hvor vi værdsætter variation i hverdagen, tager udgangspunkt i det enkelte menneske, samt, hvor der i høj grad, er mulighed for udvikling og uddannelse.

Ikast-Brande Kommune

Autismecenter Midtjylland søger pædagog på 30-37 timer

Ikast

På afdeling Pilegården bor 7 voksne mennesker med autismespektrum forstyrrelser og varigt betydeligt nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne. For enkelte af borgerne er normeringen 1:1. Der kan forekomme udadreagerende adfærd.

Arbejdsopgaverne indebærer generel pædagogisk støtte, udarbejdelse af metodeplaner og kommunikationssystemer, kontaktpersonfunktioner og familie kontakt.

Vi tilbyder en stabil og velfungerende personalegruppe præget af gensidig respekt, høj faglighed, humor, ansvarlighed, engagement samt lyst til kollegialt samvær.

Ikast-Brande Kommune

Marienlund søger nattevagt

Ikast

Marienlund er et socialpædagogisk botilbud, beliggende i Ikast, med plads til 35 voksne udviklingshæmmede borgere med et varieret nedsat fysisk- og psykisk funktionsniveau. Der er stor variation i alder, aktivitetsniveau og støttebehov.

Vi søger en fast nattevagt, gerne med en uddannelse inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område, med tiltrædelse snarest. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for området og kender til natarbejdet.

Ikast-Brande Kommune

Pædagog til Børnehaven Lysholt

Ikast

Brænder du for pædagogik indenfor 3-6 års området, og formår du at skabe gode og spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det dig vi mangler.

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Tidsbegrænset stilling i vores specialafdeling på Lysholt

Ikast

Vi er en kommunal daginstitution med tilhørende specialskole, som lige er flyttet ind i nybyggede rammer.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV