65 job matcher din søgning 65 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

KK Wind Solutions
Senior Project Manager

KK Wind Solutions, Ikast

Are you an experienced Senior Project Manager looking for your next challenge?

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

In this role, you'll be entrusted with large and complex build-to-spec projects developing electro-mechanical systems and you will be responsible for executing them to the highest standard.

We have a flat hierarchical structure and a positive and informal working environment with a can-do attitude, which allows our employees to grow both personally and professionally.

KK Wind Solutions
KK Wind Solutions
Project Manager

KK Wind Solutions, Ikast

Would you like to play a key role in enabling a wind powered future by running customer projects that help bring down costs and optimise turbine performance – thus contributing to a greener world?

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

You will have the end-to-end responsibility for specific customer projects regarding panels and platforms for wind turbine systems with several subprojects involved and cooperation with our Technical Project Management organisation.

KK Wind Solutions
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Sindico Group A/S
Organiseret bogholder med flair for tal

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du talmester med økonomisk sans og regnskabsmæssig forståelse, som formår at skabe overblik? Så er jobbet her. Vi søger en bogholder, som kan hjælpe os med at holde styr på hverdagens tal.

Vi tilbyder:

 • Et uformelt arbejdsmiljø i en koncern med mange spændende virksomheder
 • Et dedikeret og engageret medarbejderteam bestående af bogholdere, controllere og studentermedhjælpere
 • Et udviklende arbejdsmiljø med tillid til den enkelte og stor indflydelse på egne opgaver
Sindico Group A/S
Sindico Group A/S
Senior finansiel controller til vækstkoncern i Midtjylland

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du ambitiøs? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer?

Som senior finansiel controller vil du have ansvaret for løbende controlling, månedlig og kvartalsvis rapportering, fakturering, sikring af interne økonomi processer, udarbejdelse af økonomiske analyser, deltagelse i budgetlægning og du får ansvaret for regnskabsaflæggelsen for flere selskaber, herunder løbende kontakt til revisorerne. Du vil naturligt fungere som højre hånd for koncernens divisionsdirektører.

Dine arbejdsopgaver varetages i tæt samarbejde med dine kolleger, hvor der både er faglig opbakning og mulighed for uddelegering af opgaver.

Sindico Group A/S
Sindico Group A/S
Økonomidirektør/regnskabschef til vækstkoncern i Midtjylland

Sindico Group A/S, Ikast eller Silkeborg

Er du ambitiøs? Ønsker du en central rolle med fokus på økonomisk optimering og udvikling? Så er stillingen hos os som økonomidirektør/regnskabschef hos Sindico Group den rette for dig.

Du vil fungere som økonomidirektør/regnskabschef for vores fire divisioner, hvor fokus vil være på udvikling og udbygning af fundamentet i den fremtidige økonomistyring, herunder optimering af organisering, processer, systemer, kompetencer og ledelse.

 • Du får en attraktiv stilling i en dynamisk koncern, som er i konstant udvikling.
 • Du vil opleve stor fleksibilitet, et uformelt arbejdsmiljø med en god atmosfære.
Sindico Group A/S
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
PadelWorld Ikast Rengøringsansvarlig

PadelWorld Ikast

Har du erfaring med rengøring, og er du samtidig detaljeorienteret, grundig og effektiv?

Vi leder efter en profil, som har lyst til at tage ansvar for rengøring af vores to centre. Vi har et padelcenter på La Cours Vej i Ikast samt et center 15 minutter derfra i Holing ved Herning.

Begge centre er på 4000 kvadratmeter, og dine primære opgaver bliver at få centrene til at stå knivskarpt hver dag. Fra støvsugning og fejning til oprydning og opfyldning og alt derimellem.

AB Inventech A/S
Er du vores nye maskinkonstruktør?

AB Inventech A/S, Ikast

Ønsker du et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende miljø hos en af Danmarks førende automationsvirksomheder, der er leverandør til den grønne omstilling?

Med reference til vores R & D manager varetager du konstruktionen af specialmaskiner og automationsanlæg. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Konceptudvikling
 • Mekanisk konstruktion af specialmaskiner og automationsanlæg
AB Inventech A/S
AB Inventech A/S
Project Manager

AB Inventech A/S, Ikast

AB Inventech søger en projektleder, som skal have lyst og vilje til, at bidrage til den fortsatte udvikling og vækst hos AB Inventech A/S.

Du inddrages i processen så tidligt som muligt. Der er tale om styring og koordinering af flere projekter samtidigt, herimellem større udviklingsopgaver. Som projektleder vil du i høj grad være bindeleddet mellem kunden, firmaets forskellige funktioner og samarbejdspartnere.

Projekterne har forskellige størrelser, tempi og faser. De væsentligste opgaver er løbende opfølgning på projektøkonomi, ansvarlig for opfyldelse af kravspecifikationer, deltagelse i planlægningen af virksomhedens kapacitetsstyring, værdiskabende og konstruktivt samarbejde mellem kunder og interne funktioner.

AB Inventech A/S
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Udlændinge- og Integrationsministeriet Medarbejdere søges til Hjemrejsestyrelsens Opsøgende enhed

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Ikast

Kunne du tænke dig at blive en del af en unik arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at tænke kreativt og blive udfordret både fagligt og personligt?

Du skal arbejde i Hjemrejsestyrelsens Opsøgende enhed, der blandt andet skal sikre at udlændinge uden lovligt ophold, på landets udrejsecentre, kontinuerligt bliver vejledt og modtager rådgivning om deres handlemuligheder i forhold til frivillig hjemrejse, samt konsekvenserne ved manglende medvirken til hjemrejse.

I Hjemrejsestyrelsen har vi et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.

A.P. Auto- og Maskinværksted Automekaniker

A.P. Auto- og Maskinværksted, Ikast

Er du en dygtig og selvstændig automekaniker og ønsker du at blive en del af vores team hos A.P. Auto og Maskinværksted i Ikast?

Vi er et Autopartner værksted, der reparerer og servicerer alle biltyper og mærker. Hvis du har erfaring inden for området og trives med selvstændigt arbejde, så er dette jobbet for dig.

A.P. Auto og Maskinværksted har eksisteret i over 30 år og vi beskæftiger os med alle typer af reparationer af person- og varebiler samt reparationer af og handel med maskiner til landbrug og entreprenørbranchen.

AB Inventech A/S
Project controller

AB Inventech A/S, Ikast

Vil du være med til at sætte præg på en dynamisk organisation i vækst? Motiveres du af et udfordrende job i et projektorienteret miljø, hvor dine analytiske evner og din finansielle forståelse bliver sat i spil?

Du bliver en del af økonomifunktionen med et tæt samarbejde med projektledelsesteamet med dygtige og engagerede kolleger, hvor der arbejdes selvstændigt med opgaverne fra start til slut.

Dit ansvarsområde vil omfatte udarbejdelse af finansiel opfølgning på projekter, herunder månedsrapportering og forecasts.

AB Inventech A/S
Ikast-Brande Kommune
Naturmedarbejder (biolog, landskabsforvalter eller lignende) til Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Kan du lide at tale og skrive med mennesker – både når det er let og svært? Er du god til at forklare faglige emner om naturbeskyttelse til mennesker, som ikke har de samme forudsætninger som dig? Vil det passe dig fint at arbejde inde midt i Jylland?

Du skal bl.a. varetage myndighedsopgaver inden for alle dele af naturbeskyttelsesområdet – fx sager vedrørende §3-beskyttet natur, bygge- og beskyttelseslinjer, screening for miljøvurderingspligt, interne høringer i forbindelse med udvidelse af husdyrbrug, kommuneplanlægning, miljøkonsekvensvurderinger m.v.

Vi har en uhøjtidelig omgangstone og frie rammer, hvor du i høj grad har medindflydelse på opgaveløsningen og på organiseringen deraf.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV