106 job matcher din søgning 106 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Bankrådgiver til 'Hjertet af Jylland'

Jyske Bank, Herning, Ikast, Ejstrupholm

Vil du med på et fantastisk hold, hvor vi værdsætter udvikling højt? Hos os går forretninger, faglighed og udvikling hånd i hånd, og samtidig mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Brænder du samtidig for at beskæftige dig med rådgivning inden for pension og/eller investering på øverste hylde, så læs videre her.

Vores vision er at ”få det til at ske”. Det vil sige, at vi sammen rådgiver vores kunder samt udvikler kunderne og vores markedsområde. Samtidig sikrer vi et værdiskabende arbejdsmiljø, hvilket sker via tæt tværgående samarbejde i området, som dækker Herning, Ikast og Ejstrupholm. Vi har fokus på hinandens styrker og kompetencer for i fællesskab at udvikle os derfra til hele tiden at blive bedre.

Jyske Bank
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
IBFSalgsmedarbejder til IBF Ikast

IBF

Til vores afdeling i Ikast søger vi en dygtig og engageret salgsmedarbejder til intern salg af tagsten.

Opgaverne er, ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, support til vores salgskonsulenter, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc opgaver.

Da en stor del af dit daglige arbejde er den direkte kontakt til vores kunder, forventer vi, at du kan yde en professionel betjening.

 • Som person er du udadvendt, positiv og energisk.
 • Du er selvstændig og kan håndtere flere sager ad gangen.
 • Du er samvittighedsfuld og lever altid op til de ting, du lover kunderne og dine kolleger.
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

AB Inventech A/SMaskiningeniør

AB Inventech A/S, Ikast

Grundet stigende aktiviteter søger AB-Inventech A/S en maskiningeniør til udvikling af specialmaskiner og automationsanlæg.

Ønsker du et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende miljø hos en af Danmarks førende automationshuse, så kontakt os eller send din ansøgning til nedenstående job.

Vi forventer, at du understøtter vores trivsel, faglige udvikling og kan styrke afdelingen og dens medarbejdere. Du befinder dig godt i en travl hverdag, hvor overblik og fokus på faglighed er i højsæde.

Med reference til vores tekniske chef varetager du konstruktionen af specialmaskiner og automationsanlæg. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Konceptudvikling
 • Mekanisk konstruktion af specialmaskiner og automationsanlæg
 • Udarbejdelse af tegnings- og konstruktionsmateriale 3D/2D
 • Gennemføre beregningsopgaver, daglig support til produktionen
 • Projektledelse af mindre udviklingsprojekter
AB Inventech A/SKEY ACCOUNT MANAGER

AB Inventech A/S, Ikast

Bliv en del af et nytænkende og innovativt udviklingsmiljø, hvor det grundlæggende formål er at skabe solide, innovative og rationaliserende automationsløsninger til danske og internationale virksomheder.

I samarbejde med det nuværende salgsteam, skal du styrke afsætningen og relationerne på udvalgte eksisterende kunder, samt overtage og styre salgsprocessen på nye leads, særligt inden for den industrielle fiberhåndtering.

ARBEJDSOPGAVER

 • Key Account på udvalgte eksisterende kunder
 • Overtagelse og styring af den tekniske og kontraktmæssige salgsproces på nye kunder i samarbejde med salgsteamet.
 • Udarbejdelse af kravspecifikationer samt styring af den tekniske konceptudvikling
tandlægen.dkReceptionist til moderne klinik i Ikast

tandlægen.dk

Er du smilende og serviceminded? Holder du af kontakt med andre mennesker — både via telefon og direkte? Og har du ikke mindst flair for administration? Så er du måske vores nye receptionist?

Vi er en stor moderne klinik beliggende centralt i Ikast/Midtjylland. Vi er 5 tandlæger, 3 tandplejere, 1 souschef samt 8 klinikassistenter/receptionister. Vi har to personer i receptionen og har så travlt med betjening af patienter, at vi har brug for endnu en receptionist på deltid. Vi arbejder i øvrigt med Dental Suite, som bl.a. bruges til registrering af aftaler og regninger.

Dine opgaver vil i øvrigt primært bestå af:

 • Registrering af patienter ved ankomst
 • Modtage betaling
 • Reservation af eller ændring af tider
Ikadan Plast A/SDygtig dagsoperatør

Ikadan Plast A/S, Ikast

Hovedparten af maskinerne er udstyret med avancerede robotter og automatiseringsudstyr til udtagning, dekoration og pakning af emner. Dine opgaver vil blandt andet være: Tilsyn med maskinerne, kvalitetskontrol, tømning af transportbånd, pakning, tilsyn med materialeforbrug ved de forskellige produktioner.

Du vil også skulle være med til at løse andre opgaver der passer til dine kvalifikationer.

Som operatør er du medansvarlig for den løbende produktion på vore sprøjtestøbemaskiner og plastsvejseanlæg. Det er vigtigt, at du er en åben og udadvendt person, der har lyst til at arbejde og tage ansvar, i det arbejde du udfører.

Vi kan tilbyde:

 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Supplerende oplæring efter behov
 • Mulighed for at sætte præg på din arbejdsdag
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Ikast-Brande Kommune
1. klasses dansk- og musiklærer søges til Hyldgårdsskolen i Ikast

Ikast-Brande Kommune

Da en af vores dygtige medarbejdere har søgt nye udfordringer, har vi en ledig stilling på Hyldgårdsskolen. Stillingen indeholder dansk og klasselærerfunktion i 1. klasse samt musikundervisning på 0. og 1. årgang. Øvrige skolefag samt understøttende undervisning kan indgå.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med et meget tæt teamsamarbejde på årgangen, og hvor der i udstrakt grad anvendes holddannelse til at understøtte elevernes læring og trivsel.

Hyldgårdsskolen er en 3-sporet skole med ca. 600 dejlige elever samt 70 engagerede og samarbejdsvillige kolleger. Skolen løser sin opgave i tæt samarbejde med forældrene, og der tages afsæt i et værdigrundlag, som bygger på en anerkendende pædagogik med fællesskabet som det bærende element for den enkeltes udvikling og trivsel.

Aage Andersen & Sønner Ikast A/SBogholder

Aage Andersen & Sønner Ikast A/S, Ikast

Bogholderiopgaver - ca. 30 timer om ugen.

Vi søger en selvstændig medarbejder til at varetage nedenstående opgaver:

 • Alle bogholderiopgaver (Løn, moms, finans, debitor og kreditorer)
 • Månedsbalancer
 • Klargøring af regnskab til revisor
 • Telefonpasning
 • Vedligeholde hjemmeside
 • Forefaldende opgaver på kontoret
 • Vi bruger programmerne: E-komplet og Dataløn
Ease.dk A/S
INDKØBER – PRIVATE LABEL

Ease.dk A/S

 • Har du erfaring med indkøb af private label – fashion-beklædning?
 • Arbejder du selvstændigt og tager ansvar?
 • Er du struktureret, og kan du bevare overblikket i pressede situationer?
 • Prioriterer du et positivt og sundt arbejdsmiljø?

Så er det lige præcis DIG, vi søger til at styrke vores indkøbsteam hos EASE.DK.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

 • Generelle indkøbsopgaver såsom vare- og ordreoprettelse, opfølgning, godkendelser, varemodtagelse mv. over for vores leverandører – men også vores kunder
 • Prisforhandling med vores leverandører i Fjernøsten
 • BSCI-opfølgning
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp