6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Faxe Kommune

Socialpædagog/socialrådgiver/social- og sundhedsassistent

Haslev

Banebryderne søger ny kollega til vores mentorteam og krydsfeltet. Banebryderne hører under Center for Social, Sundhed og Pleje i Faxe Kommune.

Mentorfunktionen arbejder i spændingsfeltet mellem den enkelte borger og omgivelserne, hvad enten det er de nære familiære og sociale forhold, arbejdsmarkedet eller det rent personlige.

Vi mangler dig, der med og robust faglighed, står distancen og hjælper med at finde fodfæste igen. Man skal samtidig kunne se værdien af "de små skridt".

Faxe Kommune

Pædagog til vuggestue

Haslev

Pædagog til Vuggestuen i Terslev børnehus 37 timer med start 1. juli 2024.

Terslev børnehus, som er en del af Landsbyordningen i Terslev, søger dig til at blive en del af vores børnehus. Børnehuset er placeret i en gammel og hyggelig lærerbolig samt i en nyere tilbygning ved Terslev Skole.

Terslev børnehus er beliggende naturskønt med store grønne områder. Vi råder over to el-ladcykler, så der er mulighed for at køre tur i det blå. Landsbyordningen kender sine traditioner, men er også et moderne hus med fokus på faglig og pædagogisk udvikling.

Faxe Kommune

Afdelingsleder for SFO Nordlyset og indskoling, Nordskovskolen

Haslev

Afdelingslederen har ansvaret for den faglige og pædagogiske ledelse i SFO Nordlyset og indskolingen 0.-2. klasse. Derudover har man i samarbejde med afdelingslederen for mellemtrinnet ansvaret for planlægning af lærermøder og fagkonferencer, materialebudget, daglig drift mv.

Som en nysgerrig holdspiller skal afdelingslederen både være driftssikker i forhold til sit eget ansvar og være åben over for en omverden, der stiller berettigede krav og forventninger.

Pædagog til Socialpædagogisk Center Vest

Haslev

Socialpædagogisk Center Vest har et ledigt spændene job.

Indrykket:

Pædagog til skærmet enhed, Socialpædagogisk Center Vest

Haslev

Socialpædagogisk Center Vest har et ledigt spændene job.

Indrykket:

Vikarer til Socialpædagogisk Center Vest

Haslev

Socialpædagogisk Center Vest søger vikarer.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV