113 job matcher din søgning 113 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Sygeplejersker søges til Sygeplejen Nord

Ikast-Brande Kommune

Er du sygeplejerske og kunne tænke dig at blive en del af et godt team, så er det måske dig, vi mangler?

I løbet af en typisk dag kommer du til at håndtere alt fra bl.a. sårbehandling og medicinhåndtering som dispensering og injektioner, til koordinering og sygeplejefaglige udredninger og den dertil hørende dokumentation.

Du kører ud til borgerne i deres private hjem, men vi yder også sygepleje. i vores moderne klinik, hvor borgerne har fået en tid til behandling.

KK Wind Solutions
Senior Product Manager - Monitoring & Prognostics

KK Wind Solutions, Ikast or Vojens

We’re offering an excellent opportunity for an experienced Product Manager within our Global Business Development & Marketing function!

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

As Senior Product Manager you will be the primary lead and responsible of the full product life cycle of the product portfolio of the Monitoring & Prognostics product group and closely collaborate with main stakeholders across the company (Key Account Managers, Strategic Customer Units, Global Technology & Innovation department and more).

You will drive and ensure clear and updated Business Strategy, Business Roadmap and specific Business Briefs as well as take full ownership of the entire KK IP portfolio for the product group and its development/business impact towards world class performance.

KK Wind Solutions
KK Wind Solutions
Test Development Engineer

KK Wind Solutions, Ikast

Do you want to help us providing the best test results; by developing and implementing required test systems and optimizing current test solutions; to improve performance and eliminate errors.

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

As our new test development engineer, you will be based at our HQ in Ikast, and join our production test team. You will be responsible for creating and updating documentation related to test solutions and providing hourly reposts on work in progress. You will be supporting out production department with solving engineering related problems and help assure project completion within planned and agreed timeframes.

KK Wind Solutions
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
VKCONSULTING Produktionsleder

VKCONSULTING søger for SGS-Doors A/S i Ikast

VKCONSULTING søger for SGS-Doors A/S en positiv og selvstændig produktionsleder til at lede og optimere deres lak- og pakkeafdeling samt laminatlågeproduktion.

Vil du, i et tæt samarbejde med produktionschefen og produktionslederne i de andre afdelinger, være med til at optimere produktionen, samtidig med at der er fokus på trivsel, kvalitet og vækst – og kan ordene engagement, selvstændighed og ”drive” beskrive dig, kunne du være et godt match.

Som produktionsleder for lak- og pakkeafdelingen samt laminatlågeproduktionen vil du få ansvaret for 35 medarbejdere på dag- og nathold, hvor fokus er motivation, trivsel og effektivitet. I samarbejde med de andre afdelinger skal du sikre et naturligt flow for produktionen, således deadlines, kvalitet og økonomi overholdes i forhold til opstillede mål.

VKCONSULTING Dygtig bogholder/revisorassistent

VKCONSULTING søger for Add Up Regnskabsservice i Ikast

Du har nu muligheden for at blive en del af Add Up Regnskabsservice. Add Up har vokseværk og vi søger en erfaren og omstillingsparat bogholder/revisorassistent der selvstændigt kan varetage diverse opgaver for vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være alt fra håndtering af E-Boks til klargøring af balancen til revisor. Du vil få tildelt dine egne kunder. Opgaverne vil hovedsageligt indeholde:

 • Håndtering af kreditorbogholderiet og betalinger
 • Debitorstyring
 • Afstemning og bogføring
 • Moms og Skat
Ikast-Brande Kommune
Udviklingsorienteret virksomhedskonsulent til Danmarks bedste erhvervskommune

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en virksomhedskonsulent, der vil med på vinderholdet og i samarbejde lykkes med kerneopgaven. Vores kerneopgave er, at sikre virksomhederne kvalificeret arbejdskraft og få borgere hurtigst muligt i varigt job eller uddannelse. Som virksomhedskonsulent og det naturlige omdrejningspunkt i vores virksomhedsservice, er du afgørende for, at vi lykkes.

Vi har en strategi for virksomhedsservice, hvor rekruttering af arbejdskraft, opkvalificering og fastholdelse er afgørende. Vores nye virksomhedskonsulent skal arbejde med en målrettet kontaktstrategi om, at matche virksomhedernes jobåbninger med den rette arbejdskraft.

Som virksomhedskonsulent indgår du i et team med tre andre virksomhedskonsulenter, der servicerer alle jobcentrets målgrupper. Du har ikke en sagsstamme og afsættet er virksomhedernes behov for arbejdskraft, matchet med ledige kandidater.

Ikast-Brande Kommune
Vil du være med til at gøre en forskel for unge? IUC søger lærere til 10. klasse

Ikast-Brande Kommune

Nu har du muligheden for at blive en del at et fantastisk arbejdsfællesskab i 10. klasse, hvor der er fokus på faglighed, trivsel og den nære relation til de unge mennesker.

Vi søger lærere til Ikast-Brande Ungdomscenter, 10. klasse (IUC), som er motiverede for at løfte denne unikke og vigtige opgave, hvor unge mennesker skal klædes på til at træffe gode valg for fremtiden – personligt, fagligt og socialt.

På IUC kommer eleverne fra hele kommunen, og de samles hos os i et ungdomsfællesskab, hvor de har mulighed for at skabe nye, gode relationer og udvikle sig fagligt. Vi varetager også det kommunale modtagetilbud for unge tosprogede elever mellem 15-18 år, hvor vi har til opgave at hjælpe eleverne både med at lære et nyt sprog, men også med at blive en integreret del af et godt ungemiljø.

Ikast-Brande Kommune
Planlægger søges til Hjemmeplejen Nord

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Nord søger social- og sundhedshjælper til dagvagt til vores planlæggerfunktion.

Er du social- og sundhedshjælper, og brænder du for at arbejde med planlægning af kørelister ud fra visiterede ydelser og sammen med dine kollegaer, så læs videre.

Vi i hjemmeplejen arbejder ud fra et ønske om mest mulig medarbejderinvolvering, så medarbejderne alle har en andel i planlægningen af ruter, indflydelse på egen tjenestetidsplan med videre. Vi arbejder med projekt "Selvbestemmelse og involvering", som tager afsæt i at skabe fremtidens hjemmepleje til mest mulig gavn for både borgere og medarbejdere.

Funktionen varetages af flere medarbejdere, og det forventes, at hver medarbejder i gennemsnit varetager funktionen hver 3. uge.

Ikast-Brande Kommune
Administrativ medarbejder til Affald og Genbrug

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en engageret og rutineret administrativ medarbejder, der skal være med til at binde flere facetter af vores afdeling sammen, samt varetage telefon og borgerhenvendelser. Du bliver en del af et administrativt team på 5 engagerede kollegaer. I varetager tilsammen administrationen af Affald og Genbrug i Teknik og Miljø i Ikast-Brande Kommune.

Du skal primært hjælpe med:

 • Telefon- og borgerhenvendelser
 • Ny hustandsindsamling i genbrugsbeholder
 • Økonomi på affaldsområdet

Derudover skal du hjælpe med dagrenovationsområdet og indgå ad hoc i andre opgaver, både drift og administrative opgaver. Alt afhængig af dine kvalifikationer, kan du med tiden opbygge dine egne ansvarsområder.

Ikast-Brande Kommune
Kommunikationsmedarbejder med SoMe-kompetencer

Ikast-Brande Kommune

Brænder du for at skabe relevant og tydelig kommunikation for bl.a. nuværende og potentielle borgere og virksomheder? Kan du arbejde strategisk med både små og store kommunikationsindsatser, og har du erfaring med SoMe-kommunikation – så er det måske dig, vi søger til vores ledige stilling som kommunikationsmedarbejder i Ikast-Brande Kommune

Vi er nemlig på udkig efter en kommunikationsmedarbejder, som bl.a. kan sætte retningen i forhold til kommunens interne og eksterne kommunikation.

I Ikast-Brande Kommune har vi en decentral tilgang til kommunikation. Pressemeddelelser o.l. fra fagområderne udarbejdes i de enkelte afdelinger. Her skal du være sparringspartneren, som kan hjælpe med at få skåret informationen rigtig til, så målgrupper, formål og budskaber er de helt rigtige. Facilitering af diverse tværgående netværk, som fx vores Facebook-gruppe, ligger ligeledes på dit bord.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Bomidtvest INSPEKTØR MED STÆRK PERSONLIGHED

Bomidtvest, Ikast

Vi søger en kollega med en god kommunikationsevne og en som kan være inspirator og sparringspartner for vores ejendomsfunktionærer.

Du får ansvaret for vedligeholdelse og udvikling af ca. 1/3 af vores boligmasse. Til denne boligmasse er tilknyttet 6 dygtige viceværter og 2 grønne folk.

Det er inspektørens ansvar at sikre, at bygningsmassen drives økonomisk ansvarligt, at der ydes en god service til vore beboere og at bygningerne samt tekniske installationer holdes i en god stand. Det er ligeledes inspektørens opgave, at gennemføre mindre renoveringsopgaver samt bistå projektafdelingen ved gennemførelse af større helhedsplaner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Ikast-Brande Kommune
Praktikvejleder! Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Nord søges

Ikast-Brande Kommune

Drømmer du om at være med til at udvikle og fagliggøre fremtidens kollega?

Vi ønsker en vejleder, som vil være med til at give vores elever den bedste praktik – hvor de udvikler sig både fagligt og personligt.

Ikast-Brande Kommune har lavet en strategi omkring rekruttering og fastholdelse af elever, og her er vejlederne i hele kommunen med til at udvikle kvaliteten af hele praktikforløbet, så vi i Ikast-Brande Kommune bliver ens omkring vores elever.

Brænder du for at udvikle dig fagligt både som vejleder og som assistent, så har du nu mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemmepleje.

AB Inventech A/S Project Controller

AB Inventech A/S, Ikast

Vil du være med til at sætte præg på en dynamisk organisation i vækst? Motiveres du af et udfordrende job i et projektorienteret miljø, hvor dine analytiske evner og din finansielle forståelse bliver sat i spil?

Så er du måske den Project Controller, vi søger hos AB Inventech A/S. Du bliver en del af økonomifunktionen med et tæt samarbejde med projektledelsesteamet med dygtige og engagerede kolleger, hvor der arbejdes selvstændigt med opgaverne fra start til slut.

Dit ansvarsområde vil omfatte udarbejdelse af finansiel opfølgning på projekter, herunder månedsrapportering og forecasts. Du bliver en vigtig sparringspartner og højre hånd for økonomichefen, hvor du bl.a. skal bistå med løbende analysearbejde.

AB Inventech A/S Teamleder til vores smedeværksted

AB Inventech A/S, Ikast

Vi søger en teamleder med ansvar for vores smedeværksted, som gennem sit personlige lederskab samt sin faglige baggrund kan bidrage til at fremstille innovative specialmaskiner til den grønne omstilling sammen med et team af dygtige medarbejdere og kollegaer.

Dine vigtigste ansvarsområder er ledelse af smedeværkstedet med fokus på sikkerhed, kvalitet, overholdelse af produktionsplaner, optimering af processerne og materialelager.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Koordinering af arbejdsopgaver til medarbejdere i smedeværkstedet
 • Sørge for, at dele er klar til projektstart
 • Sørge for, at værktøjer, svejsetråd, gas og maskiner er til rådighed og funktionelle
Ikast-Brande Kommune
Administrativ medarbejder til Myndighed, Hjælpemidler og Stab

Ikast-Brande Kommune

Motiveres du af en hverdag med spændende og varierende arbejdsopgaver inden for økonomi og administration? Har du flair for IT, og motiveres du af ansvar og selvstændighed?

Så har du nu mulighed for at blive en del af holdet.

Dine nye arbejdsopgaver vil i hovedtræk være:

 • Forskelligartede økonomiopgaver, herunder betaling af regninger
 • Administrative opgaver ved bevilling af handicapbiler
 • Bevilling af ansøgninger om handicapkørsel
 • Administrative opgaver omkring boligvisitation